IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Even in darkness there is kindness (Jamie)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Adriana
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex)
Antal indlæg : 54
Reputation : 1
Join date : 17/02/16

IndlægEmne: Even in darkness there is kindness (Jamie)   22/2/2016, 23:04

Sted: på en støvet vej, tæt ved Ferskvandskilden,
Omgivelser: ikke en nogle... nej vent.. der ligger en..
Vejr: skyfri med temperatur op til 20 grader
Tid: omkring 20 tiden

Efter hun startede din vandring for at se verden, men også fordi hun havde fået en opgave. Nemlig at redde folk som er i nød eller som hendes familie havde kaldt det 'at bringe lys og liv til verden. at vise at der stadig fandes nåde og venlighed, ikke kun mørke og ødelæggelse'. Tanken om hendes familien gav en blande følelse, den bragt glæde og varm til hende ved de skønne minder, men også sorg og frygt om hvad der var sket dem.

Himlen var mørk med masser af lys fra stjerne, men intet lyset så klart som himlen der var fuld i aften. Himlen var oplyst i Adriana øjne "som lys i mørket" sagde hun lavt, mens hendes skind kom tilbage til den virkelig verden. og hendes omgivelser.. området hun gik i var ødet og folk brugt ordet ørken, som betegnelse af dette sted, selvom der var nogle få buske og træer, dog stod de helt nøgen begrund den voldsomme ændring i temperaturen i området. om dagen kunne det blive helt op til 50 grade end dag mere, mens om dagen kunne blive utroligt koldt. dette er dog kun ting Adriana ved, fra dengang hun stadig være i læring til at blive medichealer. den gang hun stadig var ved sin familien. Fortælt hendes fader altid omverden og hvilke miljø der var, selvom hun altid fik at vide. at naturen ændre sig, som vi gør mit barn.. hun huske sin fader stemme og kunne ikke lad være med at smile. ved tanken af ham.

Hendes blik faldt over en bakke af sand, det var svært at se mere, men fordi lyset fra månen lyst op, kunne hun se så meget. "Ser ikke ud til der er noget" sagde hun til sig selv "Nå vist ikke til Las vagas i aften.. hmm" sagde hun tænkende mens hun kiggede rundt efter et plads at overnatte.

Adriana stoppede op, hun synes hun hørt noget.. det havde været svagt at høre, men hun på at hun havde hørt noget.. hun kiggede sig nu mere eftersøgende omkring, mens hun gik videre... *En skygge i vejkanten* tænkt hun da hun så en skilleles i vejkanten... Hun fik forsigtigt frem ad, så vis det vil angribe hende ikke kunne... Hun hørt nu den samme lyd, men nu tydeligere... et støn af smerte... Det fik hende igen til at stoppe *det kommer fra skilleselen* tænkt hun.
Men hun satte fragten op... så hun begyndt at løb og faldt ned i sandet lige foran skygen. Hun kunne se den var en mand..

Hun lagt sig fremover manden, for at se nærmere, hvad der var galt! Masken og hættetøjren var i vejen for hendes syn. hun tog det af i en voldsom bevægelse og lade det ved siden af sig.

Månelyset bag hende, fremhævet hendes ansigt og hvide hår.. "Hej..." hun tog fat i manden skuldre og gav dem et klem "Er du okay" hendes stemme var klar, men urolige. "hej."

_________________
Tilbage til toppen Go down
 
Even in darkness there is kindness (Jamie)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» The Darkness in this place - Demetri

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Omegnen omkring Las Vegas ::  :: Ferskvandskilden-
Gå til: