IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   6/10/2013, 00:39

Violet nød hvordan ha rørte ved hende, men da hun mærkede han suttede mælken fra hendes bryst, gjorde hun tegn til han ikke måtte. det var dyrbart mælk til hendes barn og så meget mad kunne hun heller ikke have til at blive ved med at producere mælk, hvis han drak mere. dog virkede hun på ingen måde sur, da hun jo godt kunne lide han slikkede hendes brystvorter og så videre, dog var mælken tilegnet deres lille Ellie. hun mærkede sp hvordan han begyndte at gøre det hårde og hendes støn blev lidt højere. hun tryggede sig tættere ind til ham og kyssede ham op af halsen og igen nappede ham i 'reflippen, hvorefter hun inderligt og lidenskabeligt kyssede ha på munden. hun elskede denne varulv så højr og ville ikke miste ham. hun nussede ham blidt ned over ryggen og let nedover han baller, hvorefter hun kørte sine hænder om på han mave og videre op til hans brystkasse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   6/10/2013, 20:06

Kuuma nød at røre ved lille ulv, nød at smage hende's mælk, han nød i alt bare at være hos hende, han så dog hende's tegn og smiledet blidt, og slap hende's brystvorte, og pustede en lille bobbel med mælken for at lade den springe så lidt mælk kom på han's læber som han blidt slikkedet ved med åbenlys fryd, og han kyssedet så blidt sin mage på munden, og han hørte hende's støn da han gjorde det hårdere som fik ham til at fortsætte som nu, dog nøjes han bare med at slikke hende's brystvorter med sin ru ulve tunge, og blidt kysse hende på munden da hun kyssedet ham inderligt og lidenskabligt og han kyssedet ligesådan tilbage med åbenlys glæde og kærlighed i sine ting, han elskedet sin Lille Ulv så højt at han ikke selv vidste det, han mærkedet hende's hænder ned af sin ryg og ned af han's hårde baller, da han's krop var bygget muskler på muskler på muskler, dog nød han Lille Ulv's krop lige så meget, så pæn bygget, med så blød en hud og så bløde støn da hende's stemme var blød i forvejen, som han elskedet, han kunne bare sidde i timevis og lytte til hende's bløde syngeri, han mærkede dog hende's hænder på sin tøndeformet overkrop, dog ikke med six-pack, bare en stor tønde af tykke muskler, han udforskedet dog selv hende's krop, med den ene hånd da han støttedet sig til den anden så hun ikke blev mast under ham, men den anden var flittigt på udflugt på hende's baller, på hende's bryster, mave, ribben, arme, hænder, kinder, og han's mund smagte blidt på hende's læber, hende's brystvorter, hende's hals og skuldre, og det var tydeligt uanset hvor meget han gjorde det, ville han aldrig stoppe med og nyde synet af sin ulve mage, som han's øjne osse udstråledet, han gled dog stadig op i hende, imens han gjorde alt dette, dog forsigtigt da han jo ikke var en lille vovse, men han kunne dog mærke hende, og han nød hende, sin ulve mage, sin moder til sin datter, sin elskedet Lille Ulv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   7/10/2013, 09:32

Violet mærkede godt Kuuma stoppede med et sutte mælk hvilket var godt. hun nød dog han stadig kærtegnede hendes bryster på den måde og nød at mærke ham op i sig og det at det var hårdere. hun kyssede ham inderligt og nussede ham rundt på oerkroppen både mave og ryg. hun elskede at mærke ham på denne måde. hun stønnede ind mod hans øre imens hun mildt knurrede af kærlighed og nappede ham igen og igen i øre flippen "jeg elsker dig min kære ulve mage" hviskede hun kælene mmod hans øre og nappede ham let i halsen, hvorefter hun igen kyssede ham inderligt og dybt. igen trykkede hun om hans hofter med sine ben og nød hver eneste gang han støtte ind i hende. hun nød hver et kærtegn, hver en berøring og hver et stød. hun nød det hele og levede sig fuldstændig ind i der. hendes indre ulv var ved at overtage hendes krop og denlette nussen på hans ryg blev til små kras, så der kom en smule røde mærker. det var ikke fordi hun ville skade ham, hun nød det bare så meget og hendes indre ulv ville havde mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   7/10/2013, 22:56

Kuuma smiledet blidt til hende, kunne godt lide hende's varme søde mælk, var dog lidt ærgelig over at han ikke måtte få mere, dog blev det hurtigt erstattet af han's krop som var oven på hende's, han fortsatte blidt med og lade tungen smage på hende's brystvorter, han så blidt op på sin Lille Ulv og kyssedet kærligt, inderligt, fuldt af kærlighed tilbage, han mærkedet stadig hende's hænder på sin krop, dog nød han det, han hørte hende's støn og han knurredet kærligt tilbage af varm kærlighed til sin mage, han svarede kærligt til hende's ord.
''elsker osse dig, min elskedet mage''
han nappedet kærligt i hende's øre, hals, skuldre, slikkedet blidt på hende's brystvorte, og nød hende's napperi i ham, han mærkedet hende's kys og kyssedet lige så dybt og inderligt tilbage, mærkedet hende trykke sig imod han's hofter og han fortsatte med og hamre dybt op i hende, han nød alt da skete mellem dem, og kunne dog mærke han snart skulle sperme, dog ville han ikke stoppe før Lille Ulv var tilfreds, så han fortsatte med og hamre op i sin elskedet Lille ulv, han pressede sig helt op i hende så han's fulde længde var oppe i hende, han knurredet dog nydende i hende's øre ved hende's kradsen og han nappedet, bed let i hende's hals, for og give samme nydelse for hende, han ville have mere, men ville snart sperme, så han måtte gøre sit bedste for sin mage, sin elskedet Lille Ulv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   8/10/2013, 21:39

Violet knurrede kærligt til ham, da hun hørte hans stemme. det gjorde hende virkelig glad at han elskede hende og sagde det til hende.. det var ikke bnoget de havde gjort meget i på grund af deres forhold til hinanden ikke ligefrem var så lige til, men nu når det hele var blevet snakket om og de kunne kalde hinanden for ulve mager, var det virkelig rart de kunne fortælle hinanden de elskede hinanden. hun kørte sine arme så tæt om ham som hun kunne, men da han jo var meget stor, kunne hun ikke rigtig nå rundt om hende. hun kørte langsomt sin hånd op mod hans nakke og nussede ham blidt i nakken. hun kunne mærke en smule summen i mellem gulvet og knyttede let sine hænder. hun stønnede let ind mod Kuuma og nød hvert et stød, hver en berøring og hver en lyd fuldt ud. pludselig mærkede hun en ubeskrivelig fornemmelse i underlivet og det hele trak sig sammen. hun spænde ekstra meget op i underlivet og et mere lys stønne lyd, nærmest et piv kom fra hende. hun trykkede sig helt tæt ind til ham og indikerede at han bare skulle gøre isg færdig, for hun var kommet. hun kyssede ham let mod halsen og d stadig han var inde i ham og stødene og ville bare være sikker på han faktisk også kom og fik det fulde ud af det.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   8/10/2013, 23:04

Kuuma hørte Lille Ulv's kærlige knurren som fik ham til at knurre tilbage, han så hende's glade strålen i øjnene og han kyssedet hende blidt på munden, han elskedet sin ulve mage og han gjorde hvad han kunne for at hun vidste det, han fortsatte dog med og hamre op i sin Lille Ulv med sit skaft, han mærkedet hende's arme om sig og han puttedet sig roligt ind til hende, kyssedet hende's mund, imens hun nussedet ham i nakken, som han knurredet nydende til, han kom med en blid slikken på hende's mund og kyssedet hende blidt da han mærkedet hun trak sig sammen i underlivet, forude stønnedet mere, som et lille piv, som for forstod sig på at hun var kommet, og han fortsatte kun kort endnu da han selv spermedet oppe i kondomen, og han lagde sig blidt oven på hende, kyssedet hende blidt på panden da hun kyssedet ham let på halsen, han lå nu bare stille med sit lem oppe i hende, og da gik lidt tid før han trak sig ud, tog kondomet af, og lagde det ned i en lille pose efter at have tjekket om da var gået hul og var der ikke, så han lagde sig oven på hende igen, med sit lem imod hende's underliv, dog uden at trænge ind i hende, han kyssedet hende ømt på munden fuld af kærlighed og svarede blidt.
''hvad skal vi så nu, min smukke ulve mage?''
han lød kærlig, og blid, han slikkedet hende blidt over den ene brystvorte, med et længdste fuld blik, da han gerne ville have mere mælk, og han så ud til og tænke lidt, før han blidt spurgte.
''må jeg sutte lidt mere mælk, hvis jeg sørge for noget god mad? er det en deal?''
han kyssedet hende blidt på munden, pressedet drillende sit underliv imod hende's, som en blid og varm ulve leg imellem to mager, dog ikke sex ment, men mere som varm og kærlighed's fuld drilleri, han smiledet blidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   19/10/2013, 21:57

Violet smilte tilfreds da hun mærkede på Kuuma at han også var kommet og nød at de bare lå lidt og sunede dem. det var så underligt at dette kun var anden gang hun havde haft sex, hun håbede virkelig det altid ville føltes lige så godt. hun kyssede ham bblidt og betragtede ham lidt imens han ordnede alt med kondomet. hun lagde let sine hænder på hans kinder og kyssede ham blidt, hvorefter hun stille rystede på hovedet "nej min kære.. det er tilegnet til Ellie og kun hende.. og du må heller ikke vænne dig til det" sagde hun med et let smil og betragtede han øjne lidt. hun håbede virkelig han ikke blev sur eller skuffet, men hun ville havde der var så meget mælk til hendes llle baby som overhoved muligt.
hun mærkede godt han pressede underlivet mod hende og det fik et lille grin frem i hende, hvorefter hun kyssede ham blidt og prøvede lidt halvhjertet at skubbe ham væk, da hun jo godt kunne lide han lå over hende. hun smilte kærligt til ham og nussede ham blidt over det skaldede hoved.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   22/10/2013, 23:05

Kuuma smiledet kærligt tilbage da han så Lille Ulv smile tilfreds, han puttedet blidt hos hende, og han så kærligt på hende da hun kysedet ham og han så roligt på hende da hun holdt øje med ham imens han tjekkedet kondomet, og da hun kyssedet ham efter at have lagt sine hænder på han's kinder, smiledet han kærligt og kyssedet tilbage, han smiledet kærligt og svarede blidt.
''det iorden, elskedet lille ulv, jeg forstår, hmmmmm så gør jeg noget, for og.. hmm.. forkæle dig lidt hehe''
Han kyssedet hende kærligt på munden og han smiledet kærligt da hun prøvedet og skubbe ham væk, så han begynde blidt og kysse sig vej ned til hende's bryster, og kyssedet blidt Lille Ulv's brystvorter, uden og sutte mælk, dog bare kysse dem, og kyssedet sig kærligt ned af hende's mave, blidt ned mellem hende's ben og han kyssedet kærligt den lille knob ved skeden, og han åbnedet let munden og smagte blidt på hende's safter, og begyndte så blidt og slikke Lille ulv mellem benene med hænderne på hende's lår, og han så blidt op på hende imens han slikkedet hende, for og se om det var noget hun kunne lide, dog havde han mærket hende's nusseri på sit hoved, og han knurredet kærligt og slikkedet så blidt videre i nogle minutter, før han roligt rejste sig op og tog den nøgne varulve skønhed i sine arme og lagde sig roligt ned i sofaen og puttedet Lille Ulv's nøgne krop ind til han's krop, og han tørredet sin mund før han kyssedet hende blidt på kinden og tæt ved munden, ville se om hun lod ham gøre det efter at han havde smagt på hende's safter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   27/10/2013, 23:17

violet grinte lidt og smilte kærligt til ham. hun lukkede roligt sine øjne, da hun mærkede de små kys og lod sig nyde hvert og et af dem helt igennem. tænk at en så stor mand kunne være så blid. hun gav en lille lys fra sig de hun mærkede kysset mellem benene og endnu en lyd da han begyndte at slikke. hun nød det tydeligt. hun gav nogle små nydene knurre lyde fra sig og nussede ham lidt på hovedet imens. han forkælede hende virkelig.. det trængte hun nu også virkelig til.
hun så kærligt på ham da han kom op til hende igen og lod sig løfte helt uden besvær. nogle gange overvejede hun hvor meget hun mon vejede efter hans mening? så meget som en fjer? han kunne jo bare løfte hende som ingen ting. hun mærkede så igen hans varme krop mod sin og puttede sig nu helt tæt ind til ham. hun nød det lille kys på kinden og små tøvene kyssede hun ham på munden. smagen kunne lige gå, så længe hun måtte kysse ham var det okay. hun ville bare kysse ham og nyde hans nærver.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   29/10/2013, 16:31

Kuuma grinte sammen med Lille ulv og smilte kærligt tilbage med muntre blide øjne, dog så han hende lukke øjnene som kun gjorde ham glad da han kunne se at hun nød hvad han lavedet, han hørte hende komme med en lille lyd da han kyssedet hende's bløde kvindeligehed, han masserede hende's muskler på benene og lod sig nyde hende's nøgne krop, selv om hun havde født så var hun smuk som altid, hun ville altid være smuk i han's øjne, han fortsatte glad sin forkælelse af sin ulve mage da hun lød til og nyde hvad han lavedet, dog da hun så kærligt på ham så han kærligt tilbage og holdt bare lille ulv ind til sig, og da hun puttedet sig helt tæt til ham, trykkedet han hende tættere til sig med et ømt smil, og han mærkede hende kysse ham tøvende, og han smiledet kærligt, fortsatte blidt med og kysse hende, nusse hende mellem benene så musklerne omkring hende's kvindelighed blev masserede og han masserede blidt hende's mave muskler med sine stærke fingre dog utrolig blidt, imens han så hende i øjnene og kyssedet hende ømt og blidt og sagde stille.
''jeg elsker dig, lille ulv''
han så hende blidt i øjnene med stor kærlighed og blid ømhed, som ville få han's mænd til og tabe hele ansigtet da de anså ham for og være en brutal kriger og rå deling's føre da ville brække halsen på enhver trussel imod han's elskedet og klan, dog var han en utrolig blid person som Lille ulv nok havde erfaret.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   29/10/2013, 22:08

Violet nød hans nærvær og betragtede ham længe. det var rart at være sammen med ham og endelig bare være den lille familie de nu var blevet. hun smilte helt blidt og kærligt da hun hørte hans ord og hun kyssede ham let på kinden "jeg elsker virkelig også dig" hviskede hun blidt mod hans kind og nød han massserede og rørte hendes muskler ved maven og hendes kvindelige del mellem benene. det var rart. hun kendte Kuuma som en sød og kærlig ulve ven, som hun holdte utrolig meget af. hun skulle lige til at kysse ham på munden igen, da hun hørte en gråd inde fra værelset af. som ren ulve mor instinkt bevægede hun sig hurtigt ud af Kuumas arme og samlede hurtigt hans t-shirt op, som ville være alt for stor til hende. hun trak den hurtigt ned over hovedet imens hun skyndte sig ind på værelset. hun så rundt i mærkedet og så en Rat chain lige over barnets vugge. hun knurrede vredt og samlede hurtigt kniven på hendes nat bord op, som hun havde haft til at ligge der længe fordi hun ville havde et våben tæt på sig, hvis nu der kom nogle imens hun sov. hun kastede sikkert kniven og ramte det lille bæst lige i hovedet, hvorefter hun skyndte sig hen til vuggen og samlede lille Ellie op som græd "så lille skat.." tysede hun blidt imens hun let vuggede Ellie i sine arme. Violet så mod Stuen "Kuuma kom lige.." sagde hun små hunsene, men hun ville have det bæst ud af lejlligehden, så dens sygdomme ikke ville sprede sig. hun prøvede ihærdigt at trøste den lille baby.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   29/10/2013, 22:24

Kuuma nød roligt Lille ulv's nærvær, og han så lige så længe på hende med et blidt smil, han sukkedet glad og puttedet roligt om hende, fortsatte kærligt med og nusse hende's muskler på lårene nu og blidt op på det ene fyldige bryst, han så kærligt på hende med et blidt smil, og han lænedet roligt sit hoved imod hende da han hørte det samme som hende, barne gråd, og han var lige så hurtigt oppe som Lille ulv, da han's fader instint blev presset, dog tog han sig ikke tid til og tage tøj på, udover han stormedet lyn hurtigt over for og gribe fat om sin 12mm pistol og rev den ud af den's hylster, han hørte Lille ulv knurre og gribe noget så vel som kaste noget, og han fløj imod sove værelset i samme sekund, han hørte hende tysse på Ellie og i det hun bad ham komme var han allerede inde med sin afsikredet 12mm pistol, han så roligt på hende, og så hurtigt Rat chainen, nikkedet forstående og gik over og tog det lille møg bæst og gik over imod vinduet med den, trak kniven ud og smed bæstet af helvede's til, gik så hurtigt ud efter at have lukket vinduet, vaskedet sin hånd med rent vand og gned lidt sæbe på og vaskedet igen med sit eget vand, vaskedet osse kniven og tørrede den omhyggeligt så den ikke rustede, gik så ind igen og tog dunken med vand og sæben med, vaskedet roligt og effektivt blodet væk, men gik så hurtigt over til Lille Ulv og han's lille engle ulv, så stille på Ellie om hun var okay, og så bekymret på Lille ulv om da var sket noget, med sin 12mm og Lille ulv's kniv i hånden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   29/10/2013, 22:38

Violet var glad for Kuuma havde reageret så hurtigt og så effektivt fik gjort rent. det vidste hun han ville, han vidste jo sikkert hvilke sygdomme der var og han havde altid givet hende det indtryk at han havde styr på at ren gøre ting.
hendes skinnende grønne øjne, så op ind i Kuumas bekymrede øjne og derefter ned på den lille varulve hvalp. hun blev ved med at græde.. det virkede som om der var noget galt. hun gik stille over til hendes seng, lagde barnet og tjekkede for bid eller kras mærker. hun var meget omhyggelig. hun så et lille mærke under hagen og studerede det så godt hun nu kunne i mørket "Kuuma.. jeg tror hun er blevet bidt.." sagde hun bekymret og så hen på ham med et nærmest ulykkeligt blik. hun vidste at de skulle rense såret, før nogle bakterier spredte sig i den lille baby krop. hun håbede virkelig stykren fra hendes ønske om at Ellie skulle være en stærk og havde gode overlevelses evner ville kunne hjælpe i denne situation, men hun var nervøs. igen løftede hun det lille barn op og gik hen til Kuuma imens hun prøvede at få det lille barn til at stoppe med at græde, både fordi det gjorde ondt at høre det ulykkelige gråd, men også fordi det kunne tiltrække zombierne "kan du rense hendes sår.. du har mere erfaring med det en jeg har" sagde hun stille og det var tydeligt hun ikke brød sig om situationen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   29/10/2013, 23:10

Kuuma så glad tilbage på Lille ulv da han var tilfreds med sig selv, han var dog osse trænet til ikke og gå i panik, dog så han kærligt på Lille ulv med et bekymret blik.
Han's gule øjne så ind i sin mage's smukke grønne øjne, han fulgte hende's øjne ned på Ellie da fortsatte med og græde som kun gjorde Kuuma mere bekymret, og han fulgte med Lille ulv, og så hende lægge Ellie i sengen, han hjalp til md og lede, dog da han så det samme som Lille Ulv, undersøgte han det nærmere og sagde bekymret.
''ja.. er hun''
han så bekymret på Lille ulv og så ud til og tænke, han sagde stille og blidt da hun tog Ellie op igen og forsøgte at trøste hende, han kunne se på Lille ulv at hun var nervøs, og han nikkedet roligt da han forstod, han svarede blidt.
''jeg henter min første hjælp's pakke, prøv og trøst hende imens''
han fløj direkte ud af rummet og kom lige så hurtigt tilbage igen, med en kasse med et rødt tegn på og åbnedet den, fandt en klud frem og tog lidt rensende væske på, begyndte roligt og døbbe Ellie's hals for og fjerne baktierne, han tog så et lille plaster og lagde hen over såret som burde holde det rent og frit for baktier, han så stille på Lille ulv og fandt noget dyrebart pencilen frem og gav Ellie lidt så det ikke gjorde skade, men burde hjælpe yderligere, før han gemte det hele væk og gik tilbage med det, dog lod han pencilene stå, så Lille Ulv kunne give Ellie noget når da var brug for det, og han lagde sin pistol fra sig, gik tilbage og tog blidt Lille ulv ind til sig så hun stod tæt ind til han's nøgne krop, han forsøgte ikke på noget, han var bare bekymret for sin lille pige og imens han holdt om Lille ulv som havde han's trøje på, ind til sig, og han så blidt på Ellie om hun mon fik det bedre som hun burde få.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   30/10/2013, 22:07

Violet så lidt efter Kuuma da hans ville hente førstehjælps kassen. hun så igen på Ellie og prøvede blidt at trøste hende. men der var ikke meget at gøre, det lille barn havde smerter og det var ikke til at stoppe. hun så hen mod Kuuma da han kom tilbage og fik lagt Ellie i hendes arme så det var muligt at rense såret. hun så meget opmærksomt på det han lavede ogd et han begyndte at rense såret var det tydeligt det gjorde ondt på det lille barn det det rensene sveg i det bakteriefylde sår. Violet bed sig let i læben og prøvede bare at holde det ud, da hun vidste det var det bedste, men det var så ubehageligt at høre ens lille barn græde og hun ville bare tage det helt ind til sig og tag smerten fra den lille unge. dog fulgte hun bare med i det Kuuma gjorde g hvordan han gav pencillinen, da det nok var godt hun vidste det.
Efter han var færdig, tog hun den lille Ellie ind til sig og prøvede igen at trøste hende. hun stilte sig tæt ind til Kuuma da han kom tilbage og lagde hovedet mod hans brystkasse "tror du hun klare den?" spurgte hun en smule sørgmodigt, da hun kun kunne tænke det værste. hun så hele tiden på det lilel barn der stadig græd, men efter en tid blev Ellie mere stille og virkede til at havde fået det bedre. Violet puttede sig stadig ind til Kuuma imens hun holde det lilel barn ind til sig og holde godt øje med barnet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   30/10/2013, 23:01

Kuuma så venligt og bekymret på Violet da han kom tilbage, og han fulgte blidt Lille Ulv's blik på Ellie og han smiledet bekymret for sin lille pige, han kunne høre på gråden at hun havde smerter og det skar ham dybt i hjertet, dog gjorde han så Lille Ulv kunne se hvordan han ordnedet såret, og han smiledet blidt da han var færdig, han så hende bide sig i læben, og han kyssedet hende blidt på panden for og vise han havde gjort sit bedste, dog hørte han stadig Ellie græde og han vidste at Lille Ulv bare skulle trøste hende, dog lagde han armen om hende og tog hende blidt ind til sin nøgne krop, dog var han glad for hun havde han's trøje på, ellers kunne han akavet nok blive fristet af hende, han hørte hende dog og svarede kærligt.
''vores lille engel er en fighter, så håber hun klare den, og vi kan altid håbe sammen''
han var lige så sørgmodig og bekymret, dog så Kuuma roligere ud da Ellie så ud til og efter en tid at blive stille og få det bedre, sukkedet han stille og holdt kærligt Lille Ulv ind til sig og gav hende et blidt kys på munden, dog holdt han øje med Ellie og så roligt på Lille Ulv hvad de nu skulle lave, dog sagde han undrende.
''gad vide hvor den kom ind henne, hmm, skal vi kigge rundt?''
han lød blid og rolig, gav blidt Ellie et kys på panden og Lille Ulv et kys på munden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   1/11/2013, 22:38

Violet så blidt op i Kuumas gule øjne med sine Skinnende grønne øjne. hun håbede virkelig deres llle engel ville overleve. hun nikkede stille "ja. vi håber sammen" sagde hun stille og så ned på den lille varulve hvalp. hun smilte blidt til Ellie og vuggede hende let imens hun stod mod Kuuma. den lille Ellie blev til sidst helt stille og så ud til at være faldet i søvn. stille så Violet op på Kuuma igen og kyssede ham på kinden. hun nød det lille kys på panden og tænkte lidt over det han sagde. det undrede hende at det lille bæst kunne komme ind, for hele lejligheden var sikret, men det kunne være den havde fået gnavet sig igennem et sted? hvis det var tilfældet så skulle de finde indgangen og lukke det til hurtigt før der kom flere ind. hun kyssede blidt med i kysset og smilte kærligt til ham "ja min elskede ulve ven.. lad os heller finde ud af hvordan den kom ind.. så der ikke kommer flere" sagde hun mere roligt, hvorefter hun stille fik skubbet sig ud af hans greb og lagde den lille Ellie over i vuggen. hun så så hen på kuuma med et drillende blik "men du må nok hellere få nogle underbukser på kære.." sagde hun emd et lille grin.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   2/11/2013, 10:59

Kuuma så blidt ind i Lille Ulv's smukke grønne øjne, han smiledet beroligende til hende, og han så hende nikke, han svarede hende blidt.
''ja, det gør vi''
Han så blidt på deres lille varulv, og han nikkedet til hende med et kærligt smil, med armen om Lille ulv, og han sukkedet lettet da den lille så ud til og være faldet hen i søvnen, han så blidt på Lille Ulv da hun kyssede ham på kinden, han smiledet ømt til hende og så roligt på Lille ulv da hun så ud til og tænke over det han sagde, han så stille omkring, dog så han blidt på Lille ulv igen og smiledet hende ømt på munden da hun kyssedet med før, han smilede kærligt tilbage og sagde kærligt.
''yea, skal vi begynde fra hver vores ende, eller.. gå sammen? og enig flere er ikke godt''
Han smiledet blidt med et blidt glimt i øjet, da han hørte den anden sætning, og han sagde kælent med et små frækt glimt i blikket.
''hmm, du kan da godt lide når jeg render rundt i al min herlighed? du har heller ikke just meget på selv!''
han knurredet kælent til hende da hun lagde Ellie i seng og han gik kort over til hende og tog hende blidt ind i armene og trak den trøje hun havde taget på som var i overstørrelse da det var han's op, så hende's nøgne krop blev blottet ved fronten og han kæledet hende blidt på maven op ved brysterne og gav hende et ømt kys på halsen, og han lod roligt trøjen falde på plads og et kys på hende's mund igen da han gik om til hende's front, og han blinkedet til hende og gik ud og tog sine underbukser på så bulen i fronten stadig kunne ses, da han's underbukser var for små, og det havde ikke noget og gøre med han ville være pervers, det var simpelt svært og finde nogen i han's størrelse, dog tog en sin 12mm pistol, og hurtigt, trænet, begyndte han og søge imens han skævedet over til Lille ulv med et ømt kærlighed's fuldt blik, og Ellie fik samme blik blandet med en smule bekymring dog smiledet han til Lille ulv da han vidste hun var nøgen under trøjen og det generede ham ikke speciel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   3/11/2013, 23:39

VIolet tænkte først lidt over hans spørgsmål, for egentlig ville hun jo bare være så tæt på ham som muligt, men hun valgte dog det nok var smartest de ledte i hver deres ende, da det ville gå hurtigere "lad os dele os op det vil gå hurtigere" sagde hun roligt og smilte kærligt til Kuuma. et lille grin forlod hendes feminine læber da han kom hen og tog fat om hende og hun nød hans berøringer. forsigtigt nussede hun hans isse og kyssede ham på kinden "min fjollede ulve ven" knurrede hun krligt til ham og nakkede ham let i halsen. ikke seksuelt, bare et tegn på kærlighed "og jeg kan godt lide din herlighed, men det er så også kun mig der skal se det ikke min kære.. og jeg er da dækket nok til at du kun kan forstille dig goderne" sagde hun drillende og kærtegnede hans kind. hun elskede når de drillede hinanden og bare kunne hygge sig. hun så mildt efter ham og grinte svagt for sig selv. hun holdte virkelig af ham.. bare hun aldrig skulle miste ham. hendes skinnende grønne øjne så så små bekymret på Ellie, som hun gav et lille kys på panden, hvorefter hun begyndte at søge værelset igennem for eventuelle indgange "jeg starter på værelset.. tager du stuen min elskede ulve ven?" hendes silkebløde stemme indikerede at hun var blevet mere rolig ved det hele. hun så let over mod Kuuma og smilte lidt af synet. det var rart at have ham i lejligheden og være i hans nærvær.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   4/11/2013, 11:05

Kuuma smiledet blidt til lille ulv med et grin, han så dog ud til og tænke efter sammen med Lille ulv og han nikkedet roligt til hende's ord, dog svarede han blidt.
''så lad os gøre det hehe''
han lød glad og kærlig, han hørte hende's grin og han kyssede hende blidt på kinden da hun kyssede ham på kinden og nussedet hans isse, han hørte hende og svarede kærligt.
''yeps, din fjollede ulve ven hehe''
han kyssede hende blidt på kinden da hun nussedet ham med kærlighed og han holdt kærligt om hende med blid kærlighed i sit krops sprog, han hørte hende og svarede blidt og kærligt med en smule drillende stemme.
''jeg kan osse lide din herlighed, da er osse kun os her, og forstille mig goderne? jeg kender goderne og jeg elsker goderne så vel som den sjæl da høre med''
han lød selv drillende og nød hun kærtegnede han's kind og nød deres sjove drilleri, og han skævede drillende tilbage da hun så efter ham, han sendte hende et smil og han hørte hende, sagde roligt til svar, og et blidt grin.
''jeg skal nok tage stuen, min smukke ulv''
i det han sagde det gik han igang og han løftede møbler som var de fjer, sofa, bord, alt blev løftet imens han ledte grundigt igennem, hvert en tomme af stuen blev eftersøgt uden at finde noget og han fortsatte i adskillige minutter før han sagde.
''skatte ulv, har du fundet hullet, eller skal vi lede videre?''
han lød rolig imens han ledte, dog osse kærlig da han ikke ville panikke hvis de ikke kunne finde hullet, dog slog han den tanke ud, da han var sammen med sin elskedet ulve mage og han ville ikke ødelægge det ved og være negativ, dog var det en svær ting for ham da han var munter af natur, han så dog roligt ind på Lille ulv hvis hun skulle bukke sig ned og da hun kun havde han's trøje på ville han da ikke unde sig at se på sin mage's skønhed, før han roligt gik ud på toilettet og ledte alt igennem uden og finde noget, og han gik tilbage og så sig roligt omkring, ventede på om Lille Ulv fandt noget imens han selv glodet rundt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   4/11/2013, 22:41

Violet rystede bare lidt af Kuuma med et kærligt smil. han var et fjolle hoved som hun elskede så utrolig højt. dog sagde hun intet, da hun stadig ikke altid var så god til at kunne svare til ting. så hun søgte bare videre inde på værelset efter et hul. men hun kunne ikke rigtig finde noget. hun kunne godt høre at Kuuma løftede alle tingene og det fik et smil frem på hendes læber. hun hørte ham så spørge hende om hun havde fundet noget "mmh nej min kære..." hun lød lidt undrende, da hun ikke lige vidste hvor hullet kunne være. pludselig fik hun en ide og hun så hen på Kuuma med et et lille smil "min kære.. vil du fjerne min seng fra dens plads.. måske er hulet under sengen" sagde hun kærligt. det var det eneste sted hun ikek havde kunne tjekke ordneligt, da det var en ret tung seng, så hun kunne ikke bare flytte den. det kunne Kuuma nok også kunne de tjekke det. hun havde godt lagt mærke til Kuumas blikke efter hende, dog var han ikke gået glib af noget, for trøjen dækkede lige præcis hendes mås når hun bukkede sig ned. det passede hende fint han ikke bare kunne se alt hendes hud, da det for hende også var lige hyggeligt og lidt frækt når man lige præcis ikke kunne se de mere private dele. dog sagde hunikke noget og ventede egentlig bare på om Kuuma ville hjælpe hende med sengen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   7/11/2013, 23:34

Kuuma så Lille Ulv ryste på hovedet af ham med et kærligt smil og han blottede sine tænder i et bredt grin på ægte ulve manere, og han ledte selv små frustreret rundt efter og da han skævede ind til hende med et drillende blik da han hørte hende, sagde han kærligt.
''bare rolig min smukke ulv, vi skal nok finde det hehe''
han lød blid og rolig imens han ledte videre, dog hørte han hende og kom roligt ind til hende, han svarede med et grin.
''yeps, skal jeg nok hehe!''
han gav hende et blidt kys på munden, gik han over til sengen og slog kort hænderne sammen før han greb fat i hvert hjørne og løftede sengen så let som ingenting, og nikkede så kærligt til Lille Ulv at hun kunne tjekke, han vidste ikke om han var gået glip af noget når hun bukkede sig, men i han's hoved blev det kun frækkere når han lige akkurat ikke kunne se, og det gjorde ham kun mere munter, han fandt det hyggeligt og frækt, næsten en lille udfordring til og komme og løfte op og smage på hende, dog lod han vær, han blinkede kærligt til hende da han ikke vidste om de tænkte det samme, og han holdt roligt sengen oppe uden problemer, så hun kunne tjekke og den stramme bule i buksernede sagde osse sig selv og han klukkede blidt men sagde intet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   11/11/2013, 17:53

Violet nød det lille kys og smilte kærligt til ham. hun ventede på han løftede sengen og blev ikke overrasket eller noget over han havde så nemt ved det.. hun var efterhånden ved at blive godt van til at han kunne løfte meget tuinge ting som om de intet vejede. hun så godt hans blik og rækte kort tung til ham. hun vidste godt hvad han tænke og det fik et lille grin. hun satte sig så på huk og så lidt om hun kunne se noget og der var det hulet "har fundet det kære" sagde hun roligt og kravlede hen til det. det var i gulvet og gik ned til etagen nedenunder... hun så derned.. zombier "skathele nederste etage er fyldt med zombier.. jeg tror måske vi skal ryddet lidt ud i dem også, men først skal vi havde lappet gulvet sammen" sagde hun roligt og kom frem fra under sengen igen, hvorefter hun kyssede ham på kinden med et lilel smil.


//sorry det blev så kort ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   13/11/2013, 14:49

Kuuma så at Lille Ulv nød det lille kys og han smilede kærligt tilbage, og han så roligt på hende med et grin da hun ikke var overrasket og han trak på de store skuldre, dog grinte han kun mere da hun rakte tunge af ham, og han slikkedet sig om læberne som et muntert svar, dog da hun kravlede ind under, kunne han ikke døje sig og han begyndte og støtte sengen med skulderne for blidt at lade fingrende røre hende's ryg, han lyttedet dog og han sagde roligt til svar.
''kan jeg se, hmm hvordan skal vi rydde det? og vi kan brække noget træ op og banke det sammen over hullet?''
han lød igen ikke som den mest kvikke, men han havde altid en løsning, uanset hvor dum eller primativ den var, og da hun kom ud igen, løftedet han sengen ned, og da hun kyssedet ham, løftedet han hende op i sine arme og kyssedet hende på munden med et fast greb om hende's baller og sagde blidt.
''jeg finder nogle brædder, oki?''
han kyssedet hende på munden igen og lod blidt trøjen trække op så hende's overkrop var nøgen imod han's underliv og han knurredet kælent før han satte hende ned igen og gik ud for og hente noget træ så de kunne lappe hullet, og han ville osse gøre sig klar til kamp, men nok når han havde fået noget mere hygge med Lille Ulv og han ledte roligt efter noget overflødigt træ med en kælen knurren ved brystet.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   15/11/2013, 20:05

Violet havde godt mærket Kuuma lige havde rørt hendes ryg da hun var kravlet ind under. men hun havde ikke reageret så meget på det. hun hørte hans forslag og grinte lidt. det var en løsning. måske skulle de bare finde noget træ der ikke blev brugt andre steder. hun grinte lidt da han løftede hende op og lagde armeene om hans nakke imens hun kyssede med. "mmh fin nogle brædder min kære" sagde hun knurrende og smilte kærligt til ham. hun mærkede trøjen kørte op og mærkede hans underliv mod sin krop. et lille grin kom fra hende og hun knurrede kælent til ham, da han satte hende ned igen. hun rettede trøjen så den dækkede hende helt igen og smilte kærligt til ham imens hun fulgte ham lidt med blikket. hun så lidt mod Ellie igen, hvorefter hun gik ind i stuen og lagde deres tøj sammen på spise bordet så det var klar til når de skulle havde det på når de skulle ned og dræbe nogle zombier.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   

Tilbage til toppen Go down
 
hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 2 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Not so dead girl ~Allyson-Blair-Nicolas-Mikkel~
» the music boy and the music girl //Luciana//
» little girl Natsu
» A dirty little girl-Arwen
» Not the same girl - Geralt

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: