IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Phoenix Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Phoenix Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 Phoenix

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
The Eye.

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

Phoenix Empty
IndlægEmne: Phoenix   Phoenix Icon_minitime23/8/2012, 18:22

Phoenix 25979110

Hurtig forklaring
Folk som er trænet inden for denne genre, har en ultra god kyndighed inde for ild og desuden kan de selv tåle meget ild.

Phoenixernes historie.
Der har altid eksisteret dem, som man kalder for pyromanerne, nu er kunsten for pyromanerne endelig rykket højere op af rangstigen, og er blevet til en anerkendt uddannelses af en af livemåderne i denne verden. Det hele startede med en professor, som hed Michal Anderson. Han var lidt af en videnskabsmand, og har studeret feltet varme i mange mange år, og senere i hans ældre dage, satte han sig for at samle alt viden omkring pyromaner, ildmagere og andre væsner, som kan lave eller besidde ild. Studierne af de mange ildvæsner som phoenixer og drager, som ellers i mange år indtil efter krigen havde holdt sig skjul, havde givet ham inspiration og vilje til at ville besidde og skaffe ild til folket, bruge ilden til egen formål og styrke. Selvfølgelig kunne alle lave ild, og igennem bomber osv blev ilden brugt, men ingen besad den rigtigt mente han. Så efter utallige mange år startede han endelig skolen for ildelskere som ham selv. Han skabte våben, fandt ud af helt nye metoder til at skabe ild og fandt en måde at kombinere videnskaben med ildens kraft. Han døde dog nogle få år efter, og ligesom den tidligere historie, så alt hans viden som kunne bruges til uskyldige formål blive brugt til krigsformål, så nu havde han skabt en bølge af ildkrigere.

Phoenixernes evner/viden.
En phoenix bliver sikkert trænet i 7 år for at være topprofessionel, men 4-5 år er rigelig, og hvis man allerede er kyndig inden for ild osv, så er 2-3 år tit godt, især hvis man har gode våbenskills.
- Efter at blive udsat i så mange år for høje temperaturer igennem træning, så har de en hårdere og stærkere hud imod ild, så de har en naturlig 50% ekstra beskyttelse, hvilket betyder i praktis, at man kan bruge en flammekaster hurtigt imod dem, og intet vil ske. De healer også langt bedre brandsår osv. Men det virker også den anden vej rundt, da huden er mindre sårbar imod store temperatursvinginger, så kan de også tåle høje frosttemperaturer imod huden.
- Deres tykkere hud har også gjort, at de er mere modstandsdygtige imod radioaktive forbrændinger, især da hvis deres hud bliver brændt, så kan de nemt skrabe det yderste lag, fordi huden er så tyk, det sammen med syrer, hvis de hurtigt får det af.
- Hvis de er trænet i flammeånde(våben som bliver brugt i munden), så kan deres mund også tåle høje temperature. De kan have kogende vand i munden, dog kan de ikke drikke det, da deres maver er følsomme, som alle enhver normalt væsen/menneske,
- Kroppens kontakt med varme gør også, at de kan tåle at have deres egen kropstemperatur ved de 50-60 grader, hvilket alle andre væsner og mennesker normalt dør på. Så de er sjældne syge, især hvis de bare hæver deres egen temperatur, fordi det er knap de færreste bakterier, som kan overleve den temperatur.
(Dog er der andre regler for vampyrer og zomans, da deres kroppe er "døde")
- Men ude over, at de også har trænet i at styre ild, så har de også trænet i at lave eksplosionsbevægelser med kroppen. Hvor kroppen laver en impulsiv bevægelse, hvor masser af energi bliver brændt af på en gang. Dette gør, at de kan bruge langt mere energi på en gang, så de kan slå bedre, løbe hurtigere, bevæg sig hurtigere, dog er minusset, at de forbrænder langt mere energi, og deres kropstemperatur kan komme i for høje grader(over de 50-60 grader).
- Blandt andet kan de så lave ild med et knips, de putter noget brandbart mellem tommelfinger og pegefinger og knipser med en stor impulsiv bevægelse, så vil det brandbare materiale blive til en gnist og gløder. Så derfor kan de tænde ild alle vegne.
- De har lært at konstruere de fleste af deres våben især bomber osv.


Phoenixernes våben.
Phoenixer er meget glade for våben, men selvfølgelig inden for deres type. De generelt ikke glade for normale skydevåben, for selvom våbenes mekanisme er at bruge en eksplosion, så er det ikke nok for dem, så derfor har de disse våben til rådighed. De er selvfølgelig allermest glade for ildeksplosioner, men de bruger også syreeksplosioner, da det giver ultra høj varme.

Flammekaster.
Selvfølgelig et klassisk våben, som næsten alle phoenixer har, de findes både som store og små i alle slagsformer. Der findes faktisk også syreflammekastere, hvor en giftdamp af syre bliver slynget ud og forbrænder alt levende, som den end kommer i nærheden af.

Ild nærkampsvåben.
Der er blevet konstrueret utallige forskellige slagvåben som sværd osv, hvor man har konstrueret dem med indfylding af brandbart væske eller andet brandbart, hvor man kan tænder den med en knips, hvor man få sit våben til at flamme op indtil der ikke er mere brandbart i våbnet.
Selve våbnet bliver meget varmt, og derfor kan almindelig folk normalt aldrig bruge dem, da deres hånd/hænder ville blive brændt.

Ildma.
Dette er et våben, som fungere næsten som en rocket launcher eller en stor shotgun, hvor der direkte bliver skudt ildkugler ud på ca en tennisbold størrelse. De fleste versioner kan kun skyde op til 50 meter, men der er et par enkelte med mindre ildkugler, som kan skyde op til 500 meter, som er sniperlignende våben.

Alt andet eksplosivt.
De har selvfølgelig en forkærlighed for granater, miner, rocket launcher, bazookaer, altså bund og grund alt hvad der kan lave flammende eksplotioner.


Flammeånde.
Flammeånde er en special fløjte, som man har inden i munden. Når man puster luft, så begynder dens mekanisme virke, hvor den skaber ild af støv hårdt brændbar materiale, og hvor man selv tilføjer ilten til flammerne.
Til tider skal fløjten dog fyldet op igen med det pulver, som man enten selv laver(som man har lært som phoenix) eller, som man køber.
An på hvor hårdt man puster og hvordan, så bliver der dannet forskellige slags bølger af flammer. Hvis man puster alt det man kan og meget hurtigt, så vil flammerne nå ca 7 meter og være ca 8000 grader varmt.

Svagheder og styrker.
- De er ikke trænet til at kæmpe i nærkamp, de kan bruge deres evne, så de forbruger langt mere energi for at kunne slå og bevæge sig hurtigere, men hvis man ikke passer på, så falder man død om af ren og skær udmattelse.
- Deres hud kan tåle store temperatursvinger så derfor kan de tåle en stå i en flammekasters flammer i et stykke tid uden at blive forbrændt(tøj og alt det andet brandbart bliver selvfølgelig brændt)
- De kan overleve radioaktivforbrændinger på huden, da de kan skrabe det dårlige hud af. Dog strålerne kan stadigvæk påvirke dem som enhver anden almindelig menneske.
- De er meget sagkyndige inde for flammevåben.
- De kan tåle at have en krops temperatur på 60 grader, derfor bliver de sjældent syge.

Phoenix Battle10

Tilbage til toppen Go down
 
Phoenix
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Regler og information ::   :: Classes-
Gå til: