IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Herredømskrigen. 2021-2021 (Vampyr vs Dæmoner)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Herredømskrigen. 2021-2021 (Vampyr vs Dæmoner)   23/8/2012, 07:53Kort beskrivelse af krigen.


Legenderne er mange i vampyrenes historie, men den som alle vampyre kender nu til bliver kaldt for ofret, og er i mange forskellige versioner, men hovedettrækkene er:
Dæmonerne fandt frem til en af vampyrenes største skjulested, da de gemte sig for atombomberne. Dæmonerne var i langt mere overtal end vampyrene og det var ren nedslagtning. Især selvom vampyrene havde lukket portene for dæmonerne, så havde dæmonerne en utrolig stor fordel, som var dødsvåbenet imod vampyrene. Skyggedæmonernes soldater var blevet lavet til rene dræbermaskiner, da skyggedæmonerne kunne skjule sig i skyggerne og dukke frem ud af den blå og slagte vampyrene, mens de er forsvarsløse. Selvom vampyrene kunne lugte alle de dæmoner, som gemte sig i skyggerne, så kunne de ikke se dem eller noget, da dæmonerne skjulte sig og der lugtede overalt af dæmoner, så man kunne ikke lokalisere dem. Da skyggedæmonerne også gemte sig i skyggerne, så kunne vampyrerne ikke høre deres puls, så de var fuldstændigt usynlige.
En kvindelig gammel vampyr ved navn Valetta kunne ikke se til uden at gøre noget, mens hendes artsfæller dødede. Så hun valgte at ofre sine egne legemer for en besværgelse, som gav alle vampyrerne i denne hule et syn, hvor de kunne se blod. Så i stedet for at se i farver, så kunne de se alt det blod der var. På den måde kunne de lokalisere dæmonerne selvom de var i skyggerne.
Skyggedæmonerne trak sig tilbage, da de blev tydeligvis nedslagtet selv nu. Men så fandt nogle skyggedæmoner ud af en besværgelse, hvor de byttede blodet ud af kroppene på dæmonerne med en anden form for væske. Da dæmoner kan tåle at miste blod, så kunne de overleve at få udskiftet deres blod. Det gjorde nu, at de var usynlige igen for vampyrerne. Igen blev vampyrerne dræbt i massevis, og endnu engang kunne denne gamle vampyr ikke se til, så hun valgte at ofre sine øjne igen. Dette gav så, at alle vampyrerne i denne hule kunne se alt med infrarødt. Så de kunne lokalisere dæmonerne varme kroppe i mørket.
Igen trak dæmonerne sig tilbage, og så fandt de nogle besværgelser som kunne køle deres kroppe ned. Dette gjorde igen, at dæmonerne var usynlige for vampyrerne, og nedslagtningen begyndte igen.
Så valgte Valetta at ofre sit eget liv, denne besværgelse gjorde da hun døde i ritualet, at nu havde alle vampyr i verden fået tre forskellige syn. De kan vælge at se kun blod, infrarødt og det sidste er at se alle levende væsner om de så er kolde, uden blod osv osv.
Tilbage til toppen Go down
 
Herredømskrigen. 2021-2021 (Vampyr vs Dæmoner)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» ny vampyr søger emner
» Spørgsmål til Admin- blodbånd.
» Hvor stor styrker besider en vampyr? Oo
» Dust- En skyggedæmon

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Krigene-
Gå til: