IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 En mindre problematik, faktisk. (Auriel)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : 1, 2  Next
ForfatterBesked
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   6/6/2016, 22:21

S: Las Vegas, i gaderne
V: Natten er kølig, men ikke kold. En let brise.
T: Sen nat eller meget tidlig morgen.

@Auriel

"Hun var der og jeg fik min betaling"
Drengen var vendt tilbage efter noget der havde virket som en evighed. Hans skinnende øjne gled op til drengen, der stod foran ham med noget der lignede nogle mønter i hånden, i form af betaling. Han havde ikke selv ville opsøge Augustus til sidst, efter deres lille eventyr var endt ud som det var. Augustus havde været hans ansvar og han havde formået at få hende hjem i god behold, med sin halskæde. Han havde endda fået tiltusket sig nogle ekstra smykker i sine lommer, der skulle sælges senere. Sirenerne var endelig dødet hen og det ville måske være sikkert at gå videre...
Men hvor man gik rundt med et skudsår i låret efter en robot havde skudt en? Han måtte stadig undgå nysgerrige øjne og politi, bare for en sikkerheds skyld. Drengen løb sin vej igen, ikke særlig ivrig efter at blive blandet ind i sårede, skumle, fremmede mænd om natten.
Sean bed hårdt sammen og lod hænderne glide over den ru mur bag sig, da han besværet kom på benene. Hans sårede ben rystede under ham og smerterne vældede ind over ham, da adrenalinen var forsvundet. Hans ene hånd gled ned over den primitive forbinding, der mere prøvede at forhindre han forblødte end noget andet. Hele hans ben var vædet i den klistrede væske, som han vidste var blod. Forhåbentlig rendte der ikke nogle rovdyr rundt i nærheden. Han orkede ikke at skulle kæmpe for at stikke af fra en vampyr også. Det ville virkelig bare gøre hans nat perfekt.
Han trak vejret dybt. Iklædt nogle praktiske støvler, et par bukser og en trøje, der nu var revet lidt i stykker for at bruge noget at stoffet til at binde om benet, stod han rystede op af væggen. Under trøjen havde han en hvid undertrøje, der skulle hjælpe ham med at holde varmen. Fjeren var blevet placeret i et vedhæng om hans hals, gemt under alle trøjerne.

Skyggerne hjalp ham med at komme væk fra Dreams on Demand. Han var dog ikke nået mange gader, før han måtte stoppe op midt på en eller anden gade. Han faldt forover og greb ud foran sig med armene. Hele hans krop rystede stadig og han havde ikke meget energi til at komme videre. Fuck! Hvad skulle han gøre? Han kom normalt aldrig til skade på denne måde og de få gange han gjorde...Men hvem kunne lappe ham sammen? Han kunne ikke selv. Ikke i denne tilstand. Han måtte ned i kloakkerne for at finde nogen der kunne hjælpe, men lige nu kunne han ikke engang hive sig selv op på to ben, endnu mindre humpe over til et kloakdæksel og kravle ned i dybet.
"Det har du gjort godt..." hviskede han for sig selv. Det eneste han rigtig kunne, var at rose sig selv for at bukke under for en flot kvindes tiggerier om at komme med på eventyr. En amatør! Hvem vidste også at sådan en lille smykkebutik havde en robot til at beskytte godterne? Nej. Problemet havde ikke været robotten, men at han skulle skubbe Augustus ud af døren og dermed ikke var nået at blive en skygge tids nok til at undgå kuglen.
Jah, han burde vide bedre. Dette var netop grunden til han arbejdede alene og helst ikke ville have lærlinge...
Selv Phoenixs lejlighed lå for langt væk, apropos lærlinge.
Han lukkede øjnene.
Han måtte vel bare sidde her og håbe nogen kom forbi, som ikke ville overgive ham direkte til politiet. Faktisk følte han sig svimmel...Blodtabet måtte sløre hans tanker og sanser på den måde...

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   7/6/2016, 11:22

Det havde bare været en af de aftener. En af de aftener hvor verden ikke ville stoppe med at snurre rundt og han blev rundtosset og var tæt på at dejse om. Det havde dog intet med alkohol at gøre. Ja, ikke før han involverede procenterne i det hele i hvert fald.
Englen havde fundet sig selv i det levende og glitrende Las Vegas. Byen der aldrig stod stille. Bagsiden ved livet og latteren og musikken var dog, at det hele var frygteligt ensomt, når man oplevede det alene. Det havde han for nyligt fundet ud af. Eller det havde han for nyligt først opdaget.

De seneste dages begivenheder havde efterladt ham mærkeligt forvirret og den eneste kur han kendte, var de terapeutiske timer brugt på barsnak med hver anden fulde sidekammerat over et glas cognac. Sådan var aftenen da også gået. Auriel havde brugt adskillelige timer på diverse barer, hvor han over fyldte askebægre og flasker havde kunne beklage sig over alt og ingenting til berusede hoveder som glade og naive gav ham ret uanset hvor absurd hans udfald var. Her til aftenen havde beklagelserne faldet på alt fra motorvejsmotellernes begrænsede morgenmadsudvalg til sladderbladenes fanatiske sludder.

Efterhånden som aftenen var skredet frem, var alkoholen fordampet, da han temmelig tidligt var løbet tør for penge at købe det for. Man skulle tro at livet som ærkeengel ville være mere glamourøst, og måske ville det også være det, hvis han havde taget sig sammen til at bygge et imperie op imens han havde chancen. Han beklagede sig nu ikke over lige dette. Han nød den frie og ufortrødne livsstil som fulgte med de få sedler i hans lomme.

Efterhånden var aftenen blevet til nat, og natten var tæt på at bevæge sig imod morgen, selvom man endnu ikke kunne se solen over horisonten. Hans ben havde båret ham afsted og han fandt sig selv med begge fødder plantet solidt foran klubben Dreams on Demand med en næsten udbrændt cigarret hængende imellem fingrene.
Han havde en ret god ide om, at Augustus Kennedy nok snart ville få fri, ja hvis hun overhovedet stadig var på arbejde. Han vidste ikke helt hvorfor han var her. Dén vej var han gået ned af én gang, og havde nået at fortryde det adskillige gange. Et par lange sekunder skred forbi inden han endelig sukkede og vendte rundt på hælen for at gå videre. Hans dårlige samvittighed ville ikke lade ham gå derind, og hvorfor? Han kunne vel opsøge og være sammen med hvem end han ville?
Denne aftens festivitas og sjov var for længst passeret og Auriel vidste at der lå en lille lejlighed tæt på, som var ejet af en bekendt og som han nok kunne crashe i, da der nok ikke var nogen hjemme.

Han gik så fordybet i hans egne tanker, at han ikke tog notits af den nedbøjede skikkelse midt på gaden foran ham. Det var efterhånden almindeligt at folk gik kold af druk midt på gaden, så det var ikke et specielt iøjnefaldende syn. Det var ikke før han var helt tæt på skikkelsen, at den pludselig stod frem for ham og han stoppede op og smed den udbrændte cigarret for sig. Han kunne ikke se ansigtet, men at dømme ud fra synet, havde vedkommende det ikke specielt godt.
”Hey… Er du-..” Nåede han at sige, imens han bøjede sig ned. Men så snart han bøjede sig ned og støttede hånden på jorden for at holde balancen, stoppede den varme og klistrede fornemmelse hans ord. De gyldne øjne slog blikket ned på hans fingre, som pludselig havde fået en højrød nuance der var synlig selv i det sparsomme lys. Synet overraskede ham, men ikke nok til at få ham til at trække sig væk. ”Du bløder ret slemt. Hvad er der sket?” Prøvede han at kommunikere med skikkelsen, men uanset om han fik svar, ville han forsøge at kringe sin ene arm rundt om fyren, så armen lå om hans egen skulder og han kunne bruge ben kræfterne til at hive dem begge op at stå. Han blev nød til at gøre et eller andet, ellers ville personen forbløde.
Oprejst kunne han ordenligt se sit nye bekendtskab, og ansigtet var mærkeligt nok velkendt. ”Hey… Jeg kender dig.” Lød det lidt overrasket inden han ville begynde at gå, med et fast tag i den arm, som stadig lå om hans egen skulder, for at manden ikke ville falde sammen. Selvom det måske gjorde ondt, var det den mest effektive måde, som han kunne hive dæmonen med sig på. ”Advarede jeg dig ikke om, at den fjer var dårligt nyt?” Sukkede han og kunne ikke dy sig fra den lettere drillende undertone på trods af den alvorlige situation.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   8/6/2016, 17:20

Han havde lukket øjnene, for det havde alligevel været det mest behagelige. Så god var hans primitive forbinding måske heller ikke, for han bemærkede der endnu faldt pletter på fliserne, selv om der da var lidt færre end tidligere. Det snurrede for ham. Tænk at lægge sig ned og dø for et sår i benet, det var jo ikke engang et af de farligste steder! Men måske havde det ramt en af de store blodåre i låret? Hvad vidste han om anatomi når det kom til stykket...
Han knugede sine hænder og trak vejret dybt. Han måtte op, han måtte videre. Han kunne ikke bare visne væk her på gaden, for at stjæle fra en mindre butik. Det skulle ikke blive slutning på ham, en tyv der var ved at nå berømmelse! Folk hviskede allerede om det.
Var det ikke ham med fjeren?

Nogen kom, så meget kunne han da mærke. Et sted, bagerst i sit hoved, bemærkede han vel også at auraen skreg engel. Men han havde ikke kræfter til at reagere på det, faktisk, hvis det var en engel der følte for at forfølge den naturlige had mellem de to racer, ville han blot være et nemt offer. Fedt. Lige hvad der manglede. Han prøvede at slippe vejen under sig med den ene hånd, men for hver bevægelse truede hans krop med at besvime. Damn...At fjeren skulle falde i hænderne på en simpel engel...
Så drop bare den søde akt, hvor man legede helten. Til at starte med genkendte han intet. Stemmen, auraen, intet af det virkede videre bekendt. Faktisk følte han sig som en fuld mand, helt svimmel i hovedet, som om det svømmede rundt og truede med at få hans øjne til at løbe over. I virkeligheden var hans krop ved at blive varm af anstrengelserne og udmattelsen, som var han en syg mand.
Han havde ikke kræfterne til at gøre modstand, uden at vide hvad manden ville, da han blev hevet på benene. Han skulle ikke kunne sige om han var tung for en normal mand, for han tilbragte sjældent nok tid sammen med folk til at de kunne nå at bære rundt på ham. Ej hellere vidste han jo om det var en normal mand eller ej...Det blev mandens problem, hvis han absolut ville flytte rundt på ham...
Nogle støn gled over hans læber, da han i et øjeblik prøvede at holde balancen, prøvede om han kunne ryste manden af sig og komme videre selv...
Fjeren?
Balancen forsvandt og havde det ikke været for manden, var han faldet. Lugt af sprut og røg. Havde han haft tiden, havde han skåret en grimasse. En fulderik samle - nej. Han tænkte ikke engang tanken til ende. Billedet af Auriel gled over ham og han fik drejede hovedet nok, til da han åbnede øjnene, kunne se det lettere bekendte ansigt. Ej hvor morsomt!
Han ville grine, men det blev ikke til mere end en trækning i den ene side og noget luft der gled ud mellem hans læber.
"Faktisk...Har det intet med...Den at gøre" svarede han. Hans mund var tør.
"Bare...Øhm..." Hans tanker var langsommere end normalt. Han led vist af lettere blodtab eller måske...Bare blodtab.
"...Du kender vel...Ikke nogen der kan...Sådan...Shine mig up, uden at ringe til politiet?" foreslog han en smule håbefuldt. Resten kunne komme senere.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   8/6/2016, 21:06

Det var ikke for sjov at være alene og forblødende midt i Vegas og midt om natten. De små gader var på dette tidspunkt ved at være øde og de fleste folk som tilfældigvis ville stryge forbi her på dette tidspunkt, var nok mere tilbøjelige til at kropsvisiterer dig og tage dine værdier, end de var til at hjælpe.

Auriel havde ikke i første omgang genkendt dæmonen, for hans energi og duft var svag som følge af blodtabet. På trods af de matte øjne og udhulede træk, kunne han dog genkende ansigtet nu. Et mørk bryn blev løftet og han justerede lidt på mandens arm, så han lettere kunne gå afsted med ham. De små støn blev ignoreret, men ikke overset. Det var en smerte, som fyren måtte holde ud, hvis han ville op fra asfalten. Han havde et fast tag i håndleddet på sin nye kompagnon, hvilket stædigt ville forhindre dæmonen i at skubbe sig selv væk. Dette ville også være et dumt træk, for det ville nok resulterer i, at han fik næsen i asfalten… igen.
”Det siger du jo, men min erfaring siger, at den giver uheld.” Sukkede englen og ville langsomt begynde at bevæge sig langs gaden. Det ville hjælpe, hvis Sean kunne bruge sit raske ben til at støtte som de gik, og ellers ville de blot nå frem langsommere, da hans krop bare ville hænge i forlængelse af Auriels skulder og blive slæbt afsted.

Huskede han ret, var den lejligheden kun en halv kilometer derfra. Imens de gik studerede de gyldne øjne skikkelsen ved siden af ham. Det var ret hurtigt at konkluderer, at skaden kom fra benet og var derfor ikke livstruende i sig selv. Det kunne det blodtab man kunne lide heraf dog være, og ud fra dæmonens udseende, var han ved at være på randen.
Kendte han nogen, som kunne shine ham op, uden at involverer politiet? Ja, han kendte da et par stykker, men alle som han kunne komme i tanke om, var for langt væk til at de ville kunne nå det. Han sukkede ud i natteluften. Det var efterhånden et stykke tid siden, at han havde stået i denne situation, og han var bestemt ikke glad for de muligheder som den efterlod ham med.
”Jo… Det kan jeg.” Svarede han endelig. ”Men jeg bliver nød til at have dig indenfor først.”

Det viste sig at 500 meter var langt, når man bar på dobbelt så meget vægt som man plejede, og da den velkendte trappeopgang endelig foldede sig ud foran dem, var hans skulder og arm tæt på følelsesløs af at bære rundt på alt den dødvægt. Eller… ”næsten”-dødvægt.
Foran dem var en rusten metaltrappe uden på en ældre bygning, som førte op til en dør. Heldigvis var der dog et gelænder, og det gjorde det overraskende nemt at hive Sean op af trapperne og op til døren. Forsigtigt bøjede han sig ned, for at sætte dæmonen ned, hvorefter han begyndte at undersøge området rundt om døren. Det tog et par forsøg, men endelig kunne hans fingre lukke sig om en lille metalnøgle, som lå over dørkarmen. Heldigt for ham, at manden der boede her ikke havde været original med gemmesteder. Han havde kendt manden der boede her, og været her et par enkelte gange fordi de havde handlet sammen, men rygterne sagde at han var blevet syg og udlevet sine dage andetsteds. Forhåbentlig et mere solbeskinnet sted.
Døren blev hevet op og langsomt fik Auriel slæbt Sean indenfor i en meget lille et-værelses lejlighed. Møblerne var sparsomme og et tykt lag af støv havde fundet hjem på alle udækkede overflader. I lyset fra en lygte udenfor vinduet kunne man se små fnug danse rundt i luften som følge af det pust, som døren havde givet, da den gled op. Han lukkede døren bag dem igen. Sean var blevet sat med ryggen imod en af lejlighedens falmede vægge. ”Okay, lad mig så se.” Mumlede han og satte sig ned på hug, for at studere benet. Han havde ikke kunne se det, da han slæbte rundt på ham, men det var tæt på tydeligt, at der var tale om et skudsår. Ved at mærke på den anden side af benet, kunne han konstaterer, at kuglen ikke var gået helt igennem. ”Har du fået kuglen ud?” Spurgte han uden at se på Sean, og var han døset hen eller besvimet, ville Auriel give ham et mellemhårdt slag på kinden med en flad hånd, inden han spurgte igen.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   8/6/2016, 22:00

Han kunne ikke se hvordan fjeren skulle sprede uheld, eller måske ønskede bare ikke at tænke sådan. Det var hans fjer og selv hvis den spredte uheld, hvilket han havde forstået som et udtryk for at han ville komme ud for 'uheld' af folk der ønskede fjeren, gav den et boost til hans karriere som han ikke kunne overse. Han havde allerede vist den til Augustus - man havde vel lov at prale - og udbudet efter ham havde vokset lidt på det seneste. Fjeren gjorde sit, men nu skulle han leve op til rygterne. Hvordan kunne han det, med dette ben? Bad for business!

Han havde ikke rigtig kræfter til at kæmpe imod. Det var nu heller ikke fordi han ikke ønskede hjælp, han var ikke dum nok til at kræve at sidde her, blot for at sygne hen af blodtab. Mere havde det været ideen om at skulle have brug for en andens hjælp der pinte ham. Og så Auriel af alle! Var det ikke nok med at han skyldte for en ting, men nu skulle han skylde for to? Inden de så sig om, ville han være bundet til Auriel resten af sit lave. En lille...Man-slave. Tanken var underholdende, men han havde ikke kræfterne til at bryde ud i latter. Højlydt latter var nu heller ikke hans ting...Faktisk alt der fik opmærksomheden over på ham, var ikke hans ting.
I det mindste var han nærværende nok til at hjælpe til med sit raske ben. Han kunne heller ikke helt undgå at støtte på det sårede ben. Smerterne var så store og konstante, at han næsen ikke var opmærksomme på dem længere. Eller måske var det kun naturligt?
Når det kom til stykket havde han ikke mange erfaringer med at blive skudt. Af en god grund.
Han var ikke en af dem der opsøgte det hver eneste dag.

Manden var nærmest brændende at være tæt på. Var engle så varme? Manden måtte aldrig fryse. Det slog ham at han selv virkede lidt kold, så måske var det derfor han bemærkede det.
Han prøvede at rette sig lidt, også for at aflaste Auriel så meget som muligt, men bevægelsen fik ham næsten til at falde og han opgav at gøre andet end koncentrere sig om at komme videre, hvorend de skulle hen og hvor langt der end måtte være.
Han havde ingen tidsfornemmelse. De kunne have brugt 10 minutter eller 10 timer på at nå derhen og det havde ikke gjort nogen forskel fra hans side. Da de endelig kom indenfor, bemærkede han kun svagt fornemmelse af at der var støvet og måske ligefrem virkede som om der ikke var nogen hjemme så ofte. Men for en der intet hjem havde, klagede han ikke. Han sov selv hvor der var plads, medmindre han lånte sengen hos en rigmand, der ikke lige var hjemme. Det blev selvfølgelig meldt til politiet, men siden han var påpasselig med ikke at stjæle fra dem han lånte en seng og bad hos, blev det sjældent til mere end noget ubehageligt. De investerede altid i yderligere sikkerhed, hvilket kun gjorde det sjovere for Sean.

Han mærkede væggen mod sin ryg og lod sig glide ned og sidde. Nu, hvor han sad ned, kunne han bedre begynde at tænke på andre ting. Såsom at det føltes underligt at få hjælp af en ærkeengel og om ærkeenglen overhoved havde erfaring inden for feltet. Hånden kom uventet og han så døsigt op på Auriel...Han havde sikkert spurgt om noget, som han ikke lige havde fået fat i. Siden Auriels hænder var faretruende nær hans sår, sikkert noget om det.
"Ahh...Den overraskede os..." svarede han prøvende og håbede at hvis han fortalte lidt om hvad der var sket, ville han et eller sted måske besvare hvad manden ønskede at vide.
"...Normalt ville jeg være væk på ingen tid, men da jeg måtte skubbe...En ven...Ud af døren, skød den inden jeg nåede at indtræde i min skyggeform..." Ingen grund til at nævne Augustus. Han havde allerede dårlig samvittighed over at have bragt hende i fare på den måde og han havde ikke brug for hvis Auriel ville dømme ham på det. Han havde været lige ved at være i sin form, men skuddet havde stadig ramt ham.
"...Siden da måtte jeg koncentrere mig om at komme..." Han trak vejret dybt, da han havde bevæget sit ben en smule og smerten i et øjeblik blev overvældende igen. Lidt efter kunne han dog fortsætte.
"...Væk. Sirener. Og det var da du mere eller mindre fandt mig..." Han havde undgået få detaljer. Som hvordan han havde siddet i en gyde nær Dreams on Demand og blødt, fordi han skulle sørge for Augustus var kommet godt hjem og sørge for hun havde fået sin halskæde...Som faktisk havde været grunden til de overhoved havde været af sted.
"...Jeg har ikke rigtig kigget på det, blot...Prøvet at undgå jeg blødte ihjel alt for hurtigt..." Et svagt, blegt smil gled over ham, da han så på Auriel igen.
"Så hvad nu?"

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   9/6/2016, 11:15

Auriel havde så længe han kunne huske haft en gennemsnitlig højere kropsvarme end andre. Dét lagt sammen med Seans faldende kropstemperatur i takt med blodtabet gjorde det ikke usædvanligt, at han sikkert ville virke meget varm for den halvvågne dæmon.
Slaget havde fået manden til at se op, men der var ingen form for lys i hans øjne, som vidnede om, at han havde hørt og var ved at processere spørgsmålet.
Imens de skrøbelige ord gradvist undslap Seans læber, ville han gå i gang med at undersøge benet nærmere. Den del af bukserne, som dækkede skudhullet, blev han nød til at rive op. Se dét var ikke det han troede han skulle bruge sin aften/morgen op. Med lidt held synes han at kunne konstaterer, at det var et rent hul – kuglen havde vidst ikke ramt og splintret nogle knogler, hvilket ville gøre healings processen hurtigere, hvis de da kunne få kuglen ud.

”Vent her.” Svarede han, som om fyren rent faktisk havde andre muligheder. Auriel rejste sig op, og ville begynde at tale imens han søgte rundt i lejligheden for ting de kunne bruge. Lejligheden var lille og uanset hvor han stod, ville Sean kunne høre ham. Det var bedre at tale og holde gang i bevidstheden, i stedet for at han døsede hen.
” Du tror det nok ikke, men jeg har faktisk gjort tjeneste i hele 2 verdenskrige. Den første undslap jeg dog, fordi en ven kunne betale for at nogen andre tog min plads. Den seneste krig var mest bomber, men du begriber ikke hvor mange under den anden, som blev skudt.
Jeg var medlem af en gruppe, som arbejdede indenfor Tysklands grænser, så du kan vel se for dig, at vi var under beskydning ofte, og jeg har faktisk gjort dette flere gange.” Hans stemme var rolig og meget bestemt, og da han endelig satte sig ned ved siden af Sean igen, havde han en flaske stærk whiskey og en tynd kniv med. ”Og bare rolig. Nogle af dem overlevede faktisk.” Smilede han skævt, som om det var nogen trøst. Nu havde han godt nok aldrig hjulpet en dæmon med at få en kugle ud før, men han gik ud fra at de var en del mere robuste end almindelige mennesker.

”Det vi gør nu er, at vi først lirker kuglen ud med kniven, så renser vi såret med alkoholen og til sidst stopper vi blødningen ved at brande indgangen til hulet. Det hele kommer til at gøre ondt af helvede til, så hold dig vågen og prøv at lade vær med at bide din egen tunge af.”
Var Sean indforstået med planen, ville englen samle kniven op og forsigtigt begynde at lede efter kuglen for at få den ud.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   9/6/2016, 11:38

Wow, Auriel var gammel. Selv følte han det hele gled lidt sammen, når man havde rundet de 100. Hvilke begivenheder hørte til hvor? Han var ikke sikker. Men han var ret sikker på han ikke havde overlevet nogle verdenskrige. Måske skyldtes det også han altid holdt sig i udkanten af samfundet, så han aldrig eller sjældent blev involveret i de besværlige ting der så ud til at poppe op med regelmæssige mellemrum. Krige, kriser og hvad ellers.
Hans blik gled ned til hullet. Han havde ikke kunne holde sig helt stille, da buskerne var blevet revet yderligere i stykker og han havde slået baghovedet ind mod væggen, hvilket han faktisk kun havde fundet overraskende behjælpsomt. Ikke at han valgte at gøre det yderligere, for det var jo heller ikke ligefrem...Dejligt.
Da Auriel rejste sig for at finde nogle ting, lod han den ene hånd glide hen over noget af hans lår, rundt om såret, mens han selv kiggede på det. Det føltes næsten som om det ikke var hans ben længere. Ehh, dette har var netop en af grundene til han hadede vold. Alt for mange risici.

Intet af det lød særlig sjovt. Faktisk lød det bare som smerte, tilføjet smerte og sluttet af med et drys af mere smerte. Dette ville blive hans værste aften i lang tid. Ville enhver der faktisk var uddannet læge, ikke have haft noget bedøvende? Formentlig. Men nu var det engang her han var endt og han var ikke i en position til at brokke sig over den frivillige behandling, som Auriel var gået med til at give ham.
Han prøvede at trække vejret dybt i en form for forberedelse. Til sidst sendte han blot Auriel et form for forvrænget smil og nikkede svagt som accept. Jo før de fik det overstået, jo bedre ville det vel blive.
"Så længe du ikke bliver morderisk" mumlede han for sig selv. Hvad meningen egentlig var, var der nok ingen af dem der vidste.

Et gisp af pludselig, stikkende smerte. Han knugede sine hænder og placerede dem mod gulvet for at støtte sig selv og i et forsøg på ikke at spjætte for meget. I starten havde hans ben spjættet i en naturlig reaktion, i et forsøg på at komme væk fra den pludselige smerte. Hvad der selvfølgelig ikke lod sig gøre. Han kneb øjnene sammen og fokuserede på sin vejrtrækning, som han havde gjort så mange gange under en opgave, men det virkede så meget svære når ens hjerne hele tiden fortalte at ens ben havde umenneskelige smerter!
Der var et par gange hvor mørket var ved at overvælde ham. Den ene af gangene var han ved at falde forover. Han følte sig pludselig så udmattet og det ville være så meget nemmere at give efter og falde ned i det dybe mørke, der lovede mindre smerter.
Og de var ikke engang færdige endnu.
"Please..." hans stemme var hæs og tør.
"...Sig du nyder det et eller andet sted.."
Han havde holdt sig fra at skrige, selv om der alligevel havde været nok af diverse støn og gisp til at fortælle han havde mere en rigeligt med smerter.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   9/6/2016, 16:19

Ofte kunne tiden være et meget relativt begreb. Mange detaljer havde han også for længst glemt, men de store ting hang fast. Der var nogle ting, som hurtigt forsvandt, så som måltider, ord og kedsomhed. Så var der andre ting som hang fast, så som dufte, krige, personer og følelser. At slå nogen ihjel, var vel også noget, som man ikke bare lige glemte.

Det meget lidt entusiastiske blik som Seans øjne udgød, var ikke til at tage fejl af og det fik englen til at smile en smule. ”Jeg ville gerne lette det lidt for dig ved at hælde noget alkohol ned i halsen på dig først, men med alt det blod du har tabt, tror jeg ikke, at det ville gøre noget godt.” Drillede han imens whiskey flasken blev hevet ned og han støvede den af med hånden. Originalt havde den været 40 % og han regnede med at den havde gærdet en smule, så den skulle nok kunne desinficere.

”Jeg kan ikke love noget.” Fnøs Auriel til det med at blive morderisk, men det var nu mest for sjov. Ganske vidst havde han instinkter, som han ikke var god til at styre, men de blev aktiveret når han var følelsesmæssigt ustabil og ikke bare fordi han så lidt blod.
Med et hårdt tag i Seans ankel på det sårede ben, så han ikke ville kunne spjætte og sparke, blev kniven langsomt, men målrettet ført ind i såret. Det ville sikkert gøre ulideligt ondt, men efter hans erfaring ville adrenalinen snart spille ind som naturligt smertestillende og tage det værste.
Knivens spids fik fat under kuglen og det tog ikke mange sekunder, før den lille jernkugle trillede ned af benet og ramte gulvet med et lille klik. Auriel kom til at le af den hæse stemmes ord. ”Om jeg nyder det? Der er mange personer, som jeg ville nyde at pine lidt i en gods sags tjeneste, men du er ikke en af dem.” Rystede han på hovedet. Noget inden i ham havde altid fundet tilfredsstillelse i kaos, smerte og katastrofer, men den vågne del af ham, så helst at denne del ikke tog over.

Whiskyflasken blev åbnet og han tog først selv en tår, hvorefter han måtte hoste lidt. Jup… Det havde i den grad gærdet, konstaterede han og hældte ufortrødent en ordentlig del ned på benet og såret.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 09:03

Han pressede ryggen mod væggen. Det hele virkede nemmere at håndtere, hvis han spændte i hele kroppen, så han havde om ikke andet så en lille kontrol over den. Det blev på intet tidspunkt bedre eller mere behageligt.
Han var ikke rigtig typen der druknede sig i alkohol. Faktisk drak han det mest, når han samtidig tog et stof der forstyrkede hans sanser. Det var utroligt hvad man kunne skaffe nede i kloakkerne, i nogle af deres små steder. Måske var det hans sorte, lille hemmelighed og måske ville det have hjulpet, hvis han havde taget det inden han var taget på arbejde i dag. Og dog, hvis han stadig var blevet skudt, var det nok godt han ikke tog det. Han var ikke sikker på om det ville forstærke fornemmelsen af smerte.

Endelig forlod kuglen benet. En sveddråbe gled ned over hans tinding, da hans øjne gled på klem, blot for at se den blodige tingest ligge på gulvet. Sådan en lille dims, så meget skade. Ikke at han nåede at kigge på den særlig længe, før en ny brændende smerte overvældede ham. Og dog, virkede det slet ikke så slemt som før. Det var to ting ud af tre og han så frem til at blive færdig. Ville det sidste ikke blive det værste? At blive brændt. Intet med at minimere skaderne til et sødt lille ar, næh nej. Han ville rende rundt med et kæmpe ar resten af sit liv.
Hans blik gled op til manden, der sad så fiffigt og legede læge for en morgen. Han trak vejret tungt og havde sjældent følt sig så træt og udmattet. Han var ikke engang sikker på han havde energi nok til at pive af smerte, når såret skulle brændes. Han kunne også smage blod i munden, men han var ikke sikker på hvorfor.
Han sank sit klumpede spyt og sendte ham et af de mindste smil han havde. Men han havde intet at sige. I stedet vedblev han at spænde i kroppen og ventede på det næste.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 13:34

Selvom Auriel havde prøvet et lignende ’indgreb’ før, så var han bestemt ikke øvet i sådanne ting og hans teknik var sikkert klodset og unødvendigt smertefuld. Det var dog – sammen med de sparsomme redskaber – det eneste de havde at gøre med, og hans sparsomme evner måtte gå an. Og hey, det var da bedre end at forbløde midt på gaden, skulle han mene.
Da kuglen var ude og såret renset, begyndte det at bløde en smule mere, hvilket han egentligt også havde forventet. Det var derfor man måtte være hurtigt til at lukke såret. Han anede ikke om en læge ville have syet et skudsår sammen, men han havde hverken teknik eller redskaber til det, så at lukke blodbanerne ved at svitse dem, var det bedste han kunne gøre. Normalt ville man nok have varmet noget metal op for at lægge det hen over, og ja, det kunne lave et forholdsmæssigt stort ar, men han var ikke en almindelig stand-in doktor og havde trods alt lidt tricks oppe i ærmet.
”Køn ven du har. Efterlader dig efter at du har taget en kugle for dem.” Sagde han pludseligt. Mest for at sige et eller andet og aflede dæmonens opmærksomhed.

Auriel gned fingrene på sin højre hånd sammen et par gange. Stadig med et fast tag i benet med den anden hånd, så det ikke kunne spjætte og sparke ham i ansigtet, pressede han spidsen af sin tommelfinger mod skudhullet. Det afgav en forfærdelig svitsende lyd og lugten af brændt kød gav ham en smule kvalme. Så trak han hånden til sig igen og efterlod et rundt brandmærke hvor skudhullet før havde været. Det blødte ikke mere, men gjorde sikkert stadig ondt af helvede til. ”Well, will you look at that. Det ser ud som om du overlever.” Meddelte englen og trak sig væk, for at dumpe ned ved siden af manden med ryggen mod muren. Han havde hevet whiskyflasken med og overvejede netop at tage en slurk mere.

”Jeg tror ikke at jeg fangede dit navn sidste gang. Taget i betragtning at jeg lige reddede din røv, så synes jeg at jeg fortjener det. ” Sukkede han meget tilfredst med sig selv og en smule lettet over at dét var overstået. ”Dit rigtige navn, tak.” Blev der tilføjet imens han kiggede ned i flasken som han sad med.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 13:58

Han kom med en svag, hæs latter. Hvis Augustus havde kendt til slutningen, ville hun sikkert have insisteret på at slæbe ham til et hospital. Men han kunne ikke møde op på hospitalerne, for politiet holdt øje med sådanne steder. Det var kun et spørgsmål om tid før de fandt ud af at robotten havde affyret og de intet skud kunne finde. Måske ville de endda finde noget af hans blod i en gyde i nærheden, hvor han i første omgang havde skyndt sig hen til. Han burde holde hovedet lavt de næste par dage, hvilket han umiddelbart ikke burde få problemer med. Benet ville næppe have godt af at gå rundt allerede.
"Hun ved det ikke" bemærkede han blot. Det var ikke Augustus' skyld.
"Hun kender intet til det og jeg burde ikke have taget hende med. Det virker kun rigtigt at skulle nogen...Nogen komme til skade, er det mig" bemærkede han efterfølgende. Det var rart nok at snakke, at lede stilheden væk for et øjeblik. Også selv om de næppe havde fælles hobbier.

Han vidste ikke helt hvad der var værst. Kniven eller det at blive brændt. Til sidst besluttede han sig dog for at det var den sidste, brændende smerte, uanset om det bare var fordi den nu var mest frisk i hans erindring. Smerten blev ved og hele hans ben dunkede. I det mindste var det slut nu, nu skulle han bare komme sig. Begynde at tænke over hvor han skulle gemme sig de næste par dage, hvis ikke ligefrem uger. Hans ene hånd gled op til hans pande og han tørrede noget af koldsveden af sig. Hans hånd føltes kold mod hans varme pande og den rystede endnu svagt.
"Du har vel ikke noget vand?" spurgte han så endelig. Han var ved at dø af tørst!

Han sad lidt og sundede sig.
Hans rigtige navn? Han havde ikke brugt det i mange år. Augustus, som faktisk var den han havde mest kontakt med, kendte det heller ikke. Det var en af hans princippet aldrig at fortælle det. Med tiden måtte det vel egentlig være lige meget, for han havde haft mange navne over det sidste stykke tid og han vidste ikke om der stadig lå nogle afventende domme på hans rigtige navn. Det var bare nemmere ikke at blive genkendt rundt omkring, hvis man lod være med at kalde sig det samme navn hele tiden og med tiden havde han udviklet en form for...Ligegyldighed...Mod navne. Nogle blev sure, hvis ikke de hørte ens rigtige navn. Hvorfor? Det betød jo intet i længden. Et navn indeholdt ikke hemmelig viden om en eller anden.
"Ville du overhoved vide det, hvis jeg bare gav dig et tilfældigt navn?" bemærkede han. Sandt, sidst var det ikke gået så godt med at lyve, men han havde da fået sit til sidst alligevel, så noget måtte have virket. Han skar en svag grimasse.
"Det er nok jeg allerede skylder dig to gange nu..." bemærkede han og lukkede øjnene, som han lænede sig op af væggen. Det var alligevel lidt ubehageligt at sige det, måske fordi han havde en vane med netop ikke at gøre det. Det bragte minder om dengang han altid havde heddet det. Så selvmodsigende man kunne være over for sig selv. Logik vs. følelser, vel.
"Nogen kalder mig The Shadow. Det er ikke godt nok til dig?" Han var egentlig ikke lige på dupperne til at drille så meget igen, men han kunne ikke helt holde det tilbage.


_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 14:54

”Sikke en helt du er, var?” Kunne englen ikke lade vær’ med at drille. Dæmonen slog ham ellers ikke som den heltemodige type, men mere som en, der satte sig selv før andre. Eller også var det bare sådan han generelt så dæmoner. Nu var han dog ikke specielt meget bedre selv på den kant. Livet havde lært ham, at sætte sig selv først, og det var sjældent han lavede undtagelser.
”Jeg kan se efter.” Svarede han og kom på benene igen. De fleste mennesker havde efter krigen taget forholdsregler og havde anskaffet sig små lagre af vand og langtidsholdbar mad. Auriel vidste ikke, om manden der havde boet her, havde gjort det samme.
Køleskabet var for længst slået fra, men derinde fandt han en række af fyldte vandflasker, som godt nok ikke var kolde mere. Heldigt for dem at vand ikke lige sådan blev for gammelt.

Englen skruede med en kort og kontant bevægelse låget af vandflasken og rakte den til Sean. ”Her.”.
Han så sig lidt omkring. Der var næsten intet tilbage i lejligheden andet end få møbler. Det så ud til, at tingene var blevet pakket. Det var ikke blevet efterladt i en fart. Det var mærkeligt. Hele situationen mindede ham, om dengang Vladimir havde samlet ham op i ørkenen, og slæbt ham med sig som en hjælpeløs hvalp. Det føltes som om historien gentog sig på en omtvistet måde. Alligevel kunne det ikke helt sammenlignes.

Han trak på skulderen med et skævt smil. ”Nej, det ville jeg ikke. Men måske ville det rent faktisk være befriende at fortælle nogen noget, som ikke er en løgn.” Svarede han en smule flabet. Whiskyflasken havde han sat fra sig, og havde i stedet taget en vand med til sig selv, som han havde lukket op og sat til læberne. Tilfredst havde han netop fyldt munden med manden, da fyren spurgte om ’The Shadow’ var acceptabelt og Auriel måtte koncentrerer sig for ikke at få det i den gale hals, da han spontant begyndte at le. Hvorfor det var så sjovt, kunne han ikke sætte en finger på. Måske var han bare træt og alkoholen var ikke brændt helt af endnu.
”Det er skam fint.” Rystede han på hovedet og fik kontrol over sig selv igen. ”… Hvis du kan finde et fængende navn til mig også, så kan vi sammen rende rundt og bekæmpe kriminalitet i tætsiddende latexdragter imens vi nynner temasange” Smilede han bredt. Der var intet ondt i hans ord, blot underholdning. Dem der kendte ham ville vide, at han gjorde en dyd ud af altid at have en kæk kommentar i baglommen.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 17:04

Han fnøs svagt. Helt? Nah. Mere en antihelt, det havde jo været hans skyld hun var der til at starte med alligevel. Han var blot typen der ikke rigtig tog ansvar, men når han gjorde, tog han det seriøst. Lidt en livsnyder, der var lige præcis seriøs nok til at gøre...Et eller andet. Det var i hvert fald sådan han så sig selv. Og hvorfor ikke? Han svarede ikke til nogen, han kunne gøre som han ville, også selv om han for det meste måtte undgå ting som politi eller militær. Men helt ærligt...Hvem levede i denne absurde verden, uden at have gjort noget kriminelt på et eller andet tidspunkt?
Han tog imod vandflasken og tog den straks til munden. Den første slurk var ren himmel, også selv om vandet smagte en smule hengemt. Han slurk begærligt flere slurke, før han tog en lille pause. Han havde før prøvet at gå en lidt for lang tur mellem nogle byer og være lidt for dehydreret, kun for at kaste op af for meget vand senere. Han tørrede en dråbe af sin ene mundvige og så op på Auriel igen. Vandet havde kvikket ham lidt op.
"Hvem siger jeg kun lyver?" svarede han tilbage, ikke så lidt flabet.

Han kunne ikke selv lade være med at smile. Han havde ikke bedt om sådan et kaldenavn og det var lidt tilfældigt han havde hørt om det. Det var først efter et stykke tid det gik op for ham at det faktisk var ham selv der blev snakket om, hvilket blot havde efterladt ham en smule paf. Men det gav jo faktisk mening! Han skiftede altid navn, men selv om han var en flyvsk person, var folk begyndt at kende til ham. Især efter han havde fået spredt rygtet med fjeren. Så det var klart de havde brug for at kalde ham et eller andet konkret, der gjorde at de snakkede om den samme person. The Shadow havde åbenbart været det bedste og det havde fænget, en anelse passende.
Han hævede en finger og løftede sine øjenbryn lidt.
"Ah. Du kan være The Light!" svarede han med et smil. Men så slog han let ud med armene.
"Men vi kan ikke bekæmpe kriminalitet. Så skulle vi bekæmpe mig. Det er jo mit levebrød!" svarede han klogt.
Han sad lidt med vandet mellem hænderne, tog til tider en ekstra tår. Til sidst trak han vejret dybt.
"Så jeg tager det at dette ikke er dit sted. Tænk sig vi har så meget til fælles. Er det i orden jeg crasher her, om ikke så bare til jeg har sovet lidt?" foreslog han så og så over mod Auriel igen. Han havde brug for et sikkert sted at sove, i hvert fald bare for en nat og lige nu virkede dette sted mest praktisk, da han næppe ville komme langt selv. Han var også alt for udmattet til at lege skygge lige nu.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 19:27

”Kald det min intuition” Svarede englen roligt og satte sig igen ned med ryggen imod væggen. Han regnede ikke med, at når man valgte at tjene til livet og vejen ved at tage andre folks ting, så var ærligheden i højsædet. Han så nu intet galt i at lyve, hvis man havde det bedst sådan.

Han havde selv haft dumme tilnavne gennem tiden, men ville ikke til at liste dem op nu. Ikke nu, hvor han kunne more sig på den anden fyrs bekostning.
”Det bliver jo bedre og bedre” Tilkendegav han med en kort rysten på hovedet. Ud af sin lomme i sine jeans fiskede han en krøllet cigaret op, og satte den i mundvigen. Som havde han haft en lighter i hånden, lavede han samme bevægelse og små hvide gløder kom til syne i spidsen af smøgen. Ahh… Det var tiltrængt. Han inhalerede en mundfuld sød nikotin og lagde hovedet tilbage mod væggen. Han havde taget cigaretten ud af mundvigen og den hvilede nu afslappet mellem hans knoer.
”Åh ja, det er jo DERFOR vi må lægge den ide på hylden”. Smilede han og ekshalerede. Den lysegrå røg bølgede ud igennem luften og blev tyndere som den steg opad.

De gyldne øjne søgte over på dæmonen. ”Hvad har vi til fælles? ” Spurgte han nysgerrigt. ”Men nej, det er ikke mit sted, og ejeren kommer ikke lige tilbage lige med det samme, så bliv så længe du behøver det” fortsatte han. Han havde faktisk en lignende lille lejlighed i Miami, som han aldrig var i, men som rummede de få ejendele, som han ikke kunne have i sin bil.
Hans blik blev nogle ekstra sekunder på manden. ”Jeg får ikke det navn, gør jeg… ? Oh well, så må jeg bare finde et eller andet horribelt at kalde dig.” Et udfordrende smil spillede på hans læber, da han igen satte cigaretten op til læberne for at hive en mundfuld røg ind.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 20:03

Han smilte lidt for sig selv. Intuition. Jah, well played. Intuitionen havde oftere ret end man skulle tro og når man havde levet...ja, længe...Som en ærkeengel måtte have gjort, lærte man vel at bemærke hvis folk virkede til at lyve lidt. Han trak vejret dybt og lod blikket glide over den mørke, støvede lejlighed. Vandflasken blev snoet rundt mellem fingrene i en afslappet bevægelse.
"Sean" sagde han så ud i rummet.
"Det er hvad jeg blev født med. Sean. Ganske normalt og kedeligt. Men ingen vil vel kende forskel mellem det navn og de 50 andre jeg har taget igennem årene. Og tak. For at lappe mig sammen" Han snakkede i en blød stemme, omend han ikke så over mod ham. Men nu var det da på sin plads. Navn og tak, så nu skulle han i det mindste ikke tænke over de småting.
Sikke en redelighed. I gæld til en ærkeengel. Han var en skændsel på sin egen race...Var det ikke fordi han faktisk var ligeglad. End ikke sin egen race følte han nogen særlig loyalitet over for. Man var vel sig selv nærmest, for enten fandt man et selskab at overleve i eller også kæmpede man alene. Det var det han var nået frem til, med alle de små selskaber, klaner og klubber der var over det hele.
Lugten af røg blandede sig i luften, men han var van til det. Den bar han til tider besøgte lugtede nøjagtig lige sådan, blot blandet med lidt af hvert oveni. Sved, alkohol, mad...

"Oh?" han så over på Auriel igen før han trak let på den ene skulder.
"Det var jeg da ikke?" bemærkede han så bare.
"Men ingen af os virker til at have et fast hjem" Han tømte vandflasken og stillede den tomme flaske fra sig. Det var ubehageligt at sidde på gulvet hele tiden og selv om han havde et brændt sår på sit ben, ville han gerne op i sofaen, hvor faldefærdig den så ud til at være. Den ville være blødere, omend den også forhøjede hans chancer for at falde i søvn og dermed ikke være til yderligere underholdning for Auriel. Fordi det at lappe ben sammen var så morsomt.
"Åh ja, navneleg! Det er så sjovt. Elsker det! Jeg tror ikke du kan kalde mig noget jeg ikke har hørt før" bemærkede han med liv i stemmen, trods han placerede hænderne i gulvet og prøvede at rykke på sine ben for at bedømme hvad han havde at arbejde med. Til sidst trak han blot det friske ben ind under sig og med hjælp fra væggen kom han til sidst op og stå. Svimmelheden slog ham straks, åbenbart gik et blodtab ikke over bare ved hjælp af en flaske vand.
Han lukkede øjnene et øjeblik og lænede sig ind mod væggen. Hans ben dunkede endnu værre nu! Pis. Lort. Shit. Fuuuuck~
Han trak vejret dybt, åbnede øjnene og nedstirrede sofaen, før han endelig haltede væk fra væggen og over mod sofaen. Han vidste ikke hvordan han overlevede turen, blot at han til sidst nærmest væltede ned i det stakkels møbel og straks lagde sig ned. Små prikker dansede for hans øjne og hans hjerte hamrede hårdt og han måtte lige sunde sig lidt, før han kunne koncentrere sig om at lægge sig til rette.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 20:49

En smule overrasket over, at Sean rent faktisk gav ham et navn, spærrede Auriel øjnene en smule op. Han havde ingen magiske evner, som kunne tyde når folk løj, men årene havde gjort ham god til at tyde folk. Nu, var han ikke i tvivl om ægtheden af mandens ord, men han kunne tage fejl. Fyren kunne være en afsindigt god løgner.
”Selv tak, Sean.” Krængede han mundvigene op i et smil. Måske betød navne ikke meget, men der var alligevel noget over det. Èt ord, som definerede og påkaldte en person. For ham selv var det hvad hans familie havde kaldt ham og han kunne af og til stadig høre deres stemmer, når andre sagde det.

Cigaretten blev vendt et par gange imellem hans fingre. Det var efterhånden blevet så tabu at ryge og han satte pris på, når folk ikke kommenterede det eller advarede om diverse sygdomme. Hvis han skulle få lungekræft og dø, så var det nok sket nu. Han vidste ikke helt hvordan hans krop fungerede på den måde, men han regnede med at der kom nogle fordele med hele engle-tingen. I hvert fald havde han aldrig været dødeligt syg, og når han endelig var syg, så tog hans krop sig hurtigt af det.

”Home is where the heart is, er det ikke det man siger?” Svarede han blot og trak på skulderen. Ikke helt sikker på hvordan den sætning passede ind. ”Jeg er ikke så god til at binde mig til ting og steder, så ja, vi er måske i samme båd.” Fortsatte han roligt.
Der var noget roligt over de sene timer som snart ville blive til morgen. Også selvom de var blevet brugt på at fiske metal ud af benet på dæmoner.
”Nu skal du ikke udfordre mig. Jeg er sikker på, at jeg ville kunne komme op med nogle meget kreative navne, som du ikke har hørt før”. Og hans hoved var allerede begyndt at overveje det. Nu ville det dog være ærgerligt at finde et ulideligt sjovt kaldenavn til Sean her, når han endelig havde givet sit rigtige navn.

Sean begyndte at komme på benene, og Auriel blev stille siddende for at betragte strabadserne. Han havde ikke tænkt sig at rejse sig for at hjælpe, for han vidste at det sikkert bare ville været et slag i fyrens stolthed. Sådan ville han selv have det. Desuden var det værste der kunne ske, at han væltede og lærte sin lektie. Det så dog meget underholdende ud. Sean lignede lidt en kylling, som han hoppede over imod sofaen og hårdt dumpede ned i den. ”bravo.” Lød det over fra væggen, da Auriel klappede i hænderne et par gange.
Der var stilhed nogle lange sekunder, og englen spekulerede på, om den patienten mon var faldet i søvn.
”Hey.. Selvom du stadig skylder mig en ordentlig tjeneste for den fjer, så vil jeg gerne lade dig ud af at skylde for den her episode også, hvis du vil gøre mig en lille tjeneste.” Sagde han pludselig og løftede kort et bryn imens han afventede et svar.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 21:09

Han gryntede til svar. Det var underligt nogen faktisk kaldte ham ved hans rigtige navn, men som nævnt gik det nu nok. Det var jo ikke rigtig fordi det kunne bruges til noget alligevel.
Han fnøs svagt af Auriels bifald. Jaja! Han var da ikke svagere end han kunne halte rundt endnu. Og han kom da herover, gjorde han ikke? Nu ikke så næsvis!
Han fik bakset begge ben op i sofaen og en slidt pude blev basket ind under hovedet, så han lå bare nogen lunde. Der var vist røget en fjeder i sofaen på et tidspunkt, for på et punkt var den blødere end resten, men det gik. Om ikke andet var han for træt til at brokke sig.
Hjem var hvor ens hjerte var? Han var ikke sikker på hvor hans var. Eller om han overhoved havde bundet sig til noget endnu. Han var ikke helt sikker på hvad den slags skulle betyde alligevel. Han åbnede øjnene og så op i loftet, kunne følge nogle af de støvfnug der dansede under lyset fra en lygte udenfor. Så stille her var...
Til sidst smilte han lidt.
"Føl dig fri til at kalde mig hvad du vil" bemærkede han roligt, måske lidt forsinket i forhold til hvornår Auriel faktisk havde nævnt det, men så kunne han skylde skylden på hans voksende træthed, der sikkert ville overvælde ham, hvis ikke de holdt samtalen kørende.

Han drejede hovedet og så over mod ham.
Rygning var ikke lige hans ting. Han havde vel prøvet det en gang, bare for at undersøge det, men det havde aldrig hængt ved og det var aldrig noget han overvejede. Men om andre gjorde det? Det var vel deres problem.
Han trak vejret dybt.
"Aha? En tjeneste siger du...Og hvad går det så ud på?" spurgte han nysgerrigt. Forhåbentlig skulle han ikke til at lege akrobat lige nu. I så fald ville han nok mene han havde en undskyldning for at udskyde det til en anden dag eller nat.
"Oh..." han fiskede efter noget under sine trøjer, før han hev fjeren frem i den kæde, som den hang i. Han viftede lidt med den i luften med et lille smil.
"Jeg løg ikke. Jeg har den endnu, se hvor fin den er! Den giver virkelig en opmærksomhed" bemærkede han og studerede fjeren i det svage lys udefra.


_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   12/6/2016, 23:48

”Okay, shadow-dreng.” Smilede han bare for sig selv. Det øgenavn ville han altså komme til at høre for. Egentlig kunne han godt lide Sean. De havde en fælles forståelse på et eller andet plan. Måske var det bare det faktum, at de begge havde et y-kromosom, som gjorde hele tilværelsen lidt lettere.

Auriel vendte lige det med den tjeneste i hovedet igen og imens havde han tid til at fnyse af kommentaren omkring fjeren. ”Tell me about it. Du skulle prøve at have 2000 af de ting hængene på sig, så kan du tale om opmærksomhed”. Rystede han på hovedet. Hans øjne var fikserede på fjeren, som Sean netop havde taget frem. På trods af det dystre lokale glimtede den hen imod ham. Det var underligt at se den i hænderne på nogen andre. Normalt delte han ikke ud af sine fjer. Hvor fin den end måtte være, så var den lige så meget en forbandelse som en gave i hans øjne, men dette ville han ikke give udtryk for. I stedet ville han blot smile til Sean og nikke. Hvis han var glad for den, så var det vel fint.

En hånd blev svunget op i hans hår, hvor der blev rodet lidt rundt før den faldt ned langs hans side igen. Cigaretten hang stadig i hans anden hånd, da han fortsatte. ”Angående den tjeneste. Sidste gang vi mødtes, gav du udtryk for at kende Augustus Kennedy, ikke?” Han lagde hovedet let på skrå, men kunne alligevel næsten ikke se dæmonen i det sparsomme lys og med så meget afstand imellem dem. ”Næste gang du ser hende, vil du så give en besked videre?” fortsatte han roligt og tog et sidste sug af cigaretten inden han slukkede den. ”Vil du ikke bare give hende en undskyldning fra mig, det ville virkelig spare min samvittighed noget arbejde.” Englen kom til at le lidt tørt, inden han vippede forover for at komme op på benene igen. Han havde ingen intentioner om flere chancer eller at se hende igen, men han havde faktisk slået sig selv i hovedet over det et par gange siden, og det var ikke sådanne ting han manglede at have hængene over hovedet.

På benene igen satte han vandflasken fra sig på et meget støvet køkkenbord. Han lod en finger køre over bordpladen og den efterlod et kølvand af ren overfalde. Jesus, men kunne jo skrive en besked på det her. ”Du burde hvile dig.” Sukkede han til slut og strakte sig søvnigt.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   13/6/2016, 07:21

Han studerede fjeren, som han havde gjort næsten dagligt siden han fik den. Visse folk havde vist lidt for meget interesse for den og for dem havde han gemt dem. Han havde da overvejet om nogen ligefrem ville gøre ham ondt for selv at få fjeren, men for nu var der ikke sket noget. Med fjeren voksede hans egen selvsikkerhed - han måtte ikke vise sig svag, nu hvor folk kom til ham af den ene eller anden grund. Ikke at han tidligere gik og viste sig selv fra en uønsket side, men før var det ikke lige så vigtigt...
Da Augustus blev nævnt, gemte han fjeren væk igen og så over på Auriel. Så englen havde dårlig samvittighed og nu skulle han lege brevdue? Det var jo ikke fordi den lille tjeneste var svær, blot det at den var...På en eller anden måde forkert. Burde Auriel ikke selv klare sine små følelsesmæssige problemer? Ville det ikke være meget bedre hvis han selv dukkede op hos hende, sagde undskyld og gik igen?
Hvem ved? Måske gik de som to lovers og bare ventede på at se hinanden igen! En sand kærlighedshistorie. Specielt fordi han selv lige have besluttet sig for at holde en pause fra hende, så han ikke rodede hende ud i noget nyt, der kunne skade en af dem. Men sandheden var hendes selskab var behageligt og ukompliceret. Med undtagelse af når man blev skudt, i hvert fald.
"Jeg gør det" svarede han så og så op mod loftet igen med et svagt smil.
"Men ville du ikke føle det bedre hvis du selv gjorde det?" bemærkede han bagefter. Det var jo op til Auriel, han havde ikke tænkt sig at ende som en lus mellem to negle.
Ved Auriels kommentar om hvile, vidste han dog at han havde ret og det var sandelig også hans plan, snarest muligt. Puden fik endnu et par ryk, som han lagde sig så godt som han kunne. Normalt sov han altid på siden, men lige nu kunne han ikke overskue at flytte rundt på sit sårede ben, der endelig var begyndt at slappe lidt af igen efter selve skuddet og behandlingen. Han håbede blot ikke der gik betændelse i det. Det kunne være han så hurtigt som muligt skulle besøge et apotek eller noget for noget desinficerende og noget forbinding.
"Uhm" brummede han og lukkede øjnene.
"Lad ikke min tilstedeværelse stoppe dig fra din egen dagsrytme...Eller mangel på samme" bemærkede han så. Han ville nok alligevel sove alt for dybt til at bemærke om englen kom eller gik, alt efter hvad denne havde lyst til.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   13/6/2016, 11:30

Måske ville det være mere personligt og mindre kujonagtigt at gøre det selv, men der havde været en grund til, at han havde reageret som han gjorde, og der var ikke behov for flere udvekslede ord. At få en anden til at gøre det, virkede som en mere optimal løsning. Desuden tvivlede han på, at danserinden ville være begejstret for at se ham vade ind på Dreams on Demand igen.
”Tak.” Svarede han og tilføjede hurtigt: ”Nej, jeg har ingen intentioner om at se hende igen, så dette er meget nemmere.” Der var ikke rigtig mere at sige i den sag, men han satte pris på, at Sean ville overgive beskeden.

Over i det andet hjørne af lokalet, lå en gammel madras på gulvet. Der var intet sengetøj eller dyner og puder, men den så god nok ud at sove på. Auriel lod sig glide ned på den og lagde sig tilbage. Madrassen var ujævn og hård, men den var trods alt bedre end gulvet.
”Jeg tror i hvert fald, at jeg får noget søvn.” mumlede han og lukkede de gyldne øjne. Der gik længe inden han slappede nok af til at døse hen og da han endelig gjorde, var hans søvn fyldt med urolige drømme. Kun meget svagt fornemmede han, hvor uroligt han lå. Han vendte sig mange gange på det hårde underlag og da han endelig slog blikket op, dansede højrøde stråler ind igennem det støvede vindue nær døren.
Han brummede svagt. Han kunne aldrig sove længere end til de første solstråler. Søvnigt fik han sat sig op. Han kunne ikke have sovet mange timer. 3 måske.
Som forventet lå dæmonen stadig på sofaen. Det skulle da også undre ham, hvis manden havde forsøgt at humpe ud. Langsomt og så lydløst så muligt, kom Auriel på benene. Han havde stadig tøjet fra i går på, og han trængte til at skifte. Desværre lå hans ejendele stadig i hans bil. Søvnigt gabte han og kørte en hånd igennem sit hår for at få styr på det. Efter et øjeblik var han ude af døren og ca 30 minutter senere inde igen. Med et papkrus med kaffe i hver hånd. Ja ja dæmoner behøvede ikke almindelig mad og drikke, men nogen nød det da, selvom de ikke behøvede det, og manden skulle da have tilbuddet.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   13/6/2016, 16:47

Han hørte ikke rigtig andet end en svag mumlen. Med lukkede øjne behøvede hans krop ikke yderligere overtalelse for at døse hen i en tung søvn. Ingen drømme jagede ham, i hvert fald ingen han huskede eller var det mindste smule bevidst om. Han rykkede svagt på sig, da døren blev lukket. Han var ikke van til at sove så tungt, normalt skulle han altid være opmærksom på om nogen kom hjem eller om en mulig uven var på vej over mod ham. Desuden, hvis han sov et eller andet hårdt sted, sov man sjældent i lang tid, fordi det var fysisk ubehageligt at ligge der. Taget i betragtning, var en sofa helt behageligt, om end intet i forhold til de store og bløde senge de rige havde.

Da døren gik op igen, rykkede han lidt mere på sig og øjenbrynene gled lidt sammen. Han var nogenlunde ved bevidsthed nu, men hans hoved dunkede som om han havde drukket og han var tør i halsen. Han trak vejret tungt og han følte sig faktisk lidt sulten. Mon Auriel gav lidt skygge? Næppe. Især taget i betragtning at skygger åbenbart påvirkede folk som de gjorde. Haps! Og de kunne blive helt fjollede.
Han drejede hovedet lidt, kun for at konstaterede han havde sovet så tungt på en ujævn sofa, at hans muskler ned langs nakken peb. Han konstaterede Auriel faktisk var vågen og endda så ud til at have noget i hænderne der umiskendeligt mindede om noget at drikke. Han gned sig i øjnene og brummede svagt.
"Morgen-engel" mumlede han, som hentydning til at Auriel var alt for hurtigt oppe igen. Hvad var klokken overhoved? Hvor længe havde han sovet? Det kunne ikke være længe. Han følte sig stadig ulidelig træt.
Det tog lidt anstrengelse for at stable sig selv op og sidde. Han skar en grimasse, da hans ben ikke brød sig om at bevæge sig endnu, men op kom han da! Hænderne gled igennem hans hår, da det gik op for ham hvor beskidt han var, endnu fuld af størknet blod. Han måtte virkelig besøge en rigmand snart og låne hans badekar. Det kunne virkelig være tiltrængt!
Han strakte sig lidt for at få kroppen til at vågne op. Han var ikke specielt muskuløs, mere slank og smidig, hvilket også var langt mere praktisk for hans profession. Dog kunne han intet gøre ved hans medfødte, småbrede skuldre.
Hans blik gled op til Auriel og hvis han tilbød ham en af krusene med kaffe, ville han række frem for at tage imod den.
Så død...Han kørte hånden igennem håret igen, denne gang for at rode ordentlig op i det. Trods han levede lidt over det hele, satte han stadig pris på fornemmelsen af renhed. Lige nu var det alt andet end det.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   13/6/2016, 17:15

Auriel fnøs ved kommentaren. ”Desværre har jeg problemer med at sove, men du nyder godt af det i dag.” Svarede han og rakte Sean en af de kopper med kaffe, som han havde i hånden. Han havde altid haft svært ved at sove. Hans tanker gik sine egne veje, så snart han lukkede øjnene.
Han tog selv en tår af sin egen kaffe. Ingen mælk eller sukker, bare sort. Det ville Seans også være, for han vidste ikke hvordan han tog sin kaffe.

Ved siden af døren forsøgte han at vriste vinduet op, for at få noget frisk luft ind. Det tog et par forsøg, for det sad godt fast efter lang tid uden brug. Til sidste gav det sig dog og svang op. Udenfor kunne man høre lyden af byen der vågnede. Råb, biler og musik.
”Så… Hvordan har antihelten det i dag?” Spurgte han drillende og lagde hovedet let på skrå.
På trods af en smule træthed og lidt hovedpine havde han det selv fint, men han havde heller ikke været dum nok til at blive skudt i benet. Noget mere bekymrende var, at Seans krop var i mangel på det meste lige nu, og han skulle have noget næring. Auriel var ikke sikker på hvilken slags dæmon han havde med at gøre, men han var ret sikker på, at hvad end fyren spiste, var ikke noget en engel havde specielt meget lyst til at hjælpe ham med at få fat på. ”Er der noget sted du kan tage hen? Nogen som kan hjælpe dig?” Lød det tøvende. Han kunne trods alt hjælpe med et lift, hvis det blev nødvendigt.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   14/6/2016, 09:04

Hans blik gled over Auriel, efter mandens kommentar. Han tog koppen, løftede låget og snuste til indholdet. Kaffe! Forfriskende. Forsigtigt, for ikke at brænde sig, tog han en lille tår og mærkede den bitre væske overvælde hans tunge, der hungrede efter væske.
Lyden af livet udenfor var også forfriskende. Som om han havde siddet i sin egen boble af en verden og nu endelig vendte tilbage til overfladen. Erh - dagens aviser ville sikkert have en note om tyveriet. Mon Auriel kunne gætte hvilken han kom fra? Sikkert. Hvis politiet havde haft lyst til at nævne der havde været et skud, i hvert fald. Det var stadig pinligt, han burde være bedre end det.
Han trak vejret dybt for at mærke den friske luft, før han lænede sig helt tilbage i sofaen. Han sendte Auriel et lille smil.
Han forstod hentydningen. Nok havde Auriel hjulpet ham med benet, men han var ingen sygeplejer, ikke fordi han selv havde forventet noget i den stil alligevel. Han så ned i koppen med kaffe.
"Som om nogen har slået en hammer mod mit hoved" bemærkede han lidt kort for hovedet. Nåe ja, så nogle lette smerter i benet...Men det sagde vel sig selv. Hvor kunne han tage hen? Han havde allerede indrømmet han ikke boede nogle steder og han ville ikke opsøge Augustus eller Phoenix eller...
På den anden side kunne Auriel også være ligeglad. Han kunne klare sig selv, han skulle nok finde ud af det, på en eller anden måde.
Han tog koppen til læberne igen, før han stillede den på det lille sofabord. Hans hænder gled ned i nogle af hans lommer og fiskede lidt efter små glimtrende ting op, som blev lagt på bordet. Øreringe, et par armbånd og nogle halskæder. De var alle sammen ægte, omend en af halskæderne havde fået lidt blod på sig. Damnit! Så måtte han tage noget af prisen af, hvis ikke han fik det fjernet.
Han tog en af de andre halskæder, med en lille grøn sten og svingede den foran sine øjne, i lyset. Så tog han stenen helt op til sine øjne - Uhm. Beautiful! Ikke perfekt, der var nogle små ridser i overfladen, men ellers flot. Han kunne ikke undersøge den yderligere her, han manglede sin lup.
Hans ene finger gled over overfladen, før han slog let ud med armene.
"De er min hjælp. Hvis du ønsker en form for tak, må du få nogle. Jeg vil dog advare dig mod at sælge dem med det samme - medmindre du er til fine smykker?" han drillede ham lidt.
Han satte sig på kanten af sofaen og måtte lige forberede sig et øjeblik...Før han hev sig selv på benene. Takket være træningen af hans balance i så mange år, formåede han at blive stående, støttende på det raske ben, uden at falde ned i sofaen igen. Hvis Auriel ønskede nogle, måtte han få dem. Ellers tog ham ned i sine lommer igen.
"Anyway, jeg finder på noget. Jeg får dem solgt og finder et sted at hvile mig de næste par dage for pengene, bare rolig." bemærkede han en smule ligegyldigt.
"Men uanset hvad...Vil du så ikke hjælpe mig ned af trappen igen?" spurgte han og nikkede over mod døren. Han huskede trapperne, han var blevet hevet op af for nogle timer siden. De ville blive et helvede at komme ned af selv.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Auriel
Bruger Admin
avatar

Ingame Titel: : Ærkeengel af naturkatastrofer og lys
Outgame Titel: : Admin og TNW's Golden Chicken
Race : Engel
Navn. : Auriel
Alder : omkring 5500, men kropsalder på 25
Evner/Classes. : Hans humør påvirker naturen omkring ham i små omfang fordi han er ærkeengel af naturens kræfter, men han behersker det ikke. Han behersker derimod ild og elektricitet.
Bosted : Rundt omkring, hvor vinden blæser. Men han lever i sin jeep. I nødstilfælde har han en lille støvet lejlighed i Miami.
Tilhørende klan. : Im a lone wolf ... eller næsten da!
Partner. : Ingen i øjeblikket.
Slaver. : Now now, would that be appropriate for an archangel ?
Evt. bemærkninger. : Been here since acient times. Han har en meget høj kropstemperatur og er næsten altid varm at røre ved.
Antal indlæg : 2207
Reputation : 62
Join date : 23/08/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   14/6/2016, 12:35

Englen svarede ikke. Selvfølgelig ville Sean nok ikke have det mega godt i dag, men det var bedre end at være død trods alt. Auriel satte sig lydløst ned på sofaen ved siden af dæmonen med sin kaffe. Heldigt at kaffen faldt i god smag, så var det da ikke penge spildt.
Opmærksomt fulgte han med i, hvad der blev lavet. Hvorfor undrede det ham ikke, at fyren havde lommerne fulde af juveler? Det fascinerede ham på en mærkelig måde. I de år han havde brugt sammen med Vladimir, havde alle deres bekendte og venner haft sådanne glimtende juveler om fingre og hals, men han havde aldrig selv eget andet bling, end den gamle efterhånden falmede ring om hans højre ringfinger. Han var ikke vokset op med sådanne former for luksus, og netop derfor var det nok så dragende.

De gyldne øjne fulgte den grønne sten, da Sean tog den op og studerede den. Han kom til at le, da fyren spurgte om han ville have nogle. ”Tja, jeg tror ikke den grønne der står godt til mine øjne.” Fnøs han underholdt, da det var tydeligt den var tiltænkt en kvindes hals.
”Jeg burde nok komme med en moralsk tale omkring, at det er forkert at stjæle, men egentlig er jeg ligeglad. Personen du stjal disse fra, har sikkert rigeligt hvor de kom fra.” Sukkede han roligt. Han havde selv en underlig form for morale kodex. Havde Sean stjålet fra en person som havde intet andet, havde Auriel ikke rørt smykkerne med en ildtang, men dette var anderledes. Dette var overlevelse på bekostning af en eller anden rigmands champagne årgang who-knows-what. Ingen ville sulte, fordi disse smykker manglede.

Han undersøgte de forskellige genstande med øjnene. De fleste var ret ekstravagante, men en enkelt kæde fangede hans opmærksomhed, som den blinkede op imod ham. Han samlede den tynde sølvkæde op og vendte vedhænget i hånden et par gange. En havblå Lapis Lazuli krystal på størrelse med fladen på hans tommelfinger. De små misfarvninger og urenheder i den blå sten, gav ham indtrykket af at kigge op på en stjernehimmel eller ind i en anden galakse.
”Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle bruge den til, for jeg har ikke rigtig nogen kontakter der kan sælge, men jeg kan godt lide den. Må jeg tage den?” Spurgte han så, og lod den dingle lidt i kæden, som var viklet rundt om et par fingre.

”Jeg har det ikke specielt godt med bare at efterlade dig.” Svarede han og rejste sig også. Med et lille nik blev det tilkendegivet, at han nok skulle hjælpe ham ned af trappen. ”Kan jeg give dig et lift et sted hen?” fortsatte han og begravede hænderne i bukselommerne et øjeblik.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   15/6/2016, 10:02

Han sendte ham blot et lille smil. Han var for længst stoppet med at føle sig berørt af det. Han stjal for overlevelse og for at få det, man ellers kun drømte om. Hans egen fremtid. Hvis nogen havde et problem med det, måtte de jo se om de kunne fange ham!
Desuden var det jo alligevel sjældent han beholdt noget af det. Det meste blev solgt videre, præcis som Augustus' halskæde. En halskæde hun nu også havde fået tilbage igen, trods det havde kostet lidt i blod på den anden side.
"Well...Det var en lille smykkebutik, hvis du vil vide det. Den slags har mange smykker" svarede han roligt og vinkede lidt med hånden foran sig.
"Behold den bare" tilføjede han. Halskæden havde næppe gjort den store forskel på hans egen indtjening alligevel og desuden skyldte han jo Auriel. Selv om halskæden han nu havde fået, ikke indgik i aftalen, fik det ham alligevel til at føle at han skyldte manden liiidt mindre.

Den besværlige tur gik ned af trapperne. Det var ingen fornøjelse. Hans hånd hvilede tungt på Auriels ene skulder, mens den anden holdt fast i gelænderet og han blot kom et trin end ad gangen. Det var jo en sand pinsel så langsomt det også gik! Ham, der altid hoppede og sprang rundt! På en normal dag ville han have hoppet hele vejen ned eller taget i hvert fald 2-3 trin pr. skridt eller...Blot hokuspokusset sig ud. Han var allerede ked af hvor meget han ikke kunne lave og "fornøjelserne" var kun lige begyndt.
"Du efterlader mig ikke, jeg går selv" bemærkede han, da de endelig var kommet ned af trappen og han kunne slippe ham igen. Han stod et øjeblik for at sunde sig lidt. Anstrengelserne havde givet ham en dundrende hovedpine, der i et øjeblik truede med at fjerne alt der mindede om tanker.
Et lift?
Hvor ville han overhoved hen? Han overvejede det lidt. Han ville nok gerne ned i kloakkerne, faktisk. Hen til baren, han plejede at besøge. Der ville han nok møde nogle bekendte eller også ville bartenderen måske have ham boende i nogle dage, igen for en tjeneste selvfølgelig. Intet i denne branche var gratis, ikke hvis man kunne klemme noget ud af det.
"Ikke langt fra Dreams on Demand ligger der en lille gade. Kan du køre mig derhen kan jeg sagtens finde resten af vejen selv" Fra det kloakdæksel ville der ikke være langt til baren. Det skulle han nok kunne klare, om ikke andet var han frisk nok til en enkelt tur i skyggerne. Åh...Han skulle også have mad. Der gik forhåbentlig nogen i samme gyde!

_________________

Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En mindre problematik, faktisk. (Auriel)   

Tilbage til toppen Go down
 
En mindre problematik, faktisk. (Auriel)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 2Gå til side : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Mindre teknisk / Regl messigt spørgsmål

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: