IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Please don't cry little Mavis - Mavis Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Please don't cry little Mavis - Mavis Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Please don't cry little Mavis - Mavis

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstPlease don't cry little Mavis - Mavis Empty
IndlægEmne: Please don't cry little Mavis - Mavis   Please don't cry little Mavis - Mavis Icon_minitime25/8/2015, 00:36

Tid: Ved en ti-tiden om morgen
Sted: Armarillio

Et sted inde i Armarillo var der et lidt halv stor værksted som var ejet af en ung dog lidt naiv kvinde, hende navn var Kaylee og havde arvet værkstedet af dine døde forældre som havde lært hende alt de ved om at være en engineer og mekaniker.
Der var også en butik til værkstedet, men Kaylee lukkede det ned og solgte butikken for pengene, da hun kun havde brug for værkstedet og fik indrettet et lidt selvlavet soveværelse helt omme bagved med et tæppe som væg hun kunne trække helt til siden eller hvor langt hun nu fik lyst til. Kaylee sad som en hver anden dag og pillede, byggede eller skildte maskiner eller andet mekanisk hun nu havde. Hun elskede at skilde og samle, samt bygge eller komme på helt nye designs for ting hun kunne bruge sin hjene på at bygge noget nyt.
Dog denne gang var det en Robot hund hun sad og prøvede at få byggede noget mere på, hun var godt igang med at færdiggøre fronten af den, det flade ansigt manglede stadig nogle komponeter, så vel som meget af bagdelen af roboten hunden.
Som det rodehoved som hun nu var, lå der bunker af alt fra skrammel til komponeter, half færdige robotter, ned brudte maskine eller endda computere, da computerdelene kunne bruges. Alle andre mennesker ville bare se det som rod og atter rod, hvor Kaylee havde et helt specielt system som ingen andre kunne regne ud, jovh måske pånær en lille dejlig lillesøster, Mevis, eller hun var ikke Kaylees rigtige lillesøster, hun fandt pigebarnet en dag hun var ude og finde ekstra dele og tog pigen indtil sig da hun kunne se sig selv i pigen, da hun selv havde mistet sine forældre i end yngre alder, dog ikke helt så ung som Mevis.
Mevis som vist stadig, da Keyless ikke havde hørt en lyd fra hendes lillesøster siden hun selv stod op, spist lidt reste morgenmad, hvad der nu lige var til stede og så bare ellers hvor hun har siddet og byggede og fixet robot hunden, da hun fandt begge dele af dem i skråt pladsen.
Kayles bar sin selvandlige brune kedeldrag på som ikke havde ærme med en langærmet top inden under samt nogle vandre støvler på som var halvt slidte samt og et gråt halv stort tørklæde om sin hals som hun kunne trække op foran munden hvis hun fik brug for det, specielt hvis der kom sandstorm over byen, hvilket der ofte kunne gøre, og så med googles hængende om halsen på hende uden på tørklædet. Med lidt olie og sod i ansigtet og på sin kedeldrag sad hun og nynnede for sig selv til radioen hun selv havde sat sammen og bygget, den kunne nu kun tage en kanel, hvilket der sjovt nok var den eneste kanal som var i byen. Kanalen skiftede mellem lidt snak, nyheder som forgik om byen, rundt om byen og hvad der skete af spændende ting, som eksemple hvis nu der kom mange handelsform til byen og ud over dem, så musik. Lige nu spillede musikken i radioen, og spillerede endda en rolig morgen sang som Kaylee som sagt sad og nynnede med på.
Tilbage til toppen Go down
 
Please don't cry little Mavis - Mavis
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo-
Gå til: