IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 På club! - Violet

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: På club! - Violet   20/8/2013, 20:05

Tid: 18:45
Sted: Bar i Las Vegas
Vejr: gråt
Omgivelser: Fulde folk der snakker og danser

Det var fredag aften. Luke stod i hjørnet af baren med en af sine venner og drak en øl. Han var iført en hættetrøje og et par brune handsker der dækkede hans robotarme. Vennen vidste endnu ikke at Luke var cyborg, og sådan skulle det helst fortsætte. Ud over det havde han et par lange bukser i en falmet militærgrøn på og et par hvide gummisko der ikke så ud til at have langt igen.

”Så.. vi er jo ikke kørt helt her hen for øllens skyld” sagde Luke og så sig lidt omkring ”du må hellere komme i gang. Jeg venter her hvis du skulle få brug for det.”
Han klappede kort vennen på skulderen der bevægede sig gennem menneskemængden og satte sig til at snakke med nogle fyre. Luke så ned på sin tomme flaske og satte på ny retning imod baren.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:12

Violet så ud på den store menneske mængde og gav et lille suk fra sig. hun elskede sit job som sanger, men hun passede bare ikke til en club.. det var hendes musik for stille til. men hun skulle jo have penge til sin lejlighed på en eller anden måde og dette sted gav bedre en så mange andre steder. hun sukkede kort igen og gik så ud fra sit lille gemmested og stille sig op på en scene der var stil op. hun var iklædt i hendes sorte nederdel med hvide blonder, der var kort foran og lidt længere bag i og som top havde hun en stram top der machede den sorte nederdel en del, men som også vidste hendes kvindelige former på en meget god måde. hun skulle altid være stadset op når hun arbejdede der. hun rømmede sig stille og tog fat i mikrofonen. ingen havde sådan rigtig lagt mærke til hende endnu og det passede hende egentlig meget godt. musikken der spillede i clubben blev skruet ned for og Violet begyndte at synge i det noget musik begyndte at spille igen. hun hadede virkelig at synge på den club, for hun skulle synge disse festlige sange. dog kunne man ikke se på hende hun var utrilfreds. det havde hun lært sig selv at bevæge sig på scenen.

// sang http://www.youtube.com/watch?v=ZbQS_QeWHLc&list=LL6GvxAltdoaKBzbOoAEgPpg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:21

Luke fik bestilt noget at drikke, da musikken pludselig skiftede. Han så sig lidt omkring og lade så mærke til at der skete noget aktivitet på scenen. Han var ikke van til levende underholdning. Han bevægede sig forbi menneskemængden og satte sig tættere foran så han rent faktisk kunne se hvad der skete. Han satte sig tungt på en stol og betragtede den unge kvinde der greb om mikrofonen og begyndte at synge.

Han smilede skævt.. det lød ikke helt dårligt. Han drak og tændte derefter en smøg. Lidt for sjov, holdt han lighteren op, som han havde set folk gøre til koncerter. Han slukkede den meget taktisk da hun sang turn the lights off.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:35

Violet opdagede godt lyset fra en lighter og hendes skinnende grønne øjne rettede sig mod manden der sad med den. hun lagde godt mærke til han slukkede lighteren i takt med teksten og det fik et lille smil frem på hendes læber. det var da en underlig ting at gøre, men det var da lidt sjovt. hun havde hvertfald ikke oplevet det før.
da hun sang færdig, startede en ny og hun stod på scenen og sang tre fire sange mere. da hun var færdig med den sidste og folk begyndte at klappe og juble, trådte hun en smule tilbage fra mikrofonen. hendes blik kørte roligt henover menneskemængden og sluttede på manden der havde siddet med lighteren. hun lavede et lille elegant buk og gik roligt ned fra scenen. noget musik blev tændt og folk faldt tilbage i deres små fester. hendes blik faldt flere gange hen på manden med lighteren. han havde af en eller anden grund fanget Violets opmærksomhed og interesse med den lighter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:39

Luke klappede lidt med de andre da hun var færdig. Han smilede lidt af hende da hun bukkede og fik øjenkontakt. Han satte flasken fra sig og fulgte hende lidt med øjnene. Folk gjorde plads for hende da hun gik ned og han var ikke den eneste fyr der så på hende. Han grinede lavt og så på sin drink igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:44

Violet havde godt lagt mærke til de andre mænd der så på hende, men det var ikke noget der sådan rigtig fangede hendes opmærksomhed. i det manden med lighteren så så væk fra hende stoppede hun op midt i det hele. hun så lidt rundt i clubben, hvorefter hun igen så på manden og gik roligt hen til ham. hun støttede sig lidt mod bord kanten på bordet foran ham og så studerende på ham. for det meste gik hun ikke hen og snakkede med nogle efter hun havde optrådt.. generelt gik hun ikke hen til folk for at snakke. hun var ikke god til selvskab, men der var et eller andet over den mand og den lighter der havde moret hende nok til at prøve at socialisere sig lidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:47

Luke løftede blikket og så op på Violet. Han var lidt overrasket, men smilede venligt, men også lidt spørgende. ”Hey” sagde han og lagde hovedet på skrå ”godt sunget. Er det nået du gør ofte, eller var jeg heldig?”
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   20/8/2013, 21:53

Violet lagde hovedet let på skrå med et tænkene blik "tak.. jeg optræder ofte ja.. men du var uheldig at det skulle være sådan et sted her" sagde hun med en silkeblød stemme og et roligt smil på det feminine læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   21/8/2013, 12:06

Luke så sig omkring og rystede svagt på hovedet "jeg havde næppe fået hørt dig, hvis ikke det var et sted som dette her" sagde han og lænede sig lidt tilbage i stolen. "Lyst til at sidde ned?" han nikkede imod den tomme stol ved siden af sig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   21/8/2013, 15:38

Violet rystede stille på hovedet "nok ikke..." sagde hun roligt og satte sig så ned på stolen ved siden af ham. hun snuste diskret ind og prøvede at sætte en race på manden. hun så lidt tænkene på ham. han lugtede af metal.. mån ikke han var cyborg så. hun så så lidt på hans drink "hvis du er typen der tager på bar eller mere rolige steder kan du være heldig at høre mig igen, bare med bedre musik" sagde hun med et roligt smil og flyttede så blik på ham igen
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   23/8/2013, 12:06

”Du kan ikke lide den slags musik?” spurgte Luke og så undersøgende på hende ”det lød ellers godt, hvad plejer du at synge?”
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   23/8/2013, 14:58

Violet træk let på skuldrene "altså nogle gange kan jeg lide det.. hvis der er god mening i teksten.. men det er jo fest musik og i længden er det ikke det jeg bedst kan lide... jeg spille typisk noget mere roligt og stærkt musik.. noget med meningsfulde tekster og ja s¨dan man høre til mere intime koncerter eller optrædner hvis du forstår" hendes stemme var rolig og hun studerede lidt r´folkene p dem, hvorefter hun så på ham og fangede hans øjne med sine skinnende grønne øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   25/8/2013, 11:27

"Så hvilken følelse kan du bedst lide at få udtrykt igennem dine sange?" spurgte Luke og så undersøgende på hende. Han havde stort set ikke selv hørt særligt meget musik de sidste 10 år.. han ejede ikke cder og de steder han kom spillede så sjælendt musik. Han var helt forbløffet over at han havde savnet det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   26/8/2013, 22:23

Violet tænkte lidt over hans spørgsmål og så så lidt studerende på ham "det er et godt spørgsmål.. det er meget forskelligt.. men jeg tror det er frygt.. for det er en følelse jeg ikke har ellers.. jeg ved det ikke det er meget forskelligt.." sagde hun med et lille skulder træk. hun trak så sine ben op til sig. dog sørgede hun for hendes nederdel faldt mellem hendes ben så hendes trusser ikke ville blive blottet. hendes blik var nu placeret ud i luften "du virker ikke som tyben der er sådanne steder her normalt.. må jeg spørge hvad en som dig laver her?" hun så så på ham igen og studrede ham lidt. han var en af de første hun havde socaliseret sig med efter hun havde mødt Kuuma, så hun var stadig ikke god til at snakke, men hun prøvede da.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   3/9/2013, 06:51

"Frygt.. ikke det svar man forventer at høre fra en ung sangerinde. Du synger for at udtrykke din frygt" Luke trak på smilebåndet og og kastede et blik bagud i retning af sin ven "jeg kom med en, han skulle møde nogle her og ville ikke gå alene" han vendte igen opmærksomheden imod Violet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: På club! - Violet   4/9/2013, 22:21

Violet nikkede stille "jeg er ikke så bekendt med den følelse udover i min sang.. og jeg synger for at udtrykke mig i det hele taget.. jeg er ikke god til at udtrykke mig du ved" hendes silkebløde stemme var rolig. hun så hen mod manden som der blev snakket om og lagde hovedet let på skrå "hmm.. bangebuks?" spurgte hun kort og hentydede til han ven og så tilbage på den fremmmede med et roligt smil
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: På club! - Violet   

Tilbage til toppen Go down
 
På club! - Violet
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: