IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Apprentice? (Eithan)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 482
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Apprentice? (Eithan)   12/4/2016, 16:00

S: Las Vegas, gaderne
T: Aften
V: Køligt, med en blid vind. Foråret er i luften.

@Eithan

Gaderne var oplyste af de tusinde neonskilte der fandtes i Las Vegas. Alle størrelser, alle former og alle farver! De kunne få en til at tro man var på det bedste syretrip, var det ikke fordi Sean aldrig tog den slags. Det lod han andre om! Den slags ville blot ødelægge hans reflekser og besværliggøre hans job unødigt. Nej, i stedet lyste det byen op og fik en til at tro der altid var fest eller at solen slet ikke var gået ned endnu. Det var dog tilfældet - solen VAR faktisk gået ned og et mørke havde lagt sig over det ganske land. Takket være byens lys, kunne man ikke se så meget som en stjerne.
Foråret var på vej og det kunne mærke. Ud over folk gik og snøftede, var vejret blevet mildere og rundt om kunne man se de nye, grønne skud. Her i byen blev det reduceret til det nyeste ukrudt mellem fliserne eller hvis man fandt et træ eller to...Men det talte jo stadig!
For Sean betød den nye aften, og kommende nat, nye muligheder. Nye muligheder for at finde et offer at berøve, nye muligheder for at finde nogen der ville købe hans evner eller nye muligheder for blot at observere nattens mylder, til det blev lyst igen og han gemte sig væk sammen med resten af nattens væsner, til næste nat. Ikke fordi han havde noget imod dagen, men de færreste tog ud og stjal, når alle kunne se en alt for tydeligt!
Han gøs svagt, da en svag vind kom ham i møde. Iklædt nogle lette kondisko, et par mørke bukser af elastisk stof og endelig en T-shirt, gemt under en varm jakke, kunne han stadig mærke det ikke var helt varmt endnu. Rundt om gik også andre og skuttede sig, medmindre de allerede var for fulde til at bemærke noget som helst. De skikkelser var der, dem der faldt ind og ud af mængden, når han så ned langs gaden, hvor par, små grupper såvel som enlige gik.
En hånd gled igennem det mørkebrune hår, mens de grå øjne gled over omgivelserne. På sin hvis både smukt og beskidt alle steder.
Og hvilket natklub skulle han nu begive sig til? Han opsøgte ikke kasinoerne for ofte, de var så mistænkelige og sidste han havde gjort det...Åh ja, der havde han fået sin fjer fra en ærkeengel. Hans største skat! Så skrøbelig, så værdifuld og som forventet havde det givet ham mere arbejde, selv om han vidste han endnu blot ventede på sin helt store debut! Som professionel tyv måtte man jo selv skabe sig et navn og nu gik nogen og kaldte ham "Shadow", hvilket nok også var ganske rammende, taget i betragtning han netop var en skygge. Og netop det at han kunne blive til en skygge, var hans stærkeste side. Så mange ting han kunne få fingrene i! Næsten ingen kunne gemme noget for ham.
Med et lidt selvtilfreds, skævt smil gled hans blik over de store neonskilte igen. Ja, hvor skulle han finde sig lidt sjov i nat?


_________________

Tilbage til toppen Go down
Eithan
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Skytsengel
Navn. : Eithan Easifat Shatawia
Alder : 1400. 19 menneskeår
Evner/Classes. : Umbra niveau 3
Bosted : En lille bjergehytte i Nordamerika
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : Ingen. Endnu.
Slaver. : Nej
Evt. bemærkninger. : Min fortid er mørk. Tør du kende den?
Antal indlæg : 162
Reputation : 5
Join date : 03/07/15

IndlægEmne: Re: Apprentice? (Eithan)   15/4/2016, 19:24

Aftens kølige luft ramte alle der vovede sig ud. Vinteren var overstået og nu kom overgangen mellem vinter og forår. En skikkelse sad og rystede oppe på en container. Han var iklædt en pilotjskke og cowboybukser. Hans lange hvide hår hang ned omkring hans skuldre. I skæret af lyset kunne man nemt bedømme at han måtte være ret ung. Eithan sad med lukket øjne. Han var sulten og havde ikke spist i lang tid. Uden penge på lommen gik han tit sulent i seng. Med et suk åbnede han sine brune/gylnde øjne og hoppede ned fra den grønne cotainer. Han gik gennem gaderne. Normalt ville folk ikke lægge ret meget mærke til ham, men nu hvor der var aften kikkede de sig altid en ekstra gang over skulderen. "Pas på dine penge. Tyvene er tit flittige hernede." Hviskede en pige til sin veninde. Eithan rullede med øjnene og smuttede ned af flere forskellige gyder. Standsede foran en butik med mad og kikkede hurtigt ind. Ejeren stod med ryggen til, så Eithan tog sin chance og gik hurtigt ind, tog noget brød og en flaske vand, og hurtigt ud igen. Udenfor ånede han lettet op og begav sig ind mod gågaden. Mange af de rigere folk sad op resturanter og drak fin vin og spise en lækker gourment. Andre måtte stjæle sig til føden. Han satte sig ned på en bænk og pakkede brødet ud. Rev store stykker af som han slugte mens han kikkede sig omkring. Han var en Umbra og var stolt af det, til et vist punkt.
Tilbage til toppen Go down
 
Apprentice? (Eithan)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: