IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 11:08

//Jeg søger folk til dette men, som jeg ikke har emnet med før. :)//

Sted: Midt i nogle af de største gader i Las Vegas
Omgivelser: Overfyldt med zombier og meget få mafiatropper.
Vejret: Skyfrit, månen står på sit højeste.
tid: Midt i natten.

Lyden af gnaskende zombiekæber var overvældende, især for et par vampyrører, som kunne høre langt bedre end almindelige mennesker.
Et tydeligt spejlbillede af zombier var i Vladimirs kolde grå øjne, mens han så ned på gaden, som var mere end proppet med zombier, således var der også et par røde og grønne ved hans side, som skinnede således det sammen bare med et slangede blik. De store kæber var halvt åbent af de piratfisklignende tænder, hvor de to store væsner, som udgjorde hans sjælesøskende, var store 10 meter lange slanger, som gik meget i et med skyggerne, men hvor deres lysende øjne og tænder var især det synligste på deres store dragehoveder.
En stemme stoppede Vladimirs tankestrøm af regne beregninger, hvor meget denne store epidemi vil koste Vladimir, hvor mange døde og hvor mange der højst sandsynlig ville dø endnu til sygdommen.
"Sir, skal vi angribe?"
Stemmen var tung pga den fuld soldatkampmaske, der dækkede ansigtet på personen. Vladimir kiggede på kort på sin general for sine berygtede og farlige blackguards, som absolut var de toptrænede af de toptrænede.
Måneskæret var det eneste, som rigtigt afslørede de 20 vagter, som stop på dette tag med deres fulde og rene rustninger.
"Nej, lad os se, om der er nogen, som er fanget her i gaderne. Det ville være bedre, hvis vi kan suprise zombierne og samtidig redde nogen
En kvindelig stemme ved hans højre side med de glødende røde øjne vendte hovedet imod ham og sagde.
"Hvad venter du på? Jeg vil ssssåååååå gerne flå i et par zzombier eller to!
Sagde hans søster meget utålmodigt, hvor hun straks vendte blikket tilbage imod den overfyldte gade.
Vladimir svarede hende ikke konkret, kun via sine tanker, da deres sjæle var så tæt forbundet, at han kun behøvede at sende en tanke til hende selv hvis det var på mange kilometers afstand.
Vladimir ville ikke angribe, da han fyldt ud vidste, at muligheder kun kan blive grebet, hvis man er klar til at tage dem.
Men med militær håndtegn viste han alligevel til hans vagter, at de skulle til at gøre sig klar, hvor de alle placeret sig strategisk på taget klar til at hoppe ned flere etager under dem, snore var gjort klar til at hurtigt kunne svinge sig ned på gaden og andre kunne bare hoppe ned pga deres racelige jeg.
Kolde og lyse hænder greb fat om det lange sorte hår omkring Vladimirs hoved og satte det op i en hestehale for ingen hår skulle komme i vejen for ham. Hurtigt kom hænderne klar på hans to elskede desert eagles, som havde fået ekstra stærke patroner, således at kuglerne kunne bore sig igennem hele 5 hoveder på en gang, hvis man ramte rigtigt.
Vladimir hadede zombier end noget andet, godt nok var de slemme nok, når de lavede så meget besvær, men deres rådnede blodlugt var absolut ikke behageligt for en vampyr, han ville mere end gerne få ryddet sin by for disse zombier!


Sidst rettet af Vladimir 17/9/2013, 11:27, rettet i alt 3 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 15:10

//Gamle havenisse her vil gerne have nogen at emne med XD //
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 16:49

//jeg vil gerne men vil har jo emnet før ^^

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 18:35

//Ja desværre, men vil gerne beholde min lederjob ved at engagere mig i siden og sørge for noget plot noget for folk ^^ //
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 19:14

et voldsomt skud brød stilheden og en af zombiernes hoved eksploderet. hjerne masse ramte de andre og nogle få knogle splinter ramte også nogle af de andre zombier's øjne og gjorde dem blinde nogle sekunder gik og et skud mere fænget natten og denne gang ramte dette skud ikke en zombie men en dunk med benzin og opslugte omkring 4 zombier rundt om den i en mild flamme kugle. og skrigende fra dem var rungende igennem de forladte gader. lige ledes lugten fra de brændene kroppe. sød og røget. den ene af zombiernes øjne sprang på grund af varmen og den faldt død om. inden for på en anden etage på den lille cafe sad Selena med den ombygget FN SCAR SSR sniper dens løb var forlænget og et kiggeret sigte rattet sig mod de sataner der var på gaden. hun smilede ved tanken  om hendes patroner hun have filet lidt af spissen af på. et lille ind og alt af ryggen med på vej ud. klart de blev forbudt efter anden verdens krig hun smilet mens musikken spillede i hendes høre telefoner fra den lille MP3 afspiller. bones sad og så på hende og rystet på hovedet over denne kvinde. "selena nød også hendes flamme skjuler der gjorde ingen kunne se hvor skudene kom fra.

hun to et ladegreb og skød igen og ramte i brystet på en zombie der faldt sammen da dens rygrad fløj ud igennem ryggen på den og ramte den anden i hovedet som forivret så sig omkring efter noget der kunne vise den hvor rygraden kom fra. selena smilede og to hendes magasin ud og kigget hendes stemme lød svag og mild "25 skud" smilet var stort hun trykket på den lille knap og satte våbnet på ful auto og skudene plaget ud fra hendes sniper nu flere af skudene fløj igennem zombierne og ramte dem bag ved's ben så de blev ravet af. et højt jubel skrig lød fra selena. da hun have fået lavet noget af en fin stig. bones rejste sig og smilet og hans stemme lød glad "skal vi ud nu" selena nikket glad til ham. og svang hendes gevær over og trak hendes sværd nogle af de første zombier have set hende og bones løbe ud og begyndte og løbe mod hende.

da den første stod ved hende stak hun sværdet i halsen på den og svang den over sig og drejede sværdet rundt så da zombien landet på jorden faldt hovedet af den sig selv bones poter ramte den anden i hovedet og dens ansigt fløj af med det største af hjerne massen. dog have selena ikke set flere zombier have gemt sig i de bygninger omkring dem og nu kom farene ud. selena smed sværdet i skeden og trak hendes 2 fine M9 pistoler som var malet pink og begyndte og skyde mod dem larmen fik. zombierne fra de andre gader til og komme og langsomt lukkets deres vej tilbage.
Tilbage til toppen Go down
Dust
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Klanleder for The Offspring - og Dæmonsandet fra mørket.
Outgame Titel: : First to reach 2000!
Race : Skytsengel/skygge dæmon
Navn. : Dust
Alder : Født i året 3474, men har for længst passeret flere tusinder af år.
Evner/Classes. : grim reaper og de syv sværds mester(se profil for begge)
Bosted : everywhere and nowhere
Tilhørende klan. : Leder af the offspring
Partner. : Aldrig haft en
Slaver. : slaver? åh jeg foretrækker at kalde dem, ubetalte ansatte på livstid
Evt. bemærkninger. : i´d be delighted to make you my prey today. Look into my eyes. Hee hee, your poor little thing...
Antal indlæg : 4407
Reputation : 41
Join date : 17/09/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   16/9/2013, 19:15

//jamen jeg vil heller ikke vælte Vladimir af tronen, Dust er ikke interesseret i at Micha overtager tronen XD men siden jeg ikke er kvalificeret til dette emne, vil jeg stoppe med at spamme i det, og prøve at hjælpe dig med at finde nogle emne partnere ^^

_________________
Hvis i fyrer en joke af i føler er dårlig bedes i gå ind på dette link :D

http://www.youtube.com/watch?v=Frd53vbCHLg
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 12:53

//tak Dust^^
og btw Selena zombier er blinde i forvejen, de er blinde, fordi synssansen er den første, som vi mister, når vi dør :)
Og vi skriver bare videre og håber på at andre joiner os i dette emne//

Skud meget tæt på kunne ikke undgå at fange Vladimirs opmærksomhed, og som han også kunne se, så var ham og vagterne ikke de eneste, zombierne her på denne gade, som han havde kigget på begyndte alle at mase sig i retningen imod larmen, som var på den nøjagtige modsatte side af denne række af huse.
Med vampyrens 5 dobbelthed, da han var så gammel, kom han hen til den anden kant, hvor der var langt mindre zombier. Den ildelugtende blodlugt af zombier fyldte straks luften således som hjernemassen også gjorde.
Zombierne blev dræbt lige foran det hus han var i, og selvom man ikke kunne se skydene, da selena havde gjort sit for at skjule skudene, så kunne vladimir beregne på deres måde, at deres kroppe faldt på og deres hjernemasse flød, at der var højst sandsynlig chance for, at skudene kom i forretningen lige under dem. .Vladimir snuste ind og lod sin aura føle efter, hvem det var. Lugten af frisk blod fortalte ham, at der var to personer dernede tydeligvis den sødelig lugt tilhørte en succubus og den anden kunne han ikke lige identificere, når lugten af krudt og zombieblod overdøvede af lugten af det mandelig køn.

Kort tid efter kunne han konstatere, at han havde ret med det kvindelige køn, som straks sprang ud derfra med våben og det hele. Vagterne havde for længst stillet sig i de formationer, som de havde stået i før, generalen sagde til vladimir.
"De ser ud til at have rigelige med våben
Som hurtigt blev konstateret, da kvinden tog to højpinke M9 pistoler. Vladimir kunne især ikke undgå at bemærke dem, da det var rets så underligt.
Men han kunne dog ikke undlade at blive fascineret af hendes måde at håndtere hendes sværd på. Det er sjældent at folk kunne bruge sådan en så godt.

Zombierne tilgengæld fra den store gade på den anden side var begyndt at dukke frem og værre var, nogle af dem var disse såkaldte lynzombier, zombier som løber hurtigere end de fleste. Desuden var der andre, som engle zombier der begyndte at flyve, hvilket ikke ligefrem enhver forventer, at zombierne også kunne komme fra luften af.
Den kølige metal overflade blev velplaceret i den kolde vampyr hånd, med en mumlen af beregninger tog Vladimir sigte, og et højt brag lød fra den stærke desert eagle, hvis skuddet skar igennem luften og ramte præcist i hovedet på den hurtigt flyvende zombien, som lige var over hovedet på Selena.
Det høje brag ville nok få Selenas opmærksomhed, men det som garanteret ville få hendes opmærksomhed var den halvrådne engle zombie, som faldt for fødderne af hende med et stort hul i panden.
Den sorte smoking skikkelse sprang ned på jorden, som var hurtigt efterfulgt af hans vagter. Zombierne begyndte at komme i massevis fra de små gyder i gaderne, hvor hurtigt nogle af hans sorte kampskikkelsede blackguards begyndte at kæmpe sig imod gyderne for at få lukket dem, således zombierne ikke kunne nå det.
Hvis Selena i kampens hede mærkede efter, så ville hun tydelig kunne mærke meget tydelige tre skikkelse pga deres store aura, som gamle væsner. Vladimir var den, som var allermest tydeligst, hvor hans sorte skikkelse med hans beregnende hjerne fik skubbet til en zombie, således at den skubbede til en anden, så de alle stod på række og hvor han så kunne skyde 5 zombiehoveder på en gang.
De to andre skikkelser var hans søskende, som var disse store massive slanger, som snorede sig hen af gaden og flåede zombiehovederne med deres sylespidse kæmpe tænder. Selv hvis slangerne blev bidt, så ville de ikke blive ramt af sygdommen og således og Vladimir, da deres racelige herkomst gjorde dem immune. Det sammen kunne man ikke sige for de fleste andre, men det var derfor de andre black guards var dækket til med stærkt panser, som kunne tåle bid fra zombier uden at gå i stykker under almindelig omstændigheder. De fleste zombier blev lynhurtigt dræbt, da disse 20 vagter var rigtigt effektive og så lød der eksplosioner, da de små gyder blev sprængt i luften, hvor de klamme og brændte kød fløj ude over det hele og murbrokkerne faldt over de resterende zombier. Men stadigvæk var der mange tilbage på gaden.


Sidst rettet af Vladimir 17/9/2013, 12:57, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 12:56

//nu du mangler en så vil jeg læse mig igennem jeres svar når skolen slutter ;)

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 12:58

//Fedt ^^ //
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 16:28

Skygge dæmonen Makuro, som havde sneget sig ind i den zombie inficerede by for at opleve noget lidt mere spændende end skoven, listede fra lejlighed til lejlighed og søgte efter ting som han måske kunne bruge.
han nåede til noget som lignede en bolig fra et ungt par. roligt listede han rundt i skyggerne og sikrede sig at huset var tomt, hvorefter han listede ind i soveværelset og begyndte at rode lidt i skufferene. da det så ud som om parret havde taget deres værdifulde ting med dem da de flygtede fra byen lukkede han roligt skufferne igen og gik ud af soveværelset. han gik ud i køkkenet og fandt køleskabet som han gennemsøgte for brugbart mad. "endnu et tomt køleskab" han sukkede og satte sig på køkkenbordet og så ned i gaden foran bygningen, der var zombier over  alt hvilket fik ham til at undre sig over at der ikke havde været nogen i lejligheden. hans tanker blev afbrudt da nogen riffel skud rungede gennem gaderene, det lød som om det kom et par gader væk fra lejligheden han var i. nysgerrigt lyste han op "nu sker det noget!" han hoppede ned fra bordet og gik over til det vindue som han havde sneget sig ind af, han hoppede ud på vindus karmen og kiggede op af bygningen hvorefter han med sin lille krop kravlede op af et nedløbs rør. efter at være kommet op på taget så han ud over byen, nu var det ikke længere riffel skud men pistol skud som fyldte gaderene. han så ned på de zombier som nu var begyndt at flokke mod lyden, de havde vist fået den samme ide som ham.
med et kort tilløb hoppede han over den tynde side gade som løb mellem de 2 bygninger, let og lydløst landede han på den næste bygning. en skygge løb end over det tag han var landet på, "lort" mumlede han mens han så op på de engle zombier som fløj efter lyden, sidst han havde set de satans zombier var i sumpen i Muernia. hurtigt forsøgte han at gemme sig, men nåede ikke at komme in i skyggerne før en af zombierne dukkede op lige over ham. han greb en kaste stjerne i hans baglomme og kastede den i mod zombien, den ramte toppen af dens ene vinge som skar det meste af naverne til vingen over. zombien midstede evnen til at holde sig flyvende og styrtede ned mod ham, han rullede lydløst væk mens zombien styrtede forbi ned i den gyde han selv lige var kommet over. det så ikke ud som om at der var nogle andre af zombierne som havde lagt mærke til ham.

lydløst fortsatte han imod lyden af skud som nu var blevet endnu mere kraftige som om der var flere personer tilstede. han hoppede over endnu en gyde og lande på taget af en bygning som lå oppe af den gade skuddene lød til at komme fra. roligt gik han over til kanten og hoppede ud over den ned i altanen over en af de smalle gyder. idet han landede på altanen lød en eksplosion under ham og han måtte springe gennem altan glas døren for ikke at styrte ned i gyden sammen med altanen som ikke kunne holde til trykket fra eksplosionen. han rullede ind i stuen med glasset flyvende omkring sig, han kom hurtigt på benene og stod og stirede direkte ind i et sæt matte zombie øjnene. overraslet trådte han tre skridt bag ud mens han trak sin katana omme fra ryggen og holdt den foran sig, hmm der var heldig vis kun tre zombier. men hurtige bevægelser løb han over mod zombierne og stak katanaen midt i brystet på den ene zombie hvorefter han drejede sværdet og brugte den buede klinge til at skære zombien halvt op, hvor klingen videre ramte zombien ved siden af og huggede overkroppen af den. hurtigt vendte han sværdet og lod klingen skære luften over mens den var på vej tilbage til den midterste zombie, han mærkede næsten ikke modstanden i kødet da klingen færdiggjorde den halv opskårede zombie. de to overskårede zombier faldt til gulvet med et bump, den sidste zombie satte i løb over i modt skygge dæmonen som igen have stilet sig i kamp position. han lod klingen glide gennem luften endnu engang, så lyden af overskåret luft blandede sig med lyden af den knasende rygrad fra zombien. mens den sidste zombie faldt til jorden gik han over til vinduet og så ned og fik øje på de mange mørkklædte mænd som var i færd med at slagte zombier. hvem fanden var de? spørgsmålet løb gennem hovedet på ham.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 18:08

Selena blev lamslået da den store krop landet foran hende og sprang tilbage i en baglendes saltomortale og mens hendes hun var i luften som smed hun hendes pistoler i hylsteret og låste dem fast og før hun landet på jorden trak hun hendes sværd lyden af luften som blev skåret over og gav en svag hylen ville vække vladimir's opmærksomhed så vælg som hendes ægte Aura. da hun landet på jorden stak hun sværdet bag sig mellem hendes venstre arm og rev det op. lyden af en zombies svage stønnen blandet med lyden af rygraden der blev skåret fra hinanden kom da hun trak sværdet fra maven og op af og zombien faldt sammen i hver sin side da underdelen var for roden. lugten af den stikende krop gav en smule kvalme for Selena. bones hendes flotte ulv med sne hvid pels sprang tilbage og stillet sig foran selena og knoret af Vladimir. der kom løbende i det fjerne. selena mærket tydeligt denne Aura og blev lamslået men også bange mens hun holde sværdet i den ene hånd greb den anden om geværet og trykket på den venstre side på magsin knappen magasinet faldt til jorden med en svag lyd af plastisk der rammer asfalt. hun greb sig på låret og rev en lomme op og fisket et nyt magasin ud og smed i og klikket lød da den sad fast. hun hævet sværdet foran sig da en af lyn zombie sprang ud fra et vendue ved en lille tøj butik på hendes højere side. hun vente sig mod den og svang sværdet bag om sig og slynget det fra låret og op af. zombien blev kløvet på en måde så den faldt til begge sider uden og ramme hende og hun smilet selv tilfreds.

selena så mod Vladimir der nærmet sig i hast og så sig omkring og vente sig om og løb fra Vladimir og hans mænd hun og bones vente sig og følge efter. en flag stang over en dør var selena's mål hun løb hen og sprang op og brugte energien fra springet til og begynde og dreje rundt der udløste mere fart og gav slip og faret op af og fløj lidt over taget og landet så. en engle zombie fløj ned mod hende. hun smed sværdet i hånden som hun have haft under alt denne hoppen i skeden og trak hendes skar sniper og skød. det rungende skud bulret igennem og Vladimir støre hører sans måtte få smerten til og skære ved lyden af en kaliber 50 patron med filet spis. selena fløj lidt baglendes og smilet ved synet af hovedet på englen forsvinde i en sky af hjerne masse der ramte jorden med små klask og hun stillet sig og nød natten med skrigende og ventet på Vladimir mens bones ikke var tryg ved hendes plan.

synet af skovånder sammen med en dæmon måtte Vladimir selv være meget forbløffet over da skovånder er gamle venner med engle og foragter dæmoner. selena's aura ville også være en del anderledes når Vladimir sprang op og så hende på tæt hold da hun ikke er født som dæmon tænkte bones og håbet på det bedste.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 18:22

//huske rækkefølgen, så Selena vent på Vladimir svarer ^^ //
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   17/9/2013, 18:26

^^ AW sorry tak for påmindelsen medusa ^^ troede bare det var vladmir makruo og mig ^^ da makruo lige er joinet ^^ men må jeg lige spøger om er ok have bare ikke lige tænkt det igennem ^^ håber vladmir kan tilbgive min lille fejl ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 16:05

//Nej nej det er fint nok Selena // ^^

Makuro, som havde levet det meste af sit liv i skoven, havde nok ikke hørt alle de kendte rygter i verden, som ellers de fleste kendte til især når man var i denne lysende by, som blev holdt fast af Mafiaens greb.
Sorte skikkelser, ja det var en af deres mange navne, da disse Black guards var kendt for, at de kunne dukke op når som helst på de mest ubelejligste tidspunkter for alle andre folk. Mange skræmmende rygter var om dem, af gode grunde, men dog var langt fra alle sande.
Derfor man ikke skulle tøve med at flygte, når man mødte disse black guards var fordi at de alle var håndplukket af Vladimir til at være hans bodyguards, hvilket krævede rets så høje standarder inden for deres kunnen af kamp, evner, intelligens osv. Men hvis man kunne opfylde dem, så kunne man tilgengæld også få set sin pengepund blive rets så meget fyldt op, da det var et rets så prestigefyldt job.
Makuro ville helt klart være et godt vidne til deres kunnen. Selvom de "kun" var 20 vagter og zombierne stadigvæk væltede ind i denne masseflod, så holdte de mere end godt stand. Mange af dem skød med super gode våben, nogle af dem forvandlede sig om til deres dæmonforme, som var mere end kampkyndige.
Før Makuro nok fik set sig om, så mærkede han en prikken på skuldren og han stod lige til ansigt med en af disse sortklædte kampskikkelser, hvor en hel gasmaske klædte ansigtet. Der var intet af tyde fra denne skikkelse andet end det, som Makuro kunne føle. Skyggerne hang tungt om dette væsen på sådan en special måde, at det kunne kun være en skyggedæmon, som selv havde haft vandret igennem skyggeverden og endt lige bag ved Makuro.
Den kvindelige skikkelse lød meget tungt og næsten mandelig igennem gasmasken.
"Alle overlevende skal føres til hovedkvarteret"
Dog anderledes fra denne skikkelse var et tydeligt mærke af mafiaens pentagram med dragerne på hjelmen, hvor der gik et speciel zigzag tegn(Ensign tegnet. Endnu engang skulle makuro nok have haft ønsket, at han havde været en mere del af denne verden, da denne zigzag tegn var nok en af de meste kendte, da dette betød, at denne kvinde foran ham var en af Vladimirs såkaldte udvalgte, som havde nogle visse specielle evner.
Hvis Makuro ville gøre nogen indsigelser med angreb, så ville han finde sig selv i en meget uvant situation.
For kvinden ville lige pludselig forsvinde foran ham ind i skyggeverden og dukke op igen, og hvis han gjorde det igen, så ville hun forsvinde igen, hvilket var faktisk umuligt for skyggedæmoner, da helt almindelige skyggedæmoner normalt aldrig kunne forsvinde ind i skyggeverden mere end to gange i timen.

Vladimir havde igennem tiden oplevet mange succubuser og man kunne altid genkende dem på deres aura og på deres i særdeleshed sødelige lugt. Men som Selena nok hurtigt ville konstatere, så selvom hun nok var vant til, at næsten alle fyrer eller kvinder ville gå ned i knæ i frielse, hvis hun brugte alle sine magtfulde succubuskræfter, så virkede det ikke på Vladimir. Selena ville direkte kunne mærke med sine evner, at faktisk var der sådan set intet i hans sjæl, som hun kunne tage fat i og udnytte til at forføre ham. Tom skal var hvad han var, ingen kødelige lyster og faktisk heller ingen åndelige lyster.
Vladimir havde for længst mistet dem i en vaskeægte romantisk tragedie historie, og kun en har haft kunne vække dem en promille del, men pigebarnet og succubusen ved navn Payne havde for længst taget på rejse med Medusa. Den mytiske Payne var den eneste som i over 1000 år havde kunne vække den smule menneskelighed i ham, og det ville Selena ikke kunne hamle op med.

De betongrå øjne så ud af øjenkrogen, hvordan pigebarnet forsvandt op på taget, et lydløst suk gled igennem hans læber, mens han trak sin anden desert eagle frem, så han stod med sine to store desert eagle, hvilket de færreste mennesker kunne håndtere pga den tilbageslående kraft, som ville kunne brække lemmer, hvis de ikke blev håndteret rigtigt. 5 vagter var især hele tiden tæt på ham, klar til hurtige ordre.
Vladimir kastede med hovedet op imod pigebarnet og dem, og pludselig forsvandt den ene ud af den blå luft, som også var en skyggedæmon, og dukkede nogenlunde hurtigt op bag ved Bones og Selena. Den anden slog sine smukke sorte vinger med rødt pynt ud og kom også hurtigt op til dem. Den anden forvandlede sig om til en underlig ulv, som sprang hurtigt hen til røret og kravlede så let som ingenting op, og de to andre skud nogle sugekopper op imod taget og hvor de hurtigt trak sig selv derop.
De alle var dækket med den sorte panser og var kampklædt til tænderne med våben osv. Englen landede foran dem og sagde med det sammen, som skyggedæmonen Lilliana havde gjort overfor Makuro.
"Alle overlevende skal føres til hovedkvarteret"
Vladimir kæmpede videre, da der var mange zombier, og i konstant tæt kontakt med sine søskende blev ham og hans søskende til nogle farlige modstandere. Vladimir behøvede ikke rigtigt sine tætte vagter, da han klarede sig fint.
De andre fik sprængt de to nærmeste gyder i luften, således at strømmen af zombierne blev mindre, men der vil ingen tvivl ikke gå særligt langt tid, før zombierne ville finde en ny vej.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 16:13

// er da stadig en plads åben, eller er den shut? owO //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 16:22

Der er plads ^^ Så rækkefølgen bliver så, selena, mig, kuuma og makuro ^^ Så du svarer bare Kuuma, så kommer Makuro og så fortsætter rækkefølgen :) //
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 16:54

// yes yes :3

Kuuma og 18 af han's største mænd, forude Nichlas og Phillip, var fucket for og sige det lige ud, han havde sin sorte militær uniform på, med Diana's wolf clan mærke på ryggen, af sin commando sweater, med tunge militær læder støvler, sorte kamp bukser og en elefant hue, udover det havde han en af klanen's tunge juggernaut panser dragter, ikke som han's egen, men han var et panser bæst, og han's mænd havde kun medium udstyr på, bevæbnet med hagl geværer og storm riffler, alle sammen med en kamp dolk eller et tungt slagvåben i et hylster og en pistol i et hylster, dog stormede de op af en trappe fra en bygning hvor et møde var gået galt, på grund af de zombier, og lige nu storm løb de op af en trappe som de rene idioter, og da Kuuma løb bagerst, hørte han Nichlas råbe at de langsomme kællinger skulle få pikken ud af røven og få sat gang i storm løbet hvis de ikke ville være zombie æde, og da Phillip fandt en stang dynamit frem, tændte den, og smed ned af trappen, stormedet Kuuma op af trappen sammen med Phillip som grinte da Nichlas smækkedet døren i og da kom et brag fra stangen, Kuuma så på sine mænd og sine kaptajner, usikker på hvad han skulle gøre, så han hægtede sin Light Machine gun, ned fra ryggen, en pæn MKD125, med 235 skud i tromlen og en gevaldig skudkræft, dog okay præcis, men alligevel ikke i længden, og en tung forhammer i et hylster osse, han var ikke berserker, men han kunne altid svinge den omkring sig som det gevaldige muskelbæst han var, og håbe han kunne smadre så mange som muligt, forude en hånd holdt maskine pistol i bæltet på sit panser, dog så han på sine mænd, der osse havde hørt det samme, lyden af skud og andre ting, og han så sine mænd's spørgende blikke, nikkedet til dem og de storm løb hen over tagende, imod lyden.

Han løb fortsat videre, hen over tagende for at bemærke de sort klædte folk, som forvandledet sig til det ene mærkelige efter det andet, nogle med vinger og han vidste ikke hvad, han så dog Selena og Makuro, som snakkedet med disse sort klædte fyr, og han så stille over på en da måtte være boss, han sagde intet, dog lagde han ikke mærke til ret mange ting, han havde travlt med og bedømme risikoen ved og blande sig, men han tænkte lidt, hvad havde de og tabe? han så på sine folk løftede næven og brøledet som en da var rablende gal, men mest for og påtvinge sig zombierne's opmærksomved ved larm.
''DØD OVER FJENDEN! mine brødre, KØR ELLER DØ!''
han hægtedet sig fast til 3 af sine mænd og sprang ned for at klikke sig fri de sidste 5 meter, så han landet på jorden med tungt brag, og stod ved gaden han havde set de underlige slange ting og den fremmede boss ting, kæmpe sig på vej ud til og han begyndte og skyde løst på Zombierne omkring sig, for at rydde så meget plads han kunne for dem, og han hørte sine folk skyde løst og et brag her og der fra lederen's mænd nok, og osse Phillip som stod og smed den ene stang dynamit ud efter den anden, med et stort grin, dog hørte han sit våben sige klik, og han svang det om på ryggen, ikke tid til og skifte magasin, og trak sin store forhammer som han begyndte og svinge vildt omkring sig som en rå brute, da de kun var zombierne, så var det ikke behov for de store taktikker, men bare rå brutal vold, og han ville med glæde levere det, han havde tabt Selena og Makuro af synet, dog fortsatte han med og svinge sit våben omkring sig med brutalitet, så den ene efter den anden blev slået i stykket, og han fortsatte hen imod gyde åbningen, dog mærkedet han flere bid i sit panser som fik ham til og slå vildt omkring sig som den galning han var, vidste til gengæld osse at hvis han's folk ikke skød godt nok, så var det ude med ham, dog magtedet han ikke og dø så han fortsatte med og svinge sin hammer vildt omkring sig, indtil han kom frem til gyden, og han fortsatte hen foran den, så for den fremmede boss dimmer og slangerne, så ville de så en hjelm klædt og panser klædt gigant, stå med en blodig hammer og banke løst på alt omkring sig, imens da kom skud fra den modsatte side af vejen for folk klædt som ham, med samme klan mærker, og Kuuma skævedet om imod dem og råbte højt imens han smadredet kraniet på en lille zombie som måtte være et barn.
''haløj der over, dejlig dag ik sandt?!''
han løb rablende gal, men det var tydeligt at han ikke var berserker, men dog var han's rå brutalitet en god hjælp, håbedet han så han fortsatte med sit vilde svingeri og bankedet løst på alt omkring sig, ventede på at de 3 fremmede, den ene underlig klædte mand med to Desert Eagle's, 357. cal, 7 skud pr magasin, og han rystedet på sit hoved, kunne ikke lade sin marksman blande sig i ham, han havde et job og gøre ved og banke løst på alt omkring sig for og lave en åbning.

//håber mit svar er godt nok, havde ikke den bedste ide xD
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 18:31

spørgsmålet som rullede rundt i hovedet på Makuro ville snart blive besvaret da han mærkede noget komme ud af skyggerne bag ham. en anden skyggedæmon? han skulle til at vende sig idet han mærkede en prikken på skuldren. han vendte sig panikken rundt og stigerede direkte ind i en af de sortklædte personer med en gasmaske. af ren chok trådte han et skridt tilbage så han stod med ryggen mod vinduet, hovedkvarteret? han skulle fandme ikke til noget hovedkvarter, ingen vidste at han var her da han jo havde sneget sig ind på ryggen af sin kammerat som stadig kredsede rundt over byen. han fik øje på tegnet på hjelmen, det havde han set før men dog kun på afstand tidligere da han havde sneget sig rundt i byen. han tænkte sig hurtigt om, ham måtte væk i en fart.
uden at tøve og med en hurtig bevægelse smed han en lille pose pulver, som han altid havde hængende i ærmet, ned i jorden foran ham. den ramte gulvet og eksploderede i en tæt røg sky som var umulig at se igennem. Makuro kastede sig baglæns ud af vinduet og brugte sin adrætte krop til at lave en saltomortale, han greb fat i den ydre vindueskarmen til det vindue han lige var sprunget ud af for at svinge sig ind af vinduet under ham. mens han hang i luften ude for vinduet maskerede han sin ellers let maskerede aura så han ville være stortest umulig at spore i mens han kunne gemme sig. da han var i saltomortale skimtede han et hvidt væsen som han genkendte med det samme.
han fløj gennem vinduet med fødderne først så glasset blev knust omkring ham, han rullede hen af gulvet i et rullefald og kom hurtigt på benene. han så sig omkring, han stod midt i en stue, med en stil som lignede noget en gammel samler ville have sig. totalt lydløst og let på tå løb han ud i entreen og ud i den tomme gang, han så op af trapperne, han var godt klar over at han ikke ville være særligt godt skjult her, så han hoppede ned af gelænderet så han nåede til 2 sal hvor han hurtigt låste døren op med et læse smed set for at være max lydløs. han trådte ind i entreen og lukkede døren bag sig hvorefter han satte sig på huk for ikke at kunne ses ude fra vinduerne. den hvide skikkelse han havde set da han var ude af vinduet måtte have været Bones. hvad fanden lave Selena dog her? han tænkte sig kort om, han ville jo kun kunne finde ud af det på en måde, han måtte finde hende.
han listede hen til vinduet og kiggede ud af det og skannede efter den pige han holdte kær.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 18:48

//ville bare lige sige, nøj hvor er i(mest dig Makuro, ved ikke lige hvad Selena gør) besværlige :D Hans folk beder jer nemlig om at følge med dem til hovedkvarteret, da hovedkvarteret er det sikreste sted i byen, da den er lukket inden af sin egen mur XD XD Når men det skal nok blive sjovt med at få jer samlet ind alligevel XD //
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 19:14

//hahaha yep! xD Makuro holder jo normalt til i skove, og er derfor ikke helt glad ved at skulle blive ført ukendte steder hen af andre som han ikke stoler på ^^ hehe man ja held og lykke xD

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   22/9/2013, 21:51

Selena indså i en fart de ikke kunne flygte fra taget af en normal vej og i stedet gik hun hen til vedkommenden der talte med langsomme skridt mens bones gik ved siden af hende med rat ryg stillede hun sig foran personen og uden gøre noget for charmere personen eller anden brug af hendes evner lød hendes stemme bestemt og kold "jeg tager hverken ordrer eller råd for nogle der ikke tør vise deres ansigt fuldt ud" dette var ikke til forhandling personen bag masken ville vide at hvis der ikke blev gjort som selena sagde måtte de slås for få hende med. dog så bones med bedene øjne på personen der bad dem prøve læse selena's aura før de prøvet på noget. da selena måske ikke helt var vand til dette vanvid i nu hun var fra en tid hvor man ville rede folk og små små symboler var svagt komme frem fra den lille rune på ryggen på hende.

hendes aura var ikke ren succubuser der skinnet noget andet igennem hende vis man kunne se hendes aura ville man se en stor set ren succubuser men dog med et underligt og skræmmenede skær over sig. bones så tydeligt denne aura fra hende da han kendte den alt alt for godt. en handel med djævelen selv giver store og utemmelig kræfter. det selena have gjort nu satte både hendes men også de mystiske mænd livs i farer og han håbet de vidste hvad de leget med. bones mærket dog en særlig bekendt aura og han fik en sygelig til kylling fanden til Makuro tænkte han. før han så på personen med masken og nu lød bones blide stemme lød så alle på taget kunne høre det "alså vi ikke ude på nogle problemer men jeg kan ikke lide denne måde og hilse på os gasmasker er så formelle"

han håbet de kunne forstå dette var en joke for løsne stemningen mellem dem. selena følte dog noget mærkeligt en bekendt aura og kunne lugte en bestemt person blandet følser kom op i hendes sind. stor glæde over føle Makuro men også dybt vrede over lugten af Kuuma. hun husket Diana's og hendes dage i vegas og Diana's besked om Kuuma's utroskab som gav hende en lyst til og skære kuglerne af den satans.
hendes hænder rystet af følelsernes magt og hendes Aura udvidet sig en lille smule og blev mere grum i takt med runerne vokset lidt ud. bones følte det og gav ham en skræk i livet på ham. han så på personerne som måtte føle selena's Aura og kræfter vokse i takt med hendes vrede men også føle dette ikke var så naturligt. han håbet inderligt på at de ville forstå og få kølet hende ned på en fredelig måde ellers var han bange for hvad der ville ske en by fyldt med zombier var slemt nok for dem men en sindsyg ukontrolleret dæmon med næsten utømmelig kræfter fordi den fik næring fra helvede ville være mere end slemt.

han håbet mest af alt Vladimir ville komme op da han måske kunne forstå alt lidt beder da han have levet længe og han håbet enderlig at han ikke ville finde interesse for selena da hun var så fri fugl og hun hellere ville lade hovedet rulle end og arbejde for nogle hun ikke var enig med og han vidste om Vladimir sagde ham dette nok ikke var tilfældet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   26/9/2013, 10:55

//undskyld for forsinkelsen!!! //

Kaos... Nej det var kun et mildt ord for det hele lige nu. En flyvende skyggedæmon kom ud igennem vinduet, en mytisk Succubus med en underlig talende ulv ved sin side på taget, som også var besværlig. Desuden skulle man absolut ikke glemme den gruppe af vilde varulve og andet, som begyndte at angribe kaotisk.. Gud hvor ønskede Vladimir, at han kunne stoppe tiden og sætte alt på ret igen, men sådan kunne det desværre ikke gå.

Lilliane måtte indrømme, at skyggedæmonen gjorde noget af en lille kunst med at prøve at slippe af fra hende af, både denne pulvertåge, som heldigvis ikke generede hende pga hendes gasmaskes beskyttende filtre. Et stort overdrevet suk kom dybt nede fra hendes hals, hvor hun mærkede, at hans aura var meget skjult, men aldrig ville han kunne skjule skyggerne, som lå omkring ham som raslende kæder og afslørede hvor han var.
I en mørk skyggefuldt verden trådte Lilliane ind, hvor ting ikke længere var som virkeligheden, vægge fra den virkelige verden var ikke længere i vejen, op og ned var absolut intet som i den virkelige verden, og derfor fulgte Lilliane ham bare igennem væggene og hvor hun dukkede op foran snuden på ham, hvor hun holdte fast på vindueskammen og var udenfor vinduet. Gasmasken var ca 15 cm væk fra hans ansigt.
"På Vladimirs ordre så skal du komme med os til hovedkvarteret, hvor du så kan blive eskorteret ud af byen
Gasmasken var enorm irriterende, så mens hun holdte fast med den ene hånd og brugte den modsatrettede kraft imod muren med benene, så tog hun gasmasken af. Hvor det var som om man så ind i to spejle, da hendes øjne var så kulsort blanke, at de reflekterede alt tilbage, og kulsort hår var sat tilbage i en knude bag hendes asiatiske ansigt.
"Du kommer alligevel ikke til at slippe af med mig"
En katana var også på hendes ryg ude over de andre våben på hendes krop.

Vladimir var som stivnet i jorden og var lige ved at få en zombie i nakken, da det var som om han så en flok meget vilde hunde foran sig. Så meget ville han have haft faceplantet sig selv dybt nede i asfalten, men hurtigt fik han dog indset, hvem lederen blandt denne lille gruppe var, og for et øjeblik ønskede han, at han ikke havde indgået denne alliance med disse vilde bæster og deres wolf clan, fordi ellers ville de under normale omstændigheder ikke have fået adgang til Las Vegas.

Vagterne om Selena så undrende på hende, hvor englen foran hende lagde hovedet lidt på skrå. De var jo midt i en kamp og så ønskede hun formaliteter? Og desuden undrede de alle over den snakkende ulv, for det havde disse vagter i hvert fald ikke mødt før.
Der var ingen tvivl om, at dette pigebarn ikke ville give sig, så englen foran hende rev hurtigt masken af, som viste hans meget blonde hår og skarpe ansigtstræk.
"På Vladimirs ordre, skal vi føre dig tilbage til basen, da det er for farligt at være herude, hvor du så vil blive ekskorteret tilbage ud af byen.
Vladimir havde givet sine mænd strenge ordre på det, da pga den store mængde zombier i byen, så havde han beregnet at for hver væsen eller menneske, som blev til en zombie, så ville ca 2,6235 mennesker eller væsner dør, da selvom en zombie ikke kunne så meget, så snart der var mange zombier, så var dødeligheden høj for de mennesker eller væsner, denne gruppe af zombier mødte, så derfor ville VLadimir ikke have, at der blev flere zombier i hans by.

Mens en zombie lige blev slynget over Vladimirs skuldre, da den var lige ved at bide fast i skuldren på ham pga hans uvagtsomhed, så kiggede Vladimir op på taget, hvor han mere end tydeligt kunne fornemme succubussens aura, og et eller andet var ikke godt ved denne frembrusende aura, det var tydeligt for enhver.
Vladimir piftede, hvilket betød, at hans folk skulle ser at trække sig tilbage. Alle de mænd, som havde været med til at springe de små gyder i luften, kom tilbage i formationer.
"Kuuma. Kom her med dine mænd, vi trækker os tilbage til vores hovedkvarter"
Vladimir håbede virkeligt, at Kuuma ville lystre, ellers måtte hans gruppe af folk sejle i deres egen sø, da han havde virkeligt ikke lyst til at ofre sine egne top gode mænd.
Hurtigt bevægede vampyrkroppen med den mange dobbelt hastighed hen imod bygningen, hvor han hurtigt var oppe på taget lige kort efter, at englen havde taget gasmasken af.
[color=cyan]"Kære Frøken og Herre"[/cyan]
Nogle lange totter fra hans lange sort hår var sluppet ud af hestehalen, men der var ellers intet andet, som gjorde ham utroværdig eller gjorde ham mindre autoritetsfyldt, men han kiggede både på Selena og gav et nik til Boones.
"Som i begge kan se, så er vi alle i en mindre hektisk situation, så jeg vil mere end gerne forslå jer begge, at i kommer med mig tilbage til min hovedkvarter, således i er i sikkerhed og kan komme ud af byen på sikker vis, hvis det var det, som i havde lyst til
Vladimir var meget formelt og høfligt på den måde, som han sagde det på, mens han håbede på, at hans tilstedeværelse og direkte samtale med succubusen ville berolige hende. Vladimir vendte blikket til siden, hvor han kunne se længere nede af gaden og endnu en kæmpe folk af zombier var på vej imod dem og mange af dem havde tempo på. Blikket vendte tilbage på Selena, hvor han prøvede at udregne, hvad ville virke bedst på hende for at få hende overtalt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   26/9/2013, 14:10

Kuuma stod og arbejdet fortsat videre med sit vanvid af brutalitet og galt svingeri med sin forhammer, og han's folk sørgede for at dække han's ryk så godt de kunne, da de ikke var snigskytter men dog ikke svanser heller, dog så han over på Vladimir og løftede sin næve som på at beskeden er modtaget og ville blive adlydt, og han kom med en høj tuden op i mod himlen og viste 3 fingre op imod sine mænd som nikkedet og gemte deres riffler væk og trak forhamre, primativt lavet køller, de var lige som Kuuma, ikke Marksman, men når man var stor og besad et voldsomt tempramang forude var en stor fucker, så kunne man lave en del shit, og de sprang ned ved hjælp af liner, og han gav et alvorligt nik til Vladimir da han nok skulle skynde sig, og han begyndte at arbejde sig over imod sine mænd som var på vej over imod ham, og efter en del heftig masse slagsmål imod alt da rørte sig udover dem selv og deres brødre, så Kuuma en af sine folk falde for at blive hjulpet op af Nichlas som skød den ene bunke hagl efter den anden ind i alt da var dødt, for at lade det forblive dødt, og da de endelig stod samlet, forklarede Kuuma at de skulle arbejde sig over imod Mafia'ens hoved kvarter, og de nikkedet uden og sige mere, nok var de varulve, nok var de vilde, men de var soldater, og de var et hold, Kuuma stillede sig i spidsen og begyndte at læne skulderen frem af, til storm charge, noget han havde lært, og han begyndte at storme frem af så han for at sige det pænt, slog alt foran sig til side, selv om han nok til sidst ville blive for træt, dog fortsatte han sin tunge trampen imens han's folk bankedet alt ned bag ham så vel som fulgte ham tæt, de arbejdet ifærdigt sammen som et team og smadredet og dræbte alt omkring sig ved rå brutalitet, og Kuuma ville ønske han havde taget nogle berserker med, dog fulgte de en jævn linje imod Mafia'ens hovedkvarter.

Han så stille på hovedkvarteret og de hastedet med jævnt trav over imod området, og de stoppede lidt op for at se på Mafia'ens borg, og de nikkedet så enige, usikre på om de var kommet for sent eller hvad de havde, han så sig tilbage, en af han's mænd var blevet bidt ellers havde alle kun trætte ansigter og de nikkedet til hinanden og kæmpedet sig den sidste vej hen imod porten for at kæmpe imod alt omkring dem, imens de var på vej imod indgangen, i håb om at nå det, dog vidste han ikke om andre var nået i sikkerhed, han håbedet det.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   26/9/2013, 16:51

Makuro fik øje på Selena som stod oppe på et tag lidt væk fra det hus han var i, en lettende følelse bredte sig over ham. det var hende som var her, og hun var tilsyneladende sikker. Han fik øje på de sortklædte som også stod ved hende, ville de hende ondt? Han kunne ikke helt se hvad der forgik over på taget.

Hans syn blev endnu mere blokeret da personen som han havde flygtet fra pludselig dukkede op foran ham. denne gang havde han tydeligt mærket hende komme, han blev sidende på huk og så tøvende på den gasmaske klædt person. Roligt svarede han hende ”jeg tror jeg vælger at blive, jeg kommer stort set lige fra Muernia hvor jeg kæmpede mod samme slags zombier” Han så tøvende forbi kvinden for at se om kunne se Selena, men hun blokerede det meste af udsynet.
Han så roligt på hende da hun to sin gasmaske af, et roligt smil bredte sig over læberne på Makuro, da så hvor uglet hans hår var i refleksionen af hendes øjne. Han lod sin højre hånd glide gennem sit hår for at sætte det lidt bedre, selv om han godt vidste at det ikke ville hjælpe særlig meget. Et stort smil bredte sig roligt over ham ”er det en udfordring?” svarede han kækt.  Han så rundt mens han gennemgik sine muligheder for at komme væk, nej det var ikke det han var kommet her ind for. Han rejste sig op og smilede roligt ”jeg kom for at slagte zombier og ikke for at blive ledt ud af byen” han tøvede kort og fortsatte ”men hvis ikke det kan være anderledes, så må jeg jo forsøge at snakke med ham Vladimir” det ville også gøre det nemmere at komme i kontakt med Selena, tænkte han mens han gik over til et andet vindue for at se over på det tag hvor Selena nu stod sammen med en vampyr og specialkorpset.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   26/9/2013, 23:55

et smil kom på selena's da englen to masken af og en svag rødmen kom på hendes kinder da hun så den vendlige engel hendes 9 haler blafret bag hende og hendes lange løse hår blev taget af vinden og blottet de fine grønne øjne der boret sig ind i englen's og hendes stemme lød så bestemt at selv den store ulv ved siden af hende krummet dens porter
"farligt! siger du hendes smil blev støre og hendes øjne blev mere vrede. hun gik langsomt hen mod englen og helt tæt op på ham. hun mente og se et svagt udtryk af dyb frygt da han nu følte auraen fra bæstet inden i hende. hun andet ikke hvad det gjorde selv men bones fortalte at det var som og se døden stå for an en når hun blev opstemt. bones så undskyldene på de andre selena andet ikke noget om aura i nu og kunne langt fra finde hoved og hale på dette punkt.

hun mærket selv nu noget komme mod hende og da hun vente sig om og så nu på Vladimir et smil kom på læberne "kan godt se vi har gang i en lille fest hun smilet til Vladimir og nikket forstånede da noget fik hendes opmærksomhed længere ude langt fra porten til hovedkvarteret så hun en forvokset silet som hun genkendte en svag lyd kom fra hendes mund som kunne tydes på Kuuma hun vente sig mod den store bygning af et hovedkvarter og regent ud de nok ikke kunne nå at komme derhen før de gjorde og der med måtte de blive lukket ude. tanken fløj gennem hendes hoved NEJ! de old gamle symboler fra hendes nakke begyndte og blive lidt mere synelig for dem og Vladimir have frit syn til dette. de nærmest vokset ud af hende og spredte sig langsomt i takt blev hendes blodårer mere tydelig og hendes dystre Aura blev mere synlig og nu begyndte selv bones og ryste blidt.

i et vredes udbrød pigen der stod nu med et dræbende blik og hendes 9 haler bagved i alle retninger i løbet uden nogen bærmerket det da de nok kigget på halsen og symbolerne der kom frem fisket hun langsomt en lille ting op af lommen. en lille grant med tåre gas smilet spredte sig på læberne da vagterne ikke have gasmasker på hun have nu bedt dem om at tage dem af på grund af ære men nu ville hun hjælpe Kuuma og de andre der så trætte ud.et svagt klik lød og inden Vladimir vagter og ham selv kunne nå gasmaskerne have selena udløst granten som var en smule modificeret så alt gassen kom i en sky med det samme.

fra Makuro vinkel kunne man se den 9 halet kvinde springe ud af gassen efter fuldt af den store ulv med hendes flotte lange sværd. et tungt bom lød da hun landet nede på gaden og mens hun rejste sig op rev sværdet under armen og flænset en zombie midt over. et smil kom på hendes læber en gruppe på omkring 10 zombier løb mod hende. hun løb mod dem og mod Kuuma tegne på halsen var begyndt og blive utydelig bones gøs ved tanken og ved det han have følt oppe på taget. da den ene zombie langet ud efter hende greb selena den i over kæben og sprang over den så et stort knæk lød og nakken faldt bag over og trak hånden ud uden nogle sår på. nogle elegante sving i sværdet på forskelige måder og de lå nu og rodet rundt på jorden.

selena andet ikke om Vladimir var efter hende eller hvad der skete hun ville bare have Kuuma og hans mænd med ind i porten hun viste ikke hvad de røvholder kunne finde på. hun sprang op af en bil og op på en lille terase på en lejlighed sparket døren ind til lejligheden og slynget hendes FN SCAR SSR sniper af og lage den til rate i vinduet bones kom løbende ind af samme vej og stillet sig klar til og forsvarer hende. hun to sigte og så en varulv ligge på jorden og ømme sig på hans ben måske brækket tænkte hun da en lyn zombie sprang glad i luften mod ham. selena fik den på kornet og dens ryg rad blev skudt ud bag fra. hun to sigte mod flere af dem og vejen bag var ulvene blev nu en smule mere frit selena's stemme lød selv så Vladimir og alle kunne høre det "Kuuma dit røvhold få dine såret mænd med dig jeg dækker jer yderlig 2 skud lød efter hvor efter en tyk zombie faldt sammen mens dens mave indhold flyd ud den anden faret forivret rundt før dens lunger landet bag Kuuma og dunkede gladeligt. hvor hun dog håbet de kunne nå og komme til porten de forbundet vovser de var jo alt for tunge og langsomme.

skudene runget igennem byen det de have brug for at få Kuuma ind sammen med hans mænd var luft støtte mod horderne og bones vidste udmærket at tale selena fra at rede såret og smittet var et no go han håbet også Vladimir have indset det samme og have nogle små back up planer i form af luft støtte eller andet.

Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Uafsluttet] Let me divide the zombieflood like Moses. (Kuuma, Makuro, Selena, Vladimir)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: