IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 det stærkeste og billigste du har (Malaika)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

IndlægEmne: det stærkeste og billigste du har (Malaika)    13/12/2015, 17:39

tid 14:30
omgivelser: en lille bar uden mange mennesker
påklædning: røde silke harems bukser, snabelsko og en rød top der ikke efterlader meget til fantasien, hun har desuden op til flere guldsmykker og en taske med hendes ting

Lazumbra gik langs gaden, hun var ikke i det bedste humør, hendes boss havde skældt hende ud for at sætte ild til en mand, som havde befamlet hende, og ikke nok med det var hun også ved at løbe tør for brændstof, så hun valgte at gå ind i en random bar for at få noget alkohol indenbords.

der var ikke mange mennesker i baren, så Lazumbra gik direkte op til baren med et venligt smil på sine læber og vrikkende hofter, som altid plejede at fange folks opmærksomhed, da hun nåede op til baren, satte hun sig på en barstol og sagde ''det stærkeste og billigste du har''
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: det stærkeste og billigste du har (Malaika)    15/12/2015, 18:26

Det havde indtil videre været en meget stille dag. Det var heller ikke om dagen der var flest kunder, det var oftest om aftenen og hen mod de sene timer der var mest gang i baren. Alligevel sad der lidt folk hist og her inde i barens lokale. Der var ret stille alligevel fordi de fleste der var der inde sad alene, en og en. Det var et fint tidspunkt at have vagt på for der var ikke så travlt som der kunne være. Nogle gange havde man bare brug for en rolig dag bag disken.
Malaika tullede rundt bag bar disken og fiflede med glas og flasker så der kunne høres den velkendte lyd af klirende glas. Det var kun hende og Matt der var på arbejde. Matt var hendes chefs nære ven. Malaika var nu også ret gode venner med ham. Matt luskede rundt inde i deres baglokale. Hun var faktisk ikke sikker på hvad han lavede, men hun ville nok gætte på at han tjekkede deres lager så han kunne bestille mere hvis der manglede noget. Der var alligevel ikke brug for ham bag baren lige nu. Der var jo ikke så mange kunder.

Fra tid ti anden kom der nogle ind og nogle gik ud. Malaika lage ikke så  meget mærke til det for hun var så vant til at folk selv bestilte oppe i baren. En ung kvinde kom ind og tog plads ved baren. Malaika sente hende et venligt smil imens hun pudsede lidt videre på et gals hun lige havde vasket af. Bestillingen kom ret hurtigt fra kvinden, men Malaika vendte bare rundt på hælen og satte glasset fra sig imens hun hurtigt begyndte at hælde slavevodka op i et lille glas. Hun vendte rundt igen og placerede glasset foran kvinden imens hun med et smil sagde: "Her". Hun tørrede kort sine hænder af i et viskestykke hun havde siddende i sin grå nederdel. Det var mere praktisk at have det siddende på sig end det var at havde viskestykket liggende et eller andet sted ved disken. Malaikas tøj var stille og roligt i forhold til kvinden hun lige havde givet et glas vodka. Malaika havde en grå nederdel der gik til midten af lårene, en sort tæt siddende t-shirt, bare ben og et par sorte sko med lidt hæl på. Det var tit bedre ikke at have sit favorit tøj på i baren for der blev altid spildt drikkevare på det... Det havde hun lært.
Tilbage til toppen Go down
Lazumbra
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Djinn (ånd)
Navn. : Lazumbra Efritt
Alder : 2900 men liner en på 22
Evner/Classes. : skabe og kontrolere ild
Bosted : i en lejlighed over den bar hvor hun danser
Slaver. : jeg har selv prøvet at være en slave og det var ikke sjovt
Evt. bemærkninger. : glæm hvad disney siger at slippe en djinn ud af dens fængsel giver dig ikke 3 ånsker det giver dig 3. grads forbrændinger
Antal indlæg : 348
Reputation : 2
Join date : 22/09/14

IndlægEmne: Re: det stærkeste og billigste du har (Malaika)    15/12/2015, 22:02

Lazumbra smillede venligt til den kønne pige bag baren, og fandt penge frem fra sin taske, det var alt sammen mønter (Lazumbra er bange for at der skal gå ild i papirpenge), og mange af mønterne havde sod pletter og andre var alt mønster smeltet væk ''bare lad flasken stå'' sagde hun med et sukker sødt smil.
da Lazumbra tog glasset til sine læber gik der ild i den let antændelige væske, så hun skyndte sig at drikke den inden pigen opdagede det, da det måske ville skramme hende, men Lazumbra tvivlende på at hun var hurtig nok, hun overvejede at hælde endnu et glas op, men droppede ideen og satte flasken for læberne og bundede, og satte den ikke før den var tom 20 sekunder senere, men det var umulig at se på hendes ansigt at hun lige havde bundet en flaske vodka.

hun smilede til den kønne bartenter og spurgte ''kan jeg få en mere''
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: det stærkeste og billigste du har (Malaika)    

Tilbage til toppen Go down
 
det stærkeste og billigste du har (Malaika)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: