IndeksOSSSøgTilmeldte brugereTilmeldLog ind
menu

adminteam

admin nyheder

Admin Expressen #16 kan du læse hér!.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at få opdateret vores layout, så vær beredt på forandringer! Du kan skrive ris, ros og kommentarer herinde!

Dugfriske nyheder - Admin Expressen
[Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Icon_minitime31/5/2017, 20:24 by Millicent
Admin Expressen #16


Hey Newworld , this is a ghost speaking



Eller.... i hvertfald en af dine admins, som igen er begyndt at røre på sig...
Vi ved at mange sysler med eksamener lige nu og …

Comments: 29
Nyt miniplot! (Admin annoncering)
[Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Icon_minitime6/6/2017, 15:25 by Sean
Hejsa kære brugere! :)

Beklager jeg slet ikke har de samme farver eller billeder som vores kære @Millicent!
Men mon ikke vi skal finde ud af det alligevel?

Det er med stor entusiasme …


Comments: 12

Share
 

 [Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst



[Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Empty
IndlægEmne: [Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro)   [Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Icon_minitime28/10/2013, 12:28

Omgivelser: forskellige væsner
Sted: Miami
Vejr: solskin
Tid: eftermiddag

Det her var en dejlig dag, at surfe hen over vandet på hendes hoverboard, og Konan nød den næsten sky fri himmel, der kun havde et par dovne hvide skyer, der futtede hen over himlen, og en gang imellem blokerede for solens dejlige stråler. Konan der svævede en halv meter over vandets overflade, på et board i sort med røde skyer, og en top, en nederdel og en long coat i samme farve, hendes long coat var åben og blafrede i vinden, så man virkelig kunne se hendes fine former, og slanke krops bygning. Hendes skulder lange blå hår, hang løst og blafrede lige som hendes coat, og hun smilede glad over det dejlige vejr, mens hun var på vej til Miami. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle lave der, hun havde det med at rejse lidt på må og få, da hun for det meste aldrig vidste, hvad hun skulle lave i en verden, som hun i sidste ende var totalt ligeglad med. Men det kunne jo være, at hun støtte på noget interessant at lave, eller nogen sjove væsner af en art, som kunne underholde hende lidt, i hendes nogle gange kedsommelige liv.
Tilbage til toppen Go down
Makuro
First Class.
First Class.
Makuro

Ingame Titel: : Leder af dæmonerne.
Outgame Titel: : Tidl. Admin
Race : Skyggedæmon.
Navn. : Makuro kurosaki
Alder : 267 (men ligner en på 18)
Evner/Classes. : First Class Summoner - Warlock
Bosted : Fort Helg
Partner. : N/A
Evt. bemærkninger. : Don't become my enemy, because I will become your worst Nightmare!
Antal indlæg : 2561
Reputation : 21
Join date : 22/01/13

[Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Empty
IndlægEmne: Re: [Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro)   [Uafsluttet] Dæmonleder? bah (makuro) Icon_minitime29/10/2013, 23:23

Dæmonlederen Makuro sad i skrædderstilling på ryggen af sin store ravn, de føj ca. 200 meter over vandet. Han nød lyden af havet blandet med den blafrende lyd af hans kappeligende Long coat, som blafrede vandret i luften bag ham. Han sad afslappet i sin trance og lyttede, han havde fløjet så meget på fuglen at han var vant til ikke at holde fast når de fløj, tros den høje fart. De var ved at være ved deres mål i Miami hvor han skulle hente nogle våben han havde efterladt et godt stykke tid siden.
I hans trance sad han og snakkede med hans guide ånd, som var en kæmpe drage ved navn Loimos, som usynligt fløj ved siden af ham. Loimos fortalte om hvordan den havde udslættet byer og meget andet. Makuro havde følt sig heldig da det viste sig at det skulle være det væsen som interesserede ham allermest som skulle være hans Guide ånd, af den grund var han hurtigt blevet glad for at lytte til hvad han havde at fortælle som alt og ingenting.
De var nu næsten ved stranden og lugten af by begyndte at blande sig med havduften. Roligt begyndte den store ravn og sænke sin højde for at lande på stranden.

_________________
Mine Tegninger!