IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 like and not like systemet.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: like and not like systemet.   10/5/2013, 15:33

Hejsa alle
jeg har i sig selv tænkt en del over dette like or not like system, hvor man kan give points for hvis man skriver gode indlæg eller ej.
Jeg syntes, at det er helt fint, når gerne vil vise, at indlægget er godt eller sågar er ikke godt. Men hvis man vælger at give negative points, hvorfor så ikke lige mande sig op og fortælle at man er utilfreds?
I mit sidste indlæg i Barfight emnet har jeg fået et negativt point, jeg tager gerne imod kritik, men ikke når det bliver gjort i det skjulte, det er rets så kujonagtig, som det overhovedet kan være, da jeg har ingen ide om, hvad jeg har gjort..

Så hvis det er en af jer, som har gjort det derude, jamen så giv gerne et ord fra jer, da jeg vil meget gerne tage debatten om omkring jeres negativitet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: like and not like systemet.   10/5/2013, 22:15

Well der gir jeg dig faktisk ret, det vil altid være rart at få af vide hvorfor man modtager negativ kritik, for de indlæg man skriver så man kan få muligheden for at se, om der er noget man kan gøre bedre osv. :D
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: like and not like systemet.   11/5/2013, 13:00

Jeg syntes lige det er vigtig at påpege at systemet kræver noget fra BEGGE sider! Det er ikke kun kritikeren der skal få titlen som ynkelig og uduelig fordi vedkommende ikke fortæller hvorfor der er givet minus.

Kritikeren skal have en ordenlig begrundelse for hvorfor vedkommende giver minus og den skal skrives ordenlig. Det behøves ikke at være fyldt med undskyldninger for at man giver minus, men der skal være en klar begrundelse for hvorfor et minus er givet. Det skal ikke bare være: "Fordi du er for OP". Der skal være - i mit hoved - en begrundelse for at gøre som der er gjort.

Men modtageren har også en meget vigtig rolle, som vedkommende skal være moden nok til at tage, for ellers kan der hurtigt komme krig i mellem partnerne. Som modtager mener jeg at man skal kunne tage imod kritikken, men ikke nødvendigvis blive irriteret/mobset over hvad man høre. Hvis kritikeren skriver ordenlig, skal modtageren også gøre det - ja, det uanset hvad! Man behøves ikke undskylde/bortforklare hvad man skriver, bare tage imod det og man skal slet ikke begynde at udpege sin kritikers fejl, bare fordi man selv har fået det.

Med andre ord kræver systemet fra begge sider! Det er altid en chance at tage, men det er også en stor tillidsærklæring fra Admins side. De har tiltro til at vi kan håndtere det og så kan vi som brugere bevise at vi kan eller lade være.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: like and not like systemet.   

Tilbage til toppen Go down
 
like and not like systemet.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Hyggehjørnet-
Gå til: