IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 En lille svømmetur (Amphitrite)

Go down 
ForfatterBesked
Eithan
Nybegynder.
Nybegynder.
Eithan

Race : Skytsengel
Navn. : Eithan Easifat Shatawia
Alder : 1400. 19 menneskeår
Evner/Classes. : Umbra niveau 3
Bosted : En lille bjergehytte i Nordamerika
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : Ingen. Endnu.
Slaver. : Nej
Evt. bemærkninger. : Min fortid er mørk. Tør du kende den?
Antal indlæg : 162
Reputation : 5
Join date : 03/07/15

En lille svømmetur (Amphitrite) Empty
IndlægEmne: En lille svømmetur (Amphitrite)   En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime10/4/2016, 17:44

Tid: 18.34 
Dato: 12/3
Dag: Tirsdag
Sted: New Miami Stranden
Omgivelser: Over havet mellem skyerne og tæt på havets overflade. 

Solens stråler ramte kun lige havets overfalde. En skikkelse fløj på vinden uden af baske med sine vinger. Skikkelsen var træt og kunne knap bevæge sig mere.

*Hvad skal jeg gøre* tænkte han og kæmpede for at holde sine øjne åbne. Han har sår og rifter på armene og i ansigtet efter en lille kamp mod en mindre flok zombier. 

Eithan har kæmpet mod Zombier for at finde spor efter en af sine venner. Lige med et kunne hans vinger ikke længere bærer ham og han styrtede ned i det kølige vand med et skrig.
Tilbage til toppen Go down
Amphitrite
Nybegynder.
Nybegynder.
Amphitrite

Race : Lympha
Navn. : Amphitrite
Antal indlæg : 36
Reputation : 1
Join date : 07/03/16

En lille svømmetur (Amphitrite) Empty
IndlægEmne: Re: En lille svømmetur (Amphitrite)   En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime13/4/2016, 20:01

Påklædning Nøgen, hvis man ser bort fra hendes hale

Selvom vejret over vandet muligvis ikke var af den bedste kaliber, så var det som altid monoton under vandet. Ganske vist kom der storme, og her skete der skam forandringer i vandet, dog var der intet i disse timer. For dem som sejlede på vandet, ville der ikke være synderlig meget at se i det dybe hav, dog hvis man først søgte langt nok ned, så ville man så sandelig for øje på et vidunder. Dette var selvfølgelig hvis man overhoved overlevede det, også samtidig også hvis man var det rigtige sted. Mange som tog ud til havet, tog enten ud for at søge efter legenden, eller også for at få sig en hyggelig tur. De som søgte den hyggelige tur, fik det med stor sandsynlighed også, hvor de som søgte efter legenden nok ikke fik oplevelsen af at se den. For det var skam en legende for en grund, netop fordi dette ikke var en ting som man fik så nemt øje på. Sagnet om Lympha folket var direkte ukendt, mest af alt fordi de mere inspirerede historierne omkring havfruer og sirener, frem for hvad de i bund og grund var. Dog betød dette så samtidig også, at i mange år havde idioter taget turen ud til havet, hvor de ville dukke efter fundet på dette folk. Dog som altid havde de intet fundet.

I et stille område af havet, svømmede Amphitrite rundt. Som hun svømmede rundt, var det omgivet af en flok fisk. De anså hende som værende en af deres egne, og derfor gjorde de ikke just noget for at skade hende. De svømmede derimod tæt på hende, nogle gav hende endda muligheden for at stryge sine fingre hen over deres skæl. At sige hun var kendt i havet, ville være en underdrivelse, for selvom hun var sky af natur så var hun også nysgerrig. Hun elskede at opdage nye ting, så derfor havde hun i en ung alder set hele sit hav igennem, og her lært de mange kroge af det.
Hun havde aldrig været den største til at bevæge sig imod overfladen, denne nat havde dog været en af de få tider hvor hun havde lyst. Det er aften, så måske var der ikke mange der rent faktisk var fremme. Måske var det kedsomhed, eller måske var det nysgerrighed der fik hende op imod overfladen. Det var nemlig ikke ofte hun rent faktisk begav sig imod overfladen. Intet havde dog forberedt hende på hvad der ville møde hende, da slet ikke den unge mand som skød imod vandet fra himlen. Det var nok mest mandens skrig som fangede hendes opmærksomhed, men det var også dette som fik hendes bevægelser til at blive hurtigere. Hun skyndte sig op imod overfladen, hvor hun her greb fat om manden og hjalp ham op på overfladen igen "Er du okay" spurgte hun med et bekymret blik

_________________
En lille svømmetur (Amphitrite) Tumblr_mqz9xd0SJa1qhdexto4_250En lille svømmetur (Amphitrite) Tumblr_mqz9xd0SJa1qhdexto3_250
Tilbage til toppen Go down
Eithan
Nybegynder.
Nybegynder.
Eithan

Race : Skytsengel
Navn. : Eithan Easifat Shatawia
Alder : 1400. 19 menneskeår
Evner/Classes. : Umbra niveau 3
Bosted : En lille bjergehytte i Nordamerika
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : Ingen. Endnu.
Slaver. : Nej
Evt. bemærkninger. : Min fortid er mørk. Tør du kende den?
Antal indlæg : 162
Reputation : 5
Join date : 03/07/15

En lille svømmetur (Amphitrite) Empty
IndlægEmne: Re: En lille svømmetur (Amphitrite)   En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime15/4/2016, 19:11

Eithan spyttede vand ud og glibbede med øjnene for at få vandet ud. Da det var gjordt fik han øje på sin redningsmand. En havfrue? "Jo tak." sagde han og så sig over skulderen. Hans vinger hang blot i vandet. "Jeg var heldig at du var i nærheden." indrømmer han venligt og et smil bredte sig over hans unge ansigt. Han så sig omrking og fik øje på et par fisk i nærhden der kikkede noget nysgerrigt på ham. "Navnet er Eithan." sagde han og holdte en hånd ud. Det var normal høflighed at hilse på andre, noget som hans familie havde forklaret ham og taget ham med mange steder rundt. Han havde elsket det og gjorde det sommetider endnu, men bare uden hans familie. Han kikkede ordenligt på hende og opdagede hurtigt at hun var nøgen. Han skiftede hurtigt sit blik op til hendes ansigt. "Jeg kan regne ud at du bor her omkring?" Spørgsmålet var neutralt, men nysgerrigheden havde snart fået det bedste af Eithan . Han har aldrig mødt en Havfrue før, og vil nok aldrig igen. Oppe på himmlen var det så småt begyndt at blive skyfrit. Han kæmpede for at holde øjnene åbne, men vandet var lokkende lunt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
En lille svømmetur (Amphitrite) Empty
IndlægEmne: Re: En lille svømmetur (Amphitrite)   En lille svømmetur (Amphitrite) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
En lille svømmetur (Amphitrite)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: New Miami-
Gå til: