IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Blodskrigen 2132-2184. (Vampyrkrigen mellem troende og ikke troende)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Blodskrigen 2132-2184. (Vampyrkrigen mellem troende og ikke troende)   23/8/2012, 07:55Et stykke tid efter herredømmets krigen, så dukkede krigen op imellem troende vampyrer og ikke troende, da man havde fundet den ældgamle vampyrbibel, men også fordi verden var blevet fyldt med vampyrer som aldrig før. En post apokalyptisk verden er det ideelle forhold for vampyrer. vampyrbibelen var ikke grunden til krigen, længe havde der været masser af problemer mellem alle de mægtige vampyrfamilier. Så da en af de store magtfulde familier fik slagtet en af de andre, og fandt i deres skjul den ældste og ægte vampyrbibel, så skete der noget, som satte en kædereaktion i gang. Udfaldet gjorde at der blev startet en krig, som varede i lige over de 50 år.
I de lange 50 år blev store mægtige vampyrfamilier splittede fra hinanden, da nogle af dem imellem blev enten troende, hvorimod resten var utroende eller så omvendt. Det gjorde at de stærke bånd, som ellers holdte balancen imellem familierne blev total knust og verden kom til at flyde med vampyrblod, især da flere familie eller grupper indså, at jo flere almindelige mennesker og væsner de komme forvandle om, jo større en hær ville de få.

Den troende og den første person, som havde fundet selveste vampyrbibelen, så efter disse mange år på blodbadet, som var blevet udgydt. Ikke nok med at vampyrerne dræbte hinanden også alle andre racer var gået meget ekstra vampyrerne, fordi deres aggressive fremgangsmåde med at forvandle alle og enhver til vampyrer, skræmte den almindelige befolkning. Demonitus, som han jo hed, kunne ikke holde ud at se alle disse vampyrer blive dræbt, og der var ingen tvivl om, at han så vampyrernes undergang. Så derfor måtte han gøre noget drastisk, som krævede hans egen liv, men tilgengæld kunne han beskytte lilliths kære børn.
Ved den høje blodrøde måne og med diverse ofre siges det, at han fik fremmanet selveste Lillith, som gik med til at kaste en forbandelse over alle hendes børn. Med højeste præstens magi og liv forvandlede hun det om til denne kraftige energi, som nåede til alle verdens kanter og ramte enhver af vampyrerne. Alle vampyrerne fik et syn, hvor de så denne ypperste præst tale til dem.
kære nattens børn. Så hvad i gør, se alt det vampyrblod, som er blevet udgydt pga uenigheder, så hvordan i slagter på masse vis, se hvordan i bliver slagtet. I har bragt i alle disse år en massiv krig over verden, og verden kæmper nu tilbage. Nu har jeg givet jer chancen for at i kan starte forfra, for i mange år har i kunne skødeløst forvandle vampyrer om, men se nu, mærk hvordan jeres nattens gave er forsvundet. Se konsekvenserne af, at hvis i dræber hinanden på denne måde, så er i garanteret døde. Jeg bringer jeg selveste lilliths forbandelse, hvor hun nu har taget sine gaver tilbage. Nu kan i kun med uendelig lille sandsynlig forvandle andre til vampyrer og gouls kan i slet ikke få mere.
Så jeg beder både troende og ikke troende stop dette og foren jer

Mange troede at det var et fup for at få de ikke troende til at overgive sig, men alle fandt hurtigt ud af, at disse mennesker som de bed, forblev enten døde, eller så forvandlede de sig om til halve ubrugelige ghoulsskabninger, som kun gryntede og skreg i smerte, da forvandlingen ikke var fuldendt.
Her stoppede krigen og her stoppede vampyrernes skødesløshed overfor for deres egne børn og for andre levende væsner. Nu måtte de bringe orden igen og ikke længere bringe krig til verden.
Tilbage til toppen Go down
 
Blodskrigen 2132-2184. (Vampyrkrigen mellem troende og ikke troende)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Uden mad og drikke, duer helten ikke //Anna Rose//
» familie er ikke noget man vælger men noget man er - Matt
» Ikke et sted for en som dig-Ceit
» urter,urter,falden engel, urter..FALDEN ENGEL?? AAARGH!! er de ikke farlige? o.o - Patch
» en af de eneste sted der ikke er køer //natsu//

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Alt om New World :: Krigene-
Gå til: