IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Medichealer Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Medichealer Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Medichealer

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Medichealer Empty
IndlægEmne: Medichealer   Medichealer Icon_minitime20/8/2012, 15:26

Medichealer Druidp11

Hurtig forklaring
En medichealer er en person, som er specialtrænet i at kunne heale og hjælpe andre, hvor de sådan set er en opgraderet form for doktor, men hvor de ikke har kun deres viden og talenter igennem videnskaben men også fra selve magiens verden.

Medichealers historie
Krigen rasede, men læger var der mangel af. Fabrikker blev knust til partikler mindre end støvkorn, og lastbiler holdte sig langt væk fra vejene. Alt dette medførte sammen med andre ting fra dominoeffekten, at læger manglede der og lægeredskaber manglede der endnu flere af. Samtidig kom der verdens største nyhed, som fik afsløret for alle de mennesker, at der eksisterede både væsner, mytologiske og magi i verden. Mange væsner ønskede ikke denne krig lige så meget som mange af menneskerne selv gjorde. Selvom mange døde, selvom mange ville sørge for sig selv, så var der også mange, som så prøvede at hjælpe alle andre, som end havde brug for hjælpe både af mennesker og væsner. På disse måder kom lægerne hurtigt til at komme i kontakt med diverse shaman, healere og druids, som selv var i gang med at hjælpe. Videnskaben var det, som de fleste læger havde fået med modermælken. Men når de så de mange underværker, som de kunne gjorde, men også så, når magikerne ikke længere havde kræfter eller andet til at kunne heale og hjælpe, så fik selv magikerne osv respekt for videnskabens lægemidler og metoder. Da en druid ville aldrig kunne pille en kugle ud fra en persons hjerte uden magi, mens det kunne en videnskabelig læge. Så derfor skete der hurtigt denne sammenslutning, hvor man besluttede hurtigt, at der skulle uddannes mange flere for at kunne redde alle de mange såret mennesker og væsner, som var resultatet af krigen. Især efter krigen var der endnu flere problemer, da alle ressourcer var nu blevet opbrugt, og vejnettet og kommunikation og alt andet var også brudt sammen, så derfor var lægemidler og alt andet svært at få fat i.
Mange mindre klaner og guilds er blevet dannet som neutrale medichealers igennem tiden, hvor de fleste har haft fået den store respekt ligesom datidens røde kors, som kunne komme ind alle vegne og både hjælpe fjender, soldater, kvinder, væsner og børn.
Nogen lever stadigvæk under denne orden, og en af ordnerne ved navn white lotus har lavet en skole for denne uddannelse lige ude for the New Miami og lige ved siden af the blackwoods. Her kan folk og væsner blive uddannet som Medichealer ellers er der også flere, som bliver uddannet hos enkelte læremester, som gerne tager nye elever, mens de selv vandre rundt i verden og hjælper folk.

Medichealers kodex.
Folk som bliver uddannet som en medichealer sværger højt og helligt, at de skal følge disse kodexer, som bliver pålagt på fra starten af deres uddannelse. Derfor er denne uddannelse heller ikke for de fleste typer.
- Du skal altid hjælpe fjender, venner, væsner eller mennesker undtagen, hvis dit eget liv er i fare og selv her er det kun under yderst meget livstruende situationer.
- Du må ikke give din viden videre til andre, andet hvis du er godkendt som træner.(first class)
- Medichealer kender ikke noget til diskrimination, og derfor skal der ikke laves forskelsbehandling fra væsen til væsen.
- Du må ikke påføre andre smerte eller dræbe andre, andet hvis disse personer bringer dit eget liv i fare.

Hvis man bryder dette, så er man hermed ikke længere med i orden og man vil blive forvist af en enhver medichealer. Orden vil finde ud af det, da man har svoret det ved et blodløfte(Det er et specielt ritual, som kun dem inden for medichealer ved noget som helst om) Man kan se, at de har taget dette blodløfte ved, at de har en rød tatoveringsstreg lige bag ved det ene øje. Hvis man gør noget imod kodexet, så bliver ens tatovering sort. Når man stiger i rang/niveau i medichealer, så får man en lille cirkel for hver gang man stiger i graderne.

Medichealers evner og læring.
Medichealer ligner på mange områder alkymisterne, det kræver virkelig mange års træning for, at man kan blive til en god medichealer, da man skal både kunne lægekundskaberne og magiens/naturmagis kundskaber. Derfor er der mange niveauer, hvor de fleste stadigvæk er under træning. Træningen er meget intenst og er næsten en uddannelse, at man gør 24/7 mens man er uddannet, derfor tager det mindre år end en normal uddannelse.
Flere børn starter at blive trænet fra de er meget unge, så derfor kan en 18 årig medichhealer sagtens være en meget god og erfaren medichealer.

5 niveau ca 4 år (godkendt medichealer)
Når man er blevet til en 5 niveaus medichealer, så er man godkendt som medichealer, men der ved man så kun det basale. Selv mennesker kan noget af det påkrævet magi, da de igennem ritualer og meditation har fået kontakt med deres indre selv, så de har kontakt med magien, hvor de dog kun kan det her, som de kender til.
- De kender fuldt ud til den helt almindelige lægekundskab(Ligesom nutidens medicin uddannelse) Så de kan både finde ud af at operere de almindelige og mindre kompliceret operationer, stille mange diagnoser osv. Hvor der dog i denne verden findes også mange andre nye sygdomme, som de også kender til.
- Velsignelse. Dette er ikke en kristelig velsignelse, men de kan markere en person, så de ånder, som er fanget i denne verden, ved, at her er der en person, som har brug for hjælp. Hvor de kan komme og hjælpe til med en god påvirkning.
- Man kan også lave diverse simpel medicin

4 niveau ca 6 år
- Nu er man mere specialiseret, så man kan gøre mere kompliceret operationer end før.
- Kunstig koma. Da verden ikke længere har nutidens maskineri, så kan de ved at synge en speciel sang på et fremmede sprog, hvor de giver en speciel urtedrink. Så kan de få vedkommende til at gå i kunstig koma, hvor de har et kodeord for, hvad man skal sige for at personen vågner op igen. Personen skal dog enten godtage det frivilligt eller så skal personen ikke være modstander af det, hvis de står imod, så virker sangen ikke.
- Nu kan man også lave mere kompliceret medicin som er mere specialiseret.

3 niveau ca 8 år
- Ozygenblow. Dette er en evne, som de kommer til at opnå, hvor de under et meditations trance kan forvandle alt luft i lungerne om til ren ilt. Dette kan de bruge til at få store åbne sår til at stoppe med at bløde, da blodet størkner langt hurtigere eller de kan give rent luft til druknede mennesker. Dette kræver dog en del energi ca 30% af sin energi.
- Slow bodyhealing. De kan ved hjælp af sten(ametyst, opaler, bjergkrystaller osv) så kan de lade en person ligge, hvor de lader stenene blive placeret på specielle punkter på kroppen an på, hvad de vil heale. Her kan de få healingsprocessen på vedkommende til at gå op til 2-5 gange hurtigere .

2 niveau ca 12 år
- Akupunktur. De lærer denne kunst, hvor de kan bedøve folk uden bedøvelse, kan hjælpe healingsprocesser og alt det, som end akupunktur kan.
- Meget kompliceret operationer.

1 niveau ca 14 år(kræver firstclass)
Disse personer er så meget uddannet, at de kan uddanne andre personer i kunsten. De har til den opgave at uddanne andre, men også at udvælge de rigtige elever, som ville kunne overholde kodexet.
- Remove damage. De kan fjerne en skade fra en person og putte det over på en anden. I dette tilfælde plejer de at bruge dem selv, hvor de overfører nogen mildere skader og sågar større skader til dem selv, så personen kan overleve. De kan også bruge det, hvis de har en person, hvis sjæl er forsvundet, men kroppen bliver holdt kunstig i live, så kan de overføre skaden over på denne person.
- Vanish. De kan fjerne radioaktive skader og forgiftninger hos personer ved at bruge en speciel besværgelse, som dog kræver meget energi an på hvor meget skaderne er.
- Healer guardian. De kan gå i trance, hvor de kommer til åndeverden. Her kan de spørger ånder og væsner på denne plan til råds om alle mulige forskellige ting både af fysiske men også af psykiske skader. Der går rygter om, at nogen medichealer har helbreds helt nyfødte clomans for deres mange lidelser.
Tilbage til toppen Go down
 
Medichealer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Classes-
Gå til: