IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Dæmonlederen er væk!? [Nyhed]

Go down 
ForfatterBesked
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Dæmonlederen er væk!? [Nyhed]   29/1/2016, 13:44

Demonlederen er væk?

Mit navn er James Hamton, mig og mit journalist-hold har gennem længere tid nu hold øje med det fort hvor dæmonlederen Makuro skulle have sit hovedkvarter/hjem. Men efter at have holdt øje med fortet gennem længere tid må vi nu fastslå at der vist ikke er nogle hjemme!

Sådan lød starten på en radio oplæsning der fortalte om hvordan fortet hvor Makuro og hans hær havde holdte til nu stod tomt tilbage. Man kunne forstå på radio oplæseren at det virkede som om de alle bare var forsvundet ud i ingen ting, uden spor af hvor hen. Alt lys på fortet var slukket, alle bål var udbrændt og alt mad forsvundet.

Efter at have holdt øje med fortet havde James og hans mænd bevæget sig ind i fortet for at tage et kig på det indefra. Inden for stod alle møbler intakt og det havde endda set ud som om der var dækket op til aftensmad i storsalen. Efter længere tid inde i fortet havde flere at journalisterne rapporteret at de kunne høre stemmer og lyde fra skyggerne, dog kun en som havde hørt noget han kunne forstå ”I hører ikke til her.” man kunne høre at oplæseren gøs ved tanken om et nu måske hjemsøgt fort.
Oplæseren forsatte ”Hvor længe havde lederen og hans mænd været væk? Hvor var de dog henne? Det vides endnu ikke…*kort pause* Men en ting er sikkert, dæmonerne står på nuværende tidspunkt uden leder!” Og med det sluttede oplæsningen og radioen fortsatte med sin sædvanlige musik.


Makuro og hans mænd havde fortaget et oldgammelt ritual med nogle oldgamle artefakter som han havde fået fingre i gennem viden fra sin guilde ånd. I et forsøg for at forbedre ham og hans mænds styrke og forbindelse til skyggerne for at lave den bedste skyggehær som verdenen nogle sinde havde set.

Men der var et eller andet som gik galt, om det var informationerne eller artefakterne som var forkerte var Makuro ikke sikker på. Men en ting var sikker, ham og hans mænd var ikke blevet stærkere og de var bestemt ikke i hans hemmelige kælder længere… de stod i på en sort ødemark, en ødemark om Makuro kunne genkende fra sin barndom. De var i skygge verdenen, fanget uden nogle vej tilbage trods deres skyggedæmons origin…
//Og med det trækker jeg mig fra dæmonleder posten som i jo nok kunne gætte jer til! :D
Jeg har været alt for inaktiv med emner og med de ideposts jeg ville have haft postet som leder xD
Desuden så kan jeg bruge mit ”besøg” i skyggerne til at revurdere om hvordan Makuro og hans følgere skal være og eventuelt lave nogle ændringer så jeg kan få min krea tilbage og begynde at emne igen! :D

_________________
Mine Tegninger!