IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 confessions - Sean

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Augustus
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Overvejer at blive klokkeblomst ?
Navn. : Augustus Kennedy
Alder : 21
Evner/Classes. : -
Bosted : Las Vegas , Baby.
Tilhørende klan. : Mr. Thomas og Las Vegas klubben ,Dreams on Demand .
Partner. : Boom there he went.
Evt. bemærkninger. : Trouble .....sticky little things
Antal indlæg : 81
Reputation : 2
Join date : 18/03/15

IndlægEmne: confessions - Sean    22/11/2016, 21:47


Dreams on Demand , den smukt dekadent indrettet natteklub der kunne hamle op med enhver Burlesque optræden, var som de fleste aftener godt besøgt.
Denne aften var der sågar ophobet sig en lang kø, og dørmanden havde været nødsaget til at afvise en del gæster, under næsvise påskud om de ikke var klædt pænt nok på, ikke havde reserveret bord eller hvad han nu lige havde kunne finde på- hvis deres udseende ikke bekom ham. Det var ikke normalt praksis ligefrem at afvise folk, men den slags overlegenhed kunne en klub slippe afsted med  , når den havde fået opbygget et hvis ry og en stabil kundekreds.....og når den havde en lille lysende stjerne a la Augustus Kennedy.

Klokken var midnat, og Augustus netop ved at afrunde sit akt.
"You know I'm waiting
Just anticipating
The thing that you'll never, never, never, never possess
Mmmm

hun vendte sig om strakte bagdelen mod publikum, rystede den før hun bøjede sig forover . Det lange lyse hår lignede et hav af slangekrøller der omkransede hendes ansigt , hun lod hånden kærtegne sin ankel og førte den videre i en langsom bevægelse  op af sin læg og videre op af bagsiden af låret, til hun kunne give sig selv et lille rap bagi - og rette sig op og vendte fronten mod sit publikum , mens hun forsatte sangen med de små ændringer hun selv havde tilført den .
But while im here waiting
try a little ......tenderness
Augustus  svang sig elegant og stilfuldt mellem to høje mænd, hendes dansere der var klædt i suit and tie . De viftede diamant kæder lokkende foran hendes store klare øjne der funklede om kap med smykkerne - mens hun prøvede at synge budskabet ind, at man kom længere hos en kvinde med nærhed og omsorg end med diamanter.
... That's all you got to do, try a little tenderness hun endte sangen , smøg sig op af danserne og 'stjal' deres kæder før lyset gik ud- og hun forsvandt ned af scenen i sine sorte netstrømper, høje hæle og åbenstående skjorte der afslørede et sort corsage med små rhinsten.
Klapsalverne brød ud .
Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    22/11/2016, 21:54

Hun afbrød den lille video optagelse med et enkelt tryk på skærmen, og stak mobilen tilbage  i sin taske, ned i sikkerhed med den. Det var forbudt at tage foto og videofilme under diverse optrædener, men det havde da ikke forhindret Justine Case i at gøre et forsøg og sørme om hun kke så ud til at være sluppet afsted med det .Justine puffede det lange chokofarvet hår om på ryggen. Hun fortræd det ikke var blevet sat op, det havde været mere elegant ...og mere hygiejnisk også.
Hun havde længe ville se hvad al hypen var omkring, hvorfor klubben DOD forholdsvis hurtigt var blevet det nye in sted. Hun var ikke selv vild med det, hverken med stedet eller med den lille syngende blondine . Der lå et vemod over den pige som Justine ikke fandt klædeligt i et dekadent show - med mindre hun virkelig var en helt lille artist , en slags metodeskuespiller, og de fleste synes at købe det hun 'solgte' sjovt nok. Justine behøvede nu ikke lægge sig fast på en vinkel til hendes artikel lige med det samme. Foreløbig var hun bare ved at lave research, og så kunne hun jo ligeså godt være grundig og tjekke klubbens servering ud ... og dens drinks , ik ?
Belysningen var små dunkel , på kanten til lummer hvis det ikke var fordi så mange levende lys kastede en varm hygge over klubben og istedet for lummer virkede det bare intimt.Hun havde dog ikke super syn i mørke , og menu kortet voldte lidt problemer.
Hun henvendte sig til en tjener der netop gled forbi hendes bord, så kunne han hjælpe hende med at få lidt til ganen. Han var en mørkhåret flot fyr, som pigernes blik hang fast ved , bemærkede hun .Justine hævede stemmen og prikkede til ham.
"Undskyld mig, men kan jeg bede om det første på drinks kort der starter med D? "  det var hendes 4 drink hun bestilte. Med en irriteret bevægelse fik hun rette på den tynde lysegule strop, hendes kjole havde. Den lignede en solnedgang ...lysende gul der blev dybere og dybere i farven, for at afslutte med en mørk orangerød. Lidt som en filur drink - ærgeligt den ikke startede med D , for sådan en var virkelig lækker....den skulle hun have når hun kom til F.
Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    22/11/2016, 21:55

// Augustus er som udgangspunkt ikke med, men hun var en sjov indledning og kan evt lege med senere, hvis vi synes @sean :)
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    25/11/2016, 12:36

Aftenen var hed og velbesøgt. Det gik rigtig godt for DoD og det glædede ham kun. Han havde stået blandt publikum et par gange, i mørket og gerne bagerst. Han havde ikke indtryk af, at Augustus nogensinde så ham eller vidste om han var der, hvilket faktisk var meningen. Han havde endnu ikke mødt hende, efter episoden, hvor han var blevet skudt i benet. Et sår der nu var helt helet og kun efterlod sig nogle grimme ar. Godt det samme, han så godt som aldrig smed bukserne for nogen som helst og var helt klart ingen model. Og heldigvis havde der ikke vist sig noget ar eller muskelskader, der forhindrede ham i at udføre sig arbejde. Måske var Auriel bedre til at lappe sår sammen end han troede?
Det mørke tøj gjorde sit. De lette støvler - nu-stjålet, som det flere steder begyndte at blive vinter og han var kendt for at rejse lidt over det hele - den sorte skjorte, da her var lige varmt nok til en trøje, og de sorte bukser. Halskæden med fjeren hang om hans hals, gemt under tøjet. Hans blik gled mistroisk rundt over publikummet, da dansen var slut. Man blev jo lidt paranoid, når alle eftersøgte en. Enten for et job, eller - oftere - for fjeren. Han var ikke ligefrem god til at slås trods alt.

Han lod arme falde, fra deres position over hans brystkasse. Han skubbede sig ud fra væggen og begav sig ned igennem rummet. Der havde ikke været nogle meddeleser ved baren, som ikke kunne vente og måske ville han tage en aften fri. Måske endelig snakke ordentlig med Augustus? Sandt at sige savnede han lidt hendes kommentarer. Men måske var det kørt, måske var hun pigefornærmet nu, i hvilket tilfælde han ikke anede hvad man så gjorde. Undskyldte?
Men først ville han opsøge kvinden, der havde filmet, selv om man ikke måtte. Ja, han havde stået tæt nok på, til at opdage det. Måske ville han have været ligeglad, var det ikke fordi det var Augustus. Og mon ikke opdagelse kunne købe ham lidt credit hos ejeren af stedet? Noget at blive husket for, hm?
Bare fingrene ned i tasken og...
Prik.
Han nåede aldrig så langt, før den kvindelige stemme forstyrrede ham. Han skar en svag grimasse, da kvinden åbenbart troede han arbejdede her. Han vendte sig helt om mod hende og slog let ud med armene, med et smil.
"Åh. Du misforstår, jeg arbejder her ikke...Selv om, jeg ved...Sort tøj" Noget af tjenernes tøj var sort, som det var kutymen. Uanset om man så havde meget eller lidt tøj på.
Efter kort at have ladet hænder glide præsenterende ned over sig selv, for at understrege sin pointe, voksede hans smil lidt og han lænede sig længere ind mod hende.
"Men spænende tilgang! Du tager det altså efter alfabetet eller husker du blot at den første drink, med D, var særlig god?" spurgte han, svagt nysgerrig og mere interesseret i at købe lidt tid. Chitchat...Til han fik fingrene i kameraet i hendes taske. Konfrontationer var jo heller ikke ham.
"Måske kan jeg...Ohuuuh!" Hans ene arm gled i vejret, som han tilkalde en tjener.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    8/12/2016, 18:46

Justine spærrede øjnene op, da skabte en direkte øjenkontakt med tjeneren.
Hans øjne var ... spændende ...og hvis hun havde været typen der hev mænd med hjem til julelege, så havde han bestemt stået øverst på ønskesedlen. Men den slags beskæftiget hun sig ikke med, hun var altid på jagt efter næste gode artikel...eller et håb om den ihvertfald.
"Oh...du..ikke..tjener? Det er jeg da ked af " små lo hun forlegent , da fejltagelsen gik op for Justine. "Jeg aner lige så lidt om ...drinks...som jeg gør om tjenere åbenbart, så du har helt ret- jeg tager dem i alfabetisk rækkefølge, og så må vi se hvad jeg ender med at kunne stave til"

Med en smule beundring i de karamelfarvet øjne, fulgte hun hans arm bed blikket og himlede med øjnene, da der stod en fiks lille rødhåret sag, med krøllerne smukt arrangeret i en dydig frisure, der var i skarp kontrast til den  sorte pikante bodystocking og de postkasserøde netstrømper der sad trofast omkring de lange slanke ben.
Hvorofte mon pigerne her vaskede deres dress og stockings ? Rynkede Justine på næsen, og kløede sin i håndfladen. Et irrationelt behov for at trække den lille håndsprit hendes håndtaske altid indeholdte op, blev fortrængt. Hun kunne ikke spritte hænder hver gang lysten kløede i hændernes flader, så skulle hun jo have en sprit tank med , på hjul...os nu måtte hun lige tage sig samme. Hun foldede istedet sine hænder , placerede dem på bordet og fulgte med i tjenerens bestræbelser på at please den mærkhåret fyr.
"Hey smukke, hvad skal du have i dag ?" lød det flirtende fra de skinnende læber .Hun  havde bemærket ham før, vidste han havde været i klubben tidligere, men det var der vel ikke noget at sige til, og dette var en diskret måde at lade ham vide det på. "Så gerne, og er der....andet...jeg kan gøre for dig, så siger du til" hvilede hendes sminkede øjne nogle sekunder på ham, en kende mindre diskret ,før hun strøg afsted, efter at have modtaget hans bestilling.
Justine så sig om, der var ikke mange ledige pladser at byde på med mindre man ville forstyrre og sætte sig hos nogle af de andre gæster, hvor af de fleste var i par eller mindre selvskabet mest fyre.
Sådan set havde hun sin historie nu, men det kunne da være at hun kunne få et ekstra lag glasur på den, og der var noget over ham her.....ud over de i trængende blå øjne....noget bekendt, men hvor i denne verden hun skulle have set een som ham før, det kunne Justine slet ikke trække frem af hukommelsen.
" Her er ret optaget efterhånden , har du lyst til slå dig ned her skal du være velkommen. Jeg er her alene, så ingen skal bruge pladserne , de er ledige"  klappede hun på sædet med en hånd, hvorefter hun gned den over sit lår, tørrede den af.
" Nu skal du altså ikke tro det er en score replik, det lover jeg dig det ikke er, men du ser altså bare så bekendt ud. Hvor kan jeg have set dig før?" kneb hun øjnene sammen og så eftertænksom ud med hovedet på sned, imens hun forsøgte komme i tanker om hvor.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    12/12/2016, 14:14

En tjenerinde blev hurtigt tilkaldt og han blinkede en ekstra gang, for at holde hendes opmærksomhed. Med et svagt smil blev der bestilt en "Den første drink med D" og...Lad se...En Mojito. Han var ikke selv vildt bevandret i drinks'enes verden, men han vidste den klare væske med lime, mint, isterninger og sukker var lige ham. I hvert fald hvis den blev lavet rigtigt. Men han måtte være påpasselig - alkohol slog ham hurtigt. Han drak trods alt ikke så tit.
Ved kvindens gestus satte han sig ved bordet, glad for hans plan havde virket så langt. Eller, så langt så godt i hvert fald.
"Oh virkelig?" bemærkede han, da hans blik gled fra klubbens aktiviteter til kvinden ved siden af sig.
"Oh, forresten...Dean" hilste han og tilbød hende at give hånd. Han havde opfanget hendes små bevægelser. Enten var hun nervøs eller også befandt hun sig dårligt sådan et sted her. Eller, det ville han i hvert fald gætte på. Hvem vidste, måske havde hun en tendens til at kærtegne sig selv...På låret. Jah...Helt klart.
"Hm. Kommer du her ofte? Jeg er her tit. Eller...Ikke så tit. Men...Ofte" Hans anden hånd gled op i håret, som han snublede over sine ord. Det var jo ikke fordi han var pervers og sad, for at savle over kvinderne her. Men hvorfor skulle man ellers være her...Ofte? For ikke at nævne, nogen nok vil mene at tit og ofte var synonymer. Oh well...
"Jeg har en svaghed, som mange andre" afsluttede han det og lod som om han netop var her for kvindernes, der dansede.
"Så, hvad laver du her? En kvinde, helt alene?" spurgte han tilbage.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    15/12/2016, 20:25

The redhead forsvandt , og Justine så betænkeligt på hans fremstrakte hånd. Så tog hun sig sammen, fremtvang et smil og tog imod hans hilsen med et fast klem, et der var hurtigt overstået igen.
"Dean.. gengældte hun hans hilsen, "Jeg er J.C....ikke at forveksle med Jay-Z, du ved " hun gestikulerer et par hip hop bevægelser , da kastede håndtegn ,for at understrege hun ikke var den sorte Rapper, der engang havde hærget rap scenen, sammen med hans hustru Beyonce...det var dog i en anden livstid- men man racer havde jo levet i større eller mindre evigheder.Måske kendte Dean til Jay-Z?
Da han havde fået sat sig, indledte de den sjove dans i smalltalk. Der var kun en regel, nemlig at spørge lige så interesseret ind til den anden og ikke kun tale om sig selv.

Dean synes at have helt styr på det, på hans smalltalk og hun lo sagte da han fjumrede lidt rundt i HVOR ofte han kom her."Arh...ja, mange mænd synes vist om at...slappe af her" gav hun ham et roligt og ikke dømmende smil. Justines personlige meninger var helt uden relevans , når hun som nu var på job. Målet var nu helt enkelt , for der var kun to.
1. Få ham til at slappe af.
2. Få ham til at tale.                                                                                                               Så enkelt var det. Mens hun svarede , var hendes taske blevet knipset åben , så hun kunne stikke en hånd ned. Med en diskret og rutineret bevægelse, fik hun låget af en lille håndsprit, klemt et par milliliter ud, og hurtigt lukket det hele igen. Hænderne blev gnedet mod hinanden , omhyggeligt. For de fleste ville det ligne lidt selvforkælelse med  en gang håndcream, men umbra's var ofte bedre trænet i at bruge deres syn og krop og besad en større respekt og interesse for detaljer, så hvad hendes gæste mærkede , spekulerede hun slet ikke over. "Nej, ofte vil jeg ikke sige.Det er første gang jeg er her faktisk. Deres drinks blev serveret , En Mojito til Dean og en Daiqiri til Justine.Glasset så pænt rent og skinnende ud, og hun trak det glad og tilfreds til sig.

Jeg er....på arbejde. Jeg anmelder...eh...drinks? Har du hør om ...Do or don't Drinks? Den lille manual ?"
Det havde ikke været en del af planen at Justine skulle lege selvskab, så hendes lille løgn synes en smule rusten. Manualen var det pure opspind , men med mindre Dean gik meget op i enten drinks eller bøger, så ville han intet vide om det, satsede hun da på.
Normalt var hun ret ferm til at slynge om sig med dækhistorier.Det var hun egenlig tvunget til, hvis hun ville have tungere på gled- for de fleste klappede mere effektivt i , end en østers, så snart de lærte hun var journalist.
Hun var ikke en anerkendt  journalist.Justine beskæftiget sig for det meste med gossip historier - men efter hun var flyttet hertil og havde kastet sig over kendte navne som Jason Stark og Vladimir Calverinos, så kunne hun fornemme hvordan hendes navn var begyndt at leve sit eget liv. En del folk  var blevet opmærksomme på hende, men ikke mange var bekendt med hendes udseende, hvorfor hun ikke behøvede forklædning på en aften som denne, men blot justerer lidt på sit navn....og dog....mange hjemmefra brugte JC som kælenavn, såå.
Hun fangede sugerøret mellem læberne og smagte på sin drink.
"Mmm ....nå, men siden du er flergangs besøgende her, vil du så ikke fortælle mig lidt om hvad der gør  DoD tiltrækker så mange ...mænd ? Med mindre du render rundt og besøger alle klubberne lige ofte?" kunne hun alligevel ikke lade vær at drille, men i de karamel farvede øjne glimtede kun venligsindet humor.
Hun gned sig i tinningen, for pokker havde hun set dét ansigt før? Hun rørte lidt rasteløs med sugerøret i drinken, velvidende at glemsomhed faktisk kunne være direkte årsag til man missede en god historie....og dét kunne hun jo ikke have på sig, vel .
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    7/1/2017, 12:53

Hans blik hvilede på hende og lod hende ikke få en pause fra sit pokerspil og små historier. Han vidste ikke hvor meget der var sand eller løgn, kun at noget af det var, så han spillede kortet der hed en 'meget opmærksom lytter og samtalepartner', som han vedblev at se på hende.
Han gav sig ikke rigtig med musik og han blev født efter krigen var brudt ud, så han kunne ikke bryste sig af at kende alle de...sangere? Der havde været engang.
"Jeg skal nok lade være med at forveksle dig" bemærkede han roligt og tog imod sin drink, da den kom, ikke uden et lille blink til kvinden der serverede dem. Den klare væske kunne ligne vand med mynteblade og lime, hvis ikke det var fordi man netop kunne ane noget gyldent fra den rom, der var blevet rørt op. Han stak sugerøret i munden og frydede ved den den både halvsure, bitre og søde smag og fornemmelsen af rørsukkeret på sin tunge. Perfekt! Og nogen han ikke skulle have for mange af. Ved den tanke satte han hurtigt drinken på bordet igen.

Første gang? ja, uden tvivl. Ikke nok med at hun ikke følte sig tilpas her, var hun her jo for at få billeder af danserne. Noget han ikke ville røbe, ikke lige nu i hvert fald. Det var jo en sjov lille leg, om han kunne komme ned i hendes taske, før hun ville gå.
Hans øjenbryn gled lidt op i panden.
"Virkelig? Findes der sådan en? Det forklare hvorfor du drikker alfabetisk og intet ved om dem" bemærkede han sigende, som hun netop et øjeblik før havde indrømmet hun intet vidste. Det hele blev dog sagt med et smil, der indikerede at han intet anklagende mente, men mere fandt det underholdende. Hans blik gled rundt et øjeblik, kun fordi evig stirren hurtigt ødelagde stemningen.
"Hmm...Jeg kommer vel her oftere end andre steder" svarede han afslappet.
"Men jeg undslår mig ikke at besøge andre steder også. Sandelig må du vide hvad der tiltrækker mændene! Alkohol OG kvinder. Jeg mener, de fleste skriver gerne under på at det er alt de skal bruge for at føle sig godt tilpas" Han sendte hende et nyt smil. Det var ikke helt det han selv var ude efter, men ellers passede det nok meget godt.
Han legede lidt med nogle ideer om hvordan han kunne tage hendes opmærksomhed. Han var ret ligeglad med hvad hun mente om hende efter i aften. Formentlig så de ikke hinanden igen og han ville hellere nå sit eget mål end koncentrere sig om den slags. Desuden vidste ingen af dem hvem den anden var. Eller...Hun var en kvinder under navnet J.C. og som tog billeder, hvor hun ikke måtte. Men ellers!
"Der er mange steder der serverer drinks. Nogle steder også pænere for en enlig kvinde end her. Hvorfor følte du dig tiltrukket af stedet?" spurgte han uskyldigt tilbage. Jo, han havde nogle ideer. Men han var også nysgerrig over hvad hun havde at sige til sit forsvar.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    9/2/2017, 17:11

Justine lo stille, og nikkede anerkendende af Deans svar. " klogt svar - Måske jeg også ville tager et ilde op at blive forvekslet med en sort mand der havde været død i en evighed, ikke det mest flatterende kompliment for en kvinde...hvid kvinde...og levende, ikke at forglemme" vrøvlede hun og skyndte sig at tage endnu en slurk- så var munden da beskæftiget og hun kunne undgå at vrøvle så længe.

Den plan varede lige indtil Justine talte igen, og hun trak på skuldrene."uha ja, det er en af de mere sjældne bøger på marked, ser du...de folk der har materiale nok til at skrive den, er sjældent i stand til at ramme tasterne" blinkede hun til ham.[b]"Så du kan nok se det er en meget farlig opgave jeg er blevet sendt ud på her. Måske er det ikke ligefrem med livet som indsats, men ihvertfald med...ædruligheden" smilede hun fjoget til ham, og lyttede til hans svar. Justine kunne næsten havde fældet hans svar ned ordret, på hendes noteblok. Så forudsigeligt det var. Så indlysende....kvinder og sprut...havde han tilføjet muligheden for at lave penge , så havde hun haft tre rigtige på stribe. Hun havde dog brug for denne small takt, for at rette fokus væk fra hende og over på Dean. Desuden fik det hende til at føle sig mere selvsikker, hvilke hun hævede sine bryn over i egen overraskelse. Justine Case på strip bar, og selvsikker ? nat...men nu var det så også en "anden type af strip " det var i hvertfald hvad alle påstod, og indtil nu havde de haft ret. Augustus Kennedy havde ihvertfald ikke smidt det hele, hvilke var lidt irriterende. Skulle hun havde en fed artikel, en der bragte hende føde på bordet og tag over hovedet, så sagde hendes instinkter at Miss Kennedy...og lidt dirt på den mystiske persona, var en god cocktail .
Hun lagde hovedet lidt på sned, og tillod sig at studere lidt mere nøje de lyse øjne på manden, der med det samme returnerede hende et spørgsmål.
Justine vidste at et dække så tæt på sandheden som muligt, ville være det bedste.Det var lettere at huske og det udgjorde mindre risiko for at begå fejl.
Det betød jo intet at Dean vidste en smule , så længe den smule ikke var den hele sandhed, vel ? Så hun bekendte kulør- blot en smule dog.
" Tjo...skal sandheden frem, så er jeg en smule interesseret i de ansatte her " hun tøvede, hvor meget skulle hun diske op med ? "...de ansatte...men måske mest i Miss Kennedy. Der er ikke så mange penge i en bog om drinks, med mindre man kan tilsætte lidt spændende fun facts, så kan jeg flette lidt ind om den afklædte dame, så ville det helt klart give et pift til min bog om drinks, ik ?" Sådan...det var da rimeligt tæt på sandheden, så man bort fra hun ikke ville nøjes med lidt fun facts.Justine var altid på jagt efter et scoop, noget der ville give folk deres morgen kaffe id en gale hals, eller endnu bedre...få dem til at ligge søvnløs ved aften tiden.
"jeg er vel ikke så heldig at du kan hjælpe mig der?" Afsluttede hun indsmigrende, og fik et lys tændt i de karamelfarvel øjne. " Sig mig Dean...hvad laver du egenlig for at klare dig gennem dagen og vejen?"
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    15/2/2017, 12:45

Han smilte lidt for sig selv. Dansede de rundt om hinanden? Noget sagde ham at det netop var hvad de gjorde. Men hvad ellers. Dette var ikke nødvendigvis stedet for de mest ærlige personligheder. Alligevel lå det ham ikke først for at mistænke alle for at være uærlige. Måske var denne kvinde ganske enkelt ærlig?
"I så fald må du nok hellere vente med at skrive til du er mere ædru igen?" foreslog han med et lille smil.
Så hun bragte selv det med Augustus på banen. Hans blik gled over til scenen, hvor nogle andre kvinder havde taget sig af ny underholdning. Noget erotisk dansen og med meget mindre tøj på. Det tiltalte ham på ingen måder og hans blik fandt snart hen til J.C igen.
"Aha" bemærkede han.
"Jamen hvis du ønsker lidt fun facts og billeder af de ansatte, så har du vel snakket med ejeren? Fået hans velsignelse?" Hans øjenbryn gled en smule op og hans smil voksede. Han havde valgt at nu, hvor hun spillede med om ikke andet så lidt mere åbne kort, ville han også. Han havde set hende tage billeder og det var han ikke ked af at indrømme. Ikke længere.
"Fordi ellers er billeder og film af de ansatte...Og specielt af perlen, Augustus...Ikke ønsket" tilføjede han lige så sigende og gav hende muligheden for at spille uvidende omkring det.

Hans fingre legede med sugerøret til hans drink et øjeblik. Nej, han kunne ikke hjælpe hende. Hverken med drinks eller de ansatte. Og faktisk havde han ikke engang lyst til det, uanset om han kendte vejen til Augustus' eget værelse.
"Hm? Oh, til hverdag? Jeg...." Han så op på hende igen, før han trak på skuldrene.
"...Hjælper folk af med ting. En skraldemand kan man vel kalde mig, omend det er andet form for affald jeg tager mig af. Jeg afhenter folks gamle ting og sørger for antikvitetshandlerne får dem"
Han havde også valgt en version af sandheden. Han hentede skam folks værdifulde ting, men de eneste antikvitetshandlere han afleverede hos, var dem der hostede op med de rigtige penge. Han tog en tår af sin drink.
"Ret kedeligt, er jeg bange for" tilføjede han.

_________________

Tilbage til toppen Go down
Justine
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Ingame Titel: : Journalist
Race : Skindwalker
Navn. : Justine Case
Alder : What's it to ya'?
Evner/Classes. : FuzzBuzz
Bosted : Lejlighed i L.A
Partner. : None
Slaver. : None
Evt. bemærkninger. : Can I Quote You on that one?
Antal indlæg : 44
Reputation : 5
Join date : 08/10/15

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    23/2/2017, 13:46

Justine pressede læberne sammen, men ikke fast nok til at skjule hendes smil. Det var jo ikke ligefrem fordi hun havde tænkt sig at indhente en skriftlig tilladelse til at filme , faktisk ville hun ikke engang oplyse om hun gjorde det, da hun anså risikoen for at blive smidt ud med fuld musik overhængende stor. "Velsignelse , skal vi ikke bare sige den slags høre kirken til , og så lade mig om den mere seriøse del af journalistikken ?" prøvede hun at glide bort fra det ømme emne, hvor hun kunne risikerer at blive klemt fast mellem hendes ulovlige handlinger og optagelsen i hendes taske.
"De almindelige pressefotos vil ikke være anvendeligt, det skulle være mere originalt hvis jeg skulle bruge det , og jeg ved ikke om du har helt ret når du siger billeder af Augustus ikke er ønsket - måske nogen ville betale for dem, havd ved jeg " hun anede ikke hvorfor hendes tanker pludselig tog den drejning, for det havde ikke været hendes hensigt at sælge filmen , men der kunne da være noget om det - måske kunne hun slå en mønt af en eller anden middelalderende fyr med penge på lommen. Folk betalte for de underligere ting, så hvorfor ikke for exclusive pics af Miss Kennedy ?

Justine kastede håret tilbage og følte hvor overrasket hun blev, da Dean fortalte at han var en slags skraldemand . Hun ville aldrig havde spået ham noget i den stil, hans ...udstråling ...virkede bare ikke sådan. Jobbet i sig selv var et solidt og ærligt job, der var ikke spor galt med det , men Justine syntes bare der var noget mere...panter agtigt, ja som en sort panter der kunne snige sig afsted over ham. "Dét må jeg sige, jeg ville nok havde skudt på du var langt mere ovre i hemmelig agent business .Du ved  ..typen der kan liste sig langs væggen uden at blive opdaget " små lo hun, uden at vide hvor tæt på sandheden hun alligevel havde bevæget sig.
Hun så på Dean igen , og selvom hukommelsen var tyk og tåget, så var der noget der så småt begyndte at dæmre - og et navn dukkede frem af tågerne.
*Det var satans* tumlede hendes tanker rundt og hun så endnu mere nysgerrigt på Dean, end hun havde gjort før. "Kedelig og kedelig, sig mig ...hvad type arbejde har du udført for Jason Stark ? Jeg er ret sikker på jeg har set dit ansigt der." hun talte i en casual tone, kun blikket ville rumme en brændende flamme af nysgerrighed.
Tilbage til toppen Go down
Sean
Bruger Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Sean McLeon
Alder : 944
Evner/Classes. : Umbra. First class.
Bosted : Las Vegas, somewhere
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : no one...
Slaver. : no one...again...
Evt. bemærkninger. : En skyggedæmon og en Umbra af first class. Hvad ellers er der at vide?
Antal indlæg : 485
Reputation : 15
Join date : 11/07/12

IndlægEmne: Re: confessions - Sean    3/3/2017, 12:34

Han morede sig i det skjulte. Åh, han havde et ømt emne og fornemmede tydeligt hvordan hun prøvede at beskytte sig selv. Hun bed lidt tilbage og skiftede emne. Hvilke bedre manøvre var der til at lade vide emnet var ubehageligt? Men Sean var nu ikke den største menneskekender og derfor lod han netop emnet ligge. Det hele ville gå meget bedre hvis han faktisk brugte sine evner og bare fik filmen fra hende inden hun gik. Han havde allerede besluttet sig for hvordan. Det blev når hun faktisk gik...Om han så skulle snakke med hende til hun gik eller afbryde selskabet og vente på hende et andet sted.
Og dog...
"Åh, jeg ved de er ønsket..." Hans blik gled op til den underholdning der var nu, selv om det på ingen måde var på højde med Augustus'.
"...Og netop derfor skulle den slags ikke spredes til alle og enhver. Det er en forretning. Og hvem beskytter ikke sine perler?" bemærkede han, men på en måde der lød som om han mere filoserede over det end anklagede nogle. Han ønskede jo ikke direkte at skræmme hende.

Han vendte sig for at sende hende et nyt smil. Men smilet blev hurtigt forstyrret af lige dele overraskelse og et forsøg på at skjule at det navn - Jason Stark - betød noget som helst for ham. Åh! Der fik hun ham! Han var forvirret. Hvor kendte hun til noget af det? Hvad kendte hun til? Og...Igen, hvordan? Hvis han blev afsløret...Men hvad var sandsynligheden for det? Hvis en journalist kendte til denne slags, ville det allerede være ude i offentligheden.
Han rømmede sig svagt, velvidende han nok ikke helt kunne løbe fra sit ansigtsudtryk. Han slog let ud med den ene hånd.
"Du må være mere specifik. Jeg kender ikke Jason af andet end navn" bemærkede han og valgte at han lige så godt kunne finde ud af hvor slemt dette var. Få slået nogle knuder på den snor, hvis han kunne. Noget dybere og mere seriøst havde sneget sig ind i hans stemme. Havde hun set ham i nærheden af Jasons firma eller da han og Auriel brød ind? Det var det eneste der lige gav mening i hans hoved. Men hvad var risikoen for det?!

_________________

Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: confessions - Sean    

Tilbage til toppen Go down
 
confessions - Sean
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Ey my friend! Come and sit whit me! ~ Sean ~
» I'll kill the innocent, when you kill me. But I'll kill the guilty when I want.(Sean)
» Åh... So, you and me? HA! ~ Daron&Sean
» XX - So.. My dear Sean, what would the night entertainment be? ~ Sean
» An adventure begins - Sean

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas-
Gå til: