IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Not the face! (Selena Morrison)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Teilo
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Skindwalker
Navn. : Teilo Maddox Longwood
Alder : 19 år
Evner/Classes. : Ingen
Bosted : En forfalden 1. værelses i Las Vegas
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : Nope
Slaver. : No!
Evt. bemærkninger. : Teilo er stort set altædende og meget lidt kræsen. Dette gælder også ting, som andre normalt ikke vil se som mad.
Antal indlæg : 233
Reputation : 1
Join date : 14/03/14

IndlægEmne: Not the face! (Selena Morrison)   12/11/2016, 14:03

Dag: Lørdag
Vejr: Solskind med kold vind.
Tid: 15.02
Sted: Teilo's 1. værelses på 5. sal.
Omgivelser: Rodet.

Solen skinnede stærkt igennem det åbne vindue, som var lejlighedens eneste mulighed for frisk luft. Kulden trængte dog ikke ind på samme måde, da vinden ikke stod i den rigtige retning. Alligevel mærkede man nu og da et køligt pust. Lejligheden var stille. Det eneste tegn på liv var blege skikkelse, som lå bredt ud over den udslåede sovesofa, hvor dyne og pude var blevet skubbet ned på gulvet. I hånden på denne blege skikkelse befandt sig en næsten færdigrøget joint, hvis røg havde fyldt det meste af lokalet, og dermed havde spredt den sædvanlige lettere sødlige duft. Skikkelsen flyttede hånden med jointen op til munden, og tog et sidste hvæs, før stumpen blev kylet ud af det åbne vindue.

Teilo var vågnet den morgen med forhåbninger om at få lidt penge på lommen, men så snart, at han havde stukket hovedet udenfor, så havde han ombestemt sig. Han var ikke særlig god til kulde, og han havde endnu ikke fået anskaffet sig noget ordentligt varmt tøj. Derfor havde han taget endnu en af sine mange stener-dage indenfor, hvor der var varmt. Han havde nydt den i stilhed uden venner, og med sin sidste joint. Det var virkelig gået ned af bakke mht. penge denne måned, så han vidste godt, at der kunne gå lang tid før, at han fik den slags at smage igen. Lånehajerne var ikke glade. Han havde ikke engang kunne betale halvdelen indtil videre. Han sank en klump, og satte sig op i sengen. Heldigvis så var han ikke helt dum. Han opgav aldrig sin adresse. Kun hans allernærmeste bekendte vidste, hvor han oftest befandt sig - og de havde selv problemer.

Med et træt støn skubbede han sig op fra sengen, og sjoskede hen imod hans lille tekøkken. Iført en forvasket hvid t-shirt, et par grå joggingbukser og barfodet, mindede han meget om lejligheden. Sørgelig at se på, og sparsommelig indrettet. Udover sovesofaen og tekøkkenet var der i lejligheden et ældgammelt tv med ganske få ubrugelige kanaler, et skab med tøj og lidt andre personlige sager, en lænestol, et sofabord, en enkelt vissen plante og selvfølgelig et badeværelse med en slidt bruser, håndvask og toilet. Lejligheden vidste han ikke, hvor gammel var, men væggene var i hvert fald ikke hvide mere, som de engang skulle have været. Nu var de en falmet gullig farve, og skallede flere steder. Lejligheden lå ikke ligefrem i byens bedste kvarter, men den holdt ham nogenlunde varm og i sikkerhed. I tekøkkenet standsede han, og fandt en skål frem, hvori han hældte nogle nudler og lidt vand, som han havde kogt tidligere. Han tog derefter skålen, gik han til skabet, snuppede sin trofaste guitar, og satte sig så hen på sovesofaen igen. Med munden fuld af nudler, begyndte han på en stille melodi, som fyldte rummets tomme kroge og som kunne høres udenfor vinduet.
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Not the face! (Selena Morrison)   5/3/2017, 05:21

Outfit(Der bedes ses bort fra våben. Andet udstyr bliver nævnt i svaret)

((Jeg undskylder for det længe ventede svar >_<))

Det var en uortodoks opgave, Selena var blevet sendt på. Hun plejede som regel ikke at blive hyret til at inkassere penge. Men en dusør var vel en dusør, og hun udførte sit arbejde. Jobbet var at minde målet om, at han skyldte nogle grumme mennesker penge, dog uden at dræbe ham. Drab var dårligt for forretningen. Specielt når nu Sel også skulle betales for at være gorilla. Hvilket nok var det mest ironiske. Med sine knap 180cm var hun som sådan ikke lille, men hun var alligevel temmelig spinkel. Dette var dog kun det ydre. Hun var yderst adræt og med en mekanisk højre arm, var hun skam ikke til at spøge med.

Tøjet var af læder. Ikke nok med at det gave hankønnet en distrahering, det fulgte også hendes mindste bevægelser. Ikke nogle løse dele til at hænge fast. Selv korsaget havde en effekt. Alt var taget på for at være praktisk og distraherende samtidig. Man var vel ikke kvinde for ingenting.
Tøjet var akkompagneret af hendes tanto, der sad vandret på lænden.

Det var lykkedes Selena at spore målet - denne Teilo - til Las Vegas. Det havde taget nogle dage at finde ham i byen, men det var alligevel lykkedes til sidst. Et par dage mere, og hun havde fået skygget ham til at finde hans hjem. Det havde ikke været den sværeste opgave, men heller ikke en af de nemmere. Teilo var vant til at kigge sig over skulderen, og hun havde været nervøs for at blive opdaget en enkelt gang, men det var lykkedes hende at undgå det.
Hun stod nu for foden af bygningen, hvorfra tonerne af en guitar kunne høres. En brandtrappe førte op etage for etage til det åbne vindue, hvorfra lyden kom.

Adræt og lydløs som en kat, havde Selena sat af på væggen og var kommet op på det første repos. Stålkonstruktionen virkede en anelse vakkelvorn, men rusten holdt alligevel endnu.
Stille og roligt listede hun sig stille op ad trappen, indtil hun nåede det vindue, hvorfra musikken spillede. Hun vidste, dette var Teilos lejlighed, for hun havde set ham gå ind i den fra opgangen.
Igen lydløst trak hun vinduet en anelse op, så hun kunne sætte sig på hug i vindueskarmen. Med lidt held var han optaget, så hun ikke ville blive opdaget lige med det samme. Det føjede til overraskelsesmomentet.
"You got talent kid. You should use it to make money."
Den australske accent var ikke til at tage fejl af. Med et svagt smil på læben havde hun det isblå blik rettet direkte på Teilo.
Tilbage til toppen Go down
 
Not the face! (Selena Morrison)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» hey, a new face ~ Christelle

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: