IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Snart fri for i aften - Geralt Solo

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Snart fri for i aften - Geralt Solo   20/9/2015, 16:45

Tid: 20 ca.
Vejr: Køligt imens det regner
Sted: Den lille bar Malaika arbejder hos.
Omgivelser: En meget fyldt bar, med alkohol på alle borde.


Endnu en gang stod hun bag disken og miksede drinks, serverede øl eller bare chit-chattede med folk der sad i baren og drak. På trods af regn og kedelig vejr var folk alligevel kommet ud af hulerne og brugte nu aftenen på at indtage alkohol og snakke med andre. Både folk de kendte og fremmede. Sådan var det tit i baren, det var nok det der gjorde det rart at arbejde der. Lugten af øl hang tungt i baren, men det generede ikke nogen. Hun var ikke i baren alene, Emma hendes veninde og kollega tullede rundt mellem dem der sad ved bordene i baren og bragte drikke vare til dem fra baren. Fredag aften var som regelt altid en travl aften. Der kom folk der havde arbejdet hele dagen og folk som havde ventet hele ugen på at skulle ud og feste med vennerne. Malaika havde selv nydt et par øl i løbet af sin vagt, det gjorde det tit lidt hyggeligere at arbejde i baren. Emma havde dog indtaget lidt mere og var ikke helt godt koordineret i kroppen længere, men det generede hverken hende eller dem hun serverede for.

Det var ved at været på tide at Malaika fik fri, der var kun omkring en halv time tilbage af hendes vagt. Det var altid den sidste halve time der gik mest langsomt. Hun stod roligt i baren og gjorde lidt glas rene imens hun holdt øje med Emma der dansede rundt mellem kunderne. Hun havde for en gangs skyld ikke en glas øl i hånden, det var sket før at hun havde besluttet sig at det var en god ide at danse med en fadøl i hånden. Det havde resulteret i både Emma, Malaika og en god del af kunderne havde fået et gratis brusebad af øl. Dette var heldigvis ikke sådan en aften. Malaika smilede ved tanken om det. Det havde været sjovt, men det havde også taget lang tid at gøre rent bagefter. Hun gad ikke noget stort rengørings arbejde i dag, hun ville bare gerne have fri.
Hun hældte en øl mere op til sig selv imens hun tog imod en ordre fra en ældre mand ved baren. "Whiskey on the rocks." var hvad han sagde. Hun smilede og nikkede imens hun stilte sin egen øl fra sig og begyndte at finde Whiskey frem til ham. Underligt nok var der ikke så mange der bestilte det, selvom det havde oseaner af Whiskey i barens lager. Malaika tænkte dog ikke så meget mere over det, men gav bare manden glasset med den gyldne væske i imens hun vendte tilbage til sin egen øl. Hun smagte lidt på den og smilede behaget. Det slog aldrig fejl med en kold øl. Imens hun drak lidt af den så hun ud over baren, den var godt fyldt, der var stort set ikke flere sidde steder tilbage. Det var kun oppe ved bar disken hvor hun stod at der endnu var enkelte frie pladser. Det var en god aften for baren, det dårlige vejr jagede folk ind i alle åbne barer så de kunne komme i tørvejr og på samme tid begyndte folk så at drikke for at få noget at bruge tiden til.

Malaika ville gerne havde fri, men hun gad ikke ud i regnen. Hun håbede det ville stoppe når hun fik fri, men det så ikke sådan ud på de store dråber der kom i store mængder ned fra den meget mørke himmel udenfor. Hun bed sig i læben og rettede kort på sin sorte kjole der gik hende til knæene imens hun igen drak lidt af sin øl. Det værste var at vente på godt vejr eller selskab.
Tilbage til toppen Go down
Geralt Solo
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : vampyr
Navn. : Geralt "hot shot" Johnson Solo
Alder : long enough to see alexanders fall
Evner/Classes. : sniper
Bosted : shh its a secret
Tilhørende klan. : none
Partner. : none
Slaver. : working on it...
Evt. bemærkninger. : be a champ and poor me another beer
Antal indlæg : 6
Reputation : 0
Join date : 06/09/15

IndlægEmne: Re: Snart fri for i aften - Geralt Solo   22/9/2015, 18:17

det siglede ned uden for og i den siglende regn stod Geralt Solo i sin trench coat med sin hat så hans hår ikke blev vådt. I hans hånd holdte han sin mappe der var fuld af kontanter han havde fået over rakt efter en godt arbejde gjort. Han gik ind i en lille bar der virkede meget hyggelig i forhold til de larmende klubber. Geralt havde altid været mere for små bare, de var bare mere hyggelige. Han åbnede døren kun for at undgå en knytnæve som var blevet slynget af en mand der havde fået for meget at drikke. Geralt satte sig ved baren og tog sin hat af og så på den kønne bartender bag baren "godaften, kan jeg få mig selv en burbon" han fandt nogle kontanter frem og lagde dem på disken. Han rettede lidt på sit hår og så lidt mere på bartenderen, hun virkede som en sød pige, og smuk var hun også "så hvornår har sådan en køn pige som dig fri" han var meget selvsikker, om ikke andet kunne han bare gå efter hendes fulde kollega der gik rundt på gulvet og gav folk deres drinks.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: Snart fri for i aften - Geralt Solo   6/10/2015, 19:13

Malaika nåede ikke at stå stille meget længe før en ny gut var kommet ind i baren og havde sat sig ved disken. Et glas burbon ville han have. "Godaften, det kommer straks" svarede hun med et smil og et nik i hans retning. Hun vendte rundt på hælen og fandt hurtigt et glas frem og en flaske der var ved at synge på sidste vers. De ville snart få nye vare sendt til baren, der var flere flasker der efterhånden stod tomme omme i lageret. Malaika hældte burbon op i glasset og vendte så igen rundt og gav det til manden. Hun tog pengene han havde lagt frem og gemte dem væk i en lille kasse. Han så på ham og smilede drilsk. "Hvem spørg?" hun lænede sig lidt op af disken imens hun betragtede ham lidt. Der efter sendte hun uret et kort blik og ed sig i læben. der var 20 minutter tilbage. Det var ulideligt at tiden gik så langsomt. Hun tog sin øl at drak lidt af den. Den fik ikke tiden til at gå hurtigere, selv om det ville havde været rart.

Emma væltede stadig rundt imellem de andre i baren. Det så fra tid til anden næsten farligt ud sådan som hun kunne svinge rundt og stå på et ben imens. Malaika smilede lidt over tanken om at hvis Emma ikke var en bartender, så ville hun sikkert have endt på et bordel sådan som hun opførte sig det meste af tiden. Det var en typisk arbejdsdag for Emma sådan der. Tømmermænd var en by i Rusland for hende heldigvis! Ellers ville arbejdet have at grumt udbytte næste dag. Sådan var det ikke for Malaika, hun fik tømmermænd når hun virkelig gav den gas. De grumme af slagsen! Det var en pinsel og somregelt det der holdt hende fra at drikke sig fra sans og samling på sit arbejde. Hvilket nok var meget godt...

Døren ind til baren åbnede og lukkede næsten hele tiden, den konstante strøm ind og ud af baren gjorde at de ikke var ved at koge over der inde af varme. På samme tid betød det også at der var en voksende vandpyt foran døren ind til baren. Den blev heldigvis ikke Malaikas problem senere når baren skulle lukke!


///Undskyld at svaret ikke blev så spændende! OG undskyld at der er gået så lang tid, har desværre været ret optaget :(///
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Snart fri for i aften - Geralt Solo   

Tilbage til toppen Go down
 
Snart fri for i aften - Geralt Solo
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Indbydene aften - Millicent
» en aften på Bloody Moon - Caitlyn
» Not the same girl - Geralt

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: