IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 I dare you! (Phoenix)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: I dare you! (Phoenix)   28/1/2016, 14:49

S: Las Vegas, En klub
T: Aften
O: Folk?
V: Køligt.

@phoenix


Gaden var som altid fuld af liv, når det først blev aften. Tyve, dansere og fest-dyr krøb frem fra deres huler og missede mod månen, før de sneg sig rundt i gaderne som myrer. For Sean var det ingen undtagelse, natten var trods alt hans legeplads. Tiden for tyverier og tiden hvor hele byen vrimlede med skygger han kunne bruge. Natten var bare det tidspunkt hvor han bedst kunne komme rundt.
På denne kølige nat var han klædt let på. Modsat mange af sine kollegaer, foretrak han noget lidt løsere tøj, når han ikke var på opgave. Derfor var han også iklædt nogle sko, et par mørke bukser og en løs T-shirt. Mere havde han ikke brug for, for han stod alligevel sjældent stille. Las Vegas var som altid lyst op af alle sine neonskilte, der alle blinkede om kap. Slet ikke en by for folk med epilepsi, det var helt sikkert.
Ud af alle de tilbud der var i byen, valgte han en klub i aften. Han havde været på en dansebar, et kasino...En helt almindelig klub ville give ham lidt afveksling. Og minimerer risikoen for at han blev genkendt af nogen som helst.
Derfor trådte han ind i en af dem. Den lune luft slog ham i møde, godt blandet med lugten af sved, folk og meget andet han slet ikke turde kategorisere. Han skar en kort grimasse og lod blikket glide over lokalet. Klubben var rimelig besøgt i dag, men ikke så meget at man ikke kunne nå rundt. Han lod hånden glide over det mørke, korte hår før han begyndte at finde sin vej op mod baren. På vejen kom han forbi et bord med nogle folk der nok havde fået lidt for meget at drikke. Hans blik gled over dem, de lignede ikke nogen der gemte på de største værdier og derfor gik han bare videre. Han var altid på udkig efter noget at slå fingrene i, han kunne slet ikke lade være. Det var jo hans liv og hans overlevelse, han havde givet sit liv til det, sin hverdag. Man blev ikke en umbra ved at sidde på sin røv hele dagen. Han havde fået sin betaling for den halskæde, han havde taget fra Augustus og den havde givet ham midler nok til at leve de næste par måneder, men han havde snart brug for noget større, så han kunne tjene endnu flere penge. Han vædede let sine læber, da han trådte om bag en mand, der så ud til at have lidt mere at give af, men som var mindst lige så fuld som dem ved bordet. Han usikre gang gjorde at han hele tiden var ved at falde og netop som han var ved at glide...Greb Sean ene arm om manden og hev ham på benene igen.
"Tsak!" hilste manden, før han snublede videre og Sean med et lille smil kunne gemme pungen i en af sine lommer. Som tak for hjælpen havde manden nok intet imod at give en drink eller to, vel?

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   28/1/2016, 17:23

Beklædning: en stram rød kort kjole, højhælede sorte sko, en sort lille håndtaske.

Den unge varulv var helt rundt på gulvet. Mere end hun havde været før… måske var det sorgen der slog ind over hende? Eller var det varmen og den pumpende mængde alkohol hun havde? Eller var det noget helt tredje?
Musikken slog mod hendes tromme hinder og fik hendes ben til at vibrere, og fødderne til at danse. Klokken var ikke ret meget, måske efter 20 eller mere… men Phoenix havde mistet tidsfornemmelsen efter hendes 6 drink og 16 shots… men alkoholen forsvandt forholdsvist hurtigt grundet hendes evne.
Roligt flirtede hun med en ung mand og lokkede ham til at give hende en drink på hans regning. Roligt snakkede hun med ham indtil Phoenix kedede sig lidt for meget og gik sin vej. Ikke at den unge fyr ville kunne huske Phoenix, da han var blevet meget påvirket.

Da aftenen rigtig brød i gang, lod Phoenix det lange hvide hår glide ned over hendes ryg og ned ad hendes slanke krop. Hun dansede som galt det hendes liv, hendes krop dansede forførende til musikkens rytme, til hun fik øje på en simpel fyr… og dog, noget mystisk lå over ham. Hendes dans stoppede ikke, men hun fortsatte med at bevæge hendes krop, og prøvede hun at komme hen mod fyren.
En lidt for fuld mand vaklede forbi ham og det så ud som om den mystiske fyr hjalp ham. Rolig gik hun forbi manden og prøvede at komme hen til fyren. Hun rystede hovedet mildt og rodede op i hendes hår og lod som om hun var fuld. Hun vaklede over til fyren og grinede hysterisk. ”Hejii!” grinede hun og lagde armene om halsen på ham for at finde balancen igen. Med et fjoget grin så hun ham roligt i øjnene, men svajede lidt.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   28/1/2016, 17:47

Musikken var høj og larmende. Hans trommehinder blev næsten blæst væk...Eller sådanne kunne den nogen gange virke. Han var dog forholdsvis van til miljøet, ikke fordi han selv var den store fest-type, men fordi der ofte var lette ofre for hans lange fingre.
Han nåede baren og lænede sig tungt ind over den klistrede overflade, mens han viftede med pungen han lige havde snuppet, for at få opmærksomhed. Bartenderne havde dog travlt og han lænede sig afslappet op af baren, mens han ventede. Han fik dog ikke lov til at stå længe, for en kvinde med langt, hvidt hår opsøgte ham. Hun virkede ung, men takket være at visse racer levede evigt og deres kroppe kunne gå i stå når som helst, var det ikke til at sige om hun faktisk var så ung, som hun så ud. En pige, i hans øjne. Men visse folk voksede hurtigt op i det miljø der var efter atomkrigen, der havde givet dem al den radioaktivitet. Hvem ved? Måske kunne hun ligefrem være en god tyv. Hendes krop var slank, og ud fra hendes dansende bevægelser, ganske smidig.
At hun slog armene om ham og kom lidt for tæt på med hendes fugtige ånde, der stank af alkohol, fik ham til at svaje i ryggen, bagud, som han søgte efter frisk luft. Hans hænder lagde sig om hendes arme og prøvede at få hende til at slippe igen, mens han smilte svagt til hende.
"Er du ikke lidt for ung til at drikke din hjerne ud på den måde?" kommenterede han, velvidende alle unge folk gjorde det. Endelig fik han bartenderens opmærksomhed og bestilte en Mojito. Blot fordi de smagte såååå godt!

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   28/1/2016, 18:46

Phoenix hørte blidt hans stemme og smilede. ”for ung? Må jeg være fri?” grinede hun og glemte helt at spille fuld. ”hovsa.” grinede hun og blinkede til ham. Hun slap ham hurtigt. ”måske er jeg lidt halv ung… men helt ærlig hvor skulle man ellers få lidt sjov i livet?” hun rystede stille på hovedet og bad om en brandbil med udrykning.
Roligt begyndte hun at flirte med bartenderen og fik drinken gratis. Hendes røde øjne søgte spejlbilledet i baren. Dette var ikke den unge ulv som hun engang havde været. For bare et år siden havde hun været i The Wolf Clan… med Kumma, og hendes brødre… nu var alt væk.. hendes venner var døde, hun havde mistet sin titel som Leder for ulvene, Militsen havde truet hende på livet, Jayden var død… alle var døde eller forsvundet.
En klump voksede i halsen på hende og tårerne pressede på, men som hun plejede tvang hun dem væk igen. Den drink som Phoenix havde bestilt blev serveret for hende og roligt tømte hun glasset. Hun rakte ned i sin håndtaske og trak et bundt penge sedler frem, og lagde nogle drikke penge til fyren der havde serveret for hende.
Hun lagde pengene tilbage i tasken og trak en lille kniv frem hun blinkede til fyren en enkelt gang mere og gik om bagved baren.
Hvis der ellers havde været nogle ædru mennesker ville folk have opdaget hende, men tja… hvis man ikke en gang kunne stå på sine egne ben, var det langt fra sikkert nogen ville lægge mærke til hende. Dog var bartænderen ikke så glad for at hun stod hvor hun gjorde ”Du må ikke være her omme! Forsvind her fr…” hans ophidsede stemme synede hen og blev slap, med et glubsk grin skubbede hun il den stakels bartænder og gik hen mod kassen og låste den op med de nøgler hun havde taget fra den nu, halvt døde mand.
Med hurtige fingre snuppede hun et bundt sedler, og gik ud fra baren med hastige skidt. ”vi ses måske.” sagde hun og proppede det store bundt penge i hendes lille taske.

Fyren der inde havde vagt hendes interesse, men det måtte ikke blive mere end det for hende, hun havde ikke brug for nogen…
Efter at være kommet ud i den kølige natte luft tog hun sine høje sko af, og lænede sig op ad muren. Dette var ikke noget hun gjorde normalt… eller folk kom ikke så ofte til skade ved det hun gjorde… Mens tankerne kørte rundt i hendes hoved kom hun i tanke om hvordan Kumma mon ville have reageret på det hun havde gjort lige nu.. igen for gud ved hvilken gang.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   30/1/2016, 12:00

Han fik sin drink og lod den fremmede mands pung betale. Han nippede til den, før han så over på den unge pige eller kvinde igen. Hvad end hun skulle kaldes? Folk gjorde selvfølgelig hurtig karriere her omkring. Det hårde liv tvang folk til det.
Der hang noget sørgmodigt over hende. Hun drak ikke bare for at have det sjovt, fornemmede han. I hvert fald ikke kun der for. Og da det hele kulminerede i en større scene, mente han blot at han havde haft ret. Hvorfor give penge, for så at stikke nogen ned og stjæle flere penge? Det forvirrede ham lidt. Men det var vel ligegyldigt. Hans problem lå i at han hadede konfrontationer og vold. Han sad med fingrene om sin drink og var måske den eneste der var vågen nok til at vide hvad der faktisk var sket...Og hvad skulle han så gøre ved det?
Han rejste sig, efter pigen var gået. Han maste den fremmede pung ned i hånden på en der så nogenlunde frisk ud og bad ham ringe efter noget hjælp. Han sagde det lavmælt, men alvorligt.
Manden endte dog med blot at stå og stirre frem for sig...For Sean blev væk. Som ved et magisk trylleshow forsvandt han og brugte skyggerne til at få sig selv udenfor. Han endte med at stå næsten ved siden af pigen fra før, med armene over kors og se op mod himlen.
"Der findes måder at stjæle på, hvor ingen vil opdage det og ingen kommer til skade" Sagde han så. Hans stemme var ikke bedømmende, ikke hård. Den slags gjorde han sig ikke i. Han drejede hovedet og så over mod pigen igen. Var han blevet blød?
Ham, den ensomme ulv! Eller...dæmon...Men det var jo en talemåde.
"Nogen vil snart ringe efter hjælp og så kommer der nogen, der kan hjælpe manden. Næste gang vil de ansætte vagtmænd til døren og indenfor, for at give deres ansatte mere tryghed. Men for den rigtige tyv, vil de ikke udgøre en udfordring. Hvis du er villig til at skade folk, for et par sedler...Der findes en vej hvor du kan få fingrene i meget mere, uden at skade nogen som helst" Fortalte han og var oprigtig nysgerrigt over hvordan hun ville forstå det. Hvis han ikke tog meget fejl, måske ville hun bare blive småsur og vende ham ryggen. Men så kunne igen i det mindste påstå han ikke havde prøvet at gøre noget for dette anarkistiske samfund.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   1/2/2016, 19:16

Phoenix så op fra jorden da den fremmede fyr kom hen mod hende. Hun lyttede stille og roligt til hans stemme og lukkede øjnene i mens hun svarede. ”Jeg ved der findes andre måde at stjæle på.” roligt rystede hun på hovedet og så hen på ham med sorg i øjnene. Det var ikke første gang hun dræbte, men dette havde været meget tæt på.
Normalt dræbte hun på afstand eller slog folk ud, måske skadede dem eller noget der lignede, men ikke med knivstik så tæt på. Den smule samvittighed hun havde ramte hårdt når den endelig var der.
Da han åbnede munden igen smilede hun svagt. ”Om der er vagter eller ej, jeg skal nok få fat i det ene eller det andet.” Hun tænkte kort over hvordan hun skulle gribe det an. Han havde lige stået og indirekte give hende undervisning i at stjæle fra andre uden at blive opdaget.
Hun skubbede sig stille ud fra muren, og stillede sig over for ham med hovedet let på skrå og store øjne. ”Tilbyder du mig at give en form for undervisning i at stjæl?” hendes øjne strålede svagt af glæde, og jog den dårlige samvittighed på flugt.
Hvis han rent faktisk tilbød at hjælpe hende, ville han være den første. Måske ville hun kunne komme i kontakt med sit menneske igen? Eller ville dette bare være et falskt håb? Den sidste der havde tilbudt at hjælpe hende havde stort set vendt hende ryggen… eller havde tvunget hende til at fjerne sig fra Alpha pladsen.
Militsen havde sine goder, men også sine ulemper. Det bedste af det hele var at hun ikke behøvede at koncentrere sig om pengene… hun fik en pæn portion hver måned på omkring 550.000… men hvorfor hun stjal var nok fordi hun helst ville have tankerne et andet sted…
Det bedrøvede blik viste sig kort i hendes øjne, da hun kom i tanke om de forskellige der havde forladt hende for at komme et bedre sted hen, eller bare forsvundet. Selv som helt lille havde Phoenix ikke ret mange, ikke hvad hun kunne huske af… De få minder Phoenix havde fra barndommen var ikke lykkelige. Eksperimenter som var blevet udført havde givet hukommelses tab og ar på sjælen…

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   3/2/2016, 10:53

Der fandtes skoler for tyveknægte, der skulle blive professionelle. Små, skjulte områder, hvor tyvene kunne skabe et fællesskab og uddele erfaringer. Han havde selv deltaget i en, engang og hver gang han kom forbi en, spurgte de altid om han ikke ville tage imod en lærling. Han havde altid sagt nej, han ønskede ikke at oplære nogen. Ingen af de studerende havde virket interessante eller med specielt talent, alle havde de fået en plads på skolen og der fandtes andre der kunne hjælpe dem. Han ville helst rejse og arbejde alene, uden at skulle tænke på andre, uden at blive forstyrret og uden at leve med et påhæng af kluntede bevægelser, larm og besværligheder. Alligevel havde han introduceret Augustus til hans verden, nærmest indirekte begyndt at vise hende livet som en tyv, selv om hun endnu ikke selv var en og måske næppe ville ønske at være det. Og nu stod han her og fortalte en fortabt unge at der fandtes en anden måde at gøre tingene. Hvorfor?
Fordi hun virkede så fortabt, fordi hun mindede ham om ham selv, da han havde været omkring hendes alder. Fortabt, sørgmodig. Og fordi han selv havde fået lov at vælge.
Han så ned på hende, da hun stillede sig foran ham og spurgte direkte ind til det. Han kunne ikke bare efterlade hende på en skole nu, hvis hun faktisk ønskede sig dette. Han ville have givet sig selv et ansvar, som han skulle leve op til.
Pointen var også hun allerede kunne noget og han ikke behøvede at undervise hende helt fra starten.
"Det gør jeg...Men på en betingelse. Ingen kommer til skade" svarede han roligt og så tilbage på hende, uden at vige. Han havde ingen planer om at redde hende, at give hende noget specielt, at give hende mening...Han anede slet intet om den slags eller om hun havde brug for den slags. Og dog, hvis hun havde brug for at stjæle, uden at slå ihjel, kunne han hjælpe hende.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   3/2/2016, 12:53

¬¬¬¬¬¬Phoenix så overrasket på ham, og smilede fra det ene øre til det andet. ”Mener du det virkelig?” hendes brede smil svandt lidt da an sagde der var en betingelse… hvorfor var der altid betingelser ved sådan noget? Hvorfor kunne hun ikke bare gøre som det… hendes tanker stoppede og hun kom i tanke om det faktisk var ham der havde tilbudt at undervise hende, så måtte det jo også være på hans betingelser. Det virkede fair.
”Okay, det lover jeg.” sagde hun stille og tvang smilet væk, men hendes røde øjne lyste stadig meget klart, og overvældende. Tænk at et væsen i denne hårde verden faktisk tilbød at hjælpe? Måske var verden slet ikke så slem som hun havde troet.
Hendes taske brummede og Phoenix så undskyldende på manden. ”Den her skal jeg lige tage..” mumlede hun og fik fisket en trådløs øresnegl op. ”Ja?” svarede hun koldt og gik nogle få skridt væk fra fyren. ”husk vores aftale i weekenden.” lød en kvindestemme i den anden ende af røret. ”jeg ved det og jeg skal nok komme.” mumlede hun stille og sukkede irriteret. ”TIL TIDEN!!” Skreg kvinden nærmest. ”Jeg ved det.” sluttede hun og lagde øresneglen ned i tasken igen.


Hun så omkring sig og så på de mange mennesker som vandrede forvildet rundt i gaden. Hendes hjerte hoppede afsted og hendes fingre kriblede for at komme i gang. ”Hvornår begynder vi?” spurgte hun stille og lignede kort en normal 16 årig pige. Den sidste der havde givet hende omsorg var Kuuma… da han tog hende med til The Wolf Clan.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/2/2016, 19:52

Han gav hende lov til at tage sin...øresnegl...Eller hvad man skulle kalde det. Opkald var nok det mest rammende, faktisk. Han lænede sig afslappet op af væggen, med den ene fod mod væggen, mens han så sig lidt omkring. Hans blik blev snart hevet op mod himlen igen. Hendes smil...Det var underligt. Dette var en kold og trøsteløs verden, hvis man ikke var en del af et eller andet fællesskab. Næsten alle fællesskaber trænede og passede på deres egne, men hvis man stod udenfor...Så var det bare ærgerligt. Der var intet med at gå ned af gaden og hilse på hinanden. Intet med en afslappet samtale over en øl eller noget så jovialt som det. Ikke fordi det rigtig var ham alligevel, men altså...
Han prøvede på ikke at lytte, selv om det var svært at ignorere hendes ord. Ikke at han kunne høre hvem eller hvad der blev sagt i øresneglen, dog. Dog gav det ham en ide om at hun dog havde en eller anden form for planer eller måske arbejde i forvejen. Så længe han ikke fik sat sig selv i en skadelig position, med risiko for at blive fanget. Flere folk ville nok gerne have fingrene i ham, når det kom til stykket.
Da hun var færdig, så han blot på hende med et lille smil, stadig ikke helt sikker på om dette nu også var den bedste ide i verdenen. De skulle vel ikke til at følge hinanden i hælene...Vel?
Han slog let ud med armene og stillede sig ordentlig op igen, så han gled lidt væk fra væggen.
"Hvad med det samme? Dog ikke lige her. Du har gjort nok opmærksom på dig selv, som det er, selv om ingen så ud til at bemærke dig yderligere" Svarede han. Hvor skulle han begynde? Kun øvelse kunne gøre mester. Hun kunne noget af det basiske...Gik han ud fra? Han var faktisk i tvivl, da hun mere eller mindre bare var vadet ind og havde taget hvad hun ville, uden den mindste smule finesse! Det var faktisk en hel fornærmelse mod hans profession...
"Hvor meget kan du i forvejen?" spurgte han i stedet. Ja, lad dem starte der!

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   25/5/2016, 20:19

// @Sean beklager det har taget så lang tid, men her er et svar!! :D //

Phoenix lyttede med store øjne og så næsten undskyldende ud. Et blidt nik fik de lange hvide lokker til at bevæge sig blidt og hendes smil faldt sammen til en lidt spøjs grimmase. Spørgsmålet ramte hende med en voldsomt kraft. Ikke lige noget hun havde forstillet sig, at han ville spørge om.
”Øm… Jeg tror jeg kan det mest basale? Æh, ellers… um, jeg er pænt god til at sikke af og forsvinde i mængden…” mumlede hun svagt og bed sig nervøst i læben.

Hun kiggede hurtigt op da hun hørte noget i baggrunden. En dyb herre stemme, rungede i gennem gaden og gav hende myrekryb. Blodet isnede under hendes hud, og hun greb fat i trøjen på Sean. ”Undskyld.” Mumlede hun svagt, og hendes øjne så roligt op på ham. Hurtigt trak hun ham indtil sig og lagde panden på hans bryst, så hendes hår faldt ned og skjulte hendes ansigt.
Den ubehagelige stemme kom nærmere, og nærmere. Hendes hænder begyndte at ryste og hun knugede ham ind til hende. ”Undskyld så meget for det her.” Hviskede hun hæst og sank en klump på størrelse med et æble. ’han finder mig nu… det er ude med mig, fuck…’ tænkte hun og klemte øjnene i.
”HVOR ER HUN?!” Brølede stemmen og forsvandt i en anden retning. Det store brød var drejet af ind mod by midten. Et lettet suk undslap hendes læber og hun lagde hovedet tilbage og slap den unge mand. ”Beklager meget, men kan vi komme lidt væk nu? Jeg har en lille lejlighed et stykke væk, så kan jeg skifte og… få styr på mine nerver.” Hun smilede svagt til fyren og så lidt ned. ”Jeg fik aldrig fat på dit navn.” lød det forsigtigt over hendes røde læber.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   4/6/2016, 09:32

Han var slet ikke til den slags. Han var en enspænder! Og pludselig...Pludselig klemte denne lille, farlige skikkelse sig ind til ham. Han stod lidt paf og gengældte ikke rigtig noget af det, omend han lod hende være. I stedet gik det snart op for ham at det hele hørte sammen med den mandestemme de hørte. Hans øjenbryn gled lidt sammen. Han var ikke en fighter, han var mere en der stak af, så snart noget trak op til ballade. Et eller andet sted, burde han så overhoved beskæftige sig med pigen? Det var som om...Der lå en aura omkring hende. Om ensomhed, om fare.
Men når det kom til stykket, var han ikke i stand til det. Pigen havde allerede fortryllet ham, om det hele så var den reneste manipulation for at fange ham, slå ham ihjel eller andet sjovt.
Hans ene hånd lagde sig tøvnede mod hendes ene skulder. Hvad burde han gøre? Han var klar på at gribe hende i armen og løbe...
Men så forsvandt stemmen igen og hun klamrede sig ikke længe ind til ham,som en forskræmt lille pige. Han så ned på hende og var ikke sen til at slippe hende igen. Trods alt var han ikke så meget for intimitet og berøringer.
Til sidste sendte han hende bare et lille smil. Søgte hun beskyttelse? Så havde hun valgt den helt forkerte. Han var en kujon af største skuffe. Men det fandt hun vel nok ud af før eller siden!
"Ja, lad os komme væk. Ingen af os ønsker sig vist yderligere ballade lige nu" bemærkede han og ville følge hende hjem mod hendes lejlighed, såfremt hun ville vise vej.
De kunne vel snakke videre der...Gik han ud fra.

//Helt okay xD

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   4/6/2016, 12:54

”Cool.” sagde hun svagt og begyndte at gå. Hvad skulle hun gøre hvis manden kom igen? Det lignede ikke at fyren havde i sinde at hjælpe hende hvis han kom igen.
Hun begyndte at nynne en sang, i mens de gik. Ikke en bestemt sang, nok mere en melodi fra en fjern tid, men som klingede godt i hendes øre. ”Okay… ikke noget med at kommentere på mit sted…” mumlede hun svagt og gik ned af en sidegade. En lille dør viste sig på venstre side, og hun åbnede den forsigtigt. ”Kom.” sagde hun lavt og åbnede døren helt op.

Det var en lille lejlighed. Møblerne var gamle og grimme, køkkenet var et rod, og gulvet var ikke til at se for bare ting. ”Beklager meget, men ny lejlighed var ikke noget der stod øverst på listen… dog tænker jeg på at købe en i næste måned… eller ”købe”.” sagde hun og lavede anførselstegn med fingrene foran købe.
Med et blev flere stearinlys tændt, samt en gaslampe i loftet. Bare uden videre. ”Æhh… Yup velkommen til.” mumlede hun og snuppede en stak tøj som lå på hendes køkkenbord. ”to sekunder så kommer jeg lige igen.” Hun pilede ind i et rum som lå ved siden af og smed tøjet på hendes seng.
Det var sjældent Phoenix brugte denne hule her. Den stod for det meste tilgængelig for de ulve som strejfede rundt i gaderne, imens hun selv brugte en af de andre lejligheder hun havde. Pengene fra militsen gav godt, men hun var ikke ret meget for at vise sig frem for fremmede. Hun vidste at hun ville blive brugt som en form for guld-ægs-høne, hvis gud og hver mand vidste det.
Den stramme kjole blev hevet over hendes hoved så den hvide manke faldt ned over hendes skulder og tatoveringer. Roligt snuppede hun en sports bh, og et par skinny jeans og hoppede i det. Da hun kom ud af rummet, brummede hun og satte sit hår op, så noget af den store tatovering kunne ses. Det cirkulære mønster var ubeskriveligt. Phoenix havde aldrig set nogen med samme form for tus. Og hun kunne ikke huske hvornår det var hun havde fået den… eller hvem der havde givet hende den. ”Øm, jeg fik aldrig fat i dit navn?” sagde hun henkastet og kiggede i et skab. ”AHA!” jublede hun og hev en top frem som hun tog over hovedet, og vendte sig rundt. ”Er du sulten? Tørsigt? Nysgerrig?” sagde hun stille og gik hen mod ”køkkenet”.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   6/6/2016, 12:54

For nogen der slet ikke ejede en lejlighed, kunne det da ikke falde ham ind at kommentere. Han sendte hende bare et lille smil, før han fulgte efter hende ind. Hun var så livlig og til tider alligevel som et barn. Et barn der kunne dræbe, hvilken verden, ikke?
Han lod tungen glide over læberne, da han trådte ind i hendes hule af en lejlighed. Mørk, proppet og beskidt. Eller, rodet fik ham til tænke på det som beskidt. Ikke at det gjorde ham noget, han kunne næppe klage, når han sov hvor der lige var plads. Eller låste sig ind hos de rige, når de ikke var hjemme og brugte deres senge. Hver sine lyster, ikke?
Selvfølgelig ringede de til politiet, men problemet var at kunne man kalde det et tyveri, når sengen var brugt og der var taget et bad - men intet manglede? Sean var ikke dum. Han stjal kun for dem han ikke sov hos. En slags...Betaling, vel.
Grundet han brugte så meget tid alene, snakkede han heller ikke som et vandfald. Derfor lod han hende blot forsvinde ind for at skifte tøj. Det faldt ham på ingen måde ind at lure...Sex tiltrak ham ikke. Måske som den eneste mand i verdenen.
Mens hun var væk, tog han en lille runde i rummet og vurderede hendes ting. En vane af hans. Hvad var noget værd? Noget så ud til at indeholde våben, men han rørte ikke ved det, da våben ikke lige var hans gebet. Til sidst sukkede han svagt, før han vendte sig om mod hende igen, da hun trådte ind.
"Hhhmmm...Nysgerrig, tak" svarede han så og fulgte efter hende over mod køkkenet. Han lænede sig op af en væg, så han hele tiden kunne se på hende. Han havde bemærket det med lyset, men havde været hurtig til at gætte hun nok havde en evne med det.
Var det musik man kunne høre et sted i komplekset? Sikkert. En dunkel bas kunne høres et sted.
"Så...Hvem flygter vi fra?" spurgte han så som en start.
"Oh...Og du kan kalde mig...Auriel!" Han gav aldrig sit rigtige navn til nogen som helst. Og navnet Auriel var lidt en joke, efter han havde hørt og mødt ærkeenglen. Det ville han sikkert intet have imod, hvis det endelig skulle blive opdaget. Næppe fordi det ville...Selv om han skyldte englen en tjeneste, havde han ikke hørt fra ham. Så godt det samme.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   6/6/2016, 14:36

”Nysgerrig siger du? Hvad vil du vide?” sagde hun stille og stak hovedet ind i køleskabet for at se, om der rent faktisk var noget at spise. ”JEG,” sagde hun og trak hovedet til bage fra det stinkende køleskab. ”Flygter fra folk jeg gjorde sure… men de havde information som jeg skulle bruge.” hendes øjne virkede, langt fra fjentlige, nok nærmere venlige og forstående.
Mange væsner havde spillet på hendes ”gode” side, ikke at der var en længere. ”Når man pisser mig af, brænder man sig på ilden.” et lille ubehageligt grin listede sig udover hendes læber, og i et kort øjeblik, lignede hun en psykopat. Men lige så hurtigt som det var kommet, forsvandt det igen. ”Det er en større bande som har rod oppe mod nord, nogle bæster til varulve.” snerrede hun og sukkede. ”Men det er slut, ikke mere bæst til mig.”

Da han sagde hvad hans navn var, prøvede hun at holde de værste lyde og ord for sig selv. ”Den Auriel? Altså den bevingede ting som ødelagde… øm jeg mener, som ændrede verden som den var?” Hendes smil virkede falskt og lignede en grimmasse… men hun tænkte sig kort om. ”Du er ikke Auriel… Jeg har set ham…” hun gik rundt om det smalle køkken bord og smilede skævt.
Phoenix havde været ude og snuse rundt, selv de steder hun ikke måtte. Et af de steder var hos militsen, de havde haft en mappe på hvor der stod fortoligt. Det var ikke meningen at hun skulle have kigget i den. Men billderne fangede hende. det var kun en person som var i fokus på dem, og navnet Auriel stod flere gange nede i hjørnerne på billederne. (Dette er aftalt med admins - @Auriel og @Millicent)
”Hvem er du?” små gnister slog rundt i rummet, og stearinlysende blafrede kraftigt.
Hendes røde øjne havde et svagt orange skær, og hendes smil var ubehageligt, men med et var det hele væk, og hun trådte nogle skridt tilbage fra ham. Hendes øjne var store og skræmte. Hendes hænder fløj op til hendes mund, og hun mærkede en klump i halsen. ”Undskyld…” hviskede hun og vaklede længere tilbage. ”Jeg… jeg ved ikke hvad der gik af mig… undskyld…” hun kiggede rundt. Hvad skulle hun gøre? Hvad skulle hun sige?
Ulven i hendes indre, vandrede rundt. Den ville ud, og det var den der havde haft kontrol over hende. ’Phoenix, luk mig ud. Kom nu! Vi har det så sjovt sammen. Forestil dig den frygt vi kan jage ind i det afskum af en dæmon som han er!’ ulven snakkede til hendes underbevidsthed, men hun ignorerede den, og rystede på hovedet. ”Jeg… jeg… jeg…” løb hen til skabet og flåede nogle glas ud fra et skab. Febrilsk famlede hun efter nogle piller, men bøtten var tom. ”Jeg.. øm… jeg… undskyld… Det øm, du burde træde væk.” Rystelser gik igennem hendes krop, og hun smilede svagt til ham. ”Uanset hvad der sker, så… ikke klap mig okay?” hendes øjne viste den ekstreme smerte, som gik igennem hendes krop. Siden hun havde mistet hendes kobbel, havde ulven inde i hende været ukontrollabel. Hun havde skiftet på må og få, og været på ”mission” for militsen...

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me


Sidst rettet af Phoenix 9/6/2016, 19:23, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   8/6/2016, 17:37

Han smilte bare svagt. Brænde sig på ilden - Han fangede pointen. Hahahaa, right? Hans egen humor var lidt anderledes, men hver sine lyster, vel.
Normalt, hvis folk var problemer, stak han halen mellem benene og skyndte sig væk. Han var ikke engang bange for at indrømme det - han var ikke en fighter, han var en tyv. Hans evner lå i at fiske ting ud af små fælder eller bryde igennem låse, ikke i at lege ninja i mørket. Så det var vel også grunden til at han ikke med det samme reagerede på alarmklokkerne, der langsomt begyndte at ringe bagerst i hans hoved. Fordi han selv havde foreslået at hun kunne være hans lærling. Han skulle virkelig passe på med at sige det og undersøge folk noget bedre, før han gav det tilbud fra sig. Eh.

"Oh, right, han er berømt nu..." bemærkede han roligt og så op mod loftet et øjeblik. Han fulgte kun med i den sladder, der snakkede om rige folk der havde fået et nyt smykke i deres samling eller noget i den dur. Resten gik ind af det ene øre og ud af det næste. Faktisk fulgte han generelt ikke meget med i hvad der ellers skete i samfundet omkring ham, måske fordi han ikke rigtig følte sig som et medlem af det.
"...Men derfor kan jeg jo også være en Auriel, det er jo ikke fordi han har eneret..." Han var midt i at sende hende et smil, da ilden flammede op. Hans øjenbryn gled op i panden på ham og armene gled fra hinanden, da anspændtheden samlede sig i hans skuldre og gjorde ham klar til at flygte, skulle der blive brug for det.
Hvorfor gik folk så meget op i navne? Det var over hans fatteevne. Det var jo ikke fordi et navn indeholdte en skjult viden om hvem man var alligevel. At bruge mange navne sikrede hans identitet. Alle fik et nyt navn og selv om han til tider fløj rundt i navnene, var det skam det hele værd. De fleste i branchen gjorde det samme eller forstod hvorfor. Augustus havde endda gjort det til en tradition mellem dem, at hun prøvede at gætte hans rigtige navn, hvad han næsten fandt helt hyggeligt.

Han var faktisk helt og aldeles på bar bund.
Han havde levet alene i lang tid og var ikke god til folk. Så hvad gjorde man af en ung pige-skikkelse, der åbenbart ikke vidste om hun skulle slå ham eller ej, som vedblev at snakke usikkert og skræmt?
Han vidste det ikke. Og igen ville han nok bare være taget af sted, hvis ikke det var fordi han havde lovet at give hende en chance. Han skar en lille grimasse. Hvorfor lige ham? Hvorfor ikke en eller anden...Som kunne hjælpe hende eller noget? Men nejnej, det skulle være den mand der mindst kunne gøre noget for hende. Det var skæbnens ironi - se, det var til at grine over! Senere.
"Hvis du ikke kan kontrollere dig selv, bliver du aldrig en god tyv" bemærkede han, selv om det næppe var hvad hun fokuserede på nu. Men hvad ellers kunne han sige?
Han trådte helt over til hendes rystende skikkelse og lod med vilje sin overkrop presse sig ind mod hendes krop et øjeblik, da han med stor elegance greb en af bøtterne. Han trådte lidt væk fra hende igen, men kun for at studere navnet på pillerne i lyset. Junkie også? Han havde ikke taget piller siden...
Siden dengang. Noget han helst ikke ville tænke over nogensinde igen.
Det føltes forkert.
"Sikker på du ikke bare har brug for et stort kram?" foreslog han roligt og satte bøtten fra sig. Han vidste hvor man kunne få flere. En tur ned i byen, et fikst lille tyveri i en højt sikrede butik, fordi alle ville have piller. Og bum! For ham var det en fin lille udfordring. Ikke det sjoveste, men udfordrende nok til at være sjovt. Og dog følte han ikke for at sørge for hun fik flere piller. Uanset hvad, var piller aldrig svaret. De var bare kemiske løsninger, noget der virkede midlertidigt, til man fandt en rigtig løsning.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   8/6/2016, 20:54

”Ja han er berømt.” snerrede hun og viste sin perlerække af hvide tænder. ”Hvis du tror du kan løbe om hjørner med mig, kan du godt tro om igen.” hun lignede et dyr. De glubske, kolde øjne, den foroverbøjede stilling, og fingrene som trak sig sammen som klør.
”Men fair, hvis du hedder Auriel, så hedder du vel Auriel.” Hvislede hun gennem de sammenbidte tænder.
Aldrig før havde hun hørt om en anden Auriel, eller noget der lignede. Men der var jo heller ikke nogen, som hun havde mødt, som hed Phoenix, så det kunne jo lige så godt være sandt… ik? Hendes hjerne vendte og drejede det i hovedet, og hendes tunge smagte på det… det føltes forkert… han hed ikke Auriel, eller det var i hvert fald det hun prøvede at overbevise sig selv om.

”Det er ikke noget jeg er bekymret for lige nu.” gispede hun af smerte. Da han kom hen mod hende gjorde hun store øjne og så forvirret ud. ’hvad laver han?! hvad har han gang i?! forstår han mig ikke?’ tænkte hun og mærkede pludselig hans krop mod hendes.
”Hvad har du gang i?!” hviskede hun svagt. Hun kunne mærke den bløde hud under hans trøje. Den svimlende fornemmelse af hans duft, samtidig var der en blanding af noget ubehageligt over den. ”Han er en dæmon.” hviskede hun næsten lydløst, og mærkede hendes tunge glide over hendes læber. Dust var også en dæmon, men anderledes… hvad var forskellen? At hun kendte Dust, og ikke ham? Eller noget andet?

Da Auriel, gik lidt væk fra hende igen, tog hun en dyb, men smertefuld vejrtrækning. Han gav varme, noget hun ikke havde følt længe. ”Det er smertestillende,” mumlede hun. ”Det hjælper på det her.” Rolig pegede hun på sig selv.
Et højt knæk gav genlyd i gennem huset, og et halvkvalt skrig kom var Phoenix. Hendes arm vendte i en forkert retning. Endnu et knæk lød, efterfulgt af et hult dump. Hun var gledet ned af køkkendiskens side og sad på gulvet, med et ben som lå sjovt foldet sammen under hende. ”Nej, et kram kan ikke gøre noget godt.” gispede hun og prøvede at sende ham et smil. ”Bare lov mig du ikke går i panik, og hun er ikke farlig… Eller, ikke klap mig med mindre jeg selv går hen til dig.” mere nåede hun ikke at få fremstammet, hele hendes krop knækkede, og knækkede.
Hendes hud boblede og knoglerne blev længere og knækkede gang på gang. ”Jeg slipper hende løs nu… vær forsigtig.” mumlede hun svagt og døsede hen.
Hår voksede ud over det hele. Klør kom frem fra hendes fingre, og en hale voksede ud. Tøjet sprækkede og hendes ansigt blev langt. Det eneste der forblev det samme var hendes øjne, og den hvide pels, der nu dækkede hele hendes skikkelse.

Det store dyr rejste sig op og rystede sig. Det prægtige hvide bæst, så rundt og fik øje på Auriel. Den lagde hovedet lidt på skrå og satte sig tungt ned. Hun var stor. Større end de almindelige ulve grundet hendes Alpha-gener. ’Ven?’ tænkte ulven og fik vækket Phoenix’es personlighed. ’rør ham, og jeg finder noget sølv, og gennembore os begge to.’ Lød det i ulvens hoved.
Ulven rejste sig rolig igen, og målte omkring 160 høj fra gulvet, og til hovedet. Den bevægede sig roligt hen til ham og snusede blidt ud i luften. Den fnyste. Helt klart Dæmon, men hvilken slags, var ikke til at vide.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   8/6/2016, 22:12

Ja, han havde det faktisk fint med at tage en berømt mands navn. Det passede, mente han. Han var jo selv lidt berømt, de færreste vidste det bare. The Shadow eller blot mestertyven, manden der havde fået en fjer fra en ærkeengel. Rygterne var mange og han havde fundet det svært at leve sig ind i sit nye liv, fuld af forventninger men heldigvis også fulde af mere arbejde. At tjene penge var hans mål. At opnå noget var hans mål. Derefter ville han gå på pension...Hvis han kunne holde fingrene for sig selv. Eller hvis folk betalte virkelig godt...Eller hvis opgaven var virkelig udfordrende...eller...
Jah. Eller måske gik han slet ikke på pension alligevel.
Han slog let ud med armene og trak på skuldrene. Det var ikke hans problem hvis folk ikke troede ham eller mente det var godt nok. Hvis hun ikke kunne lide det, kunne han sagtens gå.
"Ellers vælg et navn selv. Navne betyder intet for mig, jeg tror jeg har heddet det meste alligevel..." Bemærkede han og sendte hende et skævt smil.

Han så over på hende da det lød som om hun sagde noget. Var det til ham? Tydeligvis ikke, for hun vendte sig ikke eller gentog det ikke. Hans øjenbryn gled en smule sammen i undren. Han ønskede ikke ansvaret...Aaah! Hvad skulle han dog?
Han havde en fornemmelse af hun virkelig prøvede at skræmme ham væk. Med ilden, med det skiftende humør, med sine ord og advarsler...Og nu, åbenbart fordi hun...Skulle et eller andet.
Han måtte indrømme han ikke brød sig om det. Alligevel blev han blot stående og kiggede, til den store ulv pludselig var der - for den var virkelig stor. Som en lille hest! Ikke at han gjorde andet end gå et lille skridt baglæns...Når det kom til stykket, stolede han på sine evner til at stikke af. Faktisk var han en af de bedste til det. Selv ikke en ulv kunne lægge kæberne om en flygtig skygge. Og det var netop det eneste, der gjorde han til tider opsøgte nogle ting han ikke burde, især fordi han ikke havde trænet sig i kamp på nogen som helst måde.
Men når det kom til stykket, var han virkelig bare typen der tog lidt let på tingene og nød tilstedeværelsen - i hvert fald når han var sammen med andre. Det var det indtryk han ønskede at give. Hvilket også var grunden til at han bare sendte hende et lille smil og langsomt slog ud med armene, for ikke at forskrække hende.
"Nææh. Hvad kan du ikke? Ild, ulv, sikke en talentfuld lille en!" bemærkede han. Han havde engang mødt en der kunne forvandle sig til en form for sfinks eller noget i den dur. En stor ulv kunne ikke overraske i sammenligning. Selv om, inde i den lille lejlighed, var det lidt overdimensioneret.
Var det at den snuste det samme som han måtte klappe den? Han havde lyst til at sætte hænderne i pelsen, for den så blød ud. Derfor rakte han forsigtigt den ene hånd frem, som når man introducerede sig til en hund på gaden.
"...Må jeg?"

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 07:25

Hans stemme overraskHans stemme overraskede hende og hun viste kort tænder. ’han ser nu ud som en lækkerbisken, kan jeg ikke bare tage en lille bid af ham?’ tænkte ulven, og sukkede dybt da et rungende nej, brølede gennem dens hoved. ’okay, okay, okay.’ Fnyste den og rystede sin store pels, så det hele bølgede.
Bemærkningen hang i rummet og ulven fnyste af det. Phoenix kunne lege med ild, nogle dæmoner kunne forvandle sig til sand, og andre kunne blive til de rene skygge. Ulven kunne… forsvinde? Eller blive et endnu støre bæst med flere tænder, tykkere hud og et aggressivt temperament… Det var ikke altid lige underholdende… langt fra. Ulvens tanker satte følelser i gang hos Phoenix. ’Er det virkelig sådan du har det?’ ulven ignorerede Phoenix og holdte sin opmærksomhed. ’hvis du irritere mig længe nok, får du at se hvad jeg ellers kan.’ Tænkte ulven og fnyste kort og kontant.
Den rolige hånd der rakte ud mod hende så underlig ud… eller underlig var ikke lige ordet, men der kom en duft fra den som ikke var almindelig. Hendes fintfølende næsebor dirrede en lille smule, da hun snuste til den. ’han er en underlig dæmon… har vi mødt ham eller nogen som ham før?’ Phoenix svare nej. De havde ikke mødt en som ham… Måske var han virkelig en speciel fætter, en Auriel?
Ulven luntede tættere på ham, så han kunne røre ved hende. Lidt af en hund var hun nu altså. Der var intet bedre end at blive kløet diverse steder, eller jagte et eller andet… bare ikke biler, alt andet end de dimser som kunne køre hende ned…
Den hvide pels var ikke filtret på nogen måde, og var ufattelig blød. Der var dog flere gange, den ikke havde været så ren… men det var gerne under kamp, eller hvis hun havde været uden i skoven. Det store bæst satte sig tungt ned og gav Auriel, et stort ulvesmil. Tungen hang ud og halen bumpede blidt mod gulvet. ’kom så. Klap mig så vi kan få det overstået.’

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me


Sidst rettet af Phoenix 9/6/2016, 19:16, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5233
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 15:38

@phoenix og @Sean, sorry at forstyrre jeres emne-jeg er her bare med en service oplysning da det er relevant for eventet- der er hvisken i krogene om at ærkeenglen hedder Auriel og er kommet tilbage, men der er MEGET få personer der faktisk ved hvordan han ser ud ! Så den skal nok lige tænkes ind her- med mindre man har mødt Auriel og fået ham til at indrømme han ER ærkeenglen ( enten ingame eller aftalt det over pm ) så kan man altså ikke lige bruge den vinkel ;)
'

Og så der lige et par ekstra ting...mest til den lille skønne ulv :)
Phoenix, din ulv kan hverken lege med ild eller tåle ild- når du er varulv og forvandler dig så er du "bare ulv " og ikke andet !! Vi er nød til at holde en smule fast i de grundlæggende tanker .
Som ulv er der ingen evner og ild skader både mennesker, sofaer og dyr-selv om man kan kontrollerer det ;)
Det er mere fordi vi prøver holde historie linien , eller er vi på toppen over god kred :)

Bedste hilsner og forsat god emne lyst
Millicent

_________________
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 17:47

//skal nok lige få rettet mine indlæg passer overens med eventet, og min ulv
Takker @Millicent//

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5233
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 17:55

// @phoenix det lyder godt :)
Og tak fordi du altid tager det så fint !
Jeg er sikker på hvis du sender @Auriel en pm så kan i evt finde ud af noget med at kendes hans udseende , hvis det er ? Så skal du ikke ændre den del , og så det bare en husker til En anden god gang ;)
Når vi lige har afklaret det hele så skal jeg nok slette de her indlæg - så de ikke driller jeres tråd , ik :)

_________________
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 19:24

//@Millicent, det med Ulven er nu rettet, og jeg har også fået rettet det der med @Auriel, så det hele skulle gerne være i orden ^^ - Men kig lige i det jeg har skrevet så jeg ikke har lavet koloenorme fejl igen ^^ Desuden, hvad får jeg ud af at være pesimistis over det? that is how the rules are ^^

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5233
Reputation : 42
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   9/6/2016, 21:03

// Det ser umiddelbart helt fint ud nu @phoenix, så i forsætter bare ;) //

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   12/6/2016, 09:56

//Hyggeligt med besøg, Milli ;)//

Spørgsmålet havde været retorisk og han havde ikke forventet at blive vist yderligere. Det hele virkede lidt som et show. Se hvad jeg kan! Og det var underligt. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle stille op med det. Han var normalt ikke så godt til pralhalse, faktisk. For arrogante og know-it-all. Selv kunne han ikke rigtig så meget. Jo, stjæle. Og hans kære skygger. Men ellers havde han ikke lige samlet noget vildt op og var kedeligt gennemsnitligs.
Da han ikke kunne læse tanker, var han uvidende om deres lille samtale. Derfor kiggede han blot på ulven i et stykke tid og da det virkede som om den ville lade sig nusse, lod han hænderne glide igennem den bløde pels. Se, det var lækkert! Den bløde, lune pels! Ikke at han selv nogensinde ville have et kæledyr. For meget ansvar og arbejde. Det var ikke lige ham.
Til sidst rejste han sig op igen og kiggede lidt rundt i rummet. Så hvad nu? Intet af hvad han havde fået vist var særlig praktisk til at stjæle med, så det var jo ikke fordi det ændrede så meget. Desuden var han også fortaler for at man først lærte at gøre det uden brug af evner, fordi man aldrig skulle være afhængig af noget der til tider ikke ville virke eller kunne virke. Personligt var han nok lidt for afhængig af sine skygger, men nu havde han også arbejdet med det længe og kunne gøre som det passede ham. Desuden havde han fundet så godt som intet der begrænsede hans skygger...Ud over et helt oplyst rum. Dem var der dog ikke mange af - Hvorfor skulle folk dog have det?
"Nå...Jeg må nok hellere se at komme videre også..." bemærkede han så til sidst og sendte ulven et lille smil, før han vendte sig om og gik over mod døren. Der var ikke mere for ham her i dag.
"Vi kan begynde om en uges tid. Er det okay for dig? I mens kan du tænke lidt over om det faktisk er noget du vil blive bedre til. Jeg gider ikke arbejde med folk der ikke brænder for det" bemærkede han afslappet.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   25/1/2017, 16:18

Da Auriel snakkede skulede hun svagt til ham. 'Bla bla bla bla..' tænkte hun og lagde hovedet på skrå da han begyndte at gå over mod døren. Dog fik hun fat i den sidste bemærkning og snerrede svagt. 'Jeg skal give ham noget at brænde for.' tænkte hun og luntede in i soveværelset, hvor hun igen skiftede til hendes menneske form.

- En uge senere -

Phoenix havde ikke været specielt meget ude, og skjulte sig for det meste også. Millitsen havde sparket hende ud, og hun var panisk angst for at de ville finde hende og gøre det af med hende.
Vegas var stor og Phoenix havde øvet sig i at forsivinde i mængden de gange hun havde været ude. Blandt andet havde hun fået købt en brun paryk, og nogle blå kontaktlinser så man ikke kunne kende hende med det samme.
Tøjet hun havde i klædt sig var almindeligt. En sort top, brunlædder jakke og et par stramme jeans, samt den mørkebrune paryk og hendes blå kontaktlinser.

Det var begyndt at blive halvmørkt og hun gik ud til boligen hvor de havde snakket rigtigt første gang. 'jeg vil blive bedre til at stjæle ubemærket og forsvinde i mængden.' tænkte hun hårdnakket og åbnede den ulåste dør ind til strejfer boligen.

//beklager jeg først svare nu, men har haft en del problemer IRL :3//

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I dare you! (Phoenix)   

Tilbage til toppen Go down
 
I dare you! (Phoenix)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» //Silas// if you dare
» (ingame leg) I dare you!

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: