IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)

Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   22/9/2013, 20:05

Ikke nok med at verden er ramt af en stor zombiekrise, hvor den store storby er under hårdt angreb og folk er i konstant mangel på forsyninger, fordi andre byer er lukket ned pga frygten for zombierne, så sker der endnu mere kaos! Det hemmelighedsfulde militær har dog ikke ville komme ud med så meget, men rygterne har for længst spredt sig, der er sket noget radikalt, det er der ingen tvivl om.

Rygterne er mange, men før den store zombiekrise brød ud, så er der kommet beretninger om en del lig blive båret ud af Occulta, soldater, som er blevet dræbt på ualmindeligt vis. Der var ingen tvivl om det, det var væsner, som havde gjort det, da selv væsner, som er gode venner til militær militsen, er blevet afslået for at komme ind i Occulta.
Nogle siger, at det er bare en stor undskyldning for, at militæret kan få lov til at være diskrimerende overfor væsner, som de jo ikke anser for at være menneskelige,
men nogen siger også, at der reelt set ligger en grund bag til dette.
Fra en insider person, hvis navn vi ikke må nævne, har vi fået hemmelige videooptagelser fra Occultas kameraer.
På disse videoer ser man tydeligt en ung vampyr pige og en høj sorklædt mand, som begge dræber flere soldater, og det mytiske ved det hele er, at soldaterne reagerede så underligt, som om de var under en eller anden form for besværgelse.
Ikke nok med det, så flere dage senere, så skete der endnu engang noget. Den ellers topsikret og hemmelige zone 1 blev igen infiltreret af den sammen høje mand, som nogle genkender som dæmonsandet fra mørket. Ingen har dog kunne konstateret om denne identifikation er rigtigt af denne forbryder, men den er den eneste, som vi kender til ind til videre.
Han skulle angiveligt have haft besøgt dette pigebarn, som kun få kender til, men som alle har sagt, at hun var en speciel person til General Zolner. Nogle siger også, at de har set hendes skikkelse blandt Vladimirs rækker. Som sagt har ingen kunne konkludere endnu, om hun er i ledtog med disse kidnappere eller om hun egenligt er selv blevet kidnappet af de sammen personer.

Hun forsvandt sammen med den høje mand ca 2 dage før generalens forsvinden. Stod hun i ledtogt med dem, som end havde kidnappet Generalen, er Vladimir bag denne aktion? ingen ved det, da ingen har fundet ud af, hvad der var sket. Generalen skulle have haft været til et forretningsmåde i the New Miami, men halvvejs på vej der hen landede helikopteren af ukendte grunde. Man har kun fundet resterne af hans døde mænd og helikopteren, som ingengang er blevet taget. Der er ingen tvivl om, at disse folk, som end havde gjort det, var ren og skær efter General Zolner, de var effektive, da der næsten ingen skud var blevet affyret.

Militæret har nu kørende en undtagelsestilstand, og som sagt kan vi ikke få flere ord af dem. Men for kort tids siden da vi kom her til Occultas lukkede indgang, så ankom selveste Vladimir og han virkede ikke tilfreds.
Ingen ved noget som helst, og måske kommer vi aldrig til at vide, hvem der stod bag Generalens kidnapning og om han overhovedet er i live.
Desuden har vi fået de sidste oplysninger om, at militæret har officielt erklæret en dusør fra 10.000 til helt op til 1mio dollars afhængig af de informationer, som man har om disse indtrængende personer eller som har kidnappet General zolner.


Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   23/9/2013, 13:44

Jeg burde nok tilføje, lidt mere praktisk, at kidnapningen er mit lille dække som fravær til i hvert fald efterårsferien. Hvad der sker derfra tager jeg stilling til når den tid kommer - så der er ikke mulighed for at emne med mig.

Hvad der sker med occulta osv må i kontakte Medusa omkring.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   23/9/2013, 13:49

Spændende at læse om ^^ Selvom jeg tror ikke, at jeg personligt kan bruge dette til mine emner, så er det altid godt at vide, at der sker noget i ingame verden.

Og det er dejligt at se, at du tør at stå frem og sige grunden til dette General Zolner. :)
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   1/10/2013, 00:11

tja det kan nok godt bruges i et emne, selv om Kuuma og han's mænd endelig ikke kan lide Occulta eller General Zolner, så er pengene altid gode, mulige 1 mio? de kan nok sætte deres had til overs, og begynde at lede, hmm kan nok godt bruge det i nogle emner XD
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   1/10/2013, 07:51

I kan sagtens jage efter ham. :) Men i kommer ikke til at finde ham indtil vi har besluttet om General Zolner kommer tilbage ^^
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   1/10/2013, 20:56

lol fair nok xD
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)   

Tilbage til toppen Go down
 
Kaos i Occulta, Generalen er væk!! (Ingame nyhed)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Alle andre ting ::  :: Nyheder-
Gå til: