IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Everything is not what it seems

Go down 
ForfatterBesked
Ruby
Nybegynder.
Nybegynder.
Ruby

Race : Engel
Navn. : Ruby Wales
Alder : Omkring de 4100, men krops alderen er 25
Evner/Classes. : Medichealer, Niveau 4.
Bosted : En lille lejlighed i Armarillo, Texas.
Tilhørende klan. : Fri fugl af det hun ved.
Partner. : Ingen.
Slaver. : Slet ingen!
Evt. bemærkninger. : Hun er den gladeste engel du nogensinde kommer til at møde.
Antal indlæg : 24
Reputation : 4
Join date : 21/08/15

IndlægEmne: Everything is not what it seems   19/9/2015, 21:02

Sted: Armarillo’s Street
Omgivelser: Mange væsner, butikker og alverdens sager
Vejr: Solskin og køligt efterårsvejr
Tid: Omkring middag
Ep: Sun Lao

Det var en fredfyldigt middag, solen skinnede lystigt og det var en perfekt efterår vejr. Hun havde sin røde trend coat på og en sort nederdel, der ikke kunne ses på grund af den lange frakke. Man kunne se hendes sorte nylon strømper i stedet og nogle røde sko. Hendes brune hår var sat frit og hang silkeblødt ned over hende. Hendes fyldige læber var røde og de lyse blå øjne kunne ses stærkt i dag. Hendes aura var overalt og hendes humør var i top. Hun havde sine hænder i lommen og hendes blik fløj forbi væsnerne rundt omkring hende. Forskellige aura fløj forbi hende og hendes øjne studerede enhver en. Hendes tanker var dog en hel anden sted. Hun havde valgt at tage til skoven og bare sætte sig for sig selv og en god bog som hun lige taget med hjem fra USA, der handlede om en kvinde på hendes alder, der faldt for en US marine, efter hun havde læst den første kapitel, blev hun klar over, at hun virkelige kunne relatere sig til kvinden i bogen. Men der fandtes simpelthen ikke noget bedre, end at sidde et sted isoleret fra omverden. Men nu da det var en smule for koldt til at sidde ude, så havde hun valgt at købe ind til noget lækkert til sig selv og hygge sig derhjemme, det var bare en af de søndage!

Hun gik ind i en kaffebutik. Hendes lyse hånd søgte efter døren og en lille ringe klokke lød i den lille butik. Ruby hilste på den ældre mand bag disken og hun gik ellers i gang med at udforske butikken. Men det var så svært at fokusere på noget, da manden så ud ti at han gerne vil hjælpe hende, fordi han sikkert havde stået der hele dagen uden en eneste kunde. ”Kan De hjælpe mig? ” spurgte hun høfligt og det var lige før hun kunne se røde hjerte i mandens øjne. Han lyste op og kom over til hende. ”Ja selvfølgelig! Hvad søger du min pige? ” spurgte han helt bedstefarsagtigt og hun mærkede et lille stik i hendes hjerte. Hvor hun dog savnede bedstefar Leo..

Kærlighed” hviskede hun og gjord store øjne. Manden grinede og hun grinte med, men en lille trist undertone kunne måske fornemmes. Marinen og Prinsessen.. *suk*
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Everything is not what it seems   20/9/2015, 20:09

der var en ro i den last vogn som Sun Lao sad i. Han sad i en rød gi som han havde modtaget af sine elever før han tog til byen, dette var hans rejse som han havde udsat mange gange. På ryggen var der en åben hånd med en grøn flamme i, det var hans tempels mærke, det var hans families mærke. han havde ladet sit hår gro ud i stedet for at han var skallet. Der sad nogle store mænd og spillede kort, en lille mand sad på en computer Sun Lao sad i sin egen verden og mediterede. I hans hoved var der et hvidt rum hans eget selv, det var som en film der afspillede alt han havde lært, dette var hans fokus. Altid alene og i et hvidt rum, nogle ville kalde det ensomt men for Sun Lao var det normalt. De to mænd blev færdige med deres spil og så på den lille mand og snakkede til dem, Sun Lao lagde ikke mærke til hvad de sagde da han selv havde øre propper i for at blokere lydene fra lastbilen ude. De to mænd fik den lille mand til at hoppe med i deres spil. Deres spil var meget kort hvor efter den lille havde mistet sin pc.

Da lastbilen stoppede steg Sun Lao ud først. Hans lille taske blev svunget over hans skulder og hans vandre stav blev gevet til ham. Han vandrede lidt før han fandt sig selv i humør for noget afslappende te dog var der et problem med det, han manglede teen selv. Han gik ind af døren til en lille butik og så sig rundt lidt "undskyld, jeg leder efter noget te" han så rundt i den lille butik og ventede ved disken på hjælp.
Tilbage til toppen Go down
 
Everything is not what it seems
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo :: Streets-
Gå til: