IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Something is very much wrong with me! - Dust -

Go down 
ForfatterBesked
Danika
Nybegynder.
Nybegynder.
Danika

Race : Vampire
Navn. : Danika
Alder : 23
Evner/Classes. : Som tidligere shapeshifter, kan hun forvandle sig til en fennec ræv
Bosted : Uden hjem
Tilhørende klan. : Nope
Partner. : Single
Antal indlæg : 27
Reputation : 3
Join date : 07/07/15

Something is very much wrong with me! - Dust - Empty
IndlægEmne: Something is very much wrong with me! - Dust -   Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime9/9/2015, 19:12

Tid Klokken er over 12 om natten
Sted En gyde op til et lejlighedskompleks. Der ikke en høj radioaktivitet, faktisk er den relativ lav her
Omgivelser Der er tomt, faktisk kun affald til stede.
Vejr Det er endelig koldt, det regner og blæser
Påklædning En sort elegant smuk kjole, et par højhælede sko

Natten havde efterhånden lagt sig over The New Miami. Det mindede næsten om en blid dyne der blev lagt over en hel by, for i takt med natten tog over, kom der gradevis også mere stilhed vise steder i gaderne. Andre steder, synes nattelivet næsten at leve op. De fleste unge ville højstænkeligt være ude og more sig på disse tider af døgnet. Det var efterhånden jo ikke unormalt, for ungdommen at være ude til sent på natten! På trods af chancen for radioaktivitet, så kunne man vel ikke holde de unge helt inde for. Hvad de mange mennesker dog ikke vidste, var at når de trådte foden ude for deres sikre døre, ud fra deres beskyttende boliger…så var chancen for døden tykt over dem. Man læste efterhånden om flere og flere unge, der var fundet myrdet eller druknet. Ved mange af disse situationer valgte politiet at dække for sandheden, for hvad kunne de dog sige? De kunne jo ikke ligefrem sige, at det overnaturlige rendte rundt og dræbte folk. Dette ville jo blot skabe forvirring også derefter kaos, for så røg ideen om at der ikke fandtes noget mere farligt end mennesket selv. Ganske vidst var menneskeracen jo en form for insekt, man kunne ganske vel sammenligne dem med en race der udelukkende levede for at udrydde andre racer. Indtil nu havde de jo allerede fået udryddet adskillige dyreracer og mange af menneskerne vendte sig sågar imod hinanden, hvor de ville udføre groteske handlinger. At de havde kunne overleve i så lang tid, forekom direkte underligt for mange racer.
En af disse personer, eller en af dem som indgik under disse racer, var den unge Danika eller det havde hun i hvert fald forsøgt. Hun var en ung kvinde, blot på vej hjem fra en lang dag. Hun havde lade sig overtale til at tage med i byen, hvilket også kunne ses på hendes fine kjole. Det havde været sådan en underlig tur hjem, for hun kunne ikke slippe følelsen af at blive overvåget, det var som om der var en der overvågede hende. Som hun gik hen imod en gyde og netop krydsede den, var der noget der greb fat i hende. Det hele havde foregået så hurtigt. Hun havde blot været på vej ned af gaden, da der med et havde været noget der overfaldt hende.  Det ene øjeblik havde hun gået ned af gaden, det næste blev hun trukket ind i den mørke gyde. Hun følte en pludselig smerte eksplodere i sin hals, og hun havde ikke engang fået chancen for at skrige da hun følte alt blive suget ud af hende. Hun kunne fornemme hvordan blodet gled ned af hendes hud, hvordan det gennemblødte hendes kjole, og hun holde blot fast om den hårde krop, alt i mens hendes tåre gled ned af kinderne på hende. Det hele gjorde så ondt og hun ville blot have det til at stoppe. Hun hostede noget blod op, hvilket skyldes hendes hals blev fuld af blodet, og dette stoppede for hendes vejtrækningen. Da vedkommende endelig fjernede sin mund fra hendes hals, hang hun nærmest som en kludedukke. Hun var slap, svag og ville mest af alt bare sove. Dog kunne hun svagt høre en banden og svovlen, som om vedkommende fortrød eller blot ikke ønskede at gøre hvad vedkommende havde gjort. Med et kunne hun føle noget blive presset imod hendes læber, og med et flød der en væske ned af hendes hals. Her efter blev alting sort.

Da hun vågnede op igen, gjorde alting ondt. Hele hendes krop var svag, hendes hals var i flammer og hun følte sig klam, ulækker og beskidt af alt det tørrede blod. Et gisp forlod hendes læber, som hun lå der i affaldet, blodig og efterladt af hvad end der havde angrebet hende. En pludselig stemme nåede hende øre, dog hørte hun ikke efter da alt lige nu gik på hendes krop. Alt hendes opmærksomhed gik på hvad pokker der var galt med hende, hvorfor hun havde en umættelig sult, hvorfor hendes hud gjorde ondt, hvorfor hendes hals gjorde ondt og hvorfor hun havde det som om hun havde noget i øjnene. Da der med et var nogle hænder der rørte ved hende, begyndte hun at spjætte ”rør mig ikke….hver sød” pev hun og kæmpede imod hans hænder, dog havde han et fast greb og til sidst kunne hun ikke kæmpe imod. Derudover var hun også svag. Ved lyden af noget der lød som hospital, begyndte hun igen at kæmpe imod ”ikke hospital, ikke noget hospital” hun åbnede svagt øjnene, hvor man ville kunne opfange et par direkte unaturlige elektriske blå øjne. De var helt ufattelige blå, på et punkt hvor det ikke var naturligt. Igen som før blev hun dog rolig og lod ham gøre hvad han havde lyst til.

//jeg håber det er okay
btw der er ham hun refere til! Angående med: ikke rør mig osv. :)

_________________
Something is very much wrong with me! - Dust - XLCGfwSomething is very much wrong with me! - Dust - AADUrz
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4435
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Something is very much wrong with me! - Dust - Empty
IndlægEmne: Re: Something is very much wrong with me! - Dust -   Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime9/9/2015, 22:43

Natten.
Natten havde vel altid været en større ven og følgesvend, end noget eller nogen anden, for en som Dust. Månens lys havde været det tætteste på solskin, som hans hud havde oplevet, i det meste af hans liv, og kaos havde været at se overalt hvor han havde været. Men for ham havde tiderne skiftet nu, selvom verdenen nok ikke havde lagt mærke til det, da han ikke lige frem så særligt anderledes ud, i hans sædvanlige sorte tøj, men kaosset der fulgte ham, var noget andet end det engang havde været. Men det var ikke det der var denne nats tema, for Dust var her af en anden grund, han kom nemlig gående fra, hvad der lignede en forladt rejsebureau bygning, og lignede en der havde været der længere, end de fleste ville være derinde.
Da han kom gående gennem mørket, var han nærmest usynlig for de fleste, der ikke vidste hvordan man fik øje på en, der havde skyggedæmon blod i årene, men man kunne stadig mærke at han var der, da hans nærvær gav kuldegysninger, og der var en følelse af død i luften rundt om ham. Da han kom i nærheden af en gyde, kunne han mærke tilstedeværelsen af en vampyr, og et andet væsen derinde, men han kom ikke derhen hurtigt nok, da vampyren allerede var væk da han kom frem.

De tågede øjne, med de skinnende røde pupiller, blev rettet mod den unge kvinde, der lå i gyden, dækket af blod efter angrebet. Som grim reaper kunne han mærke, at det ikke var hendes tid til at dø, men med hans øjne kunne han se, at hun var ved at ændre sig. Han kunne se at hun var blevet forvandlet til en vampyr, og med hans viden om processen, vidste han at hun nok godt kunne bruge hjælp, for at hun kunne klare sig, og lære at overleve, så idet hun begyndte at vågne, gik han hen til hende og bøjede sig ned over hende, mens han tændte sin engle aura, for at hun kunne sanse ham, som et kærligt og hjælpsomt væsen, der prøvede at hjælpe hende.
"Rolig nu kære ven, jeg er her for at hjælpe dig!" sagde han mildt, og løftede hende op i sine arme "Vi skal ikke forbi noget hospital, den slags kan ikke hjælpe dig! Du kommer med mig hjem!" tilføjede han, da hun udtrykte at hun ikke ville på hospitalet. Han spredte sine vinger, og lettede fra jorden med hende i armene, og det var som om hun kom ind i skyggerne med ham, da det var svært at se ham i himlens mørke, og næsten lige så svært at se hvad, eller rettere hvem han havde i armene. De skulle ikke lige frem særligt langt, før han landede igen, han gik indenfor med hende, og lagde hende på en seng, der virkede forholdsvis uberørt indtil hun blev lagt i den.

"Hvis du kan, vil du så fortælle mig dit navn kære ven?" spurgte han mildt, og strøg en blid hånd gennem hendes hår, mens han holdt hendes hånd "Mit navn er Dust, og jeg vil tage mig godt af dig, så du kan komme på benene igen! Jeg håber ikke det gør noget, men jeg er nød til at vaske blodet af dig, rense dit sår og få dig i noget rent tøj, før du kan få lov at hvile dig, oven på det der er sket, men jeg lover dig at jeg ikke vil gøre dig noget ondt! Er det okay med dig?" på grund af hans engle aura, var hans stemme og berøringer blid og betryggende at lytte til og føle, og man kunne mærke på ham, at han gerne ville hjælpe hende, hvis bare hun tillod at han gjorde det for hende.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Danika
Nybegynder.
Nybegynder.
Danika

Race : Vampire
Navn. : Danika
Alder : 23
Evner/Classes. : Som tidligere shapeshifter, kan hun forvandle sig til en fennec ræv
Bosted : Uden hjem
Tilhørende klan. : Nope
Partner. : Single
Antal indlæg : 27
Reputation : 3
Join date : 07/07/15

Something is very much wrong with me! - Dust - Empty
IndlægEmne: Re: Something is very much wrong with me! - Dust -   Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime11/9/2015, 22:00

Hun frygtede hvad der skulle ske, for selv om den luft der var omkring manden virkede venlig, så var hendes hjerne ikke helt i sit rette sted, så derfor var hendes fornuft og evnen til at forstå hvad der skete omkring hende, ikke just i sit bedste hjørne. Hun ville havde slået fra sig, skubbet ham væk og meget mere, havde det ikke været fordi han fik løftet hende op i sine arme. Hun var dog om ikke andet også ufattelig svag, så hun gled ind og ud af bevidstheden som han fløj hende hjem til sig selv. Det var dog først da hun blev lagt i den bløde seng, hun med et igen åbnede de overnaturlige blå øjne Hun havde ondt i hele kroppen, det var som om der var en som havde sat ild til alle hendes åre også bare sat sig ned for at se på imens. Hun havde aldrig i sit liv oplevede et smerte meget lig, den hun oplevede lige nu! Hendes øjne var også ufattelig følsomme, selv den smule lys der kom ude fra var nok til at gøre ondt i hendes øjne, derudover virkede alt så højt! Hun kunne høre alt, men på samme tid ingenting. Hendes hud føltes så følsom og sårbar, som kunne den bryde under hvilken som helst form for berøring. Det hele virkede så underligt, og alt pegede i retning af der var et eller andet galt med hende.
Dog da han snakkede til hende, rettede hun straks sine øjne direkte imod hans "Danika" hendes stemme var hæs, svag og vise tydelige tegn af, hvad end der havde bidt hende efterlod nogle skader på hendes stemme, dog skader der ville hele sig selv i takt med hun lod sig gå i gennem forvandlingen til vampyr. Hun holde godt øje med ham, selv da han nussede hende igennem håret var hendes øjne direkte rettet imod hans. Hun lyttede til hvad han sagde, alt fra da han præsenterede sig og til han forklarede hvad han ville gøre. Hun måtte i sidste ende blot nikke, specielt fordi hun ikke rigtig havde andre muligheder. Det var ikke just fordi hun havde de største valgmuligheder, så med en et mindre piv, nikkede hun til ham og lod ham anse både hendes sår, men også få vasket alt hendes blod af. Dog ville hendes sår allerede nu være helet, så der ville kun være størknet blod tilbage.

_________________
Something is very much wrong with me! - Dust - XLCGfwSomething is very much wrong with me! - Dust - AADUrz
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
Dust

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4435
Reputation : 43
Join date : 17/09/12

Something is very much wrong with me! - Dust - Empty
IndlægEmne: Re: Something is very much wrong with me! - Dust -   Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime13/9/2015, 20:43

Hendes nik var alt han behøvede fra hende, før han gik i gang med at tilse hende. Han vidste allerede nu, at hun var blevet bidt af en vampyr, og at vampyren havde forvandlet hende, for hans tilsyneladende blinde øjne, kunne se på hendes krop, at hendes aura ændrede sig til en vampyr aura. At hun var ved at blive en vampyr, betød så at hendes sår måtte være healet på nuværende tidspunkt, så han skulle kun vaske hende, og få hende i noget rent tøj, som hun også kunne sove i, men dette kunne blive besværligt efter som at en ny forvandlet vampyr, som regel plejede at være følsomme.
Han hentede noget vand, der havde en passende temperatur for en vampyr, med sanserne i brænd, samt en klud så han kunne vaske hende. Da han var tilbage hos hende, startede han med at tage hendes bukser af og vaske hendes ben, derefter tog han hendes trøje af, og vaskede hendes krop og hovedet, så hun var fri for blodet, og nu lå i undertøj. Han var meget forsigtig under hele forløbet, og fortsatte med at være det, da han gav hende en af hans løse trøjer på, så han kunne åbne hendes bh under trøjen, og få den af hende, uden at han fik noget at se.

Nu hvor hun var ren, og havde fået noget andet tøj på, puttede han hende under rene lagner og dyner, så hun kunne ligge og slappe af, mens hendes krop ændrede sig. Han satte sig ned på en stol ved siden af sengen, så han kunne holde øje med hvordan hun havde det.
"Nu skal du bare slappe af, og komme til hægterne igen, så skal jeg nok tage mig af dig, hvis du har brug for noget!" sagde han mildt, da han stadig havde sin engle aura tændt.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

https://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Something is very much wrong with me! - Dust - Empty
IndlægEmne: Re: Something is very much wrong with me! - Dust -   Something is very much wrong with me! - Dust - Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Something is very much wrong with me! - Dust -
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: