IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Rent bord Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Rent bord Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Rent bord

Go down 
ForfatterBesked
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Rent bord Empty
IndlægEmne: Rent bord   Rent bord Icon_minitime11/12/2015, 08:19

Hiya folks ^^

Jeg har et stykke tid nu haft et behov for at oplyse om mine synspunkter på det at emne. I må hjertens gerne svare, hvis det er det, I lyster, men som udgangspunkt er det ikke andres accept jeg ønsker. Det er mest af alt for at få det ud, så det ikke fylder i hovedet :3

Så her kommer nogle punkter om mig og emner:
  • Jeg forventer ikke det samme som af dig som af mig.
  • Det er helt okay, hvis man ikke kan stave eller lave korrekt tegnsætning. Så længe jeg kan finde en mening i teksten, så skal jeg nok overleve.
  • Jeg forventer ikke romanlange svar. Det er helt okay, at du ikke skriver lange svar, så længe der er okay indhold i teksten.

  • Til gengæld sætter jeg ret store krav til mig selv om at stave rigtigt og lave korrekt tegnsætning. Det er for at gøre det lettere for dig at læse teksten.
  • Jeg går meget op i, at der kommer noget fylde på min tekst. Jeg skriver mange tanker og følelser, og jeg sætter rigtig mange tillægsord ind. Det gør jeg for, at du nemmere kan svare og har noget ordentligt at svare på.


Med andre ord når jeg laver et langt indlæg, er det ikke fordi, jeg forventer, at du kommer med et lige så langt svar. Jeg gør det mest for, at du har noget du kan svare på. Jeg kan godt lide detaljerede tekster, men korte svar kan være lige så givende, så du skal ikke se det som en hindring, at du ikke har krea nok til at komme med et langt svar.

Vi har alle skole, arbejde eller andet at passe, så jeg kan sagtens leve med, at du ikke svarer hver dag. Hvis der alligevel kommer en bemærkning i chatten om det, så er det, fordi jeg brokker mig over min egen tålmodighed, ikke fordi jeg vil hive et svar ud af dig. Det er min måde, at abstrahere fra min egen utålmodighed på.

Det var lige mit behov for at få noget fyldstof ud af mit hoved.

Yours truly

Selena
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Rent bord Empty
IndlægEmne: Re: Rent bord   Rent bord Icon_minitime7/1/2016, 13:43

Hej Selena :)

Jeg har nu læst dette, da du postede det- men fik ( åbenbart ) en indskydelse til at kommentere og bidrage nu - så jeg håber det stadig er ok ?

Jeg synes det er fint at folk har krav til deres emne partnere, og respekterer at de kan være meget forskellige. Vi er som personer også forskillig i vores krav og i hvad vi har af "emne smag" eller "emne partner smag" .
Jeg må dog sige at jeg elsker måde du stiller dette op på, med udgangspunkt i dig selv-for gosh hvor har jeg set mange ansøgninger med krav, der næsten fremstår fordømmende. Det er også ok...hvis man har det sådan...jeg reagerer bare altid negativt på dem...det kan jeg ikke gøre for XD

men din er i mine øje god - og du får lidt budskab igenenm, uden at udstille "andre end dig selv " I like !

Personligt har jeg aldrig nogle krav. Jeg ønsker bare folk skal hygge sig , og ikkelide i mit selvskab- hvis det er muligt. så derfor svar når lyst og tid spiller sammen- så er jeg glad.

Længde er mig helt ligegyldigt og aldrig har jeg talt ord på et eneste af mine egne indlæg XD de er oftest skrevet på mobil -eller måske en ipad.
Jeg har haft lange emner med folk der skrev langt som jeg elskede- elelr faldt i søvn til- og det samme med de korte. Fornøjelsen for mig kan være ligeså stor ved de kortere indlæg end ved de lange. Nogle gange synes jeg faktisk der er mere dynamik i de korte, hvilke er et pluds i min bog- men de lange har nogle detaljer der gør det meget nærværende , hvilke så også er et pluds for mig- så jeg elsker det hele :)

Om folk skriver og staver korrekt? sålænge jeg kan læse det XD
Som spiller ( ikke admin ) er det ok hvis en partner er en smule styrende /OP ind imellem, bare ikke hele tide- men hvis jeg har sgat nej til noget, og dette ikke respekteres, så er jeg ude af et emne.
Men det er faktisk ikke noget jeg oplever tit. Jeg kan godt lide "troværdige emner " så realistiske de nu kan være i en verden der er ren fantasi- men ja...så er det også fedt at skeje ud ind imellem med noget cracy wild something ik XD

tror bare jeg er typen der både kan lide det lyse og det mørke "emne chokolade" XD

Ang anime-... jeg læser med jævnemellemrum at man ikke kan forholde sig til anime billeder.
det har jeg bar så svært ved at forstå- da det er ordene i tråden der ernære min fantasi, og ikke et ava. jeg synes man udelukker nogle super gode emne muligheder, ved at have et så "firkantet" syn- istedet for at lukke øjnene og lade sin fantasi gro. Ava kan for mig være et supplement til at udtrykke en karakters personlighed ( jeg er selv connected til mit eget ava samme grunde, hendes udtryk og hvordan hun "er" irl også ) men jeg ville aldrig lade en partners ava spille en stor betydning for min leg ellers.

Er det mig, eller er dit indlæg MEGET mere flot opstillet, og mit en smule rodet ? XD naaaa det er nok bare mig ;)

_________________
Rent bord 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
Sean

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 526
Reputation : 16
Join date : 11/07/12

Rent bord Empty
IndlægEmne: Re: Rent bord   Rent bord Icon_minitime7/1/2016, 17:31

Dette er en debat der er LIGE mig! Lapperlapper! *Oversavler emnet*

Dog er mine synspunkter...De samme som jeres -.- Næsten! Mere eller mindre!
Jeg er enig i:
- Et godt emnesvar ligger IKKE i længden. Dog foretrækker jeg lidt længde. Flere detaljer, mere guf og ofte giver det nogle gnister til min egen kreativitet. :)
- Grammatik er ikke et krav. Så længe det er forståeligt, så går det nok.
-Hyppighed? bare når tid og lysten er der. Jeg sætter dog pris på hvis mine emnepartnere lige skriver "Hej! Svare ikke det næste stykke tid fordi blablabla" - Så ved jeg det ikke er fordi de har glemt mig og emnet, men fordi de bare ikke har tid. Og det er da noget der er til at tage og føle på! Sådan har jeg det også ofte.

Angående om man svare et emne mere end andre? Bliv ikke sur over det! Herre gud...
Nogen gange er et bestemt emne virkelig vigtigt for et plot og man prioriterer det. Måske er det et emne eller en emnepartner der kan sætte gang i ens egen kreativitet, så giv folk lidt plads. Der findes jo også dem der bare tænker over et godt emnesvar. Så nogen gange er det måske godt at være den, hvis emne bliver besvaret sidst! :)

Om jeg selv tænker over min grammatik? tjo. Jeg er af natur et ordensmenneske og perfektionist - Men jeg er IKKE perfekt. Ofte skriver jeg så hurtigt, at jeg ligefrem glemmer ord! Det må mine emnepartnere overleve...Heldigvis kan de fleste alligevel gætte sig til meningen! :)

Realisme? Jeg har det præcis som Milli! (Skulle ikke til at kalde dig Cam...>.> )
Jeg går efter et så "realistisk" spil i en urealistisk verden,som muligt. Medmindre man aftaler et plot der bare råber langt væk af fiktion. De er også sjove og dem skal der også være plads til. Men til hverdag foretrækker den realistiske side af spillet. Jeg er ikke så god fan af folk der er gude-stærke, perfekte, uovervindelige og på alle måder lader en vide at det er dem der styre showet xD

Tro til sin karakter? Åh! Det er SÅ vigtigt for mig! Jeg vil langt hellere være tro til min karakter, end prøver at klemme nogle halv-sære emnesvar ud. Så hvis jeg pludselig vender emnet 180 grader eller går stik modsat af det aftalte plot, skyldes det noget så enkelt, at den måde selve emnet har udfoldet sig, har gjort at min karakter naturligt ville reagerer sådan. ;)

Og endelig (sorry for længden) -
Avatar (er det navn ikke ved at uddø?) også kendt som faceclaim!
Jeg ser slet ikke på dem, når jeg emner. Der skal helst være et billede, bare for et syns skyld, men jeg bruger dem slet slet ikke. Jeg forestiller mig ofte folk i et helt andet udseende, end deres FC...Eller også går jeg efter beskrivelsen i deres emneindlæg. xD
I stedet bruger jeg billedet til at give den karakter, jeg spiller med, en stemning. Som jeg føler Ian giver min karakter et stærkt, lidt arrogant og mystisk stemning, lige sådan føler jeg at Millicents FC giver hendes karakter et lyst, lidt forvirret eller naiv, men venlig stemning. Var det for forvirrende? o.o
Dog takket være mit behov for "realisme" har jeg svært ved at forholde mig til et anime-billeder. Jeg har svært ved at "læse" den karakter jeg spiller med og ofte mister jeg interessen...Sorry xD

Det var min lidt lange mening o.o

(Tilføjet: Det var FØR Milli skiftede billede. Nu ser hun ond ud! o.o )

_________________

Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
Millicent

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

Rent bord Empty
IndlægEmne: Re: Rent bord   Rent bord Icon_minitime7/1/2016, 19:28

>.<
Jeg ked af ensomhed da jeg skiftede billed xD men NU piller jeg ved det igen :p

_________________
Rent bord 502pdz
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
Selena Morrison

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 186
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

Rent bord Empty
IndlægEmne: Re: Rent bord   Rent bord Icon_minitime7/1/2016, 22:38

Jeg kunne nu bedre lide det før det, du har nu. Jeg synes ikke hendes smil virker naturligt o.o

Jeg er super glad for, at folk har taget sig tid til at komme med deres egne input ^^

Lige med det anime der: jeg har en super livlig fantasi, så for mig er det ikke noget problem at gøre personen "virkelig" i mit hoved xD (men det er ikke altid en god evne at kunne se alt for sig xD)
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Rent bord Empty
IndlægEmne: Re: Rent bord   Rent bord Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Rent bord
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet-
Gå til: