IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
Gå til side : Previous  1, 2, 3
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   17/11/2013, 11:07

Kuuma så roligt på Lille Ulv imens hun kravledet ind under sengen og klukkedet bare blidt, dog grinte han roligt med for og vise sin glæde da hun grinte og han nikkedet roligt med et smil, dog så han hende grine, han svarede hende blidt imens han trykkedet sit underliv imod hende's så en varmen fra hende's åbning spredte sig ved han's underliv som gjorde det reageredet som hun ville kunne mærke, dog så han ikke ud til og ville gøre noget ved det, dog sagde han kærligt.
''skal jeg nok, elskedet''
han hørte hende grine lidt og knurre kælent til ham som fik ham til og hæve øjenbrynet da det for ham var en invitation og hvis det var, så ville han sandelig ikke lade den gå forbi han's næse som han understregedet med en kærlig knurren, dog kom han tilbage med en træplade fra et af hende's borde, en okay tyk plade, selv om hun nu mangledet et bord, dog kunne han hurtigt skaffe hende det, han gik roligt over til sengen og skubbedet pladen ind og gik tilbage og rodet rundt i sin taske og så rundt i hende's hus til han fandt en hammer og søm, og gik roligt tilbage og løftedet sengen og støttedet den med sine kræftige skuldre imens han bankedet pladen over hullet med søm hist og her så den bedre skulle holde, han havde set lille ulv lægge tøj sammen på spise bord, så de var klar til og tage det på, hvilket ærgredet ham, da han godt kunne lide når hun rendte nøgen rundt kun iført en lang t shirt, måske senere? han klukkedet for sig selv og gik tilbage til hende, kyssedet hende på munden og tog sin trøje af hende så hun stod nøgen og han så på hende med et kærligt blidt blik, kyssedet hende på munden og gav Lille Ulv's hende's trusser og BH, imens han selv tog tøj på, og gik over til sin taske og lynedet den op, for og finde en ret moderne Tar-55 automat riffel frem og som en da har gjort det mere end ti tusind gange, smækkedet han et magasin i og træk slæden tilbage så den var ladt, før han så afventende på hende med et kærligt smil og et spørgende blik om da var tid til mere senge hygge når de var færdige, dog lod han hende bestemme, imens han støttedet sin riffel over sin skulder med en klukken med et kærlighed's fuldt blik på hende, på sin mage, på sin Lille Ulv, sin elskedet Lille Ulv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   21/11/2013, 17:08

Violet havde ikek så meget imod han ødelagde en af bordene. hun havde jo alligevel bare fået det hele gratis af Nagato, så mån ikke det gik. hun havde ikke set den kære lampe ånd længe og skulle jo fortælle ham han måtte være deres lille Ellies gudfar. hun så ind mod værelset så hun kunne betragte sit store brød af an mage, et lille grin forlod hende da det så lidt sjovt ud at han havde sengen støttet på skuldrene og ellers fik lappet hulet. hun rettede lig imod sin elskede ulve ven da han kom ind til hende. hun smilte varm til ham og lod ham trække t-shirten af hende. hun kyssede ham blidt på kinden og tog imod trusser og BH. hun fik med nemt undertøj på og tog sin top og nederdel på, hvorefter hun så hen på Kuuma der stod klar. hun rystede stille på hovedet af ham imens hun langsomt gik hen til ham og lænede sig op af ham "min kære mage.. vi skal være stille når vi dræber zombier.. ellers kommer der bare flere.. så ingen skyde våben" sagde hun kærligt og kærtegnede hans kind blidt. hun betragtede de spørgene blik og vidste udmærkede godt hvad det betød. dog svarede han ikke på det. hun grinte bare let og smilte drillende til ham. de kunne sikkert godt nå noget hygge efter, men hun ville drille lidt først.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   21/11/2013, 22:27

Kuuma skævedet roligt over til Lille Ulv med et blidt smil da han tog et bord, han smiledet blidt til hende og fortsatte med og arbejde på det indtil det var gjort godt og praktisk, det var ikke yndig gjort, men dog praktisk, han så på sit værk da han hørte hende's grin og skævede tilbage med et smil, han blinkedet drillende og spændte de kræftige skulder og arm muskler for og drille hende, men også for syn's skyld, inden han havde sat sengen ned, han havde set hende rette sig imod sig og han så kærligt på sin elskedet lille ulv, han så det varme smil og smiledet varmt tilbage, han nød kysset og fulgte med i da hun tog tøj på, med et lille blidt smil, fulgte roligt med og da han hørte hende, hævedet han øjenbrynet og da hun lænedet sig ind til ham, lagde han sin riffel på gulvet ved siden af tasken og lagde sine hænder på hende's ryg og kyssede hende blidt på munden og sagde blidt.
''hmm så tager jeg mit bat, kan jeg være stille med og stadig flække dem hehe, lyder det bedre?''
han nød hun kærtegnedet han's kind og han mødte hende's blik blidt, da hun ikke svarede blinkedet han bare hemmelighed's fuldt og kyssedet hende kærligt på munden igen imens de stod helt tæt, før han bukkedet sig ned og samledet sin riffel op, stadig med den ene arm om Lille ulv og lagde så riflen i tasken, rodet lidt og fandt et tungt stål bat frem som han svang prøvende med, som et stykke legetøj, uden og ramme lille ulv, han hægtedet det i sit bælte, og lagde armene om hende igen og så hende blidt i øjnene og sagde kærligt.
''skal vi komme igang? hehe''
han kyssedet hende på panden, kinderne, munden og halsen, før han blidt slap hende og så afventende på hende, afventede hende's kommando som en god underdanig ulv for sin mage, selv om han var den største, generedet det ham ikke at hun bestemte, han kunne lide det sån, han så stille rundt og så med et kærlighed's fuldt blidt blik på Lille ulv igen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   28/11/2013, 22:45

Violet havde godt set hvordan Kuuma havde spændt musklerne og det havde givet hende et smil på læben. hun kunne godt lide det. hun lod Kuuma tage fat om hende og betragtede ham dybt ind i øjnene "ja.. det er meget bedre min elskede ulve ven" sagde hun med et skævt smil og kyssede ham på kinden. hun så lidt på det han lavede på stål battet og grinte lidt. dette skulle de nok more sig med, mend et skulle også gå hurtigt for deres lille hemmlige blikke havde tændt noget i hende. hun vilel være tæt på ham igen.. helt tæt på. når de var helt tæt på hinanden og blev som en, der var livet bedst. alle hendes tanker forsvandt altid når de hyggede sig og alle problemerne forsvandt altid.
hun nød de mange kys og knurrede kælent. det var så rart. da han slap hende rettede hun lidt på sit tøj og smilte kærligt til ham, hvorefter hun gik hen til døren og tog et brækjern hun havde haft ståene siden zombierne kom til byen. hun så hen på ham med et drillende blik "kom så min lille hvalp" sagde hun drilsk og låste de mange låse op på hendes dør, hvorefter hun gik ud og ned af trappen helt lydløs. hun så rundt med et opmærksomt blik og id et hun så den første zombie stoppede hun op. hun var helt stille og prøvede at få et overblik over hvor mange der var bare på gangen. der var mange 10 stykke også var der jo alle dem i lejliheden nedenunder hende. de havd evirkelig fået tiltrukket mange. hun så stille op mod Kuuma og lagde fingeren for munden som tegn på de skulle være stille, hvorefter hun sendte ham et små fræk smil. hun ville drille lidt. hun gik længere ned og nu tættere på hun kom på dem nu flere af dem opdagede hende. så meget hurtigt havde hun allerede svunget brækjernet ind i hovedet på den første så hjernen ville blive ødelagt. hun træk brækjernet til sig igen og svang det mod den næste.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   28/11/2013, 23:19

Kuuma smiledet kærligt til hende da hun smiledet ad han spændte musklerne, som så ud til og glæde den store mand, han så hende dybt i øjnene, og svarede blidt og ømt med hænderne om hende.
''hmm det iorden, Lille Ulv''
han så det skæve smil og kyssedet hende blidt på munden med en kælen knurren, han så på hende med et blidt glimt i sine gule varme øjne da han svang battet, med et mildt grin, han lagde hovedet på skrå da han mærkedet en svag duft af feromoner da kom fra Lille Ulv, da fik ham til og se spørgende på sin mage, han kyssedet hende blidt på munden, han så hende rette på sit tøj og smiledet tilbage med et hemmelighed's fuldt blik da lovedet blid forkælelse og andre ting, dog gemte han det væk med et kærligt grin, han hørte hende og så ind i hende's drillende blik da han så brækjernet, han sagde stille og med en varm, små tændt stemme da hun kaldte ham lille hvalp.
''hmm, overvej det igen, elskedet men tjohhh vil jeg rigtig gerne og mere til''
han klukkedet blidt, dog så han hende's opmærksomme blik da hun kom ud, han fulgte efter hende og lukkedet lydløst døren, trods han's størrelse var han stille, meget stille, han stod lænet op af væggen ved siden af hende, han nikkedet stille ved hende's lydløse kommando, han tog sit bat ned, og stod klar med det, dog så han det frække smil som fik ham til og klø sig i skridtet med et frækt smil som tegn på hun kunne seriøst vente sig, når de var færdige, han blinkede med et kærlighed's fuldt blidt blik, dog fulgte han tæt med hende, han så for sent at de var opdaget, da han ikke var typen da sneg sig mere, han kunne ikke som sån, så han gjorde hvad han skulle og stormedet ind i fjenden da hun dræbte den første, han svang sit bag imod et hoved for at knuse det, han hamredet sit store korpus ind i en modstander så den blev knust og dræbt, han sparkedet en ind i byggen og slog den hårdt ned med battet så zombi'en lå stille, han så sig roligt tilbage, 6 tilbage, før han sprang frem og hamredet en ned med battet, knuste hovedet på en anden med sin store næve, dog gjorde han sån så hun kunne tage 2 af dem, dog var det tydeligt han tog det meste af kampen, for og beskytte sin mage, et ulve instint da var tændt i ham, han sprang frem med en truende knurren og dræbte en mere ved og smadre den's ryggrad og selve nakken hvirlen, for til sidst at løfte den sidste op, hvis Lille ulv havde ordnet de to andre, han holdt den hjælpeløse zombie oppe i armene, sætte sig i knæ og hamredet zombien ned i han's knæ så da kom en stor knasen da hele ryggen knækkedet før han slap den døde og tog sit små blodige bat op, så sig tilbage på Lille Ulv med et stadig små liderligt frækt blik, og sagde stille da hun måtte have dræbt dem.
''hmm videre? og hvor mange tror du da er?''
det var tydeligt han var en erfaren dræber, dog var han's metoder direkte og brutale, selv om han havde et frækt og snu blik i øjnene, da han tit kunne være en dum tamp, som de fleste faldt for, indtil han havde snydt dem, dog var da kun ægte kærlighed til sin mage i han's varme tændte øjne, da brændte for han's ulve mage, han lænedet battet imod skulderen og smiledet blidt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   19/12/2013, 20:18

Violet havde godt lagt mærke til hans frække blik og han havde kløet sig i skridtet. hun vidste udmærked hvad der ventede hende når de var færdige med dette og hun kunne ikke vente. dog fik zombierne hurtigt hendes opmærksomhed. der ar dog ikke meget hun skulle da hendes elskede mage slog zombierne ned efter en. det fik et fjollet smil frem på hende læber. hun fik så hamret sit brækjern ind i hovedet på den ene og derefter ind i maven på den næste, som klækkede nogle og faldt til jorden på grund af forrådnelse. dog var den stadig i live og kravlede mod hende, så hun smadrede hårdt sin fod ned i hovedet på zombien så hjernen uden tvivl var ødelagt. hun rettede blikket mod Kuuma stadig med et frækt smil og forførende øjne "rummet under bag døren der og jeg vil tro der er en 15-16 stykker"
det var tydeligt Violet nød at dræbe og få kæmpet lidt igen. hun savnede det sådan. så hendes øjne strålede af dyrisk dræber lyst, men hendes kærlighed til Kuuma overstrålede alt i hendes øjne når hun så på ham. hun kunne ikke andet en at se på ham med kærlighed. hun så lidt på døren de skulle igennem, hvorefter hun så på de døde zombier. dog tjekkede hun dem alle med et ordenlig hak i hovedet for at være sikker på at hjernerne var total ødelagte, for de skulle jo nødigt havde der var nogen overlevende tilbage. derefter gik hun hen til Kuuma og stilte sig på tær så hendes læber var ved hans øre, som hun let nappede i "vi skal i bad after dette min elskede.. et langt og behageligt bad" hviskede hun med en sensuel stemme lige ind i hans øre og nappede ham lidt ned af halsen. dog flyttede hun sig inden han kunne nå at få fat i hende og smilte tirrende til ham. hun havde lyst til at drille og få ham til at hungre efter hende. hun gik så hen til døren, så over skulderen og sendte ham et frækt blik til ham og åbnede så døren. rummet var fyldt op med zombier og deres overfølsomme øre hørte med det samme døren åbne sig. så de skyndte sig mod hende, men lige før de fik fat i hende stoppede hun tiden og fik smyget sig imellem dem alle så hun stod på den anden side af dem alle. hun fik hurtigt et overblik over hvor mange der var og det passede meget godt med 15-16 stykker. hun startede tiden igen og zombierne stoppede forvirret op, dog fik det hurtigt øje på Kuuma og gik efter ham. Violet vidste han nok skulle klare det uden problemer. hun slog så hårdt brækjernet ind i hovedet på at par stykke af zombierne og fik nogenlunde halvdelen af zombiernes opmærksomhed. hun havde et dyrisk blik i øjnene og et køligt smil på læben. hun så på de ca 6 zombier det havde hendes på radaren og gjorde sig klar til at smadre hovederne på dem. hun slog brækjernet ind i hovedet på en af dem som derefter ind i brystet på en anden, som fik brækjernet til at sidde fast, så hun svang det rundt med zombien på det zombien blev slået ind i de andre 4 zombier, som væltede om kuld. endelig fik hun brækjernet fri og slog det hårdt ned i en af zombiernes hoved og stampede en andens i stykke. 2 tilbage. de kravlede langsomt og akavet hen mod hende og ret hurtigt fik hun ødelagt deres hjerner med brækjernet, med et par ordnelig slag.
hun rettede sig roligt op med blod sidene rundt i ansigtet og på tøjet. hun havde virkelig brug for at bad nu. hun smilte hen mod sin elskede mage for at se hvordan det fik og for at se om han var færdig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   1/1/2014, 22:06

Kuuma vidste at Lille Ulv ville bemærke han's signaler, det var en af de mange ting han elskedet sin smukke mage for, han var dog glad for at hun var uskadt efter kampen, selv om den havde været kort havde den været god, han så det fjollede smil og han nød hende's smil, han kunne simpelhen ikke lade vær med og elske sin mage, han så på hende imens hun hamrede sit brækjern ind i kraniet på dem, han vidste ikke hvorfor, men han fandt det meget fristende og dejligt at hun sån sørgede for tingene var gjort, han smilede bredt og blidt til sin mage, han så det frække smil og de forførende øjne, som han ikke lod gå fra sig, så han fulgte hende med øjnene, han havde set hende smadre foden hårdt ned i hovedet på en zombie, som fik ham til og knurre blidt til hende, han svarede hende dog blidt efter han havde hørt hende.
''hmmm 15 16 stykker? lyder fint for mig, skal vi komme igang, min elskede?''
han så roligt på hende, han kunne se hende's drab's lyst hvilket kun gjorde han's glæde for hende større, han så det dyriske dræber lyst, dog så han når hun så på ham så han den enorme kærlighed i hende's øjne og han's øjne var lige så fyldte med kærlighed for sin elskede mage, sin smukke ulv, han blinkede blidt til hende med et ømt smil fra en da så på en han elskede højere end sit eget liv, og han ville give sit liv for sin mage, for sin elskede Lille Ulv, han så hende dog tjekke de døde med et ordenligt hak i hovedet, han nikkede blidt og fulgte roligt med hende, stoppede dog op da hun var på vej hen imod ham igen, og han så roligt ned på hende imens han lyttede og han knurredet kælent.
''se, min elskede, det takker jeg ikke nej til min smukke ulv''
han hviskede blidt tilbage og da hun nappedet ham i halsen, prøvede han at lægge armen om hende og hun var dog allerede væk, han så det tirrende smil og han sendte hende et blik da lovede en hård omgang så meget hun kunne klare hvis hun blev ved, dog var det tydeligt på den store bule i bukserne at han allerede hungrede efter hende, dog fulgte han tæt med hende, dog så han hende sende ham et frækt blik over skulderen som han ikke var sen til at svare med sit kærlige frække blik, han fulgte med hende over til den lille dør for ham og fulgte med i hvad da skete for at flå dør og noget af væggen ned, for at stille sig der inde, han så allerede zombierne på vej imod sin mage, dog mærkede han tiden stoppe for alt blev sort, han vat angst i det korte sekund som det føltes som for at kunne se hende stå på den anden siden han begyndte at sukke roligt imens han svang sit bat roligt og øvet i hånden, dog så han på hende, han så 15 16 stykker, vidste hun så det samme som ham, dog gik de efter ham og han var ikke sen til at svinge brutalt men præcist sit tunge bat imod dem for at smadre et par ned, så hende selv smadre nogle af dem, imens han så resten gå imod sin mage som fik ham til og kæmpe mere ihærdigt selv om han vidste at hun nok skulle klare sig, dog var et instinkt i ham da bad ham beskytte hende, så han svang brutalt og nådeløst sit bat imod dem og bankede løst imod alle de zombier han så, og efter den rå styrke han lagde i sine slag, var det tydeligt de ikke ville rejse sig igen, dog fulgte han med i hende's kamp fra da brækjernet sad fast til det gik godt igen, fortsatte han med og banke løst på dem med rå vildskab, dog da det så ud til alle var færdige, så han på sin mage da var oversprøjtet med blod som han selv var, dog var hun stadig en smuk ulv i han's øjne, han gik roligt imod sin mage da han så hende's blik på ham og han stillede sig roligt op af hende, lagde armen om hende så hånden hvilede på hende's ene balle og kyssede hende på munden, for at lægge læberne ved hende's øre og hviske.
''færdige.. og du skylder mig vist et meget langt.. og ved det bliver behageligt.. hehe''
med de ord løftede han hende op i sine arme og bar hende roligt ud af lejligheden, for roligt at gå igennem den øde gang og op imod hende's lejlighed, for at dukke sig ind af døren da han nåedet frem, lukke døren og låse den, med den ene arm om hende, han så hende dybt i hende's grønne smukke øjne og kyssede hende blidt på munden med et saftigt hungrendet kys, for roligt at bære hende ind til deres datter, for at konstatere hun sov, og han gik så roligt ud på bade værelset, efter at have åbnet døren, han lod den stå åben så de ville kunne høre Ellie græde, dog lagde han battet ved siden af døren, sammen med hende's brækjern, satte hende på et bord hvor da var håndvask, for af sprede hende's ben og lægge armene om hende, kysse hende på munden igen og se hende dybt i øjnene, han hviskedet blidt.
''jeg elsker dig, Lille Ulv''
for at kysse hende igen, han begyndte roligt at klæde af, langsomt, imens han spændte sine muskler, for at tirre hende lidt og for at lade hende have noget at se på, for til sidst at stå nøgen, med sit skaft stift og klar til hende, imens han så på hende, om hun var klar til et bad, selv om det nok blev til langt mere end et bad, især hvis det stod til ham, og ud fra han's stive skaft og han's kærlighed's fulde dog også lystne blik, var han's ide meget tydelig, selv om han lugtede af zombie blod, dog lagde han armene over hinanden, og ventede på hun tog tøjet af, og lod ham tage føringen eller hvis hun selv ville bestemme, men stod det til ham, ville hun så sandelig først slippe når hun var fuldt ud tilfreds, og med en kælen knurren i brystet, ventede han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   1/1/2014, 22:34

Violet smilte kærligt og forførende til sin elskede mage da han kom hen mod hende da alle zombierne var dræbt. hun alænede sig ind mod ham da han stod ved hende og kyssede inderligt med i kysset. hun lagde sine hånd mod hans brystkasse og lyttede til det han hviskede mod hendes øre. hun grinte lidt da han løftede hende op ,hvorefter hun placerede sine læber ved hans øre "det ved jeg elskede.. jeg venter bare på dig" hviskede hun mod hans øre med en drillende dog kærlig stemme. hun havde lagde armene om hans nakke, selvom det ikke rigtig var nødvendigt. han kunne sagtens bære hende alene uden problemer det vidste hun. hun så studerende på alle zombierne da Kuuma begyndte at gå, bare lige for at sikre sig der intet liv vartilbage i dem. hun så derefter på ham med et kærligheds fuldt blik og smilte frækt til ham. hun trykkede sig tæt ind mod ham og glædede sig bare til at komme op i bad af flere grunde.
hun så ned til deres elskede Ellie da Kuuma bar hende med ind på værelset. hun sov. godt. violet lod sig bare bære rundt på, der var intet hun alligevel kunne gøre og hun elskede jo at være tæt på ham, så hvorfor ikke. hun lod sig blive sat ved siden af badeværelses vasken og så betragtende på ham imens han klædte sig af "jeg elsker også dig min elskede ulve ven" sagde hun kærligt, med blikket i hans, dog så hun derefter betragtene på hans krop og grinte en smule. hun kunne tydeligt se hvad hanhavde lyst til, så var det da heldigt hun havde lyst til det samme. hun hoppede let ned på gulvet og kørte en hånd igennem det snehvide hår,hvorefter hun langsomt træk sin top af så hendes mave langsomt kom til syne, derefter hendes bryster der dog stadig var dækket af bh'en.. hun smed toppen fra sig og smilte drillende til ham. hun ville drille ham og virkelig få ham til at hungre efter hende, selvom hun godt kunne se på ham nu at han hungrede efter hende. men hun ville pine ham lidt, med vente tiden. så alle hendes bevægelser var langsomme og elegante. med stor ro træk hun sin nederdel ned, så hun kun stod i trusser og BH. hendes strålende grønne øjne så dybt ind i hans med et drillende dog meget forførende glimt i øjet. hun knurrede kælent og åbnede helt langsomt BH'en og træk en strop ned af skuldrende af gangen, hvorefter han langsomt trak hendes Bh helt af og hendes fyldige barm kom til syne. stille og rolig skubbede hun trusserne ned og kørte en hånd igennem håret igen "klar min elskede" sagde hun kælent og smilte forførende til ham, hvorefter hun gik helt hen til ham, dog så deres kroppe lige præcis ikke rørte hinanden. hun strøg let sin hånd nedover hans brystkasse, hvorefter hun gik hen til det ret store bruser. en ting der var stor i denne lejlighed. hun tændte vandet og lod det trille nedover hendes nøgne krop, hvorefter hun så på ham med et forførende blik og en kærligt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   5/1/2014, 16:01

Kuuma så sin mage's kærlige og forførrende smil, som ikke var helt blank på den store mand, han så dog stille omkring for at være sikker på zombierne var døde, dog blev han opmærksom på sin mage da hun lænede sig ind imod ham, han hørte hende grine, som fik ham til og knurre kælent, han lyttede til hende og spildte ikke tiden med snak udover en kælen lysten knurren til ære for hende, han så sin mage studere zombierne og han knurredet bare kælent for hende, han mødte hende's blik da hun vendte sig kærlighed's fulde blik på ham som fik ham til og smile frækt tilbage da hun smilte frækt til ham, han trykkede hende roligt ind til sig, imens han tænkte på deres bad.
Kuuma så blidt på den lille Ellie og smilede blidt og glad, han så kærlighed's fuldt på sin mage imens han havde klædt af, han vidste hun betraktedet ham, han svarede hende kærligt med en blid kærligheds fuld knurren som burde sige det hele, dog hørte han hende grine en smule som varmede han's hjerte meget, han så blidt på sin mage imens hun hoppedet ned, han så hende køre sin hånd igennem sit sne hvide hår, han satte sig roligt ned på bordet imens han så på hende klæde sig af og det var ligefør blod årene på han's stive lem kunne ses af bare hungrendet efter hende, han fulgte hende's bevægelser meget nøje imens det var tydeligt han nød at hun tirredet ham, tog føringen, han nød det hun gjorde, han så dybt ind i hende's smukke grønne øjne med sine gule kærlige øjne imens han også fulgte hende's bevægelser, han's blik var fyldt af kærlighed men også stor lyst efter sin mage, dog så han på hende som fortryllet af skønhed, da hun sagde hun var klar og selv om han havde set hende nøgen flere gange, var hun stadig så smuk, så fin, så dejlig, han's elskede mage, han sagde kærligt.
''kan jeg se, min elskede''
han så på hende's forførende blik med et kærligt blik, han tog en kondom fra sin bukselomme hvor bukserne lå på gulvet, og da han så på hende's smukke bagdel da hun gik ind i brugseren kunne ha nikke mere, da han så vandet trille ned over hende's nøgne perfekte krop, han gik roligt ind til hende, uden anledning, tog han hende ind i sin favn så han's lem blev trykket fladt imod hende's underliv og han begyndte at gnide imod hende's underliv med sit lem, han plantedet læberne over hendes og kyssede hende kærligheds fuldt men hungrendet, han lagde kondomet på en hylde og løftede hende op i sine arme for at trykke hende imod væggen imens han langsomt kyssedet hende blidt og kærligt, dog hungrendet, hun kunne lægge sine ben om ham hvis hun ville, dog tog han kondomet og åbnedet det roligt, for at sætte det på sit lem, og roligt glide op i hende, og han kom med et lavt støn ved fornemmelsen af hende's varme indre, som han begyndte at bearbejde ved at glide op i hende og ud igen med sit skaft, med en arm om hende da hvilede på hende's ene balle med et fast kælende greb og en anden hånd på hende's bryst som massere kærligt, med læberne imod hende's og sine gule øjne da ser ind i hende's smukke grønne øjne, var han i gang med deres anden akt for den dag, og stod det til ham, blev det ikke den sidste, dog kom da små nydelse lyde fra han's bryst imens han pressedet sig lem op i hende og klemte om hende's bryst og baller, gjorde alt hvad han kunne for igen at gøre det så godt for hende som muligt, og med et blink med øjnene for at lade hende vide hun ledte denne akt så var da noget hun ville prøve eller have, så sku hun bare sige til eller føre ham, han ville adlyde, som hende's elskede mage, men i denne akt, hende's sex slave, da kun var til for at tilfredsstille hende's behov, og han elskedet det, elskedet hende, deres datter, han sukkedet blidt imod hende's læber og nappedet kærligt i hende's hals for at vise sin glæde og kærlighed for sin mage.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   6/1/2014, 14:14

Violet havde mærket hans hungren efter hende og blikket der betragtede hende imens hun tog sit tøj af. hun gjorde også alt hvad hun kunne for at få ham til at hungre s å meget efter hende som muligt. hun mærkede han kom ind i badet til hende og tog fat om hende. hun mærkede hans stive lem blive trykket mod hendes underliv. en kælen knurren lød fra hende da han gned lemmet mod hendes underliv. det var rart. hun smilte forførende til ham og kyssed med med stor inderlighed og kærlighed. hun elskede sin mage og han var hendes. det var det bedste ved det. han var hendes. hun lod sig løfte op ig lagdemed det sammme benene om ham, samt armene om hans nakke. hun så dybt ind i hans øjne med sine skinnende grønne øjne og et forførende smil. en trængene knurren lød fra hende og et lille støn efter da han gled op i hende. fornemmelsen af han igen var oppe i hende og fyldte hende ud var fantastisk. hun bed ham let i læben og knurrede kælent. hun stønnede svagt ved hver stød op i hende og trykkede sig tættere ind til ham. hun nød at mærke hans faste greb om hendes baller og den blide masseren af hendes bryst. da kysset brød og hun mærkede nappende i halsen stønnede hun lidt højere. hun lænede sig ind mod ham og nappede ham i øre flippen hvorefter hun med en stønnende hvisken, hviskede med hans øre "hurtigere min elskede, hårde" hun ville mærke det så fuldt ud som muligt. hun kendte ikke ret meget til stillinger og måder at gøre det på, hun vdste jo ikke meget om sex, men det hun egentlig også havde mest lyst til var at mærke ham inde i sig og bare nyde hvert at sekund.
hun slikkede lidt på hans øre flip og nappede, legede lidt med den imens hun lod sine stønne gå direkte ind i hans øre, så han ikke kunne tvivl om at det var rart for hende og hun nød det. hun trykkede sine ben tættere omkring ham og holde godt fast om ham med sine hænder også, lod endda fingre trykkede ned i hans hud, af ren nydelse. lige som første gang mærkede hun ulven i sig kæmpe for at komme til og bare lade instinkterne føre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   6/1/2014, 16:59

Kuuma vidste at han's mage havde bemærket han's hungren efter hende, dog knurredet han bare kælent til hende's blik, han elskede at hun kunne få ham til og hungre efter hende, men når det var hende, så var det ikke just svært for hende, og det burde hun vide, dog hørte han den kælne knurren da kom fra sin mage da han gned sit lem imod hende's underliv, det kunne hun lide så han skrev sig det bare øret at huske det, dog kyssede han lige så inderligt med, imens han strammedet sit greb om hende's balle, med hende's ben om sig og hende's arme om sin nakke, han's gule lystne kærlighed's fulde øjne så dybt ind i sin mage's øjne så vel med et frækt udfordrende smil til at tage føringen, han mødte hende's trængende knurren med en kærlig knurren af kærlighed til sin Mage, han gled længere op i hende da hun trykkedet sig imod ham, han klemte kærligt og blidt om hende's balle imens han kærligt nulrede hende's brystvorte med hånden om hele hende's bryst, han nød hende's støn så han nappede blidt videre i hende's hals med blide nap, han så kærligt på hende da hun lænede sig imod ham og nappede ham i øre flippen, som fik ham til og knurre lystent til hende, han lyttede og knurre adlydende til svar ved og lægge begge hænder om hende's baller for at støtte imens han roligt begyndte at presse sig lem op i hende så han til sidst havde hele sit lem oppe i hele fra rod til spids, for roligt at bevæge sig langsomt ud og ind til halvvejen og så hamre op i hende med et ryk ved hjælp af lår og balle musklerne så de spændte, han pressede sig roligt imod sin mage så han gled hårdt og dybt op i hende, dog uden at gøre skade på hende, han mærkede hende's varme stramme indre som fik ham til og knurre nydende, nød hvert et sekund sammen med sin elskede mage.
Kuuma mærkede sin mage slippe ham let på øre flippen så vel som nappede, han knurredet nydende imens hun legede lidt, han fortsatte med og nappe i hende's hals og kæbe, med blide nap, dog gled han hårdt og dybt op i hende, uden at gøre skade, men forhåbligt som hun ville have det, han nød det varme vand da løb ned af deres kroppe blandet med sveden fra dem, og han duftede roligt til hende, han så på hende da hun trykkede sine ben tættere om ham imens han tog hende fortsat hårdt og dybt fra spids til rod, han mærkede hende's faste greb om ham og knurredet endda nydende da han mærkede hende's fingre trykke ned i han's hud, han knurredet nydende og valgte at gå ned på knæ, imens han stadig tog sin mage hårdt og dybt, for at lægge sig ned så hun på en måde red ham, selv om han lå ned og tog hende fortsat ved og støtte hende ved ballerne og tage hende hårdt og dybt, han fortsatte med og knurre nydende og nappe og kysse hende's hals og kæbe, han hviskedet ind i hende's øre.
''elsker dig min dejlige Lille Ulv''
med disse ord nappede han hende blidt i øret, selv om han stadig tog hende hårdt og dybt i hende's underliv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   6/1/2014, 17:38

Violet nød kysset og det stramme greb om hende. han behøvede ikke at være forsigtigt med hende, det var ikke nødvendigt længere, hun ville bare have ham og kun ham. hun mærkede han gled længere op i hende og stønnede igen af ren nydelse. hun nød den kærlige nulren om hendes brystvorte og nappende i sin hals. det var så rart. hun hørte den adlydene knurren og mærkede nu begge hans hænder på sine baller. da hele hans lem var oppe i hende i fuld størrelse gav hun et højere støn fra sig og hun lod neglene bruge sig lidt ned i hans hud af ren nydelse. da han langsomt trak sig ud til halvvej, byggede forventningerne sig op i hende og i det hun mærkede det hårde ryk og hans lem hamrede dybt ind i hende udstøtte hun en højt støn og kom til at kradse hul i hans hud. fornemmelsen af stødet havde hun kunne mærke op igennem maven i en så stor kraft at det stadig kunne mærkes. hendes smil fortalte alt, det var bestemt noget der havde føltes godt. hvert at hårdt og dybt stød skabte et ubeskrivelig fornemmelse i hele hendes krop og hun kunne mærke hvert stød i maven. det skabte en nydelses fuldt knurren fra hende og hvert et støn fra hende var fyldt med nydelse. hun nød vandet der løb nedover deres kroppe og det var begyndt blive utrolig varmt. det dampede i hele badeværelset.
hun mærkede så Kuuma gik i knæ og undrede sig først, men mærkede så endnu et hårdt og dybt stød at tanken hurtigt forsvandt med et højt støn. hendes krop fulgte med i hans bevægelser så hun fik også lagt lidt mere tryk på. da han lagde sig ned, føltes det helt naturligt for hende det næste hun skulle og med musklerne i hendes lår gjorde det nemmere. hun red ham med en god kraft så det hårde og dybe stød blev ved, med hans hjælp og hvert stød ramte helt rigtigt. ramte det helt rigtige sted. hun lyttede til hans stemme og knurrede kælent og kærligheds fuldt mod hans øre "elsker virkelig.." et støn afbrød hende "også dig.." hendes stemme var tydeligvis påvirket af stønnene. hun placerede et inderligt kys mod hans læber, imen shun nød hvert et stød. hun bevægede sig i takt med ham så det hele passede og kraften i stødene vil være til det fulde. hun ville have det skulle blive ved, det måtte ikke stoppe "mere min elskede min krop skriger efter dig" stønnede hun mod hans øre og det var tydeligt på hendes kropsprog at hun ville have mere.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   8/1/2014, 14:13

Kuuma nød at holde om sin mage, især i sådan en omgang de havde, han så hende kærligt i øjnene og kyssede videre for blidt at åbne munden og let røre hende's læber med sin tunge, for blidt at lade sin mund søge ned til en af hende's brystvorter hvor han blidt nappede og suttede, dog da han var helt oppe i hende og hørte det højere støn som fik ham til og hamre hårdere op i hende, han mærkede hende's negle da rev hul i han's hul som kun fik ham til og knurre mere nydende og adlydende, han fortsatte med sin hårde hamrende med sit skaft i hende's underliv, han kunne dog fornemme på sin mage at det kun føltes bedre som han også fik konstateret på hende's fulde nydende knurren, han knurredet nydende tilbage med et nap i hende's venstre brystvorte og et kys på hende's mund.
Han klukkede svagt ved hende's undrende blik men efter at have hamret hårdt og dybt op i hende med sit fulde skaft så da kom et dybt støn, fik ham til og smile kærligt og kysse hende på munden, dog smilede han kælent da hende's krop fulgte han's bevægelser, han mærkede hende's muskler i hende's lår, imens hun red ham, mødte han hende med sine stød, han så hende i øjnene med en kærligheds fulde øjne og lystne øjne, han nød det hårdt og gjorde hun vist også, som kun var til deres favør, dog hørte han hende og svarede med en kærlig knurren som var dækket med en del lysten lyde fra den store ulv, dog mødte han hende's kys uden tøven, fortsatte med og hamre op i hende, han lyttede til hende og svarede imod hende's øre.
''jeg lytter og adlyder''
uden tøven, greb han fat om hende's baller og ved hjælp af sine lår og ben muskler forude balle muskler, hamrede han hårdt op i hende, hårdere end før, imens han trykkede hende imod sig hårdt ved hjælp af sine arm muskler så hende's underkrop næsten blev hamret imod han's underliv, det så ud til og gøre lidt ondt på den store ulv men han's øjne røbede det ikke genere ham, dog stønnede han imod hende's mund imens han nappede og blidt lod tungen røre hende's læber, fortsatte sin hårde hamren oppe i sin mage med stor styrke takke være sine muskler, havde Han's mage være et menneske havde han nok ødelagt hende's underliv, men takke være deres gener, kunne han fortsætte med sin rå hårde sex med sin mage, dog skulle hun bare bede ham stoppe når det gjorde ondt, selv om det var tydeligt han nød det trods smerten, det kunne også se ud til han ville komme inden for et stykke tid, dog ville han fortsætte hvis hun bad ham om det, dog tænkte han ikke mere over det og fortsatte sit hårde knepperi af sin mage med tungen imod hende's læber sammen med sin mund presset imod hendes.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )   

Tilbage til toppen Go down
 
hey, little wolf, and my little girl, how are you? ( Violet )
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 3 af 3Gå til side : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Not so dead girl ~Allyson-Blair-Nicolas-Mikkel~
» the music boy and the music girl //Luciana//
» little girl Natsu
» A dirty little girl-Arwen
» Not the same girl - Geralt

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: