IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 a stormy night, welcome to a warm place! ( Adriana )

Go down 
ForfatterBesked
Brian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Fuldblods Varulv
Navn. : Brian O'Connor
Alder : 27
Evner/Classes. : Berserker ( Mixed Martial Art )
Bosted : i BlackWood, i The Wolf's Den.
Tilhørende klan. : Aurora's ulve.
Partner. : jeg havde en.. hun er væk nu..
Slaver. : slaver? det jeg meget imod!
Evt. bemærkninger. : jeg er ung, men jeg lever for noget i denne verden, da lyser min dag op.
Antal indlæg : 192
Reputation : 11
Join date : 18/08/15

IndlægEmne: a stormy night, welcome to a warm place! ( Adriana )   22/3/2016, 16:15

sted: Aurora's Pub, i selve main rummet, hvor bar og det hele forgår.

vejr: slemt regn vejr, med kold blæst, på trods af foråret.

tidspunkt: 19:21.

omgivelser: flere varulve med ordet Aurora's Pub - Security Crew på ryg og bryst, og ud fra de store mænd da bære dem,er de nogle hårde bæster, bevæbnet med tunge slagstave til problematiske gæster, så vel som flere kønne varulve tøser da blander drinks og servere for diverse gæster, og fine tjenerinder da går rundt og levere drinks ud til dem da har bestilt, et fint travlt sted, og duften af mad da bliver lavet, og sprut da bliver drukket, grin og latter, så vel lyden af noget beroligende folke musik i form af Fever Ray bandet, Is i had a heart, og the wolf, mange numre, som mange af de tilstedeværende varulve sang med på, både med berusede stemmer, og ædru stemmer.

følge: 2 af sine brødre, som en form for livvagter, så vel som vagt staben, og de andre ansatte i baren.

tøj: pæne sko, et par pæne cowboy bukser, en ærmeløs Tshirt da sidder stramt over den muskeløse krop, med ordet Aurora's Pub - Bartender og ejer, på ryg og bryst. ( han's 2 brødre har det samme på, udover da står Security Crew på deres, som extra vagter til de mange gæster )

Brian var stået op den dag, han stod op fra sin seng og gik ud for at spise og tylle en kop kaffe ned, han gik i bad, og trimmedet sin krop, for at tage 3 timer's MMA træning med nogle af sine brødre, og så endnu et bad, for at tage sit tøj på ( som beskrevet ), og satte sig ind i en jeep med 2 af sine brødre, nogle huskarle, hvis enorme muskeløse kroppe, kunne udgive utryghed hos de fleste, var de milde krigere, bare man ikke vanærede dem, så fik man helvede og føle, de kørte dog afsted, fordi de skulle se til deres Pub, i Aurora's navn, men vejret var fint, til de kom til Armarillo, havde de bare snakket sammen, om jagt, træning, vejret, deres guder, om alt og ingenting, imens de slappede af, nød vejret, men de drønedet afsted i pæn fart, de var jo trods alt varulve.
Brian og han's brødre parkerede jeep'en, bag Pubben, for at stige ud, og de gik ind i Pubben, og han hilste på vagterne som en ligemand til en anden ligemand, high fives og brofist, snakket lidt om hvordan dagen var gået på pubben, som havde været stille og rolig og han fortsatte ind, efter at have svaret vagterne med en tilfreds knurren, for og stille sig i baren, fik et par kys på kinderne af bar tøserne, han klaskede en af tøserne i bagdelen så hun fnisede, og han tog imod dagen's første bestilling, i form af en Wolf Beer, som blev hældt op som en prof, og serveret, for at kigge ud, i lokalet, hvor de fleste kunder sad med et krus, eller røg freds pibe, tog Black Happy eller suttedet på Hedurt planter, vagterne var gået ind i pubben, fordi en storm var begyndt og komme, og regnen hagledet ned, men de lod åben skiltet være der ude, så folk kunne bare komme ind, og da kom nogle flere ind da regnen begyndte, som bestilte kaffe, øl eller mad eller det hele, han stod roligt i baren og snakkede med en tøs, da var der som kunde, som virkede til og mangle et kobbel, han smilede tilbage og flirtedet lidt, som han så ofte gjorde, da døren blev åbnet, og han så over imod et menneske, et ungt menneske som var en kvinde, da var kommet ind på deres bar, hvilket for det meste blev benyttet af varulve, meget få mennesker og cyborgs, og næsten aldrig dæmoner, vampyrer eller andre, han så nysgerrig på hende, imens han tørredet et øl glas, og han virkede ikke særlig overrasket, men alligevel lidt, havde hun ikke været i nyhederne? han kunne ikke huske det, og han ventede på og se hvad hun ville gøre, men vagterne lod hende komme igennem, efter at have kropsvisiteret hende, på en høflig og politisk måde, som ikke ofte sås hos vagter i nu dagens verden, men hun blev lukket ind og kunne frit gøre som hun ville, men skulle hun have noget, forgik det i baren.

// håber dette går an ^^
Tilbage til toppen Go down
Adriana
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : Journalist
Race : Menneske (udenfor i Nordamerika)
Navn. : Adriana Sherzad
Alder : 21
Evner/Classes. : First class Medichealer
Bosted : lidt her og lidt der
Tilhørende klan. : tilhøre ingen
Partner. : Single
Evt. bemærkninger. : Har afgivet sit blodløfte (Medichealers kodex), bære altid sit sølv kors
Antal indlæg : 77
Reputation : 4
Join date : 17/02/16

IndlægEmne: Re: a stormy night, welcome to a warm place! ( Adriana )   6/4/2016, 12:18

Adriana kom gående op af den sti, hun var blevet henvist til. Stien som skulle gå helt hentil Aurora's Pub, som var hendes destination. hun havde hørt rygter om de mange forskellig planter og materialer der findes her i skoven. og det havde fanget hendes opmærksomhed. hun var begyndt at mangle disse ting... men for at finde rundt i skoven. havde hun brug for en. der kendt til stedet, som sin egne baglomme. og det sige at varulven mødes i den Pub, kendt skoven som deres egne baglomme..

Der kom en gren svingende i hendes retning. hun undvidende den i sidste øjeblik "det var tæt på" sagde hun lavt, men hendes hjerte hammede løst. hun tog sig til hjerte "Buha!" sagde hun og forsætte.. *der ikke lang igen* Tænkt hun.

Vejret havde ændre sig, voldsomt. efter hun var over halvejes. det var næsten en storm nu og jorden... var blevet til blød, klistrede mudder. hun sad inden i mellem fast. og kun fordi hun fik hurtigt bevægede sine fødder væk fra deres egne fodaftryk. Hun begyndt at gå hurtigere...

Hun mærkede hendes hætte var ved at flyve af. hun lagde sin arm over hætten, som var dækkede af et par hansker. hun så sig omkring, hendes syn var begrænset begrund af hendes beskyttelse briller. men de gjord hun kunne se radioaktivitet... 20%... vidst det lige nu...

Hun tog ingen chancer.. bedre at være på den sikker side..

Hun kunne nu se lyset fra en bygning.. omkring 15 minutter, beregnede hun. så vil hun være der.. Hun stoppede op, foran døren men hun kiggede mod et skilt. hun læst hvad der stod Aurora's Pub. Hun nikkede tilfreds og gik hentil døren og åbnede det forsigtigt op.

Det som mødt hende var glæde, musik og varmene. et smil breddet sig over hendes ansigt. "Lækkert" sagde hun tilfreds. hun så to meget store mænd komme over til sig, med en truede aura.. fik hende til at få lidt bagud.
Hun var ikke genkendelig, selv for en der kendt hende, eller havde set hende før. hun ligneden bunke vådeklude.. Hun blev spurgt "Hvad laver de her" tonen var hård, men høfligt.. der var en lille konflikt i Adriana hoved. er han farlig eller venlig..
"Øhm! Jeg søger ly fra vejret". sagde hun usikkert, mens hendes blik gik fra den ene til den anden.. "Fremmede er ikke velkommen her". hun stod et øjeblik i chok, mens hun kiggede mod døren og ned af sig selv...

Hun tog hætten og brillerne af. hun kiggede op på mændene igen, "øhm, måske kan jer hjælpe jer" sagde hun og så i mændenes øjne. de så hendes ringene.. De kiggede et øjeblik på hinanden og derefter på Adriana igen og de spurgt "er de Medihealer" . et smil breddet sig over hendes ansigt. hun så nu meget blid ud... "Ja, er jeg". Musikken gjorde man ikke kunne høre deres samtale. De lod hende ind.

Det var først nu, Adriana opdagede at en del kiggede på hende. hun lagde hovedet på skrå i underingen og så derefter ned af sig selv. Hun lignede virkelig et... hun vidste ikke hvad! hun gengældt folks blikke med et smil.

Hvor hun derefter gik over til baren.. og sætte sig på en stol, mens hun kiggede på bartander.. og spurgt " Kende du nogle, der kan vise mig rundt i skoven..." hun gav kvinde et venligt smil "Og noget varmt at drikke"

_________________
Tilbage til toppen Go down
 
a stormy night, welcome to a warm place! ( Adriana )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» A night in the bar
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» A small place to live. (Nille=privat)
» Wrong place i think?//Natalie//
» The Darkness in this place - Demetri

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo :: Auroras pub-
Gå til: