IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 That's a big dog! (Teilo)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: That's a big dog! (Teilo)   25/1/2017, 16:05

Tid: Klokken er mange (omkring 23
Sted: gaderne i Vegas, nærmere bestemt i den sjove del med kasioer og barer
Omgivelser: mennesker myldre på gaderne
Tøj: En kort nederdel i lilla, en kort top som viser hendes fuldmåne tatovering på ryggen, højhælede sko i sort, og en lille skulder taske i læder. Håret er ikke sat op.
Våben: 1 pistol i tasken og en mindre kniv fastgjort under hendes nederdel.
Emnet foregår mellem: @Teilo og @Phoenix

Phoenix stirrede ud på menneskemængden fra hendes lejlighed. De lignede små velklædte myre som strømmede i hver sin retning. "Fjolser" Mumlede hun og vente sig om og kiggede på Luna. "Skal vi ned og kigge på noget sjovt, eller skal vi bare ud og strække benene?" Den store sne-hvide ulv gik Phoenix til omkring midten af hendes overkrop, og stak sit store hoved helt op til hendes. 'f]]Hvis du vil ud, har jeg vel ikke noget valg din torsk.[/i]' lød det i Phoenix' hoved. "Du har ret, vi skal ud og kigge rundt, drikke lidt, måske endda finde en dårlig vane." Phoenix grinede og sprang hen over det fline mamorgulv og ud i den enorme bruser.

Efter kort tid var hun færdig og fik trukket i hendes tøj. Den lille nederdel smøg sig om hendes hofter og den lille stumpe top satte sig perfekt omkring hendes smalle krop. "LUUUUUUNAAAAAA!" råbte hun. klørene skrabede hen over gulvet og den store ulv kom vadende ind. "Din tur til et bad, du stinker." Ulven skulede til Phoenix med sine røde øjne og satte sig ind i bruseren.
Phoenix gik hen og snuppede noget shampoo og brusehovedet. Efter næsten 20 minutter var Luna ren, pelsen redt og tørret. "Af sted vi går." grinte hun og lod hele hendes perle række af tænder vise.

Nede på gaden var det næsten ikke til at komme frem, men det store bæst gjorde det nemt at komme rundt. Hendes lange hvide hår svingede sig  glasfuldt fra side til side, i takt med Lunas hale. 'Hvor skal vi hen af Luna?' tænkte Phoenix og Luna svarede med det samme: 'Der ligger en ny lille natklub ikke ret langt her fra, og det er toppen af poppen som kommer der ind, også os.' klukkede Luna tilbage med en varm stemme.

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Teilo
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Skindwalker
Navn. : Teilo Maddox Longwood
Alder : 19 år
Evner/Classes. : Ingen
Bosted : En forfalden 1. værelses i Las Vegas
Tilhørende klan. : Ingen
Partner. : Nope
Slaver. : No!
Evt. bemærkninger. : Teilo er stort set altædende og meget lidt kræsen. Dette gælder også ting, som andre normalt ikke vil se som mad.
Antal indlæg : 233
Reputation : 1
Join date : 14/03/14

IndlægEmne: Re: That's a big dog! (Teilo)   27/1/2017, 17:03

Påklædning: Sorte jeans med huller ved knæene, hvid halvåben skjorte, sorte læderjakke og sorte converse.

De sidste par måneder havde været alt for hektiske. For en fyr som Teilo, der godt nok foretrak at tage livet som det kom, så havde det været lidt af en turbulent tur. Han var sluppet rimeligt godt fra alt det, som havde med tæsk og lånehajer at gøre, men han følte sig alligevel brugt som aldrig før. Han trængte til en god aften i byen. Derfor havde han ringet lidt rundt til en gruppe venner og bekendte, snuppet sig et hurtigt (men halv-kølig) bad, lidt mad og så var han ude af døren. I aftenens anledning havde han også fundet sig noget af sit nyeste tøj. Der var hverken huller eller snavs på det - endnu - men han følte sig godt tilpas alligevel. Egentlig så havde han ikke noget imod pænt tøj, udover det var filens dyrt, og for en fyr med evner som hans, så var det en ulempe, da hans tøj gik i stykker alt for ofte. Han havde knap nok råd til et par brugte sko! Men alkohol, det var der altid råd til.

Den aften havde haft ladet stofferne være hjemme. Han vidste, at klubberne kunne være strikse, og han gad ikke ødelægge aftenen ved at blive smidt ud. Heldigvis havde han et par gode kammerater, som ikke havde noget imod at dele ud af deres shots. Så et shot, blev hurtigt til fem shots, hvilket hurtigt blev til 10-15 shots, samt et par øl... Generelt, da aftenen stod på sit højeste, så var han i temmelig godt humør. Sammen med et par af hans venner og veninder, var de trukket udenfor en lokal klub, for at få sig en smøg. De vidste, at der lå en ny klub lige i nærheden, da de bogstaveligt talt kunne se den på den modsatte side af gaden, men de regnede ikke med at blive lukket ind, på grund af deres lave status, så de havde trukket sig til noget mere diskret.

"For fjanden, Hex! Du har sgu' da altjid en lighter!"
"Ey, don't blame me, man! Nogen må have nakket den!"
"Hvem fanden nakker en lighter? Indrøm det, du mister alting! Det er de bukser der, de er fyldt med huller!"

Kvindelig hvin kunne høres foran indgangen, hvor Teilo stod placeret. Hans veninde "Poppy" rendte fnidret rundt og trak i Hex's bukser for at illustrerer, hvor slidte de egentlig fremstod. Det var sandt, at Hex havde rygte for at miste ting, men Teilo var efterhånden blevet godt utålmodig, da han allerede stod med smøgen placeret mellem læberne. Han sukkede, trak smøgen ud igen og viftede med armene, så læderjakkens ærmer knirkede hidsigt.

"Så INGEN har en lighter?! For helvede... !"

Svovlende smed han armene ned igen og krydsede dem i stedet, imens han så rundt. De var de eneste udenfor, udover folkene som stod i kø til den nye klub. No way, at nogen af dem gad låne dem noget som helst. Pludselig fik han dog øje på noget virkelig lyst hår, hvis reflektioner i måneskinnet straks fangede hans interesse.

"Vent her!"

Han satte afsted mod pigen, som stadigvæk befandt sig i gående tilstand midt på gaden.

"Heeeey! Hey du! Har du en lighter?!"
Tilbage til toppen Go down
Phoenix
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : The best Pilot.(Militær Militsen) .
Race : Varulv
Navn. : Phoenix eller Pyra
Alder : 18
Evner/Classes. : Ild frugten (Se i profilen), wolf out (se profilen)
Bosted : Her og der alle vejne
Partner. : Hvad skal jeg med sådan en?
Evt. bemærkninger. : En enspænder med et twist
Antal indlæg : 2638
Reputation : 12
Join date : 14/09/13

IndlægEmne: Re: That's a big dog! (Teilo)   28/1/2017, 17:22

En stemme bag Phoenix fik hende til at stoppe. ”huh?” sagde hun og vendte sig om. Det lange hvide hår snoede sig rundt om hendes smalle krop, og i et kort øjeblik blev hendes join tattoo viste sig i tydeligt mod den hvide hud.
Luna stoppede med det samme op og gik hen ved siden af Phoenix og stillede sig i en let beskyttende stilling. Selvom mennesker og andre væsner levede i en ny verden, var øjenfarven stadig den samme som den altid havde været. Rød var ikke en af de farver, og Phoenix var en af de folk som havde denne sære mutations fejl, sammen med det hvide hår. Hendes øjne søgte efter stemmen som havde fået hendes opmærksomhed.
Om jeg har en lighter?” sagde hun sarkastisk og smilede skævt. ”Kunne da godt ske.” drillede hun, og stak hånden ned i tasken og mærkede det rare velkendte metal. Zippo-lighteren reflekterede de mange lyskegler fra diskoteket, og glimtede i hendes hånd. ’Kan du se noget Luna?’ Tænkte Phoenix og gik stille hen mod fyren der havde stoppet hende. ”Her?” De store røde øjne, lå fast holdt på hans ansigt.

Luna kiggede febrilsk rundt for at finde den mindste form for fare. Men de mennesker som stod bag fyren kunne hun ikke helt gennemskue. ’Ikke gå for langt væk… Jeg kan ikke se hans flok, Phoenix. Men han er ikke menneske… der er en svag lugt over ham som minder lidt om ham Edward vi har mødt, eller mødt er måske så meget sagt.’ Klukkede Luna for sig selv. Luna havde ikke været uden for Phoenix ret længe, og det var også forholdsvist nyt at kunne være væk fra Phoenix. ’Okaaay, Luna, øm, kan du være lidt mere præcis, eller?’ en Phoenix kiggede hurtigt ned på Luna og lod hånden glide hen over hendes hoved.

//sorry for det korte indlæg - er lidt ude af træning ^^''//

_________________
Please, you can't harm me more... Belive me
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: That's a big dog! (Teilo)   

Tilbage til toppen Go down
 
That's a big dog! (Teilo)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: