IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2
ForfatterBesked
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   23/3/2016, 21:34

Han kunne ikke lade være med at grine, mest fordi han ikke mente nogen af dem var en hund, og han derfor ikke helt forstod hendes ordsprog da han ikke var blevet lært den slags af nogen overhovedet. Han var dog i stand til at regne ud hvad det betød og han smilede bare til hende. Han kunne godt tænke sig at se det ske, men selvfølgelig med hendes forstærkede krop gav det mening hvis hun var i stand til at nedlægge nogen en del større end hende selv.

"Det gad jeg godt se, det må have været morsomt?"

Han blev overrasket over hendes ord, legetøj? Hvorfor troede hun at han så hende som et stykke legetøj? Altså at lege med hende var sjovt og han kunne godt forestille sig at gøre det mere, men at se hende som legetøj virkede som en underlig ting. Det med provokationen grinede han af, og han kunne ikke undgå at se ned da hun sagde det med fristelserne.

"Åhhh legetøj og legetøj... Det er heller ikke det nemmeste, at fokusere på andet, men selv om jeg er uciviliseret er jeg ikke blot et dyr."

Han kiggede overrasket på hende, hun havde vel en pointe lige indtil hun kommenterede på at han måske havde kunnet lide det at han ikke helt havde magten. Han snerrede af hende, et tegn på at hun havde ramt et halvømt punkt men han sagde ikke noget som svar. Han kiggede på hende, hvad mente hun? Hvad var det helt præcist der kunne blive voldsomt? Han var kort en smule nervøs men valgte at slå det ud af hovedet.

"Jeg har intet problem hvis noget går hen og bliver voldsomt, jeg håber blot du ikke kommer for meget til skade."

Han sagde det sidste med et skævt smil, kiggede kort på løven, blottede tænder. Han stirrede intenst ind i øjnene på løven som i et forsøg på at fortælle den at den skulle holde sig væk. Han virkede meget territorial lige i det øjeblik. Han så hende i øjnene som hun spurgte om han var sikker på det var en god ide det han havde gang i. Derfor var hans eneste svar at gribe fast om hendes baghoved og kysse hendes læber igen, han hviskede hende derefter i øret.

"Lige nu virker det i hvert fald som en utroligt smart... Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke skulle, nu hvor jeg har dig hvor jeg vil have dig?"

Han virkede selv en smule mere opkørt og løftede sig en smule fra hendes krop for at få et bedre blik af hendes krop. Han kiggede derefter hende i øjnene. Det her var underligt, følelser han ikke vidste hvad han skulle gøre af. Han havde sådan en lyst til hende. Han kunne ikke forstå hvorfor hun skulle være farlig, fordi han ikke vidste præcist hvad en Succubus kunne.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   28/3/2016, 21:20

Hun trak kort på skuldrene. Det hørte med til hendes job og hendes livstil at uddele et par øretævere nu og da, men det betød ikke altid, at hun morede sig med det. Oftest var det af ren nød - en måde at overleve på, simpelthen. Hvis hun blev afsløret i en undergrundsmission, så skete det gerne, at de gik løs på hende. Det var derfor, at hun havde trænet så meget i sin tid hos The Leones. Hvis hun først sakkede bagud, så var det ikke sikkert, hvor længe hun kunne klare den. Dog, siden hun var ankommet til The Calvarinos Borgen, så havde hendes træningstimer ikke just toppet. Faktisk, så VAR hun begyndt at falde af på den, men hun følte sjovt nok ikke det samme behov længere.

"Nogle gang. Ikke så meget for dem, hvis mås sparkes og arme brækkes."

Kommenterede hun smilende. En smule stolthed kunne da spores i stemmen, men som hun lige havde tænkt for sig selv, så var det blot en af de mange mærkværdige ting, som man måtte vænne sig til på hendes "arbejdsplads". For hende stod valgte mellem det eller prostitution. Hun havde ingen uddannelse eller træningen i andet end forførelse og umbrakunsten. Og hun holdt fast i at, hvis man var god til noget, så gjorde man det ikke gratis. Payne lo stadigvæk ikke med, selvom det ikke virkede som om, at Nocturne havde svært ved det. Faktisk havde han en anelse for nemt ved latter efter hendes smag.

"Kun halvt måske?"


Hun udfordrede ham igen. Hendes øjne blev lige en tand mere fokuseret, og hun smilede tilfreds med tænderne fremme, næsten ligesom et hvæs, da han snerrede af hende. Endelig andet end den sædvanlige latter og overdrevet selvsikkerhed. Dog var hun også forsigtig, da hun ikke vidste, hvad den slags kunne udløse hos ham. Nocturne var allerede over et hoved højere end Payne, så hvis han pludselig forvandlede sig, så måtte hun stole på, at Sawyer ville hjælpe hende.

"Hvis noget bliver for voldsomt, så skal jeg nok selv sørger for, at du ikke får lov til at skade mig."

Snøftede hun fornærmet. Forstod han ingenting? Hun kunne da sagtens passe på sig selv! Især når nu, at han ikke lod til at være særlig meget bekymret. Hun valgte bevist at tolke hans ord i den retning i hvert fald.

Da Nocturne valgte at gøre et forsøg på at skræmme løven med sit blik, ville han bemærke, at løven modsatte sig mange andre dyr. Det var tydeligt, at den fornemmede hans territorial adfærd, men det var også tydeligt, at den ikke fandt sig i det. Øjnene var vidt udspillede, og de tynde pupiller trak sig sammen, imens halen piskede irriteret bag den. Payne fulgte Nocturnes blik, og bemærkede så løven. Hun kneb øjnene lidt sammen, og viftede blidt med hænderne, hvilket fik den til at vende sig helt og lade dem være. Derefter greb hun hans ansigt og rettede det mod sit. Hun gengældte igen kysset, endnu mere inderligt end før, og sukkede irriteret, men med et smil, da han flyttede sig fra hende igen. Hun mærkede tydeligt impulserne fra hans krop, men også hans tilbageholdenhed. Drengen havde ingen idé om, hvad han lavede.

"Lige hvor du vil have mig? Er du sikker? Fordi det virker som om, at du... tøver lidt? Er du bange for mig? Eller... er det noget andet?"


Hun vil have ham til at indrømme det. Aldrig i livet om hun ville lade ham snage lidt i "voksenlivets" glæder før manden indrømmede, at han faktisk ikke havde særlig godt styr på det. Hun lagde armene bag hovedet, og krydsede drillende benene under ham, så hans øjne ikke havde nær så godt udsyn.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   28/3/2016, 22:12

Han grinede en smule med hende, men guidede sig derefter ellers hurtigt videre fra samtalen om det fordi der ellers skete så meget lige nu der fuckede fuldstændigt med hans hoved. Hans krop reagerede på en måde, hun udfordrede, drillende og tirrede ham. Alt imens at hans sind reagerede på en anden måde end hans krop lige nu. Han var ret så forvirret især da det blev bragt op igen med legetøjet, fordi lige nu måtte han indrømme på trods af at han følte sig fysisk overlegen at han var hendes legetøj og ikke omvendt. Hans simple uvante sind kunne ikke finde ud af at forsvare sig mod hende på nuværende tidspunkt. Hans krop og hans instinkter rådede for meget over ham hvilket gav hende så meget magt da hun ikke var direkte ond, alt for god til maskerader eller blot god til at vide hvad folk ville have.

"Kun halvt et dyr, eller kun halvt et legetøj? Det første kan jeg svare ja til."

Han forsøgte på en ret så akavet måde at undgå delen med legetøj. Han var utryg ved situationen, men han kunne stadig ikke få sig selv til at trække sig væk fra hende, ikke nu, han havde hende jo lige der hvor den dyriske side af ham gerne ville have hende, han kunne bare tage hende hvis han ville. Hun var jo hans lige nu! Eller sådan var den dyriske side af ham i hvert fald, hvorimod den menneskelige side var meget mere tilbagetrukken, vidste ikke hvad han skulle gøre, det eneste han vidste var at han ikke bare kunne gøre hvad han ville og tage hende. Det vidste han ud fra hendes attitude var forkert. Det nye kys og den måde hun gjorde det på, han fulgte hendes føring, men forsøgte også selv at tage den.

"Selvfølgelig er jeg da ikke bange for dig! Blot bange for at skade dig..."

Det var hans første forsøg på at sige han ikke havde nogen ide om hvad han lavede. Han kiggede ned og så de krydsede ben. Han vidste jo godt hvad han ville have, så hans hænder søgte hurtigt derned, og greb om hendes ben før han så spredte dem, han holdte sit blik fast i hendes imens. Han forsøgte virkeligt at holde sin attitude oppe om at han godt vidste hvad han lavede. Han var ikke et barn forhelvede jo! Han var voksen, han havde bare haft et mere lukket liv end så mange andre! Han var sur og irriteret, hans krop brændte af lyst men vidste ikke hvordan han skulle håndtere den. Han så hende i øjnene, inden han som et dyr der markerede sig bed hende i halsen efterfulgt af en langt svagere stemme end tidligere.

"Jeg ved ikke hvordan, så jeg er bange for at skade dig..."

Hans øjne søgte hendes, hans øjne brændte stadig dyrisk, og med en hvis styrke sammen med resterne af det territoriale. Det var dog også tydeligt at der sammen med lagde noget, en skuffelse eller noget der mindede om det. Han var nået så langt her, så klar til at give hende dette. Ikke blot fordi han selv ville opleve det, men han ville vise hende, og give hende dette. Han havde ikke været så udfordret eller stimuleret længe. Alt han havde mødt før havde været muligt at klare med hans fysik, men hende her hun udfordrede hans sind, hvilket skræmte ham sammen med at det tiltræk ham. Dette at hun faktisk havde ret i at hun kunne skade ham. Han ville dog aldrig kunne tro på hun ville kunne tage ham i kamp. Hans sind var splittet mellem en tak, og en irritation da dyret kradsede mod indersiden af ham for at få ham til bare at tage hende.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   4/4/2016, 23:56

Og det andet kunne hun svarer ja til. Det var ikke noget, som hun ville sige højt, men det var ikke svært for hende at se og føle, hvor modtagelige Nocturne egentlig var. Hun bebrejdede ham intet. Selv lykkeligt gifte mænd og kvinder, hvis behov blev dagligt opfyldte, kunne have svært ved at modstå en succubus' tiltrækningskraft. Det havde selvfølgelig også meget at gøre med udseende, præferencer og hvor dygtig en succubus man egentlig havde med at gøre. Payne havde dog oplevet tilfælde, hvor hendes racefæller bar evner, som gjorde dem i stand til at snyde andre med hensyn til udseendet. Den slags gjorde, at ofret ville tro, at succubus måske var en bekendt eller en helt anden. Derfor fattede de ikke mistanke før til sidst. Den evne bar hun dog ikke helt. Hun kunne skifte udseende, men ikke på den slags måde. Det virkede 'heldigvis' til, at hun var lige typen for Nocturne.

"Men hvis du virkelig er så dyrisk, hvordan kan jeg så stole, hvad jeg ser nu?"

Hendes triumferende attitude var falmet en anelse, men hun drillede ham stadigvæk. Hun var bange for at, hvis hun gav slip for hurtigt eller lod paraderne falde, så ville han straks overtage - selvom Nocturne ikke virkede helt så sikker på benene, som førhen. Måske hun havde prikket lige rigeligt nok. Det viste sig hurtigt, at hun havde taget fejl. I hvert fald lidt. Det lod nemlig til, at hun havde prikket helt rigtig. Det blev bekræftet, da hun fornemmede et form for 'kald' fra ham. Selvom Nocturne befandt sig over hende, og skulle forestille at have dominans, så var der noget hun kunne spotte dybt i hans blik. Frygt og forvirring. Han var faktisk bange, men ikke så meget for at skade hende. Mere for at gøre ting forkert. Hun strittede ikke imod ham længere, men lod benene være spredt.

"Du skal ikke være bange for at gøre mig noget, Nocturne..."

Hun greb stramt om hans nakke og gispede overrasket, da han bed hende kærligt i halsen. Hun lod ham se hende i øjnene igen, men denne gang holdt hun om hans nakke således, at han ikke ville kunne flytte sig meget højere op end, at deres næsetippe lige akkurat ikke rørte hinanden. Hendes pupiller var små, næsten som med løvens, men runde og menneskelige. En fordel ved Payne's meneskelige udseende var, at det skræmte ganske få, selvom man vidste, hvad hun var i stand til. Det var dog noget, som Nocturne måtte lære på den hårde måde.

"Du skal være bange for, hvem der kan gøre dig noget!"

Og med det sagt nappede hun prøvende i hans underlæbe, med et halv-alvorligt blik, inden hun forenede deres læber. Denne gang lod hun ham ikke slippe så let. Hendes hænder gled op langs hans nakke og begravede sig i det fugtige hår, imens halen gled langsomt ned over ryggen på ham, hvorefter den pludselig satte spidsen blidt imod hans lænd, hvilket formentlig ville få ham til at rykke instinktivt ned imod hende. Hvis han gjorde det, så ville hun presse sig op imod ham, og sno sit ene ben om hans. På den måde ville de næsten ikke kunne være mere tætte, og han ville sagtens kunne mærke, hvor hun forsøgte at lede ham hen. Payne standsede deres kys ganske kort, men blot for at nappe ham i øreflippen inden hun hviskede med en stemme, som slet ikke lød menneskelig et øjeblik. For blød, for sød, for dominerende, for lav og for fjern.

"Gør det så!"

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   5/4/2016, 00:35

Han følte sig alt for fanget, det gjorde ham en smule bange, denne følelse af at han ikke kunne trække sig væk fra hende hvis han ville. Han ville stadig have kontrol, men han havde den ikke mere. Han følte at uanset hvad han gjorde så var det hvad hun ville have ham til, at selv om han var fysisk i stand til at dominere hende så var det præcis hvad hun ville have ham til. Han følte at uanset hvad så var det hende der havde magten. Den følelse var meget anderledes end noget han havde oplevet før, det at være lænket med fysiske kæder var nemmere de kunne brydes. Dette... Dette var umuligt for ham at bryde, det var hans egne instinkter han skulle bryde.

"Du ved ude mærket hvorfor du kan stole på mig."

Han var en smule mere skarp i tonen, som om han var utilfreds, men det var han også til dels. Han var utilfreds med den magt hun havde, men alligevel han var stadig så tæt på hende som han var lige nu. Det var ikke noget han ville gå glip af. Hele hans krop summede efter at have sex med hende, han ville have hende, denne spydige, sexede, tirrende kvinde der lagde under ham. Da han ikke kunne få lov til at flytte sig var hans reaktion at snappe ud efter hende, og hans tænder lukkede sammen lige foran hendes næse.

"Du har allerede gjort en del, tror ikke du har mere, og tro ikke du har gjort noget der skræmmer mig væk!"

Ja han var skræmt men det var også det der var med til at tænde ham og holde ham hvor han var. Han kom med et overrasket støn da hun bed ham i underlæben og så forenede deres læber. han følte sig tvunget til at deltage, og han havde intet imod den følelse af tvang lige nu. Han havde manglen af kontrol, men grundet hvad det var han blev tvunget til havde han det okay. Det var jo alligevel det hans krop gerne ville.  Han mærkede så hendes hale glide mod hans ryg og han sukkede nydende, inden han blev prikket og han rykkede sig tættere på hende, mens han lukkede sine arme om hende også. Hun ville have ham til at gøre det? han var en smule forvirret og faktisk bange for at han misforstod hende men der var vel ikke så meget at gøre end at følge sine instinkter, og de sagde kun en ting.

"Som du nu befaler!"

I et forsøg på at vise at hun ikke havde al magten, eller for at vise at han stadig var hende fysisk overlegen rev han sig fri af hendes grib, og pressede hende hårdt i jorden med et nogenlunde kraftigt greb om hendes arme lige under skulderen. Han lod stadig hendes ben være rundt om ham da det hjalp ham med det han skulle. Han så hende i øjnene, som han lænede sig op mens han pressede sig op i hende. Den følelse der løb igennem hans krop fik ham til at stønne, han søgte derfor hendes læber hurtigt inden hans hofte begyndte at bevæge sig i hurtige bevægelser frem og tilbage. Han kunne ikke styre sin egen krop. Han greb fat i hendes skuldre og borede sine negle i dem inden han slap da han kunne mærke hvad han gjorde og sendte hende derefter et undskyldende blik. Han kunne ikke rigtigt styre hans krop og lyster lige nu.

"FFFuuuuck..."

Hans læber blev igen plantet mod hendes hals som han bed i hende, han var nød til at distrahere sin egen krop for ikke at skade hende for meget, han var bange. Han ville ikke skade hende og han ville endnu mindre være en skuffelse overfor hende.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   5/5/2016, 00:25

Hans ord fik smilet til at vokse frem. Denne gang var det bredt, og afslørede tydeligt hendes åbenlyse følelser. Selvtilfredshed og sult. Sult efter ham. Sult efter deres fortsættende diskussioner der ikke virkede til at have mening eller ende. Men ikke mindst en sult efter noget, som Nocturnr forhåbentlig snart ville lære at være en del mere opmærksom på. Det brede smil fik desuden hendes tænder til at lyse helt op i det svage måneskin. Virkede hjørnetænderne ikke pludseligt en anelse længere en før? Og var øjnene ikke blevet mørkere?

"Sandt. Det gør jeg."

Gav hun ham ret velvidende, at det næppe ville lægge en dæmper på tonen. Han ville være irritabel og umedgørlig indtil han fik, hvad han ville have. Hun skulle bare være sikker på, at han faktisk vidste, hvad det var han søgte. Hun lukkede øjnene, da han snappede af hende, men fastholdte sit smil.

"Du er en utålmodig sjæl, Nocturne. Brug nu ikke al energien før du overhovedet er startet! Så kan vi diskutere senere, hvem der er værst for hvem..."

Hun nød at høre hans glæde. Hans tilfredstillede og behagede lyster, som langsomt blev udforsket. Han var ikke længere i kontrol, og hendes styrke voksede for hvert et kys han gav. Impulserne var overvældende og smittede langsomt af. Og selvom hun havde forsøgt ikke at lade sig rive med, så fandt hun det sværere end ventet. Hun nød hans rå natur og hans konstante forsøg på dominans. Hun vred sig defor tilfreds, da han igen overtog styringen. Og pludselig skete det, som de begge havde ventet på. Det kom faktisk bag på hende. Ikke helt, at hun forstod hvorfor. Måske var det styrken eller intensiteten, som han startede ud med, men Payne gispede i hvert fald højlydt, da han trængte op i hende. Hendes læber fandt glædeligt hans igen, men lykken varede dog kun et par sekunder før hun mærkede ubehag, hvilket fik hende til at hvæse. Hun skulle nok sætte ham på plads, men for nu blev det blot en hurtig påmindelse. Hendes krop faldt alligevel hurtigt til ro, da han atter ramte hendes hals. Hun stønnede tilfreds, og kroppen begyndte langsomt at vugge i takt med hans. Halen kærtegnede blidt hans nakke, hvor spidsen nu og da spjættede let, hvis han ramte rigtig. Payne, hvis øjne var halvt lukkede og uforklarede, var dog dybt fokuseret et andet sted.

Nocturnes unge men splittede sind åbnede sig foran hende, som en åben bog. Følelser, minder og lyster var en overvældende bølge af information, varme og... Mad. Dette var, hvad hun søgte efter i alle sine ofre. Deres inderste. Deres sjæl. Det de aldrig helt ville kunne beskytte. Bestemt ikke i den unge alder, som Nocturne bar. Man mærkede det aldrig. Man mærkede kun følelserne af stor lykke og velbehag. Dernæst en langsomt svindende følelse af energi. Hun ville egentlig ikke skade Nocturne. Hun nød det, og var ikke engang sulten. Men hun kunne ikke lade være. Den friske følelse var bare for meget. Derfor... Bare en lille bid. Nocturne ville højst mærke det som en blid, søvnig følelse, som langsomt blev forværret. Men kun, hvis Payne ønskede det. Lige nu skulle han nyde det.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   5/5/2016, 01:05

Det at have set hendes lyst til ham, eller bare generelt lyst havde været stærkt med til at presse ham ind i det der så skete. Det var svært for ham at modstå hendes krop og personlighed. Grundet hvordan det drev i den retning, gjorde det også sværere for ham at koncentrere sig om mere end det, det var jo en helt ny verden. Han havde allerede på forhånd vidste at han ville kunne lide det, det var som om at hans krop bare havde vidst hvad den ville have, underligt nok. Han svarede dog på det med hvem der var værst for den anden.

"Lige nu, virker du klart til at bringe det værste frem i mig, så ved ikke hvordan det skal tolkes."

Han kunne godt mærke at han ikke længere var i kontrol over hvad der foregik, at trods han selv ville det her, så var det som om det var hende der havde magten over ham og fik ham til det. Han følte ikke at han havde noget imod at det måske var noget hun ville have ham til. Fordi det føltes simpelthen for godt, den måde hun føltes på omkring ham, denne omfavnelse der skabte nydelse i hele hans krop, det var som om at den varme intense følelse nede fra hans underliv fik hele hans krop til at være opmærksom og følsom på alt. Han vidste godt han ikke skulle have sat klørerne i hendes skuldre, det var også derfor han havde undskyldt. Han var nød til at gør noget med hans hænder dog. Det var tydeligt at han ikke vidste hvordan han skulle håndtere det hele, han blev dog en smule roligere som hun tog en bid af hans sjæl og han blev en smule mere søvnig, det kunne ses da han rystede på hovedet som for at ryste søvnen af sig.

Han så på hende, efterfulgt af at han kyssede hendes hals, og så hendes bryst mens hans hænder fandt henholdsvis hendes hofte og ene balde. Han begyndte så at hæve hendes hofte fra jorden i takt med at han trak sig op at sidde på knæ. Det måtte da hjælpe ham med at holde den søvnige følelse på porten. Hans bevægelser var blevet langsommere som han var blevet en smule søvnig, men nu vendte den samme energi tilbage, i hvert fald lige nu. Han skulle ikke virke søvnig overfor hende, det kunne umuligt normalt være så hårdt. Det var jo blot fysisk brug af kroppen, det var han vant til at gøre i mange timer af gangen.

Han virkede på ingen måde til at kunne finde ro, hans krop og sind var et virvar lige nu. Han var så glad go fyldt med nydelse. Han havde en del tanker om, om det han gjorde var godt, og hvad han ellers kunne gøre. Han var jo uerfaren, og gjorde ting ud fra hvad der virkede naturligt at gøre, hvad der virkede til at kunne gøre det bedre for ham selv, og det håbede han gjorde det bedre for hende også. Han løftede sit hoved mod himlen, og lod et dybt støn slippe ud mellem hans læber, inden han greb om hendes nakke med den ene hånd og hev hende op til ham, hvor hans læber fandt hendes hals og med hurtigere bevægelser blev placeret mod hendes læber igen. Han følte en trang til at udforske hele hendes krop med hans egen, en trang til at mærke hende mod sig selv som han fortsatte sine bevægelser. Hans hånd gled fra hendes balde op til hendes lænd, og med nysgerrige fingre gled den på langs hendes hale op til spidsen. Han kunne ikke lade være med kort at tænke om hun nogensinde havde rørt sig selv med hendes hale, tanken i sig selv fik ham til at rødme. Den usikkerhed det skabte at han rødmede hos ham fik ham til at trække sig ud af hende, og lægge hende ned på hendes knæ før han trængte op i hende igen, det blev gjort relativt flydende da han ikke ville undvære nydelsen ret længe. Han begyndte hurtigt at bevæge sig igen, som hans hænder nu gled nysgerrigt fra hendes mave, og henholdsvis op mod hendes bryst og hals, og mod hendes underliv.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   7/5/2016, 01:02

"Du tolker det helt korrekt!"

Lo hun mildt. Det lød efterhånden som om, at Nocturne var ved at fange idéen, som hun havde forsøgte at vise ham fra starten af. Selvom han var stor, stærk og nok så storsnudet, så var han måske i virkeligheden ikke katten i 'forholdet' alligevel. Han var nok nærmere blevet taget godt og grundigt ved næsen. Heldigvis var dette vist en form for straf, som han affandt sig temmelig godt med, men til en anden gang ville han måske tænke sig om en ekstra gang før han lod sig lokke af lange øjenvipper og vuggende hofter.

Payne mærkede godt, at hun måske var startet lige hårdt nok ud. Selvom Nocturne tydeligvis forsøgte at lade det være for let at gennemskue, så led hans krop af en sådan pludselig mangel på energi, at det faktisk satte ham lidt ud af spillet. Hun klagede ikke - bestemt ikke - for det var først og fremmest hendes egen skyld, og selvom han var blevet en tand mere udmattet, så gjorde han et fremragende stykke arbejde med at holdet tempoet... hvis nogen skulle spørger. Alligevel valgte hun at trække sig lidt tilbage igen. Hun lod stadigvæk en svag og ganske mild tilstrømning fra Nocturne til hende stå på, men bestemt ikke i så voldsom en grad, at Nocturne længere ville mærke det - bortset fra bagefter. Dette gjorde også, at hun var langt mere tilstede i nuet, hvilket var lidt af en forandring i forhold til, hvad hun var vant til det.

Hun havde særdeles svært ved ikke også at bryde ud med flere gisp eller lignende. Nok var Nocturne en ny og uudforsket sjæl og krop indenfor feltet, men sjælendt havde hun mærket magen til stamina og kraft. Hans store krop og nysgerrige bevægelser gjorde det svært for hende at holde fokus på det, som hun faktisk også gerne ville have fingrene i. Da han begyndte at trække hende ind mod sig, næsten som ude i vandet, gjorde hun denne gang ikke modstand. Tvært imod svang hun begge ben rundt om livet på den slanke krop, imens fingrene langsomt gled ned den fugtige ryg, hvor neglene efterlod fine røde mærker. Halen piskede sitrede let, da hans stærke fingre gled over den sarte hud, hvor han uden tvivl ville kunne mærke en lidt anderledes fornemmelse en knogle under den. Hendes læber var glædeligt forenet med hans, men atter varede dette igen ikke længe. Hun fornemmede godt et pludselig skift hos ham, og da han trak sig ud, åbnede hun overrasket øjnene helt op og slap ham frivilligt. Da han i stedet valgte at skifte position forstod hun det bedre.

Hendes krop strakte sig tilfreds under hans nye berøringer, som en tilfreds kat, imens fingrene borede sig ned i jorden under dem. Håret, der efterhånden var knap så vådt, bølgede vidt omkring hendes ansigt og kildede de let adskilte læber, hvorfra de forskellige lyde af nydelse og småknurren stammede. Selvom hun utvivlsomt nød dette, så ville hun også gerne give lidt igen. Selvom hun ikke længere havde fuld kontrol over forbindelsen mellem dem, så krævede det ikke en ekspert for at sige, at Nocturne havde svært ved at finde 100% ud af, hvad hun skulle stille op med sig selv. Derfor trak hun hurtigt halen om foran hans mave, og brugte den som en slags stopknap, ved at holde den der. Samtidig drejede hun ansigtet imod ham, og sendte ham et lille smil.

"Vent..."

Hvis Nocturne valgte at stoppe eller bare sænke farten, ville Payne langsomt fjerne trække sig fri af hans greb. Dernæst ville hun vende sig imod ham, og få ham ned at ligge. Hvis Nocturne stadigvæk fandt sig i det, ville hun placerer sig over ham, og efter et par kys ned af hans brystkasse ville hun langsomt begynde at ride ham. Hun ville næppe nå samme hastighed som førhen, men hun håbede, at han ville nyde oplevelsen alligevel. Som Succubus ville hun være lidt af en fejl, hvis hun absolut ikke kunne få folk til at nyde det, som de blev udsat for. Halen svang ophidset bag hende, og næsten som kopierede hun Nocturne fra førhen, røg hovedet bagover, så håret svang bag hende og hendes lavmældte støn røg imod nattehimlen.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   7/5/2016, 11:13

Der var intet tidspunkt hvor nocturne følte at han var i en farlig situation, han følte dog at han ikke var i kontrol længere. Den følelse havde han dog fået sig selv forenet med på følgende tidspunkt, og på trods af hvor ubehageligt det var ikke at være i kontrol, så var det værd for hvad han ellers følte lige nu. Han havde ikke haft nogen ide om at sex kunne føles så godt, men her var det. Den fantastiske følelse af at være så tæt og intim med en anden på en måde der ikke kunne beskrives med andet end ordet wow.

"Nej."

Han kunne ikke vente, han fortsatte derfor bare med at bevæge sig trods hun holdte sin hale som tegn til at han skulle stoppe. Han havde ikke lyst til at vente, men til sidst lod han hende dog få hendes vilje, og han stoppede langsomt. Det var meget modvilligt at han lagde sig ned men han lod det ske. Hun vidste vel hvad det var hun lavede? Han stønnede da hun gled ned over ham igen, følelsen var næsten endnu bedre nu end tidligere. Hans hænder begyndte hurtigt at glide op over hendes krop, han ville gerne vide hvor følsom hun var, og hvilke dele af hendes krop der fik hende til at føle behag. Han ville dog også have kontrollen, han havde det svært ved bare at blive liggende. Han hørte hendes støn, og smilede over det. Han satte sig op, så de var bryst mod bryst, men han lod hende dog stadig være øverst for nu, mens hans læber legede med hendes bryst og hals i et forsøg på at håndtere lysten.

------ Senere ------

Nocturne lagde på græsset ved siden af Payne. Han følte sig fuldstændig smadret, som om han havde brugt en hel dag på at træne. Han havde aldrig oplevet noget så fysisk intenst i hans liv, var det virkeligt altid så hårdt? Ikke at han ikke ville gøre det igen, han var bare overrasket fordi det havde ikke virket så hårdt mens de gjorde det. Nej mens de havde nydt hinandens kroppe havde det faktisk været nem at være aktivt, det var som om nydelsen bare var en drivkraft der gjorde man kunne gøre alt.

"Er det altid så hårdt?"

Han kiggede over på hende, han blev så ramt af en anden følelse, en følelse af at noget var galt, nærmest som om noget manglede. Han kunne ikke sætte en finger på hvad det var, men det var tydeligt at se på hans ansigtsudtryk at han var undrende. Han forsøgte at finde ud af hvad det var. Han var kun sikker på en ting, og det var at hun vidste hvad det var der var sket. Han var derfor nød til at handle inden hun fik sig rejst op, det var klart nemmest at gøre noget mens hun stadig lagde ned. Adrenalinen begyndte at pumpe i hans krop igen, som han med hurtige bevægelse satte sig over hende. Han satte sig henover hendes mave, men satte sig ikke på hende. Han greb så fast om hendes håndled og så hende i øjnene. Hans øjne var blevet reptilske, og små skæl var så småt begyndt at brede sig på hans krop.

"Hvad gjorde du ved mig!?"

Hans krop var ved at gøre klar til kamp, fordi noget havde angrebet ham. Noget havde gjort noget ved ham som han ikke vidste hvad var. Han var derfor sikker på at han nu var nød til at kæmpe. Han kiggede på hende, ikke et vred blik, ej heller surt. Hans blik var undrende og nysgerrigt. Trods hvor ubehagelig følelsen han ikke kunne beskrive var, så kunne han ikke skade hende. Han kunne ikke få sig selv til det. Han havde hævet den ene knytnæve og gjort klar til at slå hende, men han sank den så langsomt igen med et sørgmodigt blik.
Han kunne ikke slå hende, hun havde så vidt han vidste ikke gjort ham noget reelt ondt, slet ikke sammenlignet med den nydelse hun havde bragt ham. Han kunne vel ikke være sur på hende over det? Hans hjerte hamrede stadig kraftigt, da adrenalinen stadig pumpede gennem hans system, og han havde ingen anelse om hvad han skulle gøre. Han blev siddende over hendes mave, og holdte hendes arme mod jorden med den hånd han ikke havde forsøgt at slå hende med. Han brugte lige nu reserver af hans energi han egentligt ikke havde, grundet at adrenalinen gjorde ham det muligt.

"Jeg ved ikke om jeg skal takke dig, slå dig, hade dig eller hvad jeg skal... Det var fantastisk, men af ubeskrivelige årsager føler jeg at du har snydt og bedraget."

Meget kort virkede han skuffet. Han var på et eller andet punkt også skuffet, han havde troet bedre om hende. Men han vidste også godt at han stadig kunne tage fejl. Hvad hvis denne følelse han oplevede var normal for ham, eller måske for alle mænd når de havde sex? Han vidste godt han aldrig ville finde ud af det før han havde prøvet igen. Han så hende i øjnene hele tiden.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   7/5/2016, 16:12

Det var lige før, at hun måtte fysisk gå imod Nocturne for at få ham til at stoppe. Et øjeblik overvejede hun, om det faktisk var det værd, men omsider lod det til, at fornuften alligevel fik ham til at sænke farten lidt. Da hun så sit snit var hun heller ikke sen til at placerer sig over ham. Tilfreds mærkede hun, hvordan han faldt til ro og accepterede den nye stilling, samtidig med, at han begyndte at udforske hende igen. Hofterne, halen, brysterne og halsen var nogle af de områder, som han hurtigt ville opdage, at hun reagerede kraftigt på. Da han satte sig op pressede hun benene let ind mod hans, så hun ville kunne holde balancen, imens hun fortsat holdt styringen. Han var noget højere end hende, og derfor kunne stillingen måske godt virke en anelse akavet, men ingen af dem lod til at ville stoppe af den grund. Hendes egne læber fandt hans hals, og legede med de skarpe tænder i form af små forsigtige nip og blide kys. Sådan fortsatte de begge.

--- Skift ---

Payne lå i det kølige græs på ryggen. Hendes brystkasse hævede og sænkede sig en anelse hurtigere end normalt, hvilket indikerede, at også hun var påvirket efter turen. Det mørke hår lå spredt ud og rundt om hendes hoved som en vifte, imens halen lå slapt ved siden af hende. Hun strakte sig kort, og drejede dernæst hovedet imod Nocturne med et lille smil.

"Det er meget forskelligt... det kommer an på, hvor meget man går til den."

Hun rettede blikket op mod himlen igen. Månen lyste stadigvæk klart, som den eneste lyskilde i nærheden. Udover deres tunge åndedrag, så var der ikke andre lyde i nærheden, hvilket betød, at de stadigvæk var alene. Klokken måtte også være langt over midnat, så det undrede ikke Payne, at folk holdt sig indendørs. Egentlig mærkede hun også tankerne glide hen imod et varmt bad og en blød seng, selvom adrenalinen og den nye energi stadigvæk summede rundt i kroppen på hende. Det samme troede hun gjaldt for Nocturne, at han måske endda ville have en tur til, da han satte sig overskrævs på hende. Hun lo først, men da hun mødte hans blik tav hun øjeblikkeligt. Reptiløjne?

"Hey, hey! Det der er ikke min skyld! Jeg har ikke rørt dig!"

Hun var oprigtigt forvirret. Hun huskede udmærket, hvad han havde fortalt om sin "tilstand", men det var ikke noget, som hun ønskede at se på så nært hold. Specielt ikke, hvis han beskyldte hende for tilstanden, hvilket hun ikke helt forstod. Normalt reagerede folk ikke særlig kraftigt på dræningen, men Nocturne lod til at være en særtilfælde. Mutanter fungerede sjælendt ens med noget lig det man kendte til i forvejen. Da hun så, at han hævede den ene knytnæve for at slå hende, begyndte hun straks at vride sig. Metallet knagede hidsigt i hendes krop, da hun både kæmpede imod hans styrke og vægt.

"Nocturne! NEJ!"

Hun bemærkede godt, at han heldigvis lod til at ombestemme sig, men frygten sad stadigvæk i hende, da hans krop virkede uforandret. Uheldigvis havde hele scenariet også vækket noget helt andet i mellemtiden. Tunge skridt lød efterfulgt af et enormt brøl, og pludselig kom Sawyer flyvende igennem luften, og bragede lige ind i Nocturnes høje krop med forpoterne først, hvilket sendte Nocturne flyvende afsted. Løven landede med et hårdt bump, og blev stående foran Payne klar til at angribe, hvis Nocturne forsøgte på noget igen. Tatoveringerne glødede hidsigt i mørket, imens et gult lys kunne anes svagt fra løvens mål, hvilket afspejlede sig i de blanke kløer, som den stadigvæk havde strukket ud foran sig. Sawyer knurrede advarende, imens Payne overrasket kom på benene, og vaklede hen ved siden af løven. Hendes øjne var vidt opspillede, hvilket indikerede, at hun stadigvæk var utroligt opmærksom på Nocturnes bevægelser, men hendes stemme var derimod en tand mere rolig og næsten undskyldende.

"Det var fantastisk. Sådan vil det altid være, hvis du møder flere som mig. Jeg nød det... du var god... hvilket var rart til en forandring." Hun smilede en anelse mere sikkert. "Men jeg advarede dig, Nocturne! Du føler dig... forvirret. Og tom. Hvilket jeg godt kan forstå. Som Succubus lever jeg af den energi og åbenhed, som du udstråler under sex. Om jeg vil det eller ej, så åbner der sig en form for port ind til dit sjæl, som vi spiser fra... Ikke alle er lige så søde, som de ser ud. Men jeg forsøgte at lade være. At blokere det. Men jeg kan ikke forhindre et lille udslip."

Den uskyldige tone forsvandt, og en alvorlig mine blev i stedet sat op. Hun havde oprigtigt ikke noget ønske om at skade Nocturne. Hun ønskede bare, at han nu lærte sandheden, så han forhåbentlig ville kunne være forberedt en anden gang. En lille del af hende ønskede, at de ville mødes igen, men hendes hoved mindede hende straks om, at det ville være dumt. For kunne han tilgive dette? Hun trykkede sig ind til løvens hvide manke, imens de begge afventende så imod Nocturne.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   7/5/2016, 18:23

Han reagerede voldsomt på mange ting, han var impulsiv og drastisk, grundet han blev en smule bange for hvad andre kunne gøre ham. Han blev meget overrasket over de ting hun sagde men det gav mening, og hendes ord om at han skulle stoppe var også med til at han stoppede. Han havde jo ingen interesse i at skade hende, det havde været skønt jo. Bedre end noget andet han havde oplevet. Hans eneste tanker var nu om det var muligt at denne følelse han havde ville forsvinde igen, eller om han altid ville føle sådan her? Fordi hvis han altid ville så ville han være mere nervøs for at være i nærheden af hende.

Han blev meget overrasket da løven pludseligt kom springende, han burde nok ikke have været overrasket, da det jo trods alt var blevet ham fortalt at den ville beskytte hende. Han blødte en smule fra den ene skulder hvor løven havde ramt ham. Området omkring såret blev også dækket af skæl, de virkede endda en del større end de andre, og såret lukkede sig så hurtigt. Resten af hans krop begyndte at blive mere og mere reptilsk, da han jo lige var blevet angrebet. Han kiggede på løven, og skulle lige til at vise tænder og snerre af den. Men han hørte så hendes stemme og hun begyndte at forklare, hvilket hurtigt havde en effekt på ham, han blev mere menneskelig.

"Det er ikke normalt?"

Han var stadig en utroligt nysgerrig person, så da hun fortalte at det var rart til en forandring at han var god, kunne han ikke lade være med at spørge ind til det. Det hjalp ham også med at blive mere menneskelig igen. Han vidste godt hun havde advaret ham, men hun kunne have været mere direkte omkring hvad der ville ske. Hun havde stadig holdt ham hen i mørket bevidst, hvad grunden var til det vidste han ikke. Han var nød til at vide det fordi det ville have en betydning for hvorfor hun havde holdt selv effekten, hun advarede om, skjult.

"Ja du advarede mig, men du holdte mig stadig i mørket omkring hvad præcis jeg skulle være bange for. Hvorfor?"

Han virkede meget mere rolig nu. Han satte sig ned af et træ som han var landet nogle få skridt fra. Han kiggede over på Payne og løven. Han var stadig ret meget i tvivl omkring hvad han skulle sige og gøre. Han havde ment hvad han sagde tidligere 100% han vidste ikke hvad han skulle overfor hende. Han var nød til at vide mere, han var nød til at kende den fulde sandhed. Fordi han kunne heller ikke undlade at have en smule ondt af hende fordi hun lød til at hun ikke havde kontrol over det selv, hvilket var noget han kendte alt for godt selv.

"Forsvinder den følelse jeg oplever lige nu igen? Kan det du gør skade mig permanent? Og jeg er ked af at høre at du ikke selv kan kontrollere det, som du nok kan se har jeg heller ikke fuld kontrol over alt..."

Han sendte hende et forsøg på et smil, skællene rundt omkring på hans krop var forsvundet, men hans tænder var skarpe og spidste, men som han snakkede blev de mere normale, det eneste der tog meget lang tid om at forsvinde var hans øjne. Da de også blev menneskelige igen lukkede han sine øjne imens det skete og rullede i nakken som om han lige skulle modstå en bølge af smerte eller lignende. Han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv lige nu, men han vidste at han ville have hele sandheden, hvilket betød at han ville blive der så hun kunne forklare det hele ordentligt.

"Kan du forklare mig alt om det? Jeg vil gerne forstå, jeg vil vide hvor farlig du er på det punkt, og om det betyder at jeg altid skal holde god afstand til dig, og andre succubi, nu du har set hvor påvirkelig jeg er."

Han sagde det sidste med et halvt smil, fordi han var bange for at en succubus ville have meget nemt ved at skade ham ved at gøre det der, hvad hvis de faktisk kunne dræbe ham på den måde? Han var nervøs for det, fordi han var så uerfaren var han nok også det nemmere for andre at lokke med jo.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   27/7/2016, 20:25

Payne var både bitter og tilfreds med resultatet af deres samværd. Nocturne havde helt sikkert lært lektien om, at ikke alt kønt var ufarligt. Verden var ikke bygget af gode intentioner. Den var skabt med ideen om at hver mand var for sig selv, og man ville aldrig kunne komme hurtigt nok videre, så man kunne nå toppen en dag... Men selv med de tanker, som hun stædigt holdt fast på, så bar hun også en snert af dårlig samvittighed, som hun ikke kunne ryste af sig helt så let. Om det var hans sårbare og følsomme sind der havde smittet hende lidt, eller det var det sårede udtryk, der gemte sig bag den reptilagtige facade, det kunne hun ikke beslutte. Han havde trods alt lade sig styrer af sine instinkter i en sådan grad, at et rap over nallerne næsten var fortjent. Problemet var, at rappet nok ville kunne mærkes lidt tid endnu. Hun så helt overrasket ud, da han med en yderst menneskelig stemme pludselig spurgte nærmere til hendes liv.

"Nej. Det er ikke særlig ofte, at jeg gør det for nydelsens skyld. Fordi jeg faktisk bare ønsker sex. Ofte er arbejde, og endnu oftere er det mad. Heldigvis er mine måltider de mest charmerende, men ikke mange væsner derude har den helt store respekt for os succubuser... Eller incubuser. Naturens horeunger."

Hun smilede bittert. En af hendes intime første arbejdsopgaver var endt ud i den kommentar. Ung som hun havde været, så var hun blevet ramt temmelig hårdt. Derfor endte jobbet også temmelig blodigt og som lidt af en fiasko. Da løven bemærkede, at Nocturne blev der, hvor han var smidt, lagde den sig også ned. Payne satte sig op af Sawyer, med fronten mod Nocturne, imens hendes ene hånd langsomt strøg løven over manken, som var det en tam kat.

"Fordi en del af mig faktisk ønskede at se, hvad du kunne, udover smarte kommentarer. Havde jeg fortalt dig ligeud, at det her ville ske, ville du så have forsat sådan som du gjorde?"

Da han spurgte hende igen, flyttede hun sit blik. Payne var pinligt nok ikke 100% sikker på, hvordan det fungerede med kroppe, hvis sjæl blev nappet lidt til. Igen var det meget forskelligt fra person til person, men det hjalp næppe at sige til mutanten der nær havde flippet, uden han overhovedet vidste hvorfor. Hun havde ikke lyst til at give ham en grund.

"Du skal nok blive okay igen. Det vil nok tage lidt tid, men jeg tog bestemt ikke nogen stor... 'Bid'... Så du burde ikke være hårdt ramt. Du reagere nok så kraftigt, fordi følelsen er så ukendt. Bare du tager den lidt med ro. Men hey, med dine selvhelende evner, så kan du jo overraske os begge to!"

Det sidste blev sagt med et lille smil i stemmen, som et forsøg på at lette stemningen. Til det med kontrollen svarede hun ikke, men sendte ham blot et medfølende blik. Hun havde meget bedre styr på sine evner end han, men engang imellem lod hun sig mere eller mindre frivillig overvælde, og så kunne det være svært at stoppe igen. Et minut, måske to? senere lod Nocturne endelig til at være faldet helt til ro igen. Hans endelige spørgsmål kom ikke bag på hende, men hun tøvede med at svarer. I stedet rejste hun sig først op, gik over og hentede sit tøj. Da hun satte sig ned, og fik trukket skjorten over sig, følte hun sig mærkeligt nok en anelse bedre tilpas. Hun sukkede, før hun så ham direkte i øjnene. Hun ville næppe give sig selv og andre et dårlig rygte, men Nocturne reagerede klart bedst på sandheden, så den skulle han have.

"Succubuser og incubuser er farlige, hvis de ønsker det... Præcis som med en varulv eller vampyr. Den eneste forskel er, at naturen på forhånd har besluttet, at det skal gå ud over andre, at vi lever. Vi kan frarøve vores offer dets sjæl på sekunder, men vi kan også sørger for de mest fantastiske og eurofiserende følelser, som man nærmest bliver helt høje af. Det der netop gør os så farlige er, at det bliver en kombi vi gør brug af... Og derfor fatter folk sjælendt mistanke. Det er umuligt at sige, hvilke du kan stole på og ikke kan. Du vil nogle gange kunne spotte os på vores aura, men som med mig kan vi samtidig se komplet menneskelige ud og derfor snyde sindet..."

Hun sukkede igen, og så ikke glad ud for at udlevere sig selv og sin race på den måde.

"Hvis vi beslutter at tage en sjæl, og det lykkedes, så dør offeret ikke. De bliver grønsager. Deres sind er knust og suget bort. Teknisk set eksistere man ikke mere... Er det... Jeg ved ikke, hvad ellers jeg skal sige."

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   27/7/2016, 22:00

Det var tydeligt at han havde fået en hvis form for selvtillid af at hun sagde at hun havde nydt det hvilket ikke var noget hun normalt gjorde. Damn tænk at han som aldrig havde gjort noget kunne bringe nogen som hende glæde og nydelse? Han smilede til hende, tydeligt glad for den besked. Men da det gik op for ham hvad hun havde sagt falmede smilet en smule, det var da egentligt ærgeligt da han ikke kunne forestille sig at nogen hun gjorde det med ikke nød det. Han blev også en smule forarget og mere trist over hendes ord om at de blev kaldt for naturens noreunger, de fortjente da ikke det? Alle væsner havde vel en lyst og behov for sex, de var vel ikke forskellige?

"Men hvorfor dog det? Du fortjener da nydelse, så god du er... Og helt ærligt med min viden så ved jeg da at alle væsner lyster og behøver sex, der er i jo ikke værre."

Han satte sig op langsomt, som hun også satte sig op af løven, underligt stadig at sidde sådan her. Begge nøgne. Han sørgede trods deres nydelse af hinanden at dække hans skridt overfor hende. Han havde ikke lyst til at hun skulle se der. Han smilede igen da hun fortalte at hun ville se hvad han havde at byde på.

"Var du så tilfreds med hvad du oplevede, og smarte kommentare var du vidst selv bedre til end mig. Jeg tror faktisk jeg havde fortsat, det har ikke stoppet mig fra at se på dig stadig med en tanke om hvor godt det var, og at jeg egentligt ikke ville kunne benægte mig selv lysten."

Han smilede til hende som han sagde det, han var ærlig overfor sig selv omkring hvad det var han havde følt overfor hende, den lyst han havde oplevet som han så hendes nøgne krop, og især da han så mærkede hendes berøring første gang. Tankerne rodede i hans hoved igen, og han ville væk derfra! Han skulle ikke have lyst til hende lige nu igen!

"Måske det mest af alt bare var en blanding af at jeg havde nydt det så meget, og så den tomme følelse efter jeg var kommet gjorde mig nok lidt frustreret... At bytte nydelse ud med tomhed. Og overraske kan jeg altid!"

Han kunne ikke lade være med at blinke til hende og snappe ud efter hende trods den store afstand imellem dem. Han gav sig så til at lytte til hendes ord omkring hvordan de altid kunne være farlige ligesom væsner han kun troede var noget der eksisterede i fantasi, men hey sådan kunne man jo opdage at man tog fejl altid. Han så også på hende med et blik der var en smule længselsfuldt da hun tog tøj på, han skjulte det dog så godt han kunne. Han rejste sig igen op efter hun havde, og hentede sine bukser, han gjorde intet for at skjule hans erektion denne gang dog.

"Ja og jeg er da glad for at du så menneskelig ud, ellers havde jeg ikke oplevet det her. Og mange tak for forklaringen af det hele, og så skal jeg nok forsøge ikke at lade mig forføre af lange øjenvipper, smukke vuggende hofter og en tiltrækkende personlighed igen som denne gang."

Han sendte hende et roligt smil, som han tog hendes ord til sig og alligevel ikke kunne lade være med at komplimentere hende, hvordan skulle han kunne? Han var alt for ærlig på det punkt. Han gik over til hende efter han havde fået bukser på og hendes skjorten. Han satte sig ned ikke engang en halv meter fra hende.

Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   29/7/2016, 23:40

Hvis Payne vidste, hvor fyldt med selvtillid hendes ord havde gjort ham, så ville han ret hurtigt ende med endnu en flad - en fysisk en i hvert fald. Hun var glad for, at hans første gang havde været speciel, og at hun ikke var et 100% frygteligt minde, men idéen om, at han fik mere godt end skidt ud af dette var ikke en del af hendes oprindelige plan. Hans falmende smil og tydelige medynk for hende, fik hende blot til at vifte afvisende med sin frie hånd. Den anden var stadigvæk travlt beskæftiget med at nusse Sawyer, som spandt højlydt af tilfredshed.

"Vi er værre, fordi vi lever af sex. Naturens nymfomaner er måske mere korrekt? Ingen siger, at man behøver tage det til ekstremenerne, men det handler i høj grad om dæmonens egen præferencer og selvkontrol. En succubus med lav selvkontrol eller høj sult kunne formentlig tage flere ofre om dage og tømme dem helt... Men tak. Jeg synes også selv, at jeg fortjener lidt godt nu og da."


Hendes blik fløj kortvarig ned mod hænderne, som pludselig valgte at dække for hans skridt, næsten som om at deres samtale havde forskrækket ham mod at lade hende se noget, som potentielt kunne udvikle sig til dårlige idéer. Hun hævede kort et øjenbryn, men fortsatte alligevel, da hun mødte hans blik igen.

"Ja, det var det faktisk. Du var slet ikke så ringe af en første gang."

Hun smilede, men himlede så med øjnene.

"Det er jo det jeg siger! Nok har det noget at gøre med, at jeg har et par års erfaring, men mine kemiske stoffer vil altså aldrig helt kunne lade dig være... Selvom du nu selv lader til at forstærke det ved din 'naturlige interesse'."

Hun lagde hovedet en anelse på skrå, og kneb derefter øjnene let sammen som om, at hun forsøgte at se igennem ham. Halen viftede kort, inden den lagde sig til rette i hendes skød, hvor hun pillede let ved den halvskarpe spids.

"Frustrationen er forståelig nok, men overraske? Hvad kan du overraske med?... Udover selvfølgelig dit hudskiftetrick."


Det var ikke nemt at tyde, hvor øm Nocturne var omkring sin transformation, hvad angik det mentale. Derfor hentydede hun ganske forsigtigt til en start, og så måtte hun jo tyde på hans reaktion, om han for det første forstod det, men også om det var rart at tale om. Hans snappen fik hende til at le, inden hun rejste sig. Da hun vente sig om i færd med at trække bukserne op, fik hun godt øje på erektionen, og fnes stille. Hun slog et svirp med halen, inden den pludselig lod til at blive kortere og kortere inden den til sidst forsvandt om bag hende. Der lød et kort 'klink', imens hun lukkede øjnene, hvorefter hun sukkede og slappede af i kroppen igen.

"Right. Det lader jo til at gå rigtig godt. Hvis du en anden gang skal sige det overbevisende, så må du nok hellere forestille dig en død kat eller sådan noget inden da. Men jeg da påskønner ærligheden. Og turen. Og synet"

Hun blinkede drillende til ham, og strakte sig op af Sawyer, som puffede insisterende til hende, eftersom hun var stoppet med at klø ham. Denne gang røg hånden op og strøg ham over snuden, hvilket var ganske belejligt, da hans hoved skulle kontrolleres nu hvor Nocturne igen befandt sig tæt på. Hun lænede dovent nakken tilbage, og stirrede op i den stjernefyldte nattehimmel. Hendes skjorte var ikke fuldstændig knappet, og efterlod derfor et let udsyn til det øverste af hendes slanke barm. Huden skinnede let i månelyset, og uden halen lignede hun igen atter blot en menneskelig ung kvinde.

"Hvad så nu?..."

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   30/7/2016, 02:57

Nymfoman var et ord han ikke ligefrem havde hørt før, Horeunge havde han da det var blevet brugt som skældsord af forskerne der han havde været. Han kiggede derfor undrende på hende. Han vidste ikke om han kunne spørge, men så igen hvorfor ikke. Han havde allerede fået hende til at svare en del spørgsmål han havde stillet, så han kunne vel altid stille et til.

"Nymfoman er ikke just et ord som jeg er stødt på før, men uanset hvad. Bare fordi nogle kan være uforbederlige så skal alle vel ikke straffes og skældes ud for det? Det ville være ligesom at alle mutanter eller sågar mennesker blev straffet grundet hvad for eksempel jeg har gjort eller kan gøre?"

Han var ikke vant til fordomme på nogen måde, så af den grund gav det ikke mening for ham. Han kiggede ned i jorden da hun kommenterede på det med de smarte kommentare. Hun skulle virkeligt til at passe på med hendes drillerier. Det kunne ikke blive ved med at være sikkert for nogen af dem, var han sikker på.

"Det er jo heller ikke helt fair vel. Men så længe du ikke ligefrem udfordrer eller kommer med nogen form for tilnærmelser så burde der ikke være noget problem trods effekten af dit nærvær og kemiske stoffer."

Han kiggede chokeret på hende, da hun spurgte ind til det med hvad han kunne overraske med. Han kunne jo ikke vise hende det, det var umuligt for ham at fremtvinge, og det var alt for farligt for hende alligevel. Han kiggede på hende.

"Hvad jeg kan, er ikke blot hudskifte, men som jeg har sagt jeg vil ikke skade dig. Så af den grund kan jeg ikke vise dig det. Jeg vil også godt sige med det samme, trods hvor meget kontrol du måske kan have over mig. Så er dens lyster helt anderledes. Dens måde at nyde dig på og min måde er vidt forskellige."

Bare det at fortælle det på den måde var underligt. Han var udemærket klar over at den ville forsøge at flå hende i stykker og spise hende. Men hey så længe han ikke blive trængt op i en krop eller fik adrenalinsus så ville der ikke være nogen risiko for at det ville ske at han forvandlede sig til monstret.

"Hey hey, det er ikke fair! Bare fordi jeg ikke kunne modstå dig, eller kan, så kan det da godt være jeg kan modstå andre! Og selv tak, og hvorfor takker du for ærligheden? Og hvad mener du? Og tror virkeligt jeg burde takke mere end dig."

Han kiggede på hende, forsøgte at forstå hendes drillende blink til ham. Var hun ude på at tirre og drille ham igen, eller var det bare sådan hun var? Åhhh hvorfor kunne han ikke være mere vant til folk så han kunne forstå hende, fordi lige nu var han bare forvirret. Især da hun kom med spørgsmålet... Han kunne ikke sige hvad han havde tænkt tidlige og hvad hans krop mente, hun havde jo sagt han burde tage det med ro, men så igen, hun havde også spurgt om han kunne overraske... nej han skulle vise hende at han ikke var så fristelig!

"Det ved jeg da ikke, du skal vel tilbage til hvad end for en by du bor i inden alt for længe? Denne Vladimir du snakkede om tidligere afventer dig vel?"

Han forsøgte lidt forsigtigt at genne hende afsted da han ikke var sikker på at han kunne holde sig selv tilbage meget længere. Det var også tydeligt at hans blik havde hvilet en smule ved hendes åbning i skjorten. Han besluttede sig istedet for at kigge på løven, bedømme dens størrelse og karakteriske træk. Han kunne vel også sige noget om hvad han havde tænkt sig.

"Og så skal jeg nok selv bevæge mig videre til et eller andet skjul jeg kan finde, så ingen kommer til skade ved at overraske mig. Eller jeg kunne overfalde dig istede!"

Det sidste var en sandhed, men det blev sagt i et forsøg på at gøre som hende og komme med en drillende kommentar som en del af samtalen. Men han kunne bare ikke gøre det lige så godt, det virkede nok en del mere seriøst og direkte end hendes velformulerede flabede kommentare som satte hans tanker i gear og overarbejde.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   30/7/2016, 22:13

Payne var lige ved at hæve et øjenbryn af ham, men hun droppede det hurtigt igen. I den korte tid de havde kendt hinanden var det allerede lykkedes hende adskillige gange at glemme det faktum, at selvom Nocturne virkede forholdsvis normal, så var han mentalt og bogligt mange år bagud i forhold til de fleste på hans alder. Specielt når det angik dagligdags-skikke og ordforråd. Hans positive og naive holdning til verden var også som et frisk pust nu og da. Så megen uskyld, og så meget farer i en krop. Derfor forklarede hun roligt videre.

"Nymfoman er et ord man bruger om kvinder, hvis sexlyst er større end det gennemsnitlige. Dem som aldrig får nok, og derfor søger de konstant tilfredsstillelse og udfordring i deres sexliv. Jeg kender ikke ret mange, men de få jeg har kendt, de har sjælendt holdt sig til den samme partner eller det samme køn ret længe af gangen. For partneren er det næsten umulig at holde trit, selvom det måske lyder som en drøm."


Ved hans næste 'spørgsmål' tænkte hun sig om et øjeblik, hvor hun nøje studerede ham.

"Den slags har altid fundet sted i verden, Nocturne. Før væsner blevet opdaget, det vil sige os overnaturlige, så havde menneske det man kaldte 'racisme'. Det vil sige, at man dømte eller ikke brød sig om bestemte hud eller racetyper. Mennesker med mørk hud har næsten altid været de mest udsatte. De var slaver, og selv efter slavetiden, så var der mange der så ned på dem helt uden grund, men bare på grund af én opfattelse som de havde opfundet eller én dårlige oplevelse. Verden forandres, men vores syn på ting gør sjælendt."

Hun bemærkede godt, at han trak sig lidt psykisk bort, da hun drillede ham. Det skrev hun bag øret. Alligevel blev hun lidt træt. Det var ikke ofte, at hun måtte tage så meget hensyn til en person, som hun knap nok kendte. Og selvom Nocturne i høj grad var interessant, så var der faktisk en chance for, at de aldrig sås igen. Hun var ikke vant til at være så omsorgsfuld, og det kunne hun godt mærke på måden, hvor hendes krop hele tiden kæmpede imod de søde blikke og blide ord. Sejren var jo vundet. Hun havde fået sex og mad. Hvad mere søgte hun? En ven, hviskede en lille stemme, men hun slog den hurtigt bort.

"Livet er ikke fair."

Svarede hun blot, men gjorde ikke mere ud af sagen. Da han begyndte at snakke om sin transformationsevne spærrede hun hurtigt øjnene op, og viftede afvigende med hænderne. At han begyndte at forvandle sig og gå amok på hende, som han halvt havde forsøgt for måske et kvarter siden, det var sådan cirka det sidste hun ønskede den aften.

"Wow, wow! Jeg mente, hvad du ellers havde at byde på! Altså... udover øgleshowet. Det ved jeg jo, at du kan. Det er jo ikke nok overraskelse... mere. Og hvad mener du med nyde? Den er måske den hårde type?"


Hun lo prøvende, men latteren døde hurtigt ud og lød ikke bestemt glad alligevel. Payne havde bestemt ikke glemt, hvordan hans opførsel ret hurtigt havde ændret sig i takt med ansigtets forvandling.

"Selvfølgelig. Det kræver bare lidt træning. Men det er da rart at vide, at jeg er din lille svaghed. Og jeg takker fordi at du har været ærlig helt igennem. Den slags skal man lede længe efter. Og lad nu være med at prædike om, at man ikke burde lyve. Løgne er ældre end tiden selv!"


Hun trak benene op, og lagde armene rundt om dem. Sawyer lagde hovedet tæt ind til hende, og selvom hun ikke havde jakken på, som i stedet lå i hendes skød, så lod det til, at løven var nok til at holde den lille dæmon varm. Da han nævnte Vladimir og Las Vegas fnøs hun stille.

"Jo... eller nej. Vladimir er nok stået op nu, men han har så pokkers travlt for tiden, at jeg nok er den person, som han har mindst tid til. Mig er der da styr på."


Egentlig så bemærkede hun slet ikke hintet med hans kommentar. Payne var fordybet i stjernerne, som blinkede så fint over dem, at selvom hun tydeligvis havde smidt en halvtræt kommentar efter Vladimir, så var hendes sind bare på autopilot. Der varede dog kun indtil Nocturne nævnte overfaldet for hende. Pludselig rykkede hovedet sig på plads, og hun stirrede overrasket i hans retning, nu pludselig utilpas ved, at han befandt sig så tæt på. Selv løven lagde ørene ned. Næsten som om, at den forstod, hvad han sagde.

"Du er en spøjs type, Nocturne. Men ja, det må du vel hellere."

Bestemt om, at hun ikke ville tage flere chancer den aften, rejste hun sig fra jorden og tog jakken på i en glidende bevægelse. Støvlerne trak hun op om benene, og Sawyer rejste sig ligeledes. Et lille badge glimtede svagt i månelyset, hvilket klart indikerede Mafians symbol og hendes høje statusrang, hvilket var noget som hun ellers kun bar, hvis hun vidste, at hun fik brug for det. Hun måtte have glemt at fjerne det. Hun lagde en arm om nakken på løven, og kradsede den let i pelsen, imens de begge holdt øjnene skarpt imod Nocturne. Hendes ellers livlige og blide blik fra førhen var væk. Joke eller ej, så brød hun sig ikke om trusler.

"Jamen, så fik du vel lidt ekstra ud af aftenen, Nocturne. Og dog... ikke nogen død krop at tygge på. Det var... godt at møde dig."

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   31/7/2016, 00:41

Han forsøgte at bearbejde hendes ord omkring nymfomaner. han forstod det ikke helt, havde aldrig hørt om ordet eller konceptet, men han vidste slet ikke hvad han skulle sige til hendes forklaring. Hvad pokker betyder det alt sammen, hvorfor var der en mængde af sex der var set som normen? Det gav da ikke mening, han vidste jo at folk var forskellige. Han rystede lidt på hovedet for at vise det ikke gav mening, men nikkede så for at takke hende med det.
Da hun så fortsatte med at fortælle om fordomme og racisme, blev han blot endnu mere forvirret. Han havde kun oplevet forskere som gik op i at alt skulle være slået fast i sten ellers havde det ikke nogen betydning fordi man ikke kunne regne med det.

"Det giver jo ingen mening? Forventer de folk så også at de bliver hadet for hvad andre der ligner dem har gjort?"

Han trak på skuldrende omkring hendes ord om at ting ikke var fair, det der måske mest generede ham var at han kunne forstå der fandtes folk som udnyttede folk via søde ord og forførende blikke som Payne jo lidt selv havde gjort over for ham.

"Jeg ved det, det generer mig bare med tanken om at andre udnytter folk emotionelt..."

Han undrede sig lidt over hendes ord om hans transformation og grinede så da hun sagde at hun jo kendte til det, hun vidste intet, hun havde jo ikke været i nærheden af at se hvordan det var eller hvad det betød for hans omgivelser. Men hvad kunne han ellers end øgleshowet? Altså på det punkt med evner var det jo hvad han kunne samt at heale. Men han kunne vel også andre ting? Såsom at han var utroligt lærenem.

"Du har intet set når det kommer til øgleshowet som du så fint kalder det. Og udover det så healer jeg jo. Og ja meget hård, som i at den nok ville forsøge at rive dig i stykker hellere end noget andet... Men ellers så tror jeg at det jeg kan er at lære hurtigt som du måske har opdaget?"

Det sidste blev sagt en smule flabet og drillende. Han ville gerne gøre hendes humør bedre som han kunne se det ikke var, som hendes grin døde hurtigt ud. hvad var det der skete siden hendes humør pludseligt dalede så meget? Det fik også hans smil og humør til at flade en smule ud.

"Det lyder som meget farlig træning hvis det jeg kan træne med er folk af din slags, som er knap så søde og har tænkt sig at suge min sjæl ud. Og jeg klager ikke over at have dig som svaghed, værre ting findes. Prædike? Jeg kunne ikke finde på det, og nej kender godt til løgn, eftersom at det meste af min eksistens har været en løgn."

Tankerne om hans tid hos forskerne fik ham ikke ligefrem i bedre humør, trods det at tænke på hende som en svaghed var lidt morsomt da han jo som han sagde ikke havde noget imod det. Han kunne dog heller ikke stoppe sig selv fra at grine da hun sagde at der var styr på hende.

"Du virker ellers ikke ligefrem som typen man har styr på medmindre man fysisk holder dig fast? Du virker alt for meget som en fri fugl der vil gøre hvad det er hun vil have?"

Da hun pludseligt blev meget afstandstagende og tydeligtvis virkede som om han havde gjort et eller andet forkert, og nok gerne ville videre pludseligt, så han meget undrende på hende. Hvad var der sket? Hvorfor skulle hun pludseligt videre så hurtigt? han ville ikke have hende til at gå, han nød samtalen og generalt bare hendes selskab. Hun kunne da vel ikke bare gå sådan?

"jeg ved da godt at jeg er spøjs, men du lader stadig til at kunne lide mit selskab? Så hvad er grunden til at du pludseligt lader til at ville haste videre? Hvis kroppen havde været din, så foretrækker jeg oplevelsen i dag frem for at tygge på den, uden tvivl! Samt dit selskab er det mest rolige jeg har haft længe."

Han forsøgte at lede samtalen lidt ind på hvad det var der var sket siden hun pludseligt ville videre, fordi han ville ikke have hun gik.
Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   31/7/2016, 21:09

En hånd gled over det trætte ansigt, op over panden og igennem det tykke, bløde og ikke mindst rodede hår. Payne fortrød lidt, at hun havde bragt racisme på banen, da det var et kæmpemæssig emne, og ofte ganske uforklarligt overfor naive sjæle som ham. Det var nok noget, som han ville komme til at opleve på egen hånd. Specielt som mutant.

"Nogle gange. Så er der også dem, som vælger at stå op for sig selv. Du skal vide, at racisme i bund og grund er håbløst at løse eller forklare. Folk har prøvet i tusindvis af år, og det ville aldrig kunne tælles, hvor mange der er faldet i den kamp. Racisme blandt væsner eksisterer stadigvæk. Vampyrer og varulve er et klassisk eksempel. Ikke så galt som det har været, men stadigvæk."


Hun efterlignede ham ved at trække på skuldrene af hans ord. Mest fordi at hun ikke anede, hvad hun skulle svare.

"Folk udnytter hinanden på alle mulige måder. Tilfældigvis er følelsesmæssig manipulation bare et af mine mange talenter. Kald det overlevelses teknik, hvis det gør dig i bedre humør."


Payne gav sig til at pille ved Saywer's hale. Lang, hvid og lige så blød som resten af ham. Noget af det dyriske som forbandt dem. Da Nocturne roligt begyndte at forklare videre omkring sine evner lyttede hun roligt, imens hun flettede pelsen for enden af halespidsen til løvens store misfornøjelse. Hun vidste godt, at han ikke brød sig om den slags, men lige i øjeblikket havde hun blot brug for noget til at samle tankerne med.

"Lærenem? Alright then. Så synes jeg, at det næste du bør skrive på din hvad-skal-jeg-lære-i-dag-liste, at det næste du skal gå efter er, at du får lært sarkasme..."

Hun stirrede roligt på ham, og selvom der var en spøgende undertone, så dækkede den ikke helt for hendes kropsprog, hvis stil havde ændret sig til noget mere utilpas, da Nocturne begyndte at snakke om, at han ville flå hende i stykker, som om det var ingenting.

"Så start blid ud. Mæng dig med folk, men forsøg ikke at æde dem til en start, så skal de nok holde sig fra dig. Nogle folk derude har rigtig mange folk bag sig. I hvert fald nok til at rive selv dig i stykker."

Hun kunne ikke undgå atter at blive lidt smittet af Nocturne. Selvom hendes humør svang i del gennem denne samtale, så lykkedes det ham ofte ret hurtigt at vinde hendes ømhed og et lille smil frem. Hans baggrund lød tragisk. Mere tragisk end hendes egen. Hun havde bare valgt ikke at se så meget tilbage på sin. Der var også års forskel på dem. Rædslerne havde først lige sluppet deres tag om ham, hvor hun havde gjort sig fri af dem for over 100 år siden.

"Det var godt fanget. Ganske rigtig egentlig... men ikke denne gang. Det her kan jeg ikke helt løbe fra, selvom jeg har prøvet."

Et hurtigt træt smil dukkede langsomt op, før hun pludselig trak sig tilbage. Hun vendte ryggen mod Nocturne, og lænede panden imod den varme løvekrop, som var næsten et hovede højere end hende selv. Hun ville ikke have, at han skulle se hendes forvirrede ansigt, og de tanker og følelser, som han havde skabt og rodede rundt i hos hende.

"Jeg kan godt lide dit selskab, Nocturne... Hvad jeg ikke bryder mig om..."

Hun sukkede, og knyttede så hænderne langs siden, inden hun vente sig om og marcherede over foran ham, og slog ud med armene.

"Hvad jeg ikke bryder mig om er på, hvorpå du taler om mig som en eller skrøbelig lille kanin, du lige kan brække nakken på! Du KAN og VIL ikke overfalde mig, og du skal IKKE spøge med det! Jeg er ikke noget legetøj, og jeg er ikke hjælpeløs! En ting du må forstå er, at man taler ikke om at flå andres liv ud af dem, som var det en ting der kunne ske hvert øjeblik! Tillid, Nocturne. Og menneskelighed..."


I starten var hun rasende. Hendes øjnene glødede med en ny og gnistrende intensitet, og de til sidst døde lidt mere ud, og et næsten skuffet blik tonede frem i stedet for. Armene faldt ned igen, og hun så bittert ned i jorden, imens løven stod vagtsomt en halv meter bagude.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   1/8/2016, 00:22

Han kunne ikke lade være med at føle sig utilpas da hun tydeligtvis virkede træt og utilfreds med hans spørgsmål, hvilket også var grunden til at han bare nikkede, og undgik og sige mere fordi han kunne jo risikere at han sagde mere som irriterede hende, hvilket han på ingen måde ønskede sig selv at gøre. Han kiggede på hende, og forstod ikke hvordan det at se følelses manipulation som en overlevelses teknik som noget der skulle gøre hans humør bedre. Det generede ham at der var nogle der ville gøre noget så usselt og skjult mod andre, blot for at få en smule ud af dem. Monstre som ham havde kun en mulighed og det var at være åben og tydelig omkring det.

"Det hjælper just ikke på mit humør, når du gentageligt påminder mig det, som om det er okay at gøre."

Det var det eneste ved hende han ikke kunne lide, det at hun så det som okay at manipulere med andre. Han kunne vel umuligt være den eneste i verden der ville lade hende spise igennem ham? Han forstod det ikke, og han slog også hendes ord om sarkasme til side meget hurtigt da de var lige spydige nok efter hans mening. Hendes tidligere kommentare havde været flabede og sågar også spydige, men den her havde virket spydig på en langt mere led måde som om den havde til formål at gå ham på.

Han blev meget overrasket over hendes udbrud. Hvad var det dog der var galt i at han fortalte hende sandheden om hans anden form. Fordi den ville overfalde og flå hende i stykke hvis den fik muligheden. Hvad var der galt i at advare hende om det? Han kunne tydeligt mærke hvordan hendes vrede påvirkede ham, og så også hvordan løven så vagtsomt på ham. Han vidste dog ikke rigtigt hvad han skulle svare hende, eftersom at han blot sagde det for at advare hende. Hvordan skulle han have vidst at hun ville tage det sådan? Men jo mere han tænkt jo mere følte han at det ikke var fair overfor ham, eftersom at hun jo på samme tid sagde at hun bare kunne overtale ham til ting og forføre ham og at andre kunne det...

"Jeg siger det kun for at advare dig. Og jeg kunne overfalde dig, men du har ret i at jeg ikke VIL. Men hvis jeg ikke må tale om hvad jeg fysisk er i stand til, hvad giver så dig retten til at tale til og om mig som om at mine følelser, sind og sjæl blot er et legetøj, og hjælpeløst, for dig og andre?"

Han lagde hovedet en smule på skrå, han forstod ikke hvordan det han gjorde kunne være så meget værre end det hun havde gjort. Han var hendes fysisk overlegen især i hans anden form, ligesom at hun var ham klart mentalt overlegen. Men åbenbart var det sidste okay at påpege overfor ham. Han kiggede så på hende en smule undrende igen.

"Har jeg ikke vist dig tillid i massevis? Forblevet nær dig trods du fortalte mig at du kunne suge min sjæl ud af min krop? Og menneskelighed!? Virkeligt!?"

Det sidste blev sagt lidt mere hårdt da hun tydeligvis havde ramt et ømt punkt. Han var lige nu også sikkert på at alle kunne høre hans hjerte banke så højt som det lød i hans øre. Han havde levet hele sit liv som en forsøgskanin, behandlet som noget der ligenetop ikke var meget mere end et dyr, og i hvert fald ikke var værd at blive kaldt for et menneske. Han havde ikke mødt nogen endnu der behandlede ham som et menneske, han havde som altid naivt lagt sin tillid og lid til at denne nye person han havde mødt ville se ham som et menneske.

Tilbage til toppen Go down
Payne
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : En af The Calvarinos'(Vladimirs) udvalgte.
Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Succubus/Cyborg.
Navn. : Payne De Niro.
Alder : Udseende: I starten af 20'erne. Sind: +180 år.
Evner/Classes. : Class: Umbra niveau 3 - Evne: Raceskift efter de fire dæmonsøskende.
Bosted : Lever som gæst på Sem'ya Doma (The Calvarinos borgen).
Tilhørende klan. : The Leones
Partner. : I don't have time for that.
Slaver. : Well... I ate them.
Evt. bemærkninger. : En yderst dygtig skuespiller, men nuværende ustabil humør og evnemæssig.
Antal indlæg : 521
Reputation : 196
Join date : 16/09/12

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   29/12/2016, 23:37

//Sooooooorryyyyyy! Jeg havde ikke glemt dig, jeg har bare haft mega travlt! :c//

Hvis der var en ting, som Payne ikke kunne holde ud, så var det at fremstå tøsefornærmet. Hun var temperamentsfuld, ja, specielt efter genforeningen med hendes biologiske mor, hvilket havde efterladt en del bivirkninger, men hun havde som regel altid en grund eller to til at flejne, hvis det var tilfældet. Dog lod Nocturne ikke til at opfange den egentlige grund til 'hvorfor' i denne omgang, hvilket altså efterlod hende som værende tøsefornærmet og urationel.

"Jeg beklager virkelig, hvis sandheden er lidt for bitter til din smag!… Pointen er, Nocturne, at dem slags er en stor del af mit job. Det er ikke noget, som jeg praler med, men der skal mad på bordet."

Den første del vrissede hun i deres efterhånen snerrende toneleje. Den anden del var dog knap så hård, men stadigvæk var der ingen spor af en undskyldende mine i sigte. Payne vidste ikke engang selv, om hun så det som 'okay' at manipulerer andre på den måde. Men det var noget, som hun var temmelig dygtig til, og det havde reddet en hel del missioner. Hun var dog klar over, at hun ville blive temmelig fornærmet, hvis en artsfælle forsøgte lignende nummer på hende. Hun var sikker på, at der måtte være en uskreven regel om den slags.

"Du har ret, Nocturne. Du har al retten til at smide casuelle kommentarer efter mig. For det der var fandeme ingen advarsel! Du er mere end velkommen til at tale om dig selv, dine evner og dine gøremål. Heck, skriv en bog! Men du skal IKKE række mig offerrollen her! Og forskellen ligger i, at du faktisk spurgte. Det var dril men fakta, som måske kørte lidt for meget ud, men som du bad om! Jeg behøver ikke lytte til mine chancer som offer!… Den har jeg hørt nok af…"

Hun bed tænderne sammen, og vendte sig om igen, med knyttede hænder som hang ned langs hendes ikke voldsomt lange krop. Hun hvæste hidsigt mellem de sammenbidte tænder. Han forstod det ikke! Han forstod intet! Men hun forstod det heller ikke… Hvorfor var det så svært? Hvorfor var det så svært at holde fast i den kontrol? Den ro? Hun åbnede hænderne igen, og mærkede hvordan små dråber af varmt blod gled ned mellem hendes fingre. Hun vidste, at hendes øjne havde skiftet. Den isblå farve var borte og erstattet med en hidsig og dæmonisk rød farve. Håret var tilsyneladende stadigvæk mørkt, hvilket betød, at hun endnu ikke havde gennemgået en forvandling til trods for det enorme følelsesudbrud. Men hun vidste, at dette var nogle af konsekvenserne. Det var voldsomt. Og det var ukontrollerbart. Hendes krop skælvede let, da hun sukkede for derefter at svare.

"Jo. Jeg forsøgte at lære dig en lektie, men du blev alligevel. Men hvad ellers? Har du tænkt dig at flygte fra hver eneste dæmon, vampyr, engel eller menneske, som er i stand til det jeg kan eller endda værre? Og ja! Menneskelighed! Du har en chance, som mange ikke har. Med lidt træningen kan du måske få din evne under kontrol og leve et normalt liv. Du har menneskeligt DNA. Du ser måske dig selv som et monster, men du er mere menneske, end jeg nogensinde kunne drømme om at blive!"

Hendes stemme var ikke vred mere. Bare træt og hæs. Hun forstod godt, hans hårde tone, men håbede inderligt, at hendes ord kunne nå ind til ham. Payne skammede sig ikke over at være dæmon. Hun kendte ikke til andet. Men der var visse sider af livet, som hun misundte mennesket. Som at kunne leve uden at dræbe.

_________________

The true man wants two things: danger and play. For that reason he wants woman, as the most dangerous plaything.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   6/1/2017, 09:31

//Det går nok, men du skulle da have fortalt du havde svaret! :P

Nocturne blev meget træt af samtalen, ikke fordi han ikke brød sig om samtalen eller ikke kunne holde den ud, men det var udmattende. Han var ikke vant til at diskutere med folk, nok mest fordi han aldrig havde haft nogen grund til det fordi han aldrig havde stået sammen med nogen som han ikke bare ville have til at gå. Det var underligt fordi på trods af han blot havde været et legetøj eller mad for hende, så havde det været specielt for ham deres oplevelse og intimitet. Han havde jo bare villet advare hende sådan at han ikke kom til at skade hende.
Han undrede sig også over hvad der egentligt gjorde at hun blev så sur og vred og det hele. Han forstod ikke helt hvorfor det påvirkede hende så meget. Det var stort set det eneste han egentligt kunne fokusere på af hans mange spørgsmål.

"Undskyld, men kunne jo ikke vide du havde hørt det for meget. Men hvorfor påvirker mine ord dig så meget? Er det ikke farligt for dig at lade dig påvirke hvis du vil manipulere med folk?"

Nocturne havde det for vane at bide sig fast i underlige dele af en samtale. Han var ikke logisk og gik igennem alle dele af en samtale. Nok også fordi det var hårdt for ham, det var mere udmattende at have en lang og seriøs samtale end at løbe en lang tur. Han blev meget overrasket over hendes næste spørgsmål og kunne ikke lade være med at grine en smule af hende. Fordi selvfølgelig havde han ikke tænkt sig at flygte, det lagde ikke i hans natur. Det var ikke hvordan han var, han stod sin grund og forsøgte hellere at tvinge andre til at flygte og vige.

"Du burde vide jeg ikke flygter. Men hvis jeg skal have den under kontrol skal jeg kunne styre mit adrenalin. Så må jeg ikke kunne blive bange, vred eller lignende. Lyder det som menneskelighed?"

Han kunne snart ikke mere og det kunne ses da han ellers så hårde tone var forsvundet, og erstattet med en langt mere opgivende og udmattet tone. Han vidste ikke hvordan man førte en ordentlig og seriøs samtale med en person, men han ville heller ikke have denne til bare at slutte, han ønskede ikke at gå herfra med hende som fjende. Han bed også mærke i hvordan hun sagde det sidste, hvordan hun påpegede hun ikke kunne være som et menneske. Han kunne ikke lade være med at tro det var løgn. I første omgang havde hun jo virket meget menneskelig. Det var også grundet det at han lagde en hånd på hendes hage og løftede hendes hoved mod hans eget.

"Du ser mig som mere menneskelig end dig, og jeg ser dig som mere menneskelig end mig. Måske vi burde istedet se på hvad vi har, istedet for hvad vi ikke har?"

Han gik ikke rigtigt i dybden med det fordi han var meget i tvivl om hvad præcis han mente med det, måske det bare var nogle ord han havde hørt før og følte de passede ind, måske det var noget andet. Han vidste det virkeligt ikke, men han vidste han gerne ville have hende til at smile igen. Det var alt for udmattende at være sur på hende, og næsten endnu mere udmattende at hun var sur på ham. Han stod og så hende i øjnene, hvis hun ikke gjorde an til at stoppe ham. Han bed mærke i hvordan de nu var røde istede for deres tidligere farve, men han vidste ikke hvad det betød overhovedet. Han håbede bare på hun var ved at falde ned og slappe af som han følte at han selv var, selvom det vidst ikke skulle meget til før nogen af dem kammede over igen.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]   

Tilbage til toppen Go down
 
Skinny dipping and strange faces (Nocturne) [+18]
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 2Gå til side : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Omegnen omkring Las Vegas ::  :: Ferskvandskilden-
Gå til: