IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 The Warehouse. [[Malaika]]

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Nocturne
Fifth Class
Fifth Class
avatar

Race : Mutant
Navn. : Subject-102 Alias Sobek
Alder : 24
Evner/Classes. : Sauronthrope
Bosted : Former Testing Facility, that have now been wrecked.
Tilhørende klan. : -ingen-
Partner. : Well I have this lovely bed I enjoy...
Slaver. : Well I guess I am at the moment...
Antal indlæg : 210
Reputation : 7
Join date : 16/11/14

IndlægEmne: The Warehouse. [[Malaika]]   16/5/2017, 23:36

Tid: 02.35
Sted: Et fyldt varehus langs en af gaderne.
Omgivelser: Kasser, tønder og andre beholdere fyldt med en del forskelligt.
Påklædning: En sort vagtuniform, med tilhørende kraftige læderstøvler og kasket.

Nocturne havde fået fat i et job, det var det første siden han var kommet til den civiliserede verden, men han havde fundet ud af at han havde altså brug for at tjene nogle penge hvis han skulle have nogen chance for at begå sig. Han havde ikke haft nogen ide om hvordan han skulle få et, men en dag kom der nogle og sagde de manglede en sikkerhedsvagt, åbenbart var han den rette fordi han kunne tildels se i mørket, samt de vidste han var meget territorial og derfor ikke bare ville lade folk bryde ind i deres varehus. Derudover vidste de åbenbart også en smule om hans mutation og at den ville kunne bruges til at holde de fleste væk, de havde nok ikke tænkt over den også var en trussel for det de havde gemt væk.

Nocturne var egentligt ved at være en smule træt, arbejdet var kedeligt, og han følte sig på en hvis måde også fanget. Han var indenfor og han vidste at han ikke kunne gå ud, dørene var låst og hvis han åbnede dem ville han starte alarmen. Som han ikke engang var blevet instrueret i at slå til eller fra. Det var blevet gjort af en af mændene efter han var kommet indenfor og de havde fortalt ham hvor der var toilet og hvor han kunne finde mad og drikke. Så nu var han igang med at gå endnu en runde, det skete at han havde overvejet at åbne nogle af kasserne og se hvad der var i, men i sidste ende lod han være fordi tænk nu hvis det også startede alarmen.

Han havde efter at have gået runde nummer 19 sat sig op på en af kasserne og sad der egentligt bare og lyttede til hans omgivelser og kiggede op i loftet.
Tilbage til toppen Go down
Malaika
Nybegynder.
Nybegynder.
avatar

Race : Mutant
Navn. : Malaika Ives
Alder : 22 år
Evner/Classes. : Phasing - Pass through solid matter.
Bosted : En lille lejlighed i Vegas
Tilhørende klan. : None!
Partner. : None
Slaver. : I can't afford that!?
Antal indlæg : 52
Reputation : 5
Join date : 09/08/15

IndlægEmne: Re: The Warehouse. [[Malaika]]   19/5/2017, 11:36

Malaika havde sagt ja til dette ene job også selvom hun prøvede at skære ned på dem. Fra tid til anden stjal hun for folk der betalte godt nok. Hendes chef i baren hvor hun også arbejdede var ikke fan af hendes tyveri jobs, så hun havde lovet at prøve at stoppe. Problemet var at hun var i desperat penge nød i øjeblikket. Dem hun skulle stjæle fra havde hun arbejdet for før, de betalte godt og havde egentligt headhuntet hende til dette job på grund af hendes mutation. De vidste hun ville have lettere ved at bryde ind end så mange andre på grund af mutationen. Malaika havde sagt ja til jobbet uden selv om det var et risiko fyldt job. Hun havde ikke fået mange informationer om varehuset, kun at de vidste der var en alarm, samt hvad hun skulle stjæle. Det var meget lidt information i følge Malaikas smag, men hun blev nød til at udføre jobbet alligevel.
De havde ikke sagt noget om vagter, men sandsynligheden var der. Hvis der var vagter til stede ville det gøre jobbet meget sværere. Hun måtte være så forberedt som muligt.

Klokken var lort om natten og hun nærmede sig varehuset, hun var i klædt helt sort tøj der sad tæt til kroppen. Det ville gøre alt nemmere for hende når hun skulle ind og ud af bygningen. Hun bevægede sig tættere på varehuset, men holdte sig i skyggerne for ikke at blive set så let. Der så ikke ud til at være nogle vagter udenfor varehuset. Det var et godt tegn! Hun blev stående i skyggerne og undersøgte bygningen. Hun kunne se hoveddøren ind til varehuset, den havde en alarm. Hun begyndte at bevæge sig væk fra  området med hoveddøren og ned langs bygningen. Hun undgik vinduer så hun ikke ville bive set hvis der var nogle inde i bygningen.
Efter et lille stykke tid fandt hun et sted hun mente ville være godt. Det vare bare ydre muren af varehuset, det ville betyde den ville være til at passere igennem for hende og der skulle ikke være noget der kunne starte alarmen. Hun så sig om og koncentrerede sig så om hvad hun skulle nu. Hvis væggen var meget tyk ville det tage mere energi fra hende. Hun havde ikke fået nogle plantegninger over bygningen så hun vidste intet om væggenes tykkelse desværre. Hun måtte bare satse.

Hun pustede kort ud og gik så i gang. Hun stak en hånd ind i væggen og prøvede at mærke sig frem for at finde ud af tykkelsen. Den var ikke så slem igen. Hun kunne sagtens komme let igennem den. Hun trådte roligt ind i muren. Hvis man havde set hende gøre det ville det mest af alt ligne hun var en form for et spøgelse der gik gennem en væg. Malaika nåede hele vejen igennem væggen uden problemer. Hun befandt sig i et rum hvor der mest af alt lignede et rengørings rum, for der var koste og spande, samt andet til at rydde op og gøre rent med. Hun smilede kort, det var godt så kunne hun nemlig nå at få pusten igen inden hun fortsatte længere ind i varehuset. Hun gemte sig bag nogle kasser med forskellige ting i for at sikre sig at hun ikke ville blive set hvis nogle skulle åbne døren ind til det rum hun var i.
Det ville ikke tage hende længe at få sin energi igen, hun kunne godt fortsætte, men hun vurderede det var bedre at stoppe op.
Tilbage til toppen Go down
 
The Warehouse. [[Malaika]]
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: