IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   3/12/2015, 09:46Velkommen til byen der aldrig sover.
Selv på en kølig vinter aften , hvor kulden for alvor var begyndt at nive i side dellerne og ens ånde til forveksling lignede røg fra en usund cigaret, strålede byen omkamp med de smukke stjerner på den sorte himmel - og der var et leben uden videre.
Klokken var 22:57 - sent for nogen der var på vej i seng , men for andre lå natten for deres fødder og der var først lige slået hul.
De mange oplyste reklame skilte farveladelagde store dele af hovedgaderne i en neon dunst, og de rige kvinder bar smykker der strålede i genskæret, så de kunne blænde en blind.Selv havde hun blot nogle hvide perler i øret, intet andet.
Las Vegas ..så smuk, så fornøjelig ....og så dyster og kold, spurgte man den unge kvinde der fandt det hele overfladisk. Overfladisk med underholdende.

Efter nogle lange arbejds dag , var det  endelig på tide at få lidt at drikke.
Det var desværre en nødvendighed for hende at indtage alkohol jævnligt, og hun havde altid promiller skvulpene rundt i sit blod. Ellers var hun ikke helt.....sig selv.
Måske kunne hun kombinere en drik med lidt hygge ? Hun havde da vrikket sig ned i en koksgrå tæt kjole, men tydelige røde syninger over den skrå udskæring.
Kjolen var tækkelig og simpel og eneste lille finesse var den blottede hendes ene skulder, grundet den skrå udskæring.
Det tunge lange hår , var hapset lidt sjusket eller random op i en høj hestehale og hun havde ikke haft adgang til de smukke sko med høj hæl - så hun havde såmænd hendes flade brune skindstøvler på. De passe så nogen Lunde til den nye jakke , overbeviste hun sig selv, og de var praktiske ! Det var også buen der hang over skulderen , sammen med hendes taske.Hun trak den store kobberfarvet dunjakke omkring sig. Den havde være svær at få fat på.Hele to dages arbejde i skoven , for at få ram på en umuteret kød, men SÅ havde jakken også været i hus. Hun havde byttet sig til den, hos en sød kvinde der tjente til huslejen ved at arbejde  i en tøj butik, og  nu manglede mad til hendes børn.
Normalt blev der kun handlet med de faste og kendte kunder, fordi det var et farligt erhverv. Hun kunne passe bedre på sig selv , og da kundekredsen var ok stor , handlede hun sjældent uden for.
Men hun havde virkelig manglet en jakke og havde forelsket sig i den kobberfarvet ved første øjenkast, så der var gjort en undtagelse this once.
Hun smilede og lod en hånd glide ned over side og hofte. jo- det havde været al arbejdet værd!
Et stykke væk lå en lille klub, måske skulle den blive hendes fyrtårn denne aften .Ubevidst styrede hun ihvertfald den vej.


Millicent James ....ung lovløs jæger, bevægede sig ubemærket gennem de kulørte gader.Det var ikke lige til at se at hun både var på kant med lovet, lidt med militæret udførte freelance opgaver for mafiabossen  Vladimir ....og sørgede over at have mistet sin lille elskede Snoop. En Millie , sjælden og kostbar og ejer af et stykke af hendes hjerte, men som nu var blevet slået ihjel.

// tænker Selena og jeg indleder emnet med nogle indlæg, til vi har skabt kontakt Og Selena har fat i den lange ende - og så hopper Aaron ind aight?

_________________


Sidst rettet af Millicent 9/8/2016, 13:54, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Online
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   3/12/2015, 13:08

Outfit Med tilføjelse af et par halvfingerhandsker, der stopper ved håndleddet. Hendes elskede Walter p99 sidder i dagens anledning på låret, uden lyddæmper. Denne er akkompagneret af en boomstick på venstre lår. Tantoen sidder i sin sædvanlige skede horisontalt på lænden.

Vegas. Det skulle absolut være Vegas. Af alle steder, hun kunne løbe hen, skulle Selenas mål lige bestemme sig for at tage til Vegas. Byen, der aldrig sover. Falder folk så bare om af udmattelse? Det var så dum en beskrivelse. Selvfølgelig sov folk da. Hun hadede den by som pesten, lige fra den hjemløse til alle de store kasinoer. Hun havde aldrig forstået princippet i gambling. Satse penge for at tabe hele lortet i et eller andet kortspil, hvor man egentlig kunne regne sig frem til resultatet, som alligevel var snyd? Det gav jo slet ingen mening. Hvad så folk dog i dette sted? Dette sted, hvor hendes mål nu var søgt hen. Hun kendte ikke pigens navn, hun havde kun set et billede på militsens base med et stort "WANTED" over. Det ville garantere hende en hyre, så hun rent faktisk kunne få købt sig et transportmiddel, for det var ellers alt for dyrt at betale for at rejse med andre.
Det var et held, at Selena var så vant til kun at kigge på billeder en gang, så hun kunne huske alle trækkene i ansigtet. Det blonde hår, den bløde, unge hud og ikke mindst de fyldige læber. Umiddelbart virkede hun ikke til at være ret gammel. Allerhøjst et parogtyve. Ifølge plakaten skulle hun bringes tilbage i live, så Selena havde taget alle forholdsregler og medbragt en boomstick. Det var ikke ligefrem hendes yndlingsvåben, men det kunne da gå an, hvis folk ikke fulgte med frivilligt. Hendes walter var kun medbragt til nødstilfælde. Hun vidste at pigen var en fremragende bueskytte, for Selena havde lige passeret et sted, hvor hun fik at vide, at pigen havde nedlagt et dyr og byttet det for en jakke.

Det højre øje skiftede til en rød kulør, og halvdelen af Selenas syn blev sort/hvid. Noget der lignede hæl og tå fra et par støvler lyste hvidt op i hendes blik, og Selena priste sig lykkelig, for at det var så koldt. Det gjorde det nemmere at spore pigen. Det var de samme fodspor, som hun hidtil havde fulgt, til hun nåede byen.
"I'm getting closer. The prints are getting hotter."
Den mumlende stemme var næppe hørbar, men den bar præg af en stærk australsk accent.
Hun var ikke langt væk. Lige nu manglede Selena virkelig en cybernetisk næse til at kunne opfange duftsporene. På den anden side ville det næsten være for nemt.
Fodsporene blev fulgt, og i takt med at de lyste mere og mere op, satte Selena ligeledes hastigheden af sin gang op. Hun stoppede dog brat op, da hun lidt længere henne kunne se sporene føre direkte ind i en klub.
"Crickee*. This complicates things."
Det gjorde det altid sværere at finde en, når der var mange mennesker samlet på et sted. Der var dog ingen vej udenom. Hun tog en dyb indånding og fortsatte hen mod døren. Hun holdt en kort pause for sig selv, inden hun trådte ind på den lille klub.

*Australsk slang for "død og pine"
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   3/12/2015, 14:37

Hun havde holdt lav profil i et stykke tid nu.Det havde været nødvendigt .
Efter den famøse artikel der afslørende hun ventede Argentums (eller som folk kendte  ham  Jasons Stark) babyer var gået i trykken så havde hun helt forsøgt at undgå omtale. Det havde været noget nær umuligt i de dage hun havde tilbragt med Jason, for pressen hang åbenbart over ham som Plys over honning , men det var lykkedes hende at smutte afsted fra hans hybel uden at blive genkendt, og siden da havde der kun været stilhed om hende.  Ikke flere artikler.
Nu var det lidt som med et ny erhvervet kørekort...man blev skødesløs efter noget tid, troede der var styr på det hele og man glemte omhuen. Hun burde ikke have været så åbenmundet og hun burde ikke have handlet med butiks damen.

Men hun var blevet fristet . Fristet til at hjælpe kvinde og hendes børn og også fristet af den smukke frakke - der også var vældig lun ikke at forglemme.
Så hun var komplet uviden om hun havde en sporhundene i hælene , da hun trådte ind i den lille klub, og stedkendt ettere sin kurs op mod baren.
Hænderne var beskæftiget med at lyne ned og krænge jakken af, som hun fik øjenkontakt med bartenderen. En ny hun ikke huskede at have set før.
Svært at sige om det var fyr eller flamme , med det meget androgyn udseende, og for hende var det også komplet ligegyldig - sålænge personen kunne mikse en ordenlig drink.
" Can You get me a drink - a strong one ,please ?
Hun kunne nu bedre lide de mere kulørte pige drinks eller de søde som Pina colada, men første måtte hun drikke for at holde dæmonerne væk og dernæst en god drink for sin egen hygges skyld.
Tjeneren nikkede og fandt en oldtusse gammelt whiskey frem, fyldte knust is i et glas  og den udover. Uden et ord blev glasset sat foran Millicent.
"Put it on my bill ..Santana James takkede hun  med en distræt bemærkning, og lagde jakken fra sig over stolryggen. Millicent satte sig på en barstol, med glasset i sin hånd. Hun puffede sig rundt, og havde således ryggen mod baren . Ville lige suge til sig af den gode stemning, for det kunne mærkes at det nu var december måned.
Det var en besynderlig verden, man var vant til synet af folk med gasmasker da det kunne være standart påklædning i nogle områder , men folk der fjollede glade rundt i ført nissehuer kunne stadig få hendes øjne til at spærres op i forundring og fremkalde et smil.
Hun så sig omkring , de fleste hang sammen i små klaser , men selvfølgelig var der også en del der sad alene . Man kunne genkende dem . Deres øjne var ofte de mest iagtsomme, dem der scannede lokalet for at se hvad der skete...nøjagtig som hun selv.
Tjeneren prikkede hende på skulderen og hun drejede en smule for at se hvad han ønskede..."Excuse me miss , but aren't you the one to marry Stark ?"  Millicent lukkede sine øjne og hev vejret ind af næsen. Dét var da bare løgn det her! Hun drejede sig helt om og fangede øjnene.."NO ! I'm NOT the one ..at all...I'm much older than her" holdte hun ham fast med øjnene og en mindre smilende mund . Havde ALLE bare læst den artikel eller hva ?!
Tjeneren fik travlt med at betjene den næste kunde. Han rystede dog på sit androgyne ansigt og tænkte *she's mad about looking what... to young? I'll never come to understand women, ever.* Den næste kunde stod klar i baren..

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   3/12/2015, 15:32

Øjet blev "slukket" igen, da Selena trådte ind ad døren. Der var alt for mange mennesker, til det kunne betale sig at have det aktiveret.
Blikket blev langsomt kørt over forsamlingen, mens hun nøje spejde efter lyse lokker. Der var mange blonde piger til stede, men de havde alle sammen nissehuer på. Umiddelbart var pigen ikke at få øje på, men det var ikke usædvanligt, da stedet jo som sagt var fyldt til randen.
Kursen blev sat mod baren, hvor en relativt pæn gut stod bag den og så afvendtende på hende. Hun fandt en seddel frem og lagde den på disken.
"Beer. Keep the change. By the way, you wouldn't happen to have stumpled upon a girl in her early twenties would you? One who doesn't look like an elf that is."
Bartenderen skænkede et glas med øl og nikkede over mod forsamlingen. Selena fulgte hans blik, og hun fik øje på et par gyldne lokker næsten midt i det hele. Et hoved uden nissehue. Hun stod dog med ryggen til, så hun kunne ikke være sikler på, det var målet. Hun nikkede til bartenderen som tak og begyndte at bevæge sig i en stor cirkel gennem menneskerne uden om pigen, så hun kunne se ansigtet uden at blive set af hende. Der var ingen grund til at skabe mere påstyr end højst nødvendigt, før hun havde fået bekræftet, at det var hende, hun ledte efter.
Da hun var kommet rundt, så hun kunne se ansigtet, måtte hun konstatere, at det ikke var målet.
Hun vendte sig frustreret mod baren, kun for at mærke sit hjerte springe et slag over. Pigen sad i den modsatte ende af baren. Selena kunne have svoret på, hun ikke var der før, da hun var oppe og bestille. Der havde været frit udsyn derop til. Hun måtte have været langsommere end hende selv til at komme derhen.
Uden videre tøven satte hun kursen mod baren. Ansigtet viste ikke tegn på, at hun vidste hvem pigen var, da Selena stillede sig ved siden af hende. Ordene var dog nok ikke til at tage fejl af: "you're wanted sweety" lød stemmen umiddelbart ud i lokalet, for Selena kiggede ud over mængden, mens hun snakkede. Stemmen var dog kun høj nok til ingen andre kunne høre dem, så der burde ikke være nogen tvivl om, hvem den var myntet på.
"I would appreciate it if you would follow quietly. I wouldn't want to hurt you."
Denne gang blev der kigget direkte på pigen med de isblå øjne.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   4/12/2015, 12:45

Det var lige før man helt kunne glemme at verden havde taget så stor skade og blødte livstruende, efter sårene fra sidste dens krig, når jule musikken hang som tykke guirlander over alle de glade ansigter og drinks og flasker blev langet over baren non stop. Stemningen var god, og det varmede hendes hjerte at stemningen var så rar herinde. Nogle gange var her stille og tavs , men i december måned var baren altid ekstra besøgt  bl.a af julefrokoster.
Millicent lod drinken varme resten af hendes krop op, mens fødderne vippede i  takt med de glade jule toner. Åh det var da bare befriende at der for een gangs skyld ikke var drama, problemer eller andet damage control hun skulle forholde sig til.
Hun trængte til en glad aften i byen , det kunne hun da godt blive enig med sig selv om- og hun besluttede at blive her mange drinks endnu.

Et sted bagerst i bevidstheden registrerede hun godt en pulsen ved siden, men det var ganske normalt at folk byttede pladser i et rask flow, når de var serviceret i baren og nye kunder skulle til, så hun gav det ingen opmærksomhed.
Millicent var mere optaget af sin drink og var begyndt at nynne og småsynge med på melodien .
"..But baby it's coooold ouuutsid hendes lyse bløde stemme forstummede, så snart ordene ramte hende. En kvinde talte til hende? Sikkert endnu en emsig journalist der havde genkendt hende fra artiklen om Argentum.
Hun drejede ansigtet og så en mørkhårede slimfit en af slagsen, karismatisk og lidt rå påklædning, men hun så afslappet ud ...lidt overskuds altid ud ,  med blikket på fest massen- mens hun oplyste Millicent skulle komme med.
Ooohhh dear- Millicent var ikke den bedste til at adlyde, ikke engang under mere muntre forhold, sååå
"listen ...let me make it perfectly clear for you, I'm NOT the girl, and I'm NOT pregna... hun blev afbrudt denne gange, og et sæt skarpe øjne så nu direkte på hende. De minde om en huskys isfarvede klare øjne og var bestemt ikke gennemsnitlige.
Millicent trak hagen lidt ind og rynkede brynene i en bekymret mine.
Hun forstod ikke hvad der skete , vidste ikke hvem kvinden var men det så ud som hun var grav alvorlig, hvilke var ret foruroligende.
Millicent valgte dog ikke at panikke , men gav istedet kvinden et lille tøvende smil "Listen ...if you want a seat that bad, you only have to ask.No need to get all tricky with me" lod hun humoren prøve at bløde lidt op .
Millicents sanser strittede i alle retninger nu, da hun rejste sig fra sin plads for at gribe ud efter buen , tasken og jakken i den prioriteret rækkefølge.
Det flakkende blik ville vise hun var nervøs og bare ville hurtigt væk fra de potientielle problemer.Hun nikkede kort til kvinden, nu med et undskyldende smil
"I have an appointment now, so if you will excuse me? lød hendes bud på en afsked . Mange situationer var hun god til at bevare sit cool i, men når hun var 'blindfoldet' som nu, var det ikke let.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   4/12/2015, 17:16

Om det var fordi, hun hadede Vegas, eller fordi hun ikke som sådan holdt jul, kunne Selena ikke svare på, men hun var slet ikke påvirket af, at alle andre rendte rundt og julede på baren. Det var ikke fordi hun ikke kunne lide julen, men hun havde bare aldrig holdt den. Hendes far havde kun været fokuseret på træning, så derfor var meget blevet udeladt.
Vegas var en anden side af historien. Hun brød sig virkelig ikke om byen. Det at tjene penge på andres ulykke, var hun bestemt ikke fan af.

At pigen ikke ville følge med, kom ikke bag på Selena. Hun havde ikke ligefrem forventet, at pigen ville følge med en vildt fremmed, bare fordi denne bad om det. Det ville næsten være for nemt. I så fald ville der ikke være behov for mange dusørjægere, hvis de eftersøgte bare kastede sig i armene på dem.
At pigen svarede på noget helt andet, end det Selena havde sagt, fik hende til at hæve øjenbrynene. Det var ikke lige, hvad hun havde forventet.
"I don't care if you're pregnant or not, but you're the girl I'm looking for. I never forget a face, and yours is posted all over at the militias headquarters. "
Da pigen rejste sig og rakte ud efter sine ting, skubbede Selena sig ud fra baren og rettede sig op (joken blev totalt ignoreret). Det vage forsøg på en afsked, fik hende dog til at trække en anelse på smilebåndet. Hun var helt tydeligt presset den unge dame.
"If you're gonna leave now, you should run. I will again urge you to consider to come quietly or I will use force. This is the last chance you get."
Både stemmen med den stærke australske accent og de isblå øjne var grav alvorlige, og der kunne næppe være tvivl om, at hun mente hvert ord, hun sagde.

Der var dog noget, der ikke helt passede i Selenas hoved. Pigen virkede ikke som den typiske forbryder, så hvorfor var militsen så interesseret i hende? At hun var så nervøs over Selenas frembrusende attitude tydede på, at hun på ingen måde var vant til at overtræde loven. Jovist dræbte hun dyr, og det var gjort ulovligt ved lov, men hvis det var den eneste forbrydelse, hvorfor var der så ikke sat en pris på hendes hoved? Det gav virkelig ingen mening.
På den anden side var hun en let vej til mange penge, og hvis ikke militsen gik med til hendes tilbud, kunne hun vel altid sælge hende som slave på det sorte marked. Hun var ganske pæn med fine former. Hun ville være eftertragtet sådan et sted.

Selena vendte front mod pigen med armene ned langs siden.
"It's time to make your choice sweetie."
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   4/12/2015, 19:44

True , Millicent var ikke trænet til hverken combat eller mord.
Hun var oplært i at læse skovens signaler, tale med dyrene og aflæse deres kropssprog og som kronen på værket at ramme plet med sin pil.
Der var intet durkdrevent i hende, men hun havde endnu en force, nemlig at holde ud. Fysisk smerte var flygtig og det betød hun kunne deltage i gadekampene.Aldrig fik hun nogle nævneværdige slag ind på modstanderne, men hun tog imod deres tæsk...og rejste sig , vaklende rundt og tog flere...og sådan tjente hun lidt ekstra, når der ikke var rent kød at finde. Men det var længe siden nu, hun havde ikke behøvet det og det var bestemt kun i akutte situationer hun kastede sig ud i den gener.
Hun var ikke stolt af det, og følte det næsten....beskidt.
Men alle de ting lå hende fjernt som hun stod der midt i jule tam tam, , endte op med at stirre dumt på kvinden , der bare ikke lod til at ville lade Millicent gå.
Millicents muskler frøs til is, da hun hørte militsen omtalt og at kvinden havde set posters der, af Millicent.
Hele korthuset blev blæst omkuld nu og Millicent så helt trist ud.Hun havde kæmpet så hårdt for at undgå alt der havde med militsen at gøre, og bortset fra den skide artikel der havde oplyst hun var hos Argentum- så havde hun haft held med sit foretagende.
Hvad nu ? Hun gned sit øjebryn.
"Look...i dont want a last chance, What i want is for you to leave me alone..please? I Cannot help you and you do NOT have permission to force me to go with you- so back off" talte hun advarende sagte.

Hver en fiber i hendes krop ønskede at løbe for livet, for uden Nikon Zolner til at holde hånden over hende, så ville hun blive ristet i zone 1 .
Millicent bevægede sig ikke. Hun holdte øjenkontakten med kvinden og nikkede til hendes ord. Yup det gav mening at hun skulle spæne afsted , løbe som helvede var efter hende, for hun vidste godt at hun ikke ville få et langt forspring og planen ikke var at lade Millicent slippe væk. Hun mistænkte hende for enten at være en soldat eller en dusørjægere, og ingen af dem ville give frivilligt slip på deres bytte.
Årh Gud hvor hun dog hadede at blive betragtet som nogens bytte.Så nedladende det var !
Beslutningen var taget, hun ville ikke løbe !
Det var mere sikkert for hende at blive på baren, her var mange vidner og hvem ved...måske der også var en der ville stå op for hende, hvis det kom til ballade?
Hun rettede ryggen op, og foldede sine arme, selv om hun var bange for slutningen af denne her historien, så var hun også stædig som et æsel.
"I'm NOT gonna flee like a little mouse miss 'Im in your face'.
No - Im gonna stay right here, and i honestly don't think it would be that clever of you to try to drag my ass out of here, me screaming and kicking like hell. So do we understand eachother ?


Hjertet bankede med dobbelt speed bag hendes bryst og hun forsøgte trække mobilen frem af tasken. Var der signal ville hun sms Vladimir da byen her var hans. bare med barens navn og et HELP . Hun var ret sikker på han ville sætte himmel og helvede i brand for at nå hende, om ikke andet så fordi hun stadig var tæt på hans bedste ven,Auriel .


 

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   4/12/2015, 23:07

Reaktionen kom noget overraskende for Selena. Hun havde forventet, at pigen ville løbe så stærkt, som hendes ben kunne bære hende. Det var åbenbart ikke tilfældet, selvom hun tydeligvis var skræmt fra vid og sans. Hun var som frosset til stedet, og Selena bemærkede hendes bryst blive trykket ud i hurtige stød af hjertet, hvilket betød, at hun var mere end nervøs. Pigen var direkte bange. Det gjorde det hele en del nemmere.
Ganske langsomt stak hun hånden ned i lommen på frakken og fremdrog et lille skilt. Det var noget lignende et badge i sølv, men lidt større og uden en pin på bagsiden. Der var indgraveret røde bogstaver med ordrene "Hunter's Guild". Hun viste det til pigen, inden hun lagde det tilbage i lommen.
"I actually do have the authority to take you in."

Pigen var ikke et bytte, og udtalelsen var ikke ment, som at Selena så hende som et bytte. Det var et råd om, at hvis pigen havde tænkt sig at forlade bygningen, så skulle hun løbe, for hun ville blive jagtet til verdens ende og tilbage igen. Selena var ikke typen, der bare sådan gav op, og hun ville gå gennem helvede for at fuldføre et job. Lige den del var ikke et spørgsmål om penge. Det var et spørgsmål om hendes stolthed. Hun ville hellere sige nej til et job end at sige ja og så ikke gennemføre det. Nok var pigen stædig, men hun kendte ikke til Selenas egen dedikation. Hun ville hellere dø end at give op.
Pigens svar fik hende igen til at hæve øjenbrynene.
"I'm not in the mood for chitchat. You've had your chance."
Hun trådte et skridt frem, så hun stod næsten helt op ad pigen. Den ene hånd blev med en hurtig bevægelse ført op i pigens nakke, hvor tommel- og pegefinger blev placeret på hver side af nakkehvirvlen, hvortil hun trykkede. Havde pigen erfaring med at blive slået ud, ville det nok kun sortne et øjeblik, men var hun ikke modstandsdygtig nok over for sine nerver, ville hun gå ud som et lys.
Den frie hånd (den højre) blev lukket om pigens mobil, og Selena var klar til at gribe hende, hvis hun skulle falde. Dette var nok det bedste for begge parter, for hun havde virkelig ikke lyst til at yde vold mod pigen. Hun var for ung og "uskyldig".
Selena sukkede lydløst.
"Such a waste."
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   7/12/2015, 14:23

Det virkede helt surrealistisk . Tænk at stå her midt i nissehuer og feststemning, og se på et lille emblem, der indikerede at kvinden havde tilladelse til at slæbe Millicent afsted, mod hendes egen fri vilje.
Hun kneb øjnene sammen, og selv om den bange anelse om hun sad i saksen, havde et solidt hold i Millicent, så ville hun ikke opgive uden kamp, så inden et tryk blev påført hendes nakke, havde hun først noteret sig navnet højt ”The hunters Guild are you kidding me?” hendes retfærdigheds sans følte sig helt mast og DE skulle ikke slippe afsted med at tvinge hende til noget, bare på grund af det åndsvage militær og hele Zolner episoden.
”I dont aply to your rules” lynede øjnene mod den stålsatte kvinde der ikke synes at vakle.
Millicents klare øjne og eller så glade øjne, var nu mørke og blikket dystert. Der ville blive problemer. Hun vidste det bare.Dusør jægerende ville ikke fordufte.
Millicent ville træde tilbage, håbe på at menneske mængden somehow ville sluge hende op, gøre hende usynlig som kvinden trådte frem. Det eneste der skete var hun fik en isnende oplevelse, da hendes ryg blev klemt op af en isterning maskine i menneske størrelse.
Vantro så hun hånden blive løftet. ” Noo please..” prøvede hun- og da intet blev ændret , og hun prøvede faktisk at råbe om hjælp, men desværre var et nært stående bord og et yderst livligt selvskab omkring det, brudt ud i en fælles druk sang sang og de høje herre ryster overdøvede det hele. Et kort øjeblik syntes hun at hun registrede et kendt ansigt mellem, men så kom der bare blåsorte områder for hendes blik.
Hun mærkede det sortnede, kraftigt og vaklede lidt sidelæns. Måtte bøje sig frem og sætte hænderne mod lårene. Ja , hun kunne tage imod tæsk, men ikke lige den slags-desuden viste hun ikke hvad der skete nu, denne kamp var ikke kontrolleret og derfor var hun stiv af skræk, hvilke betød helt andre reaktioner.
Hun mærkede noget hårdt under din arm, hørte stemmer – men de var sløret og hun kunne ikke udlede noget. Det kunne være en stolryg under hendes arm, og fest flokken der stadig var højt talende, eller det kunne være så meget andet. Hendes anstrengelser gik på ikke at gå helt ud, men forsøge holde sig ved bevidsthed.

// Så skal vi lige høre om Aaron laver næste indlæg eller turen er din Selena-jeg har ladet det være åben, og vi afventer Aarons svar ;)

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Aaron
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   10/12/2015, 23:28

Kane kunne ikke helt finde ud af, om han ville kalde stedet en bar eller en natklub, for der var elementer af begge i dette offentlige rum, hvor han havde fået sig plantet med en øl for at overhøre samtaler. Han sad ude i kanten af baren så han kunne følge med i, om der skete noget spændende, men uden at selv blive opdaget. Det meste af aftenen var ganske fredelig eller det han i hvert fald selv ville kategoriser som fredeligt. Han var ikke klar over, om det også var tilfælde for de andre, men folk så i hvert fald ikke ud til at være voldsomt generet af det, hvis ikke aftenen forgik som den plejede. Han havde netop besluttet sig for at lette taflet da en blondine kom ind og bad om en drink. En blondine der så underlig bekendt ud. Der gik et par sekunder med at finde et navn der passede til hende, eller han forsøgte, men det skete aldrig. Ikke i første omgang. Først da han fik hende sammenlignet med de efterlysningsplakater der kunne findes inde i Occulta. Millicent. Sjovt han aldrig havde tænkt på, at blondinen han havde mødt, der skulle bygge et bur, var den samme som på plakaten. Til hans eget forsvar ville han dog også lige nævne, at han da havde haft andre ting at lave end at glo efter piger.
Halvt fordybet i sine tanker var han da Millicent fik besøg af en ikke så venligsindet kvinde, der hurtig fik skræmt liv i blondinen. Observerende sad Kane fra sidelinjen og betragtede dramaet udspille sig indtil den mørkhåret kvinde sgu besluttede sig for at slå Millicent ud! Det var ikke forargelse over hvem det gik ud over, der fik ham op af stolen, men en undren over, hvorfor hun havde gjort det et offentligt sted, hvor der var mange øre og ikke mindst øjne. Efter at have mast sig igennem folkemængden imellem ham selv og den mørkhåret kvinde trådte han op ved siden af hende. "Well, that was discreet." Lød det ironisk fra ham mens han kiggede på kvinden. "If you get her out of here I can get us away and back to Occulta ... and the bag of money waiting for you." Det var vel dem hun var ude efter.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   12/12/2015, 22:15

Da pigen mistede balancen, greb Selena hende, så hun ikke bare ville klaske i gulvet. Glasset med den gyldne væske blev taget fra hende og nøjsomt placeret på bardisken.
Hun slog et blik omkring. Nogle få havde lagt mærke til dem, men de så ikke ud som om, at de vidste, hvad der virkelig var sket. Med en undskyldning om, at den kære blonde pige havde fået lidt for meget at drikke, slog Selena pigens arm om sin hals og sin egen højre arm om hendes liv, så hun på den måde støttede hende.
Hun var så småt begyndt at skubbe sig mod udgangen, da en stemme bagfra fik hende til at vende sig om.
"Well, it was either the pressure point or the boomstick. Besides no one other than you noticed what happened. I must say though, that it's surprising that a dog knows about discretion."
Det nedsættende ord om militærmanden (det var alt for åbenlyst, ligeså snart hun fik set ham), blev udtalt med det største hovmod, hun kunne mønstre. Dog var stemmen så lav, at ingen andre kunne høre dem. Det kunne kun lykkes, fordi de stod så tæt på hinanden.
Hans næste ord, fik hende til at hæve øjebrynene. Hun skulle stole på en vildt fremmed fra militæret? Det måtte være en joke. Hun havde ikke haft problemer med militsen, men den var stadig privatejet og ligeså korrupt som alt andet.
"I'll get her there myself thank you. I don't want to wake up cuffed down in some car, and then tortured and interrogated by your superiors."
Hun ventede ikke på, om manden ville svare; sekundet senere var hun ude i menneskemængden for at forsvinde i den. Kursen blev sat mod udgangen, og hun håbede inderligt på, at manden ikke ville kunne finde dem i mængden.
Udenfor klappede hun blidt pigen på kinden.
"It's time to wake up. We have company. I need you to follow me."
Bare pigen nu ikke blev stædig igen. Selenas toneleje var noget mere seriøst, og indbød som sådan ikke til diskussion, men det havde den anden trods alt været ligeglad med tidligere.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   14/12/2015, 10:39

Bevægelse.
Hun fornemmede bevægelse, og noget der holdte hende oppe. Nu havde Millicent aldrig forsøgt sig med stoffer af nogen art, men hun havde da hørt at et dårligt trip kunne forvrænge hørelsen, og få det til at lyde som folks stemmer var helt alien agtige. Sådan lød det omkring hende. Eneste ord hun kunne trække ud af den underlige tale, var penge og occulta, hvilke kun fik gulvet til at snorre en omgang mere.
Millicents ben fulgte med, næsten helt af dem selv. Ind i mellem prøvede hun at sætte hælen i, på samme måde en lille ny hundehvalp ville stritte genstridigt imod , når den ikke ville gå tur i den farlige verden.
Men når ejeren trak i snoren med et ryk, fulgte den lydigt med  ( et par meter ) indtil det startede forfra igen. Undervejs gjorde hun et par forsøg på at tilkalde hjælp, men kunne ikke få ordene sendt afsted. Apellen forblev udelukkende i tankeform, et sted mellem bevidsthed og …ikke bevidsthed.
Den kølige luft udenfor genere næsen og fik den til at gøre ondt, da Millicent fik heven luft ind gennem næseborene . Et par klap  på kinden fik hende til at klage lavmeldt , og med hånden daske nogle flyvske hårlokker væk  utilfreds med det hele…og skulle hun sove ville hun fortrække en blød seng, nåede hun at tænke før hun var tilbage i den ægte verden.
Millicent havde været faretruende tæt på at dejse helt om, men var nu ved men også til at finde kræfter til at slå de tunge øjenlåg op.  Stadig lettere svimmel og med en følelse af ikke at have kontrol over hverken krop eller situation for den sags skyld- ville hun forsøge kæmpe sin vej tilbage til frihed…forsøge få den dame her til at finde noget andet legetøj, noget langt mere sjovt end hun selv var.
At stille skarpt viste sig  ikke så let igen, det tog hende lige  et øjeblik. De mange reklame søjler og den kulørte jule dekoration udformet af lys og mange neon rør , oplyset hele gaden , forvirrede hende øjne da det første hendes blik mødte var en julemand i hans kane ,der sad og vinkede og kvinden der oplyste de havde fået selvskab. ” santa?! ” lød en fortumlet mumlen fra hende.
Et par blink og det var bekræftet Santa var fake og ikke ville rede Millicent på hans slæde, så et tungt suk slap ud.”Will you stop that ! Im not going to follow you, let it rest!” Milliicent ville prøve at vriste sig fri og give endnu et skud fra den verbale bøsse. Hendes blik lå ved kvindens fødder og kæmmede sig hele vejen op- tog mentale noter om eventuelle våben og sårbare steder- før  Millicent så I hendes is klare øjne, den slags øjne man ikke lige glemte..
” Listen, it is clear to me , that you dont have a clue about who i am - Calverinos…ring a bell? Im engagede to be married to Vladimir Calverinos, and he will hunt you down , strip you from your own skin, if you as much as look at me the wrong way” skød katten nu ryg , og bad til en ikke eksisterende gud om kvinden vidste Vlad var mafia boss numero uno- og ikke en man sådan lige ønskede sig som fjende, hvis det kunne undgåes.
Selvfølgelig var de ikke forlovet…de var slet ikke i en romantisk relation og havde aldrig været det- men at påstå det, havde faktisk fungeret som exit billet ud af et par uheldige situationer før.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Aaron
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   7/6/2016, 23:06

Så velsindet folk dog var. Kane valgte at overhøre de grumme ord, men i stedet fokuserer på den afvisning han så pænt fik serveret. Opgivende kiggede han på damen uden at fortrække en mine. Ej heller forsøgte han at følge med hende udenfor - i hvert fald ikke lige med det samme. I stedet blev han stående og kiggede efter hende til hun var ude. Først dér begyndte han at bevæge sig imod udgangen. Bare fordi den mørkhåret tøs havde været afvisende betød det endelig ikke at Kane opgav opgaven helt. Det var selvfølgelig et hak i selvtilliden at blive kaldet hund, især når man ikke engang var pelset eller havde hale, men det var når alt kom til alt bare ord.
Udenfor kom han lige i tide til at se endnu en scene udspille sig imellem de to kvinder. Med på en lytter stod Kane lidt derfra og grinede fornøjet til sig selv. Først efter Millicent havde understreget, hvem der var hendes forlovet trådte Kane hen til damerne fortsat med hentydningen af et smil på læberne. "Girls, could we plase take a break here. No need to get into a catfight. Lød det fra ham, mens han kiggede fra den ene stridige dame til den anden. Hele situationen underholdte ham stadig, hvilket også var tydeligt at se i hans ansigt, men han forsøgte virkeligt at holde masken bare ikke for at blive kaldt flere øgenavne der slet ingen relation havde til ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   13/6/2016, 01:13

Selena var egentlig ikke overrasket over at Millicent stadig kæmpede imod. Det var temmelig bevist før, at hun ikke ligefrem var typen, der tog imod ordre. Det var beundringsværdigt og pisse irriterende på en og samme tid.
Da Vladimirs navn blev nævnt, kunne Selena ikke lade være med at smile. Hvis tøsen bare vidste, hvad hun havde lavet for et par dage siden. Vent... måske det kunne betale sig, at hun vidste det.
"Oh you mean the boss of the clown crew? I kinda beat those guys the day before yesterday and stole a bunch of money. Still got the suitcase. I'm not really afraid of that guy."

Hun blev rystet ud af sin koncentration på Millicent, da hun hørte cyborgens stemme. I løbet af et halvt sekund var boomstick'en trukket og rettet mod Aaron med højre hånd. Øjeblikket efter blev det kæmpe lufttryk skud afsted, uden at armen overhovedet rykkede sig. Hun blev ved med at skyde luften mod ham, indtil den var tom. Ikke for at ramme ham, men egentlig bare for at holde ham hen. I mellemtiden havde den venstre hånd fundet ned i jakkelommen, hvor den nu fremdrog en nøgle. Da boomstick'en var tom, blev denne smidt og walteren trukket. Hun løsnede endnu fem skud, inden hun drejede hovedet mod Millicent med nøglen lige foran ansigtet på hende.
"Fine don't follow me. Then run. Second alley on the right alle the way through on the next streat is a car that runs on stones. You know the kind right? This one has two seats though. This key operates the car. Go. I'll hold him off."
Ordende fløj ud af munden på hende i sådan en fart, at sætningen var færdig i løbet af et par sekunder. Uden egentlig at vente på, om Millicent tog nøglen, blev opmærksomheden igen rettet mod den anden cyborg og resten af magasinet blev tømt i hans retning. Hun slap nøglen for at sætte det næste magasin i pistolen.
Hvis Millicent stadig var der, ville Selena smide pistolen over i venstre hånd og løfte hende op i højre for at slæbe hende med ned til bøllebobben. Hvis ikke, ville hun i stedet sætte af på det nærmeste vindue, så hun kom op på taget og på den måde over på den anden side, hvor bøllebobben muligvis stadig ville holde, hvis ikke Millicent ville være ufatteligt hurtig.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   13/6/2016, 10:18

Hun kendte udmærket til The Crown crew, som hun anså som Vladimirs personlige tæskehold. Og hvis Kvinden her allerede havde lagt sig ud med dem, så prellede Millicents "forlovelse" naturligvis af som vandperler på en voksdug.
"...Then why don't you go and cling on to that one?!" stødte hun igen, og insinuerede til penge kufferten.
Desværre blev  Millicent styrket i sin frygt, kvinden her var bad news og farlig, hun havde sikkert ingen hensigt om at lade Millicent slippe, og slet ikke med skindet på den lille næse intakt, så hvad fanden skulle hun gøre ?

Stemmen afbrød igen, og hun sendte fyren et forvirret blik. Han virkede bekendt , men om han kunne overtales til at blive Millicents allieret istedet for at ville hjælpe kvinden til Occulta , men Millicent på fiskekrogen det var der ligesom ingen tegn på.
" PLEASE.."  Var alt hun gispede i hans retning, en simpel bøn om hjælp, og i samme sekundt gik det op for hende hvem fyren var. det var ham fra byggebutikken, ham der havde kørt al hendes træ hjem, da hun skulle bygge en kravlegård - men nu det så ud til han og kvinden var langt mere optaget af hinanden, mon det kunne være Millicents chance væk? kane...han hed KANE , hvis hun huskede korrekt.

Hun sank den klump af nervøsitet der sad i halsen, og adrenalinen brusede gennem hende...hun afventede hvad de ville finde på, og da hun fik øjenkontakt med kvinden og bilnøglerne blev rakt, tog hun dem straks med et snup tag og et forsikrende nik. Hun ønskede ikke at tro på kvinden ville fælde hende, men lige nu virkede hun langt mere farlig for Millicent, end Kane "den hjælpsomme chauffør" hun havde mødt.
" Second alley on the right...Got it." Hun råbte rimelig højt , gentog ordenen .  Millicent tog et nanosekundt, så var beslutningen taget og måske ville den føre hende på et sølvfad til  slagte bænken -men hun håbede det istedet ville skaffe hende en allieret.
Hun   vidste at hun ikke havde mulighed for at klare sig i zone 1, ikke uden en fra militæret holdte hånden over hende.
Så Millicent sendte  nøglen videre i en fin bue, over mod Kane, og før hendes ben pilede al de kunne afsted mod bilen, så råbte hun... " playpen ...remember?"
om han huskede dét med kravlegården var ikke til at sige, og han havde jo også kun givet hende et lift....ikke svoret evig beskyttelse- så hendes tillid med at kaste nøglerne til ham , var placeret på et ganske lille spinket håb, men hun var ved at blive rigtig bange for kvinden....og det at blive taget til Occulta.
Planen gik på Kane kunne få hende væk fra kvinden, med bøllebobben som transportmiddel.....så måtte hun senere finde ud af hvordan hun så skulle få Kane rystet af.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Aaron
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   16/6/2016, 14:53

Alle advarselslamper begyndte at blinke og larme da våbnet blev rettet imod Kane der var klar til at springe til side så snart han så kvinden trykkede på aftrykkeren. Det så han dog aldrig. Derimod kom der en bølge af luft væltende imod ham og kort slog ham ud af balance. Det lykkes ham dog at genfinde fodfæstet relativt hurtigt og modstå de efterfølgende lufttryk der holdte ham væk fra at nærme sig. Det nye våben der blev fremdraget kunne Kane derimod forholde sig til. Som en anden kanin sprang han i dækning og gemte sig bag en beton mur indtil der blev en pause i skudende. Så kiggede han forsigtigt frem og så, at der blev snakket mens en nøgle blev udvekslet. Med hørelsen fintunet ind til smatalen kunne han følge med i, hvad der skete. Noget der ikke var så svært da den mørkhåret kvinde talte relativt højt.

Samtalen varede dog ikke længe før den skydegale kvinde igen skød løs på ham og tvang Kane i dækning igen, men inden han var kommet så langt nåede han ud af øjenkrogen at se et par nøgler komme flyvende. Eftersom han var temmelig optaget af ikke at blive skudt var der ikke så meget fokus på, hvad der blev sagt, men han hørte det imens han løb fra sit skjul og greb nøglerne før han fulgte de instrukser blondinen netop havde fået. Ikke fordi han havde tænkt sig at redde hendes røv, men mere for at se, hvilke bil det kunne være der kørte på sten. Den ville militær millitsen sikkert gerne have fingre i. Derfor gik den i fuld fart ned af gaden til han kom til den anden gyde på hans højre hånd, hvor han så drejede ned. Imens overvejede han, hvorfor blondinen havde råbt kravlegård efter ham. Måske var der noget sandhed i de utallige blondine jokes?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   22/6/2016, 21:45

Det var temmeligt meget for sent at skælde pigebarnet ud for hendes handling nu. Hun var løbet, og Selena var kommet op på taget. Jagten stoppede dog ikke her. Trench coat'en blev smidt, så hun havde større bevægelsesmulighed, og straks efter satte hun i løb hen over tagryggen. Hun fulgte trit med militærmanden og i gyden, hvor han drejede ned, sprang hun ned for at afskære ham vejen. I luften nåede hun at affyre et par skud mod ham. Var han ikke hurtig nok, ville hun havne mellem ham og bøllebobben. Nåede han at kaste sig fremad i stedet, ville hun ikke skyde af fare for at ramme pigen, der med høj sandsynlighed allerede var i den anden ende af gyden. Under alle omstændigheder blev pistolen sat i hylstret. Det forholdsvis lille mellemrum mellem murene ville gøre risikoen for rikochetteringer for stor. I stedet blev tantoen trukket med venstre hånd, så bladet vendte nedad.

Ved første scenarie ville hun blot blive stående foran militærmanden for at afskære ham vejen til bilen. Hun ville ikke uden videre gå i kamp med ham. Hun skulle blot holde ham hen, så pigen kunne komme væk. Desuden var hun ret sikker på, at han ville tæve hende godt og grundigt, sådan som han havde modstået boomstick'en. Han var bestemt ikke menneske. Han var cyborg eller værre og tilsyneladende langt stærkere end hende. Hun var nødt til at bruge sin smidighed ved en eventuel konfrontation.

Ved anden scenarie (hvor han var kommet forbi), ville hun sætte efter ham. Hun ville bruge væggen til at få ekstra kraft på et cirkelspark med højre ben mod mandens hoved for at slå ham ud af kurs. Umiddelbart efter ville hun rette albuen mod mandens nakke for at sænke ham yderligere, så hun forhåbentlig denne gang ville kunne komme foran og afskære ham vejen.

Uanset hvad ville hendes stilling ende med begge hænder foran kroppen med dolken lagt mod underarmen på venstre arm, mens hun inderligt bad til at pigen kom væk i en fart.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   24/6/2016, 07:57

Dunk..dunk..dunk hjertes slag rungede i hendes øre og pulsen bankede i hele hendes krop.Hun spænede afsted og fik lagt afstand til de affyrede skud, hvilke var en lille sejr. Bedre end at stå midt i dem Anyways. Millicent var enormt dygtig til at orienterer sig i en skov , finde og følge spor der- men i en elevator var der overhængende risiko for hun farede vild. Hun måtte også standse op efter et par gaders løb, og mens hun hev efter vejret spilde sekunder på at finde ud af hvilken højre hun skulle vælge at dreje ned af?
Svaret kom løbende helt af sig selv, da hun blev overhalet af Kane. Så kunne hun bare hægte sig på ham , og de kunne følges ned til bøllebobben. Fedt. Igen mærkede hun et lille håb spire og hun ville gerne takke ham for at være flink. Typisk Millicent var hele situationen kommet helt galt i halsen på hende.Hun havde endnu ikke opfattet at Kvinden virkelig havde taget en u-vending og nu prøvede at få Millicent ud af problemerne . Millicent have heller ikke opfanget at Kane var helt ligeglad, men så ham som eneste bud på skjold , over for hendes 'bøddel'. Hun ville formentlig få en 'virkeligheds justering' sooner or later.

"Than.. hun nåede ikke at takke, før han var adskillige skridt forbi hende, og hun satte i løb efter ham.Hun ville have råbt tak til ham, da hun troede han var ved at få fat i bøllebobben , for at hjælpe hende væk , men hun nåede det ikke . Med et forvirret skær i blikket , så hun efter ham. Lidt underligt at han intet have råbt, ikke havde vist tegn på hun skulle følge hurtigt med nu. Hun gloede dumt efter hans ryg , men hun fik en kedelig mistanke om at dette slet ikke handlede om hende...Kane så igennem hende som var hun luft .Men det skulle jo ikke forhindre Millicent i at slippe væk fra Kvinden med de smukke isblå øjne, der var betalt for at få kontrol over Millicents røv.
Som en lille hæmoride satte hun i løb efter Kane.


// Hvordan i placerer jer , hvilke af selenas bud i vælger- er op til dig @Aaron, og du /i kan sætte Millicent foran jer, bag i jer eller som i vil, og så tager jeg den derfra :)

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Aaron
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   27/6/2016, 21:25

Det lykkes kun Kane at undgå de skud der blev affyret imod ham fordi han var i så meget fart at han nær var løbet ind i afsenderen da hun var landet. Han fik dog holdt på sig selv og stoppede op. Kort var hans åndedræt tungt som et menneske der havde presset sine lunger for at få mere ilt ned i dem, men efter et par finjusteringer i den mekaniske krop stoppede det og hans brystkasse blev igen stille som om han havde stået stille og ikke lige løbet.
I et par øjeblikke gloede han blot på kvinden før han så hævede et bryn og hæv bilnøglerne op som han jo havde fået kastet fra sig. Et flabet grin lyste op på hans læber før han pludselig drejede om og satte i løb tilbage. Han sikrede sig at løbe ulige så han havde mindre chance for at blive skudt imens han lyttede til lyden af en eventuel pistol. Imens han løb sendte hans indre maskiner et signal til hans fly der var i nærheden. Efter få minutters løb hang det i luften over ham og kastede en ræbsstige ned til ham som han greb fat i. Hvis ikke de to kvinder havde flere tricks i ærmet ville han blive hævet op fra jorden og blive fløjet væk imens han i ro og mag kunne kravle i sikkerhed med bilnøglerne stadig hængende omkring en af sine fingre.

//Out???

_________________
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   6/7/2016, 21:28

Selena blev selv en anelse overrasket over, at hun rent faktisk formåede at afskære cyborgen vejen. Hun blev dog endnu mere overrasket, da han trak nøglen op ad lommen og stak af den vej, han var kommet fra. Det varede dog ikke længe, før hendes ører opfangede lyden af et par jet motorer, for kort efter at se manden flyve væk hængende på en rebstige. Med store øjne så hun efter flyet uden håb for at fange det.
Med et suk blev tantoen sat tilbage i hylstret på lænden. Hvis hun var heldig, var pigen stadig på vej mod bilen, så der var stadig en chance for, at hun kunne undskylde sin tidligere opførsel og måske overbevise hende om, at hun ikke havde tænkt sig at indlevere hende. Hun ville kunne forstå skepsisen. Med et suk mere lod hun røven plante sig på en af skraldecontainerne, så hun kunne stå lænet op ad den.

Efter et øjeblik fangede hendes ører lyden af vingeslag, og hun fik igen store øjne, da hun kiggede op. En wolfie med sort pels landede foran hende med hendes frakke i munden. Den satte sig foran hende og lod frakken falde ned på jorden. Selena samlede den op og tog den på.
"Thanks Django. What a mess this turned out to be. I never thought they would send one of their own after I took that assignment. Guess you can't trust anyone these days. Looks like we're both hunted now. Whatever happens to me, promise that you won't get involved. You shouldn't get hurt on my account."
Selena var faktisk ikke helt klar over, om wolfien rent faktisk forstod, hvad hun sagde. Hun var ikke sikker på, at dens hovedbøj betød forståelse, eller om den bare følte hendes sindstilstand. Hun strøg den en gang over hovedet, inden hun stak hænderne i lommen. For gud ved hvilken gang blev hun igen overrasket, da hun trak hånden op og gloede på... en nøgle. En nøgle til bøllebobben! Udlejeren havde rent faktisk sørget for en ekstranøgle, der under alt tumulten åbenbart var røget ud af nøgleringen. Hun havde lykkeligt glemt alt om det!
Med et ryk rettede hun sig op fra containeren og drejede til højre for at gå pigen i møde. Inden strøg hun igen wolfien over hovedet, inden den lettede for at gøre, hvad en wolfie nu gør, når den ikke hjælper.

//For alle tilfældes skyld: Jeg smed et roll på, om der var en ekstranøgle og også på, om den var røget af eller blevet på nøgleringen. Jeg håber dette er til at leve med og ikke anses som powerplay ^^
Om vi skal fortsætte den her, eller om Millicent er gået en anden vej er op til Milli.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   7/7/2016, 13:48

// Efter min ferie kan vi bare forsætte - så ser vi om de kan nå en øl før de 'slås' :p //

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   9/8/2016, 14:41

Lyden af søm der gav efter, fik den lyse hånd til at gribe fat om det grå stof , trække let ud for at besigtige kjolens skader. Hun nuldrede stoffet og bedømte skaden med et kristisk blik. hurtigt besluttede hun dog at hun var heldig. Kun sidesømmet synes at åbne i den nederste kant, og hvis fremmede øjne ikke var for nysgerrige , så ville gabet næsten kunne gå for at være ...en lille slids. Byen her ...gæsterne på barerne og folk på gaden ,de ville ikke reagerer stort hvis man kom med tøj der bar præg af kamp, så det var ikke dét. Byen og befolkningen var vant til lidt af hvert. Det skyldtes mere Millicent selv, hun ønskede ikke opmærksomhed, og selvfølgelig ville folk kigge en ekstra gang, kom man i synderevet tøj, selv om de ikke ville skride ind. Hun ville fortrak at blænde ind i mængden.
Langsomt og møjsommeligt gik hun i gang med at  glatte kjolen ud med sine håndfladerne, og forsatte samtidig sin rute ,ned af nogle sidegader.
Der var hverken trampen, råb eller andet at høre , der kunne afsløre at hun ikke var alene, men stadig havde nogen i hælene....efterhånden var der stille. Lyden af kamp og helikopter var aftaget, men alligevel fandt hun at  hendes pulsen havde svært ved at falde til  normal værdi.
Millicent lavede den klassiske test, med en fremstrakt hånd i øjenhøjde, for at se om hun kunne holde den i ro ? Argh...det var det synlige tegn på hun var en smule rystet stadig for  hånden rystede let .Med en sagte vrissen og et par  rynker der var dukket frem i hendes pande, besluttede hun at tage endnu en promille stærk sjus, blot for at tæmme nerverne og få dem til at opføre sig ordenligt, så hun gik nu mere målrettet afsted.

Turen varede vel  en 15 minutters tid, og hun endte op i en lille livlig gade. Atmosfæren mindede om det parisiske latiner kvarter, ikke at hun havde været der- men Millicent havde læste meget om det, og set det på film. En hyggelig og charmerende stemning....gosh, hvor hun dog håbede på lidt ro nu.
Mon ikke det ville være et udmærket sted at forsøge blende ind ? Og skulle uheldet være efter hende igen, så var hun i det mindste ude i det fri, og havde bedre mulighed for at stikke af- bildte hun sig selv ind .
Hun sukkede semihøjt , men hun søgte rundt med øjnene efter et sted at sidde, ved et af de mange små udendørs borde.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   28/10/2016, 09:48

Selena kom ud på åben gade og kastede et blik på... ingenting. Pigen var ikke at se nogle stedet. Hun kunne ikke være nået langt. Det højre øjes infrarøde funktion blev igen slået til og Selena så en række fodspor bevæge sig længere ind mod byen. Det var de klart tydeligste af de fodspor, der nu var på gaden, så det måtte næsten være fra pigen. Uden tøven satte hun efter.
Hun nåede dog ikke ret langt, inden hun ikke kunne følge sporet længere. Nu havde der været for mange mennesker, så hun kunne ikke fortælle det ene fra det andet. Med et suk blev øjet "slukket" igen. Hvad gjorde hun nu? Hvis hun dog bare havde en hunds lugtesans. Hund... Ven... Der var den! Django kunne vel snuse sig vej frem til hende? Det var da nok et forsøg værd. Hun stak tommel- og pegefinger fra venstre hånd i munden og pustede hårdt. Et klart pift skingrede gennem luften. Der gik et par øjeblikke eller tre, så var wolfien landet ved siden af Selena. En gang mere strøg hun den over hovedet.
"Thank you for coming. That girl I tracked earlier... can you catch her scent? I need to find her."
Denne gang var hun ikke i tvivl om, om der blev forstået, hvad hun sagde, for ulven snusede med det samme ind med snuden. Efter nogle sekunder rettede den hovedet en retning, inden den begyndte at lunte af sted med sænket snude. Selena fulgte øjeblikkeligt efter.

Efter hvad der måtte være et kvarters tid, stoppede både hun og ulven. De var kommet til et tæt befolket område. Typisk. Hun lagde hånden på ulvens hoved og så den i øjnene.
"Thank you. If you don't wanna come any further I won't hold it against you. I'm your friend, not your master. You're free to leave whenever you feel like it."
Reaktionen var at ulvens hoved blev kørt en gang op ad Selenas ben, inden den stille begyndte at gå fremad. Med et svagt smil fulgte hun med. Der gik dog ikke længe, inden hun spottede de gyldne lokker. Det så ud som om, pigen ledte efter et ledigt bord uden for. Hun vidste dog ikke, hvordan hun skulle greje den. Hun var trods alt ikke bedste venner med pigen, så det kunne være svært at få hende overtalt. Men tiden var knap og pigen var i fare, så hun var nødt til at forsøge. Med Django ved sin side satte hun farten op, så hun indhentede pigen. Hun gik i en lille bue udenom, så hun kom om på fronten af pigen, så det ikke ville komme som et totalt chok, at hun dukkede op. Hun stoppede dog med så lang afstand, at pigen sagtens ville kunne nå at stikke af, hvis det var det, hun valgte.
"Could we please talk? I promise I won't hurt you. You have my word."
Hun løftede hænderne, så det var tydeligt, at hun ikke havde noget i dem og ventede med holdt vejr. Ulven valgte at sætte sig ned på venstre side af Selena.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   3/11/2016, 15:07

// Its just you and me girl- @aaron har ikke nerver til at emne her mere-han tør simpelthen ikke :P //Privat og alenetid var en smule svært at få, midt i et livligt natteliv. De små borde var godt nok placeret med pæn afstand mellem dem, så samtaler kunne gennemføres privat- men de var stadig tætte nok til man kunne høre hvis stemmerne ved nabo bordet blev hævet i effekt. Millicent havde fået drama nok for en aften, og hun kunne mærke hvordan svagheden i hendes knæ , begyndte at føles som tung bly nu hvor adrenalinen stille og rolige var begyndt at klinge af.To yngre mænd tiltrak hendes opmærksomhed, da de højlydt grinede jovialt og klaskede en tjener på skulderen. Mændene havde rejst sig for at forlade baren, og hun spejdede efter dem, og det bord der om lidt ville være ledigt. Men en skikkelse nærmede sig og hun glippede med vipperne, stod helt stille i stedet for at skynde sig derover. Millicent følte sig paralyseret ved synet af skikkelsen der kom mod hende. Det virkede som en Tarantino film, hvor den mørke udgave af Uma fra Kill Bill, nærmede sig i slowmotion.

Ok-helt slow gik hun ikke, men hun bevægede sig ikke truende hurtigt og stemmen var inviterende og dæmpet, da hun henvendte sig til Millicent.Hun gned nu sin trætte nakke, mens blikket faldt til dyret ved kvindens side. En smuk ulv, ikke snærrende og ingen tegn på angreb fra dens side. Millicent følte sig en smule modløs, strøg de de 3 midterste fingre over sit ene øjenbryn- mens hun overvejdede kvindens forspørgelse. ” Im to tired to try outrun you anywway ” sukkede hun eftergivende, og kastede et nik i retning af det ledige bord. ” Feel free to join me, but ..please…no more games” det var ligefør øjnene flød over , da hun fik tåre i dem- men det lod til hun kunne holde dem fra at trille, ved at blinke dem væk.

Hun gik over mod bordet, følte hun slæbte de blytunge ben efter sig nu. En fornemmelse sad dybt i hende…hvis kvinde virkelig var ude efter Millicent , så sad hun i nettet nu, for der var ikke flere kræfter at kæmpe med. ” Who´s your friend”spurgte hun ind til ulven, med en træt stemme. Millicent rækkede en hånd ud , langsomt mod den våde snue- for den kunne dufte til hende hvis den ville.Hun havde normalt ikke en udstråling der gjore dyr usikkre og dermed arrige, men man vidste jo aldrig med dem.

En læderbeklædt fyr var begyndt at bane sig vej ned, for at modtage bestilling, fra de nye kunder i hans biks.


_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5230
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   4/11/2016, 16:04

// du skal endelig svare - jeg har bare lige en pause på nogle uger med emner - se layout topic 0.o xD

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )   

Tilbage til toppen Go down
 
Money makes the World go around, now doesn't it Selena ?( aaron )
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Ready to see my world Maxine?
» Your money or your life // Eric

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: