IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 In the darkest corner...(Dallas)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 482
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: In the darkest corner...(Dallas)   28/1/2016, 19:07

S: Mafiaens hovedbase, Dallas' rum
T: Midt om natten, omkring 00:30
V: Udenfor er der kølig og fugtigt.

@Dallas

Han havde intet ønske om at dø og holdt sig som regel fra de store organisationer, som f.eks. mafiaen. Han var sjældent ønsker i deres territorium, men sandheden var at han havde gjort mange ting i Las Vegas det sidste stykke tid, de fleste involverede forskellige tyverier, der havde givet mere eller mindre penge. Problemet var bare at han nok kunne overleve med de små fangster, men at han var trænet til de store og hvorfor skulle han aldrig udnytte det? Han havde brudt de sidste par dage på at studere mafiaens hovedbase, velvidende det var et ganske farligt sted. Han hadede konfrontationer og at kæmpe var ikke hans forte, så det gjaldt om at komme hurtigt ind og hurtigt ud igen. Han havde gået rundt om basen, så tæt på han kunne uden at vække mistænksomhed, mens han havde mærket efter skjulte rum og skygger, han kunne bruge. Nu, en uge senere, havde han endelig taget chancen.
Det var midt om natten og udenfor var der køligt, en smule fugtigt. Han var klædt på til opgaven, helt i sort og i noget tøj den på en gang sad tæt og på samme tid ikke forhindrede ham i at bevæge sig rundt. Og vigtigste af alt, ikke larmede. Nogle sko, nogle bukser og en trøje. Det hele af noget lunt og praktisk materiale der sikrede størst mulige bevægelsesfrihed. Om den ene fod sad hans eneste våben, en lille dolk, der på samme konto også fungerede som et værktøj, når han brød ind hos folk.
Han havde kort, mørkebrunt hår, der i aften strittede til alle sider. Hans mørkegrå øjne skinnede i det svage lys, da han brugte skyggerne til at komme indenfor, uden at sætte gang i nogle alarmer og uden at blive set. På det punkt var det virkelig en styrke og hans evne havde virkelig gjort ham god til sit job. Den var også grunden til at han faktisk turde den slags arbejde, som han gjorde. For når der kom problemer, kunne han altid forsvinde med største lethed. Ingen kunne jo gribe fat i en skygge, kunne de vel? Ej hellere se den. Han smilede svagt, som han teleporterede om bag nogle vagter, der stod og snakkede om et eller andet.
Han nåede igennem nogle rum, der ikke rigtig indeholdt noget af værdi. Han kunne ikke slæbe på noget der var for stort eller tungt, han måtte gå efter de mindre værdier, om hvilket de også ofte var mere værd.
Han nåede ind i et rum, der virkede lidt større end nogle af de andre. Hans øjne gled over det mørke rum, for at sikre der ikke gemte sig unødige fælder eller nogen lå i en seng og sov...Og begyndte så arbejdet med at kigge efter gemmesteder for værdifulde ting. Hans hjerte hamrede en anelse hurtigere end normalt, men det skyldtes blot den sædvanlige spænding ved arbejdet. Det gjaldt jo om ikke at blive set!
Hans fingre fandt noget småt, noget rundt og han holdt genstanden op. En lille ring. I mørket havde han svært ved at se om der var noget specielt ved den, men hvis han ikke tog meget fejl, sad der en form for sten på den. Chancen for den var ægte var der, så han betænkte sig ikke yderligere, da han gemte den i en lomme.
Hvem vidste? Måske blev det alligevel en dejlig nat!

_________________

Tilbage til toppen Go down
 
In the darkest corner...(Dallas)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: