IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed

Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 11:38

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed T6t6k1

Hej NEW World ,

Endnu en lille admin Update og denne gang om vore class system.
Vi har justeret det en smule , da der lige skulle fanges nogle tabte masker på class strikkepinden :p

Vi håber i vil tage godt imod de justeringer vi har lavet med vores class system !
Det skulle gerne være mere enkelt at gå til nu :)

Eventuelle  generelle spørgsmål der popper frem , kan i stille til os her og vi vil besvare dem efter bedste evne.
@Aaron har lovet mig at stå på mål her og snuppe alle de bolde i måtte sende - som et ekstra lille ferie projekt ;)

Er det mere detaljeret og specifikke spørgsmål om netop din karakter og dens  evner, så er det @Auriel i kontakter først .... Og så tager vi den derfra .

God lege ( og læse) lyst -

Millicent
-på vegne af Team Admin.


Class-systemet

For at gøre sidens class-system mere overskueligt og appellerende for sidens bruger har det nu fået sig en større omgang. Dette betyder, at man nu kan vælge én class, men når man kommer op på e-rang er der et overdrive, hvor man bliver endnu stærkere. Eftersom class er en erstatning for selvvalgt evne er der selvfølgelig også nogle helt unikke fordele de enkle classes som man ikke få fingrene i ellers. Det betyder også, at ingen andre folk kan være lige så gode til et felt som den enkle class. En normal karakter kan altså godt lærer lidt alkymi, men vil aldrig være eller blive lige så god som en der har det som class.

ALKYMIST:

 • En alkymist er en person der kan bruge diverse naturvidenskaber til at sammenkoge potions af forskellige arter. Disse potions har forskellige effekter og kun fantasien sætter grænser, men de mest kraftfulde potions kræver også mere arbejde og derfor mere talent.
 • Selvom der er en del, der kan lave potions er der en meget lille gruppe der er rigtig gode til det. Dette skyldes blandt andet at disse personer der er gode sjældent lærer fra sig af forskellige årsager.
 • Eksempler på potions er helings, energi-drink, gift, røgbomber osv.
 • E-rang: Gør din karakter til en af de bedste alkymister, hvilket betyder at de kan lave flere potions med større chance for succes.


BESTCALLER:

 • En Beastcaller er en person, som er i tæt forbindelse til naturen. Derfor kan de tilkalde sig en skabning som er helt unik og skabt af naturen selv.
 • Denne class er ikke særlig udbredt, men der findes flere familier bestående af bestcallers, hvor efterkommer lærer deres forfædres class. Ofte bliver man ikke ikke bare beastcaller fordi man har lyst. Det kræver ofte hjælp fra nogle der kender til faget, men nogle har formået at gøre det alene alligevel.
 • Det dyr beastcalleren får er sjældent et dyr i normal forstand, men en speciel skabning. Kontakten mellem menneske og dyr kan ske på alle tidspunkter i både mennesket og dyrets liv. Det behøves ikke at være problemfrit, men ender altid ud i et meget tæt forhold mellem de to partnere og ofte kan dyret forstå sit menneskes følelser og er enormt velopdraget over for dem.
 • Dør dyret – eller mennesket – vil modparten stadig leve videre, men med et meget stort hul psykisk. Det er som at miste en højtelsket person og mange beastcallers kommer aldrig over det.
 • E-rang: Dyret bliver stærkere og forholdet tætter.


BERSÆRKER

 • En Bersærker er en person der er helt ekstrem dygtig til nærkamp. De er de bedste i hele America og absolut ikke sjove at komme op at kæmpe med. Selv nogle væsner kan få en god omgang tæsk af et menneske, der så ofte vil bruge tekniske hjælpemidler.  
 • Denne classes historie stammer oprindeligt fra vikingetiden men er blevet genoplivet efter verdenskrigen, eftersom skydevåben er dyre at have i brug og ikke nødvendigvis altid praktiske at medbringe fordi de enten fylder eller er tunge.
 • En bersærker lærer tit fra barns ben om sin træning. I Occulta findes mulighederne for træning, men også gemte steder i storbyerne. Man skal dog lede længe og det er ikke en class man bare sådan får. Det kræver mange års træning og en god mentor, hvis man virkelig skal kunne sparke røv.
 • Deres styrke er generelt højre end det klassiske for deres race. De er også lidt hurtigere, men det er hovedsageligt deres styrke der er mærkbart forøget.
 • E-rang: Når en bersærker når e-rangs stadiet vil de være utrolig stærke, noget hurtigere end artsfæller og have en hud der næsten er umulig at skære igennem, men det er muligt. Dette gør, at de kan modstå de fleste knive og skud, men det gør dem ikke umulige at dræbe.TEKNIKER

 • Som ordet indikerer er en tekniker en person med utrolig gode evner med maskiner og andet teknologi. De kan opfinde de særeste og mest hjælpsomme ting samt dødbringende våben som de færreste har lyst til at møde.
 • Alle kan teknisk set blive en tekniker, men det kræver en del kreativitet, fingersnilde og så selvfølgelig materialerne. Ligesom ved andre classes kan man oplæres, men det er slet ikke umuligt selv at stå for arbejdet. Eftersom en tekniker ofte afhænger af andre er der ofte et socialt netværk. Disse kan findes i storbyerne og der findes endda et par enkle steder, hvor man kan få undervisning.
 • Som tekniker har man muligheden for ikke blot at lave maskiner til hjælp, men også med kunstig intelligens og folk med mekaniske dele – cyborgs. Det kræver dog ofte flere tekniker og kan ikke lige laves over en nat, man vil dog med årene blive bedre.  
 • E-rangs tekniker vil altid være dygtigere end de andre og vil på en eller anden måde have en sjettesans for at finde materialer og andet de skal bruge til deres maskiner.  Deres næse syntes næsten at kunne lugte materialerne de har brug for.


MARKSMAND

 • En marksmand er en god gammeldags soldat. Det der adskiller dem fra bersærker er, at de er trænet til både nærkamp og brug af våben. De har ikke nogle specielle styrker, men har evner indenfor mange felter og er gode til at tilpasse sig forskellige situationer.
 • Der bliver trænet marksmænd overalt, men flest i Occulta. I byerne sker det hovedsageligt væk fra byens centrum eftersom det er træning der kræver en del plads og helst skal forgå uset.
 • E-rang/elite: Disse marksmænd er det ypperste indenfor deres område. De har ikke bare enorm viden og lærer endnu hurtigere end hvad der normalt for deres race. Især når det kommer til våben og nærkamps teknikker.


MEDIC

 • Som navnet indikere har disse folk store talenter indenfor heling af både psykiske og fysiske skader.  
 • Træningen sker hovedsageligt i Occulta og i storbyerne, hvor andre medics også høre til. Oplæringen tager en del år, men de er generelt meget værdsatte.
 • E-rang: Disse er meget mere effektive til at hele og har evner til at forøge helingsprocessen og til at skabe et magisk skjold til at beskytte folk imod både angreb og radioaktivitet.


SNIPER

 • Disse folk er ekstrem dygtige med sniper rifler og deres findes intet match.
 • Ud over geværet kræver denne class en masse træning/øvelse. Det er derfor muligt at træne helt for sig selv, men det vil gå hurtigere med en hjælper til at lærer en om fif. Der bliver mest trænet snipers i Occulta, men også inde i storbyerne, hvor de så tager ud i det omkringliggende land for at skyde dyr som øvelse. Det er dog mest de rige, eftersom det er en dyr ’hobby’.
 • De har selvfølgelig en ekstrem viden omkring deres class og de kan også en del tricks. Deres sigte er også utrolig godt, hvilke gør dem i stand til også at bruge andre skydevåben skulle der være behov for dette. En sniper er sjældent voldsom stærke, men lynhurtige og har gode reflekser.
 • E-rang: Når en sniper når dette niveau vil de være enorm hurtige til ikke blot at bevæge sig rundt, men også i deres reflekser. De vil være hurtigere end, hvad der er normalt for deres race. Deres syn vil også være meget forbedret ligesom deres evne til at beregne hastighed og afstand.


TILKALDER

 • Skal ikke forstås direkte, eftersom de ikke direkte tilkalder nogle. Der skabes derimod kontakt til en guidende ånd, der vil have viden og svar på mange spørgsmål som man ikke altid logisk kan få fat på.
 • Kun igennem spirituel træning kan man lærer denne evne. Nogle skal have hjælp, men ikke alle.
 • Når man tilkalder sin guidende ånd vil ens krop være sårbar, men man vil derimod få muligheden for at få svar på alle mulige ting.
 • E-rang: Når man kommer til dette niveauer vil man være i stand til at følge sin ånd rundt i verden og åndende vil have svar på flere spørgsmål.


UMBRA

 • Man ser sjældent en Umbra. De er mestre i at liste rundt, gå i ét med deres omgivelser og er lynhurtige. Dette gør også, at de er utrolig farlige selvom de ikke har meget styrke.
 • Man kan som sådan ikke lærer at blive en umbra. Det kan kun erfaring hjælpe en med. Hver umbra får sin personlige stil og forskellige sæt af færdigheder. Mulighederne er mange.
 • Fælles for alle umbras er, at de ofte er meget let på tå, små og listige. De ved meget om, hvordan man kan distrahere folk og komme rundt uden at blive opdaget.
 • E-rang: Ud over at blive endnu bedre inden for deres felt kan en umbra også for en kort periode gøre sig usynlige, men ikke kun det. De kan også gå igennem ting, men dette er en ganske ubehagelig oplevelse som kun træning kan vænne en til.//Classes der er ændret/fjernet:
Phoenix classen er fjernet.
Ranger og sniper er slået sammen da ranger vil gå lidt ind under både marksmand og sniper.

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz


Sidst rettet af Millicent 8/12/2015, 23:38, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 11:43

Der vil meget hurtigt blive ændret på hoved linket , hvor der står alt om Classes.

Lige så snart admin @Makuro ser det her og har et øjebliks ro ved en com :p


_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 12:00

Nu kommer det første generelle spørgsmål: Har man stadig mulighed for at vælge en sekundær evne i stedet for E-rang, når man når så langt? :3
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 15:33

Hey Selena ,

Som substitut for Aaron fik jeg lov at nappe den her xD

Desværre kan man ikke længere vælge en ekstra evne.
Class er en erstatning for den selvvalgte emne, et tilbygning hvor man bliver unik specialist og stærk på sit felt.

Dette er primært valgt for at ensrette og simplificerer det hele lidt. Og så synes vi vores brugere er rigtig gode ( generelt set ) til at få klemt rigtig mange evner og våben og dele i deres krop ind i deres normale karaktere- så behovet var mindre stort xD

Class er så fremhævet for at lave en smule 'styrke' fordeling , lige som det eksempel Aaron giver med alkymi.

Håber det var nok svar @Selena , ellers skyder vi den videre til @Aaron :D

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 15:41

Som Millicent sagde, så nej :)

Idéen er faktisk at gøre classene stærker end normale e-rang's væsner når de når op på dette niveau fordi de ikke kun er i besiddelse af deres class' forøget fordele men også har en ekstra 'evne' oveni hatten :)

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 15:51

Ah okay tak ^^

Jeg ville også bare være sikker :3
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 17:51

Så nu kan en Umbra gå igennem ting, som et spøgelse og være usynlig? Pludselig et min strategiske valg af race ganske overflødig >.>

Ellers fedt nok! :)

_________________

Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 17:55

Sean en skyggedæmon kan da ikke passere gennem solid matter? XD
Og kræver det ikke skygger for at blive usynlig? :p

Der er vidst også noget med, at de er invulnerable når de er i et med en skygge ^^
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 20:48

Beklager Sean, det tænkte vi ikke lige over da vi lavede ændringerne ;)

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:17

Selena -

Pointen med en skyggedæmon (da de færreste gemmer deres ting fuldt synligt i lys) var netop at Sean kunne bruge skyggerne til at komme ind og ud af steder, uden nødvendigvis at skulle forcerer store sikkerhedsforanstaltninger og så han hurtigt kunne komme væk igen. :)
Der ud over er en dæmon, i skyggen i sin "skyggeform", stort set usynlig xD
Alt sammen noget der er næsten ubrugeligt nu - Mig, der prøvede at gøre min karakter SÅ nyttig! ;)

Aaron -
Ej...Retter i ikke hele siden efter mig? Skuffet! ;)

_________________

Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:25

Det må vi lige se på en løsning til Sean for din karakter HAR jo allerede spillet med de ting, og derfor er det lidt svært at skulle ændre på.

Vi tager lige en snak i admin gruppen , ikke om dig specifik men om de bruger der allerede er aktive på den gamle form , hvordan vi griber det an ,,,,,og de nye der giver det jo sig selv :)

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:26

Jeg prøvede ligesom at highlighte det positive her Sean xD
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:27

Jeg adapter gerne til den nye class ^^
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:28

Jamen pointen er at de ting kunne min karakter allerede, så nu...Nuuu....betyder det ikke noget. Jeg brugte det til at få min karakter til at "skille sig ud" af mængden.

Men det er bare mig der brokker mig lidt. Jeg må bare finde på noget nyt, der kan krydre min karakter.

Der er vel ikke nogen der fundet på en super-eliksir, så man evt. kan skifte race? xD

_________________

Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:40

He's still hard to kill and has superhuman strength xD

Og det er lige før skyggeformen nok er bedre, for der forsvinder han også i termisk forstand xD
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime8/12/2015, 22:45

Gør man ikke også det hvis man er usynlig?

Njah, han bruger faktisk aldrig sin styrke. Det meste af tiden flygter han gennem skyggerne og undgår konflikter. SKyggerne er en stor del af ham :)

Men jeg finder ud af hvad jeg gør i morgen. Selvfølgelig skal alle følge de nye retningslinjer, alt andet ville være snyd eller forvirrende. Og trods alt er mit spil begrænset, så måske er jeg en af de få der ikke bør beklage sig så meget.

Lige nu er jeg også bare træt og så mister jeg min åbenhed for nye ideer. I morgen! I morgen er tiden til løsninger! ;)

_________________

Tilbage til toppen Go down
Natasha
Nybegynder.
Nybegynder.
Natasha

Ingame Titel: : Leder af the Calvarinos, mafiaen.
Race : Elder.
Navn. : Natasha Von Calvarinos.
Alder : Ca. 2500 år.
Evner/Classes. : Nekromantik.
Bosted : Borgen Sem'ya Doma.
Tilhørende klan. : The Calvarinos (The Mafia).
Partner. : Forlovet med Vladimir Von Calvarinos.
Slaver. : Nice and fresh, please.
Evt. bemærkninger. : Natasha er blind, men hendes øjne har en tendens til alligevel at skifte farve efter hendes humør pga. en mutation.
Antal indlæg : 125
Reputation : 0
Join date : 28/08/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime9/12/2015, 00:54

Så... Som "tilkalder" kan min karakter nu kun få kontakt med sin guide ånd, ved at gøre sig fysisk sårbar og åbne sig op for dens viden? Er det korrekt forstået? :-)

Ekstra spørgsmål: kan min karakter kun få kontakt med den ene ånd (altså guiden)? Kan min karakter ikke længere fysisk hidkalde ånder?... Inklusiv guide ånden?
Tilbage til toppen Go down
Aaron
First Class.
First Class.
Aaron

Outgame Titel: : Tidligere Admin
Race : Cyborg
Navn. : Aaron Kane
Alder : 23 år
Evner/Classes. : Marskman (class)
Bosted : Occulta
Partner. : Ingen
Slaver. : Ingen
Antal indlæg : 339
Reputation : 12
Join date : 10/05/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime9/12/2015, 17:15

1. Spørgsmål: Korrekt, ti point til dig :P

2. Hvis din karakter på en eller anden måde kan tilkalde andre former for ånder er det stadig muligt på deres gamle facon, men det er ikke muligt at tilkalde sin guidende ånd på andre måder end den du nævnte i første spørgsmål :)

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Aaron_Kane
Tilbage til toppen Go down
Natasha
Nybegynder.
Nybegynder.
Natasha

Ingame Titel: : Leder af the Calvarinos, mafiaen.
Race : Elder.
Navn. : Natasha Von Calvarinos.
Alder : Ca. 2500 år.
Evner/Classes. : Nekromantik.
Bosted : Borgen Sem'ya Doma.
Tilhørende klan. : The Calvarinos (The Mafia).
Partner. : Forlovet med Vladimir Von Calvarinos.
Slaver. : Nice and fresh, please.
Evt. bemærkninger. : Natasha er blind, men hendes øjne har en tendens til alligevel at skifte farve efter hendes humør pga. en mutation.
Antal indlæg : 125
Reputation : 0
Join date : 28/08/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime9/12/2015, 17:41

1. Spørgsmål: Jeg har førhen haft guideånden til at følge Natasha dagligt, hvor hun faktisk kunne ane dens udseende og snakke med den, som det passe hende. Ånden har dog ikke været tilstede i den fysiske verden for andre. Jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal tackle det mht. de nye "regler"? :-/

2. Tilkalde ånderne på deres gamle facon? Jeg er ikke helt med :-P
Bare så jeg forstår helt. Jeg kan IKKE længere fremmane ånderne fysisk så andre også kan se, snakke og endda røre ved dem?
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 09:38

Undskyld for det sene svar :)0

Målmand Aaron er øøøh måske på Mac D , og da du ikke skal flagre her så længe så svare jeg lige :


1. Hvis du har brugt det meget i dit spil så vendt det evt om og spil på hvor frustreret det er ikke at kunne mere . Så har du på den måde faktisk en masse krydderi til emnerne på den måde :)

2. Nej det kan du desværre ikke :(
Og ånderne bliver ikke synlige og andre kan ikke tale med dem.
Som jeg har forstået det :)

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstCLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 10:05

Wow..... noget af en radikal ændring må jeg sige :)
Jeg må dog sige, at det er ikke blevet mere enkelt, da nu virker det for flyvsk, ikke håndgribeligt, men det er måske bare mig ^^ og desuden virker flere af dem måske lettere pointless, når man kunne vælge en evne i stedet, som ville overgå det. :)

Men hip hurra for alt skal ned på den laveste fællesnævner. :) Så kan forhåbenligt "alle" være med. :)

Dog lidt ros på vejen, jeg synes dog flere af jeres formuleringer er gode, altså mig og min ordblindhed ville have det svært at få de gode sætninger til at være mere præcist :)

Desuden at give gamle brugere privilegier over de nye? Det er sku dårlig stil det der. Jeg forstår godt, at i ikke har lyst til at smadre de gamles brugeres karakterer, når i laver ændringer. Men en ændring er altså en ændring, og der burde ikke være forskelsbehandling, selvom jeg godt forstår motivationen! :)

//Og nej nægter at holde mig tilbage med at kommentere med i hvert fald et indlæg, men er out nu :) og ja jeg forbeholder mig min rettighed som almen bruger på jeres side at kommentere, så i skal ikke tage det som om at jeg er den sure gamle kælling af en gammel admin, som bare endnu er bitter over at ikke være med til at lege med jer på adminteamet :P selvom det vil i sikkert stadigvæk gøre anyway :)
Nå men ikke flere kommentarer på dette emne.//
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 11:43

Laveste fællesnævner ?
Jeg kan godt fastslå på alle fire admins vegne at det slet ikke var med i vores overvejelser - jeg aner ikke hvad der menes med det xD
Vi bruger en smule mere tid og føler mere for arbejdet med siden end ' laveste fællesnævner ' da det klinger negativt i mine øre og ALT vi gør er med positiv tilgang og ønske :)

Men når det er sagt så er alle synspunkter og holdninger fra brugerne altid med i vores måde at gribe tingene an på :)

Nogle vælger at udtrykke sig her - andre igen skriver til os over pm
Og begge dele er lige velkomment :)

Rigtig god advent
Millicent

_________________
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 12:45

Jeg er ny her, og jeg ser det ikke som en forringelse. Jo nogle racer kommer ikke til at synergize så godt, men jeg ser alligevel positivt på det ^^

Det er nok fordi, jeg er ny, men jeg ser det ikke som en hindring, at de har "opgraderet" s-classen til fordel for, at man ikke kan vælge en ekstra evne ^^

Just my opinion :3

Yours truly

Selena
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 13:08

Min mening (hvilket uden tvivl også et præget af jeg har været admin halvdelen af mit liv) efter jeg har tygget lidt på det, er faktisk at det er meget godt.

Der er intet "Laveste fællesnævner" - Det ville være negativt at sige og de brugere, der finder ændringerne mere end velkommen, vil pludselig føle sig som de "laveste", hvilket næppe er en positiv fornemmelse af skabe i sine brugere.
Det handler kort sagt om hvem siden er for og hvor stor en målgruppe man ønsker at ramme. Min fornemmelse af siden...Er at den prøver at ramme alle. Hvem som helst der ønsker at være med. Derfor er det også kun passende at man retter sine informationer og skemaer, så alle, der forstår tingene forskelligt, kan følge med. Det skaber en større "skare" af glade og tilfredse brugere, når alle bliver mødt. Ikke at det er nemt - Men uanset hvad er det bedre at "koge" tingene ned, så der er orden og det er nemt at overskue.
Hvilket jeg personligt har ment siden har trængt til...Men hej! Det er I da blevet ret gode til! ;)

Rent personligt, hvor jeg i første gang faktisk var lidt ked af det...
Har jeg med lidt hjælp fra sidens energiske og positive brugere (og admins), indset at det ikke gør noget. Min karakter er stadig speciel - Og det vil den altid være. (At være VILDT arrogant, I know! But I need it! -.- )

Jeg er slet ikke i tvivl om at sidens skønne admin-team blot har prøvet at gøre tingene bedre for siden og for dens brugere og jeg syntes som altid de gør et godt og inspirerende arbejde. Der er flere gange jeg er blevet inspireret på NW, og haft muligheden for at se tingene blive gjort på en anden måde. Derfor bliver jeg nok også alligevel ved med at vende tilbage igen og igen. :)

_________________

Tilbage til toppen Go down
Dallas
Nybegynder.
Nybegynder.
Dallas

Ingame Titel: : Oberstløjtnant.
Race : an Elder.
Navn. : Nathan Steele AKA Dallas.
Alder : 44 krop's mæssigt. har levet mere end 3000 år.
Evner/Classes. : Marksman ( Mafia Blackguard Elite )
Bosted : i mafia'en hovedbase.
Tilhørende klan. : Mafia'en. rang: BlackGuard Elite, medlem af den berygtede The Clown Crew.
Partner. : havde engang, men hun blev taget fra mig.
Slaver. : slaver er for de svage.
Evt. bemærkninger. : naah, ingen bemærkninger, jeg overlever bare som alle andre.
Antal indlæg : 189
Reputation : 5
Join date : 27/06/15

CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime13/12/2015, 17:37

Hey o.o

Jeg ved ikke om det bare er mig og Dallas, men vi kan ikke se pointen i og ændre classne, fordi som vi ser det, eller jeg gør, så ødelægger det lidt for de ældre brugere, som har kæmpet for og special gøre deres karaktere, og hva med de nye? Ja de skal også føle sig velkomne, men hvis man har en bruger da har skrevet 2000 indlæg, og en da har skrevet 100, så mener jeg jo at den ene på 2000 har en del mere erfaring, men når i gør alle class lige på den måde, så det jo ligegyldigt med og bygge sin karakter op, så kan man bare mixe en karakter sammen med en class, som kan høvle de andre ældre brugere, og derved mister det lidt sin pointe, selv om da stadig er e rang eller sån, men alt i alt, hvad bygger man så op, når alle er lige? Igen, ja de nye skal føle sig velkommene, men så kan vi jo sige at jeg opretter en berserker, gør den 5000 år gammel, og så kan jeg bare tæske alle da har kæmpet for deres brugere, fordi vi alle er lige, class mæssigt o.o

Ved ikke om jeg har fået det forkerte billede af det, og når jeg læser Vladimirs indlæg, så giver det mening, fordi at skal da ske en ændring, skal det gælde ALLE, fordi ellers, som Dallas påpegede, miste interesse i siden, og nu er jeg jo en gammel hund på denne side, har set mange komme og gå, men alt i alt, når man så gør disse class så lige som man gør, hvorfor så udvikle på den?

Fx 2 typer marksman jeg har haft: jeg havde en light marksman class, let udstyr og lette våben, med sine fordele, i form af fart, og de fleste kendte min Kuuma, stort taktisk muskelhoved med enormt udstyr og ildkræft, men langsom og dog livsfarlig, af mange emners erfaring, men det havde jo været ligegyldig, alt i alt, fordi de nye kunne bare lave en counter class, fordi vi er lige? Så er temmelig forundret her o.o

Hilsen Teddy og Dallas o.o

_________________
we like to steal all things you own, cash, jewels, diamonds af all kind, gold, silver, we will steal it all. we murder, plunder, and kidnap for cash, and will splash everybody in the way! fear us, because we have been here in a long, long time!

citat: The Clown Crew.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Empty
IndlægEmne: Re: CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed    CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
CLASS SYSTEMET - Admin Nyhed
Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Admin Nyheder.-
Gå til: