IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Engineers Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Engineers Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Engineers

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Engineers Empty
IndlægEmne: Engineers   Engineers Icon_minitime20/8/2012, 15:29

Engineers 22997610

Kort om engineers
Verdens kunstnere bliver disse folk også kaldt for, da de især er kendt for deres kreativitet, som bliver brugt til deres diverse problemløsninger, når de laver alle deres mekaniske ting og våben. Men disse folk er dem, som man går hen hos, hvis man vil blive en cyborg, eller man skal blive repareret eller få udskiftet dele hos. Mange finder dem i næsten alle byer, og selvom de er meget brugbare og man har behov for dem næsten alle steder, så er der faktisk ikke så mange af dem, det er noget af en uddannelse man skal igennem, og man skal kunne meget.
Lige siden man fandt strømmen eller dampkraften eller nogen af de andre drivkræfter har der altid været nogen former for engineers, men især blev deres udvikling sparket igang efter krigen, da alle de moderne ting var blevet ødelagt af krigen, og man havde utrolig stor behov for at få genbygget nogen af de mange moderne goder, som fik samfundet til at fungere. Så derfor var der mange mennesker og væsner omkring, som prøvede på deres egen måde at bygge de manglende ting igen.

Hvordan bliver man engineers?
For nogen få år siden er der startet en lille skole op i the New Miami, men ellers har det altid været et selvlært fag, hvor man evt har fået noget viden fra andre engineers. Men det er meget højt anset, at man er meget individuel i dette fag, hvor det er kendt for at alle engineers har hver deres måde at gøre på. Man kan sige, at de folk, som som regel er engineers er de folk, som er født med denne kreativitet og store drift efter at arbejde med mekanik og alt sådan noget der.

Engineers evner og niveauer.
Selvom uddannelsen er så individuel, så kan man stadigvæk sige, at engineers kan dele op i niveauer efter viden og erfaring, og at der er nogen generelle ting, som de skal kunne efter niveauerne. (man vælger selv hvilken niveau ens karakter skal være på!! XD Det har intet at gøre med din brugers rang andet end first class rangen)

Noob.
Her kan man i sig selv det grundlæggende med elektronik og evt dampkraft. Noobs engineere kan også reparere våben og så lave diverse meget små ændringer til våben.

Tredje rangs engineer.
Man har endnu en bedre viden om elektronik og dampkraft og man kan i sig selv lave meget mere avanceret ting inden for disse felter. Men man begynder også at have viden inden for elektromagnetisme, som man kan bruge til diverse våben eller ting.

Anden rangs engineer.
Disse personer er især kendt for, at det er dem, som laver diverse robotter og sådan noget, da de har god nok viden til at kunne både lave små intelligente robotter og større kamprobotter.

First class.
Engineers som er first class, har generelt viden og teknologien til at kunne lave plasma våben
Men det er ellers kun first class engineers, som laver cyborgs og normalt udskifter dele hos dem(andre engineeres can tit også skifte dele ud på cyborgs), men hvor de som regel altid også har en læge til stede, så de ikke kommer til at skade personen eller får personen til at forbløde under operationen.
De kan lave virkeligt avanceret robotter og derfor har oftest en ret god viden inden for programmering og flere er derfor også hackere.

Engineers 26561510
Tilbage til toppen Go down
 
Engineers
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Classes-
Gå til: