IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speaking



Eller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   30/11/2015, 22:04

Dette emne er mellem @Phoenix og @Payne
Sted: Las Vegas
Årstid: Vinter, og det er i december måned
Tid: lige omkring klokken 18
Omgivelser: mennesker, mennesker og atter mennesker.
Dag: den 22 december.
Tøj: standard tøj, hvid top, sort vest, og nogle hullede jeans, militærstøvler, og et headset omkring halsen
Humør: træt af julen, gal, vred, rasende, såret, og mest af alt, psykopatisk
Våben: to A1M9 pistoler, to røgbomber, 4 brandbomber, 6 gange dynamit, og en lille smule godt til senere

De mange mennesker omkring Phoenix drev hende til vanvid… alle de irriterende glade og uvidende mennesker der bare ventede på at komme hjem i deres varme stuer med juletræer og gaver under træerne…
En lille pige ramlede ind i Phoenix og pigens taske fald på jorden. Den lille tøs udbrød, med skinger stemme, at Phoenix skulle se sig for og ikke stå i vejen for hende. Den lille pige samlede tasken op og rakte tunge af Phoenix og løb videre i mængden af mennesker.
Det havde været det samme hvert år… ikke nogen at holde jul med og ikke nogen at få pakker af… det kunne dog godt være at hun var varulve leder i år, men det ændrede ikke at de fleste ulve havde noget at se til der hjemme… men kun den 16 år gamle Phoenix var alene den aften… år efter år…

Efter at være gået forbi den 37. julemand kunne hun ikke mere. Med et vendte hun om på hælen, og et psykopatisk smil brød frem i hendes ansigt. Selv de røde øjne strålede af raseri og vrede blandet sammen med en god gang hævn.
Hendes hænder og hår begyndte at blusse op, og hun løb frem mod ham. Flere mennesker og andre væsner sprang for livet og poser fløj på jorden og smadredes ned i den hårde og våde jord.
Julemanden så ingen ting og blev ved med at ringe med den samme tåbelige klokke, lige indtil han lå på jorden med Phoenix over sig, og den røde julemandsdragt i flammer. Flere mennesker skreg over synet af julemanden, lå og sprællede med den brændende og ædende ild.
”JULEN ER NOGET SOM BURDE BRÆNDES! LIGE SÅ BURDE JULEMANDEN HER!” skreg hun ud over hele gaden og rejste sig op. Den sindssyge pige satte i løb mens julemanden lå og sprællede i krampe bevægelser indtil nogle af væsnerne rev sig løs fra synet og slukkede ilden. Men inden da var Phoenix forsvundet ned af en gade hvor hendes hjerte bankede hårdt af adrenalin. ”Det skal så meget gøres igen.” grinede hun stille og gik ned ad den nye gade, med hånden i sin taske, klar til at smide det første og bedste hun havde.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   2/12/2015, 22:38

Påklædning: En lang sort frakke, sorte ruskindstøvler med høj hæl, en sort løs nederdel og en hvid stram top. Udover dette bærer hun en gammelt udseende gylden medaljong, som udsender en behagelig duft.
Form: Oprindelig = Succubus.
Følgeskab: Sawyer (se profil).

I modsætning til vintervejret, så nærmede julen sig med lynets hast. Selvom verden umiddelbart lod til at have nok af kaos, så virkede væsnerne i adskillige byer stadigvæk yderst desperate efter at nå at gøre deres jul helt perfekt - hvilket betød, at de stadigvæk liiiige manglede ca. 23 andre ting end de allerede havde købt. Derfor, blot to dage før juleaften, rendte der stadigvæk paniske ansigter rundt i gaden og forsøgte at nå deres sidste juleindkøb, inden butikkerne lukkede helt ned. Payne derimod virkede ikke til at have den mindste smule travlt.

Det mørke hår blafrede let, imens hun Payne med lette skridt traskede ned af en halvtom gade. Frakken var lukket tæt, for selvom hun var dæmon, så havde hun en svaghed for at holde sig varm og sikker. Måske var det hendes succubusgener? Selvom det ikke altid virkede sådan, når hun sled sig selv op til træning og gjorde sig beskidt under missioner, så brød hun sig lidt om, når folk ikke passede godt på hendes krop. Det var trods alt både hendes sjæl og hendes arbejdsværktøj, som den rummede. Men selvom Payne havde mange ting at prale af, så var hendes højde ikke en af dem. Med sine 163 cm, så hun uhyre lille ud i forhold til "bæstet", som spadserede pænt ved siden af hende, som var det en lille hund. Men dette var langt fra nogen lille, tam hundehvalp. Dette var en kæmpestor snehvid løve. Hans navn var Sawyer, og med sine +175 cm var han et imponerende syn. Dog lod han ikke til at vige fra Paynes side, næsten som om, at det store dyr faktisk havde respekt for det lille kvindemenneske. 

"Har du nogensinde holdt jul før, Sawyer?" 

Spurgte Payne blidt, inden hun skævede op imod løvens hoved, som befandt sig et stykker over hendes eget. Løven rystede forvirret på hovedet, og sendte hende et blik, som tydede på, at den ikke forstod. Hun sukkede, og trak på skuldrene. 

"Ligemeget. Jeg forklarer det senere."

Selvom de havde gået et par ture nu og da, rundt i Las Vegas, så var det ikke meget, at hverken Payne eller Sawyer kom ud. Det meste af dagene gik med spekulationer, træning, mad, studier osv. Hun havde en masse at studerer og bekymre sig over, så hun følte ikke, at der var tid at spilde. Alligevel kunne hun godt spille en masse værdifulde natsøvnstimer på at ligge vågen, og spekulere på, hvordan julen mon skulle blive for hende i år? The Leones havde haft jul, men det havde altid været… anderledes. Alligevel var det det tætteste, som hun var kommet på en rigtig familie. Nu var hun her, og på et tidspunkt havde hun da håbet på en glædelig jul, men efter ugevis uden nogen tegn på, at det faktisk blev til noget, så havde hun opgivet. Nu var hun her, og forsøgte at drive tankerne på flugt.

Pludselig afbrød en masse hyl og skrigen hendes tankegang. Payne drejede overrasket hovedet, tidsnok til at se, hvordan en ung pige tog benene på nakken, efter tilsyneladende at have siddet oven på den flamberede julemand, som folk nu kæmpede med at slukke. Hun stod stille et øjeblik, hvad det mon handlede om, men blev så overvældet af nysgerrighed. Man var vel stadigvæk kun 180… et-eller-andet? Payne hoppede, trods hendes tunge indre, let og elegant op på ryggen af Sawyer, hvorefter hun sprang videre op på taget af bygningen, som de stod ved siden af. Med sin træning i baghovedet fortrød hun hurtigt, at hun ikke havde et tørklæde til at skjule sig bedre. Men hun var ikke umbra nu. Hun var bare en nysgerrig sjæl. Med et forudrettet grynt fra Sawyer, stak hun af fra ham og luntede henover hustagene indtil hun nåede deromkring, hvor hun syntes, at hun havde set pigen rende i retning af. Det tog hende ikke længe, men pigen var ikke ligefrem diskret. Payne blev stående på taget lidt endnu, og betragtede pigen, imens hun forsøgte at forklare sig selv, hvorfor hun egentlig havde orket. Det var jo bare… en lille tøs?

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   6/12/2015, 20:50

”Jeg skal så meget finde et godt sted og futte det hele af…” Grinede hun. Det var godt nok første gang hun direkte havde siddet oven på julemanden, og samtidig flambere ham, men bestemt ikke sidste gang…
Med nogle hurtige og lette skidt løb hun ned ad gaden og od på en anden stor hovedgade. Hvor vil det være bedst at ødelægge det hele? Tænkte hun for sig selv, og snuppede den lille maske hun havde gemt i hendes taske.
Det sorte bløde stof gled fint hen over hendes næse og mund, så hun næsten ikke kunne genkendes. Hurtigt satte hun også sit hår op i to hestehaler, og tog nogle handsker på. ”Så køre vi.” mumlede hun og gik hen mod det store indkøbs center der var lige om hjørnet.
Inde i centeret trak hun sine pistoler, og begyndte at skyde op i luften. Flere skrig gav genlyd gennem hele centeret og folk løb forvirret rundt. Den lille varulv smilede bag den sorte maske og hendes røde øjne strålede af galskab. ”Skrig så meget i vil juleglade folk, SKRIG!” hvinede hun og begyndte at løbe med de to pistoler foran sig.
Flere mennesker sprang til højre og venstre for den lille varulv. Mens dem som ikke gjorde, måtte se sig slået af en lille pige.
Inde midt i centeret var det store juletræ pyntet med alverdens julepynt og lys. ”SE HVOR TRÆET STRÅLER!” skreg Phoenix og satte sine hænder på træet hvor efter det straks begyndte at brænde vildt og voldsomt. ”Nyd jeres, juletræ!” Lo Phoenix og tog benene på nakken. På vej ud så hun nogle uniformerede betjente komme mod hende.
FUCK. Tænkte hun og kiggede sig forvildet om, og lod 6 skud rasle mod deres retning. ”Se om i kan fange mig!” grinede hun og satte i løb med et lille hop. De lange vide hår fik hende næsten til at ligne en lille pige, men de vandvittige røde øjne og pistolerne i hendes hænder viste noget meget andet. ”Få dem så til at fortryde de kom her ind.” mumlede hun til sig selv og satte kursen mod et stort springvand på første salen.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   3/1/2016, 23:37

Payne havde sat sig på hug, imens hun betragtede tøsen. Hun gjorde ikke meget for at holde sig skjult eller noget, men det lod heller ikke til at være specielt nødvendigt. Pigen var travlt optaget af at få iført sig maske og sætte håret, hvor den sidste del fik Payne til at rulle med øjnene. Det var jo bare et barn! Et barn ude på ballade, ganske vist, men var alle børn ikke det nu og da? Julegaver lod alligevel ikke til at være pigens største bekymring, hvis man tænkte tilbage på den forbrændte julemand. Dog kom det som lidt af en overraskelse, da der pludselig blev hevet et par maskingevær op af tasken, hvorefter hun stak af mod et overfyldt indkøbscenter. Payne var ikke ligefrem nogen heltinde, men hun var heller ikke en der bare myrdede for sjov - medmindre folk selvfølgelig havde fortjent det. Men der befandt sig både børn og hele familier inde i det center som blot handlede det sidste ind. Uskyldige liv, som fik hendes egne barndomsminder omkring julen til at røre på sig, hvilket fik hende til at bide tænderne hårdt sammen.

Payne tog en hurtig beslutning og sprang ned fra hustaget, hvorefter hun landede tungt der, hvor pigen lige havde stået. "Sawyer. Kom!" kaldte hun, og satte sig afsted mod indkøbscenteret. Hun endte med at brase ind af døren tids nok til at se, hvordan flammer udbrød fra et kæmpe juletræs bund. Folk omkring hende var i panik. Enkelte gemte sig eller lå sårede rundt omkring, imens langt de fleste skubbede sig forbi Payne i deres søgen på frihed. Payne brummede irriteret af alle de skub og bemærkninger hun fik med på vejen, men benyttede så chancen og brugte folkemængden som et skjul, imens hun hastigt bevægede sig nærmere pigen. Hvis pigen stadigvæk var optaget af juletræet eller bevægede sig lidt rundt, ville Payne i hvert fald benytte chancen, når hun stod med ryggen til. I en lynhurtig bevægelse stod hun helt op bagved tøsen, hvorefter hun skyndte sig at gribe ud efter pigens blusekant. Da hun var sikker på, at hun fik fat i et eller andet rykkede hun hårdt bagud samtidig med, at hun trak godt opad. Pigen var trods alt, som de fleste andre, et hoved højere end Payne, men Payne var i stedet langt fysisk stærkere end mange.

"Hey, klap lige hesten, tøs! Hvad tænker du på?! Der går børnefamilier rundt herinde! Du kan ikke bare lege massakremorder på den måde!"


Paynes isblå øjne stirrede hårdt imod pigen, imens hun fastholdt sit greb.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   22/1/2016, 08:05

Phoenix fik noget af et chok da hun blev hevet tilbage, og et HMPF slap over hendes læber. ”EY!” snerrede Phoenix da de… lille dame snakkede til hende. ”Slip mig!” De is blå øjne fangede Phoenix, de slog hende nærmest omkuld… hvordan kan de være så blå? Hun slog hurtigt tanken ud af hovedet igen, og slog hårdt til hendes arm så hun forhåbentligt ville slippe hende.
”Hvis ikke du vil ende som deres næste offer så burde du løbe.” Grinede Den unge varulv, og lod hele hendes krop opsluges af ild. Med to hurtige og lette skidt var hun et godt stykke væk fra Den sære ting med ekstremt mange kræfter. ”Derudover, for at svare på dit spørgsmål om hvorfor jeg gjorde alt dette, for sjov, og for at bringe… kaos til det ellers så ”perfekte” sted.” sagde hun og lavede anførselstegn omkring perfekt. Lille Phoenix havde mistet alt. Titlen som Alpha ulv, hendes Kobbel, Venner, indflydelse, og hendes sidste minder om fortiden der lå henslængt i et dybt mørke.
Hvis Phoenix havde haft muligheden for at græde, havde hun gjort det, men evnen hun havde gjorde det umuligt… så i stedet viste hun sorg med vrede og galskab. Hvordan skulle hun ellers gøre det? sidde og glo på en flok særlinge med problemer?

”Sid stille dit forpjuskede bæst!” næsten skreg hendes mor. Men den lille ulv på 4 kunne ikke… hvordan skulle hun kunne det? gaverne lå jo lige der! ”Men mor, gaver!” sagde hun og slog ned i bordet. ”Jeg vil bare gerne have de gaver hvor mit navn står på!” ”Sid så stille blev der sagt!” Den store hånd kom bag på Phoenix, og det røde mærke sved. ”Så holder du din mund, og sidder pænt!” Mor tårnede sig over hende og lignede et monster… Dette var det eneste juleminde hun kunne huske.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   19/2/2016, 23:36

//En lille dame. PLEASE xD

Payne lod sig hverken afskrække af pigens snerren eller slag, men det hjalp hende lidt på vej med at beslutte, hvilken race, som hun potentielt havde med at gøre. Pigen duftede dyrisk og lød også sådan,  hvilket straks ledte tankerne hen mod varulv. Desuden var hun hverken kold eller dæmonisk anlagt, selvom den slags kunne snyde. Desuden havde hun aldrig set engle opfører sig sådan som pigen, men den slags skulle man selvfølgelig heller ikke være for sikker med. Der var mange gale skabninger derude, og hun var desværre endt op med at få fat på en af dem. Bogstavelig talt. 

Slaget gjorde tilsyneladende ikke noget godt for pigens frihed, da metallet i Paynes arme tog det værste. Dog, da flammerne brød frem om pigens krop, trak hun sig forskrækket tilbage. Hendes nerver og biologiske hud var trods alt komplet intakt, og hun foretrak at holde det sådan. For et øjeblik stirrede hun blot overrasket på den unge pige, som blev slugt af hidsige flammer, der nærmest kælede sig om hendes krop, men alligevel så hun ikke ud til at have nogen smerter… overhovedet. Den slags betød dog ikke, at man bare kunne spille sej alligevel.

"Ofre? Og hvor mange ofre behøver du have for at have god jul?!"

Snerrede hun igen. Øjnene gled kort rundt i centeret. De var blot enkelte væsner tilbage, men ingen af dem rørte sig. Det betød, at det kun var Payne selv, som var i potentiel fare nu. Hun var stærk og kunne hele sig selv, men med nok skud og brændte lemmer, så kunne man sagtens få ram på hende. Det store pelsdyr måtte godt rubbe poterne en anelse.

"Perfekt? Ha! Kaos og gråd det er, hvad jeg ser og høre! Julen er skam en ting for sig selv, men tro ikke, at alle er herinde, fordi de nyder det. Mange af dem herinde vil aldrig få råd til halvdelen af, hvad de egentlig ønsker sig… de er her bare, så børnene har noget at se på. Noget som holder dem kørende. Men på selve juleaften, så vil mødrene minde dem om, at det ikke er gaverne, at det handler om. Men familien!" 

Hun stirrede vagtsomt på pigen, og håbede at nogle af ordene forhåbentlig ville synke ind. Ikke fordi at Payne's tale ligefrem var noget der scorede top-points for beroligende effekt eller visdom, men meget af det var sandt nok. Pigen virkede til at være utilfreds med idéen om det perfekte liv, hvilket man selvfølgelig så meget reklame for i centeret, men hun vidste, at mange ventede til sidst i December med at købe det meste, da ting som regel var set en del ned i pris på det tidspunkt. Desuden var det mere rester, som andre folk ikke gad at have.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content




IndlægEmne: Re: Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne   

Tilbage til toppen Go down
 
Lad dem mærke Julen (Payne) - jule emne
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hvordan starter jeg et emne?
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» Ny her - søger emne
» julen er over os //Ekoes//

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: