IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Such A Rush - Auriel & Millicent

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
ForfatterBesked
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Such A Rush - Auriel & Millicent   15/1/2016, 09:46


Such A Rush
Auriel & Millicent


Vejret.
Det var snart ikke til at finde ud af hvordan vejret var mere, det var ligeså omskifteligt som stemningslejet hos en biopolær person.
En del af det kunne ikke frasiges at være Auriel der stadig messede ved det, men nu var det også ved at blive pænt køligt i takt med efterårets hedebølge nu var under kontrol. Lunefulde kvinder havde gennem tiden fået skyld for mangt og meget, så det føltes godt at kunne give en mand skylden for det dårlige vejr, med mindre man kunne lide kulden- så var alt i orden jo.
Efter at have slået en lille pige tingest ihjel , begravet den lille uskyldige Snoop , der var blevet dræbt og  lagt den lille horror ø bag sig,  var de endelig nået frem til deres destination- Las Vegas.
De havde haft et par stop på deres vej hertil, korte og effektive og det ene var blevet udnyttet til at soignerer sig og skifte tøj, så Hun kunne være bekendt at træde ind i den pæne del , den mere glamourøse del af byen der aldrig sov.
Inden det kunne ske, måtte Millicent afgive to af sine medikamenter …flaskerne med sprut…i bytte for en lille enkel sort nederdel og en sort bluse men de havde også sparet på stoffet, idet den kun havde et langt arme, venstre skulder og arm var bar. Der var ingen anden  bling bling , ingen pralende smykker . Hun havde kun øreringe på og ørestikkerne var uægte. Tynde champagnefarvet nylonstrømper og en sort sko med hæl- så enkelt og ligetil som det kunne være. Bue og tasker lå i Auriels bil, hun havde bare en kniv af en slags i den lille håndtaske , der dinglede fra hendes ene skulder.
Med det løsthængende hår var stilen stadig casual og ikke så stram og hun virkede til at være afslappet og i balance, men det var udenpå.Millicent var stadig mærket efter at have mistet…Snoop. Millicent ville dog gerne forsøge at rykke videre. Lægge de triste følelser og oplevelser bag sig, og skulle man det  så var Vegas et passende sted at give det et skud. Alle de kulørte lys og alle de folk der kastede om sig med penge, på de pæne klubber betød at der var latter og glæde i luften. Millicent havde peget på en random club, om de skulle gå derind?  En drink ville hun i hvert fald snart have, det var ved at være lang tid siden
.”Den der, ser den ikke hyggelig ud ?” prøvede hun lokke ham med, og var glad for de ikke var i Thailand, for der havde hun hørt at kvinderne kunne skyde med alverdens ting…her skød de i det mindste kun med øjnene, blinkede med deres lange sortmalet vipper og fik mændende til at vifte med flere sedler og mønter, med der var ikke fare for der pludselig kom en tennisbold flyvende- hvilke Millicent var særdeles tilfreds med.
Som altid tiltrak Auriel en del blikke til sig, ikke blot fra mændene, der med det samme blev optaget af hans aura og skulle tjekke den nye alfa han ud, vurdere konkurencen, fnyse og bande tavst over det niveau han altid lå højere end dem. Også kvinderne , nej især kvinderne lagde deres blik på ham, om end de prøvede at gøre det mere diskret og under andre påskud, så varderes interesse kar og tydeligt. Der var jo 101 signaler at man kunne sende, Millicent var måske blind når det kom til mænd, men hun behøvede ikke briller når det kom til pigernes metoder.  Hun smilede. Var stolt af ham og af at være i selvskab med ham , også når han ufrivilligt blev genstand for opmærksomhed….som nu…hvor en storsmilende redhead kom halsende hen, og udelukkende henvendte sig til Auriel. ”Godaften sir, og velkommen til .  Der er en boks ledig denne vej, hvis de vil følge med ?”  læberne glinsede i belysningens refleksion, og det var bestemt en køn pige, ikke meget over Millicents egen alder.
”Undskyld frøken, kan de sige mig hvad klokken er ?” spurgte Millicent, både for at sikre sig hun ikke var trådt ind i de dødes rige og nu var usynlig men også for at få bekræftet at de nærmede sig midnat. Deres værtinde blev helt befippet, og var ved at snuple over hendes egne fødder, men nåede da lige at få rettet sig op, med et ”ØØØH”

_________________


Sidst rettet af Millicent 28/3/2016, 08:30, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   15/1/2016, 18:05

No place like Vegas. Foran dem lå musik, lys og gode tider, som manifesterede sig i de velkendte gader. Heldigvis var der ly imellem betonbygningerne, for vinden var bidende kold på den vinteraften. Små hvide flager af is dalede ned med jævne mellemrum, men det øjeblik de ramte jorden, blev de til ingenting. Auriel kunne se sin egen ånde som hvid tage, der steg til vejrs når han trak vejret. På trods af dette, følte han sig ikke kold. Som altid var hans kropstemperatur trofast lige ned til fingerspidserne, som han havde begravet i lommerne på sine mørke jeans. Sammen med den midnatsblå skjorte og sorte læderjakke var han næsten lige så mørk i tøjet som Millicent, men ikke helt.
Siden de mere dystre episoder den forrige nat, havde han stædigt forsøgt at holde stemningen og humøret oppe. Han havde ikke lyst til at snakke mere om det. Nu skulle det bare glemmes, om kom sådanne følelser igen, måtte han finde en måde at tackle det på.

Neonlysende fra diverse kasinoer og barer skinnede dem i møde i alverdens farver. Diskret skævede han til sin ledsager, som gik ved siden af. Det lyseblå lys fra en af de omkringliggende skilte oplyste hendes profil i kølige farver. Han kunne ikke forestille sig, at der var nogen mand i Vegas, som ikke ville se sig en ekstra gang om efter hende. Lange smidige ben, bløde kvindelige former og et blik til at dø for. Selvom han ikke kunne forestille sig det, så havde han dog ingen ide om, hvem og hvad der vente sig om en ekstra gang. Hans øjne var på hende i stedet. ”Du ser smuk ud.” Tilkendegav han med et lille smil, og lage blikket frem for sig igen. Et kort nik, og de var på vej imod den udpegede klub.

Det var din klassiske natklub. Der lå en tung luft af cigaretrøg, som sikkert strømmede ud fra at rygeområde et sted. Sparsomt belyst med elektroniske lanterner i mange forskellige farver, som stod rundt omkring på bordene og hang fra loftet. Dansegulvet var stadig sparsomt befærdet, da det stadig var tidligt på aftenen. Ud fra højtalerne strømmede en hurtig tone og bassen var skruet op.
”The moon invites the madness
Brings out the worst in me
Don't tell me this thing's loaded
Please don't tell me anything at all”


En køn rådhåret servitrice med en heftig grøn øjenskygge var der med det samme til at give dem et sted at sidde.
Millicent spørgsmål synes at forvirre hende en smule, hvilket var sært taget den simple natur af spørgsmålet i betragtning. Så den rødhårede pige ikke svarede med det samme, så Auriel selv ned på sit ur og tilkendegav: ”23.30.”
Ved deres lille bås lå farverige drinkskort, som virkede helt uoverskuelige. Auriel dumpede ned på den ene side af båsen, og tog ikke engang et kig på kortet, før han henvendte sig til servitricen igen. ”Jeg skal have 3 blandede shots og den mest farverige drink i har. – Hun skal have det samme.” Et nik blev sendt i Millicents retning sammen med et drillende smil.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   17/1/2016, 21:57

De dyre aften rober , de kendte trendy designer mærker havde hun generelt ikke mulighed for at få fingrene i. De var selvfølgelig ikke til at nærme sig pengemæssigt, for en der levede at at jage vildt.
Jo, hos Vladimir og Argentum, havde hun haft prøvet at iføre sig de smukke gevanter - men de to herre levede også et dagligt liv meget langt fra det Millicent kendte til. Så selvfølgelig var hun blevet glad for Auriels kompliment, selv om hun havde svaret med en enstavelse , tak.
Hun havde dog moret sig indvendigt, da hendes outfit var ganske beskedent , men hun vidste at det også var et spørgsmål om hvordan man havde det ...var man ukomfortabel i en smuk kjole ville det kunne ses. Og lige  nu følte hun sig godt tilpas i det mere enkle.

Inde på klubben kom hun til at fnise , da værtinden var ved at snuppe. Var det god opførelse ? Sikkert ikke, men nogle gange så måtte de piger bare ligge som de havde redt , og så kunne rødhætte måske have fokuseret på hendes job, fremfor på  Auriel.
På den anden side...havde han ikke fyret lidt op for auraen ? Millicent så let skeptisk over på ham, da hun fik besked om klokken, for at se om det var med vilje han havde givet det et par grader mere?
" ok...tak " svarede hun ham og fik alligevel smidt et venligt smil afsted også til rødtoppen , hvis negle matchede øjenskyggern, og var irgrøn. Der blev taget imod bestilling og så var de ladt alene , i den ellers så godt fyldte klub.

I never meant to hurt anyone
I really thought that we were just having fun
- but you put the gun
in my hand, so  now run.
I'll stall the demons
but you really should be leaving"


Millicents fod vippede med og fulgte takten, efter de havde sat sig . Hun kendte sangen.The Main og hun var ret vild med den...med bandet generelt og humøret var ved at blive hejst op igen, som et lille flag blafrende i en flagstang.
" Drinks OG shots .... Hvor skal jeg bære dig hen, hvis du går ud som et lys midt i det hele ?" teasere hun let og huskede hvor tung han var, da hun havde måtte halvvejs slæbe afsted med ham, efter hans første flambering af zombies med hende som vidne. Gosh, hvor der dog var mange racer der havde kæmpe fordele. Hun undede sig over hvordan det mon var at være så ekstrem god til...alt ? På den anden side kunne hun godt lide..skrøbeligheden. Livet var skrøbeligt , kærlighed  flygtig  , fred var til låns og et sind kunne brydes ned . At ting var netop det ...sårbart...gav hende kun mere lyst til at værne om det og passe på det. Værdsætte det , i hendes optik.
" Tror du på reinkarnation ?" Kom det lidt pludseligt, når han nu ikke havde haft adgang til hendes tanker om livet, og dermed indirekte døden også.

Værtninden dukkede op igen ved deres bord. Udover øjenskyggern så endnu mere tydelig ud , som var den netop blevet opfrisket , så var ansigtet presset tilbage i de mere professionelle folder. Hun begyndte at tømme den store runde bakke der balancerede på hendes håndflade. Glassene blev sat ned, og små shots havde en lille tåge hængende over dem , som straks vækkede Millicent op, der så nysgerrigt på dem. Hun kendte dem ikke. " og så to Wicked monks Of Mexico " præsenterede værtinden  de to drinks og satte dem fra sig på bordet. Nu lyste Millicent helt op. Seriøst....de drinks så jo ud som noget man havde lyst til at leve af resten af sin tid på jorden. Straks blev den ene indfanget, og trukket over mod hende.


Hun så på Auriel. " Ønsker de regningen nu eller gemme den til senere ?" Lod hun blikket hvile på ham.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   18/1/2016, 22:50

Hun kunne have leet højt, og det havde ikke gjort ham noget. Et rigtigt kompliment ville aldrig knytte sig til en prangende kjole eller et lag af make up, hvilket han egentlig troede at hun vidste. Skønhed havde altid ligget i øjet der beskuede det, og om det så var nattøj eller slidte jeans, så ville der ingen forskel være.

Inde på klubben havde de fundet en bås, og heldigvis var det langt nok fra dansegulvet til, at de ikke blev badet I sveden fra de festglade mennesker der befandt sig derude. Et par unge mænd havde netop i deres rus givet sig i kast med at imponere pigerne med imponerende anstrengende dansetrin.
”Kan du ikke bare efterlade mig ude på fortovet? Måske nogen får medlidenhed med mig.” Smilede han tilbage og fangede sig selv i at ønske, at han kunne se ind igennem hendes blå øjne og se hvad der foregik i hendes tanker. Han havde aldrig været god til at læse hende, måske fordi hun skiftede sindelag som så uforudsigeligt som sommerregn. Det bebrejdede han hende nu ikke. Faktisk, var det noget af det, der fangede ham i et jergreb og nægtede at slippe igen.

It's cheaper to be guilty
Than lie right through my teeth
But god damn it kills me
More than you'll ever think


Med et løftet øjenbryn vendte han tilbage til virkeligheden. ” Hvorfor spørg du dog om det? Overvejer du at konvertere til budisme? Hinduisme måske? Jeg må skuffe dig – man skal være født ind i det.” Et smil spredte sig udfordrende om hans læber, inden han puffede det til siden igen. ”Men nej, jeg tror vi er her den ene gang, også er vi væk. Jeg ville ønske jeg troede på det dog.” Desværre valgte man ikke selv, hvad ens logik gik med til, og på trods af alt det overnaturlige og mærkelige som denne verden udsatte dem får, så havde han endnu ikke set reinkarnation, hvis dét overhovedet var muligt. Hvor befriende det ellers lød, aldrig at skulle forholde sig til døden, men kun til at vågne op som en lille baby på ny.

Det havde ikke været for sjov, da han bad om farverige drikkevarer. Værtinden var tilbage med to drinks, der mest af alt lignede lavalamper. Så meget, at man næsten skulle tro at der var noget giftigt deri – hvilket var i fin stil med shotsene, som havde en lille hvid sky over sig, som man så det ved tøris.
”Jeg betaler når vi går, tak.” Svarede han, og halede et rygende shotsglas til sig for at se nærmere på det. ”Hvis jeg overlever at drikke det her, så vil jeg værtsætte mit liv til fulde resten af aftenen.” Smilede han hen over glasset og lavede en lille skåle gestus i Millicents retning, inden det lille glas blev tømt.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   19/1/2016, 15:43

Jeg så engang en der fik hans cyborg ben til at sætte sig fast i en meget uheldig stilling, af de der danse moves" stillede hun sig lidt på tå, for at sende beskeden mod Auriels øre. Den ene fyr havde kastet sig ud i noget der skulle være et trendy move, designet og improviseret til at imponere, men det lignede et meget dårligt cirkel spark.Den fyr Millicent havde set, havde så haft et mekanisk ben der gik i baglås, mens det var oppe - hvilke havde udløst både enorme latter anfald men også et mindre vivar af kaos , ude på gulvet .Den stakkels fyr havde måtte børs ud derfra , da gang ikke længere var muligt for ham.

" Efterlade dig udenfor ? Det går nok ikke. Bliver du så ikke stjålet ? jeg mener du er vel nærmest et antikt samler objekt - ærkeengel and all " smilede hun til ham, og var helt på det rene med at på den her klub, med de blikke der hang over ham , så skulle hun nok nærmere escorterer ham og mandsopdække ham , selv ved toiletbesøg- hvis ikke nogen skulle stikke af med ham." Naa du bliver bare her ....danse mæssigt vil du ikke falde i gennem i hvertfald " lo hun og skævede mod det fyldte danse gulv, hvor benet var oppe igen, og det så ud til at gå bedre end da hun havde set cyborgen. Bortfra han nu ramte sin ven , der tog sig til skulderen , begyndte at gnide sig på den og sendte anklagende blikke af sted mod vennen.

how'd I become so ruthless,
where is the other me?
don't tell me this thing's loaded-
please don't tell me anything at all


Hun så på ham og overraskelse strøg et slør over hendes ansigt.
" Født ind i det ? Ej det sku da for galt. Vil det sige at hvis jeg overvejede at sætte en lille tyk budda på mit sengebord, så kunne jeg ikke fordi jeg ikke havde ham fra fødslen...det da ikke ok. Tal da lige om at diskriminere folk , der ønsker sig det"
Hun kunne ikke drømme om det, havde jo ingen tro i de retninger men hun var jo heller ikke en ærkeengel og måske så de verdenen gennem et anderledes filter.
Men at man skulle være født ind i de ting , var da gået hendes næse forbi og hun måtte finde sig i at få sin uvidenhed blottet, hvilke nok ikke fik hans smil hurtigere væk.
" Ja, en second chance , gerne med de erfaringer man havde gjort sig fra det første liv, med sig i baglommen. Det ville være dejligt. Men man kan jo ikke leve livet baglæns, hvor tiltalende en tanke det ellers måtte være. Specielt hvis man havde et par år på bagen, og selv kunne justere på det 'menneskelige æg ur' forestillede hun sig.

Mellem to fingre blev det sorte sugerør trillet lidt, før hun satte det mellem sine læber og sugede . " God damen, det er godt det her " sukkede hun sageligt og rørte rundt med sugerøret i drinken. " Virkelig, den smager lækkert, som en frisk sød is med eftersmag aaaaaaa ...frugt der har ligget i noget alkohol " lød den glade sammenligning før hun lagde blikket på det grå shot som Auriel havde udpeget som hans første valg. Hvordan var den mon ?" Skål ! " hun havde selv haft hævet sig glas , kunne mærke hvordan anspændtheden var begyndt at løsne en smule op. Tankerne blev ledt på andre ting end den fæle lille pige, og den afgået Snoop.
" Jaja nu skal du jo heller ikke overdrive din livs glæde ....sætte pris på DENNE aften " grinede hun og rystede på hovedet.

Værtinden havde trukket sig tilbage , med et lille nik .
Hun var generelt glad for sit arbejde , der var mange sjove og gode oplevelser og en masse nye men elsker at møde hver aften. Ikke alle var dog lige spændende og når man arbejdede der aften efter aften, skulle der efterhånden meget til før man smilede sig ud fra mængden. Oppe fra baren sendte hun blikke ned i retning af Auriel og Millicents bord. Der var helt sikkert noget ...anderledes ved ham, noget særligt. Havde hun set ham før ?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   19/1/2016, 18:00

Auriel betragtede hende lidt underligt, som hun fortalte sin cyborg historie. Han var nu glad for at han hverken havde kunstige arme eller ben. Nu var det ikke fordi han generelt kastede omkring sig med sine ben, men med hans held, skulle de lemmer nok ende med at sætte sig fast på de underligste måder.
”Det kan de da ikke se, at jeg er.” Svarede han bare og rystede på hovedet. Han havde ikke ligefrem ”Ærkeengel her” Skrevet i panden. Han skævede til dansegulvet som hun nævnede det, hvor en pige kun lige akkurat fik undveget en fød på afveje.


I never meant to hurt anyone
I really thought that we were just having fun
You put
the gun
in my hand
So now run
I'll stall
the demons
But you really should be leaving


“Well… I hinduisme skal du som eksempel være født ind I et kaste-system, som du ikke er, hvis du ikke er født I hinduer. Rent praktisk kan du ikke konvertere, hvis du ikke er født ind i det.” Forklarede han lidt videre. Han var selv født i troen på Gud, men efterhånden var den falmet. Efter at have overvejet det længe, var han kommet frem til, at han ikke troede på andet end hvad han kunne se. Han troede på ringen på sin hånd, som på magisk hvis havde kunne holde ham i live i alle de år, han troede på vampyrer og dæmoner, troede på fattigdom og sult og han troede på Millicent, som han kunne se i selv samme sekund.
Han smilede af hendes forfriskende og lidt barnlige tankegang. ”Men ville det ikke blive kedeligt, at leve livet baglæns?” Blev svaret. Livet var fuld af overraskelser, gode som dårlige. Hvis man vidste hver en sten som ville krydse ens vej, ville det hele blive temmelig meningsløst i hans øjne.

Det var en meget særlig væske med en brændende eftersmag, som nok ikke havde været vitterlig behagelig at indtage, havde han ikke vidst at den afslappende fornemmelse af alkohol i blodet snart ville slå ind. Auriel skar en grimasse. ”Dét tror jeg ætser lige gennem mavesækken.” Mumlede han og tog en slurk af den farverige drink i stedet. Den var sødere og mere mild, hvilket behagede smagsløgene.

Med en ubehagelig lyd blev musikken afbrudt, og han gættede på, at det havde været ved manuelt at hive forstærkeren ud. På en lidt ophøjet del af dansegulvet, humpede en stor mand iført farverige klæder ud, og skubbede et par dansende ned på ’det almindelige niveau’. Hans hoved var rødt og rundt og et stort smil flækkede hans ansigt i 2.
”VELKOMMEN TIL WUKIWUKI-KARAOOOOOKEEEEENIGHT!” Udbrød hans brummende mørke stemme og fornøjet hoppede han et par gange, så hans mave, iklædt en skrigende blå hawaiiskjorte, vippede op og ned. Folkene foran på dansegulvet jublede, og vidste uden tvivl hvad præcis wukiwuki-karaoke aften var. ”HVEM VIL VÆRE DEN FØRSTE HELDIGE DELTAGER SCENEN?!” Brummede han fornøjet videre og de små griseagtige øjne skimtede klubben for ’den heldige’ deltager. Flere fans var allerede begyndt at hoppe og række hånden i vejret for at fange mandens opmærksomhed, men hans blik så direkte igennem dem og fortsatte sin runde i klubben. Efter et par meget lange 10 sekunder ramte hans pegende finger sit mål. ”DIG!” Brøllede han ekstatisk og hoppede lidt op og ned igen. Som alt held ville have det, fulgte gæsterne på klubbens øjne vejen som den tykke mands finger lavede og ramte Millicent. ”PIGEBARN ! KOM OP OG VÆLG ET NUMMER! DU ER DEN HELDIGE DELTAGER!” Blev han ved og ville blive en del stædig, hvis hun sagde ham imod, dog altid med et skræmmende muntert udtryk.
Auriel var sunket længere ned i sit sæde og sad og var i færd med at kvæle et grin. Se DETTE var underholdning.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   20/1/2016, 09:07

Om det ville blive kedeligt, at leve livet baglæns?
”Jeg ved det ikke, men hvis man nu levede det forlæns først, og SÅ baglæns, så ville man ikke blive snydt og det ville blive ligesom at få en ekstra chance for at nyde de gode ting?” Hun trak på skuldrene, ingen vidste det jo.De kunne blod gisne på et teoretisk plan. ” Alle de regler i religion og livsstile- jeg tror det er en af årsagerne til de ikke passer til mig. At blive dikteret hvad man skal emne om stort set alt, i stedet for selv at danne sine enge meninger og forme sine synspunkter.”  samtalen blev afbruft, af et noget overraskende indslag. Her kunne man også fornemme hvem på klubben der var regulars. De faste gæster   kendte og vidste hvad der skulle ske. Deres tilråb og iver for at deltage ,gav dem væk. Det var et større arrangement, også med rekvisitter ( levende endda)  skulle det vise sig.

”Wukiwuki ?” hævede hendes bryn sig og hun så spørgende på Auriel.
”You have got to be kidding me. Dét gør jeg bare ikke ” klagede hun og blev i det samme udpeget,  fik både spot og alle klubbens øjne på sig. FEDT, tænkte hun ironisk. Hun smækkede et påtaget smil på læberne, og rejste sig op. Under lidt sjov ping pong mellem toastmeisteren og Millicent, blev der valgt sang og hun fik nogle små instrukser hvisket i sit øre.

Tonerne begyndte at klinge ud af højtalerne…hun begyndte at sveje med i takt- dog uden at udnytte den scene plads der var. Hun skulle lige ”in the groove” først da.
Millicents og hendes  stemme var ikke et sang unikum, men hun lød blød , lys og nogenlunde ren-med enkelte afstikkere.

( sang : Aloha Friday no worl till mondag. Nate eeehhh something something )

“Here is where I sit, all cloudy and blitzed
with the primo bottles lying everywhere
got a guitar in my hand and a wesson oil can
under my okole for a chair.”
(… pegefingeren banked på hendes mic og udløste nogle høje dunk .) “ hallo…er der overhovedet lyd?” hun håbede stort set der var meget lukket, da hun sikkert lød som Chewie, men at dømme ud fra den hujen og latter der fulgte efter, var der vist mere lyd end godt var. Shit- hun hang på den nu.

Lige så forsigtigt begyndte hun bevæge sig og indlede de karakteristiske hula hula moves, fra side til side, men hofterne og den ene hånde der lavede små bølgende gestus , i luften.
”It's Aloha friday, no work till monday.
doo be doo, be doo be, doo be doo be doooo”
- Hun kom til at le og var faretruende tæt på at pile ned af scenen og ud af den kiksede situation, men hun følte at hun hang på den nu- og måtte gennemføre, så hun samlede op på sig selv, og fik lagt ansigtet tilbage i nogenlunde folder. Så hun kunne fortsætte..

“The cousins all here, drinking up my beer( viftede hun med pegefingeren, mens hoften gik i takt )
got keikies running everywhere
I got some poki on the side while mama's trying to hide
the miller and the heineken beer”

( Millicent havde et sæt af medium beuset herrer som var de første der joined hendes fanclub. De var sikkert fra den locale døveskole, men de var gode at fokuserer på, så hun var også henne ved scene kanten , og lige stikke dem en highfive.).

teksten til 2 vers rullede op på monitoren, men Millicent glemte den helt,og fik ikke udtalt et eneste ord- for ind på scenen kom fire hula piger, I ført kokus nødder for oven og et bast skørt. De dansede på bare tær. De vimsede ind, svingede med deres lange sorte hår og tog opstilling der placerede Millicent i midten. Var det ET syn der så dummere ud, end de fire hula hulainder- så var det da dem OG en blond Millicent klædt i tætsiddende sort tøj, og høje hæle.

Millicent fulgte deres dans og de bløde feminine bevægelser, så godt hun kunne. Ingen tvivl om hun både var pinligt berørt- men samtidig fandt hele set up´et SÅ dårligt, at det faktisk gav mening og var morsomt. Publikum så da ud til at nyde det- og en udfordring var til at tage op og hun havde ikke tænkt sig at baile out. Så hun balancerede på den tynde line af sjov, ballade og et forsøg på at følge lidt med pigerne. Thank God at rytme ikke var hendes væreste fjende. En af pigerne hængte en multifarvet blomster krans omkring Millicents hals, og trak hendes lyse hår udover den. Så listede de elelrs tilbage, med en let trippende gang,  stod I baggrunden og lavede hula hula bevægelser, mens 3 vers nu popped frem og Millicent igen tog over…


”Kimo and the crew sucking up the brew
pulehu meat smoking on the side
all the surfers are a-droppin'
while the highschool are a-poppin'
(selvfølgelig drejede hun omkrig sin egen akse,  og sank lidt ned i knæ- og op- i bedste Betty Boo stil.lidt karikeret men alligevel bløde glidende bevægelser, kunne man andet til den musik ? )
down Kalakaua for a ride.It's Aloha friday, no work 'til monday.
doo be doo bee doo be, doo be doo be doo be doo”
Millicent lyste op I et stort grin, knejsede og vendte sig om for at klappe af de fire piger, der stod og hviskede , men tydeligvis også havde moret sig. Endelig en der ikke havde forsøgt pille ved deres små skørter.Tydeligvis lettet, med ophedet kinder og et glad blik,blæste hun et kys, ned til den døvfulde fan club, og skyndte sig ned af scenen.

Manden fra før vendte tilbage , og desværre missede hun det meste af hvad han sagde, da hun havde enormt travlt med igen at finde ned på sin plads, hen ved siden af Auriel.Tilbage til sin safezone.
”Geez… og JEG  som troede det ikke kunne blive slemmere end øeen!” mumlede hun til Auriel og rakte ud efter et shot. ”Hvis du griner såååå!” forstummede hun, da det i højtalerne rungede ud..” Cindy, vil du find den næste deltager-og denne gang en herre , tak ” Den rødhåret værtinde svævede lidt rundt mellem bordene, ændrede sin retning- til hun stoppede op og med sin pegefinger kaldte Auriel til sig. ” Aha… Se NU kan jeg leve med min ydmygelse, sålænge du også får en omgang ” klappede hun i hænderne og smilede til Auriel. ”Jeg tror desværre ikke der er en vej udenom ” lagde hun hovedet lidt på sned lod  nysgerrigheden liste sig ind i hendes blik,  for hvad ville han mon stille op?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   21/1/2016, 18:23

Det var alt sammen sjov og ballade, når det bare var Millicent det gik ud over. Auriel måtte kæmpe noget stædigt for ikke at le, da hun blev trukket op på scenen, og blev sat til at synge og – mere eller mindre frivilligt – danse Aloha Friday.
Hvis der var én ting man måtte give den pige, så var det, at hun havde sine sociale evner i orden. Karismatisk og fattet omfavnede hun situationen og overtog fuldkomment publikums øjne og opfattelse. Selvom der ingen englesang eller ballerina trin var ind over, så havde hendes små ’fejl’ og ’mangler’ en måde at drage folk til sig og ønske alle velkomne.
Hulla-piger og lyset befolkedes omkring hende, og selvom Millicent så både lidt forbløffet og forvirret ud, så klarede hun at samle den brogede mængde og med et smil sætte lidt gang i det hele. Der var ikke så meget andet for ham at gøre, end at hive sin drink til sig, og suge noget af den lysende væskende ind, og betragte ’ showet’
En gruppe drenge, fyren med de høje spark inkluderet, havde dannet en lille fanskare, som hujede og klappede af den karismatiske blonde pige, som svingede leende omkring med en mikrofon blandt kokosnødde-BH’er og hula-skørter. Det var nok lige så meget optrædenen som hendes ben, der i de høje hæle lignede at de fortsatte mil efter mil, som de havde blikket på. Havde det været en hver anden situation, havde han måske haft mest lyst til at give dem nogen på hovedet, men ingen kunne virkelig bebrejde dem for det?

Tonerne klingede af, og med store armbevægelser bevægede ’toastmasteren’ sig klappende tilbage på scenen, og selvom Millicent allerede var stukket af, forhindrede det ham ikke i at juble og rose den festlige optræden til skyerne med sit ildrøde ansigt.
Overfor ham nåede Millicent tilbage til deres lille bås. Hendes kinder var lysende røde og hendes øjne skinnede om kap med de farvede lanterner omkring dem. Han tvivlede på at nogen levede mere op til udtrykket ’at have julelys i øjnene’ end hun gjorde, og det fik en underlig fornemmelse til at forme sig hans mave, og han slog blikket ned i bordet for at hun ikke ville kunne læse i hans øjne hvad tanker der strejfede ham.
”Det var da ikke slemt, alle elskede dig, åbenlyst” Smilede han bare og rystede på hovedet af hende, uden helt at kunne klemme andre ord ud, som ville lyde bare nogenlunde intelligente.

Snart fik han dog helt andre problemer at skulle tage højde for. Den store farverige mand havde netop givet stafetten videre til den kønne rødhårede servitrice, som åbenbart hed Cindy. Auriel sank langsomt længere ned i sin stol og prøvede ihærdigt at skjule sig fra Cindys blik, men som hans held havde det, virkede det selvfølgelig ikke. En pegefinger med en negl malet samme farlige farve som øjenskyggen var rettet direkte imod ham, og hvor ynkeligt blik han endt fik sendt tilbage, så var det ikke nok til at hun trak fingeren til sig.
”Noooo nooo noooo, jeg gør det ikke! ” Prøvede han med hænderne op foran sig, som var det en pistol hun sigtede med. Da han ikke selv frivilligt rejste sig, tøvede Cindy ikke med selv at bevæge sig ned for at hente ham op, og han nåede kun lige akkurat og bunde begge sine tilbageværende shots, inden hun fik fat i ham og hev ham afsted. Et sidste bedende blik blev sendt i Millicent retning, men der var intet at stille op, og et øjeblik efter fandt han sig midt på den lidt ophøjede ’scene’ med et lyseblåt spotligt peget direkte i hans retning, så han måtte misse lidt med øjnene. Menneskemængden foran falmede ud til sorte silhuetter uden ansigter. Servitricen havde uprovokeret og uden at tøve fundet en sang og imens hun hoppede ned blandt mængden igen råbte hun skingert noget at dedikere den til hende. Auriel sukkede og løftede tøvende mikrofonen. ”Fint, hvis der ingen vej er uden om, så er den dedikeret til servitricen Cindy.” Nåede han at få tilkendegivet med en armbevægelse i retning af hvor hun end var forsvundet hen, inden akustiske guitarstrøg flød ud igennem højtalerne.

Auriel havde aldrig og ville nok aldrig påstå, at han havde samme kreativitet og karisma, som Millicent havde. Han kom nok ikke engang tæt på. Selvom han ikke kunne se folkene foran sig, på nær den aller forreste række, så kunne han mere end rigeligt føle deres blikke. Han kunne ikke svaje og danse som Millicent kunne og ikke leende charmere sig fra det. Så i stedet stod han sollidt plantet midt på scenen uden rigtig at bevæge sig og med blikket fæstnet til gulvet et sted foran ham.

” What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time”

Auriel var langt fra en ny Mozart eller noget fantastisk på dét punkt, men hans stemme var klar og fangede tonerne som den skulle. I sit stille sind takkede han Vladimir for at have opfordret ham til at spille klaver, de to år han havde gået til det, selvom det ikke rigtig havde givet ham andet end en let toneforståelse.
“'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why I can't keep my eyes off of you.”
Han samlede mod til sig og slog blikket op kun for at lade det ramme ind I det blå spotlight, som forhindrede at han kunne se så meget andet foran sig. Første omkvæd ringede af og alt for hurtigt nåede andet vers frem.

” All of the things that I want to say just aren't coming out right
I'm tripping on words
You got my head spinning
I don't know where to go from here”

Han havde netop trukket luft ind til et nyt omkvæd, da dansepigerne fra før tumlede vuggende ind bagved og begyndte at danse til musikken. De havde nået at få skiftet ud af hula skørterne og var nu i et mere normalt sæt sort tøj. Halvt fordi han blev lidt overrasket, og halvt fordi det havde fået ham til at le, måtte han tumle lidt ind i andet omkvæd.
”….. and all of the people with nothing to do, nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why I can't keep my eyes off of you”


Om det var de tre shots han havde nået at indtage, der nu endelig slog ind, kunne han ikke sige, men langsomt følte han sig mere sikker, og det, at han nu ikke længere var alene på scenen, havde helt klart hjulpet. Selvom han stadig ikke bevægede sig så meget, var der kommet overskud nok til et par armbevægelser, da C-stykket rullede af.
” There’s something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right”

Musikken dæmpede sig en smule til 3 omkvæd, og for underholdningsværdien I det, og for at hive nogen andre ned i pinlighedens grund med ham, havde han sat sig på hug helt fremme foran en kvindelig tilskuer nok en smule yngre end han selv og var begyndt med uigennemtrængelig øjenkontakt og små håndbevægelser at synge omkvædet til hende.
” 'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people
And I don't know why I can't keep my eyes off of you “

Et kort øjeblik under omkvædet synes han, at hun lignede Millicent meget, men I næste øjeblik gik det op for ham, at pigen havde mørkt hår og mørke øjne og slet ikke havde nogen fællestræk med hende. Han bakkede væk igen og havde kastet sig ud i de sidste par omkvæd, inden tonerne begyndte at ringe af, og med blikket rettet imod spotlightet blev sangen rundt af med starten.
”What day is it?
And in what month?
This clock never seemed so alive.”


Helt lyserød I ansigtet og med sammenpressede læber rakte han stift mikrofonen til en af dansepigerne, inden han skyndte sig at flygte fra scenen, igennem menneskerne og ned til båsen igen, hvor han dumpede ned og begravede ansigtet i hænderne. ”Jeg har brug for mere alkohol.” Mumlede han leende og fjernede hænderne for at række ud efter sin drink.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   28/1/2016, 17:00

En viftende hånd skubbede hans ord tilbage , sammen med et lille grin.." Jeg tror ærligtalt mere de elskede udsigten til den kun varede fire minutter og dermed skulle slutte" .Men selvfølgelig kunne der være noget om snakken? Det var nok altid meget sjovt at se folk der havde humor og selv ironi , som her hvor hun intet talent besad, og alligevel optrædte på fri linie på en scene. Så fik man det lidt bedre med sig selv, ik ? Og det var netop hvad hun fik, da Auriel blev escorteret op på scenen af Cindy. Aftenen havde netop tavet en drejning til det meget bedre!

Jaja hun var jo ikke ond, så en lille del af Millicent havde ondt af ham, men den var meget lille.Spinkel vel nærmere.Selv ikke det bedende blik der blev kastet tilbage over hans skulder , kunne få hende til at gribe ind, men istedet vinkede hun til ham og mimede "break a leg ,honey" Iøvrigt skulle der nok også en tackling eller måske enddog en nedskydning til, før at Cindy ville slippe sit tag omkring Auriels faste overarm. Millicent lænede sig tilbage, og lod det bløde læder ryglæn tilbyde en mageligt støtte, hun ville nyde det her øjeblik. Mens de snakkede kort oppe på scenen, ledte hun sin taske igennem og snart halede Millicent sin mobil op. Hun pustede på den , og gned skærmen mod nederdelens sorte stof, på hendes lår.En souvenir var vel på sin plads, når man var i Las Vegas, så hun klikkede ind og aktiverede sit camera, med et lille smil på læberne.

At det var Cindy der havde fundet sangen , havde Millicent ikke fået fat på. Det gik hun glip af da det var på sammetid, hun selv var på mobiljagt i tasken.Så da Auriel dedikerede den til Cindy, himlede hun bare med øjnene, men blev da moderat forundret , da sangen begyndte. Måtte man overhoved det på en 'maui wiki wuki hulanoget ' aften ? Skulle man ikke vælge en sang der var mere hula egnet ? Ellers kunne hun nok have fundet noget a ting bit more catching that Akoha Friday ! Åbenbart måtte man godt, for folket var allerede vilde, og Cindy så sandelig også. Millicent så et lille håndkys blive blæst op til ham., fra værtindens røde mund. Stemningen var smittende og at se den lille rødhåret sag , ligne en forelsket skolepige på 15, var svært ikke at smile af.
De fleste piger og kvinder ville blive draget mod ham, og hvis de var heldige nok og lærte ham at kende, ville de formentlig også ....oh ...HER stoppede hun sine tanker, FØR de begyndte at himle op om forelskelse og andet helt irrelevant, for nu skulle hun nyde at se ham stege en smule. Men Auriel ville bare ikke stege, tvært om synes han at smelte folk.
Sangen var god, teksten smuk og så kunne han rent faktisk synge ordenligt, modsat Millicent.

Et par gange undervejs fik hun taget nogle pics, blandt andet da han sang for den unge pige. Kunne man få stjernede ned fra himlen og ind i sine øjne, så havde hun da det. Millicent fik også et billed af Cindy , under hans strande til den mørkhårede på forreste række. Hun var mere at beskrive som en rødglødende vulkan. en der kunne finde på at løbe over med varm lava , hvornår det skulle være. Gosh hun så mopset ud. Millicent hyggede sig med både billeder og drinks , og før hun vidste af det- var Auriel vendt tilbage. Hun stoppede med at klappe i hænderne og klappede nu på sædet i stedet, at han skulle sætte sig . Fokus trak bort fra Scenen hvor et par var ved at træde op- uinviteret- men de var åbenbart ikke meget for at løbe den risiko ikke at blive valgt, så de tog sagen i egen hånd.
Millicent tog en shot mellem sine fingre og trillede den lidt ..." jamen så skål med dig " blev den bundet ned . Hun rynkede på næsen og fnøs kort. Drinken var helt klart bede i smag, men den her gav varme i hals og bryst, klart mere stærk på promiller sikkert også. " Du.. Du var da meget god " kom det så lidt tamt. Han havde jo været langt mere end god , men lige nu kunne hun ikke få det udtrykt, ikke uden det lød teen fan agtigt, og DET ville hun tilgængelig ikke tage chancen med. "Hvad er der med dig og scener ? Stået på dem meget eller hvad ? " hun smilede skævt over mod ham..." Eller snyder du Auriel, med din aura ?"
Næste shot røg ned, uden ord at følge efter med.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   29/1/2016, 10:34

Ildrød i hovedet og med blikket slået ned, fik han banet sig vej tilbage til deres bås og dumpede ned over for Millicent. Lykkelig over at et beruset kærestepar allerede havde klatret op på scenen og snuppet opmærksomheden, sukkede han, og slappede straks mere af. ’Værten’ lo hjerteligt af det stædige par og lod dem med en håndbevægelse få deres vilje og komme op på scenen.
Et mørkt bryn blev hævet til et dømmende udtryk, og i stedet for at svare på det hun sagde, blev et meget dømmende blik sendt afsted. ”Jeg så godt den telefon.” Sagde han så, og foldede et kort øjeblik armene foran sig. ”Du har taget alle mulige pinlige billeder, har du ikke? Kom med den!” Udbrød han og rykkede sig forover, for at prøve at række over bordet og snuppe hendes telefon ud af hænderne på hende. Lykkedes det, ville han hive den til sig, og begynde at snage rundt i den, lykkedes det ikke, ville han utilfredst sætte sig tilbage i sædet.

Hans farverige drink blev hevet ind for at han kunne tømme noget af indholdet. Det var sukkersødt og tiltrængt. De tre forrige shots havde gjort deres job og løsnet en del anspændthed, men på trods af det, virkede lidt flere lokkende.
Oppe i centrum af opmærksomheden var en lidt skinger version af Marvin Gaye begyndt.

” Oh baby there ain't no mountain high enough,
Ain't no valley low enough,
Ain't no river wide enough
To keep me from getting to you babe


Folk synes at være vilde med det, men det havde nok nået at gøre med, at halvdelen af gæsterne på dansegulvet kendte dem I forvejen, og var for fulde til at registrere hvordan det egentlig lød.
De gyldne øjne betragtede hans tomme shotsglas. Måske var det dumt at lade sit guard down, men helt ærligt kunne de bruge lidt fest og farver for at aflede hovedet fra alt det død og ødelæggelse, so mhade omringet dem den sidste tid.
”Hey Millicent?” Lød det pludseligt, da han slog blikket op på hende. ”Lad os spille et spil. Et drikkespil – hvad siger du?” Et skævt smil legede i hans mundvig. ”Kender du nogen?” Han satte sig lidt ret op og spejdede efter servitricen, for at se som det var muligt at finde mere at drikke.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   31/1/2016, 14:00

Reflekserne fejlede bestemt intet, men de små shots havde gjort hende mere langsom, så hun nåede ikke at stoppe mobilen tilbage i tasken, eller bare at lukke den ned.
Auriel fangede den, under verbale protester " Nej, Det Har jeg da ikke ! Kunne ikke drømme om det...giv mig den så !" ville hun hapse ud efter den, men sikkert ikke nå den.
På mobilen var billeder af ham, af den unge brunette han sang til og favorit billedet af Cindy, da hun betragtede dem. Og ...der var et lille video klip ,hvor han sang.
Udover det , flere natur fotos af dyr...og et par enkelt fra et velgørenhedsbal hun havde været til på OmniCorp, med Jason Stark. Billederne var af Millicent og Nathan Storm- en af Miamis bedste American foodballspillere, en. Mørkhåret fyr , ikke at hun ellers havde sat sig meget ind i det. På SMS fronten var der intet interessant, faktisk skrev hun ikke med mange, men brugte en del tid på at surfe rundt og underholde sig på sociale medier.
" Du sletter ikke noget " måtte hun forsøge både true og tigge i samme sætning og bede til han ville lade hende beholde billederne. Det var jo et sødt og sjovt minde, til en regnvejrsdag.


Og SÅ ville han pludselig lege ! "jamen hvorfor dog ikke ! Så får vi da ikke Roselia at se i dag, og måske kan jeg selv huske hvordan aftenen endte , i morgen tidligt når hun ikke snupper mine minder...eller også kan jeg ikke efter dén her leg....nu må vi se .Hmmm et drikkespil ..jeg skal lige tænke mig om " hun blev trukket ud af hendes vandet rammer og de spil var bestemt ikke noget hun normalt gav sig i kast med , men hun kendte da et par stykker. Det ene krævede dog de havde tv og skulle se James Bond, hvilke nok ikke så så velegnet midt i en hula karaoke på en club, og de anden krævede enten musik, terninger eller kort.
Men så tog en ide fat, den kunne måske godt bruges.. " Hvad hvis vi på skift nævner en skuespiller og så skal man kunne sige 4-5 film...hvad du synes er fair ...som han eller hun har været med i ? Og man må ikke snyde og Google svar ! Kan man ikke skal man drikke de antal shots som man mangler ? " hun ventede spændt på om han var med på den, eller havde en anden ide der ville virke bedre. Selv var hun ikke så sikker på hun ville kunne tage ham i den her katagori , og overvejede at bede om vand i stedet for i de små glas...men nu var det jo ikke pænt at snyde, så den ide blev droppet så hurtigt som den kom.

Cindy fik øjenkontakt med ham , blot sekunder efter Auriel spejdede efter hende.
Millicent rullede med øjnene . Var det ikke liiige på kanten at have SÅ meget fokus på klubbens gæster. Cindy missede ihvertfald ikke meget af hvad Auriel fortog sig, og hurtigt var hun da også henne for at betjene ham. "Ja... ønsker du en sang i retur ? Eller bare mit ja til at tilbringe evigheden med dig?" Flirtede hun bravt , men hendes øjne var glade og kropssprogets ikke lige så anmasende som hendes flirt. Hun holdet en smule afstand.Millicent der havde skyllet et shot ned, var ved at hoste og der kom nogle underlige lyde , som hun kæmpede med at kvæle det.
Cindy smilede " Jeg tager noget vand med også, til din veninde...." Lød det overbærende Og så lagde hun hånden på Auriels ærme Og gav et lille klem fra sig, før hun ville sørge for at leverer hvad end han ellers havde bestilt.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   31/1/2016, 20:42

”Ha!” Lød det triumferende, da hans fingre lukkede sig om hendes telefon, og hev den til sig. Hendes halvhjertet forsøg på at få den tilbage var uden held, og han begyndte straks at lede efter de pinlige billeder. Det gode ved at tage folks telefoner ud af hænderne på dem, var at de ikke nåede at slukke skærmen og aktivere en lås, som krævede kode, for at åbne.
Hans fingre svippede over skærmen og nåede ind i billeder, hvor han efter et kig hen på Millicents bedende blik og et suk, ikke nænnede at slette hendes små trofæer. I stedet bladrede han lidt rundt i dem, og lo, da Cindys sure fjæs nåede skærmen. ”Du har virkelig fanget hendes gode side her.” Smilede han, og vendte kort skærmen for at hun kunne se hvad han mente. Så vendte han den til sig selv igen. Filmrullen for aftenen var efterhånden tør, og han var bladret ind i et andet minde i mere ekstravagante omgivelser. Millicent smilede som en sol mod kameraet ved siden af en noget bredskuldret mørkhåret mand.
Auriel lagde telefonen ned med skærmen op, og skubbede den hen over bordet igen. ”Du mænger dig med fint selskab kan jeg se.” Trak han på skulderen og lænede sig tilbage igen. Hun havde nu ikke behøvet at frygte, at han gik i hendes beskeder eller andet privat. Det var ikke hans vedkommende hvem hun snakkede med over sin telefon, og de havde ikke en tæt nok relation til, at han følte ret til at måtte snage i SÅ private ting.

Åh ja Roselia. Hende kunne han nu godt undvære den aften. Det var – heldigvis – længe siden han havde set Roselia titte frem.
”Man ved det har været en god aften, hvis man ikke kan huske den.” Lo han ”Men lad os holde Roslia i baggrunden skal vi?”
Han skar en kort grimasse af hendes ide. Skuespillere? Ikke hans stærke side. ”Det ender sikkert med, at jeg drikker alle hver gang, men okay så, vi er jo ikke kommet for at danse. Man skal nævne 4 film, siger vi så.”

Fluks som en trofast hund, var Cindy ved deres bord. Han kæmpede lidt for at sende hende et smil, over den list malplacerede kommentar, og glemte for øjeblikket hvorfor han lige havde kaldt på hende igen. ”Eh.. Hvor fristende det end lyder, så er jeg optaget, som du kan se.” Svarede han og lavede en gestus mod Millicent, som lignede en der var ved at blive kvalt i sit shot. Ja, det var løgn, men det kunne Cindy jo ikke se, vel? Så slap han forhåbentlig også for at blive hevet op til flere pinlige seancer.
”Vi skal have en bakke med shots, tak” Huskede han så, og lod sig ikke mærke af, at det lød lidt underligt, når de kun var to personer.
Servitricen vimsede af igen for at hente deres bestilling, og han fæstnede blikket på blondinen overfor i stedet. ”Damerne først – kom med en skuespiller.”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   1/2/2016, 08:16

Millicents blik ville følge mobilens vej , til den igen var inden for rækkevide og hun kunne trække den til sig. På skærmen kunne hun se Nathans Storm og hende selv , før billedet tonede ud og den gik i sort.Tilbage i tasken, kom den.
”Arh så du kender ham ?...foodbaaaall” mimede hun og tegnede med hænderne omridset af sådan en bold der blev brugt.  ”Beklager at måtte meddele at jeg hænger ikke ud med ham, jeg var gæst til et velgørenhedsbal på OmniCorp, og man kunne få taget billed med ham.Idet mindste bad jeg ikke om hans autograf” små grinede hun.Egenlig var hun ikke til det kendis stuff, men legebarnet i hende var stukket lidt af, og da han havde vinket hende over, så kunne hun ikke dy sig.

Cindy så lidt forvirret ud. Havde hun helt taget fejl, da hun antog de to gæster for at være venner?Det var ikke hendes plads at spørge yderligere ind, ikke før hun kunne dette på tomandshånd- såfrem lejligheden bød sig.Nogle gange var det bare så træls at være værtinde. Alle de regler og forbud. Der var bare noget i fyrens aura , som hun ikke kunne slippe ham og havde lyst til at komme tættere på. Helt tæt….og så alligevel.Der var en latent danger i ham, som en afgrund af uregerlige kræfter lå parat. Lige under den kontrollerede og tjekkede overflade.Hvordan skulle hun kunne vende det blinde øje til DET, summede Cindys tanker og prøvede at retfærdigøre hendes upassende interesse for en af klubbens gæster- en der ovenikøbet var optaget .Hun arrangerede en voldsom mængde mange shots, 24 stk, i små neon farvet rør.De blev sat i en holder, og Cindy havde sørget for at de blev blandet dem forskelligt op.Nogle søde, nogle friske og andre stærke i smag.Alle med promiller. Måske hun kunne få mere information ud af dem, hvis de fik lidt mere indenbords?

Millicent havde allerede fortrudt legen, da hun så Cindy nærme sig med de flotte rør.Hun lagde dog begge hænder på bordet, og fokuserede på Auriel, som hun søgte efter et navn der skulle dukke op.En eller anden skuespiller der både var et fair go, og samtidig ikke var en servering. Hun besluttede at være sød… ” Travolta, John Travolta” smilede hun ind i hans øjne og hjalp Auriel lidt på vej, ved at følge musikken med sin overkrop og svagt bevæge sine skuldre og lave den karaktaristiske bevægelse med fingrene hen over sine øjne, fra dansescenen med Uma Thurman.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   1/2/2016, 17:52

”Nu mente jeg mere at du havde været til velgørenhedsbal med Omnicorp end at du hang ud med fodboldspillere” Rystede han på hovedet, og kunne da ude mærket godt regne ud, hvem hun havde være afsted med, og hæftede sig ved det. Tænk så mange betydningsfulde personer de efterhånden var stødt på. Hverken han selv – og sikkert heller ikke Millicent – ejede på stående fod værdier til at komme igennem resten af ugen, også var der dem, som havde penge nok til at arrangere velgørenhedsballer og leve i luksus. Man kunne blive helt jaloux, men mon ikke også man skulle være af en bestemt karakter for at sigte efter et sådant liv.

Cindy kom tilbage en bakke fyldt med nogen der mest af alt lignede syre fyldt i plastikrør, og Auriel talte sekunderne imens han ventede på, at kemikalierne åd sig igennem plastikken og smeltede rørene, men det gjorde de mirakuløst nok ikke, og bakken blev sat på bordet, hvorefter Cindy forduftede igen.
”Dét ligner noget farligt.” Sukkede han og studerede farverne nærmere. Det måtte vel komme an på en prøve, hvad de forskellige indeholdt.

Et mørkt bryn blev hevet ved Millicent første udfordring, og hendes små bevægelser fik ham til at le. ”Hold da op, hvis du skal hjælpe mig, så hjælp dog med nogle andre end de helt oplagte!” Lo han og rystede på hovedet. ”Grease er vel den oplagte.” Startede han ud. Han havde aldrig rigtig været fan af grease, og specielt ikke John Travoltas skingre toner under ’summer nights’ duetten. ”Så er der pulp fiction – en anden klassiker” … og derfra blev det så lidt sværere at vride ud af hovedet, hvor han havde set den karismatiske skuespiller. Auriel var sikker på at kunne huske, at han havde lagt stemme til en animationsfilm, men han kunne ikke huske hvilken. ”Ah! Også var der den gamle Carrie film, hvor han er mr. Populær!” Udbrød han pludselig, da endnu en film var sprunget frem i hans hoved. Adskillige sekunder stirrede han over på Millicent, og forsøgte at gennemsøge sin hjerne for Travoltas ansigt, men det dukkede ikke mere op, og han måtte sukkende række ud efter et neon grønt shot, for at tømme det, i stedet for at nævne en sidste film. Smagen var meget syrlig og havde en svag eftersmag af melon. En underlig kombination, hvilket man nok tydeligt kunne se i hans grimasse, da han satte det tomme rør ned igen. ”min tur.”

Han havde aldrig været den store filmkender, og havde ingen anelse om hvilke film Millicent så, så det var lidt et skud i tågen, da han besluttede sig for ”Jack Black”
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   4/2/2016, 12:26

Opmærksom på at hverken OmniCorp eller dets CEO skulle blive en overskrift denne aften, lod hun samtalen dø ud, med et blegt lille smil og et skuldertræk.
Hun ejede ikke en rød reje, og satte en ære i at klare sig selv, hvilke Auriel allerede kendte hende tilstrækkeligt til at vide med sikkerhed.

De kulørte rør der blev serveret mellem dem, inviterede til et overraskende udbrud . Hun kiggede med mistro på dem  og fandt de så en smule suspekte ud." Tror du vi sang SÅ dårligt?" grinede hun og knipsede på det ene pinkfarvet rør. Det var selvfølgelig bare en trendy, sjov og anderledes måde at serverer de små shots på, ligesom hun til Halloween havde fået det i små splastiksprøjter, hvilke havde virket endnu mere bizart  og til at begynde med været underlig oplevelse at indtage.

"Hey...ikke disse mine moves!" Blev der viftet en advarende finger, og så var hun ellers spændt hvad han kunne vride ud af Travolta. Grease var oplagt, og det havde Staying Alive også været.
Pulp Fiction, havde han med og så nævnte han Carrie - som hun ikke kunne huske ham i .Hverken den oprindelige eller remake'en? Nå men det var sikkert sandt nok , selv om hun var fristet til lige at hive mobilen frem igen, og tjekke efter.
" Ok...flot nok ,  men jeg må sige det undre mig at du ikke nævner Face Off, hvor han bl.a spiller over for Nicholas Cage.Det en vild fed film faktisk. " lagde hun hovedet lidt på sned.
Hun havde set den flere gange, og var ikke bleg for at tage den igen, hvis anledningen bød sig, for man var godt underholdt.
" Ok..  Du ser ud til at overleve ! Jamen , hit me then" udfordrede hun og vinkede udfordringen imod sig , med fingrene. Så fik hun sten ansigt...
" Jack Black ? Det da bare SÅ male ! Hér valgte jeg Travolta til dig, så du havde en chance...og hvem får jeg ? JACK BLACK !" Himlede hun op og lo. Det var bare irriterende , for hun VIDSTE hun havde set et hav af film med ham, men kunne ikke huske dem. Han var jo en karismatisk fætter og rap i replikken....men ...argh ....hun vred sin hjerne, før hun begyndt remse op, og tælle med på fingrene..
" ok...først er der de der. Drengerøvs film., ikke kick ass..men ...årh hvad hed de nu....bum bum bum,...JACKASSS!" Kom det så til hende , og hun lyste op.
Dem havde hun ikke engang selv set, men hun kendte en del fyre der havde! Hun lavede en grimasse imens hun tvang sin hjerne om ham.Hun kunne huske at have set ham i noget toga agtigt noget , en form for historisk satire eller i den dur - hun havde ihvertfald grinet meget - men hvad det var, lå helt begravet i hukommelsen.
" ...School Of rock !! " kom så og et lille V blev blev symboliseret med fingrene.
" Og så kan jeg faktisk også huske en sød komedie, jeg har set hele to gange med Kate Winslet ,Diaz, og Jude Law...og Black selvfølgelig, den hed The Holiday, hvor de bytter hus pigerne omkring jul og nytår! damn jeg kan ikke hive flere frem" klagede hun.
Der var både andre film og noget med en tegnefilm, men når hun ikke kunne hive titlerne frem selv, ville det være en smule snyd, så hun slog opgivende ud med armene og skyllede to rør ned....de smagte af vingummi og tequila, hvilke var lidt ubehageligt, den sidste - da den med vingummi havde været sød og mild.
" Euuuwwss.....JACK BLACK !" Vrængede hun navnet drillende ud, og var allerede i færd med at pønse på næste navn hun ville give ham.
" Godt 'hon...så lad mig se hvad du kan stille op med ....Nichole Kidman?"

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   9/2/2016, 09:08

”Det er svært ikke at disse dine moves, med den udførelsen af dem.” drillede han hende tilbage. Om hun så direkte havde nævnt Staying Alive, havde han nok ikke vidst Travolta var med i den. Han så generelt ikke så mange film, og når han endelig gjorde, var han elendig til at huske skuespillernes navne. Måske denne leg ikke havde været helt ideel, hvis han ville have fordelen og få hende til at drikke lidt? Han sukkede opgivende efter at have taget sit penalty-shot. Dette ville blive en lang aften for ham, hvis de spillede dette meget længere, kunne han godt mærke.
”Hvad kan jeg sige. Jeg ser ikke så mange film” Trak han på skulderen.

”Jeg havde da kunne finde 5 film mere frem med Jack Black end med John Travolta!” Lo han, og rystede på hovedet. Det kunne godt være at den lille halvfede mand ikke var det naturligste af skuespiller talenter, men han havde en karisma og udstråling, som mange skuespillere manglede.
Han foldede triumferende armene over kors, da hun måtte tage et shot af den skrigende væske. ”Der er da masser af film at vælge imellem med ham! Year 1, Pick of destiny eller I still know what you did last summer.” Sandheden var nok at de så meget forskellige film – hvilket nok ikke desto mindre spejlede sig I hendes valg af Nicole Kidman.
Han stirrede lidt på hende, og ved første tanke kunne han ikke komme på én eneste film med Nicole Kidman. Han kunne se hendes rød-blonde hår og skarpe ansigtstræk for sig, men det tog lidt tid inden filmtitler kom frem. ”Okay okay, hun er skurken i det gyldne kompas i hvert fald.” Startede han ud, og tænkte lidt videre, imens han prikkede sig på underlæben med en finger. ”Og gyseren The Others hvor hun kvæler sine børn, har du set den?” Desværre så det lidt sort ud med at huske flere, og adskillige sekunder gik med at stirre på Millicent uden at sige noget. ”Åh, nårh ja. Den der romantiske film sat før anden verdenskrig… Australia!” Nicole Kidman måtte have været med i et hav af andre film. Gode som dårlige, men hun var ikke lige den skuespiller han gik efter når han valgte film, og derfor måtte han samle et pink rør op og skylde indholdet ned efterfulgt af en grimasse. Han hostede et par gange. ”Damn… Hvordan kan den lyserøde være chili-stærk?” Mumlede han og satte det tomme rør ned igen.

Han lagde roligt hænderne ned på bordpladen og lod dem tromme der et øjeblik. ”Du får Christian Bale” Lød det så, som han lænede sig lidt tilbage. En hånd blev hurtigt kørt igennem det mørke hår, som lydigt fulgte efter og lagde sig lidt tilbage.
”Okay, efter denne får du sidste runde, også spiller vi mit spil i stedet” De gyldne øjne lagde sig udfordrende på hende som anklagede han hende for ikke at turde.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   9/2/2016, 11:32

Et påtaget lille fnøs over hendes moves , blev formentlig druknet af den ømme fællessang fra scenen.
Det let beruset par , havde besluttet de var så populære at det måtte fejres med en bonus sang. Det var hurtigt blevet aftalt at være en freestyle improviseret hawaiien udgave af ”Love me tender”, så kunne man selv forsøge regne ud hvor ”ondt” det lød, men klubben var med på den.At de nu hvidklædte hulapiger forsøgte sig med Elvis moves til den dårlige udgave, var kun brænde på det pinsomme moves.
” med DET der på scenen, disser du mine moves ” lo hun og nikkede ivrigt til Auriel.
”Problemet med den her leg er at jeg er helt enormt dårlig til at huske filmtitler- selv med skuespillere jeg kan lide” gav hun væk. Nu var travolta godt nok ikke på hendes favorit listen af nogen art, men hun havde forsøgt at finde en der ikke var helt umulig for ham…havde han ikke også været med i den der film med en baby der kunne snakke?
Millicent kunne nu godt lide legen, for det var faktisk sjovt at se hvilke film Auriel fik assosiationer til.”Det gyldene kompass havde jeg ikke engang selv tænkt på! Jeg har dog set gyseren, selv om detaljerne er smuttet fra mig, og så husker jeg en fremragende film…ret ny og en smule makaber, som jeg desværre har glemt navnet på selv..NEJ STOKER hed den sørme !” begyndte hun at grine. ”men jeg havde jo Moulin Rouge i tankerne og en anden af mine favoritter Eyes wide shut og thrilleren before i go to sleep , er også rigtig fed faktisk…men du burde kende the invasion med Daniel Craig og Peacemaker med Clooney” lagde hun hoved på skrå og puffede de små rør i hans retning, med et lille smil.
”Euw chili ? føj ” rynkede hun på næsen og modtog sin udfordring…”Christian Bale ? seriøst? Har den mand overhovedet lavet andet end Batman da ? ” Millicent så utilfreds ud , da dette sikkert ville koste hende hele tre shots. ” jaja, vi gør det på din måde bagefter, det kan umuligt være værre end…Christian Bale” trommede hendes tappede venstre hånds fingre ”irriteret” mod bordkanten. Hvorfor pokker kunne hun ikke komme op med EN eneste film, udover den oplagte. ” ARH…er han ikke med i Magic Mike?!” lød det stolt…hun var dog ikke sikker på om det var ham, det var nok mere Boomer , når det kom til stykket.
”jeg giver op…jeg kan simpelthen ikke andre med ham, det garanteret noget action noget med en kuffert penge såå…hvad skal jeg drikke to…tre” med lidt held havde hun måske Magic Mike korrekt, selv om hun tvivlede?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   9/2/2016, 16:30

Auriel slog blikket op på scenen, hvor pigen netop var snublet ind i sin formodede kæreste, efter at have forsøgt sig med nogle dristige hula moves. ”Værre gør ikke slemt godt.” Lo han, og havde næsten ondt af den følelse de to på scenen måtte have dagen efter det stunt de fyrrede af nu. Det skulle ikke undre ham, om en af dem ville kaste sig ud og forsøge sig med crowdsurfing om lidt. Noget der ville have et fatalt resultat, da der ikke var nær nok menneske på gulvet til at kunne bære dem.

”Jeg aner virkelig ikke hvad de film du snakker om er.” Rystede han på hovedet. ”Joo, måske jeg burde have kunne huske Moulin Rouge” En meget speciel film efter hans mening, med meget… i øjnefaldende farver. Hendes udfordring blev langet hen over bordet, samtidig med at den stærke chili smag var ved at dø ud. Det var svært ikke at le over hendes tilgang til Christian Bale, og halvt havde han forventet, at hun ville have remset batmanfilmene op som 3 separate, hvilket selvfølgelig havde været snyd.
”Nope, du tænker på Matt Bomer.” Svarede han og rystede på hovedet. ”No mercy – 3 shots til dig.” Hans smil blev bredere imens bakken med shots blev puffet hendes vej. ”Come oooon – American Psyco??” Fik hun et lidt skuffet blik med.
Legen blev lagt til side, og han havde en ny ide. En sjov mere personlig ide. ”Okay okay, jeg har et spil.” Begyndte han, og betragtede de farvede rør, som de allerede havde gjort et farligt indhug i, hvilket hans hoved nok snart ville reagere på.

Auriel rakte ud efter et rør uden at drikke det, men vendte det i stedet mellem fingrene nogle gange. ”Den går ud på, at vi skiftes til at stille hinanden et spørgsmål. Hvis du fx svare på spørgsmålet, drikker jeg. Vil du ikke svare, drikker du selv. Med andre ord gælder det om at stille de spørgsmål, men regner med den anden part hellere vil drikke end at svare på – forstået?” Hans blik udfordrede hende tydeligvis, for han vidste at der helt sikkert ville komme nogle grænser hos Millicent, som hun ville blive nød til at vælge om hun ville træde hen over.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   11/2/2016, 20:49

Der var ikke andet for end at tage nederlaget med oprejst pande! Millicent håbede hun ville tage hele aftenen med oprejst krop, hvis de skulle forsætte med alle hans mande skuespillere, for hun regnede ikke med det næste spil ville omhandle make up brands eller designer sko.
" Ja den var virkelig meget speciel ...hun var iørvgt også med i Lars Von atriers dogville, der var der slet ikke rekvisitter med.De visualiserede alt ! Og så TROR jeg faktisk hun spillede Vicky Vale , rapporter i en Batman film...sjovt som det kommer frem, når man giver det lidt tid, ik?" Smilede hun.

Millicent ærgrede sig blå og gul over ikke at have nævnt American Psyco , for det var en bog hun havde læst og også set filmatiseringen af. "æv ! Den burde jeg have haft !  På den anden side er jeg vældig tørstig" påstod hun med de højthævede øjenbryn påstod anderledes, da hun skeptisk udvalgte tre rør, i hver deres farve. De blev skyllet ned, meget hurtigt og hun kunne mærke en ild brænde bag sit bryst. "Wow, stærke sager det der ! Tror der var Chili i den sidste men nr brændte vist mine smags løg helt af, så det er umuligt at sige med sikkerhed " grinede hun og viftede hånden foran hendes mund.

"Aha!" Lød det, mens hun luge måtte tænke over den nye leg. Disse ting var jo kun sjove , spillede man dem ærligt. Det var også en god måde at lære lidt om hinanden...eller følge ham tidligt i seng, hvis Auriel ikke ville svare.
" Så ...du vil lege med din nysgerrighed som våben ?Jamen why not then.." Hun rykkede på sig , bare en kende da hans øjne virkede udfordrende. Blikket vurderende og han sad sikkert og pønsede på hvornår hun ville bakke ud, hvor meget hun ville svare på -alt efter hvilke spørgsmål han sad med oppe i ærmet.
Millicent regnede dog med det ville blive nogenlunde harmløst , så selvfølgelig veg hun ikke tilbage for de glimt i hans øjne , der næsten inviterede hende til at tage udfordringen op.
" Godt, så får du æren af at starte, eftersom det ville have været din tur at give mig en skuespiller,..men man behøver ikke svare så detaljeret, gør man ?" Ville hun luge forstå reglerne.
Det kunne da se kønt ud hvis hun sad og diskede op med alle muligt petitesser, og når DR så var Auriels tur, så blev der svaret med ja eller nej!

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   12/2/2016, 13:08

”Godt jeg så giver dig noget at slukke tørsten med.” gav han hende igen med et let løftet øjenbryn. Selv hvis det endte med, at han skulle slæbe hende hjem, ville det være okay. Han havde på fornemmelsen at hun havde brug for at løsne lidt op og tænke på noget andet end Snoop og alt det andet skidt der var hændt. Hell, det havde alle vidst brug for en gang imellem – også selv om man ofte fortrød det dagen efter.

Auriel smilede triumferende da hun tog udfordringen op, og han gned hænderne mod hinanden, som havde han netop udtænkt en mesterlig plan. Ja, det var rimelig harmløst, men han var nu ret sikker på at han kunne finde et eller to spørgsmål, hun hellere ville drikke på end svarer på.
”Du skal bare svare på spørgsmålet, så bestemmer du selv detaljerne. Svaret kan godt bare være ja eller nej, hvis spørgsmålet ikke lægger op til andet. Det vigtigste er ikke at lyve, så er legen ikke sjov” Svarede han og lænede sig lidt frem for at betragte hende. Hvad skulle han spørge om? Alle de små ting man undrede sig over ved Millicent, kunne foldes ud foran ham, hvis han spillede kortene rigtigt, men på den anden side kunne hun også ende med at gå i gulvet, fordi hun ikke ville ud med det.

Han tog sin tid, og de gyldne øjne betragtede hendes fine ansigtstræk, som prøvede de at læse et spørgsmål deri. Oppe på scenen prydede et nyt ansigt showet og en ung fyr klarede det helt okay med at udføre ”stitches” af Shawn Mendes.
”Okay, jeg tror jeg starter ud med at være sød ved dig, efter at du lige har taget 3 rør.” Sukkede han så, og betragtede de tomme rør på hendes side. Nu skulle hun heller ikke ende med at gå kold før tolv.
”Hvad er det sidste du tænker på, inden du sover om aftenen?” Lød det så. Jaja, det var ikke det værste spørgsmål i verden, men hun skulle også lige varmes op, inden bomberne begyndte at falde…. Ja, nu skulle han lige udtænke nogle bomber først, men han var sikker på, at de nok skulle komme.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   15/2/2016, 17:13

At ignorer den tilfredsstillelse der skyllede over ham , skulle man nok være i Kina for at kunne. Millicent var dog ikke let at kue , for hun var sikker på hun kunne hamstre sprørgsmål til ham , på alle leder og kanter , som han helst så sig fri for. Og hun havde enda fordelen at han skulle 'gå først ' , så hun kunne matche hvilke form og farve de skulle klæde spørgsmålene i.

Han diskede op med reglerne og hun samtykkede. "At lyve ville være for løbet og også ret kedelig , så den er fin med mig"
Det slemmeste der kunne ske , var de drak en del og legen ville blive kort , eller hva ?
" Godt godt , men tænk dig nu om og vælg omhyggeligt, Auriel. Det er langt fra hver dag denne mulighed byder sig , at få lov at udfritte mig. Om svarene så falder , det må tiden vise" trak læberne op til et varmt smil.

"Yup, go easy on me... You know what they say about payback" blev smilet udvidet til et lille grin.
Hun lyttede spændt og nikkede til ham , mens tanker allerede var begyndt at hvirvle rundt som snefnug på en windy aften.
"Hvad der sidste er jeg tænker på , inden jeg falder i søvn. Hmm. Der er ikke et enkelt svar til det - for det afhænger af mange forskellige ting"
Med hovedet på sned , så hun lidt på ham og trak på skulderne.
" Når jeg er i skoven og overnatter om sommeren , kan det til eksembel være om jeg nu også huskede at smøre mig ind i myggebalsam? Er jeg hjemme hos min mor , er det faktisk ofte mInder fra min barndom som jeg genlever.
Men ... Det kan også være gode ting jeg har oplevet samme dag , folk jeg savner eller glæder mig til at se. Man kan vel sige at mine tanker ofte er beskæftiget med enten at runde ting er der er hændt eller så småt forbereder mig til hvad der kommer. Det egentlig sjovt , det er sjældent jeg er i 'nuet ' der er det nok i skoven jeg lettest kan det " rundede hun af med et smil .

Nu skulle hun så selv finde på et til ham.
Det var ikke spor svært. Det der drillede var mere alle de muligheder hun dermed valgte fra , når hun gav ham et spørgsmål. Men nuvel ...
"Auriel ... Hvorfor er du ikke interesseret i at lede englene ? "
Ville han lege - så kunne hun da ikke modstå at drille og drikke kunne han jo altid . Han var også bagud i rør , så vidt hun kunne regne ud. Millicent vidste det ikke var favorit samtale emne , men alle talte om ham og hun hindre altid tand for tunge , men selv var hun interesseret i hvorfor. Mange ville elske den magt som deri Lå, og selvom han aldrig direkte havde fortalt hende at han ingen planer havde om at rage engle tronen til sig , så var hun kommet til den konklusion forlænget. Men hun vidste ikke hvorfor han ville undgå.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   15/2/2016, 18:14

”Åh, jeg skal skam nok vælge omhyggeligt – trust me!” Lo han, og skubbede sit tomme glas lidt ud i kanten af bordet. Første spørgsmål var allerede slynget afsted, og det så ikke ud til at volde hende de største vanskeligheder, og da slet ikke tanker om at vælge alkoholen over at svare. Det var fint, for han havde jo lagt blødt ud. Så snart de kom ordenligt i gang, skulle han nok finde nogle spørgsmål frem, som ville få hende til at genoverveje rørene i gifte farver.

Auriel troede nu ikke der var mange, som nemt holdt sig i nuet, inden de lagde sig til at sove. Det var meget mere spænende at lade hovedet hoppe rundt til forskellige afkroge af minder og oplevelser, end at ligge og tænke på hvor blød ens pude var.
”Fair game – det er mit shot så.” Svarede han og rakte ud efter et orange rør, som hurtigt blev skyllet ned. Modsat de fleste andre han havde taget i aften var det sødt, og faktisk ikke specielt slemt. Han havde spurgt, hun havde svaret og han havde taget et shot. Videre i spillet.

Et mørkt bryn blev løftet i hendes retning. ”Jeg synes da ikke at huske at have fortalt dig, at jeg ikke ville lede englene.” Svarede han hende først og lænede sig lidt tilbage, før han hurtigt fortsatte. ”Men du har selvfølgelig ret. Måske du alligevel kender mig bedre end jeg først havde troet.” Han sukkede og rystede kort på hovedet. Det kunne gå hen og blive en farlig leg, hvis hun pludselig vidste en masse, han ikke var forberedt på. Ikke at dette var en af de ting, han var specielt modvillig til at svare på.
”Jeg vil ikke sidde og bilde dig ind, at det er fordi jeg har en nobel tanke om at magten bør udspringe af det enkelte individ. ”Startede han ud og lod en finger køre langs bordkanten på hans egen side af bordet. ”Ærlig talt bryder jeg mig bare ikke om alt det ansvar det ville føre med sig og hvor bundet jeg ville blive af det. Og hvis vi skal være helt ærlige, så ville jeg nok heller ikke være god til hele leder rollen. Så ville englene være bedre tjent uden.” Han smilede og folede armen på kors foran sig. Han havde leget med magt før, og hurtigt fundet ud af, at man alt for nemt brænder sig på det. Nej, en simpel tilværelse var fin for ham. Han behøvede ingen borge eller pæne titler. I sidste ende, var det ikke det vigtigste i livet.

Så snart hun havde taget sit shot, ville hans hoved begynde at arbejde på et spørgsmål, som han kunne smide efter hende. Nu havde hun fået en blid opstart, så det var ved at være på tide, at han kom frem med noget, som ville gøre lidt mere ondt.
Skulle hun drikke, blev han nød til at finde noget hun ikke ville ud med. Han besluttede at gå direkte efter stoltheden og med et flabet smil slog han blikket op på hende for at komme med 3 runde af deres lille leg. ”Så fortæl mig; hvad er det bedste kys du nogensinde har fået? Familien tæller ikke.” Auriel var meget tilfreds med sig selv, for medmindre hun på det seneste havde været ude og kissemisse med diverse CEO’s og andet godtfolk, så kendte han kun til at hun havde kysset to personer; Teenage Augustus Kennedy og undertegnede. Han kunne se 3 mulige outcome, og det var enten at hun drak, at han kunne få lov at hovere resten af aftenen eller i værste falde kunne han få lov at drille hende med at være lesbisk resten af aftenen. Ikke dårligt, spurgte man ham selv, hvilket da nok også afspejlede sig.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   16/2/2016, 04:40

Yes yes ...det gik a okay, rankede hun ryggen og nød synes af det orange rør , som Auriel måtte drikke tom.
"Jamen nyd det " lo hun og  ville lige lade ham sunde sig, men det så nu ikke ud til det var nødvendigt. Det så tværtom ud til at være ok i smag, så hun noterede sig det næste hun skulle have , ville være en i samme farve hvis hun altså skulle drikke! Man havde vel lov at være optimist.

Desværre var der ikke de store tyngende hemmeligheder at grave fri , når det kom til ærkeenglen ikke ønskede lederskab. Faktisk havde hun mistænkt ham for længst for at have et issue med forpligtelser. "Det er sandt, du har aldrig nævnt det direkte for mig , Auriel.
Men du sidder her med mig nu, efter at være stukket af fra Sem'ya Doma og taget på ø lejr. Jeg tænkte hvis du var ved at overtage engle kiosken , så ville du sidde og strikke planer sammen med enten Vladimir eller nogle af de andre gamle vise engle. Så det var et skud." Smilede hun varmt. Hun forstod ham nu godt, for Millicent var selv ikke meget for bånd og forpligtigelser og ville spæne væk fra alt der duftede af det. Frihed var....en måde at trække rent luft i en ellers så forurenet verden, ikke .
Hun nappede derfor straks et orange rør, og hældte hele indholdet i sin hals, optimistisk .

Hun rejste sig op, og klappede febrilsk på sit bryst..." VAND ..VAND "gispede hun og følte sig helt ør i hovedet. Et øjeblik var der to af Auriel...men så forsvandt både den kvælende fornemmelse af halsen der snørrede sig sammen, og hendes dobbelte syn.
"Hold da helt op....what was that" mumlede hun og dumpede tilbage ned i sit sæde, for at slappe af.

Slappe af og slappe af.
Hun fik et nyt spørgsmål og pressede straks læberne mere fast mod hinanden.
Den lille luske fis!
Der var jo ikke et svar der ville værne om hendes værdighed og DET vidste han da udmærket. Han ville grine sin bagdel i laser, uanset hvad hun svarede her. Og at undlade at svare ville ikke ændre på det- for der var kun to svar , når man nu ikke måtte lyve. For hold da op, hvor hun havde lyst til det.BARE for at ændre det udtryk der lå over hans ansigt nu.
" Geez...det sku da et værre spørgsmål end ham skuespilleren fra før" mopsede hun og sukkede. Argh det her var hun ikke så vild med igen, men hun ville ikke drikke over et svar han stort set kendte på forhånd.
" Nu siger du fået og ikke taget...det udelukker jo et par stykker.." Ville hun da lige grille ham en smule over en enkelt flamme.
" Men... " pis....minderne fra dén aften på hotellet, væltede tilbage og gjorde hende tavs. Kort flakkede hendes blik ned i bordpladen  og udover klubben der var i gang med at Dance Marcerena, men selv den dans kunne ikke skjule hvordan  morskaben blev udskiftet med alvor, i nogle lange sekunder. Så var glimtet på plads igen , hun havde kontrollen tilbage og Millicent var så Istand til at svare.." dit kys på hotellet....inden du faldt i søvn, husker jeg som ...bedre end Augustus, men nu er Augustus også så længe siden " spillede hendes øjne mod hans.
" Arh det er et unfair spørgsmål det der, nu er jeg da også nød til at være ond og grusom" advarede hun.
Problemet var bare at ....enten havde hun allerede drukket for meget ellers var hun bare virkelig dårlig til at finde onde spørgsmål...men hun havde et hun gerne ville ud med.." Alle de år på bagen. Hvorfor har du ingen børn ?"  Hendes intuition sagde at det ikke var et favorit emne for ham, men nu måtte hun høre hvad han sagde. Den gode gamle sætning med 'ikke at have fundet den rette' kunne ikke dække det, når man var en halv milliard million år som ham - måske var han steril ? Hendes øjne blev større , da den tragiske 'sandhed' slog hende og hun mumlede "Guuud undskyld - jeg havde ikke lige tænkt over du nok var steril"

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   16/2/2016, 16:44

Han smilede svagt og nikkede. Selvfølgelig havde hun ret. Han ville lyve, hvis han sagde at flere ikke havde forslået det, men sagen var, at han højst sandsynligt ville være elendig til det i det lange løb, selvom han måske havde en chance for at vinde en racekrig under opsejling. Faktisk havde han intet behov for at være en så stor brik i spillet. Han havde det fint med at nogen andre kunne være game master, og han kunne være (ulydig) brik der kunne ofres, hvis der var chance for at nå til kongen af dén vej.

Hans blik fulgte lidt overrasket med hende op, da det så ud som om hun var ved at blive kvalt, men inden nogen rigtig kunne at gøre noget, havde hun sat sig ned igen uden videre påvirket. ”Du er nok den eneste jeg kender, der kan blive kvalt i noget flydende.” Drillede han hende, og noterede i sit stille sind at man ikke kunne regne med farven på rørene.

Han havde et bryn og himlede med øjnene af hende. ”Ja, jeg er sikker på, at du har været gavmild på den front.” Lød det tørt, men han var stadig tilfreds. Det så ud som om et eller andet havde ramt hovedet på sømmet, og langsomt blev smilet bredere.
Det var ren triumf der var at skue i de gyldne øjne, på trods af at han var lidt skuffet over, at hun ikke havde valgt at drikke. ”Jeg tror nok mine færdigheder er bedre end Augustus’” Tværede han det lidt ud, og var lige ved at tilføje at han faktisk var ret sikker på det, eftersom Millicent ikke var den eneste der havde været dér, men besluttede sig klogt nok for ikke at minde Millicent om relationen.
”Men det må jeg give dig. Jeg havde troet du ville drikke på det spørgsmål, men det var selvfølgelig så åbenlyst, at det ikke var umagen værd” Sukkede han flabet, og rakte selv ud efter et blåt rør, hvis bitre smag var hele Millicents misery værd. Mon ikke han kunne få sneget nogle kommentarer ind om dét svar i løbet af aftenen.
Det grønne rør blev tomt lagt ned på bordet, hvor han trillede det rundt med en finger.

Det var hendes tur, og spørgsmålet ramte uventet. Han stirrede på hende et øjeblik, og hans første indskydelse var at drikke. Ikke fordi han ikke ville svare hende, men fordi han simpelthen ikke vidste hvad han skulle sige. Han drak dog ikke, og hendes lidt flove stemme sekundet efter skød den mærkelige fornemmelse væk og fik ham til at le. Hvordan i himlens navn nåede hun frem til dén konklusion? Hvis man var steril fordi man var engel, ville han da våge at påstå, at han muligvis ikke var den eneste ved bordet som led af dén lidelse.
”Jeg er da ikke steril – ja ikke hvad jeg ved af!” Lo han lidt videre og der gik adskillige sekunder før han kunne tørre det værste af smilet af. NU blev han jo næsten nød til at svare.
”Jeg…” Begyndte han, men måtte lukke munden igen, da han stadig ikke rigtig havde et svar til hende. ”Jeg ved ikke hvorfor. Der kom vel aldrig et tidspunkt eller en situation hvor det føltes rigtigt. Jeg kan godt lide børn, men tanken om at have ansvaret for et… Skræmmende, synes du ikke?” Han trak på skulderen. ”Desuden.. Hvem ville jeg få et med? Et helt kuld uopdragne slangebabyer med Diana, se DET havde været underholdende.” Det var nok åbenlyst at det sidste ikke ligefrem var en ønskværdi situation og mest tjente til underholdningsværdien bare af det billede det gav i hovedet.

Nu kom den svære del så; at finde et spørgsmål til hende. De havde efterhånden været på klubben et stykke tid, og han kunne mærke at alkoholen havde taget sin tørn på hans hoved. Det ville mærkes tydeligere, hvis han begyndte at rejse sig op, men allerede nu var hans sind mere løssluppent og hans tanker bevægede sig steder hen de ikke burde. Nej, han vidste præcis hvad han ville spørge hende om. Noget han havde haft lyst til at spørge hende om, lige siden hendes lykkelige og tryllebindende smil havde været på forsiden af det nyeste sladderblad, som var blevet leveret til Vladimirs villa. Han havde fortalt hende at han ikke havde set det, men helt ærligt, nogle gange var en hvid løgn bedre.
”Du er forelsket i Jason Stark, er du ikke?” Lød det så, uden at hans blik veg for hende. Han var ikke helt sikker på om det var for at få hende til at drikke, eller for at få et svar, men nu var det ude, og det var op til hende at finde reaktionen der passede.
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5228
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   21/2/2016, 21:36

Millicent kunne såmen blive kvalt i en mundfuld luft, hvis hun fejlsank, så hvorfor ikke også noget flydende ? Hun fik hostet færdig og grinede lidt af sig selv, og de to ved sidebordet ,der også havde fulgt med i scenen.

Selvfølgelig var det bare en tom lille trussel hun svingede med. Det havde ikke ændret på en disse om han havde sagt fået eller givet, da hun bestemt ikke delte kys ud til enhver. Det vidste Auriel også, men lige nu som de sad her , kunne hun alligevel ønske der havde været et par stykker mere på listen....bar for at drille ham. Men hun havde en irriterende ide om det måske ikke havde ændret på hendes svar anyway.
" Dit smil siger det hele " mopsede hun lidt, men egenlig var det ok.
Hun havde ikke noget imod at indrømme det...eller jo det havde hun sådan set, men så alligevel ikke. Hun lagde en hånd over sin mave, som prøvede hun at berolige de meget forskellige følelser hans harmløse spørgsmål havde løsnet op for.Hun smilede , da neon røret spandt rundt på bordet, sat i gang af Auriels afslappet hånd.

Hvad Auriel ville svare , da han fik sit baby spørgsmål var hun spændt på, og hendes nye ide om han kunne være steril var næsten ikke til at bære. Så det var godt at han hurtigt fik punkteret den, for ellers ville snakken måske blive mindre muntre?
" Godt ! Jeg var da helt bekymret dér et øjeblik. " hendes blik rettede sig ned af mod bordet, da hun skulle mærke efter, var børn skræmmende ?
" Jeg...jeg tror ikke så meget det er ansvaret for at opdrage og tage vare på et barn, for det tror jeg kommer til en helt naturligt. " svarede hun efter bedste evne, da hun ikke havde egne erfaringer at trække på. " Jeg tror mere det er skræmmende at skulle binde sig til en person,og vide at man ville være det længe....for babyens skyld og selvfølgelig for ens egen. Kærlighed er så.....fragile" sluttede hun af. Ikke at hun vidste meget om det heller- men hun vidste at der var en stribe af knuste hjerter i hver en by.
" Diana? Nåååå Vladimirs søster! Ja, det havde været kønt . Så ville jeg alligevel håbe at de ville slægte efter dig " stoppede hun neon røret, med en finger.
" Nå ....så lad mig se om du har et godt spørgsmål" bredte et stort smil sig ud, men det falmede da lige på en studs, da Auriel en smule kontant spurgte ind til Argentum.
Millicent lænede sig tilbage , mærkede det køligelæder blev presset mod hendes ryk.
Hun slap ikke Auriel med blikket, eneste reaktion var at et bryn var skudt i vejret og læberne presset mere sammen.
" Seriøst ?"
Efter at have stirret lidt på hinanden, blev tavsheden for meget. For anspændt.
Og hun pustede luft ud af næsen, lukkede kort hendes øjne i. Hvor VAR den engel dog bare besvær,og, var han ikke ? Kunne han ikke spørge om h Orsan man klarede hygiejne 'på den tid af måneden ' når man var ude at jage og boede i en skov ? Neeeeej neeeeej, han skulle bore i Argentum. Problemet var at hun ikke kunne se hvad han ville opnå, med at smide det efter hende , og det betød hun blev lidt usikker nu. Hun kunne drikke ja....men ville det ikke bare blive tolket som et ja ? Det kunne også være et 'hvad kommer det dig ved ' og den version var hun virkelig fristet til at gå med. Millicent havde ikke truffet en beslutning om hvad hun ville sige, det var på ingen måde gennemtænkt- for selv hvis hun havde fået tid til at tænke , så virkede det provokerende på hende , når det kom på den her måde.... " Auriel...jeg har lige mødt manden, og ja han er fascinerende og...en god person. Jeg vil gerne indrømme at jeg føler mig tættere på ham , end mange andre men der er ikke en romance mellem Jason Stark og jeg, og vi har ikke kysset og jeg er ikke fra hans sociale lag . "Ikke at hun egen,og troede at Argentum ville have noget imod det , men derfor var det jo stadig sandt . de udtalte ord var bløde og under kontrol. En smule mere hårdt lød det da hun gav emnet dødsstødet..." Er det svar nok, eller skal jeg drikke ?" Hun skævede mod rørene, de var stadig fristende at hælde indebords for Argentum var ikke et emne hun havde lyst til at debatte yderligere, og hvis Auriel skubbede på ville hun gå under bordet meget snart for hendes læber var lukket nu.

Uanset hvad han ville sige, ville hun bagefter skulle diske op med et nyt spørgsmål.
Millicent følte sig lidt....ør i hovedet...alkoholen var begyndt at kunne mærkes og Roselia sov en dyb dyb tornerose søvn, og det var rart at vide hun ikke ville dukke op og lave ballade. Een ballademager var nok !
" Nå men så det min tur... Hvad skal jeg så finde på til dig ? ... Ok fortæl mig hvad det er du har gjort dengang du fandt ringen , hvad er det der er så forfærdeligt at hun ikke vil dele det med mig ? " måske blev han den første der ville drikke og ikke kunne svare på et spørgsmål ?

_________________
Tilbage til toppen Go down
Online
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Such A Rush - Auriel & Millicent   

Tilbage til toppen Go down
 
Such A Rush - Auriel & Millicent
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 4Gå til side : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» ... er tegn på regn ... - Millicent
» Indbydene aften - Millicent
» Hjerternes Fest ~ Millicent
» Here I Am ~ Millicent
» Utopia - Millicent (!)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: