IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Lipstick, powder and paint ~ Kaylee

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   25/8/2015, 17:28Vi begynder i Dream Hills, udkanten af Las Vegas.Stedet er den lokale dumping plads, hvor man kan være heldig at fiske noget funktionelt til sig.Vi er her en sen eftermiddag i slutningen af August måned.
Vejret er lunt, men dog så småt begyndt at kalde på en lille strik trøje i de årle morgen tider og sene aften stunder. Om hjørnet venter efteråret på at kunne træde til.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~Det var ikke just hendes favorit sted, den lokale losseplads.
Hun vidste ikke hvorfor det skete hver gang hun var her , men steder som dette gjorde hende en smule trist til mode.
Alle de kasserede ting, aflagte sager som ingen fandt nytte i længere. Ligesom når mennesker blev gamle og grå, og blev en byrde for samfundet og en torn i øjet på ungdommens ynde. Måske hun skulle skrive en sang om det, en af dagene ?
Denne gang var hun kørt af sted i den lille røde special bygget bil, som hun havde fået lavet. Kun to personer kunne den rumme, og det var også rigeligt.
De blå øjne gled hen over de to kasser , hun selv havde stillet fra sig.
Aflagt tøj, stod der med en sort Spritmarker, og hun trak lidt i mundvigen så et skævt smile dannede sig.
Hun satte altid sit aflagte tøj samme sted, for hun vidste at en familie så fattige som kirke rotter, holdte til i området. Og hun havde op til flere gange bemærket dem , iklædt en bluse, et tørklæde eller andet hun havde stilket fra sig. Og det gjorde hende glad.
Hun trådte varsomt, på sin vej tilbage.Vinden legede og trak drillesyge i hendes røde og hvide sommer kjole og fik på samme tid den høje hestehale til at dingle nu ned af den bare ryg, da hun satte i bevægelse. Måske var hun et skævt syn , et sted som dette. Hun satte farten en smule op, da hun blev opmærksom på nogle lyde.
Det lød som der blev trådt på noget, tæt ved hende og ved muligheden for at stå face to face med en muteret rotte eller edderkop, kunne hun sandelig godt få luft under de røde sneakers.
Augustus Kennedy, feteret showgirl fra Las Vegas og dens populære late night club, Dreams on Demand.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   25/8/2015, 19:47

En pludselig ung kvinde kom løbende for sit liv rundt om en af de gigantiske bunkerskråt der var på skråtpladsen og nærmest sprang om bagved og satte sig ned og lukkede øjne med mindrene i ørene, hvor en explosion sprang i luften, der var ikke en atomspringning, men der kom et godt tryk og skubbede godt til skråttet så noget fløj lige fordi Augustus' næse næsten. "Sorry!" råbte Keylee fra sin plads og havde et lidt uskyldigt dog naivt smil på sine læber, da det ikke havde været sin mening at tingen skule springe i luften, men hun havde været igang med at pile ved en robot, da hun havde fundet ud af at den robot havde en komponet hun havde ledt efter. Kaylee rejste sig op og undskyldte endnu en gang meget uskyldigt og gik rundt om skråtbunken igen. Hun bar sin selvandlige brune kedeldrag, som ikke havde ærme, med en langærmet top inden under samt nogle vandre støvler på som var halvt slidte samt og et gråt halv stort tørklæde om sin hals som hun kunne trække op foran munden hvis hun fik brug for det, specielt hvis der kom sandstorm eller andre skadelige partiklar som kunne slippe ind i hendes mund hvis hun ikke havde noget for, og så med googles hængende om halsen på hende, uden på tørklædet. Med lidt olie og sod i ansigtet og på sin kedeldrag havde hun forsvundet rundt om skråtbunken for at gå tilbage til robotten som nu lå spredt rundt, så Keylee gik nu ellers bare igen med at lede efter den komponet hun havde set inden den ødelagte robot gik op i luften som en røgsky.
"Hvor er du, hvor er du?" spurgte hun, tydeligt snakkede med sig selv og lyste helt op, som om hun havde fundet sin fortabte hund igen og proppede komponeten ned i lommen og kravlede så op af nogle af de mega store bunker med alle former for skråt, der var endda ødelagte biler, men det var sjældent man faktisk kunne finde biler der virkede.
Kaylee sad på en kasse og havde åbnede smækken og sad nu og løsnede nogle dele fra en bilmotor og nynnede for sig selv en seng havde havde haft lidt på hjernen i noget tid.
Det var hendes første rigtig lange tur væk fra sin hjemby, havde hørt et tip fra en anden mikaniker i byen, at nogle af de skråtlossepladser der var i Omegnen omkring Las Vegas, var fyldt med lækre ting, så hun lod nogle af sine få venner tage sig af hendes lille søster Mavis, mens Keylee var ude og lede efter skrådt til at tage med hjem.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   28/8/2015, 13:43

Det hele gik stærkt og Augustus nåede kun at mærke vinden stryge hendes kind, eller måske var det virkelig et lille stykke af metal, der fløj over den. For at beskytte sig, fandt hendes hånd op og lagde sig over kinden- naturligvis sekunder forkinket. Hun snurede omkring og så en ungkvinde myldre omkring. Tydeligvis en der arbejdede på genbrugspladsen, fik hun konklideret fejlagtigt.
"Ja, det må du da nok sige" Augustuss læber trak alligevel op i et lille smil.
Uheld var bestemt ikke fremmed for hende, og der var noget lidt pudsigt over den unge kvinde.
Tøvende blev Augustus stående, ikke for at blive nedskudt igen men fordi hun var for nysgerrig på hvad der forgik, nu var pigen vel ikke ude efter kasserne som var stillet, til den fattige familie?
En rumpet svingede rundt i luften, da pigen søgte efter noget .
"Hvad øøh ..hvad mangler du ...vel ikke noget levende ?" kom det bekymret ud-men det oplyste ansigt og hånden der stoppede noget i lommen , besvarede Augustus spørgsmål.Hun jagtede en dingenot dims.
Denne verden var spøjs, og en lille dims kunne være guld værd-  pigen var tydeligvis en der  vidste besked om de ting- og var på jagt efter noget specielt, noget hun lige manglede eller kunne bruge.
Selv om Augustus lige nu levede i den meget lille del, der bestod at falsk glitter og fake guld, så var hun en stille, privat og meget jordnær pige. Scenen var blevet et sted hun lod sine private dybe ar hele op- til glæde for sig selv og Mr. Thomas der tjente styrtende på hende.
Hun trådte nærmere pigen..."Arbejder du her ? kender du familien der kommer her ofte...dem med den lille pige ?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   28/8/2015, 19:52

Da kaylee ikke havde fundet noget hun lige kunne bruge, hoppede hun ned fra sin sidde plads og gik godt i gang med at rodde rundt i skrådtet, "prøv lige at se den her, utroligt hvad folk smider ud!" Sagde hun og havde trukket hvad lignede noget som var halvt til helvede og knap nok kunne bruges til noget. kaylee fortsatte bare med at lede rundt og hoppede ned med det samme da hendes ansigt lyste op, "Oh my god, prøv lige at se den robot!" sagde hun helt energisk og halv løb hen til en kamp robot som havde set bedre dage, den manglede en venstre arm, hovedet halvt skudt i stykker og et pænt stort hul i viste indre maskin-organer som hang og dinglede i vinden.
"Hvem kunne dog finde på at smide så mange dejlige dele ud?!" Spurgte hun lidt højt til sig selv og forventet ikke rigtig noget svar da hun havde stillede det til sig selv. Keylee begyndte at lede efter lågen til at kunne komme ind til selve robottens indre. Da hun fik åbnede den, lyste Kaylee nærmest op som et barn der lige havde fået sin allerførste julegave. Hun gik så ellers bare igang med at skilde dens indre ad, til der intet var tilbage, hun kom pludselig i tanke om at der jo faktisk var en anden person, hun havde helt glemt at den der unge kvinde spurgte hende om noget og førte sin hånd om bag hovedet og kløede sig lidt og gav kvinden et skævt men naivt smil, "Undskyld, glemte vist dit spørgsmål, Jeg hedder Kaylee" hilste hun naivt, troede helt fast på at kvinden var flink og rar mens hun var igang med at proppe alle de dele hun nu kunne i den pose hun havde om skulderen, samt putte dele i hendes lommer. "Oh, øhm nej arbejder ikke her, bor her ikke engang, jeg er fra Armarillo" svarede hun, boede der mennesker her? Fedt! Det havde altid været Kaylees anden drøm, hvis hun ikke havde set værksted, det vil være at bo på en skråtplads, alle de muligheder og ting hun kunne fikse og bygge, hun vil jo være i himlen! Keylee fik først nu lagt et ordentligt syn på den anden kvinde og hun lignede overhoved ikke en som kunne finde på at nærme sig en skråtplad, var lidt pudsigt at de stod overfor hinanden. Det var tydeligt at se hvem levede det rige liv og hvem der ikke gjorde.
Kaylee var allerede igen med at prøvede at kode alle de dele ud til hvad hun kunne bruge det til og hvis Augustus kunne se Kaylees tanker, vil hun nå få ondt i hovedet, idéer efter idéer fløj igennem hendes tanker. Hendes tanker lå nærmest ikke stille, på noget tidspunkt, næsten hele tiden, konstant udtænkning af nye planer eller bygge nye ting.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   12/9/2015, 11:23

// undskyld - jeg havde slet ikke set du have svaret ! Svarer ASAP !
Så du Millicent har oprettet til dig for 100 år siden ? O.o
Jeg troede ikke du have svaret her - da du ikke have dér.
Tjek under ubesvaret emner :)
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   12/9/2015, 11:46

Augustus stod helt stille og ubevægelig et lille stykke tid. Hun var ganske overrasket over den unge kvinde, der for rundt og lignede et barn der samlede de bolcher op, som himlen havde regnet ned på dem.
DE blå øjne blev knebet samme, da Augustus virkelig forsøgte på at se gude statussen ved den lille metal dims, som pigen netop havde fundet og jublet over. Hun måtte dog opgive, med en spørgende hovedrysten, da  dimesen fra Augustus vinkel mindede for meget om en bøjet dåsering, til hendes fantasi ville tillade hende andre muligt bud.
Den miserable robot, kunne hun dog genkende, men forstod ikke at ting...skrot---havde så stor værdi. Havde hun haft sin veninde med, Millicent så havde hun vidste sådanne ting, da hun levede af at bytte sig til stuff, for de uforrenede dyr, hun skød med sin bue og pil- og med Millicents fravær havde Augustus ikke helt fingeren på gadeprisens puls,d a hun levede for isoleret, bag de røde mursten på nat klubben , Dreams on demand.
Mest for at være høflig, nikkede hun ivrigt "Jo, den er davirkelig...nuttet"
Augustus gik et par meter frem, så hun kunne tage pigens hånd, og få hilste en smule mere formelt- selv om det var en god damn losseplads de stod på, behøvede man jo ikke smide sine gode maner væk, like trash in a can, vel?
" Kaylee, hej jeg hedder Augustus. Der er en familie der holder til her, men mit indtryk af dem er at det er af nød, ikke af fornøjelse, de...de virker altid småt bemidlet, men meget venlige, og jeg havde set frem til at kunne glæde dem.Jeg har en masse aflagt tøj med, fra klubben. forklaringen lød så simpel, så man bort fra Kaylee ikke havde nogen forudsætning for at vide , hvilke klub Augustus talte om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   21/9/2015, 20:17

Da Augustus tog Keylees hånd, tænkte hverken Kaylee og sikkert heller ikke Augustus, over at Keylees hånd faktisk var en del beskidt, mere præcis, hun havde en del olie og det fik Augustus så også på sin hånd, dog Keylee lagde ikke mærke til det, da hun med det samme gik tilbage til den tilskudte robot og gik ellers bare igang med at tilføje og fjerne ting som enten skulle skiftes ud eller ikke kunne bruges mere i den.
Keylees hoved stikkede ud da Augustus snakkede om hvorfor hun var på skråtpladsen, "weird, jeg har ikke stødt på nogen andre mens jeg havde været her" sagde hun lidt højt og havde trukket hovedet tilbage bag robotten og roddet med nogle ledninger, brugte noget garfatape til at sætte ledningerne sammen.
Pludselig da lavede robotten en rusten klang som om den havde været slukket i flere år. Lys lyste op i dens øjne og Kaylee løb foran, næsten hoppende af glæde og klappede sine hænder mod hinanden. Hun vendte sig mod Augustus og tog hendes hænder, "Erdetik'fantastisk?!" spurgte hun hyperglad, så Augustus næsten ikke ville kunne forstå hende. Keylee vendte sig rundt og kiggede op på den store robot som havde set meget mindre ud da hun havde pillede ved dens indre organer. "Uh uh uh, jeg vil kalde ham boltus! Gad vide hvad han blev brugt til?.. Uh Augustus, hjælp mig lige!" Sagde hun og halv løb om bag robotten og kravlede op på ryggen og åbnede låget igen, "Sig til hvis den begynder at angribe!" sagde hun som om det var noget helt normalt, som hvis man stod og snakkede med en ven. Imens hang Keylee på ryggen og pillede ved dens programmering.
Pludselig lyser dens øjne røde med et eftefuldt, "AV!, dumme robot!" og lige efter et sving med sin arm kom direkte mod Augustus fra robotten.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   2/10/2015, 12:24

Augustus gav pigens hånd et klem , og kunne mærke håndfladen klistre en smule bagefter. Hun tørrede den en smule uelegant af, på kjolestoffet ved låret og smilede lidt forlegent. Augustus havde måske lært kunsten at være feminin i sin fremtoning, men inden i var hun ikke spor dekadent eller mere elegant , end så mange andre.
Den udtværet olie plet på kjolen bevidnede dette.
"De er en smule sky, men de har den skønneste lille pige . Måske møder du dem en dag , og kan hilse på dem. Jeg er faktisk nysgerrig hvordan de bor. efter krigen var der desværre mange familier der ikke længere havde tag over hovedet. Antallet af hjemløse var voksende og kampen for overlevelse spidset til.det havde ikke ligefrem gjort de forskellige racer mere rolige, og efter Auriels oprindelse var blevet mere kendt, var racerne blevet som hvepse sen sommer- mere pirrelige.
Augustus havde skam hørt rygter om ærkeenglen , og snakken gik også i Dreams on Demand, der var besøgt af alle slags racer. Lige nu lod hun sig dog rive med m af Kaylees glæde og hun smilede stort.
"æææh jov, han er da charmerende....og stor" spærrede hun øjnene op, da Kaylee nærmest besteg hans ryg. Hun havde slet ikke set han var som en normal man...Botus....nej Boltus! Sikke dog et navn .
Og mens Augustus tanker drev væk om handlede om sjove robot navne , svingede blikmanden en arm ud, og pigerne hvinede samtidig. Augustus dog en tand højere , da han ramte hende lige ved øjet. Et højt SLASK lød.
Hun tog sig til øjet , mens hun så robotten rystede på sig, så den lignede en stor hund der rystede vand af sin ryg.
"Seriøst ? Hva fanden er det for en mande robot du har fået fanget der? Jeg kommer da til at få et blåt øje. Jeg håber jeg kan dække det med et godt lag make op, ellers skal jeg godt nok bruge fantasien hvis jeg skal optræde som forførende bokser" begyndte Augustus at grine, mens hun kiggede efter og Kaylee var ok.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   2/10/2015, 19:17

Da Kaylee så at robotten have givet Augustus et ordentligt klask på siden af hovedet, skyndte hun sig hen til kvinden og undskyldte et utallige gange. Dog nåede Kaylee ikke rigtig at sige noget, for en meget ubehagelig lyd, lød bag dem og mange knirkener lød bag dem. Kaylee vendte sig rundt og så robotten skulle til at slå ud efter dem igen, og denne gang ville den ramme dem, med metal armen.
Kaylee fik skubbet til Augustus og nåede lige at drukke sig selv under armens sving og kiggede bag sig, den lagde an til at skyde?!
Kaylee fik hurtigt fat i Augustus underarm og trak hende med sig og fik dem om bag en masse skrådt, "ups.. my bad" sagde hun undskyldende, mens 40 år gamle skud blev skudt af mod deres dækning. "Jeg tror jeg har kommet til at slå det forskerte program til" sagde hun og realiseret hun havde byttet rundt på to ledninger, "jeg dumme, dumme, dumme.. Nyyh nej Boltus, fy!!!" skreg hun forskrækket da robotten kom endelig fri og havde givet deres dække et ordentligt slag, så de var ude i det åbne og i fare for at blive skudt.
Kaylee kom hurtigt op og begyndte at løbe for noget nyt dække mens skud fløj om ørene på dem.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   15/10/2015, 09:04

Augustus havde ikke reflekser så skarpe som Kaylee. Hun var ikke på forkant og ikke vant til at skulle skærme sig overfor robotter, så hun var heldig at Kaylee også passede på hende, og ikke blot værnede om sig selv.
"trykke på det forkerte ? Geeez...hvad er han , en kamp robot eller hvad ?" jamrede Augustus og trak en lille fjeder ud af hendes hår.
Fjederen blev sendt afsted , ud i luften mens de møvede sig afsted da Robotten forsøgte sig igen .
"Så SLUK den dog , inaktiver den ....BRUTALIS ?burde han hedde" råbte Augustus og spærrede øjnene op, da robotten med tunge trin kom mod dem. På dens vej, blev alle mindre dele trådt flade , under hans fødder.
" Hvor mange mænd kender du der reager på FYYY ? Hvis du ikke kan slukke ham, så må vi få ham ned at ligge.En af os må liste os bagom ham og slå ham i knæhaserne" Augustus havde i gen kamp gener i sin krop, men hun havde da overlevelses instinkt, og var allerede begyndt at søge omkring dem, om der lå noget de kunne bruge til at smadre mod dens ben.
Det var ikke for at være ond , hun frygtede bare den ville affyre patroner som det næste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   6/12/2015, 18:56

Kaylee hvinede op som en anden teenage-tøs og løb med hænderne over hovedet da den dumme Boltus kastede en bildør efter hende og var lige ved at ramme hende. Hun kiggede på Augustus og gav et skærm 'sorry' smil til hende og forsvandt rundt om en bunke skrådt så Boltus kun kunne se Augustus and begyndte at skyde mod hendes retning.
Dog holdt den op da noget var kravlede op på dens ryg så den prøvede med begge arme at få fat på hvad der nu end var på dens ryg, hvilket viste sig at være kaylee med sin store skruetrækker i hånden. Kaylee hamrede løs på robottens hoved, "Nej Boltus! Fy!" sagde hun bestemt, som om det var en uartig hund der havde spist noget den ikke måtte eller taget noget som den ikke måtte røre.
Robotten fik endelig fat i hendes kedledragt og løftede hende af sig og hun udlod et lille hvin fra sig og kiggede med nogle alvorlige øjne. "Slem robot!" Sagde hun og træk i en ledning som fik den til at gå ud.
"Uhm.. lidt hjælp please" kom det fra Kaylee, hun havde ikke lige taget højde for at robotten jo ikke ville kunne slippe hende, så lige nu hang hun bare som en anden killing i morens mund.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   9/1/2016, 20:20


Som i en anden action film, kom døre og andet skrot flyvende gennem luften, og Augustus fattede ikke hvordan hun gik fra velgørenhed med at aflevere sit tøj til at få en freakin' terminator wanna be på nakken. Hun kunne høre Kaylee men ikke længere få øje på hende. Robotten halede ind på Augustus, netop som hun var ved at snuppe og hun skrabede hænderne mod den ujævne jord, og bouncede op igen for at løbe videre. Så blev der stille. Helt stille og Augustus stoppede op, og så sig tilbage over skulderen.
hånden fandt om i hendes nakke og hun kløede sig , mens hun stirrede vantro på BRUTALIS der nu havde Kaylee dinglende fra sit gab.
[color:27d2= oldlace]" For satan da....hvordan har du tænkt dig jeg skal få dig ned ? Det kan jeg simpelhen ikke " måbede hun kort og var nok så sikker på det ville være en uamindelig dum ide, at Augustus skulle begynde at trykke løs på robotten, og risikerer at vække det sovende uhyre påny.
" Hør...kan du spænde kedeldragten op måske ? Hvis den kan løsnes, så tror jeg du kan fire dig ned ? det så ud som et par af de store bisser havde en luns af kedeldragten viklet om sig, så den burde kunne holde til pigen- hun var ikke ret tung at dømme udfra højde og korpus.
"Hvorfor pillede du ved den til at begynde med? De er da ret farlige hvis man ikke ved hvad man laver" Augustus ville lyse op i et smil, og stryge sin pande fri af de små perlelignede dråber af sved, der lå tværs over. Det havde været et close Call, men det så ud til faren var drevet over.

Hvis Kaylee var kommet ud af sin dragt, ville Augustus tilbyde hende et lift hjem, så hun ikke skulle rende rundt, al for naturel påklædt.
Hvis Kaylee ikke var kommet ned , og kedeldragten ikke dinglede Tom fra Boltus mekaniske kæber, ville Augustus måske ved en 'fejl ' diskret komme til at rykke to tre andre ledninger løse, bare for at sikre sig blikmanden ikke for rundt igen om et øjeblik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   25/5/2016, 21:38

Kaylee hang bare og dinglede fra den store deaktiverede robot og kiggede på Augustus med hovedet vendt nedad mod jorden. Det var en god idé Augustus havde kommet med og ville lige kigge, hvor hun sad fast og rigtig nok, så havde noget af hendes kedeldragt sat sig fast i hvad ligner mindre talhjul.
*Great, just my luck* Tænkte hun og kiggede ned på jorden, alle hendes ting lå bare i en rækkevide fra hendes højde hun hang i, at hun bare ikke kunne nå sine ting.
Kaylee fik lidt af et tøsefornærmet ansigt da det lød som at Augustus hentød til at hun ikke vidste hvad hun lavede?! "Jeg ved hver fald hva' jeg laver!" og prøvede at række efter en af sine gaffelnøgler i et forsøg på at komme fri, men uden held.
Hun kiggede lidt rundt, som om hun regnede med at der ville være folk som smukiggede på hende, for hun havde faktisk kun et bare tæt sidende underhylder og bh.
"Kig væk!" sagde hun meget genert inden hun overhoved slap sig fri fra robottens greb, før Augustus havde vendt sig rundt.
Da hun kom fri og landede på jorden med sine fine små pige fødder, skyldte hun sig at snuppe en af sine gaffelnøgler og fik sin keddledragt fri, dog ikke uden lidt baksen med sin gaffelnøgle, men så gik det også hurtigt at hun fik sin dragt på igen.
"Dumme robot" sagde hun og sparkede blødt til robottens ben så den faktisk fik overbalance og væltede, hvilket Kaylee selvfølgelig troede var den som var startede op igen.
Man skulle næsten ikke tro at den pige kunne bevæge sig så hurtigt, men lige så snart at robotten "bevægede" sig, var Kaylee bag Augustus og tippede med hovedet ud til siden af hende.
Da robotten intet gjorde, smilede hun uskyldigt og akavet til Augustus, "sorry" undskyldte hun mens hun fik samlede sine ting op og proppet tilbage i sine lommer.
Tilbage til toppen Go down
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   30/5/2016, 12:02

Det var let at have overskud til humor, når ingen af de to piger var kommet skade- endnu . Augustus stod med næsen i sky, hånden over hendes øjenbryn i et forsøg på at blokere for solen- og morede sig over Kaylee der dinglede som en anden nøglering i den fri luft.
Selvom stemmen og bemærkningen  var drillende så havde ordene da en hvis betydning , for skulle sandheden frem så var hverken Boltus eller kaylees dingler rundt , så super godt planlagt. Det så rimeligt tilfældigt ud, og kunne være endt med alvorlige knubs , for begge piger.
Smilet var dog på plads da Augustus råbte op...-"Og ser det sådan ud når du har styr på det ? Hvad mon der så sker hvis du ikke har missede hun med øjnene op mod den flyvende pige.

Augustus vendte hende ryggen, da Kaylee bad om hun ikke kiggede.
Hun kendte egenlig godt den følelse, både det at skulle smide tøjet men også det at få andres nøgenhed mast op i fjæste, når man helst ville være foruden.
Arbejdsmæssigt holdte hun en fin linie mellem det delikate og nøgenhed. De andre piger smed langt mere end hun, og privat....privat havde der kun været en enkelt onenighter, siden hendes kæreste John var død.
Auriel... hun tænkte da på ham ind i mellem, men de havde begge vidst at de kun havde været stjerne på hinandens himmel, for en enkelt nat.

Et øjebliks panik truede da Boltus igen rørte på sig, og dernæst faldt til jorden med et rabalder der kunne vække de døde. Augustus for sammen , men på stedet og havde krummet sig sammen uden at flytte på fødderne.
"seriøst?! hun gav  Kaylee et blik , da hun igen havde rettet sig op."Jeg kan godt sige dig at hvis du søger bekyttelse hos mig, så er du mere på røven end jeg først troede" Augustus lo stille og så sig omkring for lige at sikre at ingen død realt var blevet vækket af al det skyderi og støj der havde været.Det så dog ikke ud til at være tilfældet.
"Jeg kan give dig et lift...og noget tøj hvis du mangler? Min bil kan godt have en enkelt passager med."
Tog Kaylee imod, ville Augustus tage hende med, og sætter kursen væk fra lossepladsens .Lidt  small talk ville da være på sin plads og ganske hyggeligt, ifølge Augustus der ikke kom så meget ud.
"mmDet er sjældent jeg snakker med nogen .Altså nogen der ikke har med DOD at gøre." smilede hun ud i luften, da hun kørte med blikket rettet mod vejen. Hun havde ikke lige tænkt over om Kaylee kendte nat klubben Dreams on Demand, hvis ikke ville hun ikke ane hvad DOD var. Men klubben var en af de største og helt klart mest veletableret...og hun selv lidt af et navn, hvis man altså kunne genkende hende uden herre habitter , franske blonder og netstrømer.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Lipstick, powder and paint ~ Kaylee   

Tilbage til toppen Go down
 
Lipstick, powder and paint ~ Kaylee
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Omegnen omkring Las Vegas ::  :: Dream hills (bjerge)-
Gå til: