IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Watch out what you're looking for - Dallas

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Watch out what you're looking for - Dallas   18/10/2015, 22:30

Stemningsmusik: https://www.youtube.com/watch?v=Q4sZlyOc58k
Tid: 23:30
Sted: The Black Mamba, som stadigvæk ligger placeret i et af de mere skumle kvarter af Las Vegas.
Omgivelser: En del væsner, uden det er overfyldt på nogle måder. Ellers den sædvanlige indretning og de ansatte som bevæger sig rundt.

Blinkende lys, bløde og besnærende toner, samt latter, piften og hujen. Ikke ligefrem lyde, som man ville forvente, når man passerede den mørke bygning, hvis indgang var skarpt bevogtet af to kæmper, hvoriblandt den ene var temmelig kendt under navnet som Jaws (se profil). Det var heller ikke den sædvanlige stemning, men efter en tung og sløv uge, var det blevet besluttet, at søndagen havde behov for lidt ekstra underholdning. Oppe på den velbelyste scene snoede og småhoppede en letbeklædt kvindelig skikkelse nu rundt og rystede sin fint formede bagdel, hvorpå der sad en hale, der helt tydeligt ikke var falsk. Kvinden bar desuden et par fine øre, som hun let formåede at bruge i sit show, hvor hun over den seneste halve time skiftevis havde danset, sunget og smidt lidt af tøjet. Tilskuerne lod til at være tilfredse, for rundt omkring i baren kunne man ane mange tomme glas og diverse smidte pengesedler. 

Klubben havde stadigvæk en dyster stemning hængende over sig, men det forhindrede ikke små latterudbrud i at fremkomme nu og da. Specielt ikke oppe ved baren, hvor en smuk, mørkhåret og velformet kvinde (Karina, se profil) stod og solgte drink efter drink, imens hun drillende flirtede med mand, kvinde eller begge dele - hvad end der solgte bedst. Generelt var der overraskende meget liv at finde i klubben på en ganske almindelige søndag.

Seyah selv var ikke nogen steder at få øje på. Det var faktisk ikke specielt ofte, at han mængede sig med klubbens gæster, undtagen på specielle aftener, hvor han tævede særligt udvalgte i et slag poker, hvilket han stadigvæk var særlig kendt for. Denne aften var ingen undtagelse. Der var fuldt styr på tingene, hvilket hans assistent Mz. Hyde, sørgede for, imens hun krøb rundt i skyggerne. Edderkroppebagdelen havde det med at tage pippet fra de fleste, eftersom hun mindede om en sort enke, så derfor holdt hun kun kort stop hos Karina for at høre, hvad der manglede i baren. Seyah selv sad i kontorstolen i sin privat kontor, og nød en god drink. Hans øjne stirrede tænksomt ud af vinduet, som var placeret i enden af rummet, hvor han sad placeret, imens hans fingre vrikkede let engang i mellem, hvilket fik en bunke med kort til konstant at flyve rundt om dem. Han nippede kort til sin drink, og sukkede så let.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   18/10/2015, 23:09

crew: Chains, Hoxton og Wolf.

Dallas var stået op den dag, for og finde et overraskende anmodning fra en bekendt, til og opsøge The Black Mamba ude i byen, som en hvis Seyah skulle eje, som fik ham til og sparke sine folk igang, som tog deres pæne jakkesæt på, iform af den typiske Mafia jakkesæt, med sorte laksko, sorte selskabs bukser, hvid skjorte, rødt slips og en sort langærmet, hvor han hægtede en fin Baretta 22 mm i et hylster, hvor han let kunne trække den, så vel som 2 baton's, typiske slagvåben for politi og orden's håndhævere, stål hårde slagvåben. han's folk tog stort set det samme på, for at få sig et mættende måltid, og han læste papiret igennem, med informationer på klubben, som kunne bruges, om de ansatte, dørmænd, bartender, og andet, alt da kunne bruges, eller være en trussel, men den eneste trussel virkede til og være Seyah, som let kunne ordne dem, så vidt de ved, men han's vagter var intet problem, men Wolf blev hurtigt forelsket i bartenderen Karina, og de andre sukkede og skældte ham ud, og han hvæsede bare af dem, som endte med at den store af dem, Chains, greb fat i Wolf, som endte i et væddemål om hvem da sku have hende, og det endte med Wolf.
da de var færdige med deres pis og papir, bevægede de sig ned til bilen, for at køre ud af garagen, og ud imod Las Vegas, til den sorte mamba, imens de smækkede magasiner i deres pistoler, og trak slæderne tilbage, de røg nogle smøger og hørte noget Slipknot, imens de beredte sig på og møde Seyah, hvis de fandt ham.
de parkerede tæt på, og steg ud, imens Mafia'ens tegn var på deres venstre side af brystet, imens Dallas gik foran, med Hoxton og Chains på hver side, imens Wolf gik med en smøg mellem læberne, og hænderne sammenflettet bag ved, imens han smilede som en munter fyr, da bare sku ud og feste, de fik hurtigt The Black Mamba i øjensyn, og dørmændene, Jaws og Spike, Dallas førte roligt an, og han skævede kort til dørmændene, hvis de stoppede Dallas og han's flok, ville de simpelt præsentere sig, udover Wolf som kiggede spøgefuldt på dørmændene med et lummert lille smil, men hvis da ikke var noget, ville de fortsætte ind.

Dallas noteredet sig hurtigt stedet, antal af folk, imens Hoxton og Chains stod på hver sin side af ham, Wolf gik direkte op i baren, for og plante røven på en barstol med et smil, og han så på Karina, for og løfte hånden som tegn på han ville bestille, og når hun kom over, og hvis hun spurgte hvad han skulle have, ville Wolf bede om et glas blod, imens han ville kigge ind i hende's øjne med sine blod røde øjne, hvis let skinnen af galskab kunne ses i dem, og hvis hun kiggede under han's jakkesæt, ville hun kunne se en lille sammenfletning af en bombe, så vel som en lille maskine pistol, dog ville han bare sidde og smile til hende med sit lille lumre smil.
Dallas og han's gutter Hoxton og den store Chains, fulgte med ham, for og lede efter Seyah, de spurgte folk her og der, og de tiltalte ham som BlackGuard Officer Seyah, som i sig selv ville være vanvid, men de hærdede vampyrer frygtede ikke problemer, de var dræber maskiner i sig selv, var dog ikke kommet for at slås, dog var der et stort brød da rejste sig op, men Chains stillede sig ind foran med sine nogle og 202 cm og 120 kilo, så vel som sine 3000 år på bagen, stirrede han ind i brødet's øjne, for til sidst at stirre ham ned, så han satte sig, og Dallas og Hoxton fortsatte videre, imens de spurgte her og der, men ingen ville tale, Seyah var vist respekteret her, Chains var lige i hælene på dem, og Wolf ville fortsat sidde og flirte med Karina, i håb om og fange hende's ægte interesse, han havde charme, det vidste de alle 4, Wolf var måske sindsyg, men han havde zing og charme for dem alle 4.
Dallas, Hoxton og Chains satte sig i et hjørne, for og kigge på danse pigen, imens de ventede på nogen skulle komme og opsøge dem, eller spørge om de sku have en drinks, dog gik Hoxton op i baren, for og hente en drinks til dem, og når han fik dem, forskelige glas blod, og gik der fra, for at give dem til sin chef Dallas og sin kollega Chains, imens Wolf ville drikke sit blod, og fortsat flirte med Karina, fortsat i håb om og fange hende's interesse, kunne jo være han fik hende en tur ud på WC'et, man vidste jo aldrig, han klukkede for sig selv.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   19/10/2015, 00:06

Ved første øjekast af Dallas og hans crew rykkede dørmændende øjeblikkeligt sammen, så indgangen til klubben blev spærret. Der gik et lille øjeblik, efter deres præsentation af dem selv, imens Spike forhørte sig inde i baren, men så vidt de vidste besked, så havde mafiaen intet på hverken Seyah eller baren i øjeblikket. Derfor blev Dallas og co. lukket ind trods en del skulende blikke, der var ment til, at de både var mafia OG vampyrer. To ting, der bestemt ikke var velsete på stedet. Uanset hvad gruppen nok havde hørt, så var det tydeligt at se, at der herskede en anden form for rygte og en del andre følelser omkring mafiaen. Her nåede dets greb alligevel ikke helt, selvom man godt vidste, hvad de var i stand til. 

Stemningen inde i selve baren lod sig dog ikke bemærke, trods de mange blikke. På scenen fortsatte den yndige kaninhybrid med at hoppe rundt og gøre sig til, imens hun modtog en del lystne tilråb. Over i baren var der derimod lidt mere anspændt, men det skiftede rimelig brat, da Wolf fik placeret sin skrumlede krop oppe ved disken. Karina smed et nysgerrig ansigt op, eftersom mafiaen aldrig kom her på grund af godt selskab og hygge. Alligevel tøvede hun ikke med at slynge vampyren et glas af hvad han ønskede, men det varede dog ikke længe, før hun med et drillende glimt i øjet fik konfiskeret de fleste af hans synlige våben. Han ville få dem igen, når de skulle gå, lovede hun. Derefter deltog hun lystigt i den heftige flirten. I mellemtiden var de andre drenge begyndt at få service af en lidt halvnervøs servitrice, der efter at have leveret deres drikkevarer forsvandt for et kort øjeblik, hvorefter hun vendte tilbage med Mz. Hyde, hvis bagparti nu ikke længere kunne skjules af mørket. Kvindens kulsorte men menneskelige øjne stirrede roligt rundt på den lille gruppe af vampyrer, imens hun holdt en bunke papirer med sirlig skrift under den ene arm.

"I leder efter Mr. Gizanis, formoder jeg? De fleste gæster har ikke hørt om den mand I omtaler, fordi han har været… død et godt stykke tid nu. Indtil videre vil jeg bede at kun jeres leder følger med."

Uden yderligere ord trippede den enorme edderkroppekrop forbi gruppen af vampyrer, og satte retning mod en trappe, der var skjult i mørket, som tilsyneladende førte ovenpå. Edderkoppebenene fortsatte upåvirket og virkede ret vant til at bevæge sig i dette terræn. Hvis Dallas valgte at protesterer og tog gruppen med sig, så ville de alle blive efterladt udenfor døren, indtil de fandt ud af, hvem der skulle besøge Seyah. Hvis Dallas selv fulgte med, ville han alligevel blive bedt om at vente udenfor, imens Mz. Hyde forsvandt et øjeblik. Resten af gruppen ville fortsat blive serviceret, og Karina ville forsvinde ud med Wolf. Uanset hvem der endte med at træde indenfor, så ville personen blive lukket ind uden yderligere ord. 

Rummet var langt og smukt, men lidt gammeldags indrettet. Det var et kontor, men også et sted, hvor man kunne nyde en drink. Der stod reoler, skulpturer og malerier langs væggene, og bagerst i rummet, nede ved vinduet, stod et enormt skrivebord placeret med to lænestole foran og en enorm lænestolen, med ryggen til, placeret bagved. Ejeren af lænestolen kiggede fortsat ud af det enorme vindue, som viste lidt af den mørke by udenfor. I rummet lød lidt af musikken udefra, men tydeligt dæmpet, så det var til at tale normalt. På bordet stod en computer placeret, en telefon, to glas, det ene ubrugt og en karaffel med en gylden væske, samt et sæt kort med et slangesymbol ovenpå, der dannede et "S".

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   19/10/2015, 16:21

Dallas så roligt på dørmændene, imens den store Chains stirrede på Jaws, da de var ca lige store, dog stod Wolf bare og kiggede på Spike med et underligt smil, men da de blev lukket ind, slap dørmændene for at få sig et lag tæsk, da de ville ind, om de måtte eller ej, men akt dog blev de lukket inde, de tog sig ikke af de skulende blikke, de var bevæbnet, kniv skarpe, og veltrænede, originale blackguard, så de tog gerne kampen, men folk formåede og passe sig selv, dog virkede de ganske tilfredse med hinanden's selskab.

Dallas og han's flok, lod sig ikke bemærke af blikkene, dog havde flere af dem givet kaninkvinden blikke, men tog sig ikke nærmere af hende, da hun bare var en danser i klubben, dog så Wolf på Karina da hun konfiskerede han's våben, og han sagde en lille ting med at våbnet i han's bukser vare større end det hun havde i hånden nu, men da hun deltog i flirten, skruede han en extra tand op for flirten, med stor begejstring, imens blev Dallas og han's gutter servicerede af den nervøseservitrice, Chains smilede til hende for ligesom at prøve og bløde hende lidt op, dog da Dallas og han's slæng så på Mz. Hyde, de virkede ikke overraskede over hende, de havde set rigtig mange ting igennem tiden, så en edderkoppe kvinde var ikke store nyheder, men de viste hende respekt ved ikke og stirre, men bare kigge normalt på hende, de lyttede roligt til hende, og Dallas svarede roligt og høfligt.

''ja, Frøken Hyde, det gør vi, men vi vidste ikke han var... død.. men jeg følger med, gutter, i blir her, aye?''

Chains og Hoxton lavede tommel op, og drak deres drink, imens gik Dallas med Mz. Hyde uden og virke påvirket, han fulgte bare med på en høflig afstand, som man ville gøre med enhver kvinde, så man ikke krænkedet deres personlige luftrum, men han stod høfligt og ventede, på at få lov og komme ind, imens han's flok roligt drak videre, og holdt øje med omgivelserne, om noget ændrede sig, men da Wolf forsvandt med Karina, sukkede de bare, og lod Wolf gøre hvad han skulle gøre, og det ville blive en hed omgang, da Wolf ikke just var uøvet, og han havde medbragt kondomer, always be preparede, dog gik Dallas ind da han måtte gå ind.

Dallas gik roligt ind og lukkede efter sig med et stille bump, han gik lydløst, da det lå til ham, over til stolen, men han satte sig ikke ned, før han fik lov, dog sagde han ikke rigtig noget de første par sekunder, før han roligt sagde med sin blide stemme, da var normalt for en vampyr, da de skulle lokke deres bytte til fordærv ''BlackGuard Officer Mr Gizanis?'' han lød rolig, afmålt, og mild, han stod roligt og afventede svar, selv om han vidste hvem da sad der, hvem skulle ellers sidde der?.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   19/10/2015, 22:32

Danseren på scenen havde tydeligvis godt bemærket de nye gæster, og gjorde sig da heller ikke diskret, da hun flere gange nærmede sig den del af scenen, som de havde bedst adgang til. Uanset hvor lidt mafiaen var ønsket her, så skulle der ikke være en undskyldning for, at de var blevet behandlet dårligt og dermed kom uønsket igen. Karina virkede dog ikke nær så påvirket af deres titel og rygte, men pigen havde det med at rode sig ud i en del problemer, selvom hun var en forbandet god ansat. Det kunne nok ikke undgåes at bemærkes af Wolf, at Spike havde stukket hovedet indenfor og skulede i deres retning. Specielt da de forsvandt. Servitricen lod da også til at bløde lidt op, da Dallas valgte at smile til hende, men det var kun for en kort stund - dvs. indtil Mz. Hyde kom forbi. Tøsen vidste godt, at navnet de havde gået omkring med var en dårlig ting, så det gjaldt om at få lukket mundende hurtigst mulig, og det lod kun til at ske, hvis de fik Seyah at se.

Det trak ganske let i mundvigen på den ellers blege og køligt udseende kvinde. Mz. Hyde bar ingen tøj, da hendes overkrop var dækket det samme, som omgav af hendes bagparti - en slags hårdt panser. Dog var hendes hår sat op i en stram hestehale, og udover det bar hun en let, mørk make-up, der nærmest fik hendes øjne til at virke bundløse. Hun lod ikke til at granske ved de manglende blikke, men fortsatte upåvirket. Imens de fortsatte mod kontoret, ville Dallas kunne se, at servicen fortsatte ved hans bord, så hans folk ville ikke komme til at mangle noget. Da Dallas trådte indenfor i rummet ville Mz. Hyde forsvinde ud af døren bag ham. Imens Dallas gik imod sin forventede plads, så ville han formentlig bemærke, med sine skærpede sanser, at rummet duftede rent og let krydret, med et friskt pust. Næsten som om, at nogen havde været opmærksomme på, at næser kan være ganske følsomme. Da han nåede stolen, så havde ejermanden af den store, mørke, læderlænestol nær vinduet stadigvæk ikke vendt sig om. Der gik dog ikke få sekunder før, at en stemme reagerede på de ord, som Dallas havde brudt stilheden med. 

"Nej…"

Lænestolen knirkede let, men gled upåvirket rundt så en tilbagelænet skikkelse pludselig kom til syne. Hvad Dallas måske huskede om Seyah eller havde hørt om fra den tid, hvor han havde været aktiv på borgen, det var alt sammen borte. Udover enkelte små detaljer, som ansigtets form og kroppens fysik, så var det alt sammen borte. Foran ham sad en høj, muskuløs skikkelse, velklædt i et kulsort jakkesæt, med hvid skjorte og et sølvfarvet slips. Det var sådan set det eneste normale. Håret der engang havde været forholdsivs kortklippet og mørkebrunt var nu langt og nærmest mørkegrønt, men alligevel dækkede det ikke helt de to spidse horn, som stak op fra hovedbunden. Huden var noget blegere, næsten som om den manglede sol, og så var der øjnene. To lysende grønne øjne, med tynde, lodrette pupiller stirrede direkte på Dallas, imens munden var en stram lige streg, med hænderne foldet tænksomt under hagen. Fra hænderne groede der desuden lange, mørke negler, der mere lignede kløer. Alt i alt, så var alt det menneskelige fjernet fra hvad der engang havde været en sund og loyal soldat. 

"… Bare Seyah… Og du må så være Nathan Steele formoder jeg?" 

Ansigtet der før havde været hårdt og stift, hvilket matchede den blege hud, blødte pludselig op som smør og et varmt og charmerende smil gled frem, hvilket fik noget uhyggeligt til at glimte i de lysende øjne. Hvad enten Dallas svarede eller ej, ville Seyah slå ud med en arm imod de to stole.

"Tag endelig plads, og forsyn dig som du ønsker."

Seyahs eget glas var allerede halvt fyldt med den gyldne væske, som også befandt sig i beholderen på bordet. Han snuppede sit eget glas, og studerede det kort, som om han overvejede noget, inden han tog en tår. En tvedelt tunge gled ud mellem læberne, og snuppede de sidste hellige dråber, inden øjnene atter fikserede sig på Dallas. Selvom Seyah ikke var vampyr eller dæmon, så havde hans stemme alligevel en blød og charmerende tone over sig.

"Forklar mig, Nathan, hvad laver en af Vladimirs favoritter hernede i slummen af egen fri vilje tilsyneladende, når han burde stå vagt oppe ved borgen?"

Et mørkt øjnebryn blev hævet i retning af vampyren overfor sig.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   28/10/2015, 19:52

// sorry sent svar, mangel på tid :o

Dallas's mænd, Hoxton og Chains, havde bestemt også bemærket pigebarnet, men de var for gamle til og bide på krogen, men den store Chains over til platformen, uden og gå op, for at lægge en okay bunke penge, ca 500 dollar, som var håndøre for ham, men nok mange for danseren, dog til hende, så han blev dog stående til hun havde taget dem, og hvis hun ville give ham noget, ville han løfte hånden og sige nej tak, for og bevæge sig tilbage til Hoxton, som sad og nød sin drink, og så spørgende på Chains, dog sagde Chains ikke ikke noget, dog så Dallas ærgeligt ud over at tøsen blev nervøs, og Wolf lod sig ikke påvirke at Spike kiggede, han valgte simpelt og ignorer det, og gik med Karina, for at få våttet svinet, som han ville sige, og han ville bestemt rive hende rundt på den gode måde.

Dallas havde bemærket det lille smil ud af øjenkrogen, men han holdt stadig sin afstand, bare i høflighed, og fordi han ikke vidste om hun bed hovedet af ham, han havde hørt det skulle gøre særdeles ondt, men han virkede tilfreds med at han's folk blev servicerede, og de prøvede og være venlige imod servitricen.
dog bemærkede Dallas duften med det samme, og den virkede beroligende, men han ventede høfligt, han kendte de fleste chefer i Vladimir's stab, og nogen gjorde det for dramatikken eller noget andet, så han var en tålmodig mand, og mange år's erfaring med tyveri, heist havde lært ham tålmodigheden's kunst, dog hørte han nej'et, og han så roligt på Mr Gizanis, dog svarede han ikke, han ventede opmærksomt, holdt øje med Mr Gizanis, da han vendte sig om, han bemærkede alle detajlerne, hurtigt, men Dallas virkede en smule trist over den kønne mand, da var blevet sådan, men alle var smukke på deres egen måde, havde han's mor altid sagt.

han så på Mr Gizanis, og svarede høfligt.

''ja, Seyah det er jeg, men jeg bliver kaldt Dallas, så det er okay''

Han satte sig ned, da han fik lov, dog sad han roligt lænet tilbage, som var han i selskab med en ven, dog var benene solidt plantet på jorden, og hænderne foldet på maven, så han let kunne springe væk, hvis det blev nødvendigt, han bemærkede smilet, charmerende, ganske sukkersødt, men han lod sig ikke bide på, Seyah havde været BlackGuard Officer, så man sku aldrig lade sig narre, aldrig, det havde kostet en af han's folk livet engang, en ny rekrut, men det var en kendt historie i mafia'en, at vedkomnet havde undervurderet en vampyr, og var blevet dræbt af den grund, han tog dog noget væske, snusedet nysgerrig til det ,og hældte en lille sjat op i et glas, som han sippedet til, og brummede tilfreds som en glad kat da fik en god smagsprøve på noget godt drikke.

Han fulgte stille med i hvad Seyah foretog sig, men virkede ikke skræmt, overrasket, nervøs, for det var han ikke, han var faktisk bare glad for han havde fundet en anerkendt Officer, kunne man ikke benægte ligegyldig hvad Vladimir havde sagt og fornægtet ved Seyah, så havde han været god, særdeles god.
han så på Seyah og trak på skuldrene, og sagde roligt, med sin bløde, rolige stemme, da summede af mange år's erfaring i tungen's dans, men da var ingen løgn, intet falsk og spotte, for han talte lige ud af posen.
''jeg brugte tid på og opspore dig, endte i nogle blindgyder, fjernede nogle vidner, betalte nogle kontanter til de rette, du kender rutinen, Seyah, når man opspore folk, og tja, jeg var bare heldig, at en hvis person, dig, købte stedet her, og manden var villig til og tale, dog ikke for penge, men du kender jo møllen også der, så fandt vi stedet, navnet lød lovende, og så kender du jo resten, vi kom brasende her, og jeg har fri idag, lavede et godt job for nogle dage siden, problemer med en da stak af med en af chef staben's penge, så vi tog os af det, fik fri idag til og kunne lede videre, og jeg var heldig''
han tænkte sig lidt om og sippedet lidt mere af sin drink, og fortsatte.
''jeg ved ikke konkret hvad da skete, på borgen, med dig og Vladimir, så tænker jeg bare at jeg ville opsøge dig, istedet for og tro på alt jeg hørte, selv om det jo er Mafia'ens politik, at bossen ved alt, men hvordan kan man vide alt? så jeg ville høre din version af historien, istedet for og tro blindt på det hele, vi er jo ikke helt unge mere, Seyah, hehe''
han smilede roligt, og nappedet det sidste af sin drink, og stillede glasset, han løj ikke, bandt ikke en historie på ærmet, han var ærlig over for Seyah, og hvis Seyah søgte efter tegn på løgn, ville da ikke være det eneste spor, eller tegn, for Dallas var ærlig, og han's mænd ville støtte op omkring han's forklaring.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   30/10/2015, 16:15

//No problemo ^w^

"Pigebarnet" fortsatte upåvirket sin dans, trods omstændighederne, der foregik lige foran næsen på hende. For at det ikke skulle sætte gang i for meget blandt gæsterne, så kom to andre danserinder pludselig og deltog i underholdning. Det var dog tydeligt, at de ikke bar pelsen på samme måde, som den skønne kanin-darling. Altså var det ikke altid let at finde to af den samme slags mutant. Det forhindrede dog ikke pigen i at snige sig hen til kanten af scenen igen, hvor Chains lod til at have smidt en seddel eller to. Kanin røg ned i en elegant split, inden hun samlede pengene op og derefter spærrede øjnene let op over beløbet. Selvom hun blev betalt rundhåndet for sin tjeneste hos klubben, så var drikkepengene ikke altid nær så gode. Som tak forsøgte hun at hive Chains med op på scenen, men da han afviste, bakkede hun høfligt tilbage igen.

Mz. Hyde var skam af den type, hvor hun af ren ophidselse nemt og upåvirket både kunne og ville skade folk. Seyahs assistent var valgt med omhu for bl.a at sikre sig, at man ville kunne holde fingrene fra hende. Det duede ikke, at klubben blev forvandlet til ét stort horehus blandt ansatte og gæsterne. 

Duften i lokalet lod ikke til at stamme noget bestemt sted fra, selvom der enkelte steder stod tændte lys, som man kunne mistænke for at udsende den milde duft. Det var ikke noget, som Seyah gik og fortalte om, men han var en mand som brød sig ganske meget om når luften var klar og ren. Selvfølgelig kunne han sagtens finde på at tænde en smøg nu og da indenfor, såvel som udenfor, men generelt på stille aftener som denne, så skulle tingene være i orden. Siden "ulykken" og lidt tid efter det, så havde hans sanser udviklet sig dramatisk. Både øjne, mund og næse var nu i stand til at føle, se, smage og dufte mere end nogensinde før. Derfor brød han sig ikke om voldsomt parfumerede lokaler eller voldsomme skift. Udover det, så var hans reflekser noget, som ville få de fleste dyr eller væsner til at blegne. Derfor var rummets atmosfærer altså mest tiltænkt ham selv, men også fornuftigt anlagt således, at potentielle gæster ville falde til ro. Det virkede vist. 

Da Seyah vendte sig imod vampyren som nu stod foran hans skrivebord, så bemærkede han godt det skær af tristhed som pludselig gled over Dallas, men lod til at forsvinde temmelig hurtig igen. Til det hævede han blot et øjenbryn og spurgte kort, således at deres egentlig snak kunne komme i gang.

"Hvad plager dig?"

Til detaljen med navnet nikkede Seyah blot og skrev sig det bag øret. Han gik selv under kaldenavnet "Zee", men det var mest under kortspil eller lignende, at folk kunne finde på at kalde ham det. Navnet stammede fra hans mutantoprindelse, hvor han ikke havde kunne styrer sine ord takket være tungen og tænderne, som fik ham til at læspe voldsomt. Og eftersom det var der, at han havde spillet allermest, så var det der, at han havde haft brug for et navn at introducerer sig med. Dermed var pokerslangen født. Seyah observerede roligt Dallas adfærd, imens han fandt sig til rette. Han havde selv begge hænder foldet under hagen det meste af tiden. Og selvom Dallas lod til at forberedt på noget, med sin analytiske blik, så virkede han overraskende rolig. Ikke hvad Seyah umiddelbart havde forventet, men det beroligede også ham. Det betød vel, at der ikke var noget i gærde. 

Under Dallas' fortælling tillod Seyah sig selv at slappe en smule mere af. Han lænede sig tilbage i sin egen store lænestol, og nikkede svagt til noget af det, som vampyren fortalte om. Jo, han havde skam ikke glemt en eneste dag af, hvad tiden på borgen havde bragt ham. Han kendte rutinen, og han nikkede stadigvæk, selvom han nok personligt havde været en kende mere diskret end Dallas' og hans mænd lod til at være. Tiderne havde dog ændret sig, og selvom Seyah i sin tid havde været i topform, så havde hans kræfter aldrig matchet en hel bande af vampyrer. De greb tingene forskelligt an mest af alt på grund af, hvad de kunne tillade sig at overleve. Han sukkede kort, men lod ikke til at være oprevet over, at nogen havde sladret over hans lokation. Det havde trods alt været hans mening at provokere Vladimir med sin placering i Las Vegas ved at lade sit navn være så åbenlyst, men han havde ikke lige haft i tankerne, at mafiaen kunne finde på at opsøge ham i fritiden for at… høre historier? Han tømte sin drink i en sidste slurk, og sænkede blikket, imens Dallas færdiggjorde sin egen historie. 

"Tag noget mere at drikke, Dallas."

Seyahs stemme lød fjern, men hans hånd fandt uden problemer hen til flasken, hvor han skænkede sig selv et nyt glas før han gav den videre til Dallas. Seyah kørte derefter en træt hånd igennem håret, hvilket fik et par hårstrå til at rive sig løs, men det lod ikke til at generer ham. Tvært imod, så kom han faktisk med et lille smil mere før han endelig så op på vampyren igen. Denne gang var det som om, at hans øjne faktisk havde mistet lidt af deres lysende skær, og en anden farve var ved at overtage.

"Du virker som en ærlig mand, Dallas. Derfor vil jeg også være ærlig med dig. Havde du været, hvilken som helst anden person eller kommet med en ret meget anderlede forklaring, så var du og dine soldatervenner blevet smidt på gaden igen, hurtigere end i kunne nå at tømme jeres drinks."

Smilet så bredere, men Seyah så blot en smule opgivende ud, imens den røde farve nu havde overtaget hans blik fuldstændig.

"Men jeg lader dig blive. Jeg lader dig blive netop fordi du tvivler. Du er ikke en helt hjernedød marionet, som Vladimir stadigvæk kan skubbe rundt med deroppe."

Han gjorde et kast bagud med hovedet, inden Seyah tog en dyb indånding, hvor han lod til at samle lidt af sin selvkontrol igen, hvilket fik den røde farve i hans blik til at falme. Han greb fat om sit glas, tog en god slurk og trommede let med neglene på glasset inden han begav sig ud i sin fortælling.

"Jeg husker godt, at du og dit mandskab allerede eksisterede dengang jeg arbejdede for Vladimir. Derfor må du også huske nyheden om, at jeg pludselig stoppede på grund af en arbejdsskade. Det her er så min… arbejdsskade."

Seyah førte en illustrerende hånd forbi sin overkrop, inden han roligt fortsatte.

"Arbejdsskaden var dog ikke blot fysisk, mente Vladimir. Der gik temmelig lang tid inden jeg officielt stoppede, fordi de faktisk forsøgte at hjælpe mig på borgen… i starten. Og med de, så mener jeg Vladimir og hans nærmeste lægeteam. Min mutation lod til at ske ganske langsomt, en smule dag for dag, men det betød ikke, at noget af medicinen hjalp. Det eneste der lod til at virke var den beroligende medicin de pumpede mig fuld af, så de var sikker på, at jeg ikke ville kunne flytte mig nogen steder hen. Smerterne i hovedet kunne de dog heller ikke hjælpe. En af mine bedre dage, hvor jeg var nogenlunde klar i hovedet, bad jeg Vladimir give mig en chance for at komme tilbage igen, når min "sygeperiode" var ovre. Vladimir, den stædige rad, ville ikke tale om det. Ikke før, at det var helt ovre. Jeg fik idéen om, at han mente jeg var for svag til at fortsætte. Så jeg droppede medicinen. Lægerne var ikke enige med mig om den idé, og efter det blev jeg bundet fast, og behandlet som forsøgsdyr. Intet virkede, men de fortsatte - længe. Da jeg endelig kom fri blev tingene hurtigt voldsomme. Jeg nægtede at fortsætte som forholdene var, og endelig lod nogen til at lytte. De virkede pludselig ikke interesseret at komme tæt på mig længere. Dernæst fik jeg lov til at… udvikle mig i fred. Men selv efter det mente Vladimir ikke, at jeg kunne få lov. For ustabil. Det var, hvad han så mig som. Jeg forsøgte at tage nogle af sagerne i egne hænder, men det endte ikke helt… som han ville have ønsket det. Vladimir blev rasende, og fra den dag af var det slut. Jeg var på egen hånd. Han vendte mig ryggen, uden at se sig tilbage."

Seyah havde blikket stift rettet imod Dallas. Nu var hans øjne ikke længere matte, men skinnede rødt som blod, imens toppen af hans hår havde taget samme farve. Det var tydeligt, at det ulmede i Seyah, imens han prøvede at holde sig selv under kontrol over de mange års følelser. Hvad Dallas nok ikke vidste var, at det faktisk var ret bogstaveligt når der var tale om, at hans personlighed var forstyrret.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   2/12/2015, 16:51

// igen, undskyld D: manglende krea og problemer real :o

Dallas bemærkede de mange detaljer i rummet, og også at luften var ren, nydelig, rolig, afslappende, Dallas var opmærksom på de mange forskeligheder fra så mange andre racer, siden Seyah, var lidt special, men det vidste han godt, han sad bare og tænkte hvordan han skulle takle det her, han havde fundet manden han opsøgte, og hvad ville han gerne? Mafia'en var ved og smuldre, men han hørte Seyah, og sagde roligt.

''det gør mig bare trist, det da sket med dig, det plager mig at det hele er ved og smuldre, og mig og mine drenge's fremtid er usikker.. mange ting er stoppet, operationer, og meget andet''

Dallas havde fået sit navn, fra sin far, som han havde mistet for længe siden, så lang tid siden at det kun var fjerne minder fra svundne tider, det navn havde han altid brugt igennem tiden, til sin stor tid som tyv, morder og kriminel, Dallas The Clown, hvor dumt det end lød, folk havde frygtet og respekteret dem, og selv den dag idag, vakte deres navn en hvis frygt, men den store tid var forbi, nu var der kun stumper tilbage af en fortabt verden, men han var rolig, holdt sig stille og rolig, hvis han mistede livet, så var det sådan.

da Seyah virkede til og slappe af ved han's fortælling, han huskede selv denne fantastiske mand, som havde klaret sig til så høj rang, og så havde mistet alt, men ja de havde ikke været diskrete, var heller ikke pointen at de skulle være, selv om det ikke var mafia'en da havde opsøgt Seyah, men bare Dallas og han's gutter, han hørte dog anmodningen, og tog noget og drikke, ikke særlig meget, men alligevel nok til det svarede til nogle shot.

''mange tak, Seyah''

han tog en lille tår, og nød sprutten, han bemærkede hånden igennem håret, og slappede selv af, han bemærkede dog smilet, og så nysgerrig på Seyah, med sine røde øjne, men han bemærkede forandringen i Seyah's øjne, og forholdt sig roligt, han lyttede til Seyah og sagde roligt.

''ser ikke en grund til og lyve, så men vil ikke kalde os soldater, eller tjoh, det kommer an på hvad jobbet er, vi er hvad jobbet kræver vi er, men sætter pris på ikke og blive kylet ud!''

han trak på skuldrene, han så den opgivende udtryk hos Seyah, bemærkede den røde farve, og sad ellers bare roligt, og drak sin drink med behag, han lyttede til Seyah, og svarede roligt med et lille smil.

''det sætter jeg pris på, dog var mig og mine drenge med ved mafia'ens begyndelse, vi er af den gamle garde, så ja, men han har aldrig kunne skubbe rundt med os, han betalte os bare rigtig godt for at holde kæft, men på det sidste er tingene ikke gået som smurt''

Dallas bemærkede at Seyah så ud til og slappe mere af, han var ikke blevet nervøst, eller bange, eller noget andet, han sad bare og slappede af, for og drikke det sidste af sin drink i sig, men han bemærkede trommen i bordet, lod sig dog ikke til at tage sig af det, hvilket han ikke gjorde.

''yea, dog kun i det mørke kroge, kan man sige, men jeg husker den klart, og det har naget mig, undret mig, fordi det virkede for tilfældigt, for.. usikkert, ikke sammenhængende''

han sad roligt, stillede sit glas fra sig, svarede høfligt og ærligt, men han havde bemærket detajlerne ved Seyah, men det så ikke ud til og skræmme Dallas, eller væmmes ved det, han tog det ganske roligt, det var jo ikke Seyah's skyld.

Han så på Seyah, lyttede roligt, og svarede så fredeligt, efter at have tænkt det igennem, så svarede han derefter til sidst.

''nu hænger det hele mere sammen, det giver mening, men det stadig ikke okay at behandle dig sådan, du var en forfandens til god Officer, så det ikke okay at behandle dig som de gjorde, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, udover at jeg vil tilbyde dig min hjælp, hvis du kan bruge mig til noget, eller mine drenge, men det giver mening, det hænger sammen''

han sad med sammenfoldet fingre, og tænkte det igennem flere gange, om og om igen, imens han så på Seyah, dog var Dallas helt rolig, det var jo ikke Dallas da havde gjort noget, men så måtte han tage kampen hvis Seyah havde brug for det, men Dallas kendte til det med og være forstyrret, han hængte ud med nogle da kaldte sig Clown Crew, som var fuckt op i hovedet, så han kunne ikke blame Seyah for noget.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   18/12/2015, 23:25

//Helt i orden. Har selv haft travlt ^w^ Men Dallas, du skal være lidt forsigtig fordi 1) ingen har endnu bekræftet eller snakket om, at Mafiaen er i forfald 2) Det med "forfaldet" er først noget, som sker efter dette emner tager sted. Dvs. det er fremtidsstuff xD

Seyah lo ganske kort, hvorefter han hævede et øjenbryn tydeligvis en smule uforstående men underholdt over den ynk han pludselig fik. 


"Det gør dig trist? Jeg ved, at jeg ikke ligefrem er et syn for de fleste guder, men den var ny."

Han lod dog ikke til at være voldsomt trist selv. Seyah sad derimod med et småfornøjet smil og et bittert blik i stedet. Vreden havde altid fyldt mere i hans verden end tyngende følelser. Sorg og skyld kunne man ikke gøre noget med, hvorimod vreden kunne bruges til ens egen fordel. Seyah nikkede blot, da Dallas takkede for skænken. Han havde da lært en ting eller to igennem årerne. Bl.a. at forretningerne og aftaler som regel forløb en del mere glat, hvis man ikke var uhøflig fra starten af. Så virkede trusler og charme langt bedre. 

"Lejesvende er måske bedre? Mordere? Tyveknægte? Løgnere? Mange navne følger med jobbet, ikke sandt, Dallas?" 

Smilet var væk igen. Det lod til at have lidt sit eget liv. Han var dog ikke i tvivl om, at kroppen forandrede sig for øjnene af Dallas. Han var heldigvis ikke oprevet nok til at miste besindelsen og dermed kontrollen - endnu - men han kunne i stedet mærke og styrer nogenlunde, hvordan kroppen opførte sig udadtil. 

"Det må vel skride på et eller andet tidspunkt. Dog, med forlov, så virker du ikke voldsomt dedikeret i forhold til at tjene denne "gamle krage". De fleste vagter og ansatte hos Mafiaen sværger ved deres liv, og ryster nærmest i bukserne ved mødet med Vladimir, uanset hvor mange gange de ser ham. Men i har selvfølgelig evigheden bag- og foran jer, så det giver måske en smule mere ligegyldighed og rastløshed."

Tilføjede Seyah nysgerrig. Det var en ting som han aldrig havde misundt engle, dæmoner, vampyrer og lignende. Evigheden. Livet havde tilbudt ham nok lort over de sidste par år til, at han orkede ca. 3000 år mere med det.

"Selvfølgelig. Hemmeliggjort. Selv for dig, Dallas. Jeg formoder, at Vladimir aldrig fandt en ny højre hånd efter jeg var væk. Ikke på samme måde i hvert fald. Men på det punkt har vi nok altid været ens. Bitterheden lever længe i os." 

Seyah havde valgt at fortælle Dallas det, som han selv ønskede. Nok havde han måske ladet sig rive en smule med, men der var stadigvæk mange ting ufortalte, om som nok burde forblive det. 
Dog, da Dallas tilbød sin hjælp, så Seyah pludselig helt overrasket. Forskrækket næsten. Hjælp?

"Undskyld, men lad mig forstå dette korrekt. Du, en blackguard hos Mafiaen, tilbyder mig din hjælp. Mig… en svoren fjende… hvordan? Hvorfor? Med hvad?"

Øjnene blev klemt let sammen, men forbliv stift rettet imod Dallas, imens spørgsmålene fløj ud. Nu var det Seyahs tur til at stille dem. Samtidig var det som om, at øjnene der ellers havde haft en hidsig rød farve pludselig falmede igen. Denne gang gled de blot over i en bleg, brun farve, imens det lod til, at håret skiftede samtidig. Ikke direkte, men det var som om, at hele Seyah blev en anelse blegere at se på. Var det også mistro, som man pludselig kunne ane i blikket?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Watch out what you're looking for - Dallas   

Tilbage til toppen Go down
 
Watch out what you're looking for - Dallas
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne :: The Black Mamba-
Gå til: