IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Ranger Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Ranger Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Ranger

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Ranger Empty
IndlægEmne: Ranger   Ranger Icon_minitime20/8/2012, 15:31

Ranger 11394610

Hvad er en ranger?
Kender du typen, som rynker på næsen hver gang vedkommende ser din pistol eller gevær? Ser du de typer, som altid bærer en bue på ryggen, så har du højst sandsynlig fundet dig en ranger. Rangers er personer, som kun bruger umekaniske våben, altså våben som bue, armbryste, og andet kasteskyts som kastespyd, pusterør osv.

Rangers historie.
Igennem menneskernes og væsnernes historie har de gamle dages våben, som nogen ville kalde dem, altid været de dominerende igennem tiden. Selv efter menneskernes udvikling inde for våben, så har mange stadigvæk holdt fast i tradionelle våben, især væsner og mennesker af det gamle folk, hvor man især ser på elverne, som har en forkærlighed for disse våben. Men der er ingen direkte historie for disse typer ude over, at for første gang i de mekaniske våbens historiske dominans havde disse gamle våben slået igennem igen og erstattet de fleste almindelige våben i mange områder, da ammunitions/våben produktionen var ligesom udslettet pga krigen. Så mange måtte ty til andre midler, og derfor er det ikke ualmindeligt at se rangers, selvom man nu kan få våben alle vegne.
Der er flere forskellige typer rangers, men dem, som er optrænet som rangers, er naturligt blevet indlært at hade mekaniske våben eller i hvert fald selv aldrig bruge dem. Derfor er de kendt for, at de skuler eller rynker på næsen, når man tager en pistol frem.
Der findes ingen skoler, men mange er selvlærte eller finder sig en læremester.

Svagheder og styrker.
- De er super gode i at skyde med umekaniske våben(I et er de toptrænet i at kunne skyde med) De kan skyde utrolig præcist lige så godt, som elvere er generelt kendt for.
- Deres kundskaber inden for mekaniske våben er næsten ikke eksisterende.
- De kan lave deres egne umekaniske våben og ammunition til dette især det, som de er mest optrænet i.
- De er lavet til at kunne bevæge sig hurtigt, for at kunne hurtigt smutte omkring hjørner osv.
- De kan skyde mens de løber og ramme selv præcist der.
- Slowmotion. De har en evne, hvor de kan manuelt kickstarte deres egen adrenalin så meget, at deres verden går i slowmotion, hvor de så har tid nok til at kunne sigte osv.
- Deres krop kan tåle meget adrenalin, derfor er deres slowmotion ikke særlig skadeligt for dem. Men de kan også producere meget mere adrenalin end i forehold til andre, hvilket hjælper dem til at være langt mere udholdende end andre.
- Igen deres evner er baseret mest på at kunne skyde og ikke i nærkamp, mens deres hurtighed og slowmotion kan selvfølgelig hjælpe dem.
- Super syn. De kan ikke se længere, men de er trænet til at kunne spotte alt tydeligt, selv når det lige er lige i øjenkrogen. Så når de koncenterer sig, så kan de se det, som er lige i deres øjenkrog som det, som er foran dem.

First class rang
Imellem disse rangers er der såkaldte super rangers, som er langt bedre og mere ekstraordinær end de "helt" almindelige rangers. Her er der tre forskellige hovedgrene inden for de super rangers.

Reapers.
Disse rangers bliver kaldt for reapers, da deres skud er altid super lydløse og er indhyllet i en halvusynlig tåget, hvor det er 100 gange sværere af se skuddet. Dog kræver det at skuddene er letvægts, da ellers mindre deres evne mindre. Men de gør oftest brug af en teknik, hvor de skyder en masse pile efter hinanden. Ca 5% energi per skud.

Bloodhounds
Disse rangers bliver kaldt for bloodhoundsm, da de har en tendens til at kunne jagte en til ende. De har fået evnen til at kunne skyde på ekstra ordinære distancer(1,5 gange længer end normalt), hvor de koncentreret på deres mål, og hvor deres pil eller det, som de end skyder med, vil få evnen som en søgende missil, hvor pilen kan bue og blive ved med at flyve i luften indtil den rammer noget.
Der er to slags pile, som bloodhounds kan bruge.
- Eagle shot: Pilen vil blive indhyllet af en mindre energiaura og oftest med en åndelig skikkelse af en mindre ørn, hvor den kan ekstra meget mere dreje i luften osv.
- Serpent shot: Her vil pilen blive indhyllet i en slange bevinget skikkelse, hvor pilen er lidt tungere i luften, men tilgengæld kan den sågar trænge igennem panseret på en almindelig tank eller fly.
Hvert skud kræver ca 5 % energi ved brug af disse evner.

Heavy ranger
Disse rangers har lært at kunne skyde med skud, som er meget tungere end hvad der normalt ville være fysisk muligt. Man kalder dem oftest også for metal spear rangers, fordi der er flere, som har specialiseret sig i at skyde med hele 1,5 meters metal spyde, som flyver lige så godt, som det var en almindelig pil.
dette betyder at de har mange flere muligheder inden for pilbrug, hvor de kan ved hjælp af en engineere lave specialle mekaniske pile, da de lige pludselig kan bære vægten af mekaniske installationer eller hvad fantasien end har at byde på, som små bomber osv osv.
Per skyd koster ca 5% energi.
Ranger 18108610
Tilbage til toppen Go down
 
Ranger
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Classes-
Gå til: