IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Selenas profiltekst

Go down 
ForfatterBesked
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Selenas profiltekst   16/3/2017, 05:23

First off: Dette er lige et mini-rework, for jeg trængte til lidt nyt. Dette vil dog først træde i kræft i tråde oprettet efter dette indlæg, so fear not; igangværende tråde bliver ikke på magisk vis ændret. Beware at denne profiltekst er skrevet med inspiration fra andre profiltekster.

Basic facts


Fulde Navn:Selena Jade Morrison[/font]
Køn:Kvinde
Etnicitet:Australsk. Hendes accent er et dead give-away
Forældre:Mor: Jane Morrison. Afdød
Far: Gabriel Morrison. Afdød
Søskende:Ingen
Race:Cyborg/menneske
Alder:26 år
Seksualitet:Panseksuel. Dette har hun ikke helt selv opdaget endnu
Generel indtægt:Selena tjener de fleste af sine penge som dusørjæger. Selvom hun indimellem arbejder som snigmorder og dette betaler bedre er kontrakterne betydeligt færre. Dette betyder at hun tjener flere penge på dusører, fordi der er flere af dem
Status:Selena er pt. single, dog med et par flirts hist og her *giggle*
Våben:Flere af slagsen. Disse bliver beksrevet mere senereUdseende og fysik

Højde:178cm/5ft. 10in.
Vægt:95kg/209,4lbs. Dette er medregnet cyborgdele
ØjenfarveIsblå. Hendes højre øje kan skifte farve, men det kommer senere
Tøjstil:Denne kan variere, men den består for det meste af hendes læder-heldragt, hendes "goth-støvler," et corsage og en long coat. Corsaget er ydermere forstærket med kevlar. Dette beskytter hende ikke fuldstædnigt mod skud, men det burde tage det værste.
Tøjet er nøje udvalgt for at skabe fokus på hendes former og ikke hendes handlinger.
Kropsbygning:Selena er slankt og smidigt bygget. Selvom hendes bryst passer i en C-80 kan hendes former alligevel godt "forsvinde" pga. hendes højde. Formerne bliver dog fremhævet en smule, når hun bruger stramtsiddende tøj.
Selena er til den mere smidige side, og selvom hun holder sin krop i form, vil hun stadig tabe til brute force.
Grundet sin umbra-træning er hun i stand til blandt andet at "løbe" på lodrette overflader i kort tid, samt at holde balancen på små punkter.

Tatoveringer:Selena har på sin venstre arm en tatovering af en sort rose. Denne har en start, hvor blomsten dækker albuen. Herfra grener den ned langs hendes underarm med flere små grene og blade, der snoer sig rundt om armen med tilhørende blomster. Den stopper ved håndleddet med tre blomster på håndryggen.
Udover dette har hun en føniks, der dækker hele ryggen i en ildrød kulør.
Cyborg:Stort set hele Selenas højre side er udskiftet med kybernetiske dele. Højre øje, højre kindben og højre kæbeparti er metal. Højre arm, samtlige ribben i højre side, højre side af hoften og hele højre ben er også metal. Hendes øje er udstyret med en infrarød funktion, der kan slås til og fra. Når dette sker skifter hendes øjenfarve i øjet fra blå til en blodrød kulør.
Hendes arm og ben kan afmonteres, hvis dette skulle blive nødvendigt.
Hendes arm og ben har en forøget styrke i forhold til "normale" mennesker. Hvis hendes ryg ellers kunne holde til det, ville hun være i stand til at løfte en på hendes egen højde. Delene er ganske robuste, idet de er lavet i titanium, men væsner med overnaturlig styrke vil kunne ødelægge dem. Som set tidligere kan hendes dele også skades af plasmavåben.
Alle dele er overtrukket med kunsthud, så de fremstår som menneskelige. Det kan dog mærkes, fordi de ikke "giver efter," når man rører ved det, og de er altid kolde at røre ved.

Udstyr og evner

Daggertail:Selenas højre arm er udstyret med en såkaldt daggerhale. Det er en kæde, men hvor hvert led i sig selv er knive. Denne er "gemt" i hendes højre arm og kommer ud via håndfladen. Grundet hendes metal kan hun holde på den, men hun foretrækker at lade den "ligge" mellem lang- og ringfinger, når hun knytter hånden. Den har desuden en sølvlegering i tilfælde af varulve
Tanto:Denne har hun typisk siddende på lænden i et horisontalt hylster. Den har en mekanisme, så den kan "forlænges." Dette betyder egentlig at en del af bladet er gemt i håndtaget, og den så kan forskydes en smule, så den egentlig bliver på længde med et kortsværd.
Den blev i første omgang velsignet af en præst, men har senere hen fået en stærkere velsignelse af @Dust
Køretøj:Selena er ejer af en bøllebob. Den eneste modifikation er et ekstra sæde, så der kan sidde to ved siden af hinanden.
Pistoler:Selena er ejer af to Beretta 92FS. Den ene er sølvgrå og den anden er sort. Disse sidder i et dobbelt skulderhylster. Den sorte har en kompensator for at mindske rekylet, fordi det typisk er den hun bruger i sin venstre hånd. Den sølvgrå har desuden et længere magasin, fordi det er hendes go-to våben.
Navn:Django
Kæledyret:Selena fandt for et stykke tid siden en såret wolfie (ulv med vinger). Trods dens nysgerrighed over for mennesker, har hun skulle arbejde lidt for at vinde dens tillid. Først for nyligt har hun fået lov til at bære den, så hun kunne få den til en medic, for selvom hun havde renset såret og syet det sammen, havde den stadig smerter og kunne ikke gå. Hun havde ikke nok viden til at finde ud af, hvad der var galt, men nu er den på vej i bedring. Selena har vundet dens tillid nok til at kunne fodre den og i nogen grad kommunikere med den. Den adlyder hende ikke på ordrer, men det har Selena det faktisk også fint med, for hun vil hellere have en ven end en slave.
Når månelyset rammer ham, lyser han lilla, men ellers er pelsen helt sort. Øjnene er dog lige så lysende blå som Selenas.
Umbra:Som enhver anden Umbra er Selena yderst smidig og adræt. Det nærmeste man kan sammenligne det med er vel en kat eller en slange. Hun kan holde balancen på meget små punkter, hun kan undvige de fleste slag. Kugler kan hun dog ikke. Selvom hun måske har smidigheden til det, er hun stadig menneske, og hun har derfor ikke reflekserne til det. Langsommere plasma projektiler ville hun til en hvis grad kunne undvige, men med plasmavåben der bliver bedre og bedre, støder hun nok ikke lige ind i en af de "gamle."
Hun er desuden adræt nok til at kunne sætte af og sågar "løbe" ca. 1,5 meter op ad en lodret overflade såsom en mur eller lignende. Dette kombineret med hendes mekaniske ben gør at hun kan hoppe forholdsvis højt, især hvis hun får et ordentligt afsæt.
Hun er trænet i at dirke låse op, og hun kan åbne stort set de fleste, hun støder på.

Personlighed

Selena kan ved første indtryk godt virke som den kolde, stille type. Det er hun også... noget af vejen. Egentlig er hun en omsorgsfuld person, der vil gå langt for at beskytte andre. Samtidig er hun en koldblodig morder, når hendes arbejde forlanger det af hende. Hun har ikke splittet personlighed eller nogen anden psykisk lidelse, men hun "skifter" alligevel. Lærer man hende først at kende ved man, at hendes kyniske aspekt kun er en facade, der skal beskytte hende selv. Hun vil gå gennem ild og vand for dem, hun holder af, men hun prøver samtidig at holde alle på afstand for at beskytte dem. I hendes line of work er hun et farligt bekendtskab, og hvis det udadtil virker som om, hun ikke holder af nogen, er der ingen fjender, der kan drage fordel af hendes bekendtskaber.

Fortid

Selena er født i Australien. Hendes mor døde under fødslen, så derfor er hun vokset op med sin far. Det var ikke ligefrem en kærlig opdragelse, for det meste gik med træning. Det er herfra hun har sin umbratræning. Det var her, hun lærte at stjæle, snige sig uhørt og uset frem, komme ind de mest umulige steder, samt at slå folk ihjel lydløst.
De blev dog forrådt. Kort før sin 21-års fødselsdag fik de et job om at stjæle et specielt klenodie fra et hus. Det viste sig dog, at det var ejeren, der havde hyret dem, og han havde lavet huset til en stor eksplosiv fælde, så da hendes far var kommet gennem vinduet og ramte gulvet, lød et lille klik og hele hytten sprang i luften. Faderen døde på stedet, da han blev sprunget i flere hundrede stumper og stykker. Selena blev kastet flere meter væk fra huset og besvimede med det samme.
Hun var dog ikke uden held. Hun vågnede op på et hospital en uges tid efter. Hun havde mistet højre arm, og hele højre side af ansigtet var smadret. Samptlige ribben i højre side var brækkkede og et havde skubbet sig ind og punkteret lungen. Hendes højre ben var blevet smadret under en murbrok, og redderne havde været nødt til at amputere det lige over knæet, for at de kunne hale hende væk fra åstedet.
Det var dog lykkedes kirurgen at redde det meste, selvom højre øje, arm, underben, ribben, kindben og højre side af over- og underkæbe blev cybernetiske proteser.

Det tog noget tid at vænne sig til de nye dele, men efter en tre-fire års træning, lykkedes det hende at komme tilbage til sit tidligere niveau. Under denne genoptræning fik hun også opgraderet øjet, så det har en termisk funktion.
Det var nu tid til hævn, men i den tid Selena havde trænet, havde "foræderren" forladt landet. Hun valgte at spore ham, og sporet førte hende til USA. Nu er sporet blevet koldt, og hun har efterhånden været her i lidt over et år. Det virker umiddelbart som om, Hunters Guild er dem, der har nemmest ved at opsnappe tips omkring manden.Sidst rettet af Selena Morrison 17/4/2018, 18:44, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Selenas profiltekst   12/4/2017, 17:48

Det ser bare så gennemført godt ud

_________________
Tilbage til toppen Go down
Selena Morrison
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Cyborg
Navn. : Selena Morrison
Alder : 26
Evner/Classes. : Umbra
Bosted : Der hvor der nu lige er plads
Tilhørende klan. : Hunter's Guild
Partner. : Ingen
Slaver. : Nope
Antal indlæg : 185
Reputation : 3
Join date : 01/12/15

IndlægEmne: Re: Selenas profiltekst   1/5/2017, 17:54

Altså jeg lånte en heeeeeeel del inspiration fra Medusas tekst, så jeg kan ikke ligefrem påstå den er original xD
Tilbage til toppen Go down
Millicent
Event Admin
avatar

Outgame Titel: : Admin & Snask (Super nuttet og anderledes selvstændigt kvindemenneske)
Race : Menneske tilsat en knivspids engel
Navn. : Millicent S. James
Alder : Ca 20
Evner/Classes. : Mindshield.
Bosted : Hos sin mor, Maria Santana i Miami .
Partner. : Så du tror heller ikke på jeg er forlovet med Vladimir ?
Slaver. : Ahahahahah dén var god!
Evt. bemærkninger. : Im bringing booty back ?
Antal indlæg : 5279
Reputation : 43
Join date : 19/03/14

IndlægEmne: Re: Selenas profiltekst   3/5/2017, 13:45

Den er stadig fed !
:)
Desuden er Medusa også en sublim inspiration , det står jeg gerne på mål for :D

_________________
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Selenas profiltekst   

Tilbage til toppen Go down
 
Selenas profiltekst
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet :: Kreative profilbeskrivelser-
Gå til: