IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 You are a freak too? [Malaika]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: You are a freak too? [Malaika]   17/7/2016, 18:00


Sted: Malaikas Arbejdsplads(Bar)
Omgivelser: Fulde folk, borde, stole, bar.
Påklædning: Cowboybukser, læderstøvler, skjorte og en læderjakke.
Tid: ~22:45
Emnepartner: @Malaika

Nocturne var ankommet til baren og havde ikke rigtigt haft den store ide om hvad sådan et sted egentligt var beregnet til. Han kunne se at de fleste folk opførte sig en smule tosset som om de ikke rigtigt havde styr på sig selv. Han havde blot hørt at dette var et sted man kunne gå hen for at få sig noget at drikke, og han var tørstig så af den grund havde han skam tænkt sig at give det et skud. Han havde fået en smule penge, gennem nogle småjobs han havde lavet, så han kunne også sagtens betale, eller det regnede han med. Og et sted at bo var ikke det han normalt brugte penge på. De fleste af hans penge var alligevel væk inden dagen var omme så der var ikke rigtigt meget at stjæle.
Han kiggede sig omkring, han var ikke sikker på hvor han skulle gå hen så han spurgte nogen. De grinede så af ham og pegede på baren, han kunne tydeligt høre deres grin som han vendte dem ryggen og gik op imod baren. Det gjorde ham irriteret og vred som han nåede baren. Han bed sammen hårdt inden han spurgte efter hvad det var han var kommet efter. Dog grundet vreden var hans øjne blevet en smule mere reptilske og nogle få skæl var vokset frem under hans øjne også, samt da han talte kunne den lidt underlige tunge ses.

"Kan man få noget at drikke her?"

Spurgte han så bartenderen som stod foran ham. Han havde ikke nogen ide om at man normalt skulle sige præcis hvad man ville have, da han ikke engang anede at de solgte mere end en ting. Han stod derfor blot og afventede at få noget serveret så han kunne betale. Han kiggede sig omkring og lagde der mærke til stolen ved siden af ham, som han satte sig op på. Det var vel lige så godt et sted som alle andre at sidde? Så vidt han havde set stod der ikke navn på sædet eller noget i den stil.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: You are a freak too? [Malaika]   17/7/2016, 23:35

Bag bardisken stod Malaika. Hendes lange hår var sat i en høj hestehale, så det ikke ville være i vejen imens hun arbejdede. Hendes tøj var ret neutralt, bare et par sorte jeans og en grå t-shirt. Der var ingen grund til at tage pænt tøj på på arbejde, der blev alligevel altid spildt alkohol på hendes tøj på arbejdet.

Hun stod og hældte øl op i to glas imens hun små lyttede til larmen i baren. En fælles høj og dyb latter brød ud i baren og kort efter fandt hun grunden. En mand var trådt ind i baren. Han så ikke ud til at være helt klar over hvor han skulle hen i baren. Alligevel endte han op ved baren. Malaika satte de to glas med øl på disken og en af stam kunderne kom og tog dem. Hun havde dog sin opmærksomhed på den nytilkommende mand. Hans spørgsmål var underligt. Det var en bar jo... Hvad regnede han med? Malaika smilede dog alligevel til ham. "Ja, hvad vil du have?" spurgte hun og var ikke sikker på hvad hun skulle forvente at få for et svar. Hun så kort bagud hvor der var hylder fyldt med flasker der alle sammen var alkohol i forskellige afskygninger. Rom, vodka, whisky you name it. I store fustager var deres mundane øl, men de havde også mørk og lys øl under baren. Der blev dog ikke solgt så meget af den slags på grund af prisforskellen.

"Vil du have øl? Eller måske noget stærkere?" spurgte hun kort imens hun kort lod sit blik vandre over de andre kunder der alle så ud til at holde lidt øje med denne fremmede mand. De havde sikkert ikke bedre at tage sig til. Hun bed sig i læben og rettede igen sin opmærksomhed mod manden der nu havde sat sig på en af stolene ved disken.
Tilbage til toppen Go down
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: Re: You are a freak too? [Malaika]   17/7/2016, 23:54

Han kiggede på hende da hun spurgte efter om hvad han ville have? Havde han ikke allerede sagt det? Han ville have noget at drikke jo, det var vel ikke så svært at forstå? Det gik så op for ham bagefter hvorfor det var hun spurgte... Åh gud det her vidste han jo intet om, han vidste ikke hvad han kunne lide, eller om hvad han skulle vælge og hvad mente hun med stærkere? Det måtte vel være det han skulle have, han havde altid været blevet lært at han skulle tage det sværeste jo!

"Øhm bare noget stærkere, hvad det er er lige meget."

Han valgte at sige det sådan fordi han jo ikke vidste hvad det var han bad om, som i at han virkeligt ikke havde nogen anelse, det kunne jo være gift han bestilte, men så igen det kom også hurtigt ud af hans krop igen. Nå skidt pyt nu måtte han se, og så mange der var tilstede kunne det vel ikke være farligt? Han begyndte at kigge rundt i rummet, men han fulgte og hendes gang regelmæssigt, da hun indtil videre var den eneste der ikke havde grint af hans uvidenhed. De skulle fandme bare vide! Da hun gav ham noget at drikke betalte han med det samme.

"Du må undskylde min uvidenhed, men har kun være fri i under et halvt år."

Han havde ikke samme filter for hvad der var okay at sige som andre havde, så derfor fortalte han hende det bare.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: You are a freak too? [Malaika]   

Tilbage til toppen Go down
 
You are a freak too? [Malaika]
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: