IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 The bodyguard job (Malaika)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: The bodyguard job (Malaika)   20/12/2015, 01:40

Sted: I og omkring en bar i Vegas
Tid: 10:23pm
Klima: Overskyet men tørt. Omkring de 8 grader celsius
Omgivelser: Udenfor er der affolket. I baren er der en del gæster
Outfit med tilføjelse af et par halvfingerhandsker. Ud over plasmapistolen og hendes tanto, har hun i dagens anledning en beretta 92 9mm siddende på højre lår.


Vegas. Det var altid her, det skete. Jesus. Hvorfor kunne de ikke bare være ligeså rolige her, som de var i alle andre byer? Var det virkelig så svært? Hvorfor lige denne by med alt det kunstige lys fra neonlamperne. For ikke at nævne alle de steder, der bare ville tage ens penge? Trods krigen var kasinoer åbenbart stadig vældigt populære.
Selena hadede denne by. Der skete alt for meget, og i dag var slet ingen undtagelse.

Hun var blevet mødt af en kontaktperson for en, der gerne ville holde sig anonym. Hun havde fået et hidtil uafprøvet job for hånden: at skulle beskytte en. Hun måtte virkelig have bygget et ry som en, der leverede, for ellers ville hun ikke blive opsøgt på den måde. Hun havde kun været i USA i lidt over et år. Mitch ville vel have sagt, at det var et godt tegn. At man byggede sig et navn.
Denne gang var dog anderledes. Hun tog normalt jobs fordi de betalte godt. Det var ikke tilfældet her. Hendes kunde havde åbenbart fået nys om, at nogle ville have fat i en mutant i Vegas. En mutant som han åbenbart godt kunne lide, for han ønskede hende ikke fanget. Gruppens navn var ikke blevet opgivet, men Selena tænkte, at det højst sandsynligt var Occulta, der var på spil. Hun kendte i hvert fald ikke til andre organisationer, der bortførte mutanter for at lave eksperimenter på dem. Hun havde relateret til dette på grund af sine mekaniske dele. Hun var ikke en mutant, men hun var vel heller ikke længere menneske. Der var vel nok for meget maskine til at definere hende som menneske længere. Hun blev vidst nok betegnet som en cyborg. Det havde ikke altid været nemt. Nogle nægtede at kommunikere med hende, når de fandt ud af det. Måske derfor kunne hun relatere til at ville beskytte denne pige?

Navnet var Malaika Ives. Hun havde samtidig modtaget et billede af pigen. En ganske køn, ung pige i starten af tyverne. Hendes liv var kun lige begyndt. Hun var alt for ung til at havne på et eksperimentbord. Det skulle ikke ske.
Det var nu derfor, Selena kørte ned ad Vegas' gader i sin bøllebob for at finde den bar, hvor pigen - Malaika - arbejdede.
Hun fandt den relativt nemt. Den så ud til at være rimeligt populær. Hun valgte dog at køre rundt til bagsiden for at parkere. Motoren blev slukket, og Selena steg ud. Hun piftede højt en enkelt gang og kort tid efter, landede der en sort, bevinget ulv foran hende. Denne havde lige så lysende blå øjne som hende selv.
"Thanks for helping me on this one Django. Do you remember the girl from the photo I burned yesterday? Could you please sit watch for me here, and if she comes out this way lead her to the car? If it smells like trouble thoug, get outta here. I don't want you to get hurt in my place."
Ulven kørte sit hoved mod hendes lår en enkelt gang, inden den satte sig og foldede vingerne sammen. Selena strøg den en gang over hovedet med sin ene hånd, inden hun vendte rundt for at gå udenom til hovedindgangen.
Indenfor satte hun kursen mod baren og satte sig på den første og bedste barstol. Der gik ikke længe, før en tender kom over for at tage hendes bestilling.
"I'm sorry lad I'll have to be boring today and order a glass of water. Oh and could you be so kind as to introduce me to Malaika Ives? I have a message from a friend."
Hun sendte manden et smil og nikkede som tak, da hendes vand blev sat på disken. Hun fandt penge frem til ham og lod ham beholde byttepengene. Hun håbede virkelig, at hun var her før "de andre".
Tilbage til toppen Go down
 
The bodyguard job (Malaika)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Evolved ridedyr og følgesvende

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: