IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare | 
 

 funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   20/7/2013, 00:17

Han var kommet til denne lille landsby på knap nok 15 huse, for at jage, med sit sædvanlige udstyr på, sit kamp grej, sin taske, sin M8A1 i hænderne, sin Tac45 i hylster ved låret, og sin kamp dolk i hylster osse ved brystet så han let kunne trække den, han havde sin skelet elefant hue på, sin hjelm i ørken camo, sin skud sikre vest i kaki farve, sine skulder, albue, knæ, læg, og den slags beskyttelse som er typisk for en Stealth Combat Unit, sine ørken camoflage bukser, sine kamp støvler, sine militær læder handsker, og sin ørken camoflage jakke og en Tshirt inde under, så han's muskeløse krop var gemt væk.
Han sneg sig stille hen af en væg, han vidste da var raiders i denne by, og gad ikke dræbe dem, da de sjældent havde noget af værdi, og han vandrede roligt rundt, med sit Stealth udstyr slået til, og han bemærkede en raiders vagt gå rundt, så han sneg sig stille uden om ham, uden at alarmere ham, han var kommet efter mad, ammunition, og den slags, men ikke andet, og han gik bare roligt videre, imens han skævede rundt i byen, og sukkede lydløst, dette havde en gang været en smuk by, nu var det bare en falden by som alt anden i denne verden, han huskede dog på da osse var gode ting, han rystede dog stille på hovedet, da det sjældent blev fundet.
Han gik stille rundt for at kravle ind af et åbent vindue, han kiggede rundt og så to senge, hvor i den ene lå der en eller anden og sov i, han gik lydløst over til en lille kiste han spottede under sengen, og trak den ud, med en lille knagen, og han så stille på vedkomnet i sengen, ville dræbe hvis den person vågnede, han tog dog den lille kiste op, åbnede så sin taske, og lagde kisten der ned, lynede den igen, og sneg sig roligt videre ind i huset, og kunne se han var kommet til selve hoved huset i byen, det største, og han sneg sig lydløst afsted, for at se sig omkring, han håbet på bytte da han sneg sig op af en trappe, og kiggede rundt, sneg sig stille hen af gangen til en stor dobbel dør, lyttede lidt og hørte en lav snorken der inde, han sneg sig roligt der ind, for at opdage en da måtte være lederen, efter tøjet at dømme og han sneg sig roligt over til manden, lagde hånden for manden's mund og trak sin kamp dolk, skar struben over på manden uden den mindste samvittighed, og slap så den døde så han blødte i sengen, for at rode rummet i gennem, dog lydløst, imens han fandt nogle æsker med ammunition, ikke til han's egne våben, men det var værdifuldt, så han tog det med, fandt nogle bundter penge, ikke det store, men kunne komme i brug, fandt en halv flaske rent vand og tog osse den, og han sneg sig videre og fandt en lidt halv stor kiste, som han dirkede op, med en knirken og han kiggede hurtigt rundt, for at se på kisten igen og fik låsen op, han åbnede den og fandt cigaretter, flere penge bundter, ammunition til sin Tac45, nogle billeder af nøgne kvinder, nogle papire på noget underligt noget, en tegneserie, og en pistol med lyddæmper i ret god stand og en æske patroner til den, han tog alt udover billederne af nøgne kvinder, og de underlige papire, og han sneg sig roligt ud af rummet, lukkede døren efter sig, og gik videre, han sneg sig roligt afsted, da han hørte nogen grine højt, og han sneg sig stille imod lyden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   20/7/2013, 00:43

Den unge engel hang fra nogle tykke kæder som hang ned fra loftet. hendes krop var kune dækket af en smule stof der var blødt godt til, fra diverse sår. om øjnene havde hun et stykke stof så hun intet kunne se. henne i hjørnet stod et lille bur, hvor en lille dreng lå sammenkrøllet og holdte om sit hovedet.
Eline havde ikke den store fornemmelse af tid længere, men hun vidste ikke om hun kunne blive ved med at holde denne leg ud. hun havde brugt det meste af sin energi, de sidste par dage, på enden at bruge sin evne på et heale sine egne sår eller pine mændene væk for t få lidt fred. hun anede ikke hvad der var sket med Coco, men en sjældent gang imellem kunne hun høre ham råbe og derefter høre hans smertens skrig. det var ikke noget der havde rørt hende så meget i starten, men efter hun havde fundet stoffet for øjnene så hun ikke unne se, var det hele blevet mere pinefuldt. hun vidste aldrig hvornår det næste skete og om det var mod hende eller Coco...
hende uendelige tanker blev pludselig afbrudt da hun mærkede den kolde klinge der den sidste tid have skåret flere sår i hendes hud, end hun havde prøvet i hele sit lange liv. smerten mærkede hun ikke så meget til længere da hendes krop var så udmattet og tæt på at give op, at endnu et sår ikke gjorde den store forskel "der er ikke meget liv i hende her mere.. hun har dog holdt ret længe" den klamme mande stemme lev efterfuldt af et højflyt klukkende grin, efterfulgt af fire andre. Eline havde en kort forhåbning om at de nu enden ville dræbe hende eller stlippe hende fri så hun kunne slppe for dette, men nej. hun mærkede en klem svedig hånd røre hende tæt på hendes private sted og det fik et sidste forsøg på modstand frem i hende. hun sparkede svagt udefter manden og prøvede at sende en Psykisk smerte mod manden der havde rørt hende. smerten ramte dog kun kort manden og det svage spark gjorde bare han nu havde fat i hendes ben og kunne komme tættere på "hvis du rør mig igen dit usle dyr" væsede den unge engel hæst, da hun ikke havde snakket i flere dage. meget svagt og nytteløst prøvede Eline igen og igen at få sit ben til sig nu tættere på hun mærkede manden komme med sin klamme svedige hånd.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   20/7/2013, 01:02

Kuuma kom lydløst gående, og så døren stå på klem, han skævede stille ind, og så englen hænge kun dækket af lidt stof, han bemærkede osse hurtigt drengen over i det lille bur, han så osse vredt til da en klam mand havde skåret i englen, og han så hende kæmpe svagt imod, han hørte manden snakke og så osse manden komme for tæt på hende's private sted, han vidste han skulle vente lidt, imens han lydløst trak sin kamp dolk, for at vente da han så hørte englen hvæse noget med usle dyr, og da han stormede ind i rummet for hurtigt at sparke en af mændene så han ryg med hovedet ind i en væg, så han kom med et smerte hyl og holdt om sit hoved, Kuuma så en af dem slå ud efter ham og han undveg let for at hamre sin kamp dolk op i maven på fjenden, og sprætte ham op for at lade ham falde død om, han svang sin fod rundt så den hamrede ind i ansigtet på en af de andre så han tumlede omkring, han vendte sig om og kastede sin kamp dolk ind i struben på en af de andre, så der kun var tre tilbage, han stormede over og rev den klamme mand væk og hamrede sit knæ op i ansigtet på manden så han's næse brækkede og han faldt sammen og holdt om sin brækkede næse imens han hylede op, Kuuma vendte sig om imod ham han havde sparket ind i væggen og sprang ind i ham for at blive ved med og slå ham i han's ribben til da kom en knasen og han udstødte et sidste suk af smerte så blod løb ud af munden på ham, han vendte sig om imod den sidste som stod med Kuuma's kamp dolk i hånden, og Kuuma klukkede bare og løftede sine hænder og trippede lidt på fødderne, imens det kunne ligne han holdt en baskeboldt, og da manden stormede imod Kuuma, undveg han ved og træde til side, hamre sin flade åbne ind ind i armen på manden så han røg ud af balance og så sparke sit knæ op i kæben på ham, for at vride kniven ud af manden's fingre og hamre den op i struben på ham, og trak den så ud, for at tørre den af i manden's trøje, han så ned på den klamme mand som måtte være anføre for den og sparkede ham i han's ribben og knurrede lavt.
''bliv hvor du er, så dør du måske hurtigt''
manden nikkede og blev liggende, imens Kuuma gik over og så på englen, tog båndet af hende's øjne og tog sine briller af så hun kunne se han's venlige gule øjne og han sagde blidt.
''er du okay?''
han vidste det var hun ikke, men han kunne lige så godt være høflig, og han greb fat om kæderne på den ene sidde og vred til så da kom en knirken, og Kuuma sukkede lavt og vred så kæden fra hinanden, og han gik over til den anden kæde og begyndte og vride i den osse, så den knækkede med et smæld, han greb dog englen da han vidste hun ville falde, og lagde hende blidt på gulvet, tog den halve flaske rent vand og stillede foran hende, han gik så over til buret og sagde blidt.
''er du okay, lille fyr?''
han greb fat i tremmerne på buret, lagde foden imod, og pressede hårdt til og rev så buret's dør af, for at smide det fra sig, han gik så roligt over til leder manden og greb fat i ham og hamrede han's ansigt ned i gulvet og han så på englen og spurgte roligt.
''skal jeg tage mig af ham, eller vil du selv?, han får ikke en hurtig død hvis jeg først begynder''
han mærkede manden panikke, men blev presset nemt ned af Kuuma's kræftige krop forude muskeløse senatur, og han knurrede lavt, truende af manden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   20/7/2013, 01:30

Eline hørte en masse tumult og prøvede at genkende diverse lyde. det lød som knogler der knækkede og en hurtig dog voldsom død faldt over de forskellige mænd i rummet. hun hørte så en stemme hun ikke havde hørt før og meget hurtigt efter kunne hun mærke en være meget tæt på. da stoffet om hendes øjne endelig blev fjernet mødte hendes havblå øjne, de venlige gule øjne. dog blev det venlige blik ikke gengæld med det venlige blik det måske forfjente, nej de havblå øjne var ufatteligt nok helt rolige og lettere kolde. hendes blev fuglte svagt manden bevægelser, da han gik igang med at for kæderne til at give efter. hun lod sig falde ned i mandens arme, stadig uden at sige et eneste ord. da hun endelig lå på gulvet tog hun en dyb indånding af ren lettelse.. det var en rar fornemmelse at mærke fast grund under sig igen. hendes havblå øjne så direkte på flasken med vand og med en lille tøven tog hun fat om den med en meget rystene hånd, som bare resulterede i at den væltede.
Den lille dreng i buret reagerede først ikke, men da buret var åbnet som han trætte ansigt til sygne. han havde de værse sår i ansigtet, men de værste var nok hans ene øje der var uldstændig blodskudt og ikke ligefrem så ud til at fungere ordenligt mere. drengen så ikke ud til at være mere en de 9-10 år ud. den lille dreng kravlede ud af burdet og fulgte svagt efter den fremmede mand, mest for at komme hen til Eline. heller ikke han svarede på spørgsmålet.
Eline som stadig lå på gulvet, så let op på den fremmede mand og derefter på hendes tidligere fangevogter "han skal ikke nyde døden endnu.. han skal mærke samme smerte som mig.." hendes stemme var hæs, men havde stadig et streg af ynde over sig. meget rystende fik hun sat sig op, hvorefter hun tog den væltede flaske som hun med besvær fik åbnet og tog en lille slurk af. det var tydeligt at se i hende ellers så smukke og charmerende havblå øjne at der i dette øjeblik ikke var andet en hævn tørst. den lille dreng fik kravlet sig over til sin elskede Eline "du mangler krafter min frøken" drengen stemme var lav og næsten ikke til at høre, men hans ord blev dog hørt af Eline som langsomt flyttede sit blik op på den fremmede "kan du hænge ham op i kæder, osm jeg gjorde?... du må lege med ham så meget du vil.. hans sind er mit.." hendes hæse stemme var nu ligesom hendes blik fyldt med hævntørst.
Den sidst overlevende mand begyndte at hulke "sl mig nu bare ihjel" bad han ynkeligt om.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   20/7/2013, 02:03

Han havde hurtigt set det helt rolige og lettere kolde udtryk som englen's øjne udstrålede, han vidste dog ikke hvorfor, og han vidste hende's øjne fulgte han's bevægelser, han forstod ikke hvorfor hun var så passiv, men det kunne være hvad som helst, han så dig hun havde en let ynde, og skønhed over sig, trods dine sår og skader, han rejste sig roligt op og så sig omkring, han hørte hende dog indånde dybt af lettelse, han vidste osse hun så på flasken, han så hende osse forsøge og tage den op med rystende hånd, for at se den vælte ned på gulvet, dog var det kun lidt af vandet da løb ud, han gik roligt over og satte sig på knæ, tog vand flasken op og lagde den let til hende's læber og lod lidt vand løbe ind mellem hende's læber imens han støttede hende blidt, og så på hende med et venligt blik, han undrede sig over drengen ikke reagerede, men han tog det ikke så tungt, han havde dog hørt drengen følge efter, og han havde så vel osse bemærket drengen's sår, han så drengen kravle hen til Eline, og Kuuma hørte hende sige at manden skulle mærke den samme smerte som hende, og han bukkede let sit hoved og lænede blidt hende's hoved tilbage og stillede vandet og sagde til drengen.
''tag osse noget og drikke hvis du har brug for det, hjælp hende med vand osse, oki?''
han lød bare venlig og blid, imens han gik over til manden, greb fat i ham og løftede ham op som om han intet vejede, han havde hørt det hæse i englen's stemme, så vel som det lette yndefulde, han så hende sætte sig rystende op, for selv at tage en tår af vandet, og han nikkede tilfreds, han bemærkede dog hævntørsten i hende's øjne, bebrejede hende dog ikke, og han lyttede roligt til drengen, han havde hørt drengen, men sagde intet til det, stod bare med den mand da havde forgrebet sig på englen, og lyttede til hende da hun spurgte om han kunne hænge op ham, og Kuuma nikkede til hende, slæbte manden over imod nogle kæder og begyndte og hænge ham op, så han hang pænt på væggen, og Kuuma smilede bag masken ved udsigten til leg, han gik roligt over til et bord med skarpe genstande, og tog roligt en kniv, han havde hørt englen sige han's sind var hende's og det generede ham ikke spor, han havde dog bemærket det hæse i hende's stemme så vel som fornemmet hende's hævntørstige blik, og Kuuma begyndte roligt og skære tøjet af manden så han kun havde underbukser på, begyndte så roligt og skære smerte nerverne op i det meste af manden's krop, så han blødte langsomt, men havde maximal smerte, og Kuuma hørte manden skrige af smerte, en smerte som nok ville knække ham, imens kuuma nynnede og skar videre, og betraktede sit arbejde, og gik så over efter at have proppet en klud i munden på manden så han kunne tie stille med sit skrigeri, og han sagde venligt til englen.
''da vil gå langtid før han dør af blod mangel, så da masser af tid for dig og bruge han's sind''
Kuuma satte sig ned, lidt væk fra englen og drengen, imens han fandt to dåser mad frem og skubbede over til englen og drengen, en dåse kød og en dåse frugt, for selv at tage en dåse op og åbne den og roligt tage sin maske af, for roligt at spise af kødet i dåsen med et tilfreds mumlen, som en da slet ikke lige havde mishandlet en mand og bare var tilfreds med en god dag's arbejde.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )   

Tilbage til toppen Go down
 
funny to meet an angel in hell, so, what's up? ( Eline )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» what the hell are you doing here? ( Callie )
» A Meet In The Park
» The meet by the fire - Marcus

Permissions in this forum:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami :: Omegn :: Farmland-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: