IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Eline
GæstIndlægEmne: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   12/3/2013, 12:02

tid: aftenen
vejr: vindstille, lidt køligt
sted: Las Vegas gader
omgivelse: få festlige mennesker, den natteliv der nu er på denne tid

Eline sad på en bænk under et svagt lys fra en gammel lygtepæl og betragtede de festlige mennesker der gik forbi og larmede og hyggede sig. hun havde efterladt sin lille tjener der hvor de havde bestemt sig for at overnatte. hun tænkte han nok god kunne klare sig selv. hun havde bare sådan brug for lidt voksen tid. det var ikke så tit hun fik voksen tid når Coco skulle med hende, da han jo bare var en lille dreng som havde alle sine barnlige humørsving og lege.
hun tog sig en dyb indånden og kørte sine slanke, feminine fingre igennem det lang kridhvide hår som smukt faldt ned over hendes barre skuldre. hun havde en sort læder top på som gik til lige over navlen og nogle stramme jeans. begge dele ret slidt. hendes tøj vidste hun var meget slanke på grensen til at være usund tynd og det var tydeligt hun også frøs lidt. men hun ejede ikke rigtig varm tøj. det tøj hun havde var slidt og tyndt og på ingen måde varmene for kroppen. hun løftede sin fine feminine hånd op til sin hals og lod sin ene finger køre over det lille metal tegn, der sad i en læder snor der sad helt tæt til hendes hals. hendes blik var blevet mere fjern og hun sad fuldtstændig i sine egne tanker.

pludselig blev hendes tanker afbrudt da en fremmede arm blev lagt om hende og hun fik øje på en fuld ung mand, der prøvede at snakke til hende på en charmerene måde og lagde tydeligvis an på hende. hun smilte først meget kold, men charmerende til den fremmede unge mand og lagde sin feminine hånde på hans kind. så forsvandt hendes smil stille og hun fik et koldt blik i øjnene. i det øjeblik hendes øjne blev kolde, begyndte den unge mand og skrige af smerte og flyttede sig væk fra den hvidhårede Eline. Manden sad og hulkede på jorden og holdte sig til hovedet. han så ud til at være i smerter "pas på hvem du henvender dig til knægt" sagde hun koldt og roligt, hvorefter hun rejste sig op på sine barre tær og begyndte at gå væk fra den unge mand. folk omkring så lidt forskrækket på manden og efter Eline
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   12/3/2013, 15:25

Makuro træskede dovent gennem byen og forsøgte at ungå kontakt, så han trak sin hætte længere ned over hovedet idet det en larmende gruppe fulde folk kom væltende ud af en bar. Den ene i gruppen stødte ind i Makuro og vrissede at han skulle se sig for. Makuro kiggede op på manden som var et hoved højere end ham selv og skulede så hans blå men dog skræmmende øjne kom frem bag hætten, manden hoppede et skridt tilbage efter som han ikke havde regnet med at en lille fyr som Makuro kunne se så skræmmende ud ”se dig dog selv for din spade” sagde Makuro lavt men bestemt mens han rystede på hovedet og gik videre.

Efter at have gået lidt kiggede Makuro op i luften for at kontrollere at hans trofaste følger stadig var med, efter han havde konstateret at hans skygge fugl stadig var med, fortsatte han med at gå men stoppede dog tøvende op da en ung mand faldt til jorden og skreg af smerte lidt foran ham. Han begyndte at grine lavt idet en pige på ca. samme aldre vrissede af den unge mand som stadig var i smerter. Makuro kiggede op og så ryggen af pigen og smilede skævt.
Han kiggede rundt og indså hurtigt at han var omringet af en flok af mennesker, han gik forbi den hulkende mand og forsøgte at slippe væk fra alle de mennesker. Efter at han var kommet ud af menneske hoben satte han sig stille i skyggen og kiggede rundt på alle de panikslagne mennesker og efter pigen og smilte.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   12/3/2013, 21:13

Eline lagde godt mærke til folk kiggede på hende, men ignorerede det indtil hun mærkede en tage fat om hendes håndled og med et blev hun revet tilbage og ned på jorden. hun ramte jorden hårdt med et lille bumb og skar kort ansigt af smerte, hvorefter hun så vredt op på manden der havde smidt hende til jorden "hvad har du gjort ved ham?!" råbte manden vredt imens han pegede på den unge mand. Eline så koldt på manden imens hun roligt rejste sig op og så lidt på hendes hunder der havde fået nogle hudafskrabninger så det blødte. roligt flyttede hu blikket tilbage på manden "jeg forsvarede mig bare overfor en perversstodder ligesom en hver kvinde med respekt for sig selv ville gøre... jeg har bare mere effektive metoder en så mage andre" hendes stemme var blevet utrolig kold og det var tydeligt hun virkelig ikke gad denne ældre mand der skulle forsvare det lille perverse svin som lå på jorden og smertede sig.

Eline vente ryggen til den store mand imens hendes øjne blev gule og sårene på hendes hænder fint lukkede sig sammen. folk omkring hende begyndte at råbe og bande efter hende. hun rystede lidt på hovedet og sukkede irriteret. hvorfor skulle folk altid støtte de forkerte, hun havde intet forkert gjort. hun passerede de sidste mennesker i hoben og lukkede egentlig bare af for de ting der skete omkring hende, men den ældre mand der havde smid hende på jorden, var begyndt at følge efter hende og det var tydeligt at se det ikke var med noget venligt sind. Elline opdagede ham ikke da hun havde lukket af for om verdenen.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   13/3/2013, 14:48

Makuro sad i skyggen af et ældre hus og kiggede på de for undrede mennesker idet en sur ældre mand hev i pigen, som havde voldt den unge mand smerte, så hun faldt til jorden. Makuro undrede sig over hvad der forgik. Han kunne ikke høre hvad de sagde efter som at de var et godt stykke væk fra ham, men han kunne mundaflæse pigen. ”hmm en stodder” sagde han lavt til sig selv. Han undrede sig over hvordan hun havde båret sig ad med at få den unge gut til at skrige i smerte og fik hurtigt en smil på læben. Han lukkede øjnene og nød kaosset.

Kort efter åbnede han øjnene og kiggede efter pigen som nu havde vendt rundt og begyndt at gå. Han så hurtigt at den ældre mand stadig fulgte efter hende, Makuro tænkte lidt på hvordan hun ville nedlægge ham. Han smilte og rejste sig og begyndte at træske i samme retning som pigen var gået. Da han var kommet lidt tættere kunne han se at hun vist ikke vidste at den ældre mand fulgte efter hende. Makuro satte farten lidt op for at kunne komme tættere på.

Da Makuro var kommet så tæt på at han kunne træde den ældre mand ud af sine sko sagde ham med en lav men dog dyb stemme ”Hvad har du gang i!?” og håbede at pigen oppe foran ikke hørte ham. Den ældre man vendte sig forundret om og hvæsede ”Bland dig dog uden om!” Den ældre man skulle til at lange en knyt næve efter Makuro idet Makuro kiggede frem fra hættens mørke og viste sine sultne mørke øjne, den ældre man tøvede.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   13/3/2013, 18:39

Eline opdagede ikke hvad der skete bag hende før hun hørte en meget svag hvæssen, som fik hende til at se sig selv overskulderen og fik så øje på den ældre mand og en helt fremmede. hun stoppede roligt op og så på dem over skulderen. hvem var den ny tilkommende? og hvad gjorde han ved den ældre mand. det var tydeligt for hende at den ældre mand ikke var så tryg ved den fremmedes nærvær. det fik et tilfreds smil på hendes fine lyserøde læber, da hun syntes det var godt at se noget frygt i den ældre mand. han havde jo trods alt smidt hende på jorden fordi hun forsvarede sig selv. det hele begyndte jo ligefrem at blive spændende nu når den fremmede gik ind og blandede sig. om han blandede sig for hendes skyld var hun ikke sikker på, men det håbede hun da lidt. så var der da bare et fornuftigt væsen i denne by.

med rolige og elegante bevægelser vente hun sig om og lagde armene over kors imens hun betragtede de to mænd lidt med et små tilfreds smil. hun kunne godt mærke den fremmede ikke bare var mutant eller mennesker... han var et andet væsen. lige hvad det var var hun i tvivl om, da hun havde svært ved at bedømme sådan nogle ting siden hun blev en falden engel. men der var noget der sagde hende det ikke var hverken et menneske eller en mutant. det var også sjælendt sådan nogle ville kunne skræmme en anden mand på den måde bare ved at blik. hun sagde ingenting. stod bare og betragtede situationen.

//sorry det ikke lige blev så langt//
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   14/3/2013, 00:10

Makuro lagde mærke til at pigen nu stod og kiggede på. mens han var uopmærksom sendte den ældre mand en næve mod ham og ramte ham på kinden så hans hætte fløj af og hans kridhvide hår kom til syne idet han faldt til jorden. Makuro kom hurtigt på benene igen og var nu klar til at rive den ældre mand til atomer af raseri.
Makuro satte af fra jorden og hoppede over den ældre mand og landede bag ved ham, som måbede ved synet af den ikke særlig store person udføre sådan et spring, og gav manden et nyre huk så han faldt på knæ. Makuro smilede lumsk og slikkede sig om munden, hvorefter han hurtigt tog en bid af den ældre mands skygge. Den ældre mand udstødte et lavt gisp og faldt til jorden, den ældre mand møvede sig om på ryggen så han kunne se Makuros ansigt. Makuro øjne var mørke af sult, efter som han ikke havde haft mulighed for at få føde i længere tid. Makuro udstødte et lavt grin idet han lossede den ældre mand hårdt i skridtet "Jeg blander mig i hvad jeg føler for!" Makuro tog sin hætte på igen og vendte sig roligt op og kiggede på pigen uden at sige et ord.

//bare rolig, jeg klager ikke ;) jeg kan heller ikke altid få mine posts til at være lige lange ^^

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   14/3/2013, 12:31

Eline hævede det ene øjenbrynd da den ældre mand fik et slag ind på den fremmede. det havde hun ikke regnet med. den fremmede virkede ellers meget skabt, men da han kom på benene igen kunne hun se at det slag ikke havde gjort andet end at gøre den fremmede vred. det fik et lille smil frem på hendes læber og hun betragtede egentlig bare hvordan situationen udviklede sig mellem de to. det morede hende lidt at se en så lille fyr overfalde en ældre mand på det størrelse uden problemer. det skete dog noget hun ikke helt forstod. hun stirrede lidt tid på manden der nu lå på jorde og så helt ødelagt ud mentalt. hun kunne ikke s hvordan den fremmede så ud da han stod med ryggen til hende, men han kunne tydeligt se på den ældre mand han ikke havde det godt og var bange for den fremmede mand.

Eline rettede sig lidt op da den fremmed tog hætten op igen og vente sig om og så på hende. hun så roligt på den fremmede og smilte et lige så roligt smil "tak for hjælpen" sagde hun selvom hun ikke anede om den fremmede havde gjort det for hendes skyld eller om han bare havde gjort det for at gøre det. hun begyndte at studere den egentlig ikke så høje fremmede. det var først nu det gik op for hende at han ikke var ret høj og ikke egentlig godt kunne minde lidt om den ung dreng med den højte. det undrede hende lidt det først var nu hun tænkte sådan rigtig over det. hun kunne ikke rigtig se han ansigt for hætten og havde lidt svært ved at få set hans egentlig udseende. hun vidste bare han havde hvidt hår, for det havde hun set da han hætte var faldet af under kampen med de ældre mand.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   15/3/2013, 00:28

Makuro løftede stille hovedet og kiggede på pigen og sagde roligt ”det var vel så lidt” med et smil på læben, han kiggede hurtigt rundt og vendte sig derefter rundt, for at se om nogen havde set hvad der var sket. Han greb den ældre mand og slæbte ham ind til siden hvor han fik sat den klynkende mand på en bænk. På vej tilbage til pigen sagde han smilende ”Så ser der ikke så skummelt ud”
Makuro blev hurtigt enig med sig selv om at det ikke helt var gået som planlagt. Makuro smilte og sagde roligt "hmm så meget for en stille og rolig aften" han sukkede.

//sry det ikke lige blev så langt
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   15/3/2013, 12:32

// helt okay og selv sorry her fra >< //


Eline smilte roligt til ham, imens hun fulgte ham med blikket imens han rykkede rundt på den ældre mand "god idé... folk her har det vidst ikke så godt med skumle og ukendte ting" sagde hun roligt og snoede en lille tot af sit hvide lange hår om sin ene finger "tja... jeg havde da håbet på noget andet.. men nogle mænd kan bare ikke holde sig væk" sgade hun med en lille rystend på hovedet. tanken om hvad en lille mand havde gjort ved den ældre mand lige før hang dog stadig i hendes hoved og imens hun studerede ham med et tænksomt blik overvejede hun at spørge lidt ind til det.

hun så lidt rundt for at se om der var nogle folk i nærheden, hvorefter hun igen så på den lille mand der havde hjulpet hende "hvad gjorde du ved ham?.. hvis jeg må spørge.. jeg så det ikke helt, men det gjorde noget ved ham... noget ubehageligt" sagde hun roligt imens hun lagde hovedet let på skrå og så på ham med et spørgende blik og roligt smil. hun var nysgerrig om hvad der var sket også fordi det var aham der havde hjulpet hende så det gjorde det lidt lidt mere spændende for hende.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   15/3/2013, 14:23

Makuro kiggede roligt på pigen og smilte ”tjaa”
Han overvejede nøje hvordan han skulle formulere sit svar for ikke at skræmme hende. ”hmm, mange går og anser deres skygge som noget ubrugeligt eller farligt som de forsøger at løbe fra hele livet. Men skyggen er faktisk lige så vigtig som den luft vi indånder. så det jeg gjorde var at pille lidt ved hans skygge” forklarede han roligt med et smil på læben. Makuro fortsatte spørgende ”men hvad pokker var det du gjorde ved ham den anden?” Makuros blik flakkede tilbage på den ældre mand, hmm han var ikke blevet mæt. Han kiggede tilbage på pigen som stod og legede med sit hår og så sød ud og han kunne ikke lade vær med at smile, han var ikke sikker om hun kunne klare at høre om hvad det faktisk var han gjorde. han stod og kiggede på den pæne pige og undrede sig over hvordan hun kunne skade den unge mand.

//heheh det gør ikke noget :)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   15/3/2013, 21:37

Eline tænkte over det han sagde. hun vidste der fandtes disse dæmoner der levede af andres skygger, mån han var sådan en? det lød lidt som om han pakkede det lidt om. hun studerede ham i lidt tid før hun sagde noget "pillede lidt ved en skygge?... må jeg spørge.. er du skygge dæmon?" spurgte hun bare ligefrem. hun vidste engle og dæmoner havde deres fjendtligheder, men det var ikke noget hun deltog i. man kunne nok heller ikke ligeffrem sige hun var den bedste engel i hverden hun var jo trods alt en falden engel.
da hun hørte hans spørgsmål forstod hun det ikke i første omgang, da hun jo ikke vidste han havde set det, men det havde han jo så åbenbart.. hun smilte skævt for sig selv og tænkte lidt over det "ja... jeg ka heale fysiske og mentale skader... men min mentale healing kan blive til den mest uudholdelige smerte i hovedet og derefter gå ned og give store smerter i kroppen også fordi hjernen ikke vil klare den mentale smerte.. jeg har trænet min mentale healing til at kunne heale så meet at denne smerte fremtræder.. den mand vil nok ikke havde det så godt de næste dage" forklarede hun små stolt da hun selv syntes det ar smart. ikke noget man kunne forhindre og ikke noget man kan se komme.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   17/3/2013, 01:05

Makuro kiggede på pigen og undrede sig over hendes ligefremme spørgsmål, hmm ja der er jo nogen som kender historierne, og sagde lavt "ja det er jeg"
Han kiggede interesseret på pigen mens hun forklarede ham om healing af mentale af fysiske skader. Hans tanker som ellers mere lå på hendes pæne øjne flakkede over på engle, han kom til at tænke på at engle som regel kunne heale eller noget lignende. han tænkte på de evige kampe mellem engle og dæmoner, han kunne heller ikke glemme den måde han som barn var blevet jagtet af engle efter han på mystisk vis havde fået bevæget sig ind på engle område. han studerede pigen og undrede sig over han ikke kunne fornemme nogle vinger, og heller ikke en særlig stærk aura. "emmm... er du en engel?" spurgte han undrende.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   17/3/2013, 22:01

Eline tænkte lidt tid over at han var skygge dæmon.. gad vide hvor meget han gik op i den kamp med deres to racer. han håbede lidt på det var ligegyldigt for ham, for han virkede flink. hun lagde godt mærke til at betargtede hendes øjne, det var en ting hun lagde mærke til tit.. nok mest fordi mange kiggede på hendes bryster normalt, så når folk faktisk betragtede hendes øjne lagde hun mærke til det.
det var som om hun kort gik i stå da han spurgte om hun var engel. det var sjældent nogen lagde mærke til det, da hendes Aura var så svag. hun så lidt tid på ham med et tænksomt blik helt uden at sige noget, men fik så et skævt og roligt smil på det lyserøde læber "ja.. en engel.. og en mislykkedes en af slagsen" sagde hun med et lille grin og rystede lidt på hovedet. hun tænkte lidt tilbage på den tragiske dag der forandrede hele hendes liv og forandrede hele hende. hun kørte rolig sin hånd igennem det lange hvide hår. hun kunne se sin elskedes ynkelige bedene blik for sig og hendes øjne blev mere fugtige. dog så hun overhoved ikke trist ud tvært imod.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   18/3/2013, 11:46

Makuro så på pigen og kom til konklusion at efter som hun ikke havde prøvet at dræbe ham eller stikke af fra ham så lægger hun nok ikke så meget vægt på engle og dæmon krigen. Han så smerten i pigens øjne da hun nævnte mislykkes, han undrede sig og spurgte lavt "sagde du en mislykkes?? for det forklare hvorfor jeg næsten ikke kan mærke din aura" han tænkte tilbage på de engle som havde jagtet ham og deres aura niveau. Han fortsatte "jeg har nemlig oplevet en del engle, med meget stærkere auras end din" han tøvede lidt og begyndte derefter at smile og stak hånden frem i en venlig gestus idet han sagde "hmm mit navn er Makuro" han kiggede ned på sin hånd og træk hurtigt den tilbage efter han kom i tanke om alle de ar han havde på hænder og krop. han kiggede op om smilte igen.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   19/3/2013, 10:07

Eline hævede det ene øjnbrynd og smilte skævt af det han sagde "min aura har været svag siden jeg blev en falden engle" forklarede hun med en ri i stemmen. hun havde stadige fugtige æjne men gjorde intet ved det"jeg ved engle kan være grusomme ver... men jeg deltager ike i denne engle og dæmon krig den er unødvendih i vores tid" sagde hun rolig. de fleste ville måske sigr dæmoner var grusomme væsner men engle var lige så meget med i det. hun så ned på hans hånd og opdagde arene. han mptte havde været igrnnem en del. hum måde ikke at tage hans hånd for at hilse fær han træk den væk "jeg hedder Eline.. hyggeligt at møde dig" sagde hun roligh og smilte roligt til ham "er det engle der har givet dig de ar?" spurgte hun sp roligy
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   19/3/2013, 15:44

Makuro kiggede på pigen og smilede ”hmm, tja jeg prøver at holde mig ude af den krig, men det har ikke gået mig særlig godt, jeg er ofte blevet angrebet af engle. Ja engle kan virkelig være grumme! I hvert fald over for dæmoner!” Han kiggede på pigen da hun sagde sig navn ”eline” sagde han lavt til sig selv og begyndte at smile ”hyggeligt at møde dig”
Han kiggede ned på sine hænder som var fyldt med forskellige ar, mange af dem lignede hellige symboler eller lignende. Han træk op i det højre ærme så en hel del flere ar kom til syne,han så op på Eline og skævede ”tja de fleste er… jeg blev efterladt som barn og jeg frygter at mine forælde er blevet dræbt at engle, men efter som jeg måtte klare mig selv måtte jeg lære at gemme mig for engle på den hårde måde og jeg er tit blevet fanget og torturet” Hans øjne skiftede til en tom blå farve idet billeder flashede for nethinden af ham. han rystede hovedet og fik farven tilbage i øjnene og sagde smilende ”Men jeg slap væk alle gange, de regnede vist ikke med at en unge som mig kunne bruge skyggerne så godt, og som regel fik jeg også lidt hævn” han kiggede op i luften og fortsatte ”og jeg endte med at finde mig en trofast og meget nyttig kammerat”

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   24/3/2013, 16:37

Eline tænkte over det han sagde og rystede lidt på hovedet. nogle gange passede det hende fint bare at være en falden engel for så var der større chance for at hun ikke behøvede at blande sig. de fleste dæmoner var ligeglade med faldende engle hvertfald dem hun havde mødt "engle... og dæmoner.. de er de grusommeste væsner over for hinanden..." sagde hun roligt ogtræk let på skuldrende.
Eline betragtede hans arm imens han fortalte og syntes egentlig det ligefrem var spændende "fanget og totureret.. det må havde været hårdt..." sagde hun lidt intetsigende og stirrede egentlig bare på hans arm. efter hun blev en falden engel havde hun egentlig holdt lidt mere med dæmonerne, fordi hun syntes engle var alt for søde og fik folk til at være så naive, på samme tid med de toturerede dæmoner. engle skulle jo ses som guds tjener og kun være godt for verdenen... ikke nået med at skade andre... men de skadede jo andre lige så meget som alle andre. den tanke fik ett lille grin frem i hende. hun havde jo selv skadet den hun elskede aller højst. hun var ikke bedre en nogen andre.
hun fik rystet sig ud af sine tanker og igen så hun på dæmonens ansigt "en kammerat?.... lad mig høre?.. og hvordan hævnede du dig?" det var tydleigt hendes spørgsmpl var med interresse for at de skulle gå engleende dårligt. hun var jo træy af engle og denne krig.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   25/3/2013, 01:23

Makuro kiggede smilende på hende. hmm det var længe siden nogen var blevet så fanget af hans fortid, men det var heller ikke alle han bare fortalte den til.
han tænkte tilbage og smilede "tja jeg lærte at bevæge mig i skyggerne i en tidlig alder efter som jeg blev efterladt, det betød at jeg kunne flygte fra englene gennem skyggerne og at jeg kunne dukke op de steder de mindst forventede det. så en nat hvor jeg var blevet låst ind i et mørkt rum skyggevandrede jeg ud og fandt nogle ting de havde tortureret mig med som jeg kunne bruge til at sprængte hele lortet i luften" en latter brudte ud på hans læber mens han genså eksplosionen foran sig.
han kiggede stille op i luften og piftede lavt, han så ned på Eline og sagde "hmm han er langt væk. min kammerat er en skyggeravn som jeg mødte i skyggerne for mange år siden, han lærte mig at leve i naturen og lærte mig og dyr og deres adfærd." han så igen op i luften og sagde med et skummelt smil på læben "hmm jeg ved ikke helt for han er henne lige nu, han er sikkert så rov"

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   31/3/2013, 15:11

Eline så betragtende på ham og var meget fascineret over hans fortælling og ikke mindst den måde han fortalte det på. det virkede som om han nærmest nød det at han havde fået snydt englene og taget en ordenlig hævn. hun smilte roligt over han begyndte at grine. han fascinerede hende ret meget. den måde han tog let på det og kunne grine over hans fortælling om hans hævn over de engle der havde tortureret ham. hun havde hørt andre historier der alvorlige og smerte fulde, men det blev altid fortalt med smerte og triste blikke, men denne dæmon fokuserede kun på han havde overlevet og overlevet med en solid hævn. hun tænkte lidt tilbage på sin egen hævn og smilte skævt. bare hun kunne virke så stolt over den, men den gjrde bare stadig lidt ondt. hun rystede tankerne ud af hovedet da hun hørte en piften og igen så hen fascineret på Makuro, hun valgte ikke at sige noget om hans hævn. hvis han havde set på hendes reaktion på hans historie må han havde fået nok svar. hun så så op mod himlen igen "en skyggeravn" sagde hun roligt for sig selv, hvorefter hun nikkede forstående "det må være en god evne at kunne.." sagde hun roligt imens hun flyttede sin blik ned på ham igen. hun var selv utrolig dårlig til at være i naturen og havde det svært med dyr, da de generalt ikke kunne lide hende. hun var van til byen.
hun stod lidt og betargetde det skumle smil på drengens læber "den skal jo også have mad...det må være specielt at være venner med et dyr" sagde hun roligt, hvorefter hun så mod himlen igen. det var nok fint den ikke kom, for dyr kunne jo generelt ikke lide hende så det ville den nok heller ikke kunne.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   14/4/2013, 01:50

Makuro stod og svømmede rundt i Elines øjne med tankerne idet en kort smerte meldte sig i hendes øjne, hmm en falden engel er en som har fejlet deres største opgave, gad vad vide hvad hendes var.
han smilede roligt over tanken om Gildares kun var et dyr og sagde "tja nu ser jeg ham ikke så meget som et dyr men mere en kammerat, men det har nok også noget at gøre med at jeg selv normalt lever som et dyr" han holdte en kort pause for at gennem tænke hvordan han skulle formulere sit spørgsmål uden at volde for meget psykisk smerte "du sagde du er en falden engel? hvilken slags engel var du så før?" sagde han spørgende.

//ked af at jeg var så længe om at svare men jeg blev bombarderet med lektier de sidste par uger :/ vil prøve at komme forbi og se om du har svaret lidt oftere :)

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   14/4/2013, 21:17

Eline nikkede så stille imens hun træk på skuldrende "ja okay... det har jeg respekt for... dog ikke ligefrem noget jeg kan... jeg er et by væsen" sagde hun med et kort roligt grin og smilte roligt til ham med et studerende blik på ham. hun kunne hurtigt se han havde noget han ville sige, men sikkert lige tænkte en ekstra gang over og det spørgsmålet endelig kom gik der lige få sekunder før hun reagerede. da reaktionen kom, kom der ikke andet en et grin frem imens hun rystede på hovedet. lidt som om han havde spurgt dumt og der selvfølgelig ikke var noget der, men lidt efter blev hun langsomt stille og hun stirrede med et tænksomt blik ind i hans blå øjne "jeg var en skytsengel..." svarede hun så endelig og så lidt væk, men fik da et lille smil på læben.. både lidt trist men også stolt "jeg ville ønske jeg havde samme stolthed i min fortid som du havde... jeg hader disse triste historier med alt for mange følelser som man ikke er kommet over...." sagde hun stille mest til sig selv sådan set, men dhan ville sagtens kunne høre hende.
hun så så på ham igen "jeg klarede ikke min opgave" sagde hun så med et mere roligt smil på læben, men hendes øjne som aldrig kunne lyve sagde en helt anden historie.. hun havde denne smerte i øjnene som hun vidste var der og som hun hadede mere en noget andet.


// det er bare iorden.. der skal være plads til irl så du svare bare så meget du nu kan ^^//
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   6/5/2013, 12:23

Makuro smilede ”tja der skal jo være plads til os alle” han tænkte tilbage til nogle af de få gange han havde bevæget sig ind i storbyer, han kiggede rundt og nikkede svagt til sig selv, yep folk er stadig nervøse eller bange for mig. Han fik et smil på læben og sagde ”jeg må nu indrømme at jeg ikke er den bedste til større byer, eller mest af alt menneskerne i dem, jeg er ikke altid lige velkommen.”
han studerede Eline idet hun fortalte om hvilken engel hun havde været. Hmm han vidste ikke særlig meget til skytsenglene, det var oftere nogle af de lidt højerestående engle som angreb ham når han var kommet på helligt jord. Han kunne ikke fokusere på andet end hendes øjne, han var hurtigt blevet glad for dem, de var kønne og lignede månens genskind i havet.
han så hurtigt smerten i hendes øjne, og vidste straks at det havde været en skrækkelig oplevelse at miste det vigtigste hun havde.

//ups fik aldrig postet mit svar :/ jeg bruger busturen hjem fra skole til at skrive dem xD

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   6/5/2013, 20:31

Eline forstod godt hvorfor han måske ikke var det stre vby menneske.. meget nemt kunne man bliver overrumlet af fulde mennesker og der efter blive set end på fordi man ikke var bange for at bruge ens evne.. eller bare var anderledes. det var jo sådan setpå den måde de to var kommet i kontakt med hinanden. det var hun egnetlig glad for for han virkede utrolig troværdig og til at snakke med. hun sagde først ingen ting. lod bare dæmonen stirre ind i hendes øjne, for hun havde da lagt mærke til hans interesse for hendes øjne. det var da lidt smirende. elegant og meget feminint gik hun lidt tættere på ham med et drillende smil og at roligt blik "ser du noget interessant i de øjne?" spurgte hun meget ligeud, da hun godt vidste han nok ikke ville sige noget ellers ville han havde gjort det allerede nu.
eline var ikke bange for kropskontakt eller nærhed, så hun kom meget nemt meget tæt på den lille mand, som hun var omkring på høøjte med, da hun selv ikke var ret høj. hendes slanke meget feminine hænder blev let lagt på hans bryst kasse imens hun så meget intenst og dybt ind i hans øjne.

// kender det godt og det er bare helt iorden hehe ^^
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   7/5/2013, 16:54

Makuro stod stadig og stirede ind i hendes øjne, mens han tænkte over hvor utrolig hurtigt han enligt havde komme til at holde af Eline som han først lige var tumlet ind i, og hun var en da en engel. Han havde aldrig troet at han nogen sinde ville løbe ind i en engel som ikke ville rive ham fra hinanden eller sætte ild til ham.
Hans tanker blev hurtigt brudt af at Eline rykkede sig tættere på ham, overrasket og forvirret trådte han et halvt skrid baglens. Han var ikke vant til nærkontakt og især ikke med en pige, han rødmede idet hun kom helt tæt på, han videste ikke hvad han skulle gøre af sig selv. Tankerne fløj rundt i hovedet på ham som en stor pløret mudderpøl. Hvad ville hun? Hvad var hun ude på? Han rødmede endnu mere.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   11/5/2013, 20:52

Eline betragtede dæmonens forvirrede blik og syntes det var lidt sødt han blev så forlegen og rødmede. hun smilte roligt dog meget charmerende til ham, hvorefter hun lov sin en slanke hånd køre igennem hans hvide hår "du er vidst ikke van til at være tæt p andre" sagde hun roligt, hvorefter hun lod sin hånd flade ned til hans og tog fat om hans. hendes hud var utrolig blød og rar at røre ved. med et meget betragtende blik studerede hun hele Makuro og nød lidt syndet af en forvirret, forlegen mand. kort efter slap hun hans hånd igen og blinkede drilsk til ham "jeg skal nok lade være med at drille dig" sagde hun med den rolige blide stemme og gik et skridt tilbage, så de ikke stod så tæt længere. hun elskede at lege med mænd og se deres forskellige måder at reager på hendes ligefremhed. denne dæmon havde hun nu fået det meget godt med, så hun ville ikke skræmme ham væk.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Uafsluttet] Endelig lidt fred (Makuro)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: