IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   29/3/2016, 00:59

(OBS. Dette er et åbent emne, hvor alle må hoppe ind. Det betyder, at vi ikke kan matche vores emnesvar med hinanden hele tiden, men som en lille 'hovedregel' så ser jeg gerne, at man eventuelt poster et svar og så venter på 1-2 andre har svaret, før man svare igen. På den måde undgår man forhåbentlig ensformighed. Ellers må det aftales individuelt, hvis man eventuelt er afhængig af nogle bestemte der skal svare.)

Stemningsmusik.

Dag: Skærtorsdag.
Tid: 21:30.
Sted: Las Vegas - The Black Mamba.
Omgivelser: Bunnygirls med serveringsbakker, hvorpå der står små halve påskeæg lavet af is med gratis velkomstdrink bestående af "Angel's Kiss". Hele scenen bagerst i lokalet er forvandlet til et påskelandskab, hvor gulvet deroppe er dækket med græs og kæmpestore farverige påskeæg, som hænger ud over kanten, og en DJ i midten, som spiller efter gæsternes individuelle ønsker (mod betaling, selvfølgelig... hvis jeres karakter bestikker DJ'en, så må I gerne lægge et link til det nummer, som der skiftes til.). I baren er der 1/2 pris på alle drinks indeholdende nogen som helst former for chokolade. Ellers er der placeret små pokerborde rundt i lokalet, flere end de sædvanlige, hvor man kan spille og vinde små forgyldte fabergeæg. Aftenens vinder vil modtage dette æg. Ægget indeholder desuden en perlering.

Rygtet spredtes hurtigt. The Black Mamba, som ellers aldrig tog en fridag, havde smækket dørene i de første dage op til påsken, hvilket hurtigt - og højlydt - var blevet bemærket blandt stamkunderne. En forklaring var dog ikke sen om at være ude, og blev frembragt i form af stak løbesedler og flyers, som var blevet spredt ud over Las Vegas og omegn i løbet af en enkelt nat. "Påsken starter her" lød invitationen efterfulgt af klubbens adresse og løfter om en anderledes nat. Med småt stod der, at folk og fæ var velkomne til at skabe deres egen dresscode til aftenens kanin- og chokoladefyldte tema. Nu var øjeblikket så kommet, hvor der blev taget hul på denne "uforglemmelige" nat.

Lysene, lydende og lugtene ville nå ind før man kunne nå at reagere. The Black Mamba, med aftenens påskegule skilt, strålede igennem byens mørke gader, og larmen overdøvede selv det mest forpinte hyl i nabobygningerne. Musikken havde allerede spillet højt, da der blev åbnet 20:30, og væsner fra nær og fjern skubbede ivrigt i forsøget om at få et glimt indenfor. Desværre ville man hurtigt opdage kontrollen oppe foran. Alle (undtagen de mere heldige og smiskende) blev undersøgt for diverse våben og medbragte drikkevarer/rusmidler. Alt blev snuppet, og lagt til side. Den slags fik man tilbage igen, når festen var slut. Kontrollørerne bestod af en lille og en stor. Den store var en to meter høj zomture, hvis sultne blik holdt folk i linen, imens en lille, snusket udseende varulv gravede sig igennem folks tasker og lommer. Kom man endelig forbi de irriterende snushaner og kulden udenfor, så ville en indbydende varme og søde dufte hurtigt smyge sig om en. Mange fintfølende væsner ville ikke kunne undgå at bemærke den særlige aroma der hang i lokalet, som bestod af mørk chokolade og nyklippet græs, men i en mængde der langt fra var kvalm. Duften syntes at stamme fra et sted bag DJ'en, men det var umuligt helt at se hvor.

I baren stod kvinder og mænd iført gyldne skjorter, sorte kaninøre, sorte bukser med hvide kvadderduste. Alle af dem fløj i hvert fald rundt mellem kunderne, imens de samtidig holdt gang i en kæmpemæssig chokoladefondue, som stod placeret på bardisken til højre. Der var ikke meget tilbehør udover marcipan og lidt frugt, men det var tydeligt, at man på stedet ønskede, at folk blev kreative med brugen af chokoladen. Var man i tvivl, så kunne man jo altid spørger bartenderen.

Aftenens vært nød det hele. Han befandt sig endnu skjult i hjørnet af lokalet, ved fodenden af den trappe, som ledte op til hans arbejdsværelse. Seyah, hvis opgave for denne aften endnu stod en anelse uklart, var ikke desto mindre iklædt et smukt og tætsiddende jakkesæt, hvor underdelen selvfølgelig manglede. Jakkesættets stof skød det værste af lyset væk, hvilket gjorde, at han forblev i skyggen, men samtidig var det tydeligt for enhver, hvordan han strålede af magt og velbehag over at se, hvordan hans forretning voksede og vred sig for øjnene af ham. Det mørkegrønne/brune hår var strøget tilbage over hovedet, hvilket tillod et par små spidse horn at titte frem. Det mest bemærkelsesværdigt var dog som altid de lysende øjne, som langsomt gav sig til at afsøge rummet. Først da han havde nikket tilfreds for sig selv, næsten som en bekræftelse, gled slangen frem fra sit skjul. Bag ham gik to bunnygirls, som skilte sig ud fra mængden ved, at de var klædt i grønt og bar sorte læber. De var det omvendte af alle andre, som for omkring dem. Den ene var en falden engel, med hår der var lysere end lyst og øjne der var så lyseblå, at de næsten gjorde ondt. Den anden pige var en frodig succubus, med ravnesort hår og skrigende gule øjne. De var som to modsætninger. Sikkert ikke en tilfældighed. Pigerne var i hvert fald travlt beskæftiget med at holde eventuelle nysgerrige gæster fra at træde oven på den enorme, mørke hale, der slæbte sig efter Seyah, imens han bevægede sig igennem menneskemængden, og skuede over sit "kongerige". For ham var det tydeligt, at denne aften nok sent ville blive glemt hos hans faste kunder. Men af de grunde, som han ønskede? Det ville tiden vise.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   29/3/2016, 13:09

Med de præmier der var mulighed for at vinde, var det klart at en bestemt person, med en lettere destinverede smag, havde valgt at komme for at se, hvad han kunne få fat i. For at undgå at vække for meget opsigt, havde han valgt at tage sin engle form i brug, for med den aura var det markant svære, at bemærke den død der normalt omgav ham, og med dette udseende var det svært at genkende, at han i virkeligheden var en forbryder, med en af de højeste dusøre på sig, i hele landet, for i modsætning til hans normale tøjstil, bar han hvidt tøj når han var i engle form, og hans hår var hvidt, i stedet for det sædvanlige sorte hår, med den naturligt røde stribe i. Han havde ventet i kø, og var kommet uden våben på sig, selvom de var gemt et sted i nærheden, lige uden for synsvidde, men stadig inden for rækkevidde.
Dust som denne anmon hed, fik nogle misbilligende blikke, fra begge dørmænd der ikke var så modtagelige, for den engle aura som han udstrålede, og trossalt havde Dust pyntet sine vinger, så det lignede at der gemte sig små kaniner i dem, som var skyld i vingernes hvide farve. Siden Dust var kommet før pokerbordene var åbnet, havde han tid til at melde sig til, hvis det var nødvendigt, han havde skaffet sig noget at drikke, og imens havde han taget bestik af stedet, så han vidste hvordan lokalerne var bygget op. På hans vej over til pokerbordene, havde han allerede set direkte på Seyah, bevidst om hvem han var, og hvis Seyah eller nogen af hans medarbejdere, havde set Dust lige i øjnene, kunne det være de kunne genkende hans øjne fra efterlysningsplakaterne, for hans øjne var stadig de samme, tågede og blinde øjne, med de nærmest lysende rubin farvede pupiller.


Man kunne vel næsten sige at det var snyd, at en som Dust sad og spillede poker. Han var ude af stand til at vise normale følelser, så han var ikke til at læse for hans modstandere, hans øjne var blinde fordi de ikke kunne se som andres, men de kunne se andres aura og chakra strømme, så han kunne læse de andre spilleres rytme, og derved vide om deres kort var gode eller dårlige, og om deres vinder chancer blev bedre eller dårligere. Derfor gik der ikke lang tid, før Dust lige så stille begyndte at rippe de andre, modtage flere forgyldte fabergeæg, og efterhånden fik rykket sig tættere på chancen for, at vinde den helt store præmie. Poker var måske ikke lige noget han plejede at spille, men det var en nem måde at tjene penge på, og han var god til at bruge sine øjne, til at fremme sine vinder fordele med.
Desuden, for dem der måske lagge mærke til det, så drak Dust ikke særlig meget, hvilket var usædvanligt hvis man sammenlignede ham, med andre der spillede poker, eller bare desideret andre der var til stede her til aften. Han drak knap og nap nok alkohol til, overhoved at mærke berusningen komme, men det havde han skam også sine grunde til, for han havde en mærkelig vane med at udøve juken, eller "den fordrukne næve" som det hed, når han blev fuld, og hvis han gjorde den slags ville han nok ende med at afsløre, hvem han i virkeligheden var.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Brian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Fuldblods Varulv
Navn. : Brian O'Connor
Alder : 27
Evner/Classes. : Berserker ( Mixed Martial Art )
Bosted : i BlackWood, i The Wolf's Den.
Tilhørende klan. : Aurora's ulve.
Partner. : jeg havde en.. hun er væk nu..
Slaver. : slaver? det jeg meget imod!
Evt. bemærkninger. : jeg er ung, men jeg lever for noget i denne verden, da lyser min dag op.
Antal indlæg : 192
Reputation : 11
Join date : 18/08/15

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   29/3/2016, 14:00

Brian og nogle af han's drenge, 6 stykker, havde snuset sig frem til denne underlige bar, som de havde hørt om før, og var taget afsted, iført deres klan tøj, iform af hjemmesyede læderstøvler, pels, stof eller læderbukser, Brian havde sorte bomulds bukser på, med en sweater, og en lædervest udover, med navnet Aurora's Ulve hen over mærket af en kvinde, med nogle ulve omkring sig, og i bunden stod da Blackwood, de havde alle samme vest på, men forskelige former for tøj, af hud og pels fra dyr, de var dog kørt afsted på deres motorcykler, for ligesom at komme afsted i god tid, men de kørte i jævnt fornuftigt tempo, bevæbnet med deres stridsøkser i det sorte drage stål, som elverne yndedet og arbejde med, deres var noget grovere end elverne's, men de sort blanke våben var dog et tegn på de kunne myrde med dem.

De var ankommet lidt i 21:30, omkring 10 min før, for og parkere deres brølende motorcykler, og sætte støttebenene til, stige af, og tage nøglerne ud, og stikke dem i lommen, for at stille sig i kø, og så småt vente på det blev deres tur til og komme frem i køen, men de var jægere, og vant til og vente længe, så de snakkede på sort elvisk, for at komme frem til døren, og de lod sig visitere uden brok, deres våben blev taget, og tjekket igennem en extra gang, men de bar kun deres økser, og dog valgte Rollo, en ung varulv på små 25, at stirre på den store Zomture, tydeligvis ikke bange for den store zombie mand, de hårde gule øjne undersøgte manden, men de yppedet ikke knib, og blev lukket ind.
den unge varulv og han's lille flok af krigere kom ind, for og kigge sig omkring, ulvene så på deres Alpha, som genedet dem op i baren, for og skubbe sig forbi folk, uden og være grove, men folk de fleste flyttede sig for de store varulve, for og slå sig ned på 4 stole, de 3 andre stod op, for og købe nogle smøger, og øl, fadbamse stil, for og betale uden brok, imens de så sig omkring i stedet fra baren af, imens de røg og drak øl, snakkede med hinanden, de kunne godt lide tema'et, men gad ikke spille poker, de mente det var spild af tid, ligegyldig hvad prisen var, de så over imod en person i hvidt, med en special aura over sig, og de stirrede kort på ham, undrede sig lidt over hvem manden var, da var noget da ringede i deres hjerner, men valgte og lade den ligge, for og drikke deres øl, nogle af de muskeløse varulve faldt hurtigt i snak med nogle unge kvinder, som tydeligvis var tiltrukkedet af varulvene, og de holdt sig ikke tilbage.

Brian stod roligt og drak sin øl, og røg en smøg, for og puste røgen ud af næsen, for og tage en stor slurk øl, han skævede rundt, da var ikke mange endnu, da kunne nå og komme flere, hans unge varulve havde dog travlt med og imponere tøserne, ved og fremvise noget massiv muskelmasse, mange ar fra kamp, og fortælle om det spændende liv i Blackwood, som nogle fandt spændende, andre kedeligt, men det generede dem ikke, Brian selv sad på en stol, for og drikke øl, flankeret af Leif og Rollo, nogle store varulve på godt og vel 2 meter, hvis brede skuldre, og massive brystkasser og overarme, var et lidt frygtet syn, da alle her inde var ubevæbnede, og hvis nogen ville over til Brian, måtte de forbi Leif og Rollo, medmindre Brian sagde god for det, men den unge Alpha så ikke ud til og ville forstyrres lige nu, han så ud til bare og ville passe sig selv, selv om han snakkede lidt med en af bar tøserne, for og høre om aftenen's menu, og hva da mon skulle ske som tema, udover påske, om da var et eller andet gemt i ærmet, dog prikkede Leif til ham, han skævede tilbage for og se en slange lignene gut, da kom frem fra mørket, han studerede manden, kunne det være værten? man hørte jo ting og sager, så det kunne da sagtens være, han ville dog ikke genere manden, og fortsatte med og drikke sin øl, flankeret af sine varulve, hvor de yngste af dem bare nu havde tøser siddende på skødet, eller armene om deres hofter, udover Leif og Rollo, som fortsat genedet folk væk, medmindre de kendte Brian.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   2/4/2016, 04:01

På dette tidspunkt, hvor Brian ankom med hans 6 flok medlemmer, havde Dust allerede spillet i lidt tid, og han havde haft fornuftigt brug af hans øjne, selvom han holdt sin vinder rate på et moderat niveau, der var stort nok til at gøre ham til en populær spiller ved bordende, og forøge hans chancer for at vinde den store præmie, men ikke nok til at han virkede alt for mistænkelig. Han ville trossalt ikke blive busted, for rent faktisk at side og lave noget, som han ikke burde være i gang med. Ved ankommelsen af de 7 varulve, så han roligt i deres retning, og genkendte straks Brian som den første, og derefter genkendte han et par stykker af de andre, som han havde tjekket op på, efter hans første møde med Brian. Dust opdagede godt, at nogen af dem virkede til at genkende ham, men virkede alligevel som om de ikke kunne sætte en finger på, hvem han helt præcis var, og det havde Dust det fint med indtil videre, for det ville ikke ligefrem være praktisk, hvis de begyndte at udbasunere hans navn, eller på anden vis gøre det muligt for folk herinde, at finde ud af hvem han var.


Efter Brian og hans gruppe, havde fundet sig tilrette i baren, og Dust havde afsluttet endnu et spil, der gav lidt moderat succes, valgte han at holde en pause, for at gå op i baren, og få sig en drink med noget styrke. Han drak måske moderat, men hvad end han drak foretrak han at det var noget der kunne mærkes, når endelig han drak noget. Da han næsten var henne ved baren, var det næsten som om han glitchede et øjeblik, for han forsvandt i et øjeblik, blot for at dukke op ved siden af Bryan, som om det var komplet normalt for ham, at den slags skete. Han fik en af bartendernes opmærksomhed, og bestilte sin drink, før han diskret drejede sit hoved mod Brian, så Dust kunne tale til ham.
"Jeg ser at du og dine kammerater, stadig holder jer til at være nogle være læderbisser, med motorcykel kørsel, og hvad ellers i går og laver af ballade!" sagde han roligt, før han modtog sin drink som han tog en tår af, og satte fra sig på bordet foran sig, før han igen sagde noget til Brian "For at være ærlig, havde jeg ikke lige regnet med at se jer i et scenarie som dette, så både på af rent og skær nysdorgerrighed, hvad laver sådan noget gæve gutter som jer egentlig, på et sted som dette?"

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   4/4/2016, 21:59

Det var ikke så mærkeligt, hvis Dust følte sig lidt ekstra gloet efter denne aften. Selv hos dørmændende ville han formentlig mærke, hvordan hans ellers venligsindet og lyse aura havde en noget anderledes effekt i dette miljø. Der var ikke mange der lod til at genkende ham, men også fordi at de helst så ud til at holde sig på lidt afstand. Det var ikke så tit, at så "rene" engle smuttede forbi, eftersom de fleste væsner som kom til enten The Black Mamba eller de omkringliggende gader, som regel var nogle, som hellere søgte mørket. Dog var der ingen af de ansatte der smed grove kommentarer efter Dust, da de trods alt havde temmelig travlt, men et par nysgerrig blikke kunne ikke undgås. Specielt ikke fra overhovedet selv.

Seyah kunne ikke undgå at bemærke der hvide skikkelse, som pludselig trådte ind i lokalet. Selvom der var afdæmpet lys i lokalet, og man derved sagtens kunne se noget, da det var nødvendigt for kortspillerne, så var det som om, at Dust fik mørket i rummet til at trække sig sammen, hvilket pludselig fik det til at virke en anelse mere intenst. Han strålede nærmest. Seyahs blik fulgte den lysende skikkelse, som bevægede sig imod pokerbordende, men inden englen nåede sit mål, så strejfede deres blik kortvarig hinanden. I modsætning til Seyahs lysende grønne og ikke mindst intense øjne, så var englens røde og matte. Næsten døde i det. Og slangen vidste udmærket godt, hvem der ejede sådan et par. Alligevel valgte han blot at dreje hovedet den anden vej, og lade Dust fortsætte. De to havde ingen problemer, og alle typer var velkomne her, hvilket gjorde stedet attraktivt, bortset fra hos Mafiaen selvfølgelig. Seyah skulle dog vide sig sikker. Han mindes ikke at have set Dust's billede med lyst hår før, men den slags kunne ændre sig, det vidste han. For en sikkerheds skyld sendte han dog succubusen afsted, så hun kunne mingle rundt om pokerbordende og holde et lille øje med deres nyeankommende forbryderhoved. Det lod også til, at der var andre gæster at se til.

Selvom musikken og snakken lød højt indenfor, så bemærkede Seyah godt lyden af motorcykler udenfor. Det var ikke så tit, at man hørte den slags mere, hvilket var fordi at de mest tilhørte ensomme væsner der foretrak at rejse langt og nemt. Derfor trak han sig roligt tilbage i en af de magelige lænestole, som stod ved siden af et bord, hvor der hurtigt blev placeret et glas whiskey. I den anden stol overfor satte hans anden bunnygirl sig. Hun stirrede opmærksomt rundt, imens Seyah's blik atter gled mod døren, hvor ikke bare én, men en hel flok varulve gled indenfor. Det var ikke svært at spotte, hvad eller hvem de var. De fik hurtigt folk til at rykke sig en smule til siden, men på en anderledes måde end hos Dust. Dette var ikke decideret frygt, men mere af respekt overfor de muskuløse og spøjstlugtende ulve - med Aurora's mærke. Seyah hævede et bryn, og sukkede så, inden han kørte et par blege fingre henover panden for at rette håret. Han havde skam hørt godt og ondt om dem. De var trods alt konkurrenter - men af den primitive slags, hvis man kunne sige det. Desuden var det vist også lidt af et par slagsbrødre, hvilket han bestemt ikke ønskede denne aften. Hans undskyldning for at komme lidt nærmere flokken af ulve kom dog til ham hurtigere end ventet.

Selvom Dust forsøgte at være diskret, så var det ikke gået helt henover hovederne på hverken modstandere eller succubusen, hvordan han ubesværeret lod til at vinde spil efter spil. Ingen greb ind, men efter at have set nok, så forsvandt den mørke skikkelse pludselig fra bordende og stod pludselig ved siden af stolen, hvor Seyah sad placeret. Diskret blev noget hvisket i øret på ham, inden begge parter sendte blikket over mod Dust, som lod til at tage sig en pause. Seyah så sit snit. Det var lige før, at han nægtede at tro på, at en småkriminel ville vade ind for næsen af ham, hvorefter han ville snyde helt vildt i kortspil. Men... man kunne aldrig være for sikker. For Seyah, der var kendt som ekstremt dygtig til kortspil, syntes faktisk, at det gik en smule for godt alligevel. Så da englen fik sat gang i snakken hos flokken, så varede det blot et øjeblik før både Leif og Rollo måtte se sig slået i højden. Seyah's lange og kraftfulde hale gjorde, at han kunne justere sin højde, som det passede ham. Og lige nu var han præcist et 5 centimeter højere end begge af dem. Whiskyen blev snurret casualt rundt i glasset, som han bar i højre hånd, imens et bredt og charmerende smil bredte sig, hvilket virkelig viste de lange, nålelignende hjørnetænder frem.

"D'Herre. Om forlov, men jeg ønsker lige et ord eller to med jeres... chef."


Hvis varulvene lod ham komme forbi, ville han glide om bag dem, efterfulgt af sine to bunnies. Bag bardisken stod der ny en bartender, som folk kendte under navnet Karina. Hun havde sørget for, at de tøser som arbejdet på stedet, ikke sad på nogen af varulvenes skød, men i stedet pilede af. Seyah fastholdte sit kække smile, men flyttede hurtigt blikket fra Brian, efter at have hilst, til Dust.

"Godaften, Brian. Jeg ser, at du og dine kammerater nyder godt af jeres drinks. Den slags kvalitet får man vist ikke så langt væk herfra, gør man? Og du, engel, er vist lidt af en korthaj. Det glæder mig at se, at andre end jeg bærer både passion og talent for spillet!"


Hans tone var munter og overdøvede faktisk lidt af musikken, så de begge var i stand til at høre, hvad der blev sagt. Dust ville sikkert også bemærke det ekstra tryk der blev lagt på 'engle'-delen og det blik han fik sendt. De vidste hvem han var, og lavede han ballade, så fik han samme behandling som alle andre.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Brian
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Fuldblods Varulv
Navn. : Brian O'Connor
Alder : 27
Evner/Classes. : Berserker ( Mixed Martial Art )
Bosted : i BlackWood, i The Wolf's Den.
Tilhørende klan. : Aurora's ulve.
Partner. : jeg havde en.. hun er væk nu..
Slaver. : slaver? det jeg meget imod!
Evt. bemærkninger. : jeg er ung, men jeg lever for noget i denne verden, da lyser min dag op.
Antal indlæg : 192
Reputation : 11
Join date : 18/08/15

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   12/4/2016, 13:14

Brian vidste at englen havde bemærket ham, og genkendt ham, han var en årvågen fyr, trods det rolige ansigt's udtryk, var han vågen, såvel som de flere gæster da havde bemærket dem, da der ikke just var mange motorcykel grupper, og de kom mest klædt i pænt tøj, for og ligne civiliserede væsner, frem for primitive udskud, de havde dog valgt og tytte med Dust's navn, da det ikke vedkom andre, og han drak roligt sin øl, imens han's mænd snakkede med tøserne, og Brian så sig omkring, måske var der en sød tøs i denne aften? han vidste det ikke, og følte sig ikke just i humør til det, men sad ellers bare og slappede af med sin øl, og snakkede med en da i baren præsenterede sig som Karina, og han drak sin øl ud, og bestilte en ny, for og begynde og drikke den roligt, men da sku meget til og gøre ham fuld, og øl var ikke just det da påvirkedet ham, og så nød han bare øl, trods sin pumpedet krop, og snakkede let med Karina når hun havde tiden.
Brian sad og drak fredeligt sin øl, for og småsnakke med en ung cyborg pige ved siden af ham, så han Dust dukke op ved siden af ham, og han så nysgerrig på Dust, for og se på Leif da sku til og gribe fat i Dust, og en hånd blev løftet, som stoppede Leif, og Brian så på Dust, han svarede roligt ''yea, vi ser jo yndige ud ikke? vi sku nødig give folk det forkerte udtryk, men det ville være bedre end og komme klædt som vikinger, hvilket vi endelig er, i sig selv på en moderne måde'' han klappede anerkendene Dust på ryggen, med en styrke hos en da forstod sig på smede arbejde, såvel som hårdt bygge arbejde, med det extra træning oven i, en solid byggelse, han lyttede til Dust, for og svare muntert ''vi var nysgerrige, så vi kom, jeg havde tænkt mig og tage alle mine drenge med, men tænkte det ville blive en smule for mange i det, hehe'' han klukkede og drak en tår øl, for og vende sig om imod Leif og Rollo, da stirrede på aftenen's vært, og han hørte Seyah, som var en kendt person på stedet, og han var ikke dum, han nikkede til sine muskelsvulmende varulve, som rykkede sig, og han's yngre medlemmer så utilfredse ud over at Karina jagede tøserne afsted, for og se på Brian, som nikkede til dem, og de jublede, for og tage deres øl med, og gå på trusse jagt.

Leif og Rollo blev hos Brian, imens han's 3 yngre varulve, satte sig hos et bord med 4 unge piger, og faldt i snak med dem, efter at have fået lov og blive der. Brian drak af sin øl, for og smage på den, og han så på Seyah, for og nikke anerkendene ''det er rigtig god kvalitet, Seyah, men vi arbejder på og forbedre vores, du kan jo komme forbi vores pub en dag?'' han blev færdig og lod Seyah snakke med Dust, for selv og drikke sin øl, og snakke videre med Cyborg tøsen, og Leif og Rollo, holdt øje med Seyah, han's bunni tøser og Dust, som vagthunde da bevogtede deres ejer, eller snare livvagter, men sagt i deres omgivelser, Huskarle.
Brian vendte tilbage til sin øl, og tog en tår mere af den, og hvis Seyah svarede Brian, ville varulven vende sig imod Seyah og lytte opmærksomt, også hvis Dust snakkede til ham, imens Brian's yngre varulve, havde købt shot til dem og tøserne, og de sad og tog shot, for og grine og hygge sig, de så ud til de hyggede sig, dog så Leif over imod dem, som en farbror da holdt øje med sine uregerlige søster's børn, selv om Leif kun var 48, og de omkring de 22 og 24, imens Rollo kun var 45, var de stadig nogle gamle drenge, og deres hårde vejrbidte ansigter, viste ingen følelser, udover de holdt øje med Brian's drenge, såvel som Seyah og Dust.
Brian så nysgerrig på Seyah, og spurgte nysgerrig ''har du overvejede Sankt Patrick's dag? som fejring her en anden gang? det faktisk en fed tradition, og da bliver solgt nok, det lover jeg dig for! eller oktober fest? da mange nice ideer!'' han så på Seyah, og Dust, om hvad de syntes om det, for og tage en slurk af øllen, han så over på Cyborg pigen, og sagde noget til hende, som lød i retningen af at hun havde smukke øjne, trods det ene var et cyborg øje, men ingen ville være i tvivl om at han mente det, for og klappe på sit skød, som fik hende til og fnise og ryste på hovedet, og han spurgte om hun sku have noget ,og en chokolade bombe, altså kakaomælk og bailey, opvarmet, og han nikkede til Karina, for og se på Seyah og Dust, han ville have lyttet hvis de snakkede til ham, og forberede sit svar.

imellem tiden, sad han's unge varulve, og bestilte en sang, som hed Sabaton - the beast, og da det blev den's tur, sang de glade med, sammen med tøserne, og da kom vage knurre lyde bag ordene it's the nature of the beast, forude lyden af flere motorcykler kunne høre's uden for, og efterlidt tid, kom 5 varulve, også i biker tøj med Aurora's mærke ind, anført af en gut ved navn Bjorn, da også var en klemmert som Rollo og Leif, som gik op til Brian og han's folk, hvor de 4 yngre varulve, gik over til deres 3 brødre, og da blev råbt af jublen, for efter kram og brofists blev uddelt, og øl bestilt, imens de nu 7 unge varulve fra samme kobbel, sad og drak med de 4 tøser, hvor i 2 af dem var igang med og kys og nusseri med 2 af varulvene, og Bjorn gik forbi Seyah, efter at have nikket i respekt, og klappet Dust på skulderen, som tegn på anerkendelse, hvor da blev hvisket noget til Brian, som nikkede og klappede ham på kinden, som fik manden til og blinke og grine, hvor Rollo og Leif's hårde ansigtet, blødte op og de hilste på deres våben broder, og broder kram og en skalle blev uddelt ,fra Leif til Bjorn, som grinte, og bestilte en øl, og de gamle varulve stod i en cirkel, og snakkede, men tilpas på afstand, så Seyah, Dust og Brian kunne fortsætte deres snakke, og drak deres øl, men de holdt øje med deres unge medlemmer, og Brian, som de huskarle de var, var de altid på arbejde, når deres Alpha var inærheden.

// sorry kort svar, var sån lidt, usikker på hvad jeg sku svare, så gjorde det så godt jeg kunne :)
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   13/4/2016, 18:39

Dust kunne se på Brian, at han som forventet kunne genkende Dust, og det var forståeligt. En hver person der havde brugt tid på at kommunikere med Dust, ville helt klart have nemt ved at kende ham, eftersom der altid var noget ved ham, der afslørede ham. Den slags kunne være en fordel, såvel som det kunne være en ulempe, men som det stod lige nu, var det godt at Brian kunne give stille med hans identitet, for Dust var ikke interesseret i, at nogen uønskede fandt ud af hvem han var, for den slags kunne skabe problemer. Mindst lige så godt var det, at Brian stoppede Leif i at fjerne Dust igen, for selvom han var kommet hen til varulvene for at snakke med Brian, og ikke for at lave ballade, så var han ikke lige frem en medgørlig mand, når nogen prøvede at gøre noget ved ham, som han ikke selv havde lyst til.
"I en kaotisk verden som den vi lever i for tiden, skiller i jer nok ikke særligt meget ud, når i ligner jer selv, sammenlignet med andre farligt udseende væsner, såsom foreksempel mig, når ellers jeg ligner mig selv, men taget i betragtning af at vi er et fint sted som det her, så er det jo nok en god ide, at man ser lidt pænere ud, bare for at passe lidt bedre ud, bare så dem der ellers kommer her, ikke føler sig alt for truet, eller begynder at lave noget ballade!" sagde han roligt, og tog en slurk af den drink han havde bestilt, før han vendte sig om, så han kunne se udover alle dem der var kommet ind til videre, mens han stod og snakkede med Brian "Tja en stor flok varulve som din, ville nok skabe lidt mere utryghed, end hvis det bare er en mindre flok af jer, så det er vist meget godt at i valgte, kun at være nogle enkelte stykker af jer!"


I og med at han stod med front mod de åbne lokaler, og ryggen mod baren, havde Dust god mulighed for at følge Seyah med øjnene, i takt med at manden kom hen til dem, fik lov til at komme forbi Brians varulve, og til sidst stod foran dem, så han kunne begynde at snakke med dem. På grund af hans engle aura, virkede Dust generelt i godt humør, og han havde en rar og mild udstråling, men lige præcis fordi det var en engle aura, blev den som regel opfattet som ubehagelig, af væsner fra den mørke side. Dog havde Dust haft meget blandede oplevelser med mutanter, da den slags væsners grundlæggende dna kunne være hvad som helst, og resultatet af deres mutation kunne være varierende, så nogen mutanter kunne opfatte hans engle aura som behagelig, mens andre mutanter kunne finde den ubehagelig, så Dust holdt meget nøje øje med Seyah, for at se om han viste nogen tegn på, om han følte ubehag eller behag, ved at være så tæt på en engel og dens aura.
Samtidig med at han kiggede efter denne reaktion fra Seyah, lyttede Dust til hvad han havde at sige, og han ventede med selv at svare til han havde hørt hvad Brian havde at sige, da det var ham Seyah først snakkede til.

"Korthaj er blot et ord for det man kan kalde mig! Og jeg må sige, at min viden om spillet, kommer fra mine gamle dage, hvor jeg spillede det for at vedligeholde mine indkomster, og den gang havde jeg ikke lige frem mine øjne til at hjælpe mig!" sagde han med en mildhed i stemmen, der udsprang af hans engle aura, og det var denne mildhed, der gav hans ellers følelseskolde stemme, både fylde og klang, i stedet for mangel på følelser og roligheden, der normalt hvilede over ham "Og engel lyder så formelt, når vi begge godt ved at det kun er en halv sandhed, så hvad siger du til at vi holder os til fornavns basis Seyah?"
Dust havde efterhånden levet så længe i skyggerne, og på de skurk agtige sider af loven, så selvfølgelig havde han påtaget sig den vane, at han gjorde sit hjemme arbejde, før han tog hen til nogen nye steder, og i dette tilfælde havde han gravet alt op han kunne finde om Seyah, samt the Black mamba, dens bygnings og design tegninger, og hvad han ellers kunne finde. På den måde stod Seyah og Dust nogenlunde lige, hvad angik det med at kende til hinanden, og hvis det kom til at Dust skulle bruge det til noget, så var han bekendt med stedets opbygning, flugtveje og lignende.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Seyah
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : One of the first 10.
Race : Mutant (Naga)
Navn. : Seyah Gizanis
Alder : Ukendt pga. mutationen.
Evner/Classes. : 1. Evne: Karakterskift - 2. Evne: Kort kontrol.
Bosted : The Black Mamba
Tilhørende klan. : I Tyveklanens besiddelse, men oprindelse fra Mafiaen som Blackguard.
Partner. : Alt for mange.
Slaver. : I don't need 'em.
Evt. bemærkninger. : Forholdsvis 'kendt' for sine fænomenale spilevner. (Bemærk også, at under karakterskift, så er den grønne hans daglige udseende mixet med ava)
Antal indlæg : 116
Reputation : 3
Join date : 08/01/13

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   1/8/2016, 21:45

Seyah hævede ganske let det ene bryn, og så afventede ned mod alfaen, der stadigvæk sad afslappet lænet mod baren. I et kort øjeblik ventede han på mere. De fleste tog ikke let på, at man nedgjorte deres produkter, men Brians fuldstændig ligeglade attitude fik ham dog overbevist om, at der trods alt også fandtes andre typer. Derfor sukkede han stille, inden nikkede roligt til ulvens tilbud. Egentlig var han ikke specielt interesseret i at komme så langt væk fra byen, men han gad godt se, hvad en sådan primitiv bar havde at byde på - og om der var noget han kunne lade sig 'inspirerer' af.

"Tak, tak. Det er godt nok ikke økologisk, som jeg formoder jeres bryg er, men vi gør da vor bedste. Og jeg ville da elssske, at komme forbi en dag."

Selvom Seyah tydeligvis havde fokus rettet imod sine to udvalgte gæster, så havde andre øjne omkring sig, som fastholdt opmærksomheden på omgivelserne. Hans private bunnygirls som stod bag ved, havde hver deres vagtsomme blik rettet imod flokken. Englen mod Dust, og Succubussen mod Brian. Karina i baren holdt sig også tæt på, men hovedsageligt kun så hun kunne betjene flokken og holde øje med Brians folk, som nu sad et stykke borte.

Da Dust talte, tog Seyah sig i at knibe øjnene let sammen. I første omgang var det mest, fordi han valgte at fokusere på Dust's øjne, hvor det gik op for, da englen talte, hvad han egentlig mente. Manden var blind. Dette gav dog blot slangen en større grund til at mistænke ham, da han stærkt tvivlede på, at man kunne spille så godt uden sit syn. Da Seyah forsøgte at rette blikket mod hele ansigtet igen, blev han forbløffet over at opdage, at huden og det lys som Dust udsendte, var noget hans øjne ikke brød sig om. Det var for voldsomt og rent. Atmosfæren påvirkede ham dog langt mindre. Seyah var trods alt fuldstændig menneskelig af natur. Mutationen var en ulykke sket senere i livet. Derfor betød det ikke det helt store. Dog selvom han tog det ganske pænt, så var det ikke fordi at atmosfæren gjorde ham mere venligsindet på nogen - engle havde altid haft den effekt på ham, at så længe de passede deres egne ting, så var han glad. Faldne engle var lidt mere interessante.

"Hmm, ganske interessant, Dust. Men jeg undres, hvis ikke dine blinde øjne har hjulpet dig, hvilket jeg fuldt ud forstår... Hvad har så hjulpet dig på vej? For set fra min vinkel, så burde du, engel eller ej, slet ikke være i stand til kortspil."

Et nysgerrig smil og et alvorlig blik. Efter Dust's sidste kommentar, havde han roligt valgt at bruge det rigtig navn denne gang. Han frygtede bestemt ikke hybriden, og eftersom det var hans egen grund, så følte han sig mere end berettiget til at bruge folks identiteter sådan som han selv ønskede. Da Brian smed endnu en kommentar, tog Seyah en slurk af whiskyen imens. Han nåede dog aldrig selv at svare før lyden af flere motorer nåede hans øre. Succubussen drejede også ansigtet, da Brian lod til at være hendes ansvar for nu, og hviskede stille noget i øret på slangen, idet flere ulve trådte indenfor. Slangens øjne veg dog ikke fra sine to hovedpersoner. I hvert fald ikke før, at de blev omringet af hele flokken, hvilket man hurtigt kunne lugte, som fintfølende. En tænksom tvedelt tunge gled ud mellem de blege læber, inden han en anelse mere fattet end før svarede.

"Nej, Brian, de tanker havde slet ikke strejfet mig. Da klubben stadigvæk er forholdvis ny, så tænkte jeg, at vi ville afprøve et par af de helt store helligdage til en start. Men jeg er sikker på, at din flok nok skulle få stablet en fest på benene."

Omsider drejede hans hoved rundt, så han kunne beskue sine omgivelser. Folk omkring ham lod til at være mindst lige så overraskede over den enorme bandemængde, som han selv var. Han vedtog dog stille, at så længe der udeblev problemer og for meget indblanding, så blev de gerne.

_________________
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   11/10/2016, 13:50

De tomme øjne lod sig ikke vige, fra denne slange mutant der stod foran ham, men alligevel virkede det som om, at hans blik var allesteds nærværende nok til, ikke at behøve at se på noget andet. Hans øjne så måske blinde ud, men alligevel var der noget ved dem, der kunne give en ide om, at de så alting, og alligevel så absolut ingenting, og denne opfattelige følelse kom af, at Dust havde mistet sine øjnes evige lys, i bytte for noget han havde trænet meget længe for at være i stand til.
Ved lyden af Seyahs svar, studerede de blinde øjne den aura de kunne se foran sig, uden at han bevægede sine øjne det mindste, blot endnu en vane han havde tillagt sig, siden han mistede dette evige lys i hans øjne. Han kunne se på Seyahs chakra baner, hvor rolig han var, og han kunne se på Seyahs aura, om hvorvidt der var noget der ændrede sig, skulle forandringer forekomme hos ham, som var værd at notere sig af. Dust var efterhånden bekendt med mutanter og hvordan de virkede, han vidste at de blot var forvandlede mennesker, så hans aura havde mulighed for at have en effekt, men brugen af dette ville være på bekostning af, at hans bunny damer, og alle andre nærtstående væsner, som var af en mørk race, ville kunne mærke at han aktivt brugte sin aura, og derfor kunne afsløre ham lige på stedet, hvis han prøvede på noget, så han valgte at det var på tide, at skifte form for en gangs skyld, hvilket han startede på under hans svar.

"Jeg sagde ikke at mine blinde øjne ikke kunne hjælpe mig nu, jeg sagde at de ikke kunne hjælpe mig, dengang jeg stadig havde mit normale syn!" sagde han med en stemme, der hurtigt havde mistet den klang fylde, som hans engle aura ellers gav ham, da han begyndte at skifte form, for øjnene af deres vært, og alle dem der kunne se på Dust. Først var det nemlig engle auraen der blev slukket, og skiftet ud med en stærk blanding af engel og skyggedæmon aura, med et bemærkelsesværdigt touch af død. Lige efter blev hans vinger trukket ind, mens hans trøje og bukser blev sort, et læder bælte dukkede op om hans hofter, holdt sammen af et dødninge hoved bæltespænde med rubin øjne, en long coat voksede nærmest ud af skuldrene på ham, og hans hår blev sort, med en karakteristisk rød stribe, der kørte rundt om hans hoved. Nu hvor hans aura var skiftet væk fra engle aura, var den ikke længere ubehagelig for nogen mørke væsner, men nu var der selvfølgelig den kraftige følelse af død omkring ham, der kunne virke ret så ubehagelig for dem, der ikke brød sig om den slags.
"Mine øjne er måske blinde, men de ser meget mere end man skulle tro, kære slange væsen, og med dette syn jeg har, behøver jeg kun at tænke taktisk og se på mine modstandere, på den måde kan jeg af kompensere for de poker spils evner, jeg ikke rigtig er i besiddelse af!" forklarede han sig, selvom visse aspekter af denne forklaring, nok stadig var ret så mystisk, for dem der ikke vidste hvad han var i stand til.

I en rolig bevægelse, drejede Dust hovedet mod indgangen, da han kunne mærke at der var flere ulve, der kom ind i dette etablissement. De blinde øjne studerede kort varigt de forskellige typer, men ret hurtigt virkede det som om, at han ikke endvidere behøvede at vide mere om dem, end det han havde set ved at kigge på dem, så han rettede sine øjne tilbage mod Seyah igen, da det var ham der havde fanget Dust´es opmærksomhed lige pt.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]   

Tilbage til toppen Go down
 
Fluffy Easterbabes and Golden Opportunities [ÅBENT]
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» Everething comes with a price(Åbent)
» Rødt og blåt ~ Åbent.

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne :: The Black Mamba-
Gå til: