IndeksFAQSøgTilmeldte brugereTilmeldLogin
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 27
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share | 
 

 [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   30/9/2013, 10:34

Rækkefølge: Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro.
Sted: midt i den største gade af Las Vegas.
Omgivelser: masser af kaos, zombier, folk, mafiasoldater og et stort monsterzombie.
Vejret: meget lummert, alt for lummert.
Tid: Sen aftentid.

For nogle øjeblikke siden havde alt været så fredeligt, hvis man dog ikke tog i betragtning, at de levende døde stadigvæk flokkede som dødspiratfisk klar til at bide enhver levende sjæl. Men med et havde kaosset spredt sig voldsomt, ikke nok med opdagede de mange zombier mafiapatrujlen, som bestod vel og mærket af 30 normale vagter og 10 black guards(elite mafia soldater). Så havde ingen af dem forventet, at de ville finde det, som rygterne ellers havde bevidnet om. Vladimir havde valgt at stole på disse rygter, da rygterne om dette nye zombievæsen kom fra alt for mange vidner, således havde han valgt at sende en gruppe soldater ind og havde spredt rygterne om, at den, som end dræber dette væsen, ville få stor prestige, penge og så videre, hvor væsner med det formål at dræbe dette monster, havde fået lov til at få ubetinget indgang til zombiebyen indenfor den beskyttende mur. Midt i de store oplyste gader stod noget, som kunne ligne noget, som kunne komme direkte fra en dårlig b-film eller noget fra en eller andens syg persons fantasi.
Foran vagterne og andre levende sjæle tårnede der sig et væsen op mellem de mange livsfarlige zombier. Mange ord skulle nok bruges for at beskrive dette væsen, men de fleste ville nok være mundlamme. Væsnet lignede en stor fed zombie som bestod masser af legemer, kød, knogler, hud, fedt osv. Den var lige så høj, som den var bred, hvor de var over 4 etager høj. Alle de zombier, som dens store legeme end rørte, blev opslugt af den store masse, som gik på nogle store fede og forkortede ben.
Skud fløj i luften imod dette store væsner, men næsten alle skud sad bare fast i dens tætpakket ud og nåede aldrig særligt dybt ind end få centimeter selv våben af store kaliber.
Problemet var, at denne muteret zombie var så fed og så tætpakket af kød, hud, legemer osv, at det gjorde, at dens kød og hud var så tæt kompakt, at skydevåben og skarpe nærkampsvåben havde det svært med at trænge igennem og hvis de endelig gjorde, så var væsnet så stort og var jo en zombie, at det krævede, at man skulle ødelægge den virkeligt meget før den ville død, især da den havde hjerner i hele dens krop pga alle de zombier, som den har konsumeret, at den ville først død, når alle hjerner er blevet dræbte.
Desuden var der tons viser af arme og hoveder, som stak ud af hele dens krop, som prøvede at gribe fat i det, som den end kunne få fat i. Der var ingen tvivl om, at dette væsen ville blive svært at nedlægge, især da man kunne se, at den bare voksede sig større og større i sekundet foran en.


Sidst rettet af Medusa 8/3/2015, 10:28, rettet i alt 2 gange
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   30/9/2013, 19:25

Han vidste det var en god dag at dø tænkte han med muntre tanker, dog vidste han ikke hvordan han var havnet i denne spand lort sammen med sine folk, men han var godt ligeglad, han skulle hjem, og denne store oppustede zombie nar, skulle fanme ikke forhindre ham i det, dog havde Mafia'ens Alpha spurgt om hjælp, og da han alligevel var i byen, hvorfor ikke?, dog stod han nu med sit Top Squad, 20 top veteraner, selv trænet af Kuuma til han's færdigheder, forude han's kaptajner Nichlas og Phillip, som hver anførte 10 af dem, og Kuuma selv anførte dem alle sammen, de havde samme panser på som Kuuma, dog lidt lettere da de ikke var helt så store som ham og mange havde mærker som tegn på eliter og veteraner generalt top folk forude enkelte havde malet krotiske ulve masker på deres hjelme dog med frit udsyn eller smiley's nogen med ulve tænder andre som glade smil og nogle bare som normale store sindsyge grin og andre havde malet på deres panser som poter tænder noget da kunne ligne pels og andre ulve lignene ting, dog var det tydeligt på deres våben og udstyr, at de vidste hvordan man skulle holde det i stand, og deres våben bestod mest af Heavy MG, enkelte våben som Kuuma's, raket udstyr, granat kastere, og andre små ting som Heavy Hander haglgeværere, dog så han stille på sin 10x2 række af folk, han løftede næven og spredte fingrende, de stod 40 meter bag mafia folkene, da de skulle bruges som support, og han sænkedet næven, han's folk spredte sig så da var 1.5 meter i mellem dem, de løftedet deres våben, nogle satte raketter i deres RPG udstyr, og satte sig i stilling, de sagde intet, men arbejdede 100% sammen, nikkede til hinanden, enkelte klukkedet med en blid sindsyge, Kuuma stod selv foran med sin 3x6 løbet Lsw Smith Triple, og røg en cigaret før kampen, og Kuuma holdt stille øje med den store udøde bunke lort, og han røg det sidste af sin smøg færdig, slog sit visir ned og løftedet sit våben, ventende på at Mafia'ens folk gav tegn, selv om væsnet voksedet sig større og større, han lukkedet kort øjnene, tænkte på sin Alpha, Diana, sin Lille Ulv, og sin Lille pige, åbnedet øjnene, og ventede roligt, med iskold ro, trods dette galskab.
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   30/9/2013, 23:33

måne lyset ramte de krystal grønne øjne der tilhørte selena. hun have siddet på taget og i jagtet kampende mod dette støre væsen nogle gader væk. en 9 halet ulv kigget på hende og smilede blidt til hende mens han i jagt to den særlige kvinde han fuldtes med over alt.
selena som hun sad der var nok noget af et syn for de fleste. hendes stramme læder rustning sad stramt og hendes hår han løst og dækket et stykke af ansigtet. de så velkendte 9 haler strøg blidt bag hende. hun rejste sig og støttet sig til hendes FN SCAR SSR og svang den over ryggen så den stod skrot over hende ryg. i hendes venstre side sad et mester værk af et sværd som betød så meget for hende.

ulven rejste sig og stillet sig ved siden af hende og kigget mod det store monstre og tænkte på alle skæbnerne der nu skulle til og slutte. selena stod længe og bare så på denne enorme kødklump og kunne på lang afstand lugte den søde fra de døde kroppe i varmen. hun savnet hendes lille Makuro og blev enig med sig selv om at hvis hun overlevet dette ville hun en gang for alle vælge ham og aftale nogle spille regler da hun måtte spise jo.
efter have dagdrømt kort tid spænet selena og ulven ud fra bygningen og sprang ud fra taget og fløj ned mod jorden i en helvede's fart. selena greb en flagstang til en butik med hendes ene hånd og drejet sig rundt og brugte farten til og ramme den eneste zombie i denne gade i nakken så et stort knæk kom fra den og den nu lå lammet.

synet af de to der blev lyst op af måneskindet var fortryllende. de sparket døren ind til en lejlighed og spænet op af trappegangen der ville have udsigt til det store uhyrer. da de var kommet lidt op greb selena sværdet og skar næsten lydløst døren over i 2 så den ene side faldt ned til jorden med et bom. stille og roligt gik hun ind efter fuldt af hendes følgesven bones.
en sær aura mødte hende en dæmon? nej eller? hun andet det ikke.
smilet kom da hænderne samlet sig mere stramt om hendes sværdskaft og hendes stemme lød ud i lejligheden "hvem der

hun afventet svaret men håbet hun have mærket forkert hun have ikke helt lært dette med Aura i nu og af og til gav det hende et pus. dog håbet hun at hvis der var nogle at de ikke vilde følge hendes aura. ikke nok med hun var dæmon men hun have trods alt også fået en gave med fra handel med djævelen selv. sværdet lå i hendes fine hånd og hun savnet Makuro hvis hun overlevet skulle han vide hvad hun følte for ham. i vinduet så man det store monster forsætte frem af mod huset og mod soldaterne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   1/10/2013, 09:13

Stemmen af Selenas kalden kunne ikke høres, da vedkommende, som havde lige været her for få minutter siden, var allerede op på taget og så ude over det kaotiske tæppe, som bredte sig for hendes bliks horisont. Zombier rendte rundt som sædvanligt og prøvede febrilsk at gribe fat i de nærmeste levende, mens den store runde zombie nærmede sig de sorte skikkelser af de vagter osv, som prøvede at slå den ihjel. Eksplosionerne glimtede i de store runde og klare briller, hvor skarpe himmelblå øjne skuede på hele scenariet foran hende.
Foragt var i en tyk klump i hendes indre, et rasende lille væsen som rystede hendes indre gitter. Det fik hende til at knuge sit sværd til sig, som ikke var et helt almindeligt sværd. Ikke nok med, at det er old gammelt sværd fra den fjerne fortid, så har den ligget i arv i hendes kult klan til netop formål som dette.
Engang havde en mægtig person ved navn Sankt Peter stukket dette hellige sværd i en frygtindgydende drage, da guds hellige kraft havde ført dette sværd igennem dragens stærke panser, som var noget af det stærkeste i verden, og hvor dragernes dødende flammer havde omslugt dette sværd og havde indkapslet guds hellige kraft i den.
De hvidbehandskede hænder gled hen over den kølige og blanke overflade, hvor hun fik en helt ekstatisk følelse i sit indre, som fik hende eksotiske aura til at gløde.
En hånd kom på hendes skuldre, hvor hun så lige ind i en af hendes mænd, som var medlem i hendes kult. En hvid maske beklædte mandens ansigt, mens han havde hvidt tøj på. Våbnene, som alle hende 5 mænd havde, var alle hvide med mytiske oldgamle kristne symboler, og som alle var indviet i helligt vand.
Det kvindelige jakkesæt glødede gyldent i skæret af eksplosionerne i baggrunden, mens skyggerne hightlightede hendes alvorlige ansigtsudtryk, som gled ud i et stolt udtryk. Mens kunne hun føle, at der var en eller anden uhelligt væsen nede under i lejligheden under dem, men vedkommende gad hun ikke at fokusere på, hvor hendes hånd gled lige igennem hendes meget hvide hår, som var gyldent her i eksplosionernes og mørkets skær.
"Kære folkens, kære guds udvalgte. I er blevet valgt i dag for at vise omverden, hvorfor vi eksisterer i denne kaosfyldte verden. Hun pegede bagud imod det store væsen bagud. Hele hendes aura glødede, som om hun var en eller anden form for messiah, da hendes evne gjorde, at når hun prædikede, så fik hun denne indflydelse på alle omkring sig.
"Dette er vederstyggelighedens selv, dette satans ondskab når det er bedst!! Derfor er vi kommet her for en gang for alle vise for verden, at guds vilje er det, som skal bestå! I er alle udvalgt af de bedste af de bedste, og hvis vi skulle falde thi for gud vil bringe os til hans rige
Selvom de 5 mænd hun havde foran sig var af menneskelig herkomst, så var de alle født med en gave som mutanter, som de er. Selvom Victoria foragtede alle væsner på denne jord, så så hun deres mutantegenskaber som guds gave for at kunne klare de uhellige væsner.
De alle 5 gik hen til hende og bukkede sig foran hende med et tilbedende blik, hvor de bukkede deres hoveder, og hvor Victoria velsignede dem alle på latin.
Hurtigt løb de alle langs hustagene og videre for at undgå at være bag flokken af soldater osv, men så de ville komme op ved siden af dette store væsen midt på gaden.
Det store sværd var let for Victoria at bære, da hendes racelige dæmoniske herkomst gav hende større styrke end almindelige mennesker. Enhver anden dæmon eller mørkt væsen, som end rørte dette sværd, ville alle forbrænde sig på sværdet, da kun gode eller velsignede væsner kunne holde det.
Selvom Victoria var helt igennem en dæmon, så var hun en såkaldt sjælden hvid dæmon, en dæmon, som er blevet renset, for sådan set dens dæmoniske jeg.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   3/10/2013, 00:44

Akula, Haku Akataku og Shintoba stod noget væk fra det store monster og kiggede på en flok på en seks syv stykker der lignede de var i gang med at bede til gud. hvad man havde været så længe på Jorden som Akula havde ville man vide at gud ikke findes og hvis han gjorde vill han være verdens største røvhul for at sige det let "hvad siger du boss skal vi snuppe æren fra vores kære venner på jorden" han nikkede og de hoppede fra hustop til hustop mens de først nærmede sig gruppen og strøg lige forbi dem, Akula skubbede med vilje til en af dem og smed sin kappe der viste et kæmpe sværd på hans ryg med et hak ind så han kunne hvile det på hans skulder.

hans efterfølgere gjorde det samme og viste forskellige våben af forskellig type, en katana smedet af de bedste våbensmede i den nye verden, et spyd der havde en gift dryppende klinge og en le et hånds le der havde en kæde med en metal lod i enden som blev brugt til at pacificere fjender og også bruges til ekstra manøvre færdigheder. alle disse våben var delt ud mellem de tre andre. samtidig havde de alle en del forskellige værktøjer som silketyndt stål tråd i en meterrulle 10 shuriken 4 kunai og 2 røgbomber. alt andet udstyr skulle de selv holde styr på eller hurtigt improvisere i felten.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
avatar

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   3/10/2013, 11:33

Makuro fløj rund over byen på sin store sorte ravn, han forsøgte stadig at forstå hvad fanden den store runde zombie var mens han cirklede omkring den oppe i skyrene. han så de forskelle grupper samle sig rundt omkring den store zombie, der var mange grupper! og han kunne kende halvdelen af dem. han kunne tydeligt kende den skarpt pansrede Kuuma og hans mænd, og black garden som stod lidt tættere på zombien som han aldrig havde glemt synet af. og så har vi den skyggeløse dæmon tænkte han muntert mens han mærkede sine tænder løbe i vand, for hun havde taget nogle af sine velsignede medlemmer med, hvis specielle skygger smagte himmelsk sidst han smagte. der var også en gruppe Ninja, som tilsyneladende havde noget imod tilberedere efter som de skubbede til dem.
"der ser ud til at det ikke kun er os som har reageret på rygterne"
Sagde han roligt mens han klappede halsen på den sorte ravn. Han fløj et par cirkler om zombien lidt tættere på så han bedre kunne se. Hmm så den opsluger zombier og vokser og får flere hoveder. Han fløj væk fra zombien igen mens han tænkte lidt over hvad man kunne gøre for at nedlægge det store bæst, men uden videre held. Men en ting var han sikker på var at han ikke ville have en chance alene.

Dæmonen på ryggen af ravnen fløj over til et tag som lå i nærheden af zombien men dog lidt væk fra de andre grupper. Uden af lande hoppede Makuro ned af ravnen og landede på taget, mens ravnen fortsatte med at flyve. Roligt gik han over til kanten at taget og kiggede over mod zombien, mens ravnen roligt fløj væk men dog holdte sig i nærheden.
Roligt trådte han op på kanten og hoppede over på taget ved siden af og fortsatte videre, han nærmede sig roligt Victoria og hende gruppe. Der måtte være der bland nærkæmpere han ville være bedst, end at tage ned til Kuuma og hans skyde glade hær.
Han landede på samme tag som Victoria og hende mænd.
”god aften at rense stedet for en pestilens!
Sagde han roligt med blikket rettet mod den store zombie.

_________________
Mine Tegninger!
>>> http://makurog.deviantart.com/gallery/ <<<
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   4/10/2013, 11:21

Flammende eksplosioner, som tyggegummi der blev pustet op i bobler, var omkring dette bæst af en kødklump. Den store krop svajede fra side til side, og det var som om, at kunne føle, at dette væsen kunne skabe et jordskælv, hvis den faldt over på siden. Dens svajende krop vippede til den ene side, hvor hele dens store masse lænede sig op af en af de store bygninger, hvor det store lysende skilt på bygningen blev knust og som startede en kortslutning, som ramte hele gaden her, så alt blev indhyllet i mørke og lysene fra de mange skydende geværer.
Rystelserne igennem den bygning gik igennem hen til Victoria, Makuro og Dante.
Dog som en af de babylegetøjsdukker, som aldrig rigtigt kunne falde, så vippede den sig op igen og begyndte sin gang igen hen til imod vagterne og Kuumas bande.

Den store zombie var ikke det eneste problem, som alle personer enten var stødt ind i, eller som de snart ville. Alt den larm og den stores zombies tiltrækning af zombier gjorde, at det virkede næsten til at hele byens zombier vandrede her hen imod, og det var skam ikke kun langsomme zombier langt fra. Imellem den store flok af zombier omkring den store zombie var der flere vagtzombier, som stadigvæk rendte rundt med våben. Nogle enkelte zombier bag Kuumas gruppe omgivet af masser af andre zombier var disse vagtzombier, og lignede næsten vagter, da mange af dem havde stadigvæk deres hjelme og vagttøj på, og de begyndte at skyde imod Kuumas gruppe, hvor skudene godt nok røg overalt, da zombier just ikke sigtede godt.
Bevingede dæmoniske og engle zombier fløj også rundt i luften, hvor nogle af disse havde fået øje på gruppen af bedende folk, som lige var blevet forstyrret af to hurtige skikkelser. I bygningerne, hvor nogle også var på vej op til taget, så var der både almindelige zombier, men også disse klamme spyttende zombier, som kunne brække sig op til flere meter, som var fyldt med zombievirussen.
Den store zombie var blevet provokeret af mændenes eksploderende våben, hvor den dog kun var blevet brændt på overfladen og ikke meget mere, så begyndte den at sætte hurtig tempo imod gruppen af vagter og Kuumas tropper, hvor den hurtigt kom op på siden ved Dante og hans ven.
Længere væk fløj der skud i luften fra en stor kalibers sniper en ARMS Anti-Midian Cannon også kaldt for harkonnen, selvom den var direkte lavet til antitanks, så røg skudene kun ca 5 centimeter ind i huden på det store bæst, hvilket bevidnede om, at zombiens sammenpresset hud var noget af et panser.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   4/10/2013, 13:12

Kuuma så roligt på eksplosionen, og de så den svaje fra side til side, Kuuma løftede næven og hamrede den imod jorden, han's folk åbnedet ild, nogle skød på zombierne omkring sig, da de som vagtzombier, skød på dem, dog hjalp deres panser meget, da kom dog et hyl fra en af Kuuma's mænd da han blev ramt i det lille bindeled bag knæet hvor deres panser ikke dækkedet, og da flød let blod ud, han satte sig i knæ for at støtte sin egen krop, blev dog hurtigt hjulpet af en af Kuuma's mænd, han skød selv vildt omkring sig imod alt da stank af død, selv om det var tydeligt at han blev ved med og maje zombierne ned, mærkedet selv suset da en af Kuuma's mænd skød en raket imod en gruppe zombier så da kom et stort brag, dog forsvandt lyset pludselig, Kuuma tændet sin power flash, på sin hjelm og gjorde han's mænd osse.

Han fortsatte sit vilde skyderi, imod alt dødt, imens han forsøgte at fokusere da han's folk så fra sted til sted så lysende kom rundt omkring, og Kuuma brøledet højt for at overdøve skyderiet.
''enhed 17 og 18, træk jeres flammekastere, og sørg for ikke at brænde vores røv!''
to af han's mænd skiftedet deres AA-78 tunge automat haglgeværer ud med nogle store dunke som blev spændt fast, og de slog sikringen fra deres våben, begyndte at sprede ild imod så mange zombier som muligt, imens nogle genladte deres våben for så at skyde omkring, manden der var blevet skudt i benet lå ned og skød med en Ah-98 storm riffel imod alt han kunne ramme uden og skade sine comrades.

Kuuma satte en firkantet ting ned, imens han skød rundt omkring, og han klikkedet så en knap op, og så blev det meste af skyderiet overdøvet af.
musik.
sange som Disturbed Animal, Disturbed warrior, Disturbed Criminal, Red Warszawa - skinboy, Sons Of Anarchy bad company, Sons Of Anarchy Undead, Sons Of Anarchy my way, den slags typer sange, som så ud til at få han's mænd til og skråle med, hyle imod himlen, blive fuld kommen bindegale, imens de smiledet som de rene psykopater, og dræbte så meget de kunne omkring sig, headbangedet imens de skød til højre og venstre, lod et helvedet af kugler, ild, sprængstof og tunge slagvåben hamre imod alt udødt omkring sig, og som mange ville sige, det rene vanvid, men det var effektivt at sige, det var tydeligt Kuuma havde trænet sine veteraner til de rene galninge som ham selv, dog ikke lige så gode som ham, men selve musikken så ud til og øge deres sindsyge, rent mentalt, øge deres kamp gejst, og deres generelle gal sindedet dræberi af alt omkring sig, og de så ud til at more sig over dette vanvid, som en slags masse dræber orgie af ren sindsyge, og selv Kuuma's sindsyge blev blottet, imens han lagde sit våben, og trak to tunge forhamre som han begyndte og slå vildt men præcist, omkring sig med så han bankedet den rene række zombier ned efter den anden med rå brutalitet og seriøs muskel kræft, og han's sindsyge kunne næsten høres over musikken, da han havde åbnet for sit syge sind, i et vanvittigt håb om overlevelse for ham selv og sine mænd.
Tilbage til toppen Go down
Selena
First Class.
First Class.
avatar

Outgame Titel: : The New world's Muse!
Race : Succubus
Navn. : Selena Tuhkan
Alder : aldningen stoppet ved de 22 år men selena har levet siden 3 verdenskrig
Evner/Classes. : Beastcaller
Bosted : har et hus midt i ørkenden ellers i hendes rygsæk
Partner. : ingen
Evt. bemærkninger. : hvem ved hvad hun ellers rummer
Antal indlæg : 900
Reputation : 2
Join date : 17/07/13

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   4/10/2013, 18:11

selena så kigget ud af vinduet og så noget hun ikke have forventet Makuro her? det måtte være en dårlig joke. hun følte hans aura og den mærkelig dæmon aura tæt på Hineden hvad fanden var det for en aura tænkte hun men blev dog afbrudt af en gennem rystelse som fik alt til og falde og det føltes som om bygningen næsten gynget. nogle sekunder efter føltes det som om bygningen igen var stabil. hun søgte igen Makuro's aura og fandt den på en bygning tæt og han var sammen med den mærkelig aura hvad fanden var det for en? uden og tænke over det så hun på den smukke 9 halet ulv som nikket forstående. de spænet op på taget og så hvorfor det have rystet sårn. selena så måbende på den store zombie som have startet rystelserne. hun vente hovedet over ved et skrig fra luften et par engle dæmoner fløj ned mod en gruppe med hvidt tøj og en mærkelig kvinde selena følte hendes aura der fra. hun smilede stort og begyndte og løbe. mens hun skreg. en af de flyvende engle dæmoner fik øje på hende og gav et ører døvende skrig og faret i mod hende. smilet fløj igennem hende perfekt tænkte pigen og smilede. et lille klik lød fra hendes lomme og hun have i hendes ene hånd et sværd og i den anden holdt hun nu en pistol.

da engle dæmonen var kommet tæt nok på sprang hun op og landet på hovedet og løb lidt hen af ryggen på den og sprang igen. inden hun sprang hørte man et overdøvende bang og engle kroppen faldt ned i gaden. selena så mod de 2 andre engle den ene var på vej mod kvinden i hvidt den anden Makuro. ved siden af makuro var der noget der lignet en slags strå flagstang nok en knækket andtænde tænkte hun og to sigte på den ene af engelende. skuddet brød højt i det område de var og zombier samlet sig på gaden. englen der have været på vej mod makuro drejet i et vredt skrig men blev afbrudt da den hoved blev boret af det store stykke metal ved siden af makuro. kvinden med den mærkelig aura og hendes zombie engel blev sjovt selena smed i en fart pistolen i hylsteret.
hun lage ikke mærke til kvinden men englen da hun var tæt på kom et skrig fra hende og hun sparket i luften for dreje sig og på den måde skære både vinger og ben af engel. blodet fløj rundt og lidt landet på de pæne hvide bukser på kvinden.

selena var i god form ja men dette have været perfekt og være hendes gamle jeg da hun ville lande kunne hun ikke rate op i tide og ramte taget med et slam og strøg hen af det hun bukket hovedet og håbet at stoppe før hun falde ud. smerten fløj gennem pigen i mens hun strøg over taget hun var bange for ikke stoppe. et ryg kom fra hende og fik hende til og tabe alt luft. hun åbnet øjne og lå i en slags forester stilling. ni haler stod foran hende og et par dybe blå øjne smilede til hende.
hendes tro følgesvend bones var kommet over på en eller anden måde og grebet hende.

selena rejste sig op og følte smerten fra faldet heldigvis have hendes læder rustning taget af skaden og hun så Makuro et stykke fra den hvide kvinde. hun begyndte og gå mod ham og det ændret sig til små løb
"dit store røvhold hvis du vidste hvor glad jeg er for se dig"
glæden i de grønne øjne var ikke til og tage fejl af da hun kom hen til Makuro og knude ham ind til sig i et kort stykke tid før de blev afbrudt. en sygelig smerte fra selena's mærke på halsen skar og hun trak ned i chok fordi det føltes som brænd og afsløret uden og tænke over det de gamle symboler for Victoria. de glødet og med et rødt skær og var startet på grund af hendes hellige våben og fra hendes bog. selena skreg af smerte og faldt sammen mærkerne udvidet sig ikke men de gjorde ondt.

de gamle symboller var fra handlen med djævelen selv og stod opført i flere bøger om dæmoner og djævelen's gamle liv og hans grusomheder. mærket var en tak fra ham som viste alle der viste noget om den slags hvad der var sket i helvede og Victoria ville også vide det.
selena's 9 haler slog omkring sig mens hun kravlet væk fra kvinden og mærket smerten tage af.
ud af det ene øje så hun en vagt løbe hen og vælte noget stort ned foran døren så ingen kunne komme op på taget.

smerten og redselen var fremme i pigens øjne mens hun så på Victoria med stor forvigen og uden at forstå hvorfor hendes mærke have opført sig sådan. gispende så hun spøgerende på Victoria mens den lille blide stemme lød
"hvad fanden er du og hvad laver du med min elskede dit svin"
blikket var sløret og hun var langt fra sikker på hvad der var sket eller noget efter mærket brænde. synet kom langsomt tilbage og hun drejet hovedet og så de små lys glimt nogle gader væk fra.
da en ny salve af ild blev fyret af fra soldaterne.
selena's aura var 2 delt og meget tydelig for Victoria i dette øjeblik da hun kun have solgt en følelse til djævelen kunne monstret inde i hende ikke bryde ud og gå til angreb.
den 9 halet ulv gik langsomt hen mod selena og stillede sig og den blå øjne mødtes Makuro og bad ham forklare og der efter mod på Victoria. bones den 9 halet ulv's aura var der imod ren ja næsten uden syn eller noget. det mest naturlige ville være han flænset den dæmon op han stod ved. men i stedet rejste han børster og afventet et muligt angreb Victoria da han vidste der var mulighed for hun ville gå til angreb de 9 haler fløj gennem natten. de blå øjne kigget afventende på alle vagterne. og så på Makuro.
Tilbage til toppen Go down
The Eye.
Second Class.
Second Class.
avatar

Outgame Titel: : FOUNDER
Antal indlæg : 3389
Reputation : 60
Join date : 29/05/12

IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   4/10/2013, 18:33

//haha du har lige akkurat skrevet 50 linjer, jeg skulle lige til at brokke mig XD Og skulle btw sige, at Victoria først svare på søndag, da hun er lige væk til noget familiefødselsdags noget ^^//
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   7/10/2013, 08:33

Hendes mænd og hende selv var så koncentreret i deres forberedelser, at det var først for sent, at Victoria lagde mærke til Dante og hans ven, hvorledes de så kom styrtende imellem dem. En snerren kom fra Victoria af, mens hendes mærkbare og påvirkelige aura blev bare til almindelige eksotiske jeg, da hun ikke længere prædikede og derfor buldrede hendes evne ikke som tidligere. Men hendes 5 mutanter foran sig havde været så længe under hendes indflydelse, at det gjorde ingen forskel for dem, da deres psykiske forsvar var 100% ødelagte overfor hende, at hun ingengang behøvede at give dem en ordre før de ville følge den. En af hendes mænd var ved at løbe efter den mytiske hurtige dæmon og følgesvennen men en hvidbehandskede hånd lagde sig på hans skuldre, hvor han straks at hans guddommelige åbenbaringsfølelse i hans krop blev mangefordobblet pga hendes evne.
"bare rolig, vi skal nok få fat i dem alle, ellers skal gud nok sørge for det.
Sagde hun med de klareste blå øjne bag de store runde briller.
Noget velkendt fik hende til at vende sig om i sin hvide skikkelse, da hun var også klædt ud i hvidt jakkesæt ligesom de andre, og et varmhjertet smil mødte straks Makuro, hvor hun bredte armene ud i en velkomst og gav ham et kram, hvis han tillod det lige efter at hun havde puttet sværdet på ryggen, da hans urene jeg ville blive voldsomt skadet af denne hellige klinge.
"Det er godt at se dig, man skulle næsten tro at gud havde banet vejen for dig til at kunne være med os til at dræbe denne ja uhellige væsen.
Hendes andre mænd var meget neutrale overfor Makuro, da de havde hørt om denne dæmoniske skikkelse, som havde trådt ind i deres hellige kirke, og selvom de nok helst ville have haft flået Makuro fra hinanden, så var Victorias ord deres lov, så derfor gjorde de intet.
Victoria vendte sig om imod hendes mænd, så hendes lange hvide hår flagrede let omkring men lagde sig pænt som altid omkring hendes skuldre, mens hun skævede bagud imod Makuro.
"Hvis du vil, så kan du endelig joine os i den sidste velsignelse inden vi får nedlagt en af jordens vederstyggeligheden selv.
Hun vendte hovedet imod sine folk og ville lade Makuro selv tage valget, mens Victoria tog den velkendte bog frem, som bar på mange dybe hemmelige ikke kun i dens bibelske og radikalt anderledes tekster, men også dens fysiske form. Skriften i den var skrevet med jomfruelig blod og læderbindet omkring dem var således også lavet af hendes dyrebare unge bløde skind. Hvad de færreste vidste, selv dem som vidste disse ting om bogen, så var dette barn, som var valgt til at ofre sig til at lave denne hellige bibel kun lige knap 4 år gammel.
Gamle latinske ord blev slynget ud i luften, og mens hun sagde disse ord gik hun i sin velkendte trance, hvorledes hendes eksotiske aura ikke længere var eksotisk, men også udstrålede denne messiah lignende aura, som hverken var god eller neutral, således at det ikke ligesom var som hos engle, som lyste med deres gode aura og derfor skræmte ethvert ondt væsen bort, nej denne udstråling indhyllede hende bare i denne neutrale komiske messiah aura.
Makuro, som før havde mødt hendes påvirkning, ville nok finde sig selv meget lettere påvirket og lokket af hendes tilbud med at joine hendes folk, som havde endnu engang bukket sig ned på knæ med deres våben foran sig. Det var nemlig det farligste ved Victoria, desto mere man mødte af hendes kræfter, desto lettere blev man påvirket over tiden. Selenas skikkelse, som var tæt på, ville helt klart mærke Victorias meget underlige messiah udstråling.
Lige da Victoria var blevet færdig lukke hun bogen og puttede den under jakkesættet igen og skulle til at reagere på disse flyvende zombier, men alt skete så hurtigt, hvor blodet fløj omkring og de faldt lige således hurtigt ned, at Victoria kunne ikke andet end at stå og kigge fascineret til, mens de blev dræbt lynhurtigt og effektivt. Dog da hendes meget lyse blå øjne faldt på skikkelsen, som var roden til at dette, forholdte hendes ansigt sig meget neutral. Hendes 5 mænd havde rejst sig op og stod bare som de hvide statuer, som de lignede, da deres hvide masker gjorde dem næsten umenneskelige at se på.
Victoria valgte ikke at gøre noget, da det blev hurtigt tydeligt for hende, at denne underlige vederstyggelighed med 9 haler kendte Makuro og omvendt.
Hovedet på denne hvidklædte kvindeskikkelse tiltede en smule på skrå, da hun kunne skimte de lysende mærker under Selenas klæder og hvordan Selena reagerede over sine smerter. Victoria gipsede lavt for sig selv, hvilket lige hendes to mænd ved hver sin side lagde mærke til. De blå øjne var vidtåbne og hvor hun sagde lavt.
"Det kan ikke passe!
Victoria fik den største og ulideligste trang til at tage sværdet frem og flå denne kvinde fra hinanden med den, men noget i hende fik hende stoppet. Var dette guds test? Var det guds ultimative test? Ikke nok med at hun skulle overvinde en skyggedæmon, så var formålet med deres møde, at han skulle lede hende til denne! Victorias blik vendte sig op imod himlen for en kort stund og så ned på dem begge, hvor Selena så talte til hende. Ville gud have hende til at overvinde en af selveste satans børn? Eller vil han have hende til at dræbe hende?
Pludseligt forsvandt alt lys fra gaderne, hvor det kun var eksplosionerne, stjernerne og månens lys som lyste op her, dog da Victoria stadigvæk var af dæmon oprindelse og faktisk en skyggedæmon, så havde hun komplet nattesyn ligesom de fleste væsner havde her.
Hendes mænd kunne ikke lide på den måde kvinden talte til Victoria på, og hurtigt fik Makuro og Selena indset, at selvom disse mennesker med de mærkelige skygger og sjæle, da de var gennemrenset af deres fanatiske tro pga Victoria, så var de ikke almindelige mennesker, de var mutanter, som Victoria så havde fortolket, at det var guds gave til dem således at de kunne dræbe væsner. Den ene mands øjne glødede af indre flammer, hvor temperaturen syntes at stige omkring ham, den anden holdte ekstra godt fast på sine to kors daggers med velsignet sølv og mange hellige symboler, og således udstrålede de andre at de ikke var helt så menneskelige, som de ellers så ud til.
Men victoria trådte et skridt fremad og vendte sig imod dem med et strengt blik, hvor de alle stoppede op med at være nippet til at gå til angreb. Victoria fik en ide.... Måske viste gud bare, at denne kvinde eksisterede, og nu vidste Victoria, hvordan hun kunne få fat i denne nihalede dæmon nemlig igennem Makuro, så der var ingen grund til at gå på jagt efter hende, nu hvor de havde en anden mission. Victoria vendte sig om imod Makuro og Selena.
"Sikke en fin nat det er i nat thi man skulle næsten tro, at gud selv havde sørget for sådan en god nat som dette. Jeg er Victoria Di Cross, en af guds mange børn, som bare vil fjerne denne store ondskabsskikkelse bag ved os.
Victoria udstrålede igen lidt med denne aura. Victoria var ikke dum, og hun var heller ikke et væsen, som ikke kun føle aura og der var ingen tvivl om, at denne dæmon, som hun havde foran sig, var en langt ældre og kraftfuld dæmon foran sig. Det var svært for hende ikke at smile grumt, da hun tænkte på, at hvis hun virkeligt fik halet Makuro ind til sig, så kunne hun måske slå to fluer med et smæk, lagde ham dræbe denne kvinde og samtidig så kunne han blive værdig nok til at blive indviet som en hvid dæmon ligesom hende selv.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)   

Tilbage til toppen Go down
 
[Uafsluttet] Oh holy shit, what is that thing!!? (Episk emne)(Medusa, Kuuma, Selena, Victoria, Akula og Makuro)
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Hvordan starter jeg et emne?
» Kom til bal i syden //åbent emne//
» Blind date - Ashley Victoria
» Ny her - søger emne
» you are mine //Olivia// (fortids emne- XXX)

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Las Vegas (Staten Nevada) ::  :: Las Vegas ::  :: Gaderne-
Gå til: