IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 (2020-2022)Gamle krig/Tredje verdenskrig.

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: (2020-2022)Gamle krig/Tredje verdenskrig.   23/8/2012, 07:52To år, det var hvad krigen tog, kun sølle tog år, fik krigen gjort mere ødelæggelse end nogen anden krig. Selv datidens store dragekrig, før menneskerne kom, kan ikke hamle op med dette. For deres krig henlagde verden ikke i næsten ubeboelig område. Men meget skete også på de to år, hvor en lang kædereaktion satte hele verden i en bevægelse imod selvødelæggelse og massakre imod hinanden. Hvis man havde snakket om, at første og anden verdenskrig var i krig? Så tog man fejl, denne krig var den virkelig verdenkrigs, da alle var så godt som blandet ind i det, men hvor også de skjulte magter dukkede frem fra hemmelighedens overflade. På 1 dag blev næsten alle menneskers undtagen dem, som havde for længst flygtet dybt ned i Occultaes dybe og tryggende mørke. Men på en dag fik mennesker endelig set den skjulte sandhed og de skjulte magter, som altid havde ligget underfladen nemlig de mange racer, som havde skjult sig i årtider hos menneskerne og var for længst blevet til legender, som kun blev lavet historier, film og spil over.
Optakten til krigen.
Der var rigtig mange forskellige ting, som var med til at udløse den krig,og man er stadigvæk ikke sikker på, hvad var den egenlige årsag. Men i hvert fald var der ingen tvivl, at krigen kom ikke pludselig, selvom man aldrig havde forventet, at krigen ville brøle så kraftig, som den gjorde over verden.
Klassekampen i landenes egen befolkning.
Det, som nok var starten på det hele var klassekampen, som var i næsten alle lange. Der var et stort skel imellem fattig og rig, som skabte de naturlige spændinger i hvert et land. Flere lange som USA slog meget hårdt ned på demonstranterne og udrystede sig selv med en større hær for at kunne holde styr på befolkningen, som summede stille og roligt som en tikkende bombe. Disse oprør, som begyndte at dukke op gjorde helt klart, at mange af regeringerne fik en undskyldning til at opruste dem selv, hvilket gjorde, at når nogen lande begyndte, så ville de andre lande også sikre sig, at de selv kunne forsvar imod dette stærke land, hvis der nok skulle opstå en krig. Så der dukkede altså en kold krigs lignende tilstand imellem mange lande
Global opvarmning og naturkatastrofer.
Men skellet gjorde det ikke bedre, da symptomerne på den kommende globale opvarmning begyndte at presse sig på ved hver en husdør. Høsten slog fejl, hvor regeringen måtte gå ind med fødevare. Fødevarepriserne steg i takt med de stigende antal sultende munde, som nu begav sig til at vandre sig hen til andre lande, som end kunne brødføde dem. Hvilket gav pres på mange lande, som ikke ville kunne brødføde disse masse vandringer uden at svigte deres egen, men hvor top politikere diskuterede ivrigt, hvem havde skylden og hvad var moralsk rigtigt. Skulle man være menneskelig og lukke dem ind? Eller skulle man redde sin egen befolkning. Lande som tidligere var venner begyndte at blive uvenner, når det andet land behandlede det andet lands indbyggere dårligt.
Økonomiske krise i 2014
Samtidig i 2014 kom en ny bølge af økonomiske krise, som væltede størstedelen af befolkningen og regeringerne.
USA begyndte at danne regering og styre sammen med nogle af de største firmaer for at kunne holde sig i live, mens andre lande måtte klamre sig til, hvad de end nu havde. Denne krise gjorde bare endnu engang, at vi fik et lavere dyk i lav konjunktionen, hvor arbejdsløsheden lå i mange lande op til de 30%, hvor fødevare var steget endnu mere i takt med inflationens vilde løb. Dog omkring 2018 fik økonomien nogenlunde stabileret sig, hvor regeringerne fik endnu engang penge til at udruste sig.
Splittelse af EU
Storbritannien så denne fødevarekrise som en trussel imod deres egen styre, så havnene blev lukket, og englænderne isolerede sig selv fra omverden. Hvor kun få folk måtte komme igennem. Europa var harme over Storbritanniens reaktion, som tydelig gav en splittelse i hele EU's styre, da England nu og engang altid har været en stormagt i EU. Tyskland og Frankrig stod til opløsning, da deres statskasse kunne ikke længere holde, hvor de så lod det så gå bankerot, hvor nye bånd blev flettet, som aldrig havde sket i verdenshistorien, der blev nemlig dannet landet, som kaldte sig folkets land. Men det var nok af allermest en grund, deres fælles fjende, som flere gange havde været de begges fjender igennem historien nemlig Storbritannien. De gav dem skylden for at lade EU i stikken, hvor Storbritannien havde nu meldt sig ud af EU samarbejdet, hvilket overrasket de fleste.
Russernes stigende magt
Mens EU lå splittet så Russerne, som nu red på bølgen af økonomien, da de altid tit havde ligget dårligt i økonomi og mangel på mad, så de var udrustet til det, hvilket andre ikke var. Så derfor begyndte de danne mange alliancer med EU's mange lande, hvilket begyndte at danne Unionen, som skulle gå hen og ligne lidt Sovjetunionen bare i langt større skala. Dette så både USA og Storbritannien som en stor trussel, hvor USA begyndte at danne alliancer med de nordlige afrikanske lande, hvor mange af de andre afrikanske lande begyndte at se fjendtlig på disse nye amerikanske lande.
De forenede asiatiske alliancer
Kina som stor nation kunne kun se, hvordan dette kunne løbe løbsk, så de begyndte selv at indse, at de ikke længere kan forholde sig passive, især ikke imod den større truende russiske magt. Så Kina begyndte at prøve at samle landede sammen i en front, hvor Indien og Japan villigt gik med ind på det, men hvor Nordkorea endnu engang nægtede at rokke sig ud af stedet, og havde for længst brugt landenes konflikter som undskyldning til at lave flere våben. Dog forholdte de sig stadigvæk passive, så de asiatiske lande gjorde intet, da de havde fornemmelsen, at Nordkorea ville hellere kæmpe med dem end sammen med russerne eller Amerikanerne.
Sydamerika
De led hårdest under klimaforandringerne, og når de indså, at USA eller nogen andre lande ville overhovedet hjælpe dem. Så måtte de allerede fra 2014 begynde at virkelig fokusere på at redde dem selv. Dette gjorde, at de selv kom hurtigere ud af krisen, og var ikke længere venligsindet overfor de lande, som havde nægtet at hjælpe dem under krisen.
Væsnernes egen magter(mordet på Englands dronning)
Selvom væsner var i det skjulte, så var de rent faktisk langt mere i offentligheden end man regnede med. Dæmoner, engler, vampyrer osv havde for længst overtaget flere af storposterne. Man kan tydelig se, hvis man ser på den krigsglade Georg Bush, at han var en bloddæmon, og faktisk var kongefamilien af England alle sjæledæmoner. Så derfor havde vampyrene længe haft kongefamilien som mål, da de stod for utrolig stor magt. Man ved ikke helt hvordan det skete, men en vampyr fik trængt ind i det topsikret borg af et forsvaringssted for dronning, hvor han fik suget hende tom for blod. Døden af landets dronning fik landets præsident til at reagere hurtigt og bruge til egen fordel, hvor han straks gav det nye land landets folk skylden, hvor jetjagere og alt hvad hjertet kunne begære inden for krig blev kulet afsted imod dette land. Dette chokeret verden, som knap nok nåede at reagere, før Russerne trådte ind i krigen for at forsvare det nye land. USA sendte en krigserklaring til Russerne, hvis de ikke stoppede, selvom de ikke var på englændernes side. Men de var lige så bange for russernes magt, som russerne var for dem. Sydamerika så en god mulighed til at overraske USA med et angreb, selvom de ikke havde sammen styrker, så havde de overraskelsesangrebet, som dog ikke gjorde det største i forehold til Russernes angreb. De asiatiske alliancer så mulighed også i at knuse Rusland, hvor dog en russer havde infiltreret Nordkoreas bombehovedkvarter, hvor flere atombomber regnede over Kina.Hvorfor krigen var så altødelæggende?
Ude over, at man havde atombomberne, som regnede næsten som regndråber, så havde man på få år noget noget langt i våbenteknologien, specielt fordi havde udviklet i det skjulte. Plasmavåben var begyndt at blive brugt, som gav en helt ny måde at føre krig på, da man ikke længere behøvede at hele tiden skulle lade. Store robotter og drones erstattede mange mænd, som gjorde at hærene blev til utallige størrelser i utallige former. Biologiske våben blev brugt som kæmpe moraledræber og til at udrydde rene befolkninger. I dette tilfælde fik en amerikansk og russisk virus katastrofale virkninger, da deres to virkninger på sammen tid gav en hær af uddøde. Så skal man absolut ikke glemme, at væsner blev kendt for verden, så nu bekrigede de på lige fod med deres fulde styrke, hvilket gav vilde krige og kampe imellem hinanden. Flere væsner som både kunne summone store væsner gjorde det, hvor ildsprudende dragelignende væsner brød ud i kampene. Andre væsner fra andre diminsioner blev kaldt frem til verden, og laboratorierskabte væsner brød frem som kunne være fra helt små mikroskobiske væsner til helt små. Selvom mange lande havde mange 1000 af atombomber, så blev mange af dem allerede ødelagt før de nåede målet, da mange lande havde hvert sit forsvar imod bomber. Dog stoppede det ikke radioaktiviteten, som hurtigt blev spredt af vindene og ud over landet. Væsner, som var rigtig alliancer med deres egen racer kunne lige pludselig vende imod deres egen styrker, hvis deres leder havde bedt om andet. Derfor kunne væsner, som havde for længst joinet en side, vende sig imod sine egen og gøre store skader imod deres egen side.


Hvorfor endte krigen?
krigen endte simpelthen fordi de fleste sider havde total sønderknust hinanden, hvor de fleste regeringer og styrer var blevet knust til pulver. Men også fordi alle havde ramt hinanden på strategiske punkter, hvilket gjorde at i næsten alle lande var frisk vand, elektricitet og dermed også kommunikation fuldstændigt ødelagt. Det gjorde, at krigen helt klart ikke længere kunne forsætte, især da ressoursemanglen kom, hvor olie var igen blevet mere kostbart end kostbart. De fleste havde deltaget i krigen, eller så var verden og jorden så forurenet, at der var endnu mere mangel på mad. Hvilket gjorde, at styrker gik imod hinanden for at få mad, hvor alt blev kaotisk og hvor hierarkiet og anarkiet dominerede overalt i mange år. Faktisk skulle der gå omkring 500 år før tingene blev relativt stabilt.


Krigens konsekvenser.
Ca 70% folk døde under krigen, men hvor 15% blev dræbt under hungersnøden de mange år efter.
Elektricitet var forsvundet de fleste steder, hvor der kun var ultra få byer, som overhovedet havde det. Men hvor elektricitet blev først lidt mere almindeligt 800 år efter krigen.
Vandmangel. De fleste vandværker var gået i stykker, men hvor det meste vand også var blevet forurenet, hvor vand var virkeligt blevet det nye blå guld. Især da de fleste områder lå hen som ørkner.
Radioaktiviteten. Radioaktiviteten var langt højere end den er her i dag, hvilket var også den store dræber.
De fleste marker og madsteder var enten ødelagt eller andet, så det tog virkelig også mange år før der kom nogenlunde et stabilt fødevaresystem og handel i verden.
Vejret er stadigvæk fuldstændigt ødelagt og ude af balancen pga bomberne og de mange øde områder, hvor der ved ækvator selv kan komme ned til minus 20 grader, da det som sagt er ustabilt.
Nye alliancer og våbenhviler måtte komme imellem mange racer, da racerne ikke længere kunne tåle krig imod hinanden, hvor grænserne er mere visket ud imellem hinanden. Hvor det er mere alle mod alle.
Biologiske våben hærger stadigvæk landet den dag i dag.. Mytiske dræbende sygdomme dukker stadigvæk op fra fortiden og zombie sygdommen lever stadigvæk i det bedste velgående.
Den globale opvarmning kom langt hurtigere, som skabte efter 300 år en istid, derfor er der ny en gletsjer, som fylder det meste af canada og lidt af USA.
Tilbage til toppen Go down
 
(2020-2022)Gamle krig/Tredje verdenskrig.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Krigene-
Gå til: