IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 I need... Money - Jack

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I need... Money - Jack    18/4/2013, 20:58

Tid - 19:00
Sted - Armarillo - rundt omkring i gaderne
Vejr - Nogenlunde varmt, let blæst
Omgivelser - Nogle mennesker men ikke mange
Påklædning - http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmecjaTmLq1qc8d3mo1_500.jpg


Aften var kølig men dog lige til at gå rundt i og stadig havde det varmt, det var en dejlig aften og Lynie var slet ikke træt da hun havde sovet næsten hele dagen, hun sad oppe af en mur med lukkede øjne og var så småt ved at vågne op, hele dagen havde gået med at sove da hun havde været oppe hele natten, det var ved at blive en lille rutine for hende, men det var ikke det bedste at bytte om på dag og nat.
Hun havde en tom øl flaske i hånden hun sikkert havde købt for de få penge hun fik i går da hun havde stjålet lidt penge fra en gammel mand, hun skulle havde ventet med at bruge dem det vidste hun godt men hun kunne sikkert ikke styre sig alle de fristelser på hylderne som bare skreg efter hende irriterende! Hun sukkede dybt og åbnede sine øjne helt, hun kiggede op på himlen den var lyst helt op med stjerne næsten over alt det var smukt, et smil bredte sig på hendes læber.
Hun rejste sig op og tog sig til hovedet da hun kom helt op og stå, hun stod og rockede lidt frem og tilbage og prøvede at få balancen på plads hun ville helst ikke falde.
Hun rettede på sit sorte lange hår som sad ned over hendes skulder, hendes pandehår dækkede lidt af hendes nøddebrune varme øjne, hun rettede sin prikkede korte kjole, den sad ikke som det skulle efter hun havde ligget på jorden og sovet, det gjorde det jo aldrig.
Hun var ved at få balancen og stod nu helt ret op og ned dog tog hun sig stadig til hovedet da det ikke havde det så godt efter i går men sådan var det.

Hun begyndte at gå langsomt men vaklede en lille smule men det var ikke meget forhold til alle de andre der gik på gaden, mange kom hen til hende, eller mange 'drenge' kom hen til hende og sendte hende blikket og råbte noget til hende som hun aldrig helt fik fat i da deres ølsprog tog meget over.
Hun var ikke så tryg denne aften den var anderledes i forhold til de andre men der var også mange flere på gaden hvorfor vidste hun ikke helt der var ikke nogen fest eller noget, bare en masse mennesker som hang ud og drak sig fulde, hun rystede på hovedet men lod hurtigt vær, hun ville aldrig nogen sinde drikke sig fuld okay det var så ret meget løgn men ikke så fuld at hun ville ligge og knække sig ud over det hele aldrig!
Hun blev ved med at gå og kiggede rundt på de forskellige folk som stod oppe af murende og talte meget højt, hun var jo næsten ved at blive døv af alt den støj det kom fra de mennesker rundt omkring, der var også mange piger rundt omkring var nok ikke engang kommet med de mænd de nu stod ved de var sikkert købt, hun ville aldrig købes til sex, det var simpelt hent for klamt!

Hun tog en cigaret op af æsken, hun havde altid råd til cigaratter. Hun tænde den med sin lighter som ogs lige kunne være nede i æsken med cigaretterne, hun tog et hiv og pustede ud så det lavede røg ringe i luften, hun smilede roligt for sig selv og kiggede ned i jorden i mens hun gik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    18/4/2013, 21:31

Jack træt på hans motorcyklens speder så den sætte i bevægelse . Imens han kørte mod byen fordi han skulle ha hente nye forsyniger. Imens han lytte til radioene der fortællet om den sandstorm der havde været ved udkig posten han sukket og kørte videre mod byen han kigget lidt på de folk der var rundt omkring. Jack sukket og kørte stadig til han stod foran porten til byen "jeg har forretning her så lad mig komme igennem" lød det lidt koldt fra Jack. mændene nikke og gjorde så han kunne komme ind. Han smilede og kørte ind imens de gjorde så man ikke kunne komme ind igen fordi de zombier der jo var der. Jack smilet og kørte hen til nogen man kunne stole på og stillede den der efter det gik han selv af og fjerne tørklæde fra munden sammen med solbrillerne som han putte i hans inder lomme han smilet til folkene og tog selv nøglen med sig imens han gik over mod butikken for at skaffe forsyningerne som skulle gå til mafiaens udkigspost. Han sukket og gik videre med sin sort jakke og blå jeans mens han gik videre og høre alle de fulde mennesker.
Hans motercykel

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    18/4/2013, 21:45

Lyden af en motorcykel som standsede og blev slukket strejfede Lynies øre, hun vende hele sin opmærksomhed mod denne lyd, for hvem der end havde denne motorcykel, så havde han eller hun rigtig mange penge som Lynie sagtens kunne bruge, og sikkert ogs nogle værdig genstande som var ret så meget værd. Hun gik mod lyden og snart så hun en mand med sort jakke og blå jeans kom gående mod hende. Et bredt smil formede sig på hende fyldige læber og der gik ikke lang tid før at hun var næsten helt henne ved ham. På afstand havde hun taget et vurderings blik da han kom gående. Der var noget på hans ryk, og hun kunne nemt se at det var en ak 47, den var helt sikkert en masse værd, det var hun sikker på. Han havde oss to pistoler på hver side at sit bælte som helt sikkert oss var noget værd. Hun havde nok ikke brug for særlig meget mere for denne omgang. Hun styrede direkte mod og som hendes plan gik stødte hun ind i ham, lige ved skulderen, dermed havde hun fået hugget begge hans pistoler bare lige sådan, hun vende sig mod ham "Det må du meget undskylde sir" sagde hun stille og da han var vendt sig om igen for at gå tog hun lynhurtigt hans ak 47 og løb alt hvad hun kunne et sikkert sted hen. En gyde, en mørk sort gyde hvor hun gemte sig og kiggede på de tre våben hun havde hugget fra denne mand. Hun smilede lidt over det, godt nok var hun ikke stolt over det men det var for at hun kunne leve.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    18/4/2013, 22:07

Jack kigget på sig selv og efter han var gået lidt længere stødte en kvinde ind i ham han var ikke særlig meget i tivel over hvad hun havde gjorde. Da han gjorde sig klar til og gå videre. Han vende sig hurtige om og så hende løbe med hans 3 våben hvilket gjorde han sætte i løb efter hende. Da han kunne se hun drejet ind i en gyde smilet han for sig sig selv *nu har jeg hende* tænkte han og gik mod hende der hvor hun var forsvandt han var ikke sikker på om hun kunne hånter hans våben hun stjal fra ham. Så han gik ind i gyden og kigget på hende hende der hvor hun sad med hans våben "gi mig mine våben nu" sagde han og gik tæt på hende imens han gjorde klar til og tag dem fra hende han gik forsigtige tæt på hende. Idet han tog sin hånd ud "gi mig den nu okay" sagde han og kigget på hende mens han vente spændt på hvad hun ville gøre. Imens han holde øje med hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    18/4/2013, 22:17

Lynie kiggede forskrækket op på denne mand som hun lige før havde stjålet våbene fra, han havde åbenbart se hvor hun var gået hen og fulgt efter hende, fuck! Hun krøb sammen mens hun holde våbene ind til sig for at han ikke tog dem, hun havde jo brug for dem, hun havde ingen penge, praktisk talt havde hun intet at benytte sig af andet end at bare gå rundt på gaden. Hun kiggede op på ham fra hendes lille kugle af en krop som hun havde krøbet sig sammen til, hun lignede en lille pelsbold som hun sad der med hans våben og kiggede op på ham med et skræmt blik. Hun holde våbene tæt ind til sig da han bede om dem, hun krøb endnu mere sammen da han kom tættere på hende, bare han nu ikke gjorde hende noget, han måtte ikke slå hende ihjel, hun kunne ikke gøre for at hun blev nød til at stjæle fordi hun ikke havde noget hjem eller penge. Da han bad anden gang om dem rystede hun på hovedet, hun ville ike af med dem, hun ville have penge for dem, der var sikkert mange penge i dem. "Nej" Sagde hun lavt og ydmygt som hun sad der nede på jorden krøllet ind i et hjørne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    18/4/2013, 23:19

Han kigget på hende igen og kigget på den pels kugle hun ligne. Han smilet stadig til hende for at prøve og vinde hendes tilide, Han smilet og kigget på hende "har du brug for et hjem jeg hedder jack" han smilet til hende og rakket hans hånd frem som hun kunne tag imod hvis det var. Mens han kigget på hende hun så nu meget godt ud enlig han smilet og kigget sig omkring det ville snart regne kunne han se. Han måtte få sine våben tilbage på den ene eller anden måde. Han smilet til hende og kigget på hende "vi må se og komme i læ regn" sagde han og smilet blidt til hende "og våben er ikke noget vær rusten" sagde han og smilet til hende inden han rejste sig op og tog hans hånd ud til hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    19/4/2013, 00:20

Hun kiggede stadig skræmt op på ham, det nyttede ikke for at smile, der var ingen der vandt noget af hendes tillid bare ved at give hende et smil, hun kiggede dog lidt overrasket på ham da han spurgte om hun havde brug for et hjem, for selvfølgelig havde hun det, det var ligesom egentlige derfor hun havde taget hans våben, for at få penge så hun kunne spare op til et hus. Han fik et nik fra hende, men dog fik han ikke hendes navn som hun fik hans... Jack, hun lagde hovedet på skrå. Hun kiggede på hånden han rakte frem mod hende, hun rystede på hovedet, den hånd tog hun altså ikke det kunne han godt nok glemme.
Hun kiggede lidt forvirret på ham da han sagde at de måtte komme i læ for regnen, ja hvad for en regn, der var ingen, men han kunne nok ogs se bedre hvad der var på vej end hende som bare sad i en krog fyldt af mørke. Han havde dog ret, våben havde ikke godt af regn, de ville rustne og de ville derfor ikke være pæne mere og dermed var de ikke så meget værd alligevel. Hun sukkede og kiggede på hans hånd han stadig havde frem imod hende.. Hun tog en dybindånding og tog fat om hans hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    19/4/2013, 14:59

Han tog fat i hendes hånd og hjælp hende op mens han gav et lille smil fra sig. Han kigget på hende og talte så til hende "hør her hvis du gir mig mine våben gir jeg dig et sted og bo jeg skal bare ha mine våben igen og mad kan jeg skaffe til dig hvis du tag imod mit tilbud jeg kan nok også skaffe dig et job og gi dig tøj så du har mere og vælge imellem og så du ikke blive syg hvad sigde du til det" sagde han og kigget på hende. Hvis man kigget på ham kunne man se at han udlukkede fortællet sandheden han brugt jo aldrig hans hus her fordi han havde udkig posten. Han smile stadig til hende og håbet at hun viste at han sagde det han mente han sukke og vendet på hendes svar han håbet virklige at hun ville høre efter. Han kigget op da det begynde og regne lige så stille.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    22/4/2013, 19:22

Hun gispede da han tog fat om hendes hånd og hjalp hende op, hun tog hurtigt hånden til sig igen og kiggede ned i jorden imens hun lyttede til hvad han forslog hende, selvom det ikke fristede hende spor, hun ville beholde disse våben hvis han ikke kom med noget bedre, men hun vidste godt der ikke rigtig var noget bedre end det han forslog hende, så det var måske lidt svært for ham at komme med noget andet, men hvis han ikke kunne komme med noget andet, måtte han blive nød til at vinke farvel til sine våben.
Hun kiggede op på ham og blev ramt af hans blik, det var så sandt, han mente det virkelig, alt det han ville gøre, ikke at hun havde tvivlet på ham før, men det så virkelig ud som om han virkelig ville gøre dette for hende, det ramte hende på en måde, men ikke nok til at hun ville give slip på de våben. Hun rystede på hovedet og kiggede ned igen. "Mine" sagde hun stille og kiggede op på ham med de sødeste pigeøjne som man ikke kunne finde andre steder. Hun kiggede ud af gyden, overvejede at flygte væk fra ham, så hun kunne få sine våben i fred, for det var tydeligt at han ikke ville give slip på disse våben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 17:07

Han sukket og kigget på hende men smil så til hende "du må godt beholde dem hvis de er så vigtige for dig men lad os nu få dig i sikkerhed ikke" sagde han blid. Mens han mærket en mærkelig føles mens han smilet til hende han havde. Var han forelsket i hende det kunne da ikke lade sig gøre det kunne det da ikke hun havde stjålet fra ham han lukket øjne og smil til hende mens han kys hende på læberne og smil lidt til hende mens han ville tag hende med hjem til ham hvor hun kunne sove så. Han kigget overrasket på hende med hvad han havde gjorde han rødmede og kigget væk. Han vende ansigt mod hende igen "komme du med" sagde han og smil til hende mens han mumle "og du fik et kys fra mig og kangodt forstå hvis du vil slå mig"sukket han og kigget på hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 17:21

Hun lagde hovedet på skrå, da han sagde at hun godt måtte beholde våbene, hun kiggede spørgende på ham, hvordan kunne det være han lige pludselig havde skiftet mening om at hun måtte beholde dem. Hun gav ham et svagt smil og nikkede så, hun var ikke meget for at gå med ham, men egentlig havde hun på en måde lyst til at gå med ham... Hun kiggede overrasket på ham da han gav hende et kys på læberne, hvad havde han gang i... hun kiggede spørgende på ham da han trak sig og kiggede væk fra hende... "Hvorfor gjorde du det...?"
Hun nikkede kort, ja hun tog med ham, "Ja... Jeg tager med dig" Hun undrede sig meget over hvorfor mon han havde kysset hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 17:37

Han kigget ned hvorfor han havde gjorde det viste han ikke eller på en måde gjorde han "dine læber var bare så fristen" mumle han. Imens han begynde og gå med hende mod den lejelighed han havde i denne by. Han begynde og ind kode vejen herfra han gik hurtige med hende men træk dog ikke i hende. Mens han kigget sig omkring vejret ville os snart begynde og regne han sukket og tog hende op på ryggen og begynde så og løbe hurtige med hende mod lejeligheden. Imens han havde fået det sæt i tænkerne. Han sætte hende ned da de noget lejeligheden som han begynde og fumle med alle låsen for at få den op og han noget lige og få den åbent så hun kunne komme ind inden det begynde og øs regne ned Mens han smil til hende "det er ikke meget men det er et hjem" sagde han flovt. Med et smil til hende og stod så hun kunne komme ind i lejeligheden
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 18:00

Hun kløede sig lidt på armen mens hun kiggede på ham, et svag rose farve blussede op i hendes kinder, hun kiggede lidt ned, hendes læber var fristende? Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige til det... "Um.. Okay.." hvad skulle hun ellers sige... Der var ikke andet at sige. Hun fulgte med ham, tog ham i armen og fulgte med ham, han begyndte at gå hurtigere og hun fulgte så godt med som hun nu kunne.
Hun gav et gisp fra sig da han tog hende op på hans ryg og begyndte at løbe med hende, hun holde godt fast om ham, og da han nåede lejligheden og ville sætte hende ned, turde hun slet ikke at løsne sit greb om ham... Men det gjorde hun så efter lidt, hun stod lidt usikkert på benene men fik hurtigt balancen.
Hun gik ind i denne lejlighed som han fik låst op så de begge kunne komme ind, lige inden det begyndte at regne... Hun kiggede ud på regnen men vende sig så ind mod lejligheden.. Hun gik lidt ind i entrén, vægene var hvide, der var lys i loftet og det var tændt. Hun gik længere ind hvor der var en stue, med en sofa og et bord... Hun lagde straks våbene fra sig og gik så hen til sofaen og lagde sig. Det var laaang tid siden hun have ligget på en sofa og slænget sig... Det var rart.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 21:13

Jack smil til hende da hun slænget sig ned i sofaen og strækket sig på den. Imens Jack sukket og smil til hende igen mens han gik ud i køkkenet og smed sin jakke mens han gik ind i brusse bad han smil og vasket sig grundiget og lytte en gang i mellem ind til Lynie. Der ude fra han smilet og vasket videre på sig selv mens han stod under brussen talte han ind til hende "Lynie er du sulten" råbte han ud til hende men det lød bare til han tale normalt han gik videre og begynde og tørret sig der ude. Imens han kigget sig selv i spejldet han så nu meget godt ud han gik ud fra badeværelset mens han havde fået alt på nær en trøje på han smil til Lynie og kigget på våben "vil du lære og bruge dem" sagde han drillende og smil til hende mens han kigget på hende og våben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 21:38

Lynie kiggede efter ham som han gik ud i badeværelset, hun hørte vandet tænde, hun satte sig op i sofaen og begyndte at gå lidt rundt i lejligheden, hun kiggede rundt, der var mange ting hun godt kunne huske fra den gang hun havde boet hjemme. Skulle hun virkelig bo her, eller ville han bare smide hende ud efter lidt tid... Det håbede hun da ikke... Hun ville ikke ud på gaden igen... Hun ville blive der, ved sofaen... Den dejlig bløde sofa... Hun kiggede mod sofaen som hun tænkte på den og gik hen til den igen. Hun satte sig roligt i den og ventede til at han var færdig. Hun hørte intet af hvad han råbte til hende ude fra badeværelset mens han var i bad.
Hun kiggede på ham da han kom ind i stuen men tøj på på nær en trøje, hun betragtede ham lidt og kiggede så hen på våbene... Hun kiggede hurtigt op på ham igen og rystede på hovedet. "Nej... Jeg vil bare sælge dem?" hun lagde hovedet på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 22:31

Han smil til hende og fandt så sin pung frem mens han kigget på hende. Han tog mod til sig og talte så til hende "øm jeg har nogen par penge du kan få få våben og så kan du også få et kys fra mig hvis du gerne vil ha det" sagde han og smil til hende. Mens han kløede sig lidt i bage hoved han smile til hende og kigget på hendes tøj "og jeg gir også noget nyt tøj og mad" sagde han og smile til hende. Han sætte sig ned og tog hans våben og undersøge dem fra de minste detaljer og inden hun ville nå og reagere havde han kysset hende igen. Men kyste var sådan at hun selv kunne gengælde det hvis hun ville men ellers var det bare et venligt kys på munden hun fik fra ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 22:38

Hun kiggede underligt på ham da han fandt sin pung frem så det ud til... Var han virkelig så dum at tro at hun ville sælge dem til ham, sælge dem tilbage til ham, det ville hun altså ikke, hun ville have en ordentlig pris for dem, sådan var det altså. Og så tilbød han selvfølgelig også et kys.. Hvad var han for en.. Hun rystede på hovedet af ham. Sådan at prøve og bestikke hende med penge, kys, tøj og mad, nej det kunne han altså godt glemme. Hun kiggede på ham med stirrende øjne i det samme som han tog våbene og begyndte at undersøge dem, hun skulle lige til at tage dem fra ham da han kyssede hende på munden... Hun trak sig væk efter lidt tid og tog så våbene igen... "Jeg sælger dem altså ikke tilbage til dig.." sagde hun og lagde hovedet på skrå mens hun kiggede på ham, ventede hans reaktion. Han måtte finde en anden attitude hvis han ville have de våben tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:01

Han kigget på hende og våben skiftevise og sukket så han måtte få dem på en eller anden måde men ikke med vold det havde han bestemt sig for. Han sukket og kigget på hende igen mens han rejste sig op "hvad vil du ha og spise" sagde han og kigget bare ind i væggen mens han vente på hendes svar. Han rejste sig og rykket sig ikke vente bare på hendes svar hvis man høre efter ville man kunne høre regne udenfor. Han kigget på hende med et blik der sagde det hele han ville lade hende bo her men på en betinglse og det var hun ikke måtte sælge våben de betød virklig meget for ham han sukket og vente på hendes ansigts udtryk mens han gik ud mod køkken hvor han ville begynde og lave mad da han selv var sulten og hun så ud til hun kunne bruge lidt mere mad. Han kigget på hende igen og talte "hvad vil du ha og spise" sagde han og vendt på hendes svar.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:06

Lynie kiggede bare helt roligt og neutralt på ham som ham stod der, han ville ikke få de våben, aldrig, hun ville sælge dem til en god shat penge, de var sikkert meget værd sådan nogle våben... Hun lagde hovedet på skrå da han spurgte hende hvad hun ville have at spise... Hun holde lidt om våbene og tænkte lidt over om hun virkelig var sulten.. Hun var ikke særlig sulten, men som hun skulle til at svare ham var han væk, han var gået ud i køkkenet... Lynie sukkede tungt og hørte ham tale til hende ude fra køkkenet af... Hun sukkede endnu engang og svarede så, så han kunne høre det. "Jeg er ikke sulten" svarede hun og kiggede lidt på de våben som hun havde i sine hænder og snart var i andres hænder end hendes, og det var i hvert fald ikke i hans hænder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:19

Han gik ud fra køkken af og smil til hende han sukket og kigget på hans våben det var det eneste han havde fra sin famile og nu ville hende her sælge dem som om de ikke var noget vær.Han begynde og grine og smil så til hende han havde ikke været så dum at beholde patronerne i den "du vil ikke kunne få noget få dem da jeg har fjernet patronerne de er ikke der og ellers er de nytteløse" sagde han og smil til hende mens han stadig grine til hende hun ville ikke kunne få noget af dem det ville hun ikke ingen ville købe dem hvis der ikke var patroner i. Han havde det enlig morsomt med dethun havde tror hun bare kunne tag den og få penge for den men nej det kunne hun nemlig ikke. Han smil stadig til hende og grinte får det var jo sandt med våbene.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:30

Hun kiggede på ham da han kom ud af køkkenet, hun lagde hovedet på skrå og betragtede ham.. Hvorfor grinte han... Grinte han af hende... Hvorfor skulle han gøre det... Hun kiggede ned på våbene da han nævnte at der ingen patroner var i og hun derfor ikke ville kunne sælge dem... Så han grinte altså af hende.. Over at hun kunne tro at hun bare kunne sælge dem uden lige.. Hun sukkede, hvis hun ikke kunne sælge dem.. Så var der alligevel ingen penge... Hvad skulle hun så gøre. Hun kiggede op på ham men kiggede hurtigt ned igen... Det var ydmygende at han stod der og grinte af hende, det kunne hun ikke lide. Hun krøb sammen på sofaen, uden våbene dog... Da de jo intet var værd uden patronerne i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:40

Han stoppet med og grine da det så ud til at hun ikke kunne lige det han sukket og kigget undeskylden på hende. Han tog luften ind og talte så til hende igen med en blid og trøstende stemme "ej undskyld Lynie jeg mente ikke noget med det jeg grinte af mig selv" sagde han og nusse hende lidt på kinden. Imens han prøvede og forklare hende at han havde grinet af sig selv og ikke hende "jeg grinte ikke af dig Lynie så undskyld hvis du fik det udtryk det var mig selv jeg grinte af" sagde han og træk hende så ind til sig i et kram "du kan bo her så længe du vil og jeg skal ikke ha noget for det" sagde han og kys hende på kinden mens han prøvet og huske tilbage til hvordan deres møde var starte han kunne ikke ha været bekendt og grine af hende han sukket og trøste hende stadig. Han holde om hende selv om hun var beskidt og alt det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    29/4/2013, 23:49

Hans grin stoppede og hun kiggede lidt på ham, det vil sige, hun kiggede på ham ud af øjenkrogen, det sukkede da nan begyndte at undskylde og forklare overfor hende at han faktisk ikke havde grint af hende men at han havde grint af sig selv... Hun kiggede så helt på ham, hun vende hele opmærksomheden mod ham. Hun blev trukket ind i et kram og hun lagde stille armene om ham og holde sig ind til ham. Han var nu ikke så slem, han lod hende bo der uden at hun skulle betale noget eller gi noget, han fik nok sine våben tilbage da hun alligevel ikke havde noget at bruge dem til. Hun kiggede på ham da han kyssede hende på kinden, hun kysse ham blidt på munden, det var dog lidt hurtigt for hun var lidt bange for hvordan han mon ville reagere. Hun holde sig ind til ham og lagde sit hoved blidt mod hans skulder hvor hun hvilede sig lidt imens hun kiggede op på ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    3/5/2013, 07:02

Han bliv overasket over hendes kys men han ville ikke åben sig for hende igen. Han smile til hende og kigget så på hende igen og nusede hende på kind da hun lagde hendes hoved på hans skulder hun var nu meget sød overfor ham han smil til til hende. Imens han kigget hende i øjne "vil du gerne sove lidt" sagde han mens han kigget ned på hende for at han havde en grund til og tro hun nok var træt han sukket og smile til hende. Han ville selve mene at de skulle sove. Han kysse hende på panden for at gengælde hendes kys
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    3/5/2013, 22:57

Hun kiggede lidt ned da hun kunne se overraskelsen i hans ansigt da hun havde kysset ham, hun sukkede blidt da han nussede hendes kind, hun lagde sig lidt mere ind til ham af den grund. Hun kiggede op på ham da han spurgte hende om hun ville sove... Hun tænkte lidt over det og fandt det nu egentlig ret så fristende. Hun nikkede i det samme som han kyssede hende på panden. "Ja det vil jeg gerne.." hun kiggede op på ham. Skulle han ogs sove... Det kunne måske være meget rart hvis han ogs ville det, hun var ikke helt så tryg ved dette her. Hun kiggede lidt rundt og kiggede så op på ham igen. "Skal du ogs sove?" spurgte hun tøvende og kiggede op på ham med et spørgende blik.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I need... Money - Jack    

Tilbage til toppen Go down
 
I need... Money - Jack
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Andre byer i verden :: Andre byer i verden (emnerne) :: Armarillo :: Streets-
Gå til: