IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Your in safe hands(Astrid)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Your in safe hands(Astrid)   4/9/2016, 17:37

Tid: aften
Sted: Las Vegas
Omgivelser: fest i fest kvartererne
Vejr: fornuftigt

Man kunne sagtens mærke på vejret, at det ikke helt var sommer længere. Aften og natte timerne, var ikke helt så varme længere, ja faktisk var det begyndt lige frem at blive køligt i vejret, og det kunne man godt se på de unge mennesker, der var ude i festkvarterende, da de allerede var begyndt at gå med mere tøj på, end de plejede at kunne gå i, når sommeren og dens varme dominerede årstidernes kamp. Dog var det ikke lige frem de festlige gader, der var målet for den kommende nats aktiviteter, i hvert fald ikke for den mørke skikkelse, der med rolige skridt, bevægede sig ned gennem gaderne, og nærmest virkede usynlige for det normale væsen, da han nærmest var et med skyggerne.
Selv hvis man ikke engang lagde mærke til hans tilstedeværelse med øjnene, ville man i den grad kunne mærke hans nærvær, for hans aura var stærk, og selv bemærkelsesværdig for væsner, der normalt ikke dansede efter den slags. Specielt en del af hans aura, kunne få hårene i ens nakke til at rejse sig, fordi det nærmest var, som at få dødens kolde kys i nakken, da hans aura var inficeret med denne følelse af død.

Dette mørkets væsen, gik under navnet Dust, og hvis ikke følelsen af død i hans aura, kunne få dig til at tro at han havde grim reaper evner, så burde hans udseende kunne gøre jobbet. Hans hud var bogstaveligt talt lig bleg, og han var iført sort løst tøj, en lang coat i samme farve, et læderbælte med et dødningehoved lavet af sølv, og med rubiner som øjne, og på hans ryg bar han en le, der så ud til at være levende, grundet øjnene der sad ved roden af bladet, og det faktum at den udstrålede en form for svag aura. Selv hans øjne var der noget uhyggeligt over, da de var tåget som om han var blind, men pupillerne havde en skinnende rubin rød farve, og han gik på en måde der virkede som om, at han ikke var blind, for hans skridt var selvsikre, og han virkede målrettet som han gik der i skyggerne, på vej mod noget kun guderne og han selv, kunne vide hvor eller hvad var.

Det der havde fået Dust op på hans tær, og fået ham til at at forlade hans lokale laboratorium, var et enkelt opkald fra en af hans gamle kontakter, der havde informeret ham om, at der var en ung dame som var blevet transporteret til det Asylum, som manden arbejdede på. Umiddelbart virkede det ikke som en usædvanlig ting, men det var heller ikke kun derfor, at manden havde kontaktet Dust.
Grunden til at Dust var blevet kontaktet, var faktisk årsagen til at denne kvinde var blevet ført til dette Asylum, låst inde i et polstret rum, hun havde åbenbart udvist en potentiel sjælden evne, og var ude af kontrol da hun blev fanget og låst inde. Dette var nogle af de få kriterier, hans kontakt havde fået af Dust, som manden skulle reagere på, hvis det nogensinde skulle blive relevant, og siden Dust var på vej derover, betød det at Dust var interesseret i at møde, hvem end dette væsen måtte være.

Da Dust nåede frem, blev han hurtigt mødt af sin kontakt, der bød ham velkommen. De blinde øjne blev rettet mod manden, og Dust behøvede ikke at sige noget, for at manden vidste hvad han ville sige, han vidste hvorfor Dust var kommet, så han gav tegn til at følge med, før han viste Dust vejen ned til de "polstrede rum". Manden skulle til at tage nøglerne til døren frem, men Dust stoppede ham, ved at lægge en hånd på hans skulder, og bad ham om at lade dem få noget fred. Manden nikkede før han gik hen til vagtværelset, men inden han overhoved kunne nå mere end et par skridt væk, var Dust forsvundet i den blå luft, blot for at dukke op igen inden i Astrids polstrede lokale. De blinde øjne så på hende, fra den anden side af rummet, og man kunne mærke at hans aura, udtrykte at han forholdt sig rolig og fredelig overfor hende.

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
 
Your in safe hands(Astrid)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: