IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speakingEller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Skriv nyt emne   Besvar indlæggetShare
 

 Ready, set, go ~ ÅBENT.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime5/10/2013, 23:10

Rage kaglede vanvittigt, da hun hoppede ud af sin bil. Den knagede faretruende efter den hektiske tur og hoppede i lejerne. Rage trak hurtigt sin støvede hjelm af. Hendes røde hår var uglet til en grad der synes at bryde alle naturens love, og hendes øjne glitrede ildevarslende. Med begge hænder strøg hun så meget støv af sin dragt af som hun kunne, imens hun kiggede efter Khali. Der gik kun et enkelt øjeblik før hun fik øje på den mørklødede sandelver. Hun havde tændt sin pibe imens Rage havde været på banen, og hun var allerede indhylet i et tæppe af røg der duftede af urter. Af ørken. Af hjem.

"Pas lidt bedre på næste gang." bemærkede hun og barkede på piben. Hendes ravfarvede glødede i aftensolen. En enkel hvirvel af purpurfarvet røg steg op i luften.

"Jeg er glad for at høre at du bekymrer dig for mig." svarede Rage og åbnede kølerhjelmen. Hun bøjede sig ned over maskineriet og fik med det samme sort røg i øjnene. Hun hostede og holdt sin albue op foran ansigtet.

"Jeg snakker om bilen, for Gudindens skyld. Det bliver dyrt i reparationer denne gang." mumlede Khali og indhalerede sin egen røg.

"Det var det værd!" Rage kastede sine hænder i vejret og så bebrejdende på hendes højre hånd. "Jeg vandt! Master level driving, baby!"

Ja, der var ingen tvivl om at hun havde vundet. Det kunne godt være at hendes bil var lidt medtaget, men når man kiggede på de andre biler... Der var en grund til at Rage kun kørte med når der ikke var nogle regler involveret. Kørene kiggede heller ikke ligefrem på hende som om de var hendes største fans. Og alligevel skyndte de sig at kigge væk når hun stirrede tilbage. Godt nok var hun dukket frem fra det blå som banditleder, men hun havde hurtigt fået stablet sig et respektabelt ry sammen. Noget måtte hun have gjort rigtigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime5/10/2013, 23:26

// joiner da lige xP

Kuuma kom roligt kørende på sin special lavet Harley Davidson, efterfulgt af han's elite, 20 veteraner og 2 kaptajner, som var han's komplette elite, dog var de iført deres klub tøj, som bikere, med rygmærker på deres læderveste, som dikterede til The Wolf Bikers, en fritid's biker klub for The Wolf Clanen's medlemmer, dog kom de kørende igennem området's larmende munterhed, iført tunge militær støvler, sorte kamp bukser, sorte lang ærmedet Shirts, med vesten udover, en hjelm, fingerløse læderhandsker, og en militær hjelm med et tørklæde for ansigtet, Kuuma havde en tung handcanon i et hylster under vesten og en skud sikker vest inde under, han kørte dog stille ind på gård's pladsen for køretøjer, og de kørte roligt imod deres garage for nogle af Kuuma's folk osse stod 15 af som holdt øje med deres biler her og motorcykler selv om ingen ville stjæle fra dem, de havde sendt et godt eksempel sidste gang ved og hugge hånden af vedkomnet og proppe hånden i munden på tyven, og dog parkerede de roligt i deres bås, for at slå støttebenene til deres motorcykler til og han steg roligt af, han's mænd gjorde det samme tog sin hjelm af, men ikke sit ansigt's tørklæde, og han gik roligt imod banen, for at se hvem da kørte, dog så han roligt at turen var færdig, og han fulgte stille de forskelige køretøjer med øjnene, han så sin deling's leder for den gruppe her, komme over og fortælle ham at en rødhåret kvinde var begyndt og skabe sig et ry, om det var noget han ville undersøge, han så stille ud til at overveje det, og han nikkedet så, bad 2 mand blive tilbage, og han's 2 kaptajner, 20 veteran soldater, og 13 storm troopers, fulgte roligt med ham, alle iført typisk rocker/biker tøj, alle dog maskeret, enten af hel hjelme, elefant huer og masker, alle bevæbnet med enten storm riffler, haglgeværer eller simple håndpistoler, Kuuma førte dog an, med deling's føreren ved sin side, og resten af sine mænd i ryggen, fulgte han med.

Kuuma så roligt på den rødhårede kvinden som han's delings fører udpegedet som banditleder, og han nikkedet til tak, han begyndte så roligt at gå over imod hende, med tunge tramp som var uundgåligt for han's enorme korpus af kræftige og tunge muskler, han stoppedet op nogle meter fra kvinden, og han sagde uden anledning.
''en af mine drenge, sagde du var begyndt at skabe dig et ry, hmm.. om det er for det gode eller dårlige ved jeg ikke, men du kommer her som banditleder og det skal ikke forstås som at jeg har noget imod det, men bare så vi er clear, fordi har før oplevet bandit problemer, at i ikke genere mine mænd, og vi genere ikke jer, det ikke en trussel, bare en venlig velkomst fact, okay?''
han lød ikke truende, bare som en da ikke ville have problemer, men gav hun ham problemer, så var det osse tydeligt på han's mange ar på armene forude han's militær tattoveringer, at han var typen da ikke løste problemer med snak, men med rå vold og kugler, selv om han forsøgte sig imødekommende, så var han's mænd dog forsigtige, mange af dem holdt vagtsom øje med pøblen, om da skulle komme overraskelser, eller andre sjove løjer som denne banditleder kunne finde på.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime5/10/2013, 23:50

// Du har nogle imponerende lange sætninger~

Kun en blind og døv mand ville kunne undgå at lægge mærket til den enorme linje af bikere der ankom til banen, og alligevel beholdt Rage sit hoved nede i motoren på sin jeep. Eller, at kalde den for en jeep var lidt synd, da den var blevet ombygget, tunet og opgraderet til ukendelighed. Den fungerede tilstrækkeligt ude i det dybe, bløde sand, men den var også en dræber på banen. Bogstaveligt talt. Hvis man stod foran hende når hun kom kørrende, så var man selv uden om det. Hvis man ikke blev spidet på de skarpe metaldele og horn fra diverse væsner, blev man kvast under de robuste, brede hjul. Det skulle hun nok sørge for. Den bedste del af dog det røde insignia der var blevet malet på kølerhjelmen. Hendes insignia. En lang slange med vinger, takker og tænder. Så mange steder at stikke sig selv på.

Selv da den kæmpemæssige fyr stod lige bag hende og talte direkte til hende, fjernede hun stadig ikke opmærksomheden fra sit køretøj. Den stakkels biker blev nød til at vente i en grusom stilhed, indtil hun greb fat i en skruenøgle i sit bælte, og gav svinghjulet et ordentligt slag med den. Metallet klingede, og motoren summede og sukkede. Så var der noget der sagde bang og noget det begyndte at dreje rundt. Teknik. Wow.

Endelig rejste hun sig op og strakte ryggen til den knækkede. Khali så ikke tilfreds ud, imens hun stod og skiftede vægten fra fod til fod. Rage tørrede hænderne af i sin dragt og efterlod sorte striber.

"Javel ja." Hun strøg hånden igennem sit hår og rettede sine øjne imod ham. De så kulsorte ud i det kraftige sollys. "Vi lader jer ulve være i fred, no big deal. Med mindre I er på banen, i hvert fald." Rage var ikke ude efter problemer. Ikke lige nu, i hvert fald. Der var ingen grund til at blive for stor i munden, især ikke når der stod en lille bataljon bag ved vovsen.

Hans barske udseende bed ikke på hende. Ja, han var stor som en bulldozer, ja, han havde tatoveringer og ar galore - men hun tvivlede stadig ikke på at hun kunne give ham klø. Og det var ikke særlig svært at se at hun ikke følte sig truet. Hun havde sit sædvanlige, dybt provokerende, smil på læben. Det lykkedes hende at se uskyldig og brutal ud på samme tid.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime6/10/2013, 00:10

// takker, nogen gange har jeg god krea, andre gange ikke xD, dog bemærkedet jeg din sætning, med at din karakter ikke tvivledet på at kunne give ham klø, tja i race kan hun sikkert, i nærkamp eller skudveksling, kan hun ikke, dog har hun en chance hvis hun bruger sin class's primære våben, ild owo'

Kuuma havde stille noteret sig sandelveren, efter lugten, at være, dog generedet elveren's pibe ham ikke rigtig, han ventedet bare roligt, så stille på bilen, noteredet sig de forskelige detajler og ting, han genkendte ikke mærket, selv om de fleste nok ville genkende han's gruppes rygmærke, da de var kendt for at være høflige, men var man flabet, eller direkte grov, så var der ikke langt for at få en kugle mellem øjnene eller en hel haglbye mellem ørene, dog stod han roligt og så på kvinden, han snusedet stille til luften, en dæmon, hvilket, var han lidt usikker på, havde dog en vag duft af blod, bloddæmon? eller bare for nylig i kamp?, ikke skyggedæmon eller succubus, forkert duft, han kunne dog osse dufte svovl og lugten af røg, som alle da typisk var tæt på ild eller andet, ville have, han's trænede militær hjerne arbejedet stille på detajlerne, som han fik til en Phoenix, ville sige minimal nærkamp's træning, som max ville kunne være en form for smule bokser eller karate, da de ikke brugte deres træning på den slags som pyromaner, de ville heller ikke være meget bekvem i en skud kamp, medmindre de havde et våben da skød med ild, så heller intet problem, han's elite trænet hjerne, fik det resultat, at hun ikke var en trussel, selv om udeeende kunne narre, men ud fra hvad han vidste, så var det osse sån det var.

Han så ikke ud til at have noget imod at vente, han tog bare en pakke cigaretter frem, en stor luksus han engang imellem tog sig, og en smøg mellem læberne, fandt en lighter frem, klikkedet på den så da kom ild i den, og han satte roligt ild til sin smøg, før han gemte sin lighter væk igen, og ventede bare roligt på at dæmon ild damen tog sig sammen.

Han så hende rejse sig op og strække ryggen så da kom et knæk, Kuuma sagde intet til sandelveren, som stod og skiftede vægten fra fod til fod, måske i et muligt angreb? hvis sandelveren ville angribe, så ville han hurtigt sætte hende på plads.

Han lyttedet roligt og han lagde bare hovedet på skrå da hun rettede sine øjne imod ham og han's gule muntre, lettere sindsyge øjne mødte hende's, han sagde roligt.
''det lyder godt, fordi det skulle nødigt gå hen og blive.. ubehaligt, men hvad fanden, ingen problemer, som jeg kan se på det, hmm lyst til og drikke en øl?''
han klukkedet muntert, imens han roligt så ned på dæmon ild kvinden, han lagde hovedet på skrå, med et tænkende udtryk i han's muntre sindsyge blik, som kunne være en meget farlig combo, hvis man kendte ham rigtigt.

Han kunne se han's udseende ikke bed på kvinden, hvilket kun gjorde ham glad, så ville deres overmodighed, altid blive deres fald, da han af personlig erfaring, vidste han havde fordelene i nærkamp, muskelmæssigt, kamp med skyde våben, dog ikke med ild, han's militære trænet hjerne, arbejde stille på højtryk, selv om han forsøgte at skjule sin tattooveringer, som henviste ham til at have været med i Occulta's top elite, blandt de 5 bedste i hele Occulta's elite enhed, som den 2 bedste, dog håbedet han at hun ikke vidste det, men da han af erfaring, og fordi han vidste den enhed, var berygtet for deres dræber instint, forude deres evner, selv som unge, til at kunne dræbe på så mange måder, at selv en professionel soldat ville blive nervøs, dog stod han roligt med en maske af blid munterhed og sindsyge.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime6/10/2013, 00:51

// Det må vi så få afprøvet en dag.

På trods af sin ligegyldige udstråling betragtede Rage sin modstander med beregnende kølighed. Hun regnede ikke med at han ville angribe hende i offentligheden, i hvert fald ikke uden at blive provokeret, og han virkede ikke som en type der ville modtage hjælp fra sine bodyguards. Ikke når det handlede om en lille pige som hende selv... Hun kunne også mærke at han beregnede hende. Det havde hun ikke noget imod, faktisk lige det modsatte. Han kunne bare prøve.

Khali så temmelig utilpas ud, og havde en dyb rynke imellem sine mørke øjenbryn. Hun blev ved med at kigge fra Rage til varulven. Bedømte hvor situationen var. Om hun skulle trække sin bue eller lade dem være så de kunne snakke i fred. Rage var altid svær at læse, og varulven virkede ikke meget lettere. Det var heller ikke ligefrem fordi hun havde lyst til at give sig i kast med ham. Hendes knogler var kun lige helet efter sidste slagsmål hende og Rage have været dumme nok til at involvere sig i.

Hvis man kiggede ordentligt efter kunne man måske fristes til at tro at de to individer var i familie. De havde i hvert fald samme muntre, skæve blik. Når man havde med Rage at gøre var det som at danse på en knivsæg. Det var farligt. Der skulle kun et enkelt forkert ord eller to til at ændre hendes humør fra skyfrit til tordenvejr. Og tordenvejr kunne blive blodigt.

"Hellere end gerne!" Hun skulle jo fejre sin sejr, og lidt alkohol og en god snak med en anden bandeleder kunne ikke skade - vel? Hun ville nødig indrømme det, men det ophidsede hende at være i farligt selskab. Hun havde brug for kontakter, det var der ingen tvivl om. Og så var der altid plads til en øl eller to.

Hun kastede et enkelt blik på Khali, der hurtigt satte sig ind i bilen, inden hun drejede på hælene så sandet hvirvlede op i luften. "Skal vi gå?" Hun rettede kort sin opmærksomhed imod varulven, og begyndte så at gå hen imod markedet. Hun kunne også bruge lidt skygge. Hendes hud var mere end vant til varme, så det var ikke solens stråler der generede hende, men lyset var begyndt at svide lidt i øjnene. Det var hårdt at kigge på skinnende metal og støvede veje i så lang tid af gangen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime6/10/2013, 20:26

// måske xD //

Kuuma stod bare roligt og holdt øje med Dæmonen, han vidste hun betragtede ham, han havde lært igennem flere årtider, at mestre evnen at holde øje med stort set alle detaljer, han smiledet dog blidt, vidste ikke hvad da gik igennem hovedet på hende, han smiledet dog bare til hende.

Kuuma så stille på sandelveren, han blottede sine ulve agtige tænder i et muntert grin, sandelveren var i sig selv køn nok, måske kunne han finde på bare at drille sandelveren? han kunne godt finde på det, bare for og se hvad da ville ske, da de to, selv om de nok havde flere, ville få problemer, som han selv ville, dog elskedet han problemer, dog fik noget ham til at opføre sig pænt.

Han stod stille og roligt, så stille på de to forskelige racer, som han næsten fik en sygisk syg ide om at være i familie med hinanden på en binde gal plan, som fik ham til at klukke, og han's mænd klukkedet forstående, de kendte deres Beta nok til at kende svaret.

Kuuma så glad ud over hun sagde ja, og han svarede hende muntert.
''hmm så følg med mig, kender en god bar hvor vi ville være velkommene da mange af de forskelige her har deres egne bare, for at undgå problemer med hinanden, hehe''
han så dog muntert på dæmonen med et bredt grin bag tørklædet for sit ansigt.

Kuuma så hende kaste et blik på sandelveren som satte sig ind i deres bil, det så dog ikke ud til at genere ham, han fulgte dog roligt med hende da han hørte hende's ord, med en munter klukken, han's mænd fulgte roligt med, han gik ved siden af hende, han sagde roligt.
''hmm har i en bar, eller tager vi den bar mig og drengene har?''
han lød rolig og venlig, dog munter som en da moredet sig over en leg eller en slags hemmelighed kode lege noget i den stil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime6/10/2013, 22:15

// Jeg skammer mig dybt over længden på dette indlæg..

Den måde vovsen kiggede på Khali på, fik en instinktiv vrede til at stige op i halsen på hende der føltes som lava. Hun havde ikke noget imod varme, den fik hende til at føle sig tryg og magtfuld, men denne varme var ubehagelig. Hun kunne mærke sine slanke fingre sitre i deres fingerløse hansker, og Boudreaux føltes pludselig tungere på ryggen af hende, men hun beholdt den i hylsteret. Kun fordi hun stadig kunne se vovsens lille hær stå og kukkelure bag ham. Det måtte blive til en anden gang, lovede hun sig selv.

Derfor ventede hun med at tale til ham igen til Khali var forsvundet i jeepen, og der kun var en støvsky tilbage i horisonten som bevis på at hun overhovedet havde været til stede. Hun ville aldrig indrømme det, ikke under den vildeste tortur, men hun var meget beskyttende over for Khali. Er var en grund til at de gik way back.

Til gengæld var hendes muntre udtryk tilbage på no time, da hun vendte sig på sine hæle i en støvsky. Hun lignede mere en lille kæk pige end en banditleder. Men skindet kan bedrage.

"Du for lov til at vælge baren, men på én betingelse." Hun smilede så hendes hvide tænder glitrede i den stærke sol. "Jeg vil sidde bag på din bike."
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime7/10/2013, 15:59

// det iorden xP

Kuuma stod bare roligt, han kunne fornemme på banditlederen at hun blev vred over at han holdt øje med sandelveren, han så roligt på hende med et roligt smil, som en da ikke var bange for hende's vrede, selv om en banditleder, så havde han over over 200 mand bag sig, erfarne soldater, forude reserve tropper og støtte tropper, så alt i alt, lidt over 700 mand, og han smiledet så bare blidt til banditlederen med et muntert grin, med et gennemborende blik som en da næsten ville have hun angreb, som en da ville få en orgasme af det, eller noget i den sindsyge stil, dog blev han's ansigt mildt igen da han's fornuft i bolden på ham, fik ham til og slappe af.

Han så roligt sandelveren forsvinde og han lavedet et ærgerligt ansigt, med et mildt smil, dog så han ikke ud til og mene sin ærgelse, dog var det tydeligt han ikke prøvedet at krænke eller fornærme banditlederen, men alle og enhver kunne se hun ikke skræmte ham, mest fordi han i sit kun 36 år korte liv, havde dræbt flere end et væsen på 75 år, og han havde erfaring nok fra hård elite træning i Occulta, selv op lært, Wing Tsun militær træning, og generalt torturet nok til at kunne kende de svage punkter for en patron eller et slag fra et slagvåben, han havde hundrede vis af muligheder, og han klukkedet muntert med et rolige ansigt.

Han så roligt kvinden's ansigt da hun blev munter igen, og han smiledet lige så muntert tilbage, han så det lille kække pige udtryk, han stoledet dog ikke to potter pis på det, erfaring havde lært ham at skyde først og spørge bagefter, og så skyde 3 kugler til i kraniet på vedkomnet, dog fik noget ham til at snakke.

Han så roligt på kvinden, og han gik direkte op til hende så han tårnedet sig over hende, og han blottedet sine tænder i et muntert ulve grin, svarede så roligt.
''top..''
Han gik roligt over til sin garage, og han's mænd fulgte roligt med der over, de satte sig roligt op på deres motorcykler, startedet dem og lavedet nogle skarpe sving ved og holde på bremsen og dreje rundt ved hjælp af hjulet, for at køre ud af garagen's indkørsel, og han stoppedet roligt op ved siden af banditlederen, og smiledet bag masken, dog ville det kunne ses på han's øjne, og han rakte hende en hjelm, vidste dog ikke om hun ville tage imod den, men da var masser af plads bag ved ham til hun kunne sidde der.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime7/10/2013, 17:06

Rage var ikke vant til at folk satte sig op imod hende, heller ikke udelukkende med et blik eller et smil. Hun ville elske at sætte ham på plads, måske ville hun bare vente på en dag hvor han ikke havde så latterligt meget backup. Hvis han havde stået alene i hendes lejr ville han allerede have været blevet reduceret til støv eller plasma. Det var Rage i hvert fald dybt overbevist om. Alle den træning han havde i kampsporte med komplicerede navne ragede hende ikke en høstblomst. Han kunne have haft så mange samuraier, senseier og generaler til at træne ham, og det ville ikke gøre nogen forskel for hende. Hun var flere årtier ældre end ham og hun havde lært det hele på den hårde måde. Og det gjorde det ikke værre at være fuldstændig batshit. Men det var vel en ting de havde tilfælles.

Efterhånden som han kom tættere på, kiggede hun mere og mere op. Rage var lille af statur, og det var i hvert fald noget som hun ikke havde tilfælles med vovsen. Det fik hendes edderkoppesans til at ringle som ind i helvede, men hun smilede bare. Han kunne bare prøve.

Hun fulgte ham med øjnene da ham og hans mænd hentede deres kværne. I hendes unge dage - ja, hun havde været ung engang - havde hun også haft en motorcykel, en rigtig dyr og lynhurtig en. Meget bedre end dem vovserne kørte på, hvis hun selv skulle sige det, men hun ville nødig klage.

Hun tog selvfølgelig ikke imod hjelmen, men svang sig bare op bag på motorcyklen med en mere eller mindre manisk klukken. Hendes outfit klirrede og hun måtte spænde Boudeaux ekstra godt fast for en sikkerheds skyld. Hun bevægede sig derop, elegant som et stort kattedyr, en måde at bevæge sig på som kun en ørkenboer kunne opnå. Man kunne også se at hun før havde siddet på en motorcykel, for hun greb ikke fat om ham, men derimod sædet. Hvis han skulle spille med musklerne - hvilket han garanteret skulle - så måtte hun tage lidt bedre fat der.

"Off we go, baby."
bekendtgjorde hun og pegede fremad med sin ene arm som om hun var en superhelt der skulle til at flyve væk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime7/10/2013, 20:32

Kuuma så roligt på banditlederen, han lagde hovedet på skrå, da han på hende's krops sprog, kunne se hun ikke just var tilfreds med han's opførelse på en måde han ikke helt forstod, som fik ham til og smile muntert, han lagde sine enorme arme over hinanden, så de pr reflex spændes så de kræftige muskler var spændt, det var dog ikke noget han gjorde for at imponere hende, simpelt fordi han morredet sig, han endte dog med og blotte sin ene række tænder som et ulve smil.

Han så roligt ned på banditlederen, med et undersøgende muntert blik, hun var lille, men han vidste han ikke skulle lade sig narre, han snuste roligt i luften og kom med rolig klukken da han så udfordringen i hende's smil, og han's øjne sagde han ville tage imod udfordringen, dog sagde han intet, han's øjne sagde det hele, at han ingen lyst havde, men det var fordi han havde to mager, i form af en clomans og en varulv, som han elskedet højt, og sin lille datter, dog nævnte han ikke dette.

Han vidste af gammel vane, at hun fulgte dem med øjnene, han sagde dog intet da han kom kørende på sin special lavet Harley Davidson, til han's størrelse, han smiledet glad for sig selv.

Han klukkedet muntert og tog den selv på, og lukkedet den sammen så tørklædet blev spændt lidt fast om han's ansigt, dog sagde han intet, han skævedet kort op til hende med et muntert glimt i øjet da hun svang sig op på han's motorcykel, han så dog ikke på hende's krop da han hørte tøjet klirre, han ventedet bare roligt til hun var klar, dog klukkedet han roligt da han så hende gribe fat i sædet, og han løftedet næven og rettede den frem af imens han gassedet op, han's mænd gassedet op som tegn til de forstod det.

da han hørte hende, slap han for trykket, så han begyndte og drøne afsted, med de 110 i timen, imod deres bar, som kun lå nogle få og 300 meter væk, så de drønedet roligt afsted, efterfulgt af han's mænd som kom med muntre hyl da de elskedet fart, som varulve.

Han så sig tilbage om hun nød turen, han havde set hende pege fremad med sin arm, men havde måtte koncenterer sig om turen der over, så de ikke kørte forkert, dog efter nogle få minutter, så var de dog fremme, takke være deres elskede lyn kørsel, og en okay nydelig bar, med et skilt af en hun ulv med et øl krus i hånden og et bredt smil, med navnet ''de glade vovser's bar'', dette var en bar som var tydeligt kendt for at være The Wolf Clan's hærs bar, og Kuuma kørte roligt om i baggården, hvor der allerede holdt en række biler, en enkel lastbil, og flere motorcykler, så det kunne ligne da ville være over 40 personer der inde, forude Kuuma's 33 mand, så alt i alt ca 73 eller flere fra samme gruppe som Kuuma, da alle bar samme læderveste som Kuuma med samme rygmærke, og han parkerede roligt på en fri plads, imens han's mænd parkerede rundt omkring, han slog støtte benet til, og rejste sig roligt op, han smiledet til hende og gik roligt imod baren, så hun kunne sunde sig, gå med med det samme, eller hvad hun ville, dog de varulve der var der ude hilste glade på deres Beta, forude han's veteraner, og deres brothers in arms, fra forskelige delinger, dog samme sektor, Kuuma's marksman, men osse samme biker klub, The Wolf Bikers.

Kuuma så roligt på den store bar, som kunne rumme lidt over 150 mennesker, som kun ville være fra The Wolf Clan, men ellers kun gæster, dog var nogle unge kønne varulve piger og kvinder, igang med og servere øl og mad, for folkene der inde, der var osse en del båse, hvor venner kunne side med venner, alle så osse ud til og have respekt for pigerne der inde, selv om de nogen gange hilste på en kæreste eller en meget god ven, med et kys eller et smil, der var god stemning og masser af mad og alkohol, en trappe ved siden af baren, var der sove værelser til folk da skulle have fun time, bare sove deres tømmermænd ud, eller andre muligheder, han vidste ikke hvad, han gik over imod en tom bås, dog stoppedet han op for at hilse på de mange folk der inde, da der ikke rigtig var andre fra de andre sektorer i dette område, udover Kuuma's mænd, da alle var hjemme i Hobour, og ventedet på ordre, selv om Kuuma tit var ud med sine mænd, for at holde dem i gang, dog bestilte han nogle store krus øl, til ham og banditlederen og han's to kaptajner, han's kaptajner Nichlas og Phillip, satte sig hos ham, dog så banditlederen kunne sidde ved siden af ham, eller over for ham, så hun selv kunne vælge, hvor hun ville sidde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime7/10/2013, 20:55

Accelerationen var som en lussing. I stedet for at hvine, som de fleste andre piger nok ville have gjort, så grinede hun og greb fat om ham. Hendes stemme druknede dog i lyden fra motoren og de hvinene dæk, så han ville nok slet ikke lægge mærket til det. Hun kunne knapt nok nå rundt om hans store korpus, det var et mirakel at motorcyklen overhovedet kunne bære ham. Hun kunne ikke lade være med at grine, og hvis han sad helt stille ville han nok kunne mærke at hun rystede som et espeløv. Hun hylede i takt med varulvene, lige meget om de ville acceptere hende eller ej. Hun regnede ikke rigtigt med det - det var ikke gensidigt. Da han kiggede smilede hun. Hun smilede så meget at man måske skulle være nervøs for at hendes ansigt knækkede over.

Da turen var slut blev hun synderknust. Hun ville næsten ikke sidde af. Alligevel skyndte hun sig at følge efter ham for ikke at virke svag. Hendes ben rystede en lille smule, men hun spændt musklerne så meget at det ikke var til at se. Hun gengældte alle de stirrende blikke vovserne kastede i hendes retning. Well, det var åbenbart ikke hver dag deres Beta tog en rødhåret dæmon med til baren. Hun følte lidt stadig lidt malplaceret imellem alle de varulve, især når hun vidste at de alle var loyale over for muskelbundtet. Hun havde et ekstremt tilfælde af sommerfugle i maven, og det var ikke kun ubehageligt. Så skyndte hun sig efter ham i sine store støvler.

Atmosfæren inde i baren var... uden sidestykke. Det mindede hende lidt om derhjemme, bare meget mere hyggeligt. Mindre blodigt, mere muntert. Mindre brændt, mere alkohol. Hun elskede det.

Hun satte sig over for vovsen og tog imod øllet. Hun løftede det op til munden, og man kunne se hvordan hendes muskler spændtes. De var imponerende for en pige, om ikke andet. Hun måtte slikke skummet af overlæben da hun stillede glasset fra sig igen.

"Forresten," Hun rakte ham sin lange, slanke, solbrændte hånd. Hun havde flotte negle, når man tænkte på hendes fag, men neglene var fuldstændig tilsandede. "Mit navn er Rage."

Hun vidste at hans navn var Kuuma, eller Ghost, hun kunne faktisk ikke huske det, men det var altid godt at være høflig.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime7/10/2013, 22:36

Kuuma havde kunne mærke hende's latter imod da hun greb fat om ham, så han mærkedet hende's brystkasse imod sig, som bevægedet sig da hun grinede, og han knurredet en munter lyd, som ville være som en varm rumlen imod hende, han kørte roligt uden om forskelige forhentringer, som mennesker, bil rester, alle mulige ting, han mærkedet dog da hun rystedet som fik ham til at knurre en munter latter i brystet, og varulvene's hylen blev kun højere da hun åbenbart blev godtaget af dem, og de ikke knurredet af hende fordi hun ikke måtte hyle med dem, dog hylledet de sammen med hende, på vej over imod baren, dog undrendet han sig lidt over hende's enorme smil.

Han havde roligt set kort på banditlederen da hun så ud til og være ked af over ikke at kunne køre mere, måske skulle han tage hende med på en køretur, en lang en? han vidste dog sine piger ikke ville bifalde det, hvis han gjorde noget slemt, så han håbedet han kunne holde sig i skindet, dog så han roligt på banditlederen, han's folk hilste venligt på hende, da hun jo var en gæst, og nok ikke en af Kuuma's hygge veninder, som han havde nogle af inden han blev mage med sine elskedet piger den dag idag, dog smiledet han venligt til hende, da hun fulgte efter ham.

Han nød at være i denne bar, han havde osse betalt den, så han's mænd havde et sted og være, så de kunne hvile ud, drikke, og hvad de havde brug for, da var dog osse en ring for folk da ville slås i nærkamp.

Han så hende satte sig over for ham, og han smiledet roligt, tog roligt sin øl op og tog en stor slurk af den, han's kaptajner Nichlas og Phillip sad stille og snakkede med hinanden, omkring rekruttering, da de havde næsten 150 nye rekrutter da skulle trænes, og de drak stille imens de snakkedet, dog fulgte Kuuma med i hvad bandit lederen lavedet, han kunne se hun kunne lide stedet, som fik ham til og smile muntert.

Han hævedet kun sit øjenbryn da hun spændte musklerne, hvis han spændte sine ville han's shirt revne ved ærmerne, dog smiledet han muntert til hende, og tog en slurk mere af sin øl.

Kuuma så roligt på den fremrakte hånd, og han svarede muntert.
''rart og hilse på dig, Rage, jeg er Kuuma Tenga, Beta af The Wolf Clan og sektor leder af Marksman afdelingen i klanen, og Road Captain for The Wolf Bikers''
han lød venlig, da han ikke forsøgte og imponere hende, men bare sagde sandheden som det var, og han rystede roligt hende's hånd, imens han så på hende med et muntert og undersøgende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime8/10/2013, 13:55

Det var godt at Rage ikke havde vidst at der var en boksering. Så ville hun slet ikke have haft tid til at drikke øl med vovsen. Idéen om at skulle bokse eller bryde med en mand der var mere end dobbelt så stor som hende... den var simpelthen for svær at fornægte. Hvis der var noget Rage ikke kunne sige nej til, så var det en udfordring. Om det var fordi hun var for stolt eller sindssyg til at sige nej, det var svært at sige.

Hun støttede hagen i hånden og kiggede skævt på de to mænd der sad og snakkede lavmælt sammen. Samtale interesserede hende ikke det mindste, selvom det nok havde været strategisk smart at høre efter. Hun havde bare svært ved at holde opmærksomheden rettet imod deres kedelige samtale i lang tid af gangen. I stedet kiggede hun mere rundt i baren for at se hvad de andre havde gang i. Varulve var generealt et underholdende folkefærd.

Hun trykkede hans hånd, og gav den bare gas med voldsomheden. Hendes hånd var temmelig stor, men den forsvandt alligevel i Kuumas kæmpe grabber. Alligevel kunne man ikke sige at hun ikke prøvede. Mange kvinder var trætte af deres kroppe, og Rage var ikke en undtagelse. Hvis hun bare havde været mere høj, så havde hun sikkert mere held med at være frygtindgydende. Det var fandme ikke nemt når man var på højde med de andre krigeres småsøstre.

"Imponerende."
bemærkede hun. "Det var en titel der ville noget." Hun havde selv utallige aliasser og kaldenavne, men hun synes ikke om at opmuntre til andre navne end Rage. Desert Drake kunne hun ikke rigtigt slippe af med, men det var også et af de bedre.

"Nå, er I noget jeg skal være nervøs for?"
spurgte hun pludseligt. "Eller holder I jer for det meste fra ørkenen?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime8/10/2013, 22:51

Kuuma sad roligt og holdt øje med Rage, han lænedet sig roligt tilbage, tog en tår af sin øl, og så stille på sine omgivelser, så nogen synge med på musikken i baren, så nogen lægge arm, nogen spille kort, nogen kysse med veninder eller kæreser enkelte kæledet, nogen bestilte øl, nogen snakkedet med en bartenderinde, og en del andre spændene ting da kunne ske i en typisk biker bar / militær bar.

Kuuma så roligt på Rage da hun støttedet sin hage i hånden, Kuuma vidste ikke om hun fulgte med, og han spurgte hende muntert og roligt.
''hvad type banditleder er du så, Rage? stjæle fra de rige og give til sig selv, massemord, stjæle fra alt og beholde selv, hmm hvad type?''
han lød oprigtig nysgerrig, imens han tog en slurk af sin øl, han ville svare hende på hvad han lavedet hvis hun svarede ham først, og han's øjne sagde dette tydeligt, da han elskedet og lege gætteleg, kunne osse være hun misforstod det til en sex invitation, man kunne aldrig vide hvad folk tænkte.

Han smiledet muntert til Rage da hun gav den gas med voldsomheden, det så dog ikke ud til og genere ham, han klukkedet dog muntert ved hende's forsøg, som en ligemand som værdsatte en anden's forsøg på noget sjovt, han smiledet dog bare roligt til hende, som en ligemand til en ligemand.

Han hævedet sit øjenbryn, han sagde roligt med et skulder træk og en venlig ydmyg stemme.
''forsøgte ikke og imponere dig, men mest så du ikke mistænkte mig for at røvrende dig, ved og skjule noget hehe''
han trak muntert på skulderne, tog en tår mere af sin øl, dog hørte han hende's spørgsmål, han svarede roligt.
''vi er sån en klan da er lidt, vi genere ikke jer, hvis i ikke genere os, vi hjælper jer hvis i hjælper os, og sådan går den begge veje hele vejen igennem, men jo vi er i ørkenen med vores vare fra hobour, som tit er beskyttet af mine mænd enten i bil eller på motor cykel, det forskeligt''
han klukkedet muntert og så roligt på Rage med et drillende blik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime9/10/2013, 11:17

Rage førte kruset op til læberne igen og rettede sin opmærksomhed imod Kuuma. I det dæmpede lys virkede hendes øjne en smule gullige. "Alle disse betegnelser lyder meget præcise, mmm." Hun tog en ordenligt slurk. "I live by the creed of blood and gold." svarede hun så, med hovedet nede i kruset, så hendes stemme fik et hult ekko og glasset blev dugget.

Hun ville helst ikke fortælle ham for meget, hun ville hellere holde hans viden om hende på et udifinerbart plan. Det var i hvert fald det mest strategisk rigtige at gøre. Det kunne godt være at han lod hende køre en tur på sin bike, og betalte for hendes drink, men hun stolede ikke på ham over en dørtærskel, og hun forventede det samme fra ham.

Det var også det hans øjne sagde. Han var ikke en vovse for ingenting, kunne hun se. Han inviterede hende til at lege med på en leg der kunne blive dødelig. Man kunne jo håbe.

Hun lagde hovedet på skrå, så hendes ildrøde hår stod vinkelret i luften. Hun smilede pludseligt uskyldigt, som hun ellers før havde prøvet at undgå. "I er selvfølgelig frie til at køre rundt i ørkenen som I lyster, men hvis I kommer for tæt på min camp med fristende varer på slæb, så kan jeg ikke garantere at I ikke bliver angrebet. Jeg kan jo ikke holde styr på alle mine mænd, vel?"

Alt tydede på at Kuumas pak var et meget godt organiseret et af slagsen, men det kunne man i hvert fald ikke sige om Rages. Hun kendte heller ikke særlig mange af dem, især ikke de tomhjernede nogen. De holdt aldrig særlig længe. At have et upersonligt forhold til dem gjorde det også meget nemmere at aflive dem når de blev problematiske.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime13/10/2013, 21:43

Kuuma så Rage føre kruset op til læberne igen, og han så hende roligt i øjnene med sine muntre gule øjne, han hørte hende's ord og han svarede muntert.
''hmmm det er fint nok til mig''
han klukkedet muntert og tog en slurk af sin øl, han hørte hende's ord og svarede med et af sine egne små citater.
''i may be insane, but i can take more stres that most, i may be insane, but i can kill without feeling, i may be insane, but i can do so much hurt to people, and don't give a fuck abort it!''
han brummedet muntert da han beskrev sig selv som sindsyg, hvilket osse var rigtigt, hvis man kendte ham, han så dog ud til og more sig over hende's hule ekko lyd så vel som da glasset blev dugget.

Kuuma så roligt på Rage, ventedet på hun svarede, og han grinte bare roligt da hun så ud til ikke og ville fortælle ham noget, hvilket kun gjorde det hele sjovere, i han's øjne, og det var tydeligt på ham at han moredet sig over det hele, mest fordi han var en munter sjæl helt ned i DNA'et i sig, medmindre man vækkedet han's sindsyge bæst, så var man på skideren, dog klukkedet han bare muntert og sendte hende et hemmelighed's fuldt indforstået blik.

Han så roligt ind i Rage's øjne med en blid munterhed, dog da han så længe i hende's øjne, burde hun kort have set den han rigtigt var, en fuld kommen sindsyg sociopat, dog forsvandt det lige så hurtigt som det var kommet, da han's øjne blev muntre ikke engang et sekund senere da det havde vist en bitte smule af han's sindsyge, dog så han munter ud igen.

Han så Rage lægge hovedet på skrå så det ildrøde hår var i en vinkelret stilling i luften, han så det uskyldige smil og han smiledet roligt tilbage, han hørte hende's ord, og han svarede roligt, ikke engang alvorligt ved de lettere sindsyge ord han skulle til og sige.
''ved jeg, og det gør vi skam osse, og tja kommer vi for tæt på din camp med vores værdifulde mad vare, og du ikke kan garantere at vi bliver angrebet, så kan jeg ikke garantere at mine mænd ikke skyder dine ned, torturer dem da overlever, voldtager de, tæver dem som børn, tager dem som slaver, eller simpelt bare hugger hænderne af dem, hvem ved hva mine drenge kan finde på? og det skam iorden du ikke kan det, kender det selv, hehe''
det lød ikke som en trussel, men bare en venlig kendsgerning at han's mænd ville gøre de ting han havde nævnt, og mange flere andre usagte ting, dog så kuuma eftertænksom ud, og han sagde roligt.
''hmm.. min Alpha bryder sig ikke om banditklaner, men jeg tror godt vi kan slå en lille handel af, at hvis dine drenge holder området fri for banditter, som ikke er jeres, så kan det være i får noget frisk hjorte kød her og der, som i helt frisk, generalt intet radtotiviet, ville kan være en god værdi i sig selv, hvordan tror du jeg skaffer mad OG løn til alle mine mænd, og resten af klanen? frisk kød, friske grønsager, afgrøder, vand, vin, øl, you name it, Hobour er en guld mine i sig selv, da området er frisk og frodigt, så ja, vi tjener godt på det, meget godt, og vi har nogen gange overskud, så kunne det være, at jeg ikke behøvede så mange af mine mænd til og bevogte vores convoys, mod på at dine folk får frisk mad og her? i skal ikke forvente et fest måltid, men en kasse øl her, en pakke kød der, en pose grønsager her, måske alle 3 ting, kommer an på så meget, hvordan lyder det?, og skulle uheldet være ud af en af dine drenge bryder vores lille.. aftale? jamen så snakker vi om det, comprendo?''
han lød munter selv om han's øjne var alvorlige, han ville betale en slags tribut til Rage iform af værdifuld mad vare, til gengæld for at hun sørget for han's vare kom sikkert frem, uden at stjæle fra dem, og det var et godt tilbud, som kun få meget sjældent fik, dog så Kuuma roligt og tænkende på Rage imens.

Kuuma smiledet venligt til Rage og tog en slurk mere af sin øl, han så stille rundt på sine folk i baren som drak, æd, snakkedet, lagde arm, spilledet kort, terninger, lavede væddemål i form af kampe i ringen, nogle snakkede med servitricerne, og sådan fortsatte aftenen stille og roligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime22/10/2013, 19:03

Hun løftede sit ene øjenbryn og lagde hovedet på skrå da han begynde at lire en smørre op om sin egen sindssyge. Hun kendte ikke mange der vedkendte sig sindssyge så åbent, og slet ikke så kort tid efter man havde mødt nogen. Og de få personer hun kunne forestille sig ville gøre det, var nok ikke så sindssyge som de ville indrømme. Hun tvivlede ikke et øjeblik på at Kuuma ville angribe og dræbe personer der trådte på hans sukkermad, men det havde ingenting med sindssyge at gøre. Det var bare en irriterende unødvendig voldsomhed og mangel på empati, som begge var evner hun selv kunne bryste sig af.

Hun tvivlede dog et kort sekundt på sin teori da hun så udtrykket i hans øjne. Han viste i hvert fald hvordan man skulle intimidere folk. Det ville garanteret virke på de fleste gennemsnitlige væsner.

"Tja, shit happens."
indrømmede hun og blottede tænderne i et ubehageligt smil. Hun havde ikke meget imod at miste et par mænd, især ikke hvis det kunne tilfredsstille Kuumas fjollede blodtørst så han ville lade hende være i fred, men hvis han gjorde et så stort indhug i hendes mandskab at hun kunne mærke det, så ville de nok få et lille problem. "Jeg havde dog ikke regnet med at I var sanseløse drabsmænd og voldtægsmænd, i prægtige mandfolk. Hvis I har lyst til at røvpule et par mænd efter de er blevet banket til plukfisk, så er det vel jeres sag. Different strokes for different folks. Jeg tvivler dog på at de vil være særlig gode slaver. De er temmelige ubrugelige." Hun viste ikke med Kuuma, men de to generaler hun sad ved siden af så ikke særlige glade ud for hendes rablerier. Det var egentligt også meningen.

"Du vil give mig mad for at holde området clean? Geez, alle andre banditter end mine egne bliver udslettet om du vil have det eller ej."
grinede hun og slog koppen ned i bordet for at understrege sin pointe, totalt imodsætning til hendes mere diskrete fremgang for et par sekunder siden. "Men jo, tak, comprende og alt det der. Hvordan skulle jeg sige nej til gratis drinks?~"

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime29/10/2013, 16:42

Kuuma sad roligt og så Rage løfte et øjenbryn, og han klukkedet muntert af sig selv og dette glade selskab som han anså det for, selv om det hurtigt kunne ende i en kælder med en blæselampe og en jagt kniv, dog smiledet han bare muntert uden og afsløre et mini sekund af han's tanker, selv om han dog så hende for en mulig ide til og beskytte han's karavaner så han's mænd kunne bruge's andre steder, han lagde dog roligt hovedet på skrå med et muntert smil.

Kuuma så roligt på Rage, uden og vide hvad da forgik i knolden på hende, dog klukkedet han muntert og tog en tår mere af sin øl med et bredt smil.

Han så roligt på Rage da hun snakkedet og blottede tænderne i et ubehaligt grin som Kuuma så ud til og more sig over, ikke for og irritere hende, mest fordi han sjældent tog noget seriøst for lokummet brændte på, han svarede dog roligt da han havde hørt hende.
''gør det jo nogen gange, og tja vi er ikke sanseløse, vi dræber altid det vi jager, dog voldtægtsmænd nej, det kun når vi skal.. forhøre om ting, og tja hvis det er da skal til for og få oplysninger, så ja, så ville de gøre det, eller simpelt for sport's skyld, og vi ville ikke beholde dem, kun indtil vores indre ulve er sultne hahaha''
da kom en dyb latter brøl fra ham, og da kom flere latter fra hele rummet da folk havde lyttet til samtalen og vidste han havde snakket om deres månedelige jagt, hvor deres indre varulve fik lov og myrde og æde løst af deres fjender, dog svarede han roligt.
''så længe de holder sig i skindet, så får vi ingen problemer, og i får mad, hehe''

Han hørte hende og svarede muntert med et bredt grin.
''tja, vi har tit for meget til vi selv kan nå og sælge det så det rådner, så at give det væk imod at få beskyttelse imod banditter da åbenbart ikke er der, og som i holder clean? så ville jeg mene det er en win-win situation for os begge, og ubruglige som du osse nævner? de skal bare trænes ordeligt, og det siger jeg ikke du ikke gør, jeg siger bare at god træning er en nøgle til meget positivt, som fx professionelle dræbere da ikke ville fælde en tåre over at myrde deres fjender, de ville måske grine og drikke en øl, men det så en anden sag, dog vil jeg ikke udstille os som de rene psykopater, vi har hjerte, somme tider, kommer an på hvem fjenden eller byttet eller målet er haha''

Han grinte mere over ordet gratis drinks og bestilte en omgang øl mere til dem, han var enorm så han kunne drikke en hel del forude han var scotte som gjorde han var endnu svære at drikke under bordet, dog tømte han sit krus og tog imod det nye kolde krus øl og drak af det, han så dog roligt på Phillip og Nichlas som så utilfreds ud, og han sagde noget på scots og de svarede på samme sprog, han trak på skulderne og gav dem et smil, sagde noget mere, og de så ud til og smile nu og nikke indforstået før de drak af deres øl igen, dog sad alle nu igen tilbage til deres øl, snakkeri, kæleri med kæresten, og et enkelt par var gåde ud på toilettet hvor da nu hørtes en lav stønnen, som kun fik nogle af de ældre veteraner til og grine højt og skåle og klingre krus imod hinanden.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime10/11/2013, 13:57

Rage betragtede sig selv som stolt barbar, men der var ingen tvivl om at hun blev overhalet indenom at Kuuma på de fleste punkter. Hun var både irriteret og en smule stolt over det, men alligevel blev hun en smule pirret til at vide hvad der foregik i forhøringslokalerne hos Kuumas hyggelige rockerbande. Det kunne være at hun kunne lære nogle varulvetricks. Ikke fordi hendes egne dirty tricks ikke virkede, men det kunne da være morsomt med lidt diversitet. For hende, om ikke andet.

Hun skuttede sig da de alle grinede. Nærmest synkront. Det var fandme gustent. På den ene side var hun sikker så længe hun underholdt dem, på den anden side kunne en person så uligevægtig som Kuuma hurtigt skifte fra latter til hylen, det var hun sikker på. Well, det var ikke for ingenting at hun havde sat sig tættere på vinduet end Kuuma. Godt nok havde hun ikke nået af stjæle en nøgle til en af motorcyklerne udenfor, men det ville ikke tage hende mange sekunder at hijacke en af dem. Men det ville heller ikke tage dem mange sekunder at nå hende ude på parkeringspladsen. Det kildede ned af nakken på hende af fryd.

Kuuma viste tydeligvis ingenting om Rages pak, og det fik hende til at smile igen. Omkring 70% af hendes banditter havde en minimal træning. De var ikke særlig gode krigere, men deres sindssyge gjorde dem uforudsigelige og farlige. Og så gik hun mere op i kvantitet end kvalitet. De fleste tændte alligevel ild til sig selv på et eller andet tidspunkt i deres karriere, og så måtte hun jo bare finde nogle nye. Det var utroligt så mange tomhjernede banditter der fandtes i ørkenen. Der var selvfølgelig også de sidste 30% som regelmæssigt blev trænet, og kunne måle sig med de fleste skarpskytter eller nærkæmpere på planeten. Khali var for eksempel en del af hendes elite. Hende ville selv Rage nødig op i mod.

Rage sagde ikke nej tak til et krus mere, og hun tømte sin drink efter at have skålet i retning af Kuuma. Hun undertrykte mere eller mindre succesfuldt end lille fnisen, og så bøvsede hun lettere diskret.

Deres samtale på skotsk gjorde hende en smule ubehageligt tilpas. "Hvad snakker I om?" spurgte hun diplomatisk og støttede igen ansigtet i hånden og albuen på bordet. Hun kiggede på Kuuma igennem en tot ildrødt hår der var faldet ned over hendes solbrændte ansigt. Skotte? Hun havde aldrig gættet at han var skotte. Der fandtes alligevel ikke særlig mange væsner længere som stadig kom fra et af de gode gamle lande.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime10/11/2013, 18:25

Kuuma så roligt på Rage da hun så ud til og tænke, han så roligt spørgende på hende da hun fik en irriteret udtryk blandet med noget andet, han så dog roligt på hende da hun havde et tænkende udtryk i ansigtet, om hun ville dele sine tanker, han lagde roligt hovedet på skrå med et mildt smil.

Han så hende skutte sig, og han smilede undskyldende og trak på skulderne, han så roligt på hende med et undersøgende roligt blik, han vidste ikke hvad da gik igennem hovedet på hende, dog havde han set hende sætte sig tættere på vinduet end ham, han så ikke ud til og tænke nærmere over det selv om et lille snu udtryk ikke forlod han's ellers muntre blik med et lille smil.

Han så roligt på hende, han trak på skulderne og tog en slurk af sin øl imens han ikke vidste hvad hun tænkte på, han vidste dog at han havde sine mænd i forskelige marksman typer, alt fra recons med let kevlar udstyr og SMGer og bolt action's rifler, til tungt pansrede veteran soldater med maskine kanoner og generalt tunge våben, han trak på skulderne med et grin.

han grinte bredere og skåledet med hende og tømte sit krus og bad en af sine mænd fylde en god gang scots øl i hende's krus, en øl da hed WarSaw Scotish med 35% i, og han lod hende's krus fylde op efter at have skålet med hende og drak selv sin øl og fik samme krus som hende, og den havde en sødlig dog bitter duft med en mørk udseende og en fyldig aroma, han tog en slurk af sin øl og han så på hende da hende's krus var fyldt med samme øl om hun ville smage det.

Han så roligt på hende og han svarede hende høfligt med rolig sandhed i stemmen.
''de snakkede om din bande, om det var en god ide og give jer mad forude andre små ting, som jeg forklarede, og jeg fik så forklaret dem fordelene for det for begge parter, så de er nu ret tilfreds igen hehe''
Han kunne høre hun lød diplomatisk og han fulgte roligt hende's øjne direkte ind i hendes da hun så på ham ud igennem en tot ildrødt hår, og han smiledet muntert og tog en slurk af sin scotske øl, og med en glad suk tog han en tår mere selv om det ikke så ud til og bide på den enorme mand, han så dog igen på hende om hun kunne lide den slags øl eller om hun ville have det normale øl som var ret kendt i omegnen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstReady, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime18/1/2014, 00:01

// Jeg skammer mig på alle mulige måder, men du var advaret~

Hun kiggede beregnende ned i sit krus, med et enkelt løftet øjenbryn. Hun sendte ham et blik, og snuste så til den mørke væske. Så slikkede hun sig om læberne og lagde hovedet på skrå. Fuck it. Så skålede hun i hans retning igen, og drak en slurk. Hun kunne ikke lade være med at smile. Meget godt. Hella stærkt. Hun skar ufrivilligt ansigt og rynkede næsen. Øl var da noget forfærdeligt noget. Hun var generelt ikke så meget til alkohol, sukkervand med bobler og koffein var mere hendes stil, men det var ikke helt så godt for imaget.

"Alle, eller, sådan nogenlunde alle, problemer med banditter i ørkenen forsvinder for lidt proviant en gang imellem. Det lyder da som en fin aftale for jer. Tænk på alt det ammunition i sparer! Alle de monetosss."
Hun kom med en lille latter der hurtigt gled over i et hosteanfald. Hun dækkede sin mund med indersiden af albuen, og fik en rynke imellem øjenbrynene. Det tog ikke lang tid, men hun fik tårer i øjnene.

"Ehm, undskyld." mumlede hun hæst, og jog hurtigt en slurk øl mere ned. "Ørkensand, du ved." Med en hurtig bevægelse tørrede hun sig om munden med sit ærme. "Men, ja, deal's a deal. Pleasure doing business with ya." Hun rejste sig op og tørrede ikkeeksisterende skidt af sine bukser.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
Ready, set, go ~ ÅBENT. Empty
IndlægEmne: Re: Ready, set, go ~ ÅBENT.   Ready, set, go ~ ÅBENT. Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Ready, set, go ~ ÅBENT.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan besvare indlæg i dette forum
 :: Miami (Staten Florida) :: Miami-
Skriv nyt emne   Besvar indlæggetGå til: