IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   2/12/2015, 21:17

tidspunkt: 22:11, den 15 december, 3824.

omgivelser: fuldmånen lyser op, og bålet lyser osse op, som det eneste i miles omkreds.

crew: Chains, Wolf og Hoxton.

tøj: deres mafiaso outfit, iform af jakkesæt og typiske mafia stil.

våben: hånd pistoler og automat riffler.

Dallas var vågnet op den dag, og havde taget sit outfit på, iform af mørke suit bukser, en skjorte og et jakkesæt, med pæne sko, og så et pistol hylster under jakkesættet, så han hurtigt kunne trække sin pistol, for at gå ud og vække de andre, som tog tøj på, og de bevægede sig ned, for at få sig et mættende måltid føde, imens de snakkede om dagen's opgave, selv om da havde været få med opgaver, men de tog hvad de kunne, de skulle bare fange en eller anden gut, da havde forrådt mafia'en, og de sukkede roligt, for at spise færdig, og bevæge sig afsted ned til Mafia'ens våbenkammer, og hverve sig deres automat riffler, og bevægede sig så videre ned til garagen, og hoppede ind i deres bil, for at køre afsted, og de kørte lige så fredeligt afsted, de havde ikke travlt, og deres mål vidste ikke de var på vej, så de tog det roligt, imens de sad og kiggede ud af vinduerne, udover Dallas da kørte deres Mustang 2004, de røg nogle smøger, og hvilede ellers bare.
de ankom roligt, for at parkere, og bevægede sig ud, for at se deres mål, sidde med 2 unge børn og en kvinde, det måtte være han's familie, men det var ikke med i job beskrivelsen, men de sukkede roligt, og trak deres klovne masker ned, for at trække deres automat riffler, men de hørte manden råbe af rædsel, og stille sig i vejen for børnene og kvinden, men han råbte en masse med jul, og de vidste ikke hvad, de skævede til hinanden, og afsikrede deres våben, for at løfte dem i skulder højde, de stoppede dog, og så på Dallas, han sukkede kort, de var blevet blødsødne, han sagde noget på et gammelt glemt sprog, og de sænkedet deres våben, for at Dallas bad familien skrubbe af, de skulle nok fortælle mafia'en at de var døde, familien takkede og løb deres vej.

de satte sig ned ved nogle gamle bænke, og så på hinanden, de sukkede, og Hoxton gik over i bilen, og hentede nogle flasker blod, som blev fordelt imellem gutterne, og de drak roligt, imens de spekuleredet, blødsødenhed var en svaghed i denne verden, men den var langsomt holdt op med og give mening for dem, myrderierne og alt det pis, de så på hinanden, jul, nu? de var lidt i tvivl, og de sad bare i stilhed i nogle minutter.
til sidst begyndte Chains og synge en lille jule sang, og de så dumt på ham, men sukkede, og begyndte og synge med, imens de tog enkelte tåre af deres flasker med blod, dog sad de sådan i flere timer, til natten faldt på, de så sig omkring, og tændte bål, for at sidde og ryge, drikke flere flasker med blod, og snakke lavmålt sammen, indtil de blev forstyrret, af en gren da knækkedet, og de trak deres automat riffler, og sigtedet imod stedet, Dallas brølede højt ''hvem der!? kom frem eller vi blæser dig fuld af bly!'' han lød alvorlig, hvilket han også var, hvis nogen sneg sig ind på dem, ville de bestemt forsvare sig, og de havde en del år på bagen angående kamp.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   2/12/2015, 21:40

Tøj: en sort top, hvid sløret overtrøje, hundehalsbånd af metal, små sorte sløjfer i håret, sorte militærstøvler, og et par lyse bukser med huller. Hun har en taske hængt over skulderen med små sorte charms på.
Våben: 2 M9A1 pistoler, 2 røg bomber, 4 tåregas granater, 12 kasteknive, og sidst men ikke mindst hendes elskede M16.
Humør: utilregnelig

Med små skridt gik Phoenix hvor det passede hende. Det var længe siden hu havde haft selskab… faktisk… det sidste hun havde haft var med hendes kobbel som hun havde efterladt for omkring en uge siden… måske burde jeg tage hjem og sige hej til dem? tænkte hun og sukkede.
Det kunne være lige meget. Det hele var bare lige meget.. ingen forstod hvordan det var at miste alle og alt. Demian, Violet, Kuuma, Patch, Ellie, Jayden, Teddy… alle var bare segnet hen… hvorfor skete det hele også kun for hende? Hvorfor gjorde de alle sammen det mod hende?! Den lille smugle smerte Phoenix havde følt før var vokset til det dobbelte… alle hendes følelser var blevet knust ned mod jorden…
Den unge varulv gik dybt begravet i tankerne, men blev afbrudt af det hele da hun hørte jule sange give genlyd. ”hvad fanden?!” knurrede hun for sig selv, og ladede hurtigt hendes pistoler og nærmede sig lyden.
Omkring en kilometer der fra blev lyden stærkere og stærkere, 1 sang stemme blev til flere snakke stemmer og Phoenix kunne mærke hun ville være i undertal hvis hun gik på dem.
En gren knækkede under hendes fod da hun havde været u opmærksom i lige knap 5 sekunder. Hun sagde intet, da hun blev spurgt, og dog. Det lille ”pff”, som kom fra røg bomben lød, og hun trillede den hen over jorden, og grinede da den gik af. ”Tja, i må jo se om i kan ramme mig hvis det endeligt er ikke sandt? Grinte hun psykopatisk, og lod endnu en lille pige latter gilde hen over hendes læber.
Phoenix havde altid en lille fidus i ærmet. Hvis de skød på hende og ramte ville kuglerne gå lige igennem den unge varulv, grundet hendes evne, men hvis de der i mod ramte tasken, ville det hele gå af og deres chance for at overleve ville være minimal, dog ville Phoenix overleve.. hvis alt vel og mærke gik efter planen.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Online
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   27/1/2016, 12:53

// sorry det sene svar, har haft lidt.. travlt med Dallas og små ting :)

Dallas og han's folk hørte lyden af den meget unge varulv, ud på duften, og de så på hinanden med brummende stemmer, de skiftede over på irsk og snakkede sammen, hvordan de skulle håndtere dette, Dallas løftede hånden for og sprede sig ud, imens da blev taget ladegreb på deres Ak12 automat riffler, så flere klikke lyde af skarp ladte våben blev hørt, de så røgen, imens de ventede, dog kunne de se blodet rulle i varulven's blodåre, hvilket gjorde hende til et let mål, men Dallas havde givet ordre til ikke og skyde, for at spurgte frem med en vampyr's fart, for at springe frem imod varulven, og hvis alt gik efter planen, ville han's kolbe på geværet hamre ind i hovedet på hende, så hun forhåblig ville blive slået bevistløst, men hvis han ikke ramte hende, hvis hun dukkede sig, eller bare var heldig, ville han lande foran hende, for og springe om bag ved hende, kaste sit gevær over til sine folk, som greb det, for og sparke ud efter hende i et lyn hurtigt cirkel spark, som ville ramme i ribenene, men hvis det første slag havde ramt og hun var besvimet, ville de simpelt visitere hende, og tage taske, våben, og alt farligt fra hende, og lænke hende til bænken, for og vente på hun vågnede op.

hvis han's cirkel spark hellere ikke ramte, ville han simpelt stille sig i kamp formation, som en sand krav maga næve kæmper, hvis evner inde for nærkamp var blandt de bedste i mafia'en, da han var i toppen af fødekæden, og hvis hun havde nogen militær træning, ville hun vide at denne vampyr var gammel, og dødsen's farlig, dog kunne man aldrig vide med folk i denne verden, så Dallas holdt sig lidt på afstand, for og stå klar til og slås, han sagde dog på det primære sprog i denne verden, med tyk irsk accent ''jeg vil ikke skade dig, Varulv, overgiv dig, eller vi vil kæmpe'' han lød rolig, som en da ikke frygtede konsekvenserne, ikke døden, en da havde levet længe og kendte krigen's vej.

Wolf, Chains og Hoxton stod i spredte positioner, i dækning ,med deres auotmat ak12 riffler rettet imod varulven, med deres hårde truende røde øjne, i smalle sprækker, klar til kamp og dø i forsøget.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   27/1/2016, 15:41

// Det okay ^^

Phoenix var ikke dum. Det ville hun ikke selv påstå hun var… men nogen gange kunne man godt komme i tvivl, om det var dumhed eller om der faktisk var en plan… men det var jo altid spørgsmålet.
Men i hvert fald havde den lille varulv godt fornemmet, at dette ikke var mennesker, måske havde de været det engang for længe siden, som hende selv… eller måske endnu længere siden.
Da stemmerne skiftede til et fremmede sprog sukkede hun og ledte i sin taske efter noget mere sprængfarligt, som ikke selv ville slå hende ihjel. Alt i mens hun kiggede i tasken stoppede den små snakken der foregik et eller andet sted i tågen.
okay, hvor er i henne bæster… eller skulle jeg sige levende døde? tænkte hun og bevægede sig en smule bagud, så hun måske kunne undgå de første slag, hvis der vel og mærke kom nogen.
En svag lyd gav hende kuldegysninger og en grim fornemmelse. Ean var løbet, og det eneste der sørgede for at hun undgik kolben fra riflen, var at hun simpelthen faldt på over sine egne ben. Hurtigt rullede hun bagover og knurrede fare truende da hun var kommet op at stå. ”Det der var ikke så pænt gjort bæst!” snerrede hun, og så ned på jorden foran ham, hvor hendes pistoler lå. satans… brokkede hun sig i tankerne, og så nervøst omkring.
Cirkelsparkede kom ud af den blå luft og sendte hende bagud, og med et humpf og en skrækindjagende hul lyd ramte hun et træ lidt længere hende.
”Det der..” gispede hun. ”Var et… billigt trick. Men sådan kan vi godt lege.” hos en almindelig person ville samtlige ribben nok være brækket, og lunger punkteret, og mon ikke også hele rygsøjlen ville være brækket? Men den stædige, fyr og flamme Phoenix lignede ikke en der var så nem at slå ud.
Nogle små gnister begyndte at slå omkring hendes fingre og tændte hendes hår. Ilden opslugte hende og taskens snor brækkede midt over. ”du ligner ellers en som godt kunne finde på at skade mig. Og var det ikke lige det du prøvede på med det gevær, og cirkelsparked?” spurgte Phoenix og så undrende ud med hovedet på skrå.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Online
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   28/1/2016, 11:05

// takker :3

Dallas kunne dufte på varulven, at hun var ung, meget ung, en lille baby i deres øjne, men alligevel en ung kvinde i varulve's øjne, sikke en stor forskel man havde på hinanden, imens de snakkede på irsk, og lagde en plan, hvor på at Wolf, deres sprængstofsexpert, han drak nogle kugler frem, da var elektrochok granater, for at nikke, imens Dallas så bad Chains, om og tage et bord, i røget, imens Hoxton holdt øje med varulven.
Chains løftede det tunge træbord, eller bænk op, så de enorme muskler spændte, men alligevel uden besvær, for og stille det som en primativ dækning, for at de søgte dækning, imens Dallas var spurgtet frem imod tøsen, han's kolbe havde ikke ramt, han hørte den knurrende lyd, som overhoved ikke skræmte ham det mindste, han svarede hende ikke, men han kunne mærke hende's side da han ramte hende, for at se hende flyve ind i et træ, han hørte hende igen, han kneb øjnene sammen, han var ikke altid den snaksalige type, men hun så ud til og allerede at være klar til kamp igen, denne lille ungling så ud til at overraske Dallas, især da der gik ild i hende, han skævede til sine drenge, som bare stod klar med automat våben og Wolf med sine shock granater, han så stille på Varulven, han sagde så roligt ''det må du undskylde, vi troede du ville skade os, det er vi ret vante til de fleste vil, grundet vores mafia uniformer, vil du have et glas Gløgg?'' han lød rolig, men han ville stadig kaste sig ud af alle former for angreb, hvis han kunne nå det, og de andre ville angribe, Hoxton sad bag bænken med sin Ak12 rettet imod varulven, Chains stod med en Ak12 i hver hånd, rettet imod varulven, og Wolf med sine shock granater, klar til og kaste dem med erfaren hånd, de ville vente på om de kunne snakke om det, eller om det blev til kamp.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   28/1/2016, 12:12

//You are back ^^ - kind of i think o.o

“Skade jer... Jesus Kristus… jeg er en lille ”Uskyldig” pige… æh vendt det er sku nok en lille smule løgn, måske en stor en.” Hun smilede et ulvegrin som om hun var en helt anden person end hun lige havde været. Rolig lod hun sin hånd blive menneskelig og samlede tasken op og lod stille og roligt hendes ben blive menneskelige igen. Men hendes hoved og resten af hendes krop turde hun ikke lade være menneskelig, grundet hendes problem med at stole på folk.
Hun kom i tanke om at han faktisk havde stillet hende et spørgsmål. ”æh, må sige pænt nej tak til det der varme stinkende stads i har.” Sagde hun med et smil og gik hen mod ham. ”Og hvis du vil være så flink at fjerne det der våben, ville det ellers være rart.” hun stod nu kun et par meter fra hvem end han nu var, og lod hele hendes krop blive det purrets ild.
Der var mange der havde set Phoenix efterhånden, mange som kun havde set hende en gang, og så var stukket af, mens andre havde været hende nære, og til sidst havde set deres endelige som ild… Ingen havde rigtgt fundet hendes svaghed… udover dem som havde været som en søster, eller bro, eller andre former for familie.. mens Militsen havde opdaget det ved hjælp af tortur og eksperimenter…
Phoenix kom tilbage til virkeligheden, om bag Den store vampyr. ”Hvad pokker, der er flere bæster.” Sagde hun med en sød lille pige stemme. Hun slap tasken og satte af fra jorden og ”fløj” (hun nok nærmere svævede) op i luften og hen over hovederne på den alle sammen og lod sig dale ned på jorden bag de mange mænd. ”Hej med… æh, jer vampyrer.” sagde hun med et flammende smil, og rødglødende øjne.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Online
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   28/1/2016, 20:22

// yea, kinda er vi :D

Dallas så på sine folk, og smilede let, før han sagde ''Phoenix, ex medlem af The Wolf Clan, man er ikke så hemmelig, når man har været over alt, og også varulvene's Alfa, så er man et kendt ansigt, og tja.. mafia'en holder øje med vigtige folk, så jeg ved lidt, også om Kuuma, at Medusa dræbte ham. at du mistede Violet, og mange andre. ensomheden er hård, ikke?'' han smilede let, han vidste alt det, fordi deres Don betalte gode penge for informationer om folk de havde interesse i, og denne varulv havde de interesse i, også fordi hun havde haft nogle ting med Dust, som også var i mafia'ens interesse, så vel som Kuuma da var død, genopstået og så død igen, da var mange ledetråde, han så roligt på hende med et lille smil.
Han lagde hovedet på skrå, for og smile let til hende, han sagde roligt ''vi har også vodka.. og øl, og andre ting, så vel som mad, kom og vær med?'' han så roligt på hende, han nikkede dog til sine folk om og sænke deres våben, for at stille bænken tilbage hvor den stod, han så tænkende på Phoenix, hun var et kendt ansigt i denne verden, og havde nok svært ved og gemme sig.
Han rørte sig ikke, hverken da hun gik tæt på ham, eller hoppede om bag ved ham, de hilste på hende på hende's sprog, amerikansk, dog med tykke irske accenter, for at sætte sig ned igen.
Dallas gik over i deres bil, og hentede en flaske dyr vodka, og en ramme bajer, for at tage nogle shot glas med, og sætte sig ned igen, han vinkede hende over, for at åbne vodka flasken, og vifte lokkende med den, for at hælde op i de 5 shot glas ,da var 4 af dem, så det var ikke svært og gætte hvem den 5 var til.
de sad roligt og ventede på hende, imens de snakkede sammen, og Dallas sagde roligt ''jeg ved hvordan det er og være ensom, jeg gik i nogle år alene, som med sagt et par år hundreder, hvor jeg levede som gladiator, indtil jeg mødte Vladimir, som købte mig fri, og hyrede mig som soldat, samt jeg mødte mine brødre her på vejen'' han smilede let, for og vise han forstod, for at tage en bajer og kaste en til sine mænd, og vifte med six pakken, om Phoenix også skulle have en øl, eller bare vodka?.
han knappede en øl op og tog en tår, for at kigge nysgerrig på Phoenix, han sagde roligt ''da er et kobbel varulve da lever i Blackwood, på gammel dags vis, da er vidst nogle hundrede stykker, med en leder da hedder Brian, kaldet Flokken's hjerte, de lever på vikinge manere, og gror selv planter, hårdførte krigere, og tja, kan være du kan søge omsorg der, Phoenix?'' han lød rolig og mild, imens han tog en tår af sin øl, og svarede noget til en af sine mænd på irsk, som bare grinte, altså den enorme Chains, hvis størrelse kunne måles med Kuuma den gale ulv's størrelse.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   28/1/2016, 21:24

Den lille ulv så overraskede på den gamle vampyr. ”Hvor våger du…” hun knurrede små irriteret, men kontrollerede vreden og tvang et smil frem. ”du ved en del.. om… mig og dem.” mumlede hun og prøvede at lade som om hun ikke mærkes ved det.
Men at vide en eller anden Medusa havde myrdet ham, kunne hun ikke rigtig lade være. Men hun prøvede som en i pokker at skubbe den væk. ”men ja… det er mig, eller var mig… måske er jeg stadig hende… er ikke helt sikker.” grinede hun og smilede et bredt og falskt. ”og ensomheden er, ensom”

Da Vampyrerne fandt sig til rette, gik hun selvsikkert hen og satte sig på jorden. Dog følte hun sig ikke tilpas blandt de fremmede personer, og deres… viden omkring hende, gjorde hende let nervøs, eller det var lidt af en underdrivelse.
Da han hentede en dyr flaske vodka strålede hendes øjne og hele hendes ild slukkedes med det samme og der sad bare en ung varulv med et bredt oprigtigt smil, og et ar æblerøde kinder grundet den svage kulde der kom i den kølige december nat. ”Vodka..” hviskede hun og rakte ud efter shottet og lod den skylle ned hurtigt. Varmen og alkoholen spredte sig i hendes krop, imens alkoholen næsten bare brændte op inde i hende.
Det var en af ulemperne ved hendes Evne, hun kunne ikke blive fuld, eller beruset… det eneste der slog igennem var stoffer, men dem holdte hun sig langt fra. Hun havde været der ude en gang, og aldrig igen… aldrig, aldrig, aldrig.

Hun lyttede roligt til hvad Vampyren fortalte. Med ørene spidset, blegnede hendes smil, da Vladimirs navn blev nævnt. ’Han ved hvem jeg er… jeg skylder ham en tjeneste, fuck, fuck, fuck.’ tænkte hun og så nervøst om sig. ”Nej tak.” mumlede hun og rystede på hovedet.
Med hurtige bevægelser, rejste hun sig op og strakte sig. Hendes slanke yndefulde unge krop bevægede sig langsom, men sikkert i hvilke bevægelser hun lavede. Hun stivnede da han sagde der var et ulvekobbel i hendes gamle skov, og hun tabte både ben og arme da den vampyr sagde hun skulle prøve at slutte sig til dem. ”Og du troede du kendte mig hva’?” Snerrede hun og forsatte med en knurren. ”Jeg behøver ikke ynk eller omsorg lige nu. Jeg klare mig fint hvor jeg, uden nogle former for hjælp!” Små flammer stod omkring hende og luftens temperatur steg voldsomt. ”Det sjovt hvordan du siger jeg skal tage der hen i det Vladimir pludselig ikke kunne finde mig hva’? og nu foreslår du jeg tager et sted hen så han ved hvor jeg er! Glem det!” Snerrede hun og stillede sig klar til at springe på ham.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Online
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   4/2/2016, 14:16

Dallas så roligt på den unge varulv, og smilede let, han sagde ganske blidt ''jeg vover en hel masse, fordi jeg har ret i det jeg siger'' han så roligt på Phoenix, han så roligt på hende, for og sige ''det mit job og vide ting, mange ting, ingenting, al ting'' han så rolig ud, og tog en tår mere af vodka'en.
Han sad roligt og så på Phoenix, da hun sagde en masse måske'er, mig eller ikke mig, han så tænkende på hende, for og sige roligt ''man er altid en eller anden, om man er en før mig, en ny mig, eller en gammel mig, en fjerde mig, eller dem alle, er jo det gode spørgsmål, ikke sandt?'' han så blidt på hende da hun sagde ensomheden er ensom, han sagde ganske roligt ''varulve er flok dyr, kun de fåreste formår og holde sig i live længe nok til og se lyset bryde frem fra endnu en dag, Phoenix, og du er tydeligt ikke skabt til og være en ensom ulv, ikke noget ondt ment'' han smilede blidt til hende.

De så på hende da hun satte sig, og de tog imod hende i deres cirkel ,for at snakke lidt videre, og Dallas så på hende da hende's øjne strålede, da hun tog shottet, blev et nyt hældt op, imens de selv tog et mere, og tørrede sig om munden, de snakkede videre på amerikansk, og de snakkede om The Amigo's, da havde lagt våben ned, og ikke havde været aktive i noget tid, og så om den ærkeengel da var på trapperne, så vel som militær militsen's general da stadig var væk, men at en af deres trofaste soldater, en vis Aaron da var på spor af generalen, og det virkede vampyrene ikke så tilfredse med, imens de snakkede sammen om de mon skulle give den cyborg soldat et par kugle og tykke på, det vidste de ikke rigtig, og Phoenix blev spurgt om hvad hun gik og lavede for tiden.

Han så hende's smil blegnede, og han så forvirrede ud, med Hoxton sagde noget på irsk, hvad Phoenix tænkt på, da Hoxton kunne læse tanker, og Dallas sagde roligt til hende ''vi ved ikke noget om nogen tjeneste, og hvis vi havde vidst det, og du skulle inddrive den, havde vi nok hældt bedøvende i dit shot, for at slæbe dig med, tror du ikke?'' han så roligt på hende.
Han så roligt på hende, han så stille på hende, og sagde så roligt ''har aldrig sagt jeg kendte dig, har sagt jeg har hørt om dig'' dog så han stille på hende, da hende's anklage lød lidt for sjov, men han sprang op, for at sparke benene væk under hende, og hvis det lykkedes, ville han lægge armene om hende, og trykke hende ind til sit bryst, skide vær med han's jakkesæt, og ilden ville begynde og brænde ham, så han fik nogle lette brændmærker, men han slap ikke, han holdt bare om hende, som en kærlig ven ville gøre med en sorgfuld ven, ikke et hårdt kram, men ville hun prøve og stikke af, ville han ikke rokke sig en meter, bare holde om hende, og han sagde blidt ''han har hele tiden kunne finde dig, hvis han ville, det var faktisk godt ment. da ikke mange varulve tilbage, i er en uddøende race, og da er et lille samfund af varulve i Blackwood, og du trænger til at have et kobbel omkring dig, så det var bare sådan ment, vi har en forstålelse med Brian's kobbel, vi lader dem være, og de lader os være i fred'' han sad fortsat og holdte om hende, på trods af smerten fra ilden, holdte han stadig om hende, for og få hende til og falde til ro igen.

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )   

Tilbage til toppen Go down
 
Chrismas time.. and a werewolf from no where!? ( Phoenix )
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Camille- One more time
» Running time - Dylan
» Time Of Death - Niylah {xxx - Voldsomt emne }
» Long time no torture((Alítheia))

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Omegnen omkring Las Vegas ::  :: Ferskvandskilden-
Gå til: